Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet Yıldıza Zico Vetosu
Mehmet geliyor
Fenerbahçe'nin her konuda anlaştığı Mehmet Yıldız imza için İstanbul'a geliyor. Sivasspor ile yapılan pazarlık sonunda anlaşmaya varıldığı öğrenildi. 26 yaşındaki oyuncunun imzadan sonra kendisine ev bakacağı, beğendiği bir yer bulana kadar tesislerde kalacağı belirtiliyor. Mehmet Yıldız, 4 yıllık imza atacak.
yukaridaki haberden sonra melih1 üyemizin yazdigi haber geldi
Site Yönetimi
F.Bahçe transferde son kararını verdi
Fenerbahçe Yönetimi takıma herhangi bir takviye yapmama kararı aldı. Bir süredir gündemde olan Fatih Tekke´den tamamen vazgeçildiği‚ Sivassporlu Mehmet Yıldız´ı ise Teknik Direktör Zico´nun istemediği öğrenildi.
Teknik Direktör Zico´nun‚ Sivasspor´un golcü oyuncusu Mehmet Yıldız´ı da veto ettiği ve "Elimizde Semih ve İlhan gibi iki yetenekli isim varken‚ bu transfere gerek olmadığını düşünüyorum. Bu oyuncuları feda etmek istemiyorum" görüşünü savunduğu bildirildi.
Yönetime garanti
Brezilyalı hocanın‚ yönetime "Ben bu takıma güveniyorum. Elimde geniş bir kadro var. Göreceksiniz başarılı olacağız. Transfer yapmak için oyuncu almaya gerek yok. Birkaç hafta sonra çok daha iyi seviyeye geleceğiz" dediği öğrenildi.
Yusuf Kobal-Milliyet
balili17 31.08.2007, 10:34 YAZIKLAR OLSUN ! .
anlamdım transfer mehmeti satıp kimi alacaz
EfsaneMermerbey 31.08.2007, 10:36 SAMANDIRADA KALAMAZ.KORKABİLİR.
KADIKÖY VEYA ÜMRANİYEDE KESİN EV BULUR.YANLIŞLIKLA DOĞUŞTAN TUTMASIN AMA.HATIRLATIRIM...BELKİ OKUYORDUR SİTEYE GİRİYORSA MEHMET.HER ALLAHIN GÜNÜ KORSAN GÖSTERİ OLUYOR ÇÜNKÜ.ARTI POLİS HİÇ YOK.BİRİNE ORDAN ALMIŞLARDI.SEMİHMİ NE.ALAHA EMANETTİ..KEMAL GİRİŞİ..
FENERDEN SONRA AVRUPAYA GİDEBİLİR.YOLU AÇIK OLSUN.
ceyhun58 31.08.2007, 10:47 Fenerbahçe'den şok karar!
Milyonlarca Fenerbahçe taraftarlarını üzecek karar.
31 Ağustos 2007 Cuma 09:54
Fenerbahçe Yönetimi takıma herhangi bir takviye yapmama kararı aldı. Bir süredir gündemde olan Fatih Tekke'den tamamen vazgeçildiği, Sivassporlu Mehmet Yıldız'ı ise Teknik Direktör Zico'nun istemediği öğrenildi.
Fenerbahçe'de günlerdir merak edilen transfer çalışmalarına nokta koyuldu. Anderlecht maçı sonrası Teknik Direktör Zico ile yönetim arasında yapılan görüşmenin ardından forvet arayışlarına son verildi.
Zenit formasını giyen Fatih Tekke için uzun süredir girişimlerde bulunan sarı-lacivertli yönetimin, Ruslar'ın bir türlü anlaşmaya yanaşmaması ve transferi yokuşa sürmesi üzerine milli oyuncudan vazgeçtiği öğrenildi. Zenit Kulübü'nün dün Fenerbahçeli yöneticileri arayarak, son kez görüşme talebinde bulunduğu ancak bu önerinin geri çevrildiği belirtildi.
Teknik Direktör Zico'nun, Sivasspor'un golcü oyuncusu Mehmet Yıldız'ı da veto ettiği ve "Elimizde Semih ve İlhan gibi iki yetenekli isim varken, bu transfere gerek olmadığını düşünüyorum. Bu oyuncuları feda etmek istemiyorum" görüşünü savunduğu bildirildi.
öyle bir transfer yok mehmet yıldız kalıyor
EfsaneMermerbey 31.08.2007, 10:48 AZ SONRA LİVORPOLA GİTTİ DEMESİNLER:D
BU NE HIZLI İKİ HABER YAHU.
cenk5821 31.08.2007, 10:56 nasil oluyo ya biz onun yerine kimi alacaz saatler kaldi transferin bitmesine olmazzzzzzzzzzzzz::(:((:(
balili17 31.08.2007, 10:59 ALLAHINA KURBAN MEMMET .
altuntas58 31.08.2007, 11:02 Sivasspora zararı olmadan kulübün menfaatleri ön plana alınarak gitmesinde hiç bir sakınca görmüyorum yolu acık olsun
mehmet bir yere gitmiyor.....burda kalcak..
Carismas58 31.08.2007, 11:25 zio futboldan ve futbolcudan anlamıyor kezman bi mehmet kadar olamazzzzzzzzzzzzz
F.Bahçe transferde son kararını verdi
Fenerbahçe Yönetimi takıma herhangi bir takviye yapmama kararı aldı. Bir süredir gündemde olan Fatih Tekke´den tamamen vazgeçildiği‚ Sivassporlu Mehmet Yıldız´ı ise Teknik Direktör Zico´nun istemediği öğrenildi.
Teknik Direktör Zico´nun‚ Sivasspor´un golcü oyuncusu Mehmet Yıldız´ı da veto ettiği ve "Elimizde Semih ve İlhan gibi iki yetenekli isim varken‚ bu transfere gerek olmadığını düşünüyorum. Bu oyuncuları feda etmek istemiyorum" görüşünü savunduğu bildirildi.
Yönetime garanti
Brezilyalı hocanın‚ yönetime "Ben bu takıma güveniyorum. Elimde geniş bir kadro var. Göreceksiniz başarılı olacağız. Transfer yapmak için oyuncu almaya gerek yok. Birkaç hafta sonra çok daha iyi seviyeye geleceğiz" dediği öğrenildi.
Yusuf Kobal-Milliyet
samet yıldız 31.08.2007, 11:35 fb de zaten çok kaliteli oyuncular var hepside forvete yönelik oyuncular bu kadar forvet oyuncuları varken daha forvet transferi yapmazlar diye düşünüyorum alsalarda roberto carlos gibi dünyaca ünlü oyuncular alırlar MEHMETİN TRANSFER OLACAĞINA İNANMAM SİVASSPORDA DAHA MUTLU OLUR
nazimgulturk 31.08.2007, 11:56 zaten satmaya ne gerek var ya ..kendilerine gelsinlervarmız yoğumuz bir golcümüz var oda giderse napıcaz biz...
bence kalsın bu yıl daha çok lazım bize
sivas_kangallı 31.08.2007, 12:23 sallama haber bunlar ..,inanmayın arkadaslar.
engin2609 31.08.2007, 12:24 Tekke'yi kadrosuna katmak için uzun süredir Rus kulübü Zenit'i ikna etmeye çalışan Fenerbahçe'nin, bu transfer için Sırp golcüsü Mateja Kezman'ı takasta kullanacağı iddia edildi.
Rusya'da yayın yapan Sports Express Daily' gazetesinde "Fenerbahçe'nin forveti Mateja Kezman bugün Zenit'e katılabilir" başlığıyla yer alan haberde, Fenerbahçe'nin Fatih Tekke'yi transfer edebilmek Zenit Petersburg'a, Sırp golcüsü Mateja Kezman'ı önerdiği ileri sürüldü.
Rusya'nın saygın ekonomi gazetelerinden Kommersant'ta da yayımlanan haberde, Tekke'nin Kejman ile takas edilebileceği belirtilerek, bu konunun yarın akşama kadar netliğe kavuşacağı ifade edildi.
_________
buradada boyle yazıyor : HÜRRİYET
ceza_tolga_rep 31.08.2007, 12:55 mehmet yıldız real madridde :D:D:D
cenk5821 31.08.2007, 14:45 FLAS FLAS FLAS!!!!!!!!!!!!!:):):):D:D:D
mehmet az sonra resmi sozlesme imzaliyor,,,,,,,,:):):)
MEHMET LIVERPOOLDAAa
adem2458 31.08.2007, 15:34 en iyisi sivasta kalması.
zaten çok geniş bir kadroya sahip değiliz.
yigido Atilla 31.08.2007, 15:51 Mehmetin icin Üzüldüm ama Sivassporda kaldigi icin sevindim.. Mehmet icin daha iyi oldu Fenerbahcede Zico veto ediyorsa hic gitmesin yedekte kalacagina sivassporda ilk 11 de oynayip kendini daha da gelistirecek Bu sezonun sonunda yine 3 büyük klüb Mehmet icin kapimizi calacak bundan eminim. Mehmet yeterki Küsmeden disiplinli bir sekilde futbolunu oynasin Sivasspor Mehmete dar geliyor bunu futboldan anlayan her kes biliyor... ve görüyor..Mehmet devam Milli takimin degismez Forveti olacagini biliyorum
tepeonu_58 31.08.2007, 15:58 aslında sıvasın menfatlerı ıcın gıtmesını ısterım hayırlısı olur ınsallah
izmirliyigido 31.08.2007, 17:01 Kalması çok iyi oldu. Bizde çok iyi bir forvetken, Fenerbahçe'de müzmin bir yedek olarak anılacaktı. Örneğin Zafer Biryol. O kadar başarılı bir forvet yedek kaldı sonuçta bakın şimdi hangi takımda oynuyor. Bence kalması daha iyi oldu. Sana güveniyoruz ve seni seviyoruz Mehmet YILDIZ.
.
Mehmetin icin Üzüldüm ama Sivassporda kaldigi icin sevindim.. Mehmet icin daha iyi oldu Fenerbahcede Zico veto ediyorsa hic gitmesin yedekte kalacagina sivassporda ilk 11 de oynayip kendini daha da gelistirecek Bu sezonun sonunda yine 3 büyük klüb Mehmet icin kapimizi calacak bundan eminim. Mehmet yeterki Küsmeden disiplinli bir sekilde futbolunu oynasin Sivasspor Mehmete dar geliyor bunu futboldan anlayan her kes biliyor... ve görüyor..Mehmet devam Milli takimin degismez Forveti olacagini biliyorum
Mehmet Yıldız konusunda yapılmış güzel bir yorum ancak ben Mehmet Yıldız için üzülmedim yani hem Sivasspor için hem de Mehmet için en iyisi olduğu kanaatindeyim. Fener'e gidip yedek kulübesinde ömür törpüleyeceğine Sivas'ta UEFA'da oynaması daha iyi olur kanaatindeyim!:):):)
replayy_58 31.08.2007, 17:44 mehmet yıldız la balili bu takımın herşeyi onlar giderse sivasın da gidecegi yeri bilmesi lazım onun ıcın kalmaları lazım.
yigido_furkan 31.08.2007, 18:00 bnce bu sezonda Sivasta kalsın saten transfer dönemının bitmesıne cok az zaman kaldı bundan sonra ne kadar iyisini bulabilirizkı
samet yıldız 31.08.2007, 18:08 FENERBAHÇENİN deivid,uğur boral,ilhan parlak,semih şentürk,kezman gibi forvetleri var
AYRICA TÜmer,alex,selçuk,kemal,colin kazım gibi forvete yönelik orta saha oyuncuları var bu kadar oyuncu varken yine forvet için transfer yapmazlar ayrıca yapsalarda dünyaca ünlü carlos gibi oyuncu alırlar oda peşinden koştukları adriano gibi
|