Orijinalini görmek için tıklayınız : DEV BAYRAĞI AÇIYORUZ 1967 GENÇ TARAFTARLAR
1967_Dernek_Ayhan 28.07.2005, 15:54 ARKADAŞLAR PAZAR GÜNÜ SAAT 15:30 SİVAS CUMHURİYET MEYDANINDA DEV BAYRAĞI AÇIYORUZ TÜM SİVAS MERKEZE DIYIULUR HEPİNİZİ BEKLİYORUZ 1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
KONGRE BİNASI ÖNÜNDE AÇILACAK BAYRAK VE STADA KADAR YÜRÜYECEĞİZ ARDINDA BAYRAĞI STADA SERİP RESİMLERİNİ ÇEKİP RÜŞTÜ ABİYE GÖNDERECEĞİZ İLGİLERİNİZE SUNULUR........
Kaptan-58 28.07.2005, 16:18 ARKADAŞLAR PAZAR GÜNÜ SAAT 15:30 SİVAS CUMHURİYET MEYDANINDA DEV BAYRAĞI AÇIYORUZ TÜM SİVAS MERKEZE DIYIULUR HEPİNİZİ BEKLİYORUZ 1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
KONGRE BİNASI ÖNÜNDE AÇILACAK BAYRAK VE STADA KADAR YÜRÜYECEĞİZ ARDINDA BAYRAĞI STADA SERİP RESİMLERİNİ ÇEKİP RÜŞTÜ ABİYE GÖNDERECEĞİZ İLGİLERİNİZE SUNULUR........
HADİ ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.. BEN İSTANBULDAYIM...
ARKADAŞLAR PAZAR GÜNÜ SAAT 15:30 SİVAS CUMHURİYET MEYDANINDA DEV BAYRAĞI AÇIYORUZ TÜM SİVAS MERKEZE DIYIULUR HEPİNİZİ BEKLİYORUZ 1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
INSAALLAH ORDA OLURUM
gercek58li 28.07.2005, 17:00 SIVASSPOR´UMUZUN HER SEYI AYRICALIKLIDIR. INSALLAH BIZDE RESIMLERINIZI DÖRT GÖZLE BEKLIYORUZ.
1967_Dernek_Ayhan 28.07.2005, 18:22 SAĞOLUN GARDAŞLAR GELECEK OLAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER GELEMEYENLERDE GÖNLÜNÜZ BİZİMLE OLSUN YETERLİ...
TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ YİĞİDO DOĞDUK YİĞİDO ÖLECEĞİZ
1967_DERNEK_10UR 28.07.2005, 18:29 ÖNCELİKLE BU FİKİRİ ORTAYA ATAN AYHAN KARDEŞİMİ KUTLUYORUM...YENİ SEZON İÇİNDE GÜZEL BİR HAZIRLIK OLACAK..WWW.SİVASSOPR.COM'UN BİZE EMANET ETTİĞİ DEVASA BÜYÜKLÜKTE Kİ SİVASSPOR BAYRAĞINI İNŞALLAH BU HAFTA PAZAR GÜNÜ SAAT:15:30 DA KONGRE MÜZESİNİN BAHÇESİNDE TOPLANIP STADA DOĞRU BAYRAKLA BİR YÜRÜYÜŞ YAPMAYI PLANLIYORUZ...RESİMLERİ SİTEYE GÖNDERECEZ...İNŞALLAH BAYRAĞI İLK MAÇ OLAN MALATYA MAÇINDA'DA OLİMPİYAT STADININ TRİBÜNLERİNDE AÇACAZ...
erhan5834 28.07.2005, 18:33 ÖNCELİKLE BU FİKİRİ ORTAYA ATAN AYHAN KARDEŞİMİ KUTLUYORUM...YENİ SEZON İÇİNDE GÜZEL BİR HAZIRLIK OLACAK..WWW.SİVASSOPR.COM'UN BİZE EMANET ETTİĞİ DEVASA BÜYÜKLÜKTE Kİ SİVASSPOR BAYRAĞINI İNŞALLAH BU HAFTA PAZAR GÜNÜ SAAT:15:30 DA KONGRE MÜZESİNİN BAHÇESİNDE TOPLANIP STADA DOĞRU BAYRAKLA BİR YÜRÜYÜŞ YAPMAYI PLANLIYORUZ...RESİMLERİ SİTEYE GÖNDERECEZ...İNŞALLAH BAYRAĞI İLK MAÇ OLAN MALATYA MAÇINDA'DA OLİMPİYAT STADININ TRİBÜNLERİNDE AÇACAZ...BU ORAGANİZAZYONU YAPAN AYHANA BENDE TEŞEKKÜR EDERİM AYHAN KARDEŞİM BÖYLE Bİ DÜŞÜNCEYE İMZA ATMASINI TAKTİRLE KARŞILIYORUM VE EMİNİMKİ 38 YILLIK BİRİNCİ LİG ÖZLEMİ TAŞIYAN SİVASLI HEMŞERİLERİMİZİN BU ORGANİZASYONDA YER ALACAĞINI TAHMİN EDİYORUM BİZİ YANLIZ BIRAKAMAYACAKLARINDAN EMİNİM SAAT 15:30 DA SİVASLI HEMŞERİLERİMİZİ TÜM YİĞİDOLARI KONGRE MÜZESİNE BEKLİYORUZ SİVASLIYIM DİYENLER HADİ DEMEKLE OLMUYO SAAT 15:30 YER KONGRE BİNASI YANI DURMAYIN HADİ BEKLİYORUZ BİZİ YANLIZ BIRAKMAYIN HERŞEY SİVAS İÇİN SANADA TEKRAR TŞK LER AYHAN KARDEŞİM ...
1967_Dernek_Ayhan 28.07.2005, 18:38 SAĞOLUN GARDAŞLARIM SİZLERİN SAYESİNDE BU PAZAR İNŞALLAH SİVASDA BİR ŞENLİK HAVASI OLUŞTURUYOEUZ............
efsanedavulcu 28.07.2005, 18:39 ÖNCELİKLE BU FİKİRİ ORTAYA ATAN AYHAN KARDEŞİMİ KUTLUYORUM...YENİ SEZON İÇİNDE GÜZEL BİR HAZIRLIK OLACAK..WWW.SİVASSOPR.COM'UN BİZE EMANET ETTİĞİ DEVASA BÜYÜKLÜKTE Kİ SİVASSPOR BAYRAĞINI İNŞALLAH BU HAFTA PAZAR GÜNÜ SAAT:15:30 DA KONGRE MÜZESİNİN BAHÇESİNDE TOPLANIP STADA DOĞRU BAYRAKLA BİR YÜRÜYÜŞ YAPMAYI PLANLIYORUZ...RESİMLERİ SİTEYE GÖNDERECEZ...İNŞALLAH BAYRAĞI İLK MAÇ OLAN MALATYA MAÇINDA'DA OLİMPİYAT STADININ TRİBÜNLERİNDE AÇACAZ...BU ORAGANİZAZYONU YAPAN AYHANA BENDE TEŞEKKÜR EDERİM AYHAN KARDEŞİM BÖYLE Bİ DÜŞÜNCEYE İMZA ATMASINI TAKTİRLE KARŞILIYORUM VE EMİNİMKİ 38 YILLIK BİRİNCİ LİG ÖZLEMİ TAŞIYAN SİVASLI HEMŞERİLERİMİZİN BU ORGANİZASYONDA YER ALACAĞINI TAHMİN EDİYORUM BİZİ YANLIZ BIRAKAMAYACAKLARINDAN EMİNİM SAAT 15:30 DA SİVASLI HEMŞERİLERİMİZİ TÜM YİĞİDOLARI KONGRE MÜZESİNE BEKLİYORUZ SİVASLIYIM DİYENLER HADİ DEMEKLE OLMUYO SAAT 15:30 YER KONGRE BİNASI YANI DURMAYIN HADİ BEKLİYORUZ BİZİ YANLIZ BIRAKMAYIN HERŞEY SİVAS İÇİN SANADA TEKRAR TŞK LER AYHAN KARDEŞİM ...
SÜPER FİKİR SÜPER ORGANİZASYONNN................ .....YİĞİDOLAR I BEKLİYORUZZZZZZZZ
58_OZAN_1989 28.07.2005, 18:42 İNŞALLAH BU YÜRÜYÜŞ GÜZEL BİR ŞEKİLDE RESİM KARELERİNDE YER BULACAK...BAYRAĞIMIZDAN ALDIK RENKLERİMİZİ KIRMIZINI BEYAZINI ÇOK SEVİYORUZ...EVEL ALLAH HEPİMİZE YİĞİDO DERLER SİVAS ELLERİNDEN ÇIKTIK BİZ GELİYORUZ....ORGANİZEYİ YAPAN AYHAN ABİME SONSUZ TŞKLER....
1967_DERNEK_MUSTAFA 28.07.2005, 20:18 HADİ HAYIRLISI.....
sinan58_34 28.07.2005, 20:46 BU FIKRI ORTAYA KOYAN VE DESTEK CIKAN TUM GONUL DOSTLARINA GARDASLARIMA SONSUZ SAYGILARIMI SUNARIM
ORDA OLAMAYACAGIZ AMA KLBIMIZ HERZAMAN SIZINLE HERZAMAN SIVASLA SİVASSPOR LA
simdiden kolay gelsin... eminimki baya güzel olacak ancak bizde resimleriyle bunun farkına varabilecegiz....
katılımın iyi olması dilerklerimle...
1967_DERNEK_10UR 28.07.2005, 21:24 ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR KATILIMI GÜÇLENDİRECEZ...YENİ SEZONA DA BİR HAZIRLIK ....
baslangız icin en az bir 100 kisi olsa iyi ses getirir... zaten yolda da size katılan olur... bunun sivasta duyurusunu yaptınızmı?? izin falan alındımı?
ORDA OLMAK İSTERDİM AMA GÖNLÜM SİZLERLE HAYIRLISI OLSUN RESİMLERİ BEKLİYORUZ
1967_Dernek_Ayhan 29.07.2005, 08:35 gardaşlarım merak etmeyin en az kişi oluruz yeteri kadar duyurularımızı yaptık ve inş allah bu iştende anlımızzın akıyla çıkacağız hepinize teşekkürler......
acakislalimahoni 29.07.2005, 08:53 GARDASLAR UMARIM ORGANİZASYONUNUZ GÜZEL OLUR HAFTAYA NEFESLERİ KESECEK BİR YARIŞ BAŞLIYOR İSTANBULDAKİ YİGİDOLARI OLİMPİYAT STADINA BEKLİYORUZ MALATYA MAÇINDA TÜM DÜNYA TARAFTARIN GÜCÜNÜ GÖRSÜN İNŞALLAH BU MAÇTA YENİ KADRO BEKLENEN PERFORMANIS GÖSTERİR BİZ SONUNA KADAR DESTEKLEMEYE HAZIRIZ BÜTÜN YİGİDOLARA HAYIRLI OLSUN SÜPERLİG
1967_Dernek_Ayhan 29.07.2005, 09:30 ARKADAŞALR BUGÜN YAPILACAK OLAN BU ORGANİZASYON İÇİN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN İZİNİMİZİ ALDIM......
ÖNÜMÜZDE HİÇBİR ENGEL KALMADI. AYRICA SİVASIN BÜTÜN YEREL VE GAZETE RADYO VE TELEVİZYONLARA BİLDİRDİM. KENDİLERİDE ORGANİZASYONUMUZA DESTEK VERECEKLER....... :P
Yigido_War 29.07.2005, 10:26 AYHAN GARDAŞIM EĞER ŞENLİK OLURSA BİZ ARKADAŞLARLA TÜRKÜ GRUBU KURDUK GÖNÜLLÜ TÜRKÜ ÇALAR SÖYLERİZ AKLINDA OLSUN
1967_Dernek_Ayhan 29.07.2005, 10:44 ELBETTE GARDAŞIM BU SON OLMAYACAK İNŞALLAH BU SON ORGANİZASYON DEĞİL İLERDE SİZLERE MUTLAKA İHTİYACIMIZ OLACAK HEPİNİZE ÇOK ÇOK TEEŞKKÜRLER ....
SAĞOLUN
serhankaburcuk 29.07.2005, 15:42 ARKADAŞLAR PAZAR GÜNÜ SAAT 15:30 SİVAS CUMHURİYET MEYDANINDA DEV BAYRAĞI AÇIYORUZ TÜM SİVAS MERKEZE DIYIULUR HEPİNİZİ BEKLİYORUZ 1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
Gençler sizlerle gurur duyuyoruz...Pazar günü yanınızdayım inşallah..
ElbeyLi58 30.07.2005, 13:21 ARKADAŞLAR PAZAR GÜNÜ SAAT 15:30 SİVAS CUMHURİYET MEYDANINDA DEV BAYRAĞI AÇIYORUZ TÜM SİVAS MERKEZE DIYIULUR HEPİNİZİ BEKLİYORUZ 1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
arkadaslar pazar günü saat 15:30 SİVAS CUMHURİYET MEYDANINDA bulusalim
serhankaburcuk 30.07.2005, 14:06 ARKADAŞLAR PAZAR GÜNÜ SAAT 15:30 SİVAS CUMHURİYET MEYDANINDA DEV BAYRAĞI AÇIYORUZ TÜM SİVAS MERKEZE DIYIULUR HEPİNİZİ BEKLİYORUZ 1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
arkadaslar pazar günü saat 15:30 SİVAS CUMHURİYET MEYDANINDA bulusalim
Elbeyli Sefa senide bekleriz Hükümet meydanına...
1967 dernek serkan20 30.07.2005, 14:12 keşke bende pazar günü sizlerle olabilseydim ama neyse sağlık olsun
bu arada icraaat harika tebrik ederim sivaslıyıda bu yakışır zaten katılımın çok olması dileğiyle
1967_Dernek_Ayhan 30.07.2005, 14:21 saol gardaşım bizde senin burda olmanı isterdik bandırmalı sivaslılara yiğidin harman yeri sivasdan kucak dolusu sevgiler........
serdal58 30.07.2005, 14:23 haydi hayırlısı
HAYIRLISI OLSUN GARDAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
1967_Dernek_Ayhan 30.07.2005, 16:43 AYRICA SİZİNDE BİLDİĞİNİZ GİBİ SİTEMİZ PAZARTESİ YENİLENİYOR ..
BU YENİ SİTEDE İNŞALLAH BURADA ÇEKTİĞİMİZ RESİMLER YER ALACAK
NE KADAR KALABALIK OLURSAK O KADAR İYİ OLUR LÜTFEN EMEĞİNİZİ ESİRGEMEYİN.....
YARIN MUHTEŞEM BİR GÜN OLACAK!!!!!!!!!!!
1967_DERNEK_10UR 30.07.2005, 19:30 SAVULUN BİZ GELİYORUZ...1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ..YARIN GÜZEL BİR ORGANİZEDE BULUŞUYORUZ...
kutlamayı ve resimleri merakla bekliyoruz :roll: :roll: :roll:
ElbeyLi58 31.07.2005, 00:57 ARKADAŞALR BUGÜN YAPILACAK OLAN BU ORGANİZASYON İÇİN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN İZİNİMİZİ ALDIM......
ÖNÜMÜZDE HİÇBİR ENGEL KALMADI. AYRICA SİVASIN BÜTÜN YEREL VE GAZETE RADYO VE TELEVİZYONLARA BİLDİRDİM. KENDİLERİDE ORGANİZASYONUMUZA DESTEK VERECEKLER....... :P
kolay gelsin
ARKADAŞALR BUGÜN YAPILACAK OLAN BU ORGANİZASYON İÇİN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN İZİNİMİZİ ALDIM......
Helal Olsun Sizlere
[/i]
AyhanBayrak 31.07.2005, 10:35 insallah ben de orada olacagım bu fırsatı kacırmam insallah iyi bır organize olacak hersey sivasspor ıcın olacak 15.30 da orada olacagım insallahhhhhhhhhhhhh
1967_DERNEK_10UR 31.07.2005, 11:17 insallah ben de orada olacagım bu fırsatı kacırmam insallah iyi bır organize olacak hersey sivasspor ıcın olacak 15.30 da orada olacagım insallahhhhhhhhhhhhhAYHAN ABI SENİ 4 GÖZLE BEKLİYORUZ...İNŞALLAH SENİDE ARAMIZDA GÖRÜRÜZ...
AyhanBayrak 31.07.2005, 11:24 insallah ben de orada olacagım bu fırsatı kacırmam insallah iyi bır organize olacak hersey sivasspor ıcın olacak 15.30 da orada olacagım insallahhhhhhhhhhhhhAYHAN ABI SENİ 4 GÖZLE BEKLİYORUZ...İNŞALLAH SENİDE ARAMIZDA GÖRÜRÜZ...
selam onur gardas ınsallah orada olacagım sızınlede ıyıce kaynasma fırsatı bulacagım
1967_DERNEK_10UR 31.07.2005, 11:31 insallah ben de orada olacagım bu fırsatı kacırmam insallah iyi bır organize olacak hersey sivasspor ıcın olacak 15.30 da orada olacagım insallahhhhhhhhhhhhhAYHAN ABI SENİ 4 GÖZLE BEKLİYORUZ...İNŞALLAH SENİDE ARAMIZDA GÖRÜRÜZ...
selam onur gardas ınsallah orada olacagım sızınlede ıyıce kaynasma fırsatı bulacagım KAYNAŞAK ABI GÖZLERİMİZ YOLLARDA SENİ BEKLİYOZ...
1967_DERNEK_NAİL 31.07.2005, 11:53 BENDE ORAADAYIM HEP DESTEK TAM DESTEK ESENYURTLU
AyhanBayrak 31.07.2005, 11:55 ARKADAŞLAR PAZAR GÜNÜ SAAT 15:30 SİVAS CUMHURİYET MEYDANINDA DEV BAYRAĞI AÇIYORUZ TÜM SİVAS MERKEZE DIYIULUR HEPİNİZİ BEKLİYORUZ 1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
bütün sivaslı hemserilerimizi bekliyoruz sivassporu seven herkes orada olsun ıste eglenmenin tam zamanı vede unutulmayacak bir anı yasatalım sivasımızda haydi yigido gardaslarımmmmmmmmmmm hep beraber cumhuriyet meydanınaaaaaaaa
1967_DERNEK_10UR 31.07.2005, 11:57 BENDE ORAADAYIM HEP DESTEK TAM DESTEK ESENYURTLUNAİL BAŞKANDA GELİYOR ALLA ALLAH FENA OLACAK BU TOPLANMA BELKİDE TRAFİĞİ KİLİTLEYEBİLİRİZ....
1967_DERNEK_10UR 31.07.2005, 11:58 ARKADAŞLAR PAZAR GÜNÜ SAAT 15:30 SİVAS CUMHURİYET MEYDANINDA DEV BAYRAĞI AÇIYORUZ TÜM SİVAS MERKEZE DIYIULUR HEPİNİZİ BEKLİYORUZ 1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
bütün sivaslı hemserilerimizi bekliyoruz sivassporu seven herkes orada olsun ıste eglenmenin tam zamanı vede unutulmayacak bir anı yasatalım sivasımızda haydi yigido gardaslarımmmmmmmmmmm hep beraber cumhuriyet meydanınaaaaaaaaBİR ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜ DAHA YAPALIM HEMDE YENİ SEZON İÇİN İYİ BİR HAZIRLIK OLUR YENİ KADRO OLUŞTURMAK AMACIYLA..
efsanedavulcu 31.07.2005, 12:27 insallah ben de orada olacagım bu fırsatı kacırmam insallah iyi bır organize olacak hersey sivasspor ıcın olacak 15.30 da orada olacagım insallahhhhhhhhhhhhh
ABİ SENIDE BEKLIYORUZ....TANISMA FIRSATIMIZ OLUR....
AyhanBayrak 31.07.2005, 12:32 insallah ben de orada olacagım bu fırsatı kacırmam insallah iyi bır organize olacak hersey sivasspor ıcın olacak 15.30 da orada olacagım insallahhhhhhhhhhhhh
ABİ SENIDE BEKLIYORUZ....TANISMA FIRSATIMIZ OLUR....
insallah oradayım gardas allahtan bır malikeder olmassa
1967_Dernek_Ayhan 31.07.2005, 12:52 EKİP TAMA HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.....
1967_DERNEK_10UR 31.07.2005, 12:53 EKİP HAZIR TAM TEŞKİLAT BEKLE BİZİ SÜPER LİG YİĞİDOLAR GELİYOR...FİŞEK GİBİ DELİKANLILAR HAZIR ...
serhankaburcuk 31.07.2005, 13:01 insallah ben de orada olacagım bu fırsatı kacırmam insallah iyi bır organize olacak hersey sivasspor ıcın olacak 15.30 da orada olacagım insallahhhhhhhhhhhhh
Ayhan abi seni bekliyoruz abi....Tanışmak bir türlü nasip olmadı..İnşallah bugün hep beraber Hükümet meydanındayız...
CAGLAYAN 31.07.2005, 15:26 Evet... SİVASSPOR'a gönül veren gardaşlarım. Bilindiği üzere geçen sezon büyük bir dayanışma örneği göstermiş ve dev bayrağımızı Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda açmıştık.
Benim önerim haftaya malatya ile oynayacağımız maçta Olimpiyat Stadı'nda da açsak DEV BAYRAĞIMIZ'ı nasıl olur? Bence bu sefer çok daha fazla ses getirir. Geçen sezon tv de bile görülmedi. Ama burası artık süper lig. En az 2 kat daha fazla kamerayla çekim yapılacak.
Bu fikrimi sizler paylaştım. Cevaplarınızı bekliyorum...
Evet... SİVASSPOR'a gönül veren gardaşlarım. Bilindiği üzere geçen sezon büyük bir dayanışma örneği göstermiş ve dev bayrağımızı Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda açmıştık.
Benim önerim haftaya malatya ile oynayacağımız maçta Olimpiyat Stadı'nda da açsak DEV BAYRAĞIMIZ'ı nasıl olur? Bence bu sefer çok daha fazla ses getirir. Geçen sezon tv de bile görülmedi. Ama burası artık süper lig. En az 2 kat daha fazla kamerayla çekim yapılacak.
Bu fikrimi sizler paylaştım. Cevaplarınızı bekliyorum...
HARİKA OLUR.
ŞAMPİYON SİVASSPOR SÜPER LİGDEKİ İLK MAÇINDA DEV BAYRAĞI AÇIYO.HAYALİ BİLE GÜZEL.
HAYALİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRME ZAMANI...
1967_DERNEK_10UR 31.07.2005, 18:05 DEDİĞİMİZİ YAPTIK VE BAYRAĞIMIZI AÇTIK KONGRE BİNASININ BAHÇESİNE SIĞMADI GERÇKTEN DEVASA BİR BAYRAK...AMA GÜZEL RESİMLER ÇEKTİK..HIZIMIZI ALAMADIK VE İSTASYON CADDESİNİ TRAFİĞE KAPAYIP BÜYÜK OTELE KADAR CADDE ÜZERİNDE YÜRÜDÜK..SANKİ ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜYDÜ...AYHAN BAYRAK ABİMİZDE BİZE KATILDI ...ÇOK GÜZEL OLDU...
1967 dernek serkan20 31.07.2005, 18:09 saol gardaşım bizde senin burda olmanı isterdik bandırmalı sivaslılara yiğidin harman yeri sivasdan kucak dolusu sevgiler........
saol gardaşım inşallah birgün gelip sizlerle sivassporu destekleyeceğim
1967_DERNEK_10UR 31.07.2005, 18:16 saol gardaşım bizde senin burda olmanı isterdik bandırmalı sivaslılara yiğidin harman yeri sivasdan kucak dolusu sevgiler........
saol gardaşım inşallah birgün gelip sizlerle sivassporu destekleyeceğimEE SERKAN SENDE ARTIK SİVAS'Â GEL ARAYI BOŞ BIRAKMA
1967 dernek serkan20 31.07.2005, 18:20 saol gardaşım bizde senin burda olmanı isterdik bandırmalı sivaslılara yiğidin harman yeri sivasdan kucak dolusu sevgiler........
saol gardaşım inşallah birgün gelip sizlerle sivassporu destekleyeceğimEE SERKAN SENDE ARTIK SİVAS'Â GEL ARAYI BOŞ BIRAKMA
onurcum gelmek için elimden gelen tüm çabayı gösteriyorum inşallah en kısa zamanda geleceğim
1967_DERNEK_10UR 31.07.2005, 18:40 saol gardaşım bizde senin burda olmanı isterdik bandırmalı sivaslılara yiğidin harman yeri sivasdan kucak dolusu sevgiler........
onurcum gelmek için elimden gelen tüm çabayı gösteriyorum inşallah en kısa zamanda geleceğimSERKAN GEREKEN HERŞEYİ YAP SİVAS TOPRAKLARINA DÜŞ...
DEDİĞİMİZİ YAPTIK VE BAYRAĞIMIZI AÇTIK KONGRE BİNASININ BAHÇESİNE SIĞMADI GERÇKTEN DEVASA BİR BAYRAK...AMA GÜZEL RESİMLER ÇEKTİK..HIZIMIZI ALAMADIK VE İSTASYON CADDESİNİ TRAFİĞE KAPAYIP BÜYÜK OTELE KADAR CADDE ÜZERİNDE YÜRÜDÜK..SANKİ ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜYDÜ...AYHAN BAYRAK ABİMİZDE BİZE KATILDI ...ÇOK GÜZEL OLDU...
elinize ayagınıza saglık... sivas'ıda lig ambiyansına alıstırmak gerek tabiki :lol: :lol: :lol:
1967_Dernek_Ayhan 01.08.2005, 08:04 VE İŞTE DEDİĞİMİZİ YAPPTIK VE MUHTEŞEM BİR ORGANİZASYON OLDU EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER RESİMLER YOLDA :)
HakkıTİMUÇİN 01.08.2005, 08:16 sabırsızlıkla resimleri bekliyoruz...........
1967_Dernek_Ayhan 01.08.2005, 08:41 bu organizasyonda emeği geçen DÜNYA AJANS genel müdürü MUSTAFA BALCI YA emeklerinden dolayı teşekkür ederiz...
ozfidanci 01.08.2005, 08:43 helal olsun . ordayız
1967_DERNEK_10UR 01.08.2005, 12:49 DÜN KÜ PERFORMANSIMIZ SÜPERDİ BAYARAK AÇTIK TARĞİĞİ KAPADIK AKŞAM SİVASSPOR ŞAMPİYON OLDU KUPAYI ALDIK DIŞARI FIRLADIK ..SES MES KALMADI ARTIK TAKIMDA HAZIR TARAFTARDA HAZIR BEKLE SÜPER LİG TÜRKİYENİN EN İYİ TARAFTARI SİVASSPOR TARAFTARI GELİYOR..
aynı gün iki kutlama helal olsun size beee... o yol daha cok kapanacak ins. 8) 8)
FatihSoner58 01.08.2005, 12:54 ARKADAŞALR BUGÜN YAPILACAK OLAN BU ORGANİZASYON İÇİN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN İZİNİMİZİ ALDIM......
kolay gelsin gardaslarim. ALLAHa emanet olun
efsanedavulcu 01.08.2005, 12:55 sabırsızlıkla resimleri bekliyoruz...........
abi resımler ı gonderecez sen ıste yeterki
+++++++++bende sabırsızlıkla senle sohbet etmeyı beklıyom... :)
1967_DERNEK_10UR 01.08.2005, 12:59 RESİMLER DAHA GİTMEDİ Mİ :?: BAYRAK SIĞMADI BİLE YERİNİ KAÇ KERE DEĞİŞTİK..ÖLE KÜÇÜK BİRŞEYDE DEĞİLKİ İSTEDİĞİN YERE KOYASIN...
serhankaburcuk 01.08.2005, 13:07 Amma büyük bayrakmış yaw...Dün Sivasta bayrağı sıgdıracak cadde bulamadık...İstasyon caddesine bile sığmadı bayrağımız...Almanyadan gelen Ayhan Bayrak abimiz bile şaşkınlıgını gizleyemedi...Polisler bile şaşırdı ve bize hemen bayrağı toplamamızı söylediler...Bizde izin aldığımızı söyledik...Polislerde haberleri olduğunu fakat bayrağının boyutunu neden söylemediğimizi sordular..Dün dev bayrağımız ile Sivas caddelerinde shovumuzu yaptık...
1967_Dernek_Ayhan 01.08.2005, 13:18 RESİMLER DAHA GİTMEDİ Mİ :?: BAYRAK SIĞMADI BİLE YERİNİ KAÇ KERE DEĞİŞTİK..ÖLE KÜÇÜK BİRŞEYDE DEĞİLKİ İSTEDİĞİN YERE KOYASIN...
RESİMLERİ RÜŞTÜ ABİMİZE GÖNDERDİM KENDİSİ İLEDE GÖRÜŞTÜM EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDÜYOR.
RüStü ElmaS 01.08.2005, 13:56 Gercekten süper yapmissiniz.
Gördügüm kadar ile trafigi dondurmussunuz.
Tek kelimeyle helal olsun size.
Resimleri simdi burdan siteye ekliyorum.
Resimleri ceken Ayhan gardasimizada tesekkürler, gercekten güzel resimler cekmis
RüStü ElmaS 01.08.2005, 14:00 http://www.sivasspor.com/images/fotolar/devbayrak/bayrak.jpg
http://www.sivasspor.com/images/fotolar/devbayrak/bayrak(1).jpg
http://www.sivasspor.com/images/fotolar/devbayrak/bayrak(2).jpg
http://www.sivasspor.com/images/fotolar/devbayrak/bayrak(3).jpg
http://www.sivasspor.com/images/fotolar/devbayrak/bayrak(4).jpg
http://www.sivasspor.com/images/fotolar/devbayrak/bayrak(5).jpg
http://www.sivasspor.com/images/fotolar/devbayrak/bayrak(6).jpg
http://www.sivasspor.com/images/fotolar/devbayrak/bayrak(7).jpg
http://www.sivasspor.com/images/fotolar/devbayrak/bayrak(8).jpg
http://www.sivasspor.com/images/fotolar/devbayrak/bayrak(10).jpg
http://www.sivasspor.com/images/fotolar/devbayrak/bayrak(11).jpg
http://www.sivasspor.com/images/fotolar/devbayrak/bayrak(12).jpg
serhankaburcuk 01.08.2005, 14:03 İstasyon caddesinde trafiği hallaç pamuğuna çevirdik...Valla bizim suçumuz değil...Dev bayrağımızın suçu çünkü çok büyük ...
HERŞEY SİVAS İÇİN...
elinize saglık baya güzel bir organizasyon olmus... ins ilk macta olimpiyatta da aynı sekilde birseyler yapabiliriz...
CAGLAYAN 01.08.2005, 14:17 İstasyon caddesinde trafiği hallaç pamuğuna çevirdik...Valla bizim suçumuz değil...Dev bayrağımızın suçu çünkü çok büyük ...
HERŞEY SİVAS İÇİN...
Sizlerle Gurur Duyuyoruz
Sag Olun Var Olun...
serhankaburcuk 01.08.2005, 14:22 İstasyon caddesinde trafiği hallaç pamuğuna çevirdik...Valla bizim suçumuz değil...Dev bayrağımızın suçu çünkü çok büyük ...
HERŞEY SİVAS İÇİN...
Sizlerle Gurur Duyuyoruz
Sag Olun Var Olun...
Bizde sizleri seviyoruz....Herzaman desteklerinizi bekliyoruz...
1967_Dernek_Ayhan 01.08.2005, 17:12 ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK İNŞALLAH BİR DAHA Kİ ORGANİZASYONDA DAHA KALABALIK BİR TARAFTAR DESTEĞİ BEKLİYORUZ .......
İSTANBULA MALATYA MAÇINA BAYRAĞI BEKLERİZ ARKADAŞLAR
serhankaburcuk 01.08.2005, 19:08 İSTANBULA MALATYA MAÇINA BAYRAĞI BEKLERİZ ARKADAŞLAR
İnşallah bir aksilik olmazsa getireceğiz...
1967_DERNEK_10UR 01.08.2005, 19:12 http://www.sivasspor.com/images/fotolar/devbayrak/bayrak.jpg
http://www.sivasspor.com/images/fotolar/devbayrak/bayrak(1).jpg
http://www.sivasspor.com/images/fotolar/devbayrak/bayrak(2).jpg
http://www.sivasspor.com/images/fotolar/devbayrak/bayrak(3).jpg
http://www.sivasspor.com/images/fotolar/devbayrak/bayrak(4).jpg
http://www.sivasspor.com/images/fotolar/devbayrak/bayrak(5).jpg
http://www.sivasspor.com/images/fotolar/devbayrak/bayrak(6).jpg
http://www.sivasspor.com/images/fotolar/devbayrak/bayrak(7).jpg
http://www.sivasspor.com/images/fotolar/devbayrak/bayrak(8).jpg
http://www.sivasspor.com/images/fotolar/devbayrak/bayrak(10).jpg
http://www.sivasspor.com/images/fotolar/devbayrak/bayrak(11).jpg
http://www.sivasspor.com/images/fotolar/devbayrak/bayrak(12).jpgBİZ BU İŞİ BİLİYORUZ..İŞTE TARAFTAR İŞTE ŞAMPİYONNNNNNNNNNNN....
Yigido_War 02.08.2005, 08:42 MALATYA MAÇINDA BU BAYRAĞI AÇARSAK MÜTHİŞİN ÖTESİ OLUR
sinan-58 02.08.2005, 08:46 ABİ HANGİ TARİHTE AÇIYORSUNUZ
serrkann58 02.08.2005, 08:51 Ey maşallah bayraga bak müthiş olmuş hep beraber çok güzel bir organizasyon yapmışsınız hepinize binlerce TEŞEKKÜRLER ... inşallah OLİMPİYAT stadında bayragımızı açıcagız KAPALI TRİBÜNEDE NE YAKIŞIR BAYRAGIMIZ.... Birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için
İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK....
serhankaburcuk 02.08.2005, 09:59 Ey maşallah bayraga bak müthiş olmuş hep beraber çok güzel bir organizasyon yapmışsınız hepinize binlerce TEŞEKKÜRLER ... inşallah OLİMPİYAT stadında bayragımızı açıcagız KAPALI TRİBÜNEDE NE YAKIŞIR BAYRAGIMIZ.... Birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için
İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK....
Bu tür organizyonlarımız devam edecek inşallah....
AyhanBayrak 02.08.2005, 11:03 İşte taraftar diye buna derler harika bir organizasyon hazırlamıslar vede cok genc gardaslarımla tanısma fırsatım oldu vede gurur duydum bu gardaslarımla tanıstıgım icin cok şanslı bir taraftar oldugumu düşünüyorum allah herkese böyle bir arkadaş topluluguyla tanısma fırsatı versin hepsi harika insanlar vede heleki o atmosferi yaşamak varya bir başka birşeymiş diye düşünüyorum inşallah en kısa zamanda tekrar bir araya gelmek icin o günü iple cekecem inşallah istanbulda gene bir araya gelecegiz vede türkiye degilde dünya görecek sivassporun büyüklügünü allahın izniyleeeeeee
Herşey icin tesekkürler gardaslar bana bu gurur dolu günü yaşattıgınız icinnnnnnnnnnnnn sagolun var olun herşey gönlünüzce olsunnnnnnnn
1967_DERNEK_10UR 02.08.2005, 11:10 İşte taraftar diye buna derler harika bir organizasyon hazırlamıslar vede cok genc gardaslarımla tanısma fırsatım oldu vede gurur duydum bu gardaslarımla tanıstıgım icin cok şanslı bir taraftar oldugumu düşünüyorum allah herkese böyle bir arkadaş topluluguyla tanısma fırsatı versin hepsi harika insanlar vede heleki o atmosferi yaşamak varya bir başka birşeymiş diye düşünüyorum inşallah en kısa zamanda tekrar bir araya gelmek icin o günü iple cekecem inşallah istanbulda gene bir araya gelecegiz vede türkiye degilde dünya görecek sivassporun büyüklügünü allahın izniyleeeeeee
Herşey icin tesekkürler gardaslar bana bu gurur dolu günü yaşattıgınız icinnnnnnnnnnnnn sagolun var olun herşey gönlünüzce olsunnnnnnnnAYHAN ABI SENDE RESİMDE YAKIŞIKLI ÇIKMIŞSIN..TAM KARİZMA YAPTIN.... 8)
AyhanBayrak 02.08.2005, 11:19 İşte taraftar diye buna derler harika bir organizasyon hazırlamıslar vede cok genc gardaslarımla tanısma fırsatım oldu vede gurur duydum bu gardaslarımla tanıstıgım icin cok şanslı bir taraftar oldugumu düşünüyorum allah herkese böyle bir arkadaş topluluguyla tanısma fırsatı versin hepsi harika insanlar vede heleki o atmosferi yaşamak varya bir başka birşeymiş diye düşünüyorum inşallah en kısa zamanda tekrar bir araya gelmek icin o günü iple cekecem inşallah istanbulda gene bir araya gelecegiz vede türkiye degilde dünya görecek sivassporun büyüklügünü allahın izniyleeeeeee
Herşey icin tesekkürler gardaslar bana bu gurur dolu günü yaşattıgınız icinnnnnnnnnnnnn sagolun var olun herşey gönlünüzce olsunnnnnnnnAYHAN ABI SENDE RESİMDE YAKIŞIKLI ÇIKMIŞSIN..TAM KARİZMA YAPTIN.... 8)
Aman Onurcugum sizlerin yanında ne karizması hepiniz gencecik gardaşlarımızsınız sizlerin arasında benim karizmamın sözümü olur canımın ici
::D Aman kimseye deme hakikatende acucuk varmış karizma haaa kimse duymasında heheheheheheheheh ::D
heyytt be ayhan abi sen almanyadan gel bu güzel organizeye katılma sansını yakala :lol: :lol: karizma tamdı resimde haklısın onur 8) 8)
AyhanBayrak 02.08.2005, 11:35 heyytt be ayhan abi sen almanyadan gel bu güzel organizeye katılma sansını yakala :lol: :lol: karizma tamdı resimde haklısın onur 8) 8)
gunaycıgım utandırma beni senin yanında benim lafım bile olmazda ama sunu diyem bu arada iyi sıyırdın istanbulda benden ama hafta sonu oradayım mactan sonra seninle güreş tutarız artık diyom sen ne dersin bu işeeeee ::D
1967_DERNEK_10UR 02.08.2005, 11:45 heyytt be ayhan abi sen almanyadan gel bu güzel organizeye katılma sansını yakala :lol: :lol: karizma tamdı resimde haklısın onur 8) 8) TAM BAYRAĞI GETİRDK AÇACAZ...BİR DEN SİYAH BİR KARA ŞİMŞEĞE BENZEYEN BİR ARAÇ GELDİ YANIMIZA KORNA YAPTI BAKTIM Kİ ESMER YAKIŞIKLI BİR İNDİ ARABADAN BİR DE BAKTIM Kİ AYNAN ABI ATKISINIDA TAKMIŞ HEMEN GELDİ YANIMIZA..
serhankaburcuk 02.08.2005, 13:17 İşte taraftar diye buna derler harika bir organizasyon hazırlamıslar vede cok genc gardaslarımla tanısma fırsatım oldu vede gurur duydum bu gardaslarımla tanıstıgım icin cok şanslı bir taraftar oldugumu düşünüyorum allah herkese böyle bir arkadaş topluluguyla tanısma fırsatı versin hepsi harika insanlar vede heleki o atmosferi yaşamak varya bir başka birşeymiş diye düşünüyorum inşallah en kısa zamanda tekrar bir araya gelmek icin o günü iple cekecem inşallah istanbulda gene bir araya gelecegiz vede türkiye degilde dünya görecek sivassporun büyüklügünü allahın izniyleeeeeee
Herşey icin tesekkürler gardaslar bana bu gurur dolu günü yaşattıgınız icinnnnnnnnnnnnn sagolun var olun herşey gönlünüzce olsunnnnnnnn
Abicim bizde seninle tanıştığımız için çok mutlu olduk...Bu organizasyon seninle dahada bir güzel oldu...Herzaman bekleriz derneğimize ve Sivasımıza...Pazar günü bizim içinde çok güzel bir gün oldu...Sivas maçından önce ve sonra...Avatarında gözükenden daha yakışıklı ve karizmatik bir abimiz....Ayhan abi herşey seninde gönlünce olsun...
|