Orijinalini görmek için tıklayınız : HAYRO MİLLİ TAKIM´DA...

SivasSpor.Com
31.08.2007, 20:14
http://www.sivasspor.com/images/stories/Hayrettin.jpg
A Milli Takımımızın Euro 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubunda yapacakları maçların aday kadrosu belirlendi. Aday kadroda şu futbolcular bulunuyor:

<table cellspacing="0" cellpadding="0" width="470" border="0"><tbody><tr><td class="txt" colspan="2">A Milli Takımımızın Euro 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubunda, 8 Eylül 2007 Cumartesi günü Malta A Milli Takımı ile Malta -Ta'Qali National Stadı'nda saat 19:30'da ve 12 Eylül 2007 Çarşamba günü Macaristan A Milli Takımı ile İstanbul - İnönü Stadı'nda saat 20:30'da oynayacağı maçların aday kadrosu belirlendi. Aday kadroda şu futbolcular bulunuyor:

Rüştü Reçber,
Hakan Arıkan,
İbrahim Üzülmez,
İbrahim Toraman,
Gökhan Zan,
Serdar Özkan (Beşiktaş A.Ş.),
Servet Çetin,
Arda Turan,
Sabri Sarıoğlu,
Hakan Şükür,
Ayhan Akman (Galatasaray A.Ş.),
Deniz Barış,
Mehmet Aurelio,
Volkan Demirel (Fenerbahçe),
Hüseyin Çimşir,
Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor A.Ş.),
Gökhan Ünal,
Mehmet Topuz (Kayserispor),
Hayrettin Yerlikaya (Sivasspor),
Hakan Kadir Balta (Vestel Manisaspor),
Hamit Altıntop (Bayern Münih),
Halil Altıntop (Schalke 04),
Emre Belözoğlu (Newcastle United),
Tuncay Şanlı (Middlesbrough),
Nihat Kahveci (Villarreal),
Nuri Şahin (Feyenoord).

Milli Takım 2 Eylül Pazar günü saat 17.00'de Riva TFF Özkan Olcay Tesisleri'nde toplanacak.

Milli Takımın Malta ve Macaristan programı şöyle:

3 Eylül Pazartesi: 12.00 Basın Toplantısı (Orhan Saka Tesisleri)
19.30 Antrenman (Kapalı)

4 Eylül Salı: 10.30 Antrenman (Açık)
19.30 Antrenman (Kapalı)

5 Eylül Çarşamba: 10.30 Antrenman (15 Dakika Açık)
19.30 Antrenman (Kapalı)

6 Eylül Perşembe: 12.00 Malta'ya Gidiş
19.30 Antrenman (15 Dakika)

7 Eylül Cuma: 12.00 Basın Toplantısı
19.30 Antrenman (15 Dakika Açık)

8 Eylül Cumartesi: 19.30 Malta - Türkiye

9 Eylül Pazar: 11.00 İstanbul'a Dönüş Uçak
19.30 Antrenman (15 Dakika)

10 Eylül Pazartesi: 19.30 Antrenman (15 Dakika Açık)

11 Eylül Salı: 12.00 Basın Toplantısı
19.00 Antrenman (15 Dakika Açık)

12 Eylül Çarşamba: 20.30 Türkiye - Macaristan

Milli Takım Malta seyahati öncesi antrenmanlarını Riva Özkan Olcay Tesisleri'nde yapacak. Malta'da Radisson SAS Golden Sands Oteli'nde konaklayacak. Malta'daki çalışmalarını maçın oynanacağı statta sürdürecek. Türkiye'ye döndüğünde Swiss Otel'de kalacak. 9 ve 10 Eylül'deki çalışmalar Ali Sami Yen, 11 Eylül'deki çalışma ise İnönü Stadı'nda olacak..</td></tr><tr><td class="txtKucuk" colspan="2">
</td></tr></tbody></table>

samet yıldız
31.08.2007, 20:23
bu sivasspor adınada türkiye nin adınada çok güzel olmuş hayrettin inş. kendini milli takımda gösterir ve milli takımın vazgeçilmez isimlerinden biri olur

yigidomustafa58
31.08.2007, 20:26
""" Milli takım açıklandı
Milli takım açıklandı

A Milli Takımımızın Euro 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubunda, 8 Eylül 2007 Cumartesi günü Malta A Milli Takımı ile Malta -Ta’Qali National Stadı’nda saat 19:30’da ve 12 Eylül 2007 Çarşamba günü Macaristan A Milli Takımı ile İstanbul - İnönü Stadı’nda saat 20:30’da oynayacağı maçların aday kadrosu belirlendi.

Aday kadroda şu futbolcular bulunuyor: Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Serdar Özkan (Beşiktaş),
Servet Çetin, Arda Turan, Sabri Sarıoğlu, Hakan Şükür, Ayhan Akman (Galatasaray),
Deniz Barış, Mehmet Aurelio, Volkan Demirel(Fenerbahçe),
Hüseyin Çimşir, Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor .),
Gökhan Ünal, Mehmet Topuz (Kayserispor),
Nuri Şahin (Feyenoord)

Milli Takım 2 Eylül Pazar günü saat 17.00’de Riva TFF Özkan Olcay Tesisleri’nde toplanacak. Milli Takım Malta seyahati öncesi antrenmanlarını Riva Özkan Olcay Tesisleri’nde yapacak. Malta’da Radisson SAS Golden Sands Oteli’nde konaklayacak. Malta’daki çalışmalarını maçın oynanacağı statta sürdürecek. Türkiye’ye döndüğünde Swiss Otel’de kalacak. 9 ve 10 Eylül’deki çalışmalar Ali Sami Yen, 11 Eylül’deki çalışma ise İnönü Stadı’nda olacak."""

gerçekten şimdi gördüm ekeleyeyim dedim siteye eklemişsin gerçekten gurur duydum SİVASSPOR la...

yigido_furkan
31.08.2007, 20:27
inş. sürekli milli takımda yer alır gönül isterdiki mehmet Yıldızda olsun

Divriği58-
31.08.2007, 20:28
İNŞAALLAH OYNATIR ILK 11 DE BURDA FENER MACINDAN SONRA YAZMISTIM HAYRETTIN MACIN EN IYISIYDI FB MACINDA MEHMET YILDIZ LA BERABER DEMISTIM BENCE MEHMET YILDIZI DA CAGIRMALIYIDI

talha58
31.08.2007, 20:36
Hayırlı , uğurlu olsun. İnşallah Hayrettin kalıcı olur. Yakın zamanda Mehmet de tekrar kadroya girecektir inşallah.

ademgoze
31.08.2007, 20:51
çok sevindim güzel haber zaten morelimiz bozuktu iyi oldu

ceza_tolga_rep
31.08.2007, 21:00
hayretin türkiyenin en iyi sol beklerinden bir tanesi.ama volkan varken oynaması biraz zor.

melih1
31.08.2007, 21:06
sias maçından sonra trabzon forumlarında hakaret ettıklerı futbolcu saymadıkları hayrettını gormustur inşallah trabzonlular.

jakobıenn sende gor kardeş.onlardan bırıde sensın o forumlardakı...

hayronun yarın erkek yurdu açılışı var.tum yıgıdoları beklıyoruz.

mesut_tncsvs
31.08.2007, 21:07
ben tuncayı neden çağırdı anlamadım.

adam gitti avrupaya hiçbir varlık gösteremiyor çağırıyor bizimkiler ise çabalıyor mehmet şuanda tuncaydan daha iyi durumda ama karar terimin sadece saygı duymak gerekir.

inşallah hayrettin devamlı kalıcak milli takımda ve daha niceleri çağırılıcak

Del Piero
31.08.2007, 22:15
HAYRETTİN İÇİN VE SİVASSPOR İÇİN HAYIRLI OLSUN BU HABERE ÇOK SEVİNDİM İNŞ.. DİĞER MAÇLARDA MEHMET YILDIZ, YASİR MUSA,ABDURRAHMAN,SEDAT'TA MİLLİ FORYI GİYERLER

cenk5821
31.08.2007, 22:28
cok guzel ya cok sevindimmmm ins mehmet yildizida cagirirlarrrr

by_hunter
31.08.2007, 22:34
hayrettinin milli takıma çagırılması çok güzel hak etti ama mehmet yıldızıda o kadroda görmeyi çok isterdim hak ediyor bence

jakobieen
31.08.2007, 22:52
milli takımda bi sivassporlu hemde sivaslı.. umarım o şerefli formayı giyer ve sırtından bi daha çıkarmaz.. çok sevindim..

jakobıenn sende gor kardeş.onlardan bırıde sensın o forumlardakı..
niye böyle yaparsın anlamadım, hayriye hakaret edecek kadar kişiliksiz değilim .. sivassporumda en çok sevdiğim oyuncudur kendisi ama futbolunu beğenmiyorum, ben sivasımın bi çok maçını izledim ama hayrinin sıfıra inip güzel bi top kestiğini hatırlamıyorum.. futbolu ayrı konu kişiliği ayrı.. karıştırmayalım..
hayri bi kere sivaslı ya, nasıl hakaret ederim ben ona.. aksine çok seviyorum 58 numaralı formasıyla hayrettin yerlikaya yı..

FurkaN
31.08.2007, 23:17
Sezona iyi başlamadı ama seçilmesi çok iyi oldu... Açıkcası Türkiye'de sol bek olmadığından seçildi ama iyikide seçildi...

Yiğiter
31.08.2007, 23:24
galatasaraydan volkan yaman kadroda yok..çok büyük ihtimalle ilk 11 de oynayacak..sivaslı olması ayrı bir gurur kaynağı..helal olsun...başarılar..

LosTie58
31.08.2007, 23:32
Hayrettin'e milli takımda başarılar diliyorum.

merkez_ismail
31.08.2007, 23:58
Yakısır hayrettın abıme Hayrettın abının babası komsumuz oda cok sevınecek

avare
01.09.2007, 01:26
biz daha bir cok hayrettinler yetistirecegiz bu futbol fedarasyonu bunu boyle bilsin bizim hakkimizi yiyerek hicbir yere varamazlar

Dark Force
01.09.2007, 02:25
sonunda bir oyuncu daha gönderdik devamı gelri umarım

MOS-BY-58
01.09.2007, 02:32
Sivasspor'dan öz Sivasli bir oyuncunun milli takima secilmesi ilk ve harika bir sey. Keske Mehmet Yildiz da cagrilsaydi.

albina58
01.09.2007, 05:22
Bence SİVASPOR forması giyen bir futbolcumuzun milli takıma çağrılması bir onurdur.Ancak milli takımı oluşturan Fatih terim'in,takım oluşturmak için uzun vadede bir kadro kurduğuna emin değilim,o haftalık performansa dayalı takımlar kurarak şansa maçı sürüklüyor.Malta maçında olası bir galibiyetin bile şansa veya kişisel beceriler sonucu olacağına şimdiden eminim.
Bence Ersun YANAL'ın hazırladığı gençlendirilmiş kadronun üstüne gitmesi ve bu günlerde rahatça koltuğumuza serilmiş ,galibiyetinden emin olduğumun bir takımı çayımı yudumluyarak seyretmeyi tercih ederdim.İnşallah ben yanılırım uzun vadede Terim'in kadrosu başarılı olur,içimde antropoz olduğumdan şüphelendiğim Terim turp gibi çıkarım.

Abdullah DuMaN
01.09.2007, 06:24
Rüştü Reçber,
Hakan Arıkan,
İbrahim Üzülmez,
İbrahim Toraman,
Gökhan Zan,
Serdar Özkan (Beşiktaş A.Ş.),
Servet Çetin,
Arda Turan,
Sabri Sarıoğlu,
Hakan Şükür,
Ayhan Akman (Galatasaray A.Ş.),
Deniz Barış,
Mehmet Aurelio,
Volkan Demirel (Fenerbahçe),
Hüseyin Çimşir,
Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor A.Ş.),
Gökhan Ünal,
Mehmet Topuz (Kayserispor),
Nuri Şahin (Feyenoord).

haret fenerden cimbomdan kurardı eskiden

aldair
01.09.2007, 08:26
yürü be hayro,gururmuzsun sen bizim.göster kendinide senin olsun o forma.58sin sen;) yakışır sana...

besiktas58
01.09.2007, 08:51
hayrettin sakat degilmiydi ya

fener macinda hastanelik olmustu

sivas_kangallı
01.09.2007, 10:44
çok sewindim inş sürekli oynar milli takımda.

altuntas58
01.09.2007, 10:46
Gec gelen bir karar hayrettin milli takımı çoktan hak etti ama gec fark edildi neyse yinede hayırlı olsun

zaralım 58
01.09.2007, 11:23
hy rettin'in ve diğer futbolcularımızabol şanslar

tepeonu_58
01.09.2007, 12:18
hayrettını tebrık edıyorum ınsallah dıger yeteneklerımızıde gorurler mesela mehmet yıldız

CÜSSKB-Fettah
01.09.2007, 13:21
hayrettin gerek kişilik olarak gerek futbol disiplini olarak herseyi hakeden bir futbolcu amatörde 2 veya 3 ay beraber oynama sansım o zamanda cok calıskan ve herseyi kusursuz yapardı Allah yolunu açık etsin bütün sivasın gururusun.......

ayazoğlu
01.09.2007, 14:57
Hayrettine hayırlı olsun allah devamını erdirsin ama şikeci gökdenize hayır çünki onlar ülkeyide satar

Ss--58--Ss
01.09.2007, 15:39
hayırlı olsun hayroyada bu yakısır.;)

gamzeli_58
01.09.2007, 17:52
hayrettin gitti ama memet yıldızın da gitmesi gerekirdi inş fatih hoca alır birgün

58Mert58
01.09.2007, 18:36
Hayirli Olsun Herkese Insallah Fatih Hoca Fazla Oynatir.

emresengul58
02.09.2007, 02:13
Fatih Terim yine gs lileri kadroya doldurcam diye ayhanı almış kadroya..sırf tepki gösterdi ayhan diye..bu kadar da olmaz..mehmet yıldız ı almıyosun gidip ayhanı alıyosun..ayhan ın yerine çok daha iyi oyuncularımız var bizim.yazık

altuntas58
02.09.2007, 18:05
Haydi hayrettin işte sana fırsat bu şansını iyi değerlendir

PARTNER58AHMET
02.09.2007, 20:16
hayrettinin milli takıma
seçilmiş olmasından dolayı büyük mutluluk duyduğumu ifede ediyorumve inşallah bu sivastaki performansını milli takımdada gösterir ve başarılı bir profil sergiler hayırlı uğurlu olsun

Ss--58--Ss
02.09.2007, 20:18
HAYRETTİNE MİLLİ TAKIM FORMASI YAKISIR BENCE GEC BİLE KALDILAR HAYRETTİNİ MİLLİ TAKIMA ALMAKLA.

TracyMcGrady58
02.09.2007, 23:15
Sonunda Hayrettini alabildi fatih terim. Ama bu kadroda Mehmet Yildizda mutlaka olmali, sezona cok iyi basladi

MC-T_A_E_Z-DJ
03.09.2007, 16:33
İnş başarılı olur herşey Sivasspor için :)

Yiğiter
03.09.2007, 16:42
bu takımda milli takımı fazlasıyla hakeden bir oyuncu var ama nedense bir türlü görülmüyor..o oyuncu MURAT SÖZGELMEZ DİR

1967_CLUB_ÖZGÜR
03.09.2007, 16:44
Eminim Başarılı olacaktır..

Hayırlı Olsun milli Forman Hayro :)

SivasLady
03.09.2007, 18:12
hayrettininde milli takima basarmasina sevindik
insallah forma giyme sansini bulur
kendisine basarilar dilerim

sinan-58
03.09.2007, 18:15
yakışır hayro ya sıra mehmette bir sıvaslının milli takımda olması çok guzel

EyüphanAydın
03.09.2007, 20:50
Sivassporlu Futbolcu Hayrettin Yerlikaya İş Hayatına Atıldı

Sivasspor'un Başarılı Oyuncusu ve İlk Kez A Milli Takım Kadrosuna Çağrılan Hayrettin Yerlikaya, İş Hayatına Atıldı. Yerlikaya, Üniversiteli Öğrencilerin Barınabileceği Erkek Öğrenci Yurdu Açtı.

Sivasspor'un başarılı oyuncusu ve ilk kez A Milli Takım kadrosuna çağrılan Hayrettin Yerlikaya, iş hayatına atıldı. Yerlikaya, üniversiteli öğrencilerin barınabileceği erkek öğrenci yurdu açtı.

Yurdun açılışına Vali Yardımcısı Zafer Ataman, Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivaspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Teknik Direktör Bülent Uygun, Sivassporlu yöneticiler ve futbolcular ile çok sayıda taraftar katıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Sami Aydın, genç futbolcuların birikimlerini yatırım yaparak değerlendirmesi gerektiğine dikkat çekerken, Vali Yardımcısı Zafer Ataman ise Sivas'ta açılan bu yurt ile büyük bir açığın az da olsa kapatılacağını söyledi. Ardından kurdelenin kesimi sonrasında yurt

binası davetliler tarafından gezildi. Bu arada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yerlikaya, iş hayatına atılmanın zorunlu olduğunu ifade ederek, "Futbol hayatı belli bir zamana kadar sürüyor. Bundan sonra da yaşamımızı denge altına almamız açısından iş hayatına atılma gibi bir zorunluluğumuz var. Belli bir yaştan sonra kendi hayatımızı sürdürmek için böyle bir tercih yaptım" diye konuştu.

Milli takıma seçilmesinin kendisini hedeflerine ulaştırdığını söyleyen Yerlikaya, "Benim en büyük hedeflerimin arasında milli takım vardı. Ne olursa olsun büyük takımlardan ziyade ilk büyük hedefim A Milli Takım'dı. Bu hedefimi gerçekleştirdim diye düşünüyorum. Bundan sonra orada kalıcı olmak en büyük amacımdır. İnşallah bu amacımı da gerçekleştiririm diye düşünüyorum" dedi.

Trabzonspor'a transferi konusunda da açıklama yapan Yerlikaya, "Olaylarla benim bizzat bir bilgim yok. Kulübe gelen teklifler varmış ama netlik yok. Olay kesinleşince herkesin haberi olur" şeklinde konuştu.

talha58
04.09.2007, 22:59
internetspor.com'dan alıntıdır

HAYRETTİN: ''İKİ MAÇI DA KAZANACAĞIZ''
Sivassporlu Hayrettin Yerlikaya, grupta oynayacakları iki maçın çok önemli olduğunu ifade ederek, ''İki maçı da kazanacağız ve grupta iyi bir duruma geleceğiz'' dedi.

(A) Milli Takım'da tecrübeli oyuncuların kendilerine yardımcı olduğunu kaydeden Hayrettin, şunları söyledi:

''Milli takımda ne kadar tecrübesiz olsak da tecrübeli oyuncular sayesinde alışmaya çalışıyoruz. Hocamız bizde bir şeyler görmüş de çağırmış. Hedefimiz milli takımda başarılı olup, sürekli burada oynamak.''

EfsaneMermerbey
04.09.2007, 23:30
HAYROYA YAKIŞIR.HAK ETTİ HERŞEYİ.

semihkilic_58
04.09.2007, 23:34
hayrettıne mıllı takımda başarılar dılerız sivası ve sivassporu cok guzel temsıl edecekktırr emınım

ertor58
04.09.2007, 23:35
"İki maçı da kazanacağız!" 04.09.2007
(A) Milli Futbol Takımı'nın 8 Eylül Cumartesi günü Malta ve 12 Eylül Çarşamba günü Macaristan ile yapacağı 2008 Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçları için ilk kez milli takım aday kadrosuna çağrılan Serdar Özkan, Hakan Balta ve Hayrettin Yerlikaya, umutlu konuştu.

Milli takımın kamp yaptığı Riva'daki Milli Takımlar Turkcell Tesisleri'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan futbolculardan Beşiktaşlı Serdar Özkan, Malta ve Macaristan ile iki önemli maç yapacaklarını belirterek, ''Bu iki maçı da kazanıp, gruptan çıkmak için avantaj yakalayacağımıza inanıyorum. Uzun bir aradan sonra kendi sahamızda oynayacağımız Macaristan maçına seyircilerimizi bekliyoruz'' dedi.

Milli takımda kalıcı olmak istediğini ifade eden Serdar, sözlerini şöyle sürdürdü: ''14-15 yaşımdan beri milli takımlar forması giyiyordum ve 60'a yakın milli oldum. (A) Milli Takım'a çıkmak biraz hızlı oldu, ama ligde iyi bir performans gösterdiğim için Fatih Terim hocamın beni milli takıma çağırdığını düşünüyorum. Kendisine teşekkür ederim. Milli takıma bir şeyler katmak ve burada kalıcı olmak istiyorum.''

Serdar Özkan, Beşiktaş'ta, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın kendisine güvenerek maçlarda oynattığını belirterek, ''Yetenek doğuştan olan bir şeydir. 16-17 yaşlarımda da yeteneklerim vardı, o zaman herhalde hocalarım güvenmediler, sahaya süremediler ve kiraya verildim. Ertuğrul Sağlam hocam bana güvendiğini söyledi. Hazırlık, lig ve Avrupa kupası maçlarında oynattı. Ben de bu şansı iyi değerlendirdim'' diye konuştu.
Hakan Şükür ile aynı takımda yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu anlatan genç oyuncu, ''Biz küçükken oyuncu kartlarımız vardı. Hakan Ağabey geldiği zaman kaldırırdık, çünkü o oyunda en değerli oyuncular arasındaydı. Onun kartlarıyla oynarken, şimdi onunla aynı mekanı paylaşmak büyük mutluluk verici. Hakan Ağabeyle muhabbet etmeye çalışıyorum, ona sorular soruyorum'' şeklinde konuştu.

-HAYRETTİN: ''İKİ MAÇI DA KAZANACAĞIZ''-

Sivassporlu Hayrettin Yerlikaya, grupta oynayacakları iki maçın çok önemli olduğunu ifade ederek, ''İki maçı da kazanacağız ve grupta iyi bir duruma geleceğiz'' dedi.
(A) Milli Takım'da tecrübeli oyuncuların kendilerine yardımcı olduğunu kaydeden Hayrettin, şunları söyledi:
''Milli takımda ne kadar tecrübesiz olsak da tecrübeli oyuncular sayesinde alışmaya çalışıyoruz. Hocamız bizde bir şeyler görmüş de çağırmış. Hedefimiz milli takımda başarılı olup, sürekli burada oynamak.''

-HAKAN: ''BUNLAR 6 PUANLIK MAÇLAR''-

Galatasaray ile sözleşme imzalayan Hakan Balta, iki maçı kazanmalarının önemli olduğunu kaydederek, ''Biz oynarken rakiplerimiz bay geçecek. Bu yüzden bunlar 6 puanlık maçlar. İki maçı da alacağımızı düşünüyorum'' dedi.

(A) Milli Takım'a ilk kez geldiğini vurgulayan Hakan, ''Fatih hocam, hazırladığı CD'yi bana izlettirdi ve eksiklerimi gösterdi. Amacım burada kalıcı olmak, ondan sonra da oynamak'' diye konuştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı

EyüphanAydın
05.09.2007, 19:54
hayro ve mehmet yıldız olsaydı ne gurulu olurduk emma

hectortruva
06.09.2007, 15:16
çok güzel ama bence mehmeti de çağırmalıydı

yiğidogürbüz
06.09.2007, 17:20
Hadi hayırlısı , Mehmet de çağrılsa tam süper olurdu , hayrettin inşallah milli takımda kalıcı olacak

selamlar

mth58
06.09.2007, 17:45
bu sivas ve hayrettin için çok güzel inş başarılı olur...

EfsaneMermerbey
06.09.2007, 23:17
hayrettine tekrar hayırlı olsun.

sıra yasirde.

Dağcı
07.09.2007, 08:55
Hayrettin için hayırlı bir başlangıç olması dileği ile...

Gönlümüz Mehmet'in de aday kadroda yer almasıydı...

boun_58
07.09.2007, 10:49
inşallah sadece yedekte oturup gelmez....

gönlümüzden geçen en azından bi 10-15 dakika oynamasıdır....

EyüphanAydın
07.09.2007, 10:59
BEN GERÇEKTEN BİR YANDAN ÜZÜLDÜM BİR YANDAN DA ÇOK SEVİNDİM ÜZÜNTÜ NEDENİM MEHMET YILDIZIN ALİNMAYİŞİ SEVİNME NEDENİM İSE HAYRONUN GELMESİ TABİKİ VALLA HAYROYU O KAMPIN İDMANINDA GÖRCEM VALLA SEVİÇTEN YERLERE GÖKLERE SIGAMADIM İNŞALLAH İYİ OYNARSIN HAYRO SİVASSPOR SİVASLILAR ARKANDA

EYUPHAN AYDIN

Yiğiter
07.09.2007, 11:17
hepsi bir yana mehmet topuzu ilk 11e almıyor ya deli ediyor beni bu terim..böyle harika bir topçu nasıl alınmaz bilmiyorum ki..

em-re_58
07.09.2007, 11:25
SİVASSPORUN KADROSU GELİŞİO YAKINDA UEFAYA DAHA SONRADA ŞAMPİYONLAR LİGİNE ÇIKACAZ ALLAHIN İZNİYLE