Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS´TAN SUÇ DUYURUSU!

SivasSpor.Com
31.08.2007, 20:35
http://www.yeniulke.net/newsletter/haber/2685-078138131bg.jpg
Sivas Kent Konseyi Başkanı Naci Süha, "Unutulmamalıdır ki adalet bir gün herkese gerekli olabilir. Haluk Ulusoy'a da Nuri Albayrak'a da Trabzonspor'a da. Bu asla unutulmamalıdır" dedi.

Süha, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun Trabzonspor-Sivasspor maçı hakkında aldığı kararla ilgili Sivas Kent Konseyi adına Belediye Meclis Salonu'nda yaptığı açıklamada, karşılaşma ve sonrasında yaşanan gelişmeleri esefle ve ibretle izlediklerini söyledi.
Son 3 yıldır Turkcell Süper Lig'de kenti başarıyla temsil eden Sivasspor'un bu maçta ezberinin bozulduğunu ifade eden Süha, "Zira biz sporu sadece sahada yapılan mücadele ile gerçekleştirilen ve dostluk, kardeşlik, kaynaşma anlamına gelen bir sosyal olay olarak biliyorduk. Ama Trabzon maçında ve sonrasında gördük ki hiç de böyle değilmiş" diye konuştu.
Futbol Federasyonu'nun işi tam bir sinir harbine çevirdiğini, bir karşılaşma ile ilgili olarak üç ayrı karar aldığını savunan Süha, bu arada kanal kanal gezen Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'ın federasyonu aleni tehdit ettiğini, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz başta olmak üzere tüm Sivasspor Yönetim Kurulu'nun ise kanunlara, kurallara uygun olarak hareket ettiğini anlattı.
Süha, "Biz Futbol Federasyonu'nun almış olduğu kararları doğru bulmamakla birlikte, Sivasspor yönetiminin bu vakur, kurallara saygılı, spor ahlakına yakışır duruşunu destekliyor ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman arkalarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz" dedi.
"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYORUZ"
Sivas Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Avukat Naci Muslu ise Trabzonspor ile Sivasspor kulüplerinin kardeş iki spor kulübü olduğunu belirterek, "Bizler Trabzon'da yaşayan değerli yurttaşlarımıza saygı duyuyoruz. Ancak bir şey anımsatıyoruz. Türkiye Cumhuriyet Devleti bir hukuk devletidir. Yazılı kurallara uyma yükümlülüğü vardır" dedi.
Muslu, şöyle devam etti: "Bu bağlamda Trabzonspor Kulübü yönetim kurulu başkanının, kulüp başkanının ve yönetim kurulu üyelerinin biz, Türk Ceza Kanunu kapsamında tehdit suçunu işlediklerini düşünüyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararına etkili olabilmek için onları tehdit etmişlerdir. Yetkili ve görevli sayın cumhuriyet savcılıklarına suç duyurusunda bulunuyoruz. Yine her kamu görevlisinin yasalara ve yazılı kurallara uygun hareket etme yükümlülükleri vardır. Futbol Federasyonu yönetim kurulu yazılı kurallara aykırı davranmıştır. İyi niyetle bu kararın verildiğini düşünmüyoruz. O nedenle Türk Ceza Kanunu kapsamında görevini kötüye kullanan Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu hakkında da Cumhuriyet Savcılıklarına suç duyurusunda bulunuyoruz. Biz yasalara saygılı olduğumuz için suç duyurusunda bulunuyoruz."
Yasalara aykırı, hukuka aykırı bir eylemin meydana gelmesinden sonra görevli olan tüm cumhuriyet savcılarının soruşturmaya başlamak zorunda olduklarını ifade eden Muslu, sözlerini şöyle tamamladı:
"Biz diyoruz ki, Trabzonspor yönetim kurulu ve başkanı ile futbol federasyonu yönetim kurulu hukuka aykırı davranmıştır. Hukuka aykırı davrandıklarını görevli ve yetkili cumhuriyet savcılarına sizin kanalınızla sözlü olarak aktarıyoruz. O saygın makamların yükümlülüklerini yerine getireceklerini, soruşturmayı başlatacaklarını düşünüyoruz."

ceza_tolga_rep
31.08.2007, 21:01
helal olsun.güsel çalışmalar..........

melih1
31.08.2007, 21:07
sivaslıları sahıpsız sanmasın kımse.
medyamız avukatlarımız çalışıyor.helal olsun hepsıne.bir tek sıyasılerde çıt yok.muhsın yazıcıoglunun dısında.

buraks58
31.08.2007, 21:09
her ne kadar geçte olsa sivassporun sahipsiz olmadığını göstermeye başlıyoruz.devam...

yigidomustafa58
31.08.2007, 21:40
ALlah razı olsun eyvallah...585858

Turan 59
31.08.2007, 21:52
BU KARARI CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUM.KİMSE SİVASSPOR'UN HAKKINI YİYEMEZ,MİDESİNE OTURUR BUNU HERKES BÖYLE BİLSİN.

Del Piero
31.08.2007, 22:28
güzel bir çalışma inş.. adalet tecelli eder

selcuk349
31.08.2007, 23:06
sivassporumuz hakettiği sonucu almalı.federasyondaki adi insanlarda bunu adil bir şekilde izleyerek adaleti öğrenmeli.BETER OL TRABZON...

1967_DERNEK_MUSTAFA
31.08.2007, 23:09
türkiye burası adalet mekanızması hiç çalışmadıkı

Ensar
01.09.2007, 00:15
Sayin Sivasspor Baskani Sizin dürüst ve Caliskan oldugunuzdan Hic kimsenin süpesi yoktur vede olamaz.Sizi kutluyorum ama birde aynanin diger tarafina bakalim neler görünüyor hic birsey bos cünki olmayan yanlis karar ve birde para cezasi böyle sey olurmu bunun neresi dogruda sessiz olmayi tercih etdiniz.Sivasspor takimini hic kimse satin alamaz almayada gücü yetmez himsenin mali degil bu nedenle sesiz kalmak orda olan sucu kabul etmek anlamina gelir sessiz degil üstüne gitmek ve gereken neyse Takimin cikarlarini korumak en dogru olanidir diye düsünüyorum,var sayalim ayni olay bizim basimiza gelirse sen seyirciye ve Taraftara nasil sesini duyuracaksin vede nasil kendini onlara anlatacaksin seni dinlerlermi birkez düsün bakalim. O,zaman batan gemiyi kurtarana kaptan derler demek oluyorki Malüp takima zor durumda taraftar atlasin tokatlasin ve takimini kurtarsin oluyor bunu her takim taraftari yapar Cünki örnek olustu bu karar malesef futbolda alinan bu karar Dünya futbolunda Kara listeye gecti bu karari ve susan yönetimi kiniyorum Hic zaman gecmeden ihtiraz edilmeli bu Takimin vede Sivaslinin Kesin kararidir bize bunun icin YIGIDO diyorlar sayin baskan birkez daha düsünün biz var olan hakkimizi istiyoruz olmayan bir seyi biz istemeyiz Taraftara saygilarimla beni maruz görün.

ceza_tolga_rep
01.09.2007, 00:28
BENCE HİÇ UĞRAŞILMAMALI DİREK UEFA YA BAŞVURULMALI.

sarkislali
01.09.2007, 00:56
Fotomacín dünkü sayisi.
Ayiptir yahu. Trabzonlulara, Bizans´lilardan miras kalmis böyle entrikalar cevirmek. Demirlek´in böyle birsey söyledigini hic zannetmiyorum. Söyleseydi aninda söylerdi. Trabzon kac para verdi acaba?

Yönetim Kurulu´muzu da pasif görüyorum bu olayda. Direk UEFA´ya gidilmelidir.

Sahaya dönersem 5-6 Sivassporluya kırmızı kart göstermem gerekir

Demirlek'in, iki temsilci Demir ile Öktüren'in "Sahaya çık ve maçı bitir, statta güvenlik sağlandı" uyarısına "Sahaya dönersem 5-6 Sivaslı oyuncuyu atmam gerekir. Sivas hükmen yenilir. Ben bunu yapamam" dediği ortaya çıktı.

Olaylı Trabzonspor-Sivas maçıyla ilgili olarak maçın iki temsilcisi Metin Demir ve Tufan Öktüren'in, hakem Demirlek'le ilgili verdikleri şok rapor gündeme bomba gibi düşecek. Futbol Federasyonu'nun salı günü karşılaşmanın tescili ile ilgili yaptığı toplantıda konuşan temsilciler Metin Demir ve Tufan Öktüren şunları söylediler: "Maçta güvenlik önlemleri
alındıktan sonra Bülent Demirlek'in yanına giderek 'Sahada her türlü güvenlik önlemi alındı, çık ve karşılaşmayı bitir' uyarısında bulunduk.

UYARILARI DİKKATE ALMADI
Bülent Demirlek ise 'Ama sahaya çıkarsam, en az 5-6 Sivassporlu futbolcuya kırmızı kart göstermem gerekir. Çünkü sahaya giren Trabzonsporlu taraftarlarla resmen kavga ettiler. Eğer bu kırmızı kartları gösterirsem de Sivas hükmen mağlup olur. Sivaslı oyunculara kırmızı kart göstermezsem de benden bunun hesabı sorulur. Ben bunu yapamam. Sahaya çıkmayacağım' dedi. Yani hakem Demirlek güvenlik önlemlerinin yetersizliğinden değil, uyarımıza rağmen kendini düşündüğü için sahaya çıkmadı

yigido Atilla
01.09.2007, 03:10
Süperligde Medyadan konusmalarini takip ettigim ve taktir ettigim en centilmen 2 Baskan var. Mecnun Otyakmaz ve Haluk Cubukcu Ikiside cok efendi. Sivas-trabzonspor olaylarinda verilen karari lig tv de aciklayan Affan kececiden bir kac saniye sonra lig tv ye canli baglandi konusmalarini her kes biliyor yazmaya gerek yok. Türkiyede centilmenligin hic bir ise yaramadigini acikladi. Vestelmanisa sporun nicin 3 puani silindigini ve kararlar nicin esit dagitilmadigindan dolayi Federasyonu hakli olarak elestirdi. Masa basinda Karar nasil Trabzonsporun lehine cevirildigine Türkiye Sahit oldu.Resmen Insanlari Aptal yerine koydular. o kadarda medya destegi oldugu halde biz Medyayi kullanmasini bilemedik , Nicin bazi programlari cikipta bu karar verilmeden PFDK etkileyemedik. Bence Bizim Yönetim bu cikacak karari cepte keklik olarak görüyorlardi ve bizim lehimize cikacagini düsünüyorlardi,ama Bir an Türkiyede yasadiklarini unuttular insallah bunlardan ders cikaririz. Arti gecen sezon türkiye süperliginde penalti atamayan iki takim vardi biri Sivasspor ve Fenerbahceydi fenerbahceli yöneticiler medyada TFF öyle bir baski altina aldilarki 2 takimada o hafta penalti verdiler, önceleri nicin verilmiyorlardida nicin o hafta verildi, demmekki centilmenlik bir ise yaramiyormus. Yeri geldigi zaman Takimin cikarlari icin yumruk masaya vurulmali....

Not : Tahkime gitmedigimiz halde adamlar bize Aciyip 250 bin ytl i 50 bin ytle indirdiler.???? Ne kadar acinacak bir durumdayiz

albina58
01.09.2007, 04:57
Sayin Sivasspor Baskani Sizin dürüst ve Caliskan oldugunuzdan Hic kimsenin süpesi yoktur vede olamaz.Sizi kutluyorum ama birde aynanin diger tarafina bakalim neler görünüyor hic birsey bos cünki olmayan yanlis karar ve birde para cezasi böyle sey olurmu bunun neresi dogruda sessiz olmayi tercih etdiniz.Sivasspor takimini hic kimse satin alamaz almayada gücü yetmez himsenin mali degil bu nedenle sesiz kalmak orda olan sucu kabul etmek anlamina gelir sessiz degil üstüne gitmek ve gereken neyse Takimin cikarlarini korumak en dogru olanidir diye düsünüyorum,var sayalim ayni olay bizim basimiza gelirse sen seyirciye ve Taraftara nasil sesini duyuracaksin vede nasil kendini onlara anlatacaksin seni dinlerlermi birkez düsün bakalim. O,zaman batan gemiyi kurtarana kaptan derler demek oluyorki Malüp takima zor durumda taraftar atlasin tokatlasin ve takimini kurtarsin oluyor bunu her takim taraftari yapar Cünki örnek olustu bu karar malesef futbolda alinan bu karar Dünya futbolunda Kara listeye gecti bu karari ve susan yönetimi kiniyorum Hic zaman gecmeden ihtiraz edilmeli bu Takimin vede Sivaslinin Kesin kararidir bize bunun icin YIGIDO diyorlar sayin baskan birkez daha düsünün biz var olan hakkimizi istiyoruz olmayan bir seyi biz istemeyiz Taraftara saygilarimla beni maruz görün.

Hemşerim;yaklaşık dört yıldır görev yapan başkanımız,İstanbulda ikamet ettiği halde,hem işini hemde evini bırakarak SİVASSPOR'un başına geçmiş ve öncelikle ikinci liğde 38 yıllık özlemini sona erdirmiş ardırdan birinci liğde kalıcı bir takım yaratmak için varını yoğunu vermekte ve profosyonel bir duruş sergilemekte, bu hareketi ile taraflı tarafsız hem SİVAS camiasının hemde TÜRK spor kamuoyunun takdirini alıyor.
Nitekim bu çalışmalarının karşılığı olarak sekiz milyona yaklaşan SİVAS nüfusu uzunca bir süredir sanki kış uykusuna yatmış bir şekilde hala uyuyor.Binlerce trilyonerimiz,sanayicimiz,sana tçımız ve değişik meslek guruplarında saygın hemşerilerimiz olduğu halde SİVASSPOR'umuza hakkettiği destek gelmiyor.Sivas'da babacız sanayiyi tüttüren başkanımıza,ülke içinde ve dışında ekonomik olarak getirisinin yanında tanıtımıda yapılırken,hemşeri çevrelerimiz görmezden geliyor.Stadımız dolmuyor,lisanslı ürünlerimiz satılmıyor,100-200 adet arası komik rakamlarda kombine bilet satışları oluyor.Daha daha bir sürü olumsuzluklar bir yana,haksızlığa uğradığımız şu günlerde inanıyorum ki istanbul genelinde 800 civarında,dünya genelinde 1000 küsür derneğimiz olduğu halde trabzon-sivas maçından,hatta ondan sonra ki ugradığımız haksızlıktan bile habersizler.
Başkanımız,kendine sınırlı sayıda destek veren bir gurup işadamı arkadaşı ile kulübün tüm yükünü çekerken,bugün başımıza gelmiş bu haksızlık karşısında bile arkasına dönüp bir bakdığında,ne siyasi,ne sanatsal,nede işadamları çevresinden olduğu kadar,sivil toplum örgütlerimizi oluşturan derneklerden ciddi bir destek olmadığını televizyonda film seyreder gibi görmekteyim.
Asıl sorunumuz başkan değil,doğdugumuz,büyüdüğümüz,p ınarlarından suyunu içdiğimiz topraklarımıza,memleketimize sahip çıkmayan hemşerilerimizdedir.

RECEP_YÜKSEL
01.09.2007, 10:36
Fotomacín dünkü sayisi.
Ayiptir yahu. Trabzonlulara, Bizans´lilardan miras kalmis böyle entrikalar cevirmek. Demirlek´in böyle birsey söyledigini hic zannetmiyorum. Söyleseydi aninda söylerdi. Trabzon kac para verdi acaba?

Yönetim Kurulu´muzu da pasif görüyorum bu olayda. Direk UEFA´ya gidilmelidir.

Sahaya dönersem 5-6 Sivassporluya kırmızı kart göstermem gerekir

Demirlek'in, iki temsilci Demir ile Öktüren'in "Sahaya çık ve maçı bitir, statta güvenlik sağlandı" uyarısına "Sahaya dönersem 5-6 Sivaslı oyuncuyu atmam gerekir. Sivas hükmen yenilir. Ben bunu yapamam" dediği ortaya çıktı.

Olaylı Trabzonspor-Sivas maçıyla ilgili olarak maçın iki temsilcisi Metin Demir ve Tufan Öktüren'in, hakem Demirlek'le ilgili verdikleri şok rapor gündeme bomba gibi düşecek. Futbol Federasyonu'nun salı günü karşılaşmanın tescili ile ilgili yaptığı toplantıda konuşan temsilciler Metin Demir ve Tufan Öktüren şunları söylediler: "Maçta güvenlik önlemleri
alındıktan sonra Bülent Demirlek'in yanına giderek 'Sahada her türlü güvenlik önlemi alındı, çık ve karşılaşmayı bitir' uyarısında bulunduk.

UYARILARI DİKKATE ALMADI
Bülent Demirlek ise 'Ama sahaya çıkarsam, en az 5-6 Sivassporlu futbolcuya kırmızı kart göstermem gerekir. Çünkü sahaya giren Trabzonsporlu taraftarlarla resmen kavga ettiler. Eğer bu kırmızı kartları gösterirsem de Sivas hükmen mağlup olur. Sivaslı oyunculara kırmızı kart göstermezsem de benden bunun hesabı sorulur. Ben bunu yapamam. Sahaya çıkmayacağım' dedi. Yani hakem Demirlek güvenlik önlemlerinin yetersizliğinden değil, uyarımıza rağmen kendini düşündüğü için sahaya çıkmadı

DEMİRBİLEK SEN DEMİR DEĞİL TENEKE BİLE OLAMAZSIN MADEM ÖYLE ÇIK OYNAT KART GÖSTERME YAZARSIN RAPORUNA O OYUNCULARI CEZASINI MAÇTAN SONRA SENİN AĞ BABALARIN VERİRDİ ZATEN ÇIK ERKEKÇE NEDEN ÇIKMADIĞI ANLAT SEN ADAM OLSAN AYMANI HEMEN ATARDIN O OLAYLARDA OLMAZDI SİZ TRABZONDA MAÇ YÖNETMEKTEN KORKUYONUZ ÇÜNKÜ ORDAN TRABZON ŞEHRİNDEN ÇIKMANIN ZOR OLDUĞU BİLİYONUZ BİRDE AĞA BABANIZ TRABZONLU SONRA NE OLUR DİİMİ YAZIK YEDİĞİN EKMEĞE YAZIK SENİ ALLAHA HAVELE EDİYORUZ ONUN ADELETİNDE KİMSE KAÇAMAZ HELBET BUNUN CEZASI SENDEN VE SENİN GİBİ DÖNEKLERDEN ÇIKACAKTIR

zaralım 58
01.09.2007, 11:33
el ele vererek tüm haklarımızı aramalıyız

Aydin5858
01.09.2007, 11:42
bu haluk olusoy cok adi ve karekdersiz biri Allah ona öyle bir hasdalik versinki ömür boyu yilangibi sürünsün

alderbay
01.09.2007, 11:44
sizleri bütün kalbimle destekliyorum,sesimizi duyurana kadar devam edelim.iyi çalışmalar
ALDERBAY

abdullah58
01.09.2007, 11:44
SONUC NEY 3 HAFTA SONRA HERSEY UNUTULUR GIDER OLAN SIVASIN 3 PUANINA OLDU
YA TAKIM 1 PUANLA KÜME DÜSERSE NE OLACAK
HIC OLMAZSA DIK DURALIM BU MACA CIKMIYALIM
BIZDE BÖYLE TEPKIMIZI VERELIM
KAMUOYU ZATEN ARKAMIZDA
TASLAR YERINDEN OYNASIN-BUDA BIR ILK OLSUN
BEYPINARLI58

vuslat5858
01.09.2007, 14:19
her ne kadar geçte olsa sivassporun sahipsiz olmadığını göstermeye başlıyoruz.devam...

sahipsiz olduğunu kim söyledi fifaya gidip ülke futbolunu kaosa mı sürükleseydi yönetim

ayazoğlu
01.09.2007, 15:16
http://www.yeniulke.net/newsletter/haber/2685-078138131bg.jpg
Sivas Kent Konseyi Başkanı Naci Süha, "Unutulmamalıdır ki adalet bir gün herkese gerekli olabilir. Haluk Ulusoy'a da Nuri Albayrak'a da Trabzonspor'a da. Bu asla unutulmamalıdır" dedi.

Süha, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun Trabzonspor-Sivasspor maçı hakkında aldığı kararla ilgili Sivas Kent Konseyi adına Belediye Meclis Salonu'nda yaptığı açıklamada, karşılaşma ve sonrasında yaşanan gelişmeleri esefle ve ibretle izlediklerini söyledi.
Son 3 yıldır Turkcell Süper Lig'de kenti başarıyla temsil eden Sivasspor'un bu maçta ezberinin bozulduğunu ifade eden Süha, "Zira biz sporu sadece sahada yapılan mücadele ile gerçekleştirilen ve dostluk, kardeşlik, kaynaşma anlamına gelen bir sosyal olay olarak biliyorduk. Ama Trabzon maçında ve sonrasında gördük ki hiç de böyle değilmiş" diye konuştu.
Futbol Federasyonu'nun işi tam bir sinir harbine çevirdiğini, bir karşılaşma ile ilgili olarak üç ayrı karar aldığını savunan Süha, bu arada kanal kanal gezen Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'ın federasyonu aleni tehdit ettiğini, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz başta olmak üzere tüm Sivasspor Yönetim Kurulu'nun ise kanunlara, kurallara uygun olarak hareket ettiğini anlattı.
Süha, "Biz Futbol Federasyonu'nun almış olduğu kararları doğru bulmamakla birlikte, Sivasspor yönetiminin bu vakur, kurallara saygılı, spor ahlakına yakışır duruşunu destekliyor ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman arkalarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz" dedi.
"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYORUZ"
Sivas Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Avukat Naci Muslu ise Trabzonspor ile Sivasspor kulüplerinin kardeş iki spor kulübü olduğunu belirterek, "Bizler Trabzon'da yaşayan değerli yurttaşlarımıza saygı duyuyoruz. Ancak bir şey anımsatıyoruz. Türkiye Cumhuriyet Devleti bir hukuk devletidir. Yazılı kurallara uyma yükümlülüğü vardır" dedi.
Muslu, şöyle devam etti: "Bu bağlamda Trabzonspor Kulübü yönetim kurulu başkanının, kulüp başkanının ve yönetim kurulu üyelerinin biz, Türk Ceza Kanunu kapsamında tehdit suçunu işlediklerini düşünüyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararına etkili olabilmek için onları tehdit etmişlerdir. Yetkili ve görevli sayın cumhuriyet savcılıklarına suç duyurusunda bulunuyoruz. Yine her kamu görevlisinin yasalara ve yazılı kurallara uygun hareket etme yükümlülükleri vardır. Futbol Federasyonu yönetim kurulu yazılı kurallara aykırı davranmıştır. İyi niyetle bu kararın verildiğini düşünmüyoruz. O nedenle Türk Ceza Kanunu kapsamında görevini kötüye kullanan Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu hakkında da Cumhuriyet Savcılıklarına suç duyurusunda bulunuyoruz. Biz yasalara saygılı olduğumuz için suç duyurusunda bulunuyoruz."
Yasalara aykırı, hukuka aykırı bir eylemin meydana gelmesinden sonra görevli olan tüm cumhuriyet savcılarının soruşturmaya başlamak zorunda olduklarını ifade eden Muslu, sözlerini şöyle tamamladı:
"Biz diyoruz ki, Trabzonspor yönetim kurulu ve başkanı ile futbol federasyonu yönetim kurulu hukuka aykırı davranmıştır. Hukuka aykırı davrandıklarını görevli ve yetkili cumhuriyet savcılarına sizin kanalınızla sözlü olarak aktarıyoruz. O saygın makamların yükümlülüklerini yerine getireceklerini, soruşturmayı başlatacaklarını düşünüyoruz."

ONLAR YURTTAŞ DEYİL TRABZONSPOR TARAFTARI

Ss--58--Ss
01.09.2007, 15:30
hakkımızı arayalım.............

gamzeli_58
01.09.2007, 18:06
federasyon maçın hakemi hakkında soruşturma başlatmış fifa okartınıelinden alçaklarmış

Ss--58--Ss
01.09.2007, 18:10
federasyonun yaptıgı terbıyesızlık kurallar ne diyor onlar ne yapıyor.

BAYPİPO
01.09.2007, 18:55
Daha öncede yazmıştım federasyon falan boş iş. en güzeli FİFA'ya vereceksin itiraz dilekçeni onlar gerekeni yapar... bazı arkadaşlar yönetim FİFA'ya başvursunda ülke futbolu kaosamı gitsin demişler,bu kara lekeyi taşıyan ülke futbolu varsın kaosa gitsin...En azından akıllarına bu olay gelir bu tür olaylar olduğunda bir dahaki sefere doğru karar vermesini öğrenmiş olurlar...Tabi ki bu benim şahsi düşüncem katılan da olur katılmayanda yine tekrarlıyorum en güzeli FİFA'ya başvurmak...

BAYPİPO
01.09.2007, 18:59
Bir ülkede yazı kanunlar uygulanmıyorsa veya uygulanmasına müsaade edilmiyorsa sende hakkını verecek yalaka olmayan yer ve mevkilerde arayacaksın bu kadar basit bir ülkenin federasyonu yazılı olan kuralları uygulayamayacak kadar aciz ise o ülke futbolu benim gözümde kaosun içindedir ...:mad: :mad:

SEMİH-58
01.09.2007, 19:00
kendi kendimizi bu pislikten kurtarmamız lazım.helal olsun gerçek sivaslılara...

1967_Dernek_Murat
01.09.2007, 19:32
arkadaşlar sivasın sivasdan başka dosdu yok sivaslı isen övün degilsen itaat et

yigido Atilla
02.09.2007, 03:20
Suc Duyurusda bulunuyoruz gecin bunlara inanmayin !!!! Federasyon özerk ve tahkim kararini bozacak Türkiyede spor mahkemesi yok. Kararin verildigi günden bir kac gün sonra Vestelmanisanin Baskani Haluk cubukcu Tv canli yayinda acikladi Türkiyede öyle bir spor mahkemesi yok tahkimin verdigi cezada Türkiyede gidilecek hic bir Mahkemenin olmadigi ve bizzat kendilerinin arastirdigini acikladi. Haluk Cubukcunun nasil dürürst bir insan oldugunu Medyadan Takip edenler bilir. Ben bu yapacagimiz suc duyurusunun sabun köpügü olduguna inaniyorum,insanlari bosuna ümitlendirmesinler hic bir sey cikmaz bos laflar. Bu isi Uefa ya Tasimaliyiz uefa da TFF kararini bozmaz ama bu Haluk ulusoy denen adamin Kabortasini Fena sekilde cizerler ve Uefa bazinda kredisi biter uefa TFF ye baski yapar uefa kendi kurallarini kötüye kullannilmasina katiyen müsade etmez. Haluk ulusoy falan takmaz ve tanimaz....

ozsivasli58
02.09.2007, 15:56
SİVASsporumuzun sahipsiz olmadığını herkese göstermeliyiz şimdi birlik zamanı ALLAH daima dürüstlerin yanındadır.

altuntas58
02.09.2007, 17:09
Sivastan suc duyurusunda bulunumuş olması kararı etkiler veya etkilemez ama bizlerin eli kolu bağlı durmamız bize bir şey kazandırmaz vede hiç yakışmaz herkes karınca kararınca bir şeyler yapmalı avukat naci muslunun yaptığı gibi ve biz site sakinleri demokratik hakkımızı kullanmalıyız sesimiz cıka bildiğince haykırmalıyız