Orijinalini görmek için tıklayınız : TARAFTAR´DAN PROTESTO

puar
01.09.2007, 19:50
Sivassporlu bir grup taraftar, Futbol Federasyonu'nun, Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle tehir edilen Trabzonspor-Sivasspor maçının tekrar oynanması yönündeki kararını İstanbul'da protesto etti.
İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği'nin düzenlediği protesto etkinliği çerçevesinde yaklaşık 15 kişilik Sivassporlu taraftar, Futbol Federasyonu'nun Levent'teki merkezine önünde toplanarak, federasyon başkanı Haluk Ulusoy'u istifaya çağırdı.

Grup adına bir açıklama yapan İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği Başkanı Alper Kahvecioğlu, Futbol Federasyonu'nun aldığı kararın adaletsiz olduğunu savunarak, ''Kulübümüze yapılan haksızlığı protesto ediyoruz. Adalet istiyoruz. Bir takım kulüplere ayrıcalık yapılmasını istemiyoruz. Ligin centilmenlik ve dürüstlük içinde geçmesini istiyoruz. Federasyon başkanın herhangi bir kulüp ya da şehrin değil, herkesin başkanı olmasını istiyoruz'' diye konuştu.

''Ulusoy istifa'', 'Trabzonsporlu başkan istemiyoruz'' şeklinde sloganlar atan taraftar grubu, yaklaşık 10 dakika süren protesto gösterilerinin ardından dağıldı.

01.09.2007

Kaynak : AA

puar
01.09.2007, 19:53
http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=32847

SEMİH-58
01.09.2007, 19:53
geregini yaptıgı için istanbuldaki yigidolara saygılarımızı sunuyoruz...

puar
01.09.2007, 19:55
azda olsa görevini yerine getiren arkadaslara teşekkür ederim .

xdemox
01.09.2007, 19:59
helal olsun koca istanbulda 15 kisi katilmis

gamzeli_58
01.09.2007, 20:10
15 kişi mi desteklio siwası be ne diim ki yazıklar olsun

merkez_ismail
01.09.2007, 20:55
Abilerım Ben Sıvastayım ve ıstanbldakılerle hıc bı ılgım yok ama sunuda unutmayın bugun cumartesı calısan var ısı olan var saat 12 00 da yapılan bı protesto herksın ısı gucu var bunuda bu sekılde dusunlım

samet yıldız
01.09.2007, 21:00
çok az olmuş ya 15 kişi ne zaten istanbul nufüsünun yarısı sivaslı ama katılım çok az olmuş emeği geçenlere teşekkürler yinede

zaralım 58
01.09.2007, 21:15
1,5 milyon sivaslının yaşadığı istanbulda 15 kişi ne kadar güzel bir durum

ErdalGüler
01.09.2007, 21:39
Bugün orada olupda Sivasspora destek veren herkes anlından öpülecek derecede bir onurlu davranış götermişlerdir. Hepsine saygı duyuyor ve teşekkür ediyorum. Burada yok efendim ben 10 kişi gelirim yok bilmem kaç kişi getirirm işte mutlaka oradayım diye söyleyen ve gelmeyenlere bir çift lafım var. Gelmedinizde ne oldu? ben söyleyeyim bize birşey olmadı, biz onurlu bir şekilde basın açıklamamızı yaptık ne için SİVASSPOR için, siz ne yaptınız klavye başından sallamaktan başka... Şimdi burada bir sürü yazı yazanlar olacak vay efendim istanbulda şu kadar adam var niye bu kadar katılım oldu, falan filan ama bunu söyleyenlerin çoğu istanbullular olacak, onlar sanal alemde kimi kandıracak sadece kendini, bugün orada sivassporlu gözüküp kalbinde sivasspor aşkı olmayan 1000 kişi olacağına orada Sivasımıza canı gönülden sahip çıkan 15 kişi olması benim için daha önemlidir.

HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN dedik yola çıktık, bu yolda SİVASSPOR değilde başka şeyleri düşünenler bize katılmadı ve bugün orada bulunmadı. Onlarada yazıklar olsun...

Not: Gerçekten gelmek isteyipte iş vb. durumlardan gelemeyen arkadaşlarım sözlerime alınmasınlar. Bu sözler yüreğinde gerçek Sivasspor aşkı bulunmayanlara...

ertor58
01.09.2007, 22:00
pazar günü istiklal caddesinde bir yürüyüş yapılsa daha etkili olurdu artı sadece siteden duyuruldu bu olay tv58 den olsa daha etkili olurdu. yada önce sivasta kalabalık bir ropluluk yapsa spor kamuoyunun ilgisini çekip ordan birde istanbulda yapılacagı yönünde ulusal kanllara bilgi verilse daha etkili olurdu. istanbulda sırf 700 tane sivas il ilçe ve köy dernekleri var herbirine haber verilse ve her birinden 1 temsilci gelse 700 kişi olurdu.

orada bulunan ve eylemi gerçekleştiren 15 yigidoyu tebrik ederim

ceza_tolga_rep
01.09.2007, 22:05
15 kişi haaaa vay şer.......ler ya.....

Nightbird
01.09.2007, 22:06
pazar günü istiklal caddesinde bir yürüyüş yapılsa daha etkili olurdu artı sadece siteden duyuruldu bu olay tv58 den olsa daha etkili olurdu. yada önce sivasta kalabalık bir ropluluk yapsa spor kamuoyunun ilgisini çekip ordan birde istanbulda yapılacagı yönünde ulusal kanllara bilgi verilse daha etkili olurdu. istanbulda sırf 700 tane sivas il ilçe ve köy dernekleri var herbirine haber verilse ve her birinden 1 temsilci gelse 700 kişi olurdu.

ErdalGüler
01.09.2007, 22:15

Recep abi Tv58 ile görüştü ancak bununla ilgili bir yayında bulunmadılar. Bununla birlikte o 700 tane derneğin 3 hatta 2 tanesinin bir araya geldiğine şahit olmadım. Lafta kolay bu sözler işte şu kadar dernek var 2 adam gönderse bilmem kaç kiş yapar deniyor, gönderse yapar bunu unutmayın ve ben böye bir etkinliğe sivas derneklerinin hiç temsilci gönderdiğine şahit olmadım... Burada en büyük eksiklik sivaslılar vakfında bence, çünkü bu derneklerinde organize edilmesi lazım ama vakıf buna ön ayak olmuyor neyse anlayacağın olmuyor öyle lafla...

osman_58_1967
01.09.2007, 22:17
İşte bizim birlık ve beraberliğimız bu kadar!!!! yazıklar olsun bizlerden bir MOK olmaz...............

PROTESTOYA KATILAN ARKADAŞLARI KUTLUYORUM.....

ademgoze
01.09.2007, 22:59
işte istanbulu temsil eden 15 yiğido

http://ademgoze.sitemynet.com/mynet_resimlerim/s3700083.jpg

şampiyon71
01.09.2007, 23:02
Akşam TV 58 DE İZLEDİK...
15 KİŞİ YÜREKLİ İNSANLARDI.
ÖNEMLİ OLAN DAVAYA İNANMAK..SAYI İKİNCİ PLANDA GELİR.
KORKAKLARLA VE SAHTE KAHRAMANLARA RAĞMEN
GÜZEL PROTESTO..
TEBRİKLER

şampiyon71
01.09.2007, 23:05
TV 58 DE BEN İZLEDİM ,GECE 23 HABERLERİNDE AZ SONRA İZLERSİNİZ
HABERDE GÜZELDİ.

SivasSpor.Com
01.09.2007, 23:10
http://ademgoze.sitemynet.com/mynet_resimlerim/s3700083.jpg
Futbol Federasyonu'nun, Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle tehir edilen Trabzonspor-Sivasspor maçının tekrar oynanması yönündeki kararını İstanbul'da protesto etti.

İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği'nin düzenlediği protesto etkinliği çerçevesinde yaklaşık 15 kişilik Sivassporlu taraftar, Futbol Federasyonu'nun Levent'teki merkezine önünde toplanarak, federasyon başkanı Haluk Ulusoy'u istifaya çağırdı.

Grup adına bir açıklama yapan İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği Başkanı Alper Kahvecioğlu, Futbol Federasyonu'nun aldığı kararın adaletsiz olduğunu savunarak, ''Kulübümüze yapılan haksızlığı protesto ediyoruz. Adalet istiyoruz. Bir takım kulüplere ayrıcalık yapılmasını istemiyoruz. Ligin centilmenlik ve dürüstlük içinde geçmesini istiyoruz. Federasyon başkanın herhangi bir kulüp ya da şehrin değil, herkesin başkanı olmasını istiyoruz'' diye konuştu.

''Ulusoy istifa'', 'Trabzonsporlu başkan istemiyoruz'' şeklinde sloganlar atan taraftar grubu, yaklaşık 10 dakika süren protesto gösterilerinin ardından dağıldı.

1967_Dernek_Ayhan
01.09.2007, 23:12
EVET KANAL 58 DE DE İZLEDİK...

AMA ÇOK AZ KATILIM VARDI...

YİNEDE GÜZEL BİR ORGANİZASYON TEBRİKLER...

ademgoze
01.09.2007, 23:14
arkadaşlar azdık ama bizler inandık ve haberler tüm ajanslara düştü çok site haberi yayınladı tvlerdende takip ettigim kadar kanal1 ve star yayınladı vidioyuda ekliycam

ademgoze
01.09.2007, 23:16
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/NPUv_KTpCAM"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/NPUv_KTpCAM" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

CÜSSKB-Aynur
01.09.2007, 23:21
15 kişiylede olsa tepkimizi ulusal medyadan duyuran herkese teşekkür ederiz.

şampiyon71
01.09.2007, 23:22
ŞU AN TV 58 DEN ALINABİLİR. HABER

ademgoze
01.09.2007, 23:25
trabzonlular hemşerileri için güzel bir gösteri yapmışlar:D
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/k8W_2MAywj0"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/k8W_2MAywj0" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

ülküm58
01.09.2007, 23:44
şu bizim seyirci varya sadece kahvehanelerde sivassporlu maça gelenler 1 kilo çekirdekle geliyor uyanalım artık sivas ın üstüne oyun çok destek olalım biletsiz kimse girmesin sivasspor un kasasından para çalma bırakılsın unutmayalım ki bu takımdan bizden başka kimsesi yok

hulo58
01.09.2007, 23:55
ISTE GERCEK SIVASLILAR istanbulda yasayipda katilmayanlar
ben sivasliyim demesin bundan sonra yazik sizlere.

Yiğiter
02.09.2007, 00:24
15 krdeşimizi yürekten kutluyorum yürekleri olduğu için..yazık be haberleri seyredenice içim acıdı üzüldüm...koskaoca sivastanbuldan 15 kişi ha?

yigidoo
02.09.2007, 00:36
Bugün orada olupda Sivasspora destek veren herkes anlından öpülecek derecede bir onurlu davranış götermişlerdir. Hepsine saygı duyuyor ve teşekkür ediyorum. Burada yok efendim ben 10 kişi gelirim yok bilmem kaç kişi getirirm işte mutlaka oradayım diye söyleyen ve gelmeyenlere bir çift lafım var. Gelmedinizde ne oldu? ben söyleyeyim bize birşey olmadı, biz onurlu bir şekilde basın açıklamamızı yaptık ne için SİVASSPOR için, siz ne yaptınız klavye başından sallamaktan başka... Şimdi burada bir sürü yazı yazanlar olacak vay efendim istanbulda şu kadar adam var niye bu kadar katılım oldu, falan filan ama bunu söyleyenlerin çoğu istanbullular olacak, onlar sanal alemde kimi kandıracak sadece kendini, bugün orada sivassporlu gözüküp kalbinde sivasspor aşkı olmayan 1000 kişi olacağına orada Sivasımıza canı gönülden sahip çıkan 15 kişi olması benim için daha önemlidir.

HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN dedik yola çıktık, bu yolda SİVASSPOR değilde başka şeyleri düşünenler bize katılmadı ve bugün orada bulunmadı. Onlarada yazıklar olsun...

Not: Gerçekten gelmek isteyipte iş vb. durumlardan gelemeyen arkadaşlarım sözlerime alınmasınlar. Bu sözler yüreğinde gerçek Sivasspor aşkı bulunmayanlara...

Selam aynen katiliyorum size cok haklisiniz,tebrik ederim sizi bu güzel yazinizdan dolayi tesekkürler.

abdullah58
02.09.2007, 00:40
YOK YA YANLISLIK VARDIR
BELKI O ANDA ORADAN GECEN 15 SIVASLI VARDIR
YOKSA BENIM HEMSERILERIM BU KADAR DUYARSIZ OLAMAZ
BEYPINARLI58

Yiğiter
02.09.2007, 00:49
YOK YA YANLISLIK VARDIR
BELKI O ANDA ORADAN GECEN 15 SIVASLI VARDIR
YOKSA BENIM HEMSERILERIM BU KADAR DUYARSIZ OLAMAZ
BEYPINARLI58

ne kadar duyarlı olduğmuzu tüm türkiye gördü maalesef

hollywarnrvn
02.09.2007, 00:55
yuuhh ya 15 kişi demek Sivas'a Sivasspora verilen değer bu KINIYORUMMM

hollywarnrvn
02.09.2007, 00:56
ayrıca katılan arkadaşları yürekten kutluyorum

myway
02.09.2007, 01:19
komik duruma düşmüşüz 15 kişilik gruptan 10 dakka protesto...
istanbuldaki yiğidolar sivasspor süper lige çıkınce desteği kestiler anlaşılmaz bi şekilde...:S

lokman
02.09.2007, 01:34
Ayıp koca istanbulda 15 kişi topluyoruz. Sonra da sivas sahipsiz değildir diyoruz. O gün orda 30.000 sivas taraftarı toplansaydı. Sivasın sahipsiz olmadıgını anlarlardı. Ama 15 kişi toplanınca Sivasla istedikleri gibi oynama haklarını kendilerinde buluyorlar işte. Ayıp harbi bizim memleketten adam olmaz. Daha birlik olamıyoruz. Sözde 7 milyon sivaslı, sivasspor taraftarıyız ve sivası kimseye ezdirmeyiz. Bu cümleleri yazarken utanıyorum. 15 kişi ne demek?
Bundan sonra istanbulda benim gözümde taraftarımız yok !!!

RECEP_YÜKSEL
02.09.2007, 02:06
TÜM YİĞİDOLARA SAYGILAR ORDA 15 DEĞİLDİK ÖNCE SAYIYI DÜZELTELİM 20 KİŞİ O BEŞ KİŞİYİ KİMSE YOK SAYAMAZ RESİMDE OLMAYAN SİVASDAN GELEN DEĞERLİ Bİ ABİMİZ EVET SİVASDAN KALKIP GELEN YANLIŞ OKUMADINIZ FEDERASYONA TAM GİDERKEN GELEN HAKAN KARDEŞ VE BENİM YANIMDA GELEN YİĞENİM OĞLUM VE MAHLEMDEN SİVASLI OLARAK GETEİREMDİĞİM AMA URFALI OLAN KARDEŞİMİZ BUNLARI YOK SAYMAK HAKSIZLIKTIR DİYECEKSİNİZKİ 5 KİŞİ DAHA OLSA NE OLUR BUNU DİYECEK OLANLAR TÜRKİYENİN HERYERİNDEKİLERE ŞUNU SORUYORUM SİZ İSTANBUL Bİ TANIDIĞINIZ ARAYIPTA BAK BÖYLE BİR OLAY VAR GİDİP KATILIN DEDİNİZMİ EĞER DEMEDİYSENİZ O ZAMAN HERKEZ SUÇLU

GELEN TÜM DOSTLARIN AYAĞINA YÜREĞİNE SAĞLIK
SEVDA ÖZVERİ İSTER SEVDA FEDAKARLIK İSTER
SEVDA UĞRUNDA ÖLÜM İSTER SEVDA ENGELERİ AŞMAK İSTER
YÜREKTEN SEVDALILAR OLARAK ORDAYDIK

RECEP_YÜKSEL
02.09.2007, 02:11
Abilerım Ben Sıvastayım ve ıstanbldakılerle hıc bı ılgım yok ama sunuda unutmayın bugun cumartesı calısan var ısı olan var saat 12 00 da yapılan bı protesto herksın ısı gucu var bunuda bu sekılde dusunlım

PAZAR GÜNÜDE DÜĞÜN VAR GEZİ VAR EĞLENCE VAR KARDEŞ LÜTFEN BİZ PAZARDA YAPTIK ZAMANINDA BU İŞİ BU İŞ YÜREK İSTER ÖZVERİ İSTER VARSA ENGEL TANIMAZ BABSI GELEMEZSE OĞLU GELİR YİĞENİ GELİR 1 MİLYON DİYORUZ OKUL GİDENLER GELSE 1000 KİŞİ OLUR LÜTFEN

yigido Atilla
02.09.2007, 04:34
Demekki Kos kocaman Istanbulda tam tamina 15 tane Aslan gibi yigidomuz varmis hepsinin alnindan öpüyorum helal olsun Size Söz verdiniz ve Protesonuzu yaptiniz. Söz veripte Gitmeyenleri O gün Calismayan,isi olmayipta gitmeyen Sivasspora ve memleketi Olan Sivasa 20 dakikasini cok Gören Sivaslilari esefle Kiniyorum..... Tekrar 15 kardesimi tebrik ediyorum helal olsun size.... Gercek sivasliari simdi siz istenbulda bizden daha iyi taniyorsunuz...

ademgoze
02.09.2007, 09:09
arkadaşlar sabah gastesinde spor sayfasında çıkmışız bilginize resimli hangi gaztede çıkdıysak gören varsa yazsın ona göre basınıda tanıyalım

ekingölü
02.09.2007, 10:03
Arkadaşlar hemen ön yargılı olmayın tatil aylarındayız,çoğunluk memlektye gitti.Az kimse katılmış ama bayağıda ses getirmiş.Katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Sabiha Serin
02.09.2007, 10:18
Öyle sanıyorumki İstanbul'da yaşayan Saygıdeğer yiğidolarımız belkide böyle bir protestodan haberdar olmamış olabilirler.Ben inanıyorumki eğer bilselerdi kesin gelirlerdi.Çünkü koskoca İstanbul'da 15 Sivas'lının orada bulunması doğrusu ilginç.Mutlaka bir iletişimsizlik olmuş desem bunuda diyemiyorum.15 kişinin olmasına doğrusu şaşırdım.Çünkü sitemiz sağolsunlar herkese e-mail ile ulaşıp bu konu ile ilgili duyurusunu yaptı,daha ne olsun.Bana da e-mail ile haber verildi..Keşke Sivas'ta değilde İstanbul'da yaşamış olsaydım koşa koşa giderdim.Bence bu durumda İstanbul'daki yiğidolarımız biraz daha duyarlı olabilirlerdi.Gerçek yiğido takımının durumunu takip eder ve gerekeni yapar.Ama tabiki gelen 15 yiğidomuza sonsuz şükran ve teşekkürlerimi sunarım.Sağolsunlar.Kutluyorum onları. Şuna inanıyorumki gerçek yiğido,yüreğinde Sivasspor aşkı olan yiğido,Sivasspor'u iyi ve kötü günde yanlız bırakmaz.Duyarlı olmalarını beklerdim.
Olsun yinede basın açıklaması yapılmış, proptesto gerçekleşmiş emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Umarım bundan böyle bu konularda biraz daha duyarlı oluruz. Eğer yüreğimizde Sivasspor sevgisi varsa takımımızı takip edip herzaman,hertürlü koşullarda,en zor anında bile desteğimizi esirgememeliyiz.Ben inanıyorumki toprağımın saygıdeğer yiğidoları zaten öyledir,takımını herzaman sever ve korur.Buna yürekten inanıyorum.Zaten bu sevgi öyle farklı birşeyki kanımıza ,canımıza işlemiş sevgisi.53 yaşındayım.Gençliğim 4 Eylül Stadında grup grup bayanlar maça giderek yiğidolarımıza tezahurat etmekle ,sesim kısılarak evlerimize dönmekle geçti.Halende yüreğim çarpar bu sonsuz sevgi ile.Bu sevgimi,Sivasspor aşkımı anlatmaya kelimeler yetersiz kalır.Dünyanın neresinde olursak olalım hepimiz tek yumruk olup Sivassporu'muzu herzaman destekleyip iyi ve kötü gününde yanında olalım,zaten olacağınızada bütün kalbimle inanıyorum saygıdeğer can yiğidolarımız.Herkese Sivas'tan kucak dolusu selam ve saygılarımla...
SİVASSPORUM YANINDAYIZ VE SONSUZA KADAR DA YANINDA OLACAĞIZ..YİĞİDO OLMAKTAN HERZAMAN GURUR DUYDUK ÇÜNKÜ SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUZ ÇOOKK...

Agcalli
02.09.2007, 11:33
Bu habere hiç şaşırmadım çünki bi Sivasa birde Kayseriye bakınca bunun böyle olacağı çok açık belli oluyor. Kayseri Sivasın ilşesi idi ama şuanda büyükşehir ve her zaman göç alan bir şehir ya Sivas yerinde bile sayamıyor hep geriye gidiyor, sürekli göç veriyor. Neden acaba dersiniz. Tabi ki milliyetçi olmamamızdan kaynaklanıyor. Koskoca Sivas sporun sitesinde bir tane reklam veren sivaslı firma yok. Kale kilit gibi ülke çapında firmalarımız var ama Sivasa, Sivasspora gelince destek yok. Sözün özü bizler geçmişimizden utanırsak, şehrimizle barışık olmazsak daha çok bu hallere düşeriz. Orada bulunan arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum

engin78
02.09.2007, 11:48
kusura bakmayın ama öyle bir saatte yapıldı ki;
şahsen ben 16:00 da işten çıktım.ne yapabilirim.gitmeyi çok istiyordum ama imkanlar buna müsade etmedi..

cenk5821
02.09.2007, 13:39
ya 15 kisimi olamazz o kadar sivasli war 15 kisimi gelmis o gidenlere yurekten tsklerrrrr................

fatihdev
02.09.2007, 15:28
ARKAKAADASLAR BU SİVASSPORUMUZ NİYE BU SÜREÇTE NEDEN DAHA ÖNCE YAPILAN HAKSIZLIKLARA SAKIN KARŞI ÇIKMADIĞIMIZDAN OLMASIN
ADAMLAR MEHMET YILDIZI İSTİYOR BİZ VREBİLİRİZ DİYORUYZ SORUYORUM KAYSERİDEN DAHA AŞAĞI Bİ TAKIMMIYIZKİ ÜÇÜNÇÜ SINIF Bİ ADAMI BİLE ELİMİZDE TUTAMIYORUZ BÜLENT HOCAM SEN ARTIK SİVASLISIN FENERE OYUNCU YETİŞTİRMEK SENİN İŞİN DEĞİL LÜTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTFEN

altuntas58
02.09.2007, 15:38
BİR AVUCTUK,TEK YÜREK, TEK SES,TEK YUMRUK,VE BİZLER SİVASSPORA GÖNLÜNÜ VEREN GERCEK YİĞİDOLARIZ Evet arkadaşlar biz dün federesyon binasının önünde 20 kişiydik ama yinede biz sesimizin cıktığı kadar haykırdık bunu ulusal basın mensuplarının bir çoğnun gözü önünde yaptık sesimizi bütün dünyaya duyurduk bu haksız düzene bize destek olmuyarak bu onurlu mücadelemizde bizi yanlız bırakan sayın hemşerilerime diyorumki aman ben gelmesem ne olacakki başkaları gelir ben gitmesemde olur diye diye sivassporumuzu dünkü protestoda olduğu gibi diğer her kulvarlardada yanlızlığa sev ediyoruz sen geleceksinki başkalrıda gelsin neme lazımcılığı bir yan bırakalım takımımıza sahip cıkalım ha siz gelmedinizde ne oldu evet biz 20 kişi idik ama 2000 bin kişinin yapacağını yaptığımıza inanan azimli kararlı ve kendinde sorumluluk taşıyan bir gurup olarak protestomuzu yaptık sırf bu protestomuza destek vermek için sivasın spor camiası ve milli eğitim camiasınında yakından tanıdığı öğretmen TURGUT DEMİRKAN kardeşimi bizim bu mücadelemizde bize destek amacıyla sivasstan kalkıp ta istanbula gelmesinden dolayı tebrik eder bu onurlu davranışı için teşekkür ederim dünkü yürüyüşümüze destek veren 20 yiğidoyu tek tek kucaklayıp hepsini tebrik ederim bundan sonrada şartlar ne olursa olsun sivassporumuzun her işine koşmayı kendimi mecbur hissediyorum İSTANBULTARAFTARLAR DERNEĞİNE BU KÜCÜK AMA ANLAMLI PROTESTOYA İMZA ATMASINDAN DOLAYI KUTLARIM

Del Piero
02.09.2007, 15:55
dün akşam tv58 den izlerken şahsen gururlandım 15-20 kişilik yürekli insan sizleri yürekten kutluyorum helal olsun sizlere az olsun öz olsun gerçek yiğido olsun..

gelmeyenlerde sağolsunlar gerçek yiğidolar ile tatlı yiğidoları belli oluyor..

biz neyi tartışıyoruz daha 4 eylül stadını düzeltebildikmi hala fb-gs-bjk forması ile kaşkolü ile maça gelen insanlar var onlara tepkimizi koyamıyoruz ki istanbula birşeyler diyebilelim biz önce 4 eylülde ki 3 büyük leri destekleyen yalamaları temizleyemedik asıl iş 4 eylülden başlamak lazım

tekrardan derneği ve katılımcıları kutluyorum

lokman
02.09.2007, 17:13
Helal olsun o 20 kişiye.
Bugün gaziantep maçında çekirdek yiyen bizden değildir.
Bugün sivasa destek zamanı. Federasyonu protesto zamanı.

alkanmustafa
02.09.2007, 19:43
ARKADAŞLAR BİR HAFTADIR PROTESTO İÇİN ÇAĞRI YAPILIYO YORUM LARIN OKUYORUM HERKES GELİRİZ GELECEĞİZ V.S. BU MUYDU YANİ KOCA İSTANBULDA 1 MİLYON SİVASLI YAŞIYOR BU MUYDU 15 KİŞİ YAZIKLAR OLSUN!!! SADECE KENDİMİZİ REZİL ETTİK

http://s4.gladiatus.net/game/c.php?uid=24279

fatihdev
02.09.2007, 19:51
arkadaslar kayseride en az 0100000 istanbulda en az 1 milyon tane sivaslı var yönetime baskıyı yapıp sivas store yi etkin bi hale getirelim arkadaslar ondan sonra su işadamı bu işadamı gibi bi kasygımız olmasın bu kurum bireylerle bi yerlere gelmez sonra klupten transfer talebimizde olamaz öncelikle herkes herkesin birinci takımı sivas ikinci takımı varsa başka bi takım olmalı gelin klübümüz adına proje calışmaları yapalım bu takım hangi şartlarda düzgün yerlere gelir. biz kümeden düşmeyelimde ne olursa olsun dersek bugun bi sivastan bi rizeden bi farkımız olmaz. Arkadaslar bu takım otogar gelirleriyle ayakta durmaz

PARTNER58AHMET
02.09.2007, 20:12
[QUOTE=ErdalGüler;244037][B]Bugün orada olupda Sivasspora destek veren herkes anlından öpülecek derecede bir onurlu davranış götermişlerdir. Hepsine saygı duyuyor ve teşekkür ediyorum. Burada yok efendim ben 10 kişi gelirim yok bilmem kaç kişi getirirm işte mutlaka oradayım diye söyleyen ve gelmeyenlere bir çift lafım var. Gelmedinizde ne oldu? ben söyleyeyim bize birşey olmadı, biz onurlu bir şekilde basın açıklamamızı yaptık ne için SİVASSPOR için, siz ne yaptınız klavye başından sallamaktan başka... Şimdi burada bir sürü yazı yazanlar olacak vay efendim istanbulda şu kadar adam var niye bu kadar katılım oldu, falan filan ama bunu söyleyenlerin çoğu istanbullular olacak, onlar sanal alemde kimi kandıracak sadece kendini, bugün orada sivassporlu gözüküp kalbinde sivasspor aşkı olmayan 1000 kişi olacağına orada Sivasımıza canı gönülden sahip çıkan 15 kişi olması benim için daha önemlidir.

Not: Gerçekten gelmek isteyipte iş vb. durumlardan gelemeyen arkadaşlarım sözlerime alınmasınlar. Bu sözler yüreğinde gerçek Sivasspor aşkı bulunmayanlara..arkadaşlar inanın ben bile bu protesto olayını bu gün öğrenmiş oldum ve gidenleretşk

albina58
02.09.2007, 23:25
Kanal 1 de şuan trabzon-sivasspor maçı ile ilgili görüntüler ve bilinmeyenler olarak adlandırılan konular ekrana gelecek.

aliuzun
03.09.2007, 00:57
İstanbul'daki Sivaslılar
Sivaslının Kentli Olmak Bilinci

Ahmet ÖZDEMİR

İstanbul’daki Sivaslıların sayısı tartışılır. Kimileri bu sayının iki milyonu aştığını, kimileri bir milyonun üzerinde olduğunu ileri sürer. Bir milyondan aşağı olmadıklarını sanıyorum

Bu yazıyı internetten indirdim düşünebiliyormusunuz federasyona 15 kişi gitmiş gerçekten yazık demekki hep sözdse kalıyoruz icraata gelince koca bi sıfır...

Ss--58--Ss
03.09.2007, 01:22
yazık olmus ama protestoya katılan 15 kişiye teşekkür ederiz..

abircan
03.09.2007, 09:09
arkadaşlarımı kardeşlerimi tebrik ediyorum yaptıkları anlamlı protesto için neredyse 500 metre yakınınızda olmama rağmen işten ayrılıp gelemedim çok üzgünüm 15artı bir olmayı çok isterdim, yüreğinize emeğinize teşekkürler diyorum ve alkışlıyorum hepinizi

ceyhun58
03.09.2007, 15:07

arkadışım göstermiş olduğunuz özveriden dolayı hepinize teşekkür ederim.

sivasligenclik
03.09.2007, 15:31
Ben şahsen Sivasspor taraftarını bu kadar zannetmiyordum.Orada daha fazla olabilirdik.Sizlerden ricam LÜTFEN TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM.Levent'teki tüm YİĞİDOLARA TEŞEKKÜR EDERİM.

o_albayrak
03.09.2007, 17:08
Derneğimizin c.tesi Levent teki pretosto eylemine katılamamış olmamdan dolayı ilk önce yönetimdeki arkadaşlarımdan özür diliyorum.Ben kendilerine eylemden 1 gün önce katılamıyacağımı söylemiştim.Ve orda bulunan 20 tane yiğidoyu canı gönülden kutluyorum.

puar
03.09.2007, 17:16
Derneğimizin c.tesi Levent teki pretosto eylemine katılamamış olmamdan dolayı ilk önce yönetimdeki arkadaşlarımdan özür diliyorum.Ben kendilerine eylemden 1 gün önce katılamıyacağımı söylemiştim.Ve orda bulunan 20 tane yiğidoyu canı gönülden kutluyorum.

?????????????? sende kimsin çıkaramdım valla.

o_albayrak
03.09.2007, 17:34
?????????????? sende kimsin çıkaramdım valla.

Ben dernek yönetiminde değilim derneğe üyeyim ve yönetimde bulunan hakan abiye söyledim katılamıyacağımı.Kendiside işlerinden ötürü katılamıyacağını söylemişti bana.

1967_CLUB_ÖZGÜR
03.09.2007, 17:37
Ben dernek yönetiminde değilim derneğe üyeyim ve yönetimde bulunan hakan abiye söyledim katılamıyacağımı.Kendiside işlerinden ötürü katılamıyacağını söylemişti bana.

konuyla alakasız ama demek ıstedım yınede neyse görüşmek üzere :)

izmirliyigido
03.09.2007, 17:50
KALABALIK OLUPTA SESSİZ KALMAKTANSA, 15 KİŞİYLE SES GETİRMEKTE ÇOK BÜYÜK BAŞARI. TÜM TÜRKİYE BUNU KONUŞUYOR. ORAYA GİDEN YİĞİDOLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM.

.

SivasLady
03.09.2007, 18:14
katilan arkadaslari tebrik ederim
sivasspor icin toplanip azda olsalar yürekten katilanlardi
hepsine tesekkürler

ademgoze
03.09.2007, 22:33
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/a2q3_UAsJQc"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/a2q3_UAsJQc" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

ErdalGüler
03.09.2007, 22:37
ADEM BU KONUYLA İLGİLİ OLARAK VERDİĞİN EMEKLERDEN VE KAMUOYUNDA ÇIKAN HABERLERİ BURADAN YAYINLAMANDAN DOLAYI SANA TEŞEKKÜR EDERİM...

1967_DERNEK_MUSTAFA
03.09.2007, 22:46
sivassporu trabzon karşılaşmasından sonra verilen kararları beğenmeyip adalet isteyen taraftarlarımız tepkilerini göstermiştir katılıma katılan herkese teşekkür ederim TEMİZ BİR LİG istiyoruz ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee kirlenmiş bir kere

ademgoze
03.09.2007, 22:49
ADEM BU KONUYLA İLGİLİ OLARAK VERDİĞİN EMEKLERDEN VE KAMUOYUNDA ÇIKAN HABERLERİ BURADAN YAYINLAMANDAN DOLAYI SANA TEŞEKKÜR EDERİM...

nedemek erdal abi görevimiz çok kanaldan çekmeye çalıştım bilgisayarmı ama kanal birde denk geldi bikere onu çekebildim

Nightbird
11.09.2007, 10:59
KALABALIK OLUPTA SESSİZ KALMAKTANSA, 15 KİŞİYLE SES GETİRMEKTE ÇOK BÜYÜK BAŞARI. TÜM TÜRKİYE BUNU KONUŞUYOR. ORAYA GİDEN YİĞİDOLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM.

.

katılan tüm yiğidoları tebrik ederim. takdire şayan bir özveri gösterdiler.