Orijinalini görmek için tıklayınız : MAÇIN ARDINDAN...

SivasSpor.Com
02.09.2007, 23:00
http://www.gencturkhaber.com/images/199492.jpg
Teknik Direktör Bülent Uygun, ''Kazandığımız 2-0'lık bir 3 puan hem bizi mutlu etti, hem de bizim için girdiğimiz sıkıntılı dönemeçlerden bir tanesinden başımızın dik ayrılmasını sağladı'' dedi

Uygun, 2-0 galibiyetle ayrıldıkları Gaziantepspor maçının ardından yaptığı açıklamada, kendi takımı ve rakip takımın oynadığı futboldan büyük zevk aldığını kaydetti.

Atılanları da saymak şartıyla sahada 22 tane aslan gibi mücadele eden Türkiye'nin süper ligine yakışan futbol oynayan yiğitler olduğunu ifade eden Uygun, ''Bu kadar sıcak altında, bu kadar güzel bir mücadele, bu kadar iyi niyetli bir mücadele. Sonucunda da kazandığımız 2-0'lık bir 3 puan hem bizi mutlu etti, hem de bizim için girdiğimiz sıkıntılı dönemeçlerden bir tanesinden başımızın dik ayrılmasını sağladı'' diye konuştu.

Bütün futbolcuları kutlayan Uygun, milli maç nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirerek daha iyi bir Sivasspor'u herkese izlettirmek istediklerini belirtti.

''Daha büyük başarılar istiyorsak takımımıza daha çok sahip çıkmalıyız'' diyen Uygun, ''Herkesi, kendisini sahada temsil eden takımına sahip çıkmaya davet ediyorum'' dedi.

http://image.haber3.com/spor3/haber/85238.jpg

'Kırmızı kart dengemizi bozdu'
Sivasspor'a 2-0 yenilen G.Antepspor'da Mesut Bakkal mağlubiyeti kırmızı karta bağladı.2 Eylül 2007 23:32Gaziantepspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal oyunun hemen başında gelen kırmızı kartın oyun düzenlerini bozduğunu belirterek, verilecek arayı iyi değerlendireceklerini belirtti.

Erken gelen kırmızı kartın oyun düzenlerini bozduğunu belirten Gaziantepspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal maç sonrası şöyle konuştu: ''Oyunun geneline baktığınız zaman özellikle ilk devre başa baş giden bir oyun vardı. İkinci devre kontrataktan yakaladığı toplarla Sivasspor etkili olmaya çalıştı. Ve mağlup olduk. Milli takım nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirip daha iyi başlamayı hedefliyoruz. Daha çok çalışmamız gerekiyor.''

ceza_tolga_rep
02.09.2007, 23:04
evet.gerçekden süper maç oldu bugün.antepli oyuncularıda kutlarım.herkese tavsiyem golleri izlemeleri.

hollywarnrvn
02.09.2007, 23:04
helal olsun size yiğidolar teşekkür ederiz.

hollywarnrvn
02.09.2007, 23:05
maç gerçekten zevkliydi sadece bizi üzen sedatın amatörce hareketiydi

sarkislali
02.09.2007, 23:11
Bülent Hoca´ya da tebrikler. Morallerin bozuk oldugu bir zamanda takima böyle futbol oynattirdigi icin. Artik Avrupa´nin zamani geldi. Insallah bu sezon UEFA´ya gideriz.:D :D :D

cenk5821
02.09.2007, 23:20
ewttt ceza_tolga_repin dedigi gibi golleri izleyin 3 tanede net pozisyonumuz war

SEDAT BAYRAK KIRMIZI KENDI ISTEDIDE YEDI TAKIMI YALNIZ BIRAKTI O POZISYONA COK SINIRLENDIMM WAlaa

ceza_tolga_rep
02.09.2007, 23:22
ewttt ceza_tolga_repin dedigi gibi golleri izleyin 3 tanede net pozisyonumuz war

SEDAT BAYRAK KIRMIZI KENDI ISTEDIDE YEDI TAKIMI YALNIZ BIRAKTI O POZISYONA COK SINIRLENDIMM WAlaa

nese sedatında üstüne gitmeyelim.elbette ki hatalar olacak..

gülkız
02.09.2007, 23:56
Takımı ve teknik heyeti galibiyetten ötürü tebrik ediyorum.Ama bir şeyi de unutmamak lazım;

HALUK ULUSOY İSTİFA...

mali1001
03.09.2007, 00:05
bence güzel bir takımınız ve hocanız var ligde başarılar komşularım...

SenSetik
03.09.2007, 00:08
bende maçtaydım ve özellikle ikinci yarı gerçekten güzel oynadık.
ama şu kesin bizim takıma bir psikolog lazım !!! rakip on kişi güzel topunu oynuyorsun sedat denen arkadaşım senin saçma sapan bir kırmızı kartla ne bu seyirciyi kahretmeye, ne de arkadaşlarını yalnız bırakmaya hakkın yok.
senin yerinde oynayabilecek çok futbolcu var ama yarın bir gün bu takımın başına daha kötü işler açabilirsin dikkat et!!!
trabzon maçından halen futbolcularımız bazı dersler çıkaramamış anlaşılan.
lütfen galibiyetin sarhoşluğuyla bu ayrıntıları gözden kaçırmayalım.herşeyiyle iyi giden takımı bozanlarada tepkimizi koyalım EN BÜYÜK SİVAS ÜÇ BÜYÜKLER YALAN.......

yigido_furkan
03.09.2007, 00:10
maç gercekten cok güzeldı ama Sedatın atılmasına laf bulamıoru madam kendını attırdı direk kosarak cıktı bnce sedata ceza verilmeli takım yenılse napacaktı

mesut_koçak_58
03.09.2007, 00:11
artık bızı hıç bır takım tutamaz bekle şampıyonlar ligi anadolunun sesı sivasspor gelıyor

LosTie58
03.09.2007, 00:14
........HeLaL oLsun Siwasıma.........

sivassporummm58
03.09.2007, 00:43
bence güzel bir takımınız ve hocanız var ligde başarılar komşularım...

Saol kardeşim bizler de Kayserispor'a Süper Lig de ve Erciyesspor'a 2. Lig A da ve UEFA da başarılar diliyoruz tüm yiğidolar olarak. Allah a emanet olun.Saygılarımla...

Ss--58--Ss
03.09.2007, 00:56
cok güzel mac olmus bravo sivassporrrrrrrr

emresengul58
03.09.2007, 01:34
HELAL OLSUN ÇOCUKLAR...ULUSOY A VE TRABZON KOSKOCAMAN Bİ KAPAK OLUR İNŞALLAH...İÇİNİZDE PATLADI DİMİ EZİKLER:d:d:d

ulusoysuz İSTİFAAAA!!!!

meteada
03.09.2007, 08:48
galibiyette emeği geçen tüm futbolcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. ayağınıza sağlık arkadaşlar.

Divriği58-
03.09.2007, 08:59
SEDAT A KESINLIKLE CEZA VERILMELI BU KADAR KOLAYMI YA ADAM RESMEN BILEREK ATTIRDI KENDINI YA HAKEME BAGIRDI HOCAMM ATSANA BENI DIYE BOYLE BISEY OLMAZ YAAA PARA CEZASI VERILMELI KESIN

Dağcı
03.09.2007, 09:07
Özellikle bizim açımızdan sıkıntılı bir dönemde bu galibiyet iyi bir moral oldu. Bu sıcak hava'da bu kadar mücadele eden iki takım futbolcularınıda kutluyorum.

Haluk Ulusoy İSTİFA!

EfsaneMermerbey
03.09.2007, 09:49
bülent uygun 3 sene içinde gider takımdan.başarılar diliyorum zeki hocamıza.antep maçı taktiği güzzel buldum.sivassporumuz affetmez artık bu oyunla sahasında kimseyi.

puar
03.09.2007, 09:51
güzel futbol iyi mucadele rahat galibiyet başka söze gerek yok.

mesut_tncsvs
03.09.2007, 10:05
inşallah böyle futbolu her daim oynarlar eğer böyle oynarlarsa uefa bankodur

alderbay
03.09.2007, 10:21
evet futbolcuları ve taraftarları tebrik ederim, 3 puanı seve seve aldık,sakın zafer sarhoşu olupta (ulusoy )u unutmayalım kırmızı kart olayınıda fazla büyütmeden kapatalım o anki futbolcunun pisikolojisine balı cünkü maça fazla konsantre olmuştur kötü bir niyetle yapmamıştır bence.

HALUK ULUSOY U OLMAYAN İSTİFAAAAAAAAAA.

ALDERBAY

ceyhun58
03.09.2007, 10:31
gaziantep spor maçından sonra bu başarıyı gösteren başta başkanımız hocamız ve futbolcu kardeşelerimizi gösterdikleri özveriden dolayı kutlarım ayrıca sedat kardeşimizin üstüne fazla gidilmemesi yönetim kurulu ceza vermedikten sonra bizimde bu şartlarda sedat kardeşimize destek olunması
her yerde en büyük sivasspor

altuntas58
03.09.2007, 13:22
Dünkü macata 2-0 lık galibiyet sevincini bize yaşatan tüm futbolcuları,teknik kadroyu,ve 12.adam seyircimizi kutlarım

yigidomustafa58
03.09.2007, 13:26
helal olsun Bülent Uygun çok güzel futbolcuları yönlendirdin...

CÜSSKB-Fettah
03.09.2007, 14:11
dün harika bir sivas vardı kırmızı kart görmesek skor daha farklı olurdu yasir cok isteksiz oynadı onun eksigini hocamız muhammet le kapattı öncelikle hocamıza ve emegi gecen herkese cok tesekkurler sizinle gurur duyuyoruz iyiki bu sivas sizlere emanet

zereya
03.09.2007, 14:23
Helal olsun Bülent Hocama ve Futbolculara,

bu sıkıntılı süreçte galibiyet ilaç gibi geldi

Tabi stadı dolduran tarftarların da katkısı büyük

Gaziantepsporda iyi takım ama Sivasspor

artık 4.Büyük oldu

İnşallah hep böyle devam ederiz

abircan
03.09.2007, 14:27
sivasspor büyüklüğüne yaraşır bir futbol sergiledi hakettiği sonucu aldı, hedefine adım adım giden takım havasındayız, bu havayı kimse bozamaz, ne federasyon ne kuklaları

Yiğiter
03.09.2007, 14:49
dün 3 oyuncu değiştirme hkkımızı kulanmıştık..o sırada mohammed ayağına sert bir darbe aldı..zaten 10 kişiydik bir de o çıkrsa 9 kişi kalacaktık..bülent uygun kenardan mohammede öyle bir bağırdı ki m,ohammed sağlık ekibi bile gelmeden ayağa fırladı..komik ya bu bizim hoca..ama azimli ve fıtbolcular arasında müthiş bir dosltuk var..bunu görmek hiç de zor değil..

olvidarlo
03.09.2007, 15:43
evimizde kralız inşallah oftaş maçında da bu performansımızı sürdüreceğiz

SivasLady
03.09.2007, 18:11
takim gayet güzel gidiyor
kirmizi karta hic gerek yoktu, umarim sedat bu durumun farkindadir ve ilriki maclarda tekrarlamaz

takimi ve yönetimi tebrik ederim
insallah daha iyi olacaklar

sarkislaliburak
04.09.2007, 21:22
sampiyon sivas bu performan devam eder insallah