Orijinalini görmek için tıklayınız : TAHKİME BAŞVURU!


SivasSpor.Com
04.09.2007, 19:39
http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/17281tff.jpg
Kulübümüz, Futbol Federasyonu yönetim kurulu tarafından tekrarına karar verilen Trabzonspor maçıyla ilgili olarak dün Tahkim Kurulu'na başvuruda bulundu.

Kurula 6 sayfalık bir itiraz dilekçesi sunan Sivasspor Kulübü, geçmişte benzer olaylarla verilen kararlar ile Avrupa'dan örneklere de dikkat çekti. Tekrar kararının iki temsilcinin ek raporuyla verildiğini ve hakem Bülent Demirlek'in dinlenmemesinin düşürdürücü olduğunun belirtildiği itirazda maç sonucunun 3-0 Sivasspor lehine tescil edilmesi talep edildi.
Tahkim Kurulu'nun yarın yapacağı toplantıda görüşülmesi beklenen itiraz dosyasıyla ilgili kapsamlı bir oturum planlandığı, gerekirse temsilcilerle birlikte maçın hakemi, yardımcıları, dördüncü hakem ve gözlemcisinin de sözlü ifadelerine başvurulabileceği öğrenildi.

mburak58
04.09.2007, 19:46
KİMSENİN ÜÇ PUANINDA GÖZÜMÜZ YOK BİZ SADECE TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ VE ÇİFTE STANDARTLARA KARŞIYIZ...

musa18
04.09.2007, 20:24
insallah hayirli olur!!!!!!!!!!!

osman_58_1967
04.09.2007, 21:34
İNŞALLAH BAŞVURUMUZU KAİLE ALIP VERİLMİŞ OLAN YANLIŞ KARARLARINDAN DÖNER DOĞRU OLANI YAPARLAR.

ceza_tolga_rep
04.09.2007, 21:38
bence federasyon eğer ki 3 puanı bu seferde bize vermezlerse kendi ipini çeker diye düşünüyorum..

ErdalGüler
04.09.2007, 22:10
Burada 3 puanı bize verseler bile bu federasyonla bu iş yürümez. Artık tff kendini yenilemeli ve bağımsız bir hal almalıdır...

semihkilic_58
04.09.2007, 22:21
hakkımızı kımseye yedırmeyız 3 puanımızı versinler vermezlerse tekrarlanacak macta söke söke alırız

yigidomustafa58
04.09.2007, 22:23
hayırlısı olsun ama o 3 puan bizim hakkımızdır..

adres58
04.09.2007, 22:41
Arkadaşlar bu saatten sonra artık 3 puan telaşı sürmemek gerek. Nedenine gelince ok yaydan çıkmıştır. Eyyamların bini bin para. Radyo Tv lerde herkes ahkam kesiyor. gözlemcinin raporları değişiyor yada yanlı taraflı yazılıyor yada yazdırtılıyor.Artık kamuoyu oluşmuştur. Bu saatten sonra verilen 3 puan değişikliği bize bu federasyon çatısı altında hiçbir fayda sağlamaz. Geçen sene kayseri Erciyes kupa finalisti olarak katılıp Uefa da fırtınalar estirdi ve bu futbolu ile küme düşürüldü. Evet bu federasyon ile oldu. Trabzon ise gazoz kupasına bile katılamadı. Şu dakkadan itibaren Sivassporumuzu tehlikeye atmamalıyız. TFF özerk çatısı altında Cumhurbaşkanlığı vari dokunulmazlığına güvenerek sıkıştığı yerde UEFA ya koltuğunun tehlikeye girdiği tehditlerine girerken bizler sivassporumuza varolan şartlarda ve yönetimlerde zarar vermeyecek kozları kimseye vermemeliyiz. Hal böyle devam ederken ne sayın Demirlek'in dinlenmesi nede Tahkime gidilmesinin bize yarar sağlayacağını zannetmiyorum. Şöyleki Tahkimden red, Bülent Demirlenk den ise Sivassporumuz aleyhine demeç ve rapor gelmeyeceği ne malumdur. Hepimiz kabul etmeliyizki Trabzona giden takımlar özellikle Anadolu takımları bu saatten sonra çok zor şartlar altında psikolojik olarak oynayacaktır. Buda dolaylı olarak bir şikedir, Baskıdır dayatmadır. Bu olayla Vestelin sponsorluğunu çekmesi altında yatan soru ve cevaplar düşündürücüdür. Biz bu saatten sonra bu olayların peşini bırakmalıyız. Kendimize bakmalıyız. Biz büyük bir taraftar topluluğuz Trabzondan bile, ama tek eksiğimiz tecrübemiz ve oluşum farkımız; yani bir tohumu atıp hemen meyve bekleyemeyiz. sulayıp beslememiz lazım zaman lazım. O zamana kadar hep mazlum durumundayız. Ne oldu bu tezimiz doğrulandı. Bağırdılar çağırdılar bir kaç sözü geçenler tehdit ve eyyamlarla haklı durumdan haksız duruma düştük. Bu bize aba altından sopa göstermektir. Ne yapalım güçlenene kadar susmayacağız ama sessiz kalacağız. Güçlenene kadar. Güçlenene kadar....
saygılarımla

semihkilic_58
04.09.2007, 22:45
hakkımızı yedırmeyelım arkadaslar tarafsız bır federasyon ıstıyoruzzz

mucahit_58
04.09.2007, 22:54
Tum spor programlarını ızledim tum kuralları dinledim, boyle herhangi bir durumda kurallar mutlak 3-0 Sivasımızın galibiyetini gosterirken bu yanlı, şaibeli yönetim niye... T.F.F yont. kurulu uyesi bangır bangır bağrıyor yedirtmem Trabzonun hakkını diye bu nasıl mantık :S orası Trabzonsporun deil T.F.F nun koltugudur.. Boyle Fedarasyon olmaz olsun.. Hakkımız yedirmeyelim arkadaşlar..

*58bonn
04.09.2007, 23:06
bu ulkede temiz ligde bulunmaz temiz memurda hemen herkonumda
cikarcilik var herkim kime gucü yeterse yere seriyor hakemin
kararini neden bosa cikardilar bu federasyon acilen toplanmali

merkez_ismail
04.09.2007, 23:46
Evet uc puanın bıze verılmesı gerek trabzonspor taraftarı bu karara hıc bır sekılde tepkı gosteremez o macta trabzzonda ıdık 90+2 oynanıyor ts 1 0 onde frıkık kullanacaz o sırada ts lı taraftarlar sahaya ındı ve bu yonetım cercevesınde hakem bıcaklı bı seyırcı sahada gordugu ıcın can guvenlıgı olmadıgı ıcın macı tatıl ettı ve bu macta tum dunyada benzer maclarda verılen kararın uygulanmasını ve t.f.f nın bagımsız olmasını ıstıyoruz hıc. Simdıye kadar bu sekıldekı olaylarda dırekt olarak mac konuk takıma verılmıstır bu cercevede SİVASSPOR umuzada macın dırekt olarak verılmesını ıstıyoruz bu karar bu sekılde olamlıdır dorusu ve kuralların gerektırdıgıde budur ...!

lokman
05.09.2007, 00:10
tahkimde federasyon gibi olmazsa bize verilmeli 3 puan. gerçi bir önemi yok biz o takımı(sözümona 4. büyük) her koşulda yeneriz.

lokman
05.09.2007, 01:20
nternetten büyük gazetelerin sitelerine üye olup. orada da sivası savunan yazılar yazmalıyız. Ben hergün bir yorum yapıyorum. Çünkü türkiye gündemi bu yayın organlarından takip ediyor. Biz yorum yazmayınca trabzonlular kendileri haklıymış gibi yansıtıyorlar. Lütfen sadece bizim sitemizdeki yorumlarınız yetmiyor.

albina58
05.09.2007, 03:33
BU KİRLİ OYUN(tezgah)
Tahkimede gidilse,danıştaya veya daha bir üst kurulda olsa değişecek bir şey yok.İlk başta,hükümet kanadından yani,albayrak taraftarları bu oyunu tezgahladılar,amaç haluk ULUSOY'un zor durumda kalması,istifa edip çekip gitmesi idi.Ama Ulusoy burda trabzon aşkı ağır basdı ve memleketini ön planda tuttu.
Asıl önemli olan konu,bunu tüm spor camiasına iyi anlatmak ve gerçekleri göstermekdir.Bu aşamadan sonra SİVASSPOR'umuzun her hamlesi,federasyonun masa altı oyunları ile aleyhimize dönecek,aşırı gittiğimizde ciddi anlamda geçen sene bazı takımların başına gelen,hakem oyunlarından,maç saati değiştirmeye varan bir sürü tezgah kurarlar.
Başkanımız,haluk ULUSOY'u desteklemişdi,Ulusoyun prenslerinden Tahir KIRAN SİVASSPOR delegesi olarak federasyonda görev almakta.
Bu destek ve üst düzey temsilcilik bile adamların umurunda değil.
Gerçek olan bir konu var,oda futbol trilyonların döndü bir endüstridir.Bu endüstride hem hükümetin gözü var,hemde Ulusoyun'un bırakmaya niyeti.
Ne yapmamız gerek;Ya kulüp başkanımız nezdinde diğer il takımları ile bir ittifak çalışması,veya futbol kulüplerinin desteklediği bir sivil oluşum ile güç birliği yapılmış ortak hareket planı olabilir.
Kulüpler birliği diyeceksiniz,oda şuan galatasarayın başkanının,başkanlığını yaptığı,sadece kendi çıkar ve başarılarını hedefleyen bir zihniyette devam ediyor.
Velhasılı vesselam;Bu aç kurtların sofrasında,futbol sofrası o kadar pislenmiş,kirlenmiş ki.Kimi kime şikayet edeceğiz,bozacının şahidi şıracıdır.Tahkimde sonuçda az çok ulusoyun yön verdiği kişilerden oluşmakta.
İTİ İTE ŞİKAYET etmek diye bir deyim var,durumumuz o oluyor.

veysel
05.09.2007, 05:27
biz tertemiz bir lig istiyoruz cifte standarta hayir.

izmirliyigido
05.09.2007, 08:17
Bazı arkadaşların dediği gibi biz illaki 3 puanı bize yazsınlar istemiyoruz. Şunu unutmayalım; bizim istediğimiz adalet, eşitlik, hakedenin terbiye çerçevesi içinde kazandığı maçlar ve seyri güzel bir temaşa oyunu olmasıdır.

Ha 3 puanı istiyorsak şimdi sahaya çıkar, yüreğimizi koyar maçı 1-0 alırız yine 3 puan bizim olur. Ama esas olan bu federasyonun artık DEFOLUP GİTMESİ'dir. Bundan daha açık izah yok. Ben bu arada VESTEL MANİSASPOR YÖNETİMİNİDE onurlu davranışından dolayı AYAKTA ALKIŞLIYORUM. Keşke haksızlıklara karşı hepimiz birlik olabilsek. Geçen sene hepimiz sessiz kaldık. İnşallah bundan sonra haksızlığa karşı (özellikle Anadolu klüpleri) DUVAR oluruz.


.

Divriği58-
05.09.2007, 08:28
3 puan I NICIN ISTIYORUZ SİVASSPOR İÇİNMİ TÜRK FUTBOLU İÇİNMİ 3 PUAN BİZE VERİLSE BILE BU FEDERASYONLA BU İŞ YÜRÜMEZ VESTEL VE KC GRUP DESTEKLERINI CEKTII ARTIK HERAN HER SEY OLABILIR FEDARASYONUN ACILEN ISTIFA ETMESI LAZIM AYRICA SIVASSPOR CIKAR ASLANLAR GIBI OYNAR 3 PUANI ALIR YINE O ONEMLI DEGIL

CÜSSKB-Aynur
05.09.2007, 08:41
Tahkim den çıkacak sonucu sabırsızlıkla bekliyoruz.
Adalet Mekanizmasının bu çarkın dışında kalacağına ve buradan adil bir sonuç çıkacağına inanıyorum.

zaralım 58
05.09.2007, 08:44
arkadaşlar bu yapılan haksızlıklar sadece sivasspor'a değil türabzon haricinde ki tüm takımlara ve türk spor'una ve geleceğine yapılmıştır

altuntas58
05.09.2007, 13:31
tahkime gitmekle bir şeylerin değişeceğini hiç sanmıyorum ancak tahkimdeki adalet dağıtımının nasıl gercekleştiğini daha iyi görme fırsatı olur bu vesile ile futbolda adalet bakalım nasıl tecelli edecek burada sivassporun sadece 3 puanın peşinde olduğunu sanmayın bizim tahkime gitmemiz bütün futbol camiasının sorularına tercuman olacak herkes bakacak bizi kimler ve nasıl idare ediyor bütün takımlara aynı mesafedemi davranıyorlar yoksa hemşericilikmi yapılıyor her şey ortaya dökülecek benim şahsi kanaatimce tahkim önceki kararı onaylıyacaktır kimi kime şikayet ettiğimizi iyi bilmeliyiz

EyüphanAydın
05.09.2007, 18:52
hadi tahkim kurulu yaw bizi costurda puan alalım

ErdalGüler
05.09.2007, 20:03
malesef karar açıklanmadı




Tahkim Kurulu Kararları - 05.09.2007 05.09.2007

5 Eylül 2007 tarihinde toplanan Tahkim Kurulu gündemindeki doslayar hakkında çeşitli kararlar almıştır. Tahkim Kurulu'nun aldığı kararlar aşağıdaki belirtilmiştir.

1. Ispartaspor Kulübü'nün, futbolcu Ersin Civan ile ilgili E.2007/230 numaraya kayıtlı dosyası incelendi. Ispartaspor Kulübü 28.08.2007 tarihli yazısı ile başvurusundan vazgeçtiğini beyan ettiğinden başvuru hakkında bir karar verilmesine mahal olmadığına, (K.2007/257)

2. Pendikspor Kulübü Masörü Fatih Karaçayır'ın E.2007/286 numaraya kayıtlı dosyası incelendi. Yapılan müzakere sonucunda P.F.D.K. kararında sübut, hukuki tavsif ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik görülmemekle (Üye Tanju Güvendiren'in sübut ve hukuki tavsifde bir isabetsizlik bulunmamakla birlikte asgari hadden ayrılınmasını gerektiren bir husus bulunmadığı ve cezanın 3 maç resmi müsabakadan men olarak belirlenmesi gerektiği yönündeki karşı oyu ile) itirazın reddi ile P.F.D.K.'nun 2007-2008/15-28 sayılı ve 23.08.2007 tarihli kararının oyçokluğu ile onanmasına, (K.2007/258)

3. Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü futbolcusu Mehmet Çolak'ın E.2007/289 numaraya kayıtlı dosyası incelendi. Yapılan müzakere sonucunda P.F.D.K. kararında oluş hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik görülmemekle itirazın reddi ile P.F.D.K.'nun 2007-2008/45-68 sayılı ve 04.09.2007 tarihli kararının onanmasına, (K.2007/259)

4. Adanaspor Kulübü'nün E.2007/290 numaraya kayıtlı dosyası incelendi. İtiraz konusu P.F.D.K. kararının kulübe 28.08.2007 tarihinde tebliğ edildiği anlaşıldı. Ancak Adanaspor Kulübü 05.09.2007 tarihli depozito ile Kurulumuza itirazda bulunduğu görüldü. Böylece itirazın süresinde olmadığı anlaşıldığından itirazın reddine, (K.2007/260)

5. Futbolcu Levent Erdoğdu'nun E.2007/283 numaraya kayıtlı dosyası incelendi. Başvuru konusu T.F.F. Yönetim Kurulu'nun 07/08/2007 tarihli ve 47 sayılı toplantısında alınmış olan kararın futbolcu Levent Erdoğdu vekiline 13.08.2007 tarihinde tebliğ edildiği, ancak futbolcu vekili tarafından Kurulumuza yatırılan başvuru depozitosunun ise 28/08/2007 tarihli olduğu görüldü. Neticede süresinde yapılmayan başvurunun reddine, (K.2007/261)

Karar verilmiştir.

T.F.F. TAHKİM KURULU

gamzeli_58
05.09.2007, 20:12
tahkimden ses çıkmadı zaten herks anadolu takımlarının düşmanı dill mi gardaşlar

Ss--58--Ss
05.09.2007, 20:14
ŞİKESİZ VE EL DEĞMEMİŞ LİG İSTİYORUZ...

samet yıldız
05.09.2007, 20:14
tahkimden ses çıkmadı zaten herks anadolu takımlarının düşmanı dill mi gardaşlar

haklısın gardaş bu ligde işler böyle yürüyor arkanda senin memleketten biri olacak yoksa bu ligde bir yerlere gelmen mümkün değil gibi bişey

gamzeli_58
05.09.2007, 20:18
haklısın gardaş bu ligde işler böyle yürüyor arkanda senin memleketten biri olacak yoksa bu ligde bir yerlere gelmen mümkün değil gibi bişey



valla sammet gardaşıma katılıyorum bu fedarasyon ve onun yandaşlarıyla temiz bir lig hayal ne zaman düzdün ve adil karalar veren bi federasyon olur o zamn güzel ve temiz bir lig olur türkiye ligi:mad::mad::mad::mad::mad:: mad::mad::mad::mad::mad:

1967DERNEK_EMRE
05.09.2007, 20:47
ARKADASLAR BUGUN SPOR HABERLERİNİ İZLEDİM SİVASSPORUN DİLEKÇESİ TAHKİME GEÇ GİTTİĞİ İÇİN BU OTURUMDA YER VERİLMEDİ.1 HAFTA SONRAKİ OTURUMDA KARAR AÇIKLANACAK.
BUNLARIN TEK MAKSADI ARAYI SOĞUTARAK MAÇI TRABZON LEHİNE TESCİL ETMEKTİR.AMA DÜNYA KAMUOYU BU KONUYU KONUŞUYOR.ONLARIN KARSISINDA LAZ YOK!!! SİVASLI WAR SİVASLII!!!!!

orhun_dogan
05.09.2007, 21:38
Hakkımızı yiyorlar skoru beğenmiyen stada girsin maç tatil olsun sonra da maç yeniden oynansın oh ne ala

serhatcan
06.09.2007, 19:52
YAA ARKADAŞLARR. SİVASSPOR UN BALOSU NE ZAMAN NEREDE BİLGİSİ OLAN VARMI

ayazoğlu
06.09.2007, 20:13
Gerçek yüzleri ortaya çıkacak umarım tahki dğru karar verir

talha58
06.09.2007, 21:06
YAA ARKADAŞLARR. SİVASSPOR UN BALOSU NE ZAMAN NEREDE BİLGİSİ OLAN VARMI

Üstad galiba yine geçen yılki gibi Sepetçiler Kasrında olacakmış.

DrMustafaKaya
06.09.2007, 22:14
Selam Arkadaslar Nasilsiniz Hepiniz Haklisiniz Sivasin Hakini Yiyenlerden iflak olani yesereni Gördünüzmü ulusoyda yeseremez iflak Olamaz Sivasimiz Tarihin Baskenti. Bütün Türkiye Baskent sivas Arsiflerinden Cok Sey ögreniyorlar.Avusturyadan hepinize ve güzelim sivasa inkislaya Selamlar..

Yiğiter
06.09.2007, 22:20
haluk ulusoy nasıl bir hata yaptığını ta en başından beri yani kararı almadan önce bile biliyordu..şimidi böyle konuşarak "ben değil tahkim kurulu verdi bu kararı diyecek..ne şiş yanacak ne kepab..

FurkaN
06.09.2007, 22:35
Karar haftaya kaldı tahkim genelde federasyonun kararlarını geri çeviriyor bunun sonucu ne olacak bekleyip göreceğiz....

EyüphanAydın
07.09.2007, 10:15
ARKADAŞİMİN DEDİĞİ GİBİ BİZ 3 PUA İSTEMİYORUZ SADECE TEMİZ BİR LİG OLSUN ÇOK İYİ OLUR...