Orijinalini görmek için tıklayınız : milli takimda neden hep ayni oyuncular var ???
marsgezegeni 05.09.2007, 13:08 slm.
devamli izledigim maclarda sivasspor yada baska takimlar devamli bir oyuncu ya yeniliyor diyorum galatasarayda oynayan ÜMIT KARAHAN bu oyuncu devamli lig maclarinda oynuyor vede devamli gol atiyor neden milli takimda hic oynamiyor kimsede hic bir sey demiyor hic akil erdirici bir sey degil
lig takimlarinda okadar cok golcü oyuncular var hic kimse onlari görmüyor neden neden bence bir anormallik var sizler de dersiniz arkadaslar ???
görüslerinizi bekliyorum
ben bişey anlamadım konuyu birazdaha açarmısın?
marsgezegeni 05.09.2007, 13:18 benim anlatmak istedigim su
hakan sürkür devamli oynuyor yada oynatilmak istiyor neden ümit karahan yada mehet yildiz oynamiyor eger ümit karahan oynasa bece garati gol atar ,
semihkilic_58 05.09.2007, 13:26 gardass haklısın ... ama şöyle bişey var mıllı takım genellıkle tecrubelı oyunculardan kurulurr hakan o yuzden oynuyor bence mehmet yıldızın kadroya alınması lazım dı boyle güçlü fizigi olan ve topu ayagında cok ıyı tutan bı oyuncu mıllı takımda olması gerekır ve boyle futbolculardan yararlanması lazım fatıh terımın
altuntas58 05.09.2007, 13:45 Fatih hoca iyisini bilir onun işine karışmamak lazım mehmet yıldıza gelince daha genc yakında milli takımın değişmez adamı olur diyorum
semihkilic_58 05.09.2007, 13:55 tabi gelecekte mehmet yıldız mıllı takımın vaz gecılmezı olacaktır bunda herkes hemfikir fatıh hoca ısını bılırr dedıgın gıbı
besiktas58 05.09.2007, 14:04 ümit karahan degil kardas ümit karan
haklisin
mehmet yildiz ve ümit karani cagirmali gidip sabani cagiriyo
alico58_58 05.09.2007, 14:37 BENCE DE YANİ HAKAN ŞÜKÜR BENCE ARTIK FUTBOLU BIRAKIP GENÇLERİN ÖNÜNÜNÜ AÇMALI BAKIN ONUN YÜZÜNDEN ASLAN GİBİ GENÇ VE YETENEKLİ 2
TANE FORVET OYUNCUSU HASAN KABZE VE NECATİ ATEŞ GİBİ ADAMLAR GİTTİ AMA ADAMIN UMRUNDA BİLE DEĞİL BİR DE MİLLİ TAKIMDA OYNUYOR NASIL OLUYORSA ANLAMIYORUM FATİH TEKKE,ÜMİT KARAN,GÖKHAN ÜNAL,SİNAN KALOĞLU,MEHMET YILDIZ,SEMİH ŞENTÜRK YA ARKADAŞLAR BU ADAMLAR O ŞABANIN ARKASINDA OTURACAK ADAMLAR DEĞİL YA DAHA NİHAT KAHVECİ,TUNCAY ŞANLI,YILDIRAY BAŞTÜRK GİBİ NİCE FUTBOLCULARIMIZ VAR.DÜNYA KUPASINI ALAMAMAMIZIN TEK SEBEBİDE ZATEN BU HAKANDIR.İLHAN 2 MAÇ OYNADI 3 GOL ATTI BU ADAM 6,7 MAÇTA BANKO OYNADI 1 GOL ATTI.YAZIK ÇOK YAZIK BİRDE TÜRK FUTBOLU GELİŞİYORMUŞTA GEÇLERE ÖNEM VERİLİYORMUŞTA HANİ NERDE.
arkadaş git gide zaten fıtbolcular degişiyor örnegin bu sene bizim sivasspor'dan hayrettin milli takıma yükseldi dimi.
gecen sezon m.yıldız yükseldiydi yani
git gide degişiyor fıtbolcular
EyüphanAydın 07.09.2007, 19:31 ÜMİT KARANDA DEVAMLILIK YOK ONDAN YANE BENCE ÇOK ŞAÇMA Bİ KONU OLMUŞ DESEM... KISARMISIN
NEDENİ O OYUNCULAR DEVAMLİ İYİ OYNUYODA ONLARI ALIYO YOKSA SÖLE ŞU ANDA KÖTÜT Bİ FUTBOLCU VARMİ MİLLİ TAKIMDA
marsgezegeni 08.09.2007, 01:14 ümit karan da madem devamlilik yokta onun icinmi GS de top oynuyor bir de okadar gol atiyor ,
bence cok sacma terim sadece baska düsünüyor onuda ben anlamis degilim okadar oyuncu varki iyi oynayan gecen seferde hep serveti oynattilar bu oyuncu bence toptan hic anlamiyor heycanli
top her zaman ayakla oynanmaz buna beyin de lazim , bende sivasspor alt takiminda top oynadim ,
bence ileriyi düsünen bir teknik direktör basa gelmesi gerek
ayni film gibi yeniden basa cekip seyrediyorum bana artik ne heycan nede zevk veriyor ,korkan herzaman kaybeder yanlis yapar
siz daha iyisini biliyorsaniz devamini siz yazin.....
slm.
murat58murat 08.09.2007, 01:19 VALLA GARDAS HER ORKESTRANIN BIR SEFI OLUR,MILLI TAKIMIN SEFI FATIH TERIM, O NE DERSE O OLUR....
bence hakan sukurun yerini dolduracak bi futbolcu daha gelmeyecek ben bu dusuncedeyim hakandan nekadar faydalanirsak okadar karimiza ve size sunuda soyleyim hakan 36 yasinda olmasina ramen hicte hafife alinacak futbolcu degil
sisortali 08.09.2007, 01:44 Milli Takımın şefi Fatih Terim'dir düşüncesine saygı duyarım. Fakat Hakan Şükür'ün alternatifi yok görüşüne katılmıyorum. Denemeden bir sonuca ulaşmamız mümkün değil. Bakınız Dünya futbolunda söz sahibi olan İngiltere'de Roony 16 yaşında milli oldu. Yanlış hatırlamıyorsam ilk maçını da bize karşı oynamıştı. He bu bir hazırlık maçıydı diyebilirsiniz. Peki hazırlk maçının anlamı yeni alternatifler üretmek değilmidir. Siz hazırlık maçlarında Sabri'den sağ bek yaratmaya çalışarsanız ki, Liglerde en iyi performansı gösteren Serdar Kurtuluş örneği varken, o zaman Fatih Terim bilimsel düşünceden çok duygusal düşünceye yöneliyor derim.
Ayrıca şunu da iddia ediyorum. Eğer Ersun Yanal milli takımdaki görevine devam etseydi. Alternatifi yok denilen Hakan Şükürsüz de son dünya kupasına katılırdı.
Zaten Türkiye ne kaybettiyse hep "alternatifi yok" sözünden kaybetti. (Burası bir spor forumu olduğundan örneklerini veremiyorum.)
yigido Atilla 08.09.2007, 02:33 Kardesim Hakan sükür Futbolu birakmadan hic bir Teknik direktör Hakani kesemez ister begenin ister begenmeyin. Türkiyenin son 15 yilda yetistirdigi en iyi santraforu. Hakan Futbolu Birakirsa bence Milli Takimin degismeyen santraforu Mehmet yildiz olacak,ikisi bir birine cok benziyor Böyle santraforlar olmasa ileride top tutma imkanimiz yok. Forvetle ortasahayi bir birlerine yakinlastirmadan gol atamazsiniz. En iyi örnek Süperligde Fenerbahce, Kezman gibi dünya yildizi aliyorlar ama Kezmani Rahatlatacak yaninda Biri yok Hakan sükür, Mehmet yildiz gibi biri olmazsa Kezmani alsan ne yazar ileride top tutacak rakibi hataya zorlayacak zorlama aninda kezman gibi bir golcün olursa her rakibi cözersin ve leblebi gibi gol atarsin Mehmetle ,Hakan tipi santrafor Avrupada bile parmakla sayilacak kadar az... Hakanin yaninda oynayacak Milli takimda malesef Kezmanimiz yok..
Hakanla, Mehmet yildiz yan yana oynarmi bence hayir ayni stilde oynayan iki santraforu hic bir hoca oynatmaz, yok su oynasin bu oynasin demekle olmaz burasi Milli Takim
albina58 08.09.2007, 04:05 Arkasında tarikat olan Hakan ŞÜKÜR'dende bugün milli takıma fayda gelmez,Mehmet AĞAR tarafından italyalara götürülerek,karapara ve kirli ticaretlere alet edilen Fatih TERİM'dende hayır gelmez.1990 dan sonra geldiği g.sarayda arkasında,sadece şükür'e kurgulanmış bir takım ve onun üstüne tertiplenmiş bir oyun kurgusu sonucunda ortalama maç başına 10 tane gollük pozisyon yaşayarak bu kadar gol atmak,o fırsat verildiğinde ve yeri banko olduğunda her sıradan futbolcunun bile yakalayacağı bir başarıdır.
Hakan ŞÜKÜR'ün,gizli güçlerle olan teması sonucu,yanında oynayan takım arkadaşları bile onun üstüne oynayarak futbolu çirkinleştiriyorlar.
Terim son yıllarında,antropoza girmiş bir şekilde,o hafta performansı yüksek futbolcuları kullanarak İKTİDARINI göstermeye çalışıyor.Takım kurgusu,ev sahibi-deplasman- gibi değişik varyeteleri gösteren planları olmayan,sıradan (gençliğinde) yürü be aslanım,yürü be koçum gibi söylemlerle futbol oynatan bir teknikdirektördür.
O kadarda garip bir çelişki ki,TÜRK FUTBOLUNDA var olmak isteyen bir türk futbolcu ve teknik adam TERİM ile ŞÜKÜR'ün icazetini almak zorunda.
Medya aracılığı ile desteklenen bu durum,futbolun doğasında olmayan,başka hamasi duygular körüklenerek,halkın gözünde kahraman olarak gösteriliyorlar.Bu durum ise uzun vadede TÜRK FUTBOLUNU bir çıkmaza ve batağa sürüklemektedir.
marsgezegeni 08.09.2007, 07:48 slm.
tam benim yazmak istedigimi yazmissin sagol
aynen öyle oluyor ,ben yoksa hakan süküre bir kastim yok
hakan sükür bir insan olarak cok iyi biri , okadar ,
sinan-58 08.09.2007, 09:09 bence hakan sukurun yerini dolduracak bi futbolcu daha gelmeyecek ben bu dusuncedeyim hakandan nekadar faydalanirsak okadar karimiza ve size sunuda soyleyim hakan 36 yasinda olmasina ramen hicte hafife alinacak futbolcu degil
hakanın yerine koysun mehmet yıldızı gor o zaman futbolcuyu hakanın kendi milli takımı bırakması lazım gençlere yol açması lazım mehmeet yıldızı oynatsa biz avrupa şampiyonu oluruz
Ss--58--Ss 08.09.2007, 09:10 milli takımın genclesme kadrosuyla fazla basarılı olacagını sanmıyorum.hakan şükürsüz milli takım düşünülemez.yazık ya sen nasıl oynatmazsın hakanı.:mad:
Erdi Şevran 08.09.2007, 11:39 ßende birşey belirtmek istiyorum Ümit Karan konusunda.Bence Ümit bencil bir oyuncu ve takımın menfaatlerinden çok kendi menfaatini düşünüyor yani kendine oynutyor...Fatih hocada doal olarak kabul etmiyor böyle bir oyuncuyu diyebilirim ama katılır mısınız bilmem!!
Ss--58--Ss 08.09.2007, 11:49 arkadaslar fatih terim sansını hep genc oyunculardan yana kullanıyor.
leblebi82 08.09.2007, 12:29 VALLA GARDAS HER ORKESTRANIN BIR SEFI OLUR,MILLI TAKIMIN SEFI FATIH TERIM, O NE DERSE O OLUR....
Aynen katılıyorum. Gereksiz bir konu. Ersun Yanal takımı değiştirmeye kalktı. Sonuçlarını gördük. Mehmet Yıldız yakında çağırılacaktır mutlaka. Hakan Şükür ile iyi bir ikili olurlar. Ümit Karan'a gelince sadece gol atmak göstergeyse evet Ümit gol atıyor ama futbol oynamıyor.
EyüphanAydın 08.09.2007, 17:37 ümit karan da madem devamlilik yokta onun icinmi GS de top oynuyor bir de okadar gol atiyor ,
bence cok sacma terim sadece baska düsünüyor onuda ben anlamis degilim okadar oyuncu varki iyi oynayan gecen seferde hep serveti oynattilar bu oyuncu bence toptan hic anlamiyor heycanli
top her zaman ayakla oynanmaz buna beyin de lazim , bende sivasspor alt takiminda top oynadim ,
bence ileriyi düsünen bir teknik direktör basa gelmesi gerek
ayni film gibi yeniden basa cekip seyrediyorum bana artik ne heycan nede zevk veriyor ,korkan herzaman kaybeder yanlis yapar
siz daha iyisini biliyorsaniz devamini siz yazin.....
slm.
YANE SEN ZATEN ANLAMANA İNKAM YOG Bİ HOCAYI SEN ANALAYAMASSIN DEMMEKİ TERİM İSTEMİYO YNATMAK İSTEMİYO BU KADAR BASİT DEMEKKİ BUNDAN DAHA İYİLER B-VAR
MİLLİ TAKIMDA OYNAYACAK FUTBOLCULAR HEP AYNI OLMAMALI. BU İŞLER HATIR GÖNÜL İŞİ DEĞİL Kİ. KİM DAHA ÇOK ÇALIŞIYORSA KİM DAHA ÇOK YETENEKLİ İSE ONU ÇAĞIRMALIDIR. MEHMET YILDIZ IN ŞABAN DAN NEYİ EKSİK...( NİCK:HATALARIM STİLİMDİR)
SEMİH-58 08.09.2007, 20:00 ya gardaş bir takım kurarsın takım çok başarılı olur takımı yöneten teknik adamda o grubu oynatır ki kazanalım...artık birşeyleri görelim bu konuları yazarken düşünerek yazalım.
Ss--58--Ss 08.09.2007, 20:25 fatih terim ne yapmaya calısıyor anlamıs degılım.hayrettını 18 kişilik kadroya almamıs ne yapıyor bu ALLAH aşkına..
ceza_tolga_rep 08.09.2007, 22:37 fatihin oğlu hakan şükür varken kimseye sıra gelmez.
kurtay58 08.09.2007, 23:07 BIRAKIN FATİH TERİM HAYRANLIĞINI, BİZİM BÜLENT HOCA OLSA MİLLİ TAKIMIN BAŞINDA MALTA'YA NELER YAPACAĞIMIZI ÇOK İYİ BİLİYORSUNUZ. FATİH TERİM HALEN HAGİ'NİN EKMEĞİNİ YİYOR. BÜTÜN TAKTİĞİ, ELLERİYLE İLERİ GERİ YAPMASI, BAŞKA BİR NUMARASI YOK. MEHMET YILDIZ OYNASAYDI, MALTA'NIN NE HALE GELECEĞİ ORTADA..
marsgezegeni 08.09.2007, 23:14 YANE SEN ZATEN ANLAMANA İNKAM YOG Bİ HOCAYI SEN ANALAYAMASSIN DEMMEKİ TERİM İSTEMİYO YNATMAK İSTEMİYO BU KADAR BASİT DEMEKKİ BUNDAN DAHA İYİLER B-VAR
arkadas ben biliyorum elinden birsey gelmiyor o yüzden fatih hoca iyisini bilir niye biz körmüyüz
son üc macta ne oynadik sen biliyormusun
bosna,norvec,ve malta, hamen hemen hic bir perfonmans yok 00000
oyun oynamayi bilen yok ,oyuncular hep birbirine pas vermekle meskul niye kaleye sut atmiyorsun hale cezaalanin icinde pas vermeye calisiyorsun sen biliyormusun okadar oyuncu dan kendi adamina to gelecek , ben ce sadece plansiz karavane bir fubol
eger hale böyle oyuncularla devam edilirse ben buraya yaziyorum yine beraber yada kabeder , eger dikkat ettiyseniz , servet,ibrahim,bir kisi daha var onuda söylemeyim oynarken hep korkarak cok heycanli ve telasli oynuyorlar o yüzden de ne yaptiklarini bilmiyorlar
beinim bu sözlerimde hic biz oyuncuya kastim yok sadece imkan varken imkanlari kullanamiyoruz baska nedeyim gardaslar
marsgezegeni 08.09.2007, 23:16 arkadas ben biliyorum elinden birsey gelmiyor senin yada benim o yüzden fatih hoca iyisini bilir niye biz körmüyüz
oyun oynamayi bilen yok ,oyuncular hep birbirine pas vermekle meskul niye kaleye sut atmiyorsun hale cezaalanin icinde pas vermeye calisiyorsun sen biliyormusun okadar oyuncu dan kendi adamina to gelecek , ben ce sadece plansiz karavane bir fubol
eger hale böyle oyuncularla devam edilirse ben buraya yaziyorum yine beraber yada kabeder , eger dikkat ettiyseniz , servet,ibrahim,bir kisi daha var onuda söylemeyim oynarken hep korkarak cok heycanli ve telasli oynuyorlar o yüzden de ne yaptiklarini bilmiyorlar
beinim bu sözlerimde hic biz oyuncuya kastim yok sadece imkan varken imkanlari kullanamiyoruz baska nedeyim gardaslar
marsgezegeni 08.09.2007, 23:23 arkadas ben biliyorum elinden birsey gelmiyor senin yada benim o yüzden fatih hoca iyisini bilir niye biz körmüyüz
aynisi yine isvicre -türkiye maciydi bazen nedense arada hacivat karagöz oyununa benziyor takim takima hic benzemiyor
albina58 09.09.2007, 03:34 Arkasında tarikat olan Hakan ŞÜKÜR'dende bugün milli takıma fayda gelmez,Mehmet AĞAR tarafından italyalara götürülerek,karapara ve kirli ticaretlere alet edilen Fatih TERİM'dende hayır gelmez.1990 dan sonra geldiği g.sarayda arkasında,sadece şükür'e kurgulanmış bir takım ve onun üstüne tertiplenmiş bir oyun kurgusu sonucunda ortalama maç başına 10 tane gollük pozisyon yaşayarak bu kadar gol atmak,o fırsat verildiğinde ve yeri banko olduğunda her sıradan futbolcunun bile yakalayacağı bir başarıdır.
Hakan ŞÜKÜR'ün,gizli güçlerle olan teması sonucu,yanında oynayan takım arkadaşları bile onun üstüne oynayarak futbolu çirkinleştiriyorlar.
Terim son yıllarında,antropoza girmiş bir şekilde,o hafta performansı yüksek futbolcuları kullanarak İKTİDARINI göstermeye çalışıyor.Takım kurgusu,ev sahibi-deplasman- gibi değişik varyeteleri gösteren planları olmayan,sıradan (gençliğinde) yürü be aslanım,yürü be koçum gibi söylemlerle futbol oynatan bir teknikdirektördür.
O kadarda garip bir çelişki ki,TÜRK FUTBOLUNDA var olmak isteyen bir türk futbolcu ve teknik adam TERİM ile ŞÜKÜR'ün icazetini almak zorunda.
Medya aracılığı ile desteklenen bu durum,futbolun doğasında olmayan,başka hamasi duygular körüklenerek,halkın gözünde kahraman olarak gösteriliyorlar.Bu durum ise uzun vadede TÜRK FUTBOLUNU bir çıkmaza ve batağa sürüklemektedir.
Yukarıdaki yazımı maçdan önce yazmışdım,üzülerek bu konularda haklı çıkmak istemiyorum ama görünen köy kılavuz istemiyor.
Dünki maçda,özellikle ikinci devre tamamen hakan ŞÜKÜR üstüne kurulmuş oyunda,başlamadan ölen yirmi kadar atak ve diğer oyuncuların heba olan emekleri vardı.Kalecinin balon olarak şükür'e şişirdiği sekiz blanjon,bunlar hakanın kafasına ve ayağının dibine geldiği halde hiçbirini degerlendiremediği gibi 4 faul,3 rakip futbolculara pas,4 tanede top kaybı yapdı.Kazandırdığı faul ve serbest atış olmadığı gibi 10 yıl önceki gibide adam markajı olarak arkasına takılan futbolcuyla eksiltme katkısıda yokdu.
Haluk ULUSOY,Hakan ŞÜKÜR ve Fatih TERİM isimlerini kullanarak yönetime geldi.Nitekim Trabzon-SİVASSPOR maçındada gerçek yüzünü gördük,yalan ve dolanla,kendi çıkarları doğrultusunda trilyonluk futbol piyasasını nasıl ayaklar altına aldığını.
Ulusoy'un talimatları ile gelen Terim ve Şükür'de milli takımı batağa sürüklüyorlar.
Trabzon-SİVASSPOR maçından sonra yaşananları anlayamayanlar,umarım milli takımın bu maçından sonra gerçekleri görebilirler.
ben dünkü maçta neden emre oynadı anlamıorum adam takımında bırakın kulübeyi tribünde oturuyor formda ayhan biri sakatlanınca oyuna giriyo
yerliturkuaz 09.09.2007, 10:36 MİLLİ TAKIM ÖNEMLİ BİR KURUM OLDUĞU İÇİN SÜREKLİ OLARAK FUTBOLCULAR DEĞİŞTİRİLMEZ DEĞİŞEMEZDE BELLİ BİR YAPIYA SAHİPDİRLER SÜREKLİ AYNI OYUNCULARIN OYNAMASI TAKIMA KATKI SAĞLAR.
EyüphanAydın 09.09.2007, 11:30 bence hakan sukurun yerini dolduracak bi futbolcu daha gelmeyecek ben bu dusuncedeyim hakandan nekadar faydalanirsak okadar karimiza ve size sunuda soyleyim hakan 36 yasinda olmasina ramen hicte hafife alinacak futbolcu degil
dogru kardeş o hakan şükürün ölüsü yeter ama dün daraltı sahayı ama atamadı ama olsun yencez
leblebi82 09.09.2007, 12:18 Hakan Şükür'ü eleştiren bence futbol bilmiyor demektir. Kırmadığı rekor kalmadı. Ama nedense gol atamadığı maçlardan sonra ortaya çıkanlar var. Biraz da gol attığı maçlardan sonra konuşunsana.
albina58 09.09.2007, 22:50 Hakan Şükür'ü eleştiren bence futbol bilmiyor demektir. Kırmadığı rekor kalmadı. Ama nedense gol atamadığı maçlardan sonra ortaya çıkanlar var. Biraz da gol attığı maçlardan sonra konuşunsana.
Kusura bakmayın özür dileriz,henüz 36 yaşındaki bir futbolcu,daha istikbali var,hemde ekonomik olarak zorda,onun için eleştirmeyelim,futbolun baharında olduğu için daha 15 yıl kadar görev yapsın.Zaten 15 yıl önceden başlayarak son 2-3 yıl öncesine kadar eleştirmemişdik,şimdide bi 15 yıl daha eleştirmeyelim.Genç futbolcuların allah belasını versin,ülkesel olarak puan kayıpları önemli değil,bunlar gelici geçici şeylerdir.
EyüphanAydın 09.09.2007, 22:54 Kusura bakmayın özür dileriz,henüz 36 yaşındaki bir futbolcu,daha istikbali var,hemde ekonomik olarak zorda,onun için eleştirmeyelim,futbolun baharında olduğu için daha 15 yıl kadar görev yapsın.zaten 15 yıl öneden başlayarak son 2-3 yıl öncesine kadar eleştirmemişdik,şimdide bi 15 yıl daha eleştirmeyelim.
YAW ARKADAŞ NE EKONOMİĞİ ADAM SİVASSPORU ALIR NERDEYSE ADAMİN SERVETİ 20 MİLYON DOLAR YANE SİVASSPORUMUZUN DEĞERİ YANILMIYORSAM YANLİŞŞA DÜZELTİN ARKADAŞLAR
adilakbulut 09.09.2007, 23:08 slm.
devamli izledigim maclarda sivasspor yada baska takimlar devamli bir oyuncu ya yeniliyor diyorum galatasarayda oynayan ÜMIT KARAHAN bu oyuncu devamli lig maclarinda oynuyor vede devamli gol atiyor neden milli takimda hic oynamiyor kimsede hic bir sey demiyor hic akil erdirici bir sey degil
lig takimlarinda okadar cok golcü oyuncular var hic kimse onlari görmüyor neden neden bence bir anormallik var sizler de dersiniz arkadaslar ???
görüslerinizi bekliyorum kimse toz kondurmuyor ama fatih terim oldugu müddetce bu degismez.kargadan baska kus tanimam kesabi,adam icin form falan önemli degil,sirf istedigi adamlar oynabilsin diye hamiti orta saha yildirayi kanat oynatan biri var bu milli takimin basinda.cok normal bunlarin basimiza gelmesi.örnegin sabri; iki mac iyi oynarsa kesin bes mac oynayamayacak bir oyuncu, ama fatih terim icin önemli degil bu.onun icin dedigi oyuncunun oynamasi önemli.türk milli takimi siradan bir milli takim olmak istemiyorsa bu zihniyetten kurtulmasi lazim.adam ve takim rengi gözetmeksizin secilmeli oyuncular. ve bu fatih terimin kitabinda yok !!!
mekansiz5834 09.09.2007, 23:10 Arkadaşlar ben gezegen arkadaşıma katılıyorum.Tamam milli takım tecrübelilerden kurulur ama bi yere kadar aslında tecrübe değil icraat gerekir.Ben gs li olarak hakan Şükürün milli takımda oynamasına karşıyım.Gezegen arkadaşın dediği gibi bir sürü forvet futbolcumuz var.Hepside icraat yapan futbolcular.Mesela mehmet Yıldız,ümit karan,Gökhan ünal,Ayrıca sivasspordan milli takımda oynayacak bir sürü futbolcu var bence...Saygılarımla
LORDKRAL 09.09.2007, 23:27 karahan deil ümit karan:D:D:Dyaw ümit karan o kadarda iyi oyuncu değil attığı goller ortada.bi maçta 2-3 atar sonra atamaz daha.veya ayağına çarpar gol olur.bence türkiye de doğru düzgün hakan şükür dışında bi golcü yok.hakan şükürü de geçmişinden dolayı söyledm.golcüyü de geçtik milli takıma alınacak başka hangi oyuncular var söylermsn kardeş?emreyimi almasın nihatımı tuncayımı:confused:rolleyes:il k 11 e baktığımızda nerdeyse çoğu kaliteli oyuncular.bunlarun yerine başka kimi alacak sen söle:confused:
LORDKRAL 09.09.2007, 23:29 MİLLİ TAKIM ÖNEMLİ BİR KURUM OLDUĞU İÇİN SÜREKLİ OLARAK FUTBOLCULAR DEĞİŞTİRİLMEZ DEĞİŞEMEZDE BELLİ BİR YAPIYA SAHİPDİRLER SÜREKLİ AYNI OYUNCULARIN OYNAMASI TAKIMA KATKI SAĞLAR.
bence sonuna kadar haklısın;);)
adilakbulut 09.09.2007, 23:41 bence hakan sukurun yerini dolduracak bi futbolcu daha gelmeyecek ben bu dusuncedeyim hakandan nekadar faydalanirsak okadar karimiza ve size sunuda soyleyim hakan 36 yasinda olmasina ramen hicte hafife alinacak futbolcu degil
bunlari söylerken biraz da mac seyrettseniz diyorum, olumlu tek bir hareketi yok . malta gibi bir takima karsi bile kazandigi kafa topu sayiyla,her hareketi faul.türkiyede belki calmazlar o faulleri ama avrupada kusura bakmayin ama kimse dinlemez hakan sükürü.5 yilda bir gol atacak diye hakan sükürden medet umarsak sonra cok pisman oluruz.
mekansiz5834 09.09.2007, 23:54 Adil abiye katılıyorum artık hakan şükür den medet ummayalım onun yerine Anadolu takımlarından futbolcular çıkar.Hiç değilse hakandandaha yararlı olurlar.
mekansiz5834 09.09.2007, 23:57 Arkadaşlar aslında konu hakan şükür yada forvet değil.Konu neden milli takımda hep aynı futbolcular var.Bana göre;Kadromuzun ilkonbiri hep aynı futbolculardan kurulu olması gerekir.Her maça ayrı kadroyla çıkması takımın uyumluluğu açısından negatif yönde rol oynar.Kadronun sürekli değişmesi iyi değil bence
Ss--58--Ss 10.09.2007, 00:25 insallah carsamba günü macı kazanırız zaten kazanmaktan baska caremiz yok.
EyüphanAydın 10.09.2007, 01:17 VALLA BENCE İYİ BÖYLE BÖYLE DEVAM ETSİN AMA BİRAZ OYUN YAPAISI DEĞİŞSSE GÜSEL OCAK YOKSA GİTMEYECEK
marsgezegeni 10.09.2007, 17:11 bunlari söylerken biraz da mac seyrettseniz diyorum, olumlu tek bir hareketi yok . malta gibi bir takima karsi bile kazandigi kafa topu sayiyla,her hareketi faul.türkiyede belki calmazlar o faulleri ama avrupada kusura bakmayin ama kimse dinlemez hakan sükürü.5 yilda bir gol atacak diye hakan sükürden medet umarsak sonra cok pisman oluruz.
aynen benim gibi düsünüyorsun
madem bu oyuncular bukadar kötü oynuyor degistireceksin
ben 3 mactir bakiyorum futbol diye hic bir sey yok ayni mahalle maci gibi ,bence sadece sivas -malta oynasa yine bukadar kötü bir oyun olmazdi
marsgezegeni 10.09.2007, 17:17 Hakan Şükür'ü eleştiren bence futbol bilmiyor demektir. Kırmadığı rekor kalmadı. Ama nedense gol atamadığı maçlardan sonra ortaya çıkanlar var. Biraz da gol attığı maçlardan sonra konuşunsana.
arkadas sen kusura bakma ama sen hakan sükürü mü yoksa oynadi futbolumu seviyorsun bence hakan maca basladigindan buzamana kadar dogru dürüst top oynadigini ben görmedim , kalenin öbünde bekle top gelirse atiyim böyle top mu oynanir
ama su bir gercek televizyon da hep izlerim bir insan olarak cok taktir ediyorum ama baskalarida oynasin türkiye icin
izmirliyigido 10.09.2007, 17:59 ŞABAN HAKAN BİR MALTA'YA BİLE GOL ATAMIYORSA DEĞİL İLK 11'E, MİLLİ TAKIM KAMPININ YAKININA SOKMAYACAKSIN. ADAM İLLA REKORLARI KIRACAK PARÇALAYACAK DİYE 3 MAÇTA ALACAĞIMIZ 9 PUANDAN SADECE 2'SİNİ ALDIK BU ŞABAN'IN YÜZÜNDEN. O KADAR VEFA BORCUNUZ VARSA LİG ARASINDA TURNUVA DÜZENLEYİN 10 TAKIMLI. ŞABAN'IDA HER MAÇTA OYNATIN HEM KAPTANLIK, HEM ENÇOK FORMAYI GİYME, HEMDE GOL ATMA REKORLARINI KIRSIN. KIRAMAMAZSA LİG BAŞLAYANA KADAR TURNUNVYI DEVAM ETTİRİN.
ADAM MALTA MAÇINDA BİR TANE KAFA TOPU ALAMADI, BİR TANE OLUMLU PAS YAPAMADI. SAHA KENARINDA KULÜBEDE, ANADOLU DA O KADAR ÇOK GOLCÜ VAR Kİ. BİR KAYSERİSPOR'LU GÖKHAN ÜNAL KÖTÜMÜ, BİR ZAFER BİRYOL KÖTÜ MÜ, BİR ÜMİT KARAN KÖTÜMÜ, BİR SEMİH ŞENTÜRK KÖTÜMÜ? tAKMIŞLAR BİR ŞABAN HAKAN'A, İBRAHİM ÜZÜLMEZ'E, HÜSEYİN CİMŞİR'E.
.
istanbul takımları türkiyede her yeri parsellemişler.herkes zannediyorlarki orasıda kendi tapulu arazileri
Ss--58--Ss 10.09.2007, 19:18 fatih terim istedıgı kadroyu bir türlü kuramıyor bu yuzden cıktıgı maclara 1-0 maglup baslıyor.
tecrubeli futbolculardan ve 11 futbolcu yani dusman degil 11 arkadas cikmasi lazim! sen bjklisin sen gslisin olaz!!!
sahada 11 arkadas birbirleriyle anlasan ve birbirleriyle oynamayi bilen kisiler olussun!!!
egoistlik olursa isimiz yas!!!
Abdullah DuMaN 10.09.2007, 19:38 ÜMİT KARANDA DEVAMLILIK YOK ONDAN YANE BENCE ÇOK ŞAÇMA Bİ KONU OLMUŞ DESEM... KISARMISIN
NEDENİ O OYUNCULAR DEVAMLİ İYİ OYNUYODA ONLARI ALIYO YOKSA SÖLE ŞU ANDA KÖTÜT Bİ FUTBOLCU VARMİ MİLLİ TAKIMDA
SENİN AÇTIĞIN KONU ÇOK NORMALDE BUMU KÖTÜ SEN KENDİ KONULARINA BİR BAK
Abdullah DuMaN 10.09.2007, 19:39 O KADAR GENÇ FUTBOLCU ÇAĞIRDI AMA OYNATMADI Bİ BELLEMİŞ HAKAN SABRİ ARDA BAŞKA FUTBOLCU YOK SANKİ
EyüphanAydın 10.09.2007, 20:38 YAW BENCE O OYUNCULARININ BİR İYİ YÖNÜNÜ GÖRMÜŞTÜR ONDAN OLABİLİR....
leblebi82 18.11.2007, 21:09 Kardesim Hakan sükür Futbolu birakmadan hic bir Teknik direktör Hakani kesemez ister begenin ister begenmeyin. Türkiyenin son 15 yilda yetistirdigi en iyi santraforu. Hakan Futbolu Birakirsa bence Milli Takimin degismeyen santraforu Mehmet yildiz olacak,ikisi bir birine cok benziyor Böyle santraforlar olmasa ileride top tutma imkanimiz yok. Forvetle ortasahayi bir birlerine yakinlastirmadan gol atamazsiniz. En iyi örnek Süperligde Fenerbahce, Kezman gibi dünya yildizi aliyorlar ama Kezmani Rahatlatacak yaninda Biri yok Hakan sükür, Mehmet yildiz gibi biri olmazsa Kezmani alsan ne yazar ileride top tutacak rakibi hataya zorlayacak zorlama aninda kezman gibi bir golcün olursa her rakibi cözersin ve leblebi gibi gol atarsin Mehmetle ,Hakan tipi santrafor Avrupada bile parmakla sayilacak kadar az... Hakanin yaninda oynayacak Milli takimda malesef Kezmanimiz yok..
Hakanla, Mehmet yildiz yan yana oynarmi bence hayir ayni stilde oynayan iki santraforu hic bir hoca oynatmaz, yok su oynasin bu oynasin demekle olmaz burasi Milli Takim
Abi yine döktürmüşsün. Seninle 1 yıl önceden yazdıklarımız bir yıl sonra gerçek oluyor. Mehmet için kiralık gönderilirken söylediklerimiz geldi aklıma bir an. Ama ben Mehmet ile Hakan tarzı bir oyuncunun ofansif bir takımda oynayabileceğini düşünüyorum. Tabi iyi bir oyun kurucu ile. Özellikle şut konusunda ve içeriye sızma konusunda etkili birisi arkadan çok iş yapar.
Abdullah DuMaN 22.11.2007, 08:51 slm.
görüslerinizi bekliyorum
KARAHAN DEĞİL YANLIŞ ÜSTÜNE YANLIŞ YAPMIŞSIN
Abdullah DuMaN 22.11.2007, 08:53 HAKAN BİTTİ SEMİH ÇIKTI 3 FUTBOLCUMUZU ÇAĞIRDI 1 DK OYNATMADI OLMAZKİ İZLEDİĞİM BÜTÜN FUTBOL YORUMCULARI SEMİHİN YERİNE MEHMETİN OYNAMASINI ÖNERDİLER
sayfalarca yazmışız ama unutmayalımmki fatih terim geseli ve o yüzden taımcılık yapıyor bizim konuşmamız artık boş sırf gesede oynuyor diye baltayla maca çıkıyoz ;)
|
|