Orijinalini görmek için tıklayınız : BİZ DAHA NEYİN HESABINI YAPIYORUZKİ ?


SivasSpor.Com
05.09.2007, 20:39
http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Malum olaylardan önce Trabzonspor kulübü başkanı Nuri Albayrak´la Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy İstanbul´da Albayrak´ın sahibi olduğu Yeni Şafak Gazetesi´nde bir araya geliyorlar.

Bir araya gelme nedenleri, Hükümetle arası bozuk olan Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy´un arasını bulmak! Yani Trabzon kulüp başkanı Nuri Albayrak Federasyon-Hükümet arasında köprü olup tarafların arasını bulacak. Bu buluşma talebi Federasyon Başkanı Ulusoy´dan gelmiş, Albayrak´ta Ulusoy´u kıramamış,onun içinde sahibi olduğu gazetede toplanmışlar.Bunları neredenmi biliyorum. Yıllar önce Türkiye Gazetesinde birlikte çalıştığım Trabzon muhabiri M.Tahir Kum anlattı. Yok hayır sadece bana değil, bir televizyon programında milyonların huzurunda anlattı bunları..

Nuri Albayrak´la Federasyon başkanının ilişkisi sadece hemşehri olmaktan ibaret değilmiş. Nuri Albayrak Federasyon seçimlerindede Ulusoy´la açık açık destek verdiği içinde şimdi çok rahatlıkla Eğer Sivas maçıyla ilgili bizim istediğimiz kararı vermezsen desteğimizi çekeriz diyebiliyor.
Sakın Trabzonlu kardeşlerim beni yanlış anlamasın. Zira, Milli konularda her zaman Trabzonluları takdir etmişimdir.Onun içinde bu yazacaklarımın Trabzon´u sevip sevmemekle bir alakası yok, olamazda..

Geçen gün bir yerde okuduğum haber dikkatimi çekti. Milli takımlarda görevli 30´un üzerinde Trabzonlu hoca varmış. Bunların çoğuda Trabzonspor´da forma giyen eski futbolculardan oluşuyormuş. Bir yerde Trabzonlulara bir birlerini tuttukları için gıpta ediyorum,ama benim demek istediğim,kabul edelim veya etmeyelim, Türk Futbolunun Federasyonunda kesinlikle ve kesinlikle Trabzonluların borusu ötüyor. Bu yukarıda yazdığım bir kaç olay sadece bizim bildiğimiz duyduğumuz olaylar, ya duymadıklarımız?

İstanbul dışında şampiyon olan ilk ve tek takım olduğu için bizlerin ayrı bir sempatisini kazanan Trabzonspor´un, alınan bu kararlarla hak ettiği cezayı almadığı aşikar. Ancaak, itibar yönünden çok şeyler kaybettikleride ortada.

1967_DERNEK_MUSTAFA
05.09.2007, 20:45
trabzon yönetiminde özellikle nuri albayrakta ne yapacağını şaşırdı rezil oldu rezil futbolu bu hale düşürüyorsa lanet olsun size diyorum lanet başka bir şey demiyorum

1967DERNEK_EMRE
05.09.2007, 20:55
TÜRK SPORUNDA NURİ ALBAYRAK,İBRAHİM USTA,HALUK REZİLSOY V.B İNSANLAR OLDUKÇA TÜRK FUTBOLU İLERLEMENİNDE ÖTESİNDE ÇÖKÜŞE GEÇİYOR. TÜRK FUTBOLUNUN GELİŞMESİNİ GERÇEKTEN İSTEYENLER BİRLİK OLUP BU ADAMLARIN İPİNİ ÇEKMEZSE DURUM AYNI OLUR.BU DURUM SADECE SVASSPORUN DEĞİL TÜM TAKIMLARIN(TRABZON HARİÇ)BAŞINA GELEBİLİR.

yigidolar06
05.09.2007, 21:00
biz haklıyız onlar camura batmışlar aman bize bulaşmasınlar

merkez_ismail
05.09.2007, 21:25
Futbolcular kalıtelı bır lıg sergılemenın cabasında ıken bu bı kac tane densıze ne oluyor bunlar turk futbolunun cokusu bıtısı anlamına gelıyor

sivas_kangallı
05.09.2007, 21:33
ortalığı hep nuri albayrak karıştırıyo..adam ne yapıcağını resmen şaşırmış allah yardım etsin.

mth58
05.09.2007, 22:00
amin yaa herşeyi o karıştırıyorr...

EyüphanAydın
08.09.2007, 00:16
yaw şu trabzonlular geçince arkadaşlar 10 metreden fazla yaklaşmayın

Ss--58--Ss
08.09.2007, 08:18
haklısın valla usta..................