Orijinalini görmek için tıklayınız : 1967'YE TEŞEKKÜRLER

KEREM_58_34
30.07.2005, 11:28
1967 GENÇ TARAFTAR DERNEĞİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM.BANA VE ARKADAŞIM CİHADA (RAP_BOY) GÖSTERDİKLERİ MİSAFİRPERLİK TEŞEKÜR EDİYORUM. HER ŞEY İÇİN ÇOK AMA ÇOKK AYRICA SAĞOLUN.
ETLİ EKMEK İÇİNDE ÇOK TEŞEKKÜRLER ETLİ ETMEK ÇOOOOKK GÜZELDİ...KESENİZE BEREKET...

ÖZGÜR GARDAŞIMA
ONUR ABİME
HEMSO58 GARDAŞIMA
MUSTAFA ABİME
ARİF GARDAŞIMA
SERHAN ABİME
İSMİNİ SAYAMADIĞIM HERKESE ÇOOK TEŞEKKÜRLER ..

ARTIK BENDE 1967 GENÇ TARAFTAR ÜYESİYİM....

serhankaburcuk
30.07.2005, 14:08
Kerem canım çok saol...Etli ekmek ne demek canın saolsun...Sen gel biz sana ne etliekmekler yediririz...Kardeşim sende artık bizim üyemizsin...Kendine çok iyi bak...

1967_DERNEK_10UR
30.07.2005, 14:44
1967 GENÇ TARAFTAR DERNEĞİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM.BANA VE ARKADAŞIM CİHADA (RAP_BOY) GÖSTERDİKLERİ MİSAFİRPERLİK TEŞEKÜR EDİYORUM. HER ŞEY İÇİN ÇOK AMA ÇOKK AYRICA SAĞOLUN.
ETLİ EKMEK İÇİNDE ÇOK TEŞEKKÜRLER ETLİ ETMEK ÇOOOOKK GÜZELDİ...KESENİZE BEREKET...

ÖZGÜR GARDAŞIMA
ONUR ABİME
HEMSO58 GARDAŞIMA
MUSTAFA ABİME
ARİF GARDAŞIMA
SERHAN ABİME

ARTIK BENDE 1967 GENÇ TARAFTAR ÜYESİYİM....KEREM VE CİHAD KSRDEŞLERİM BİZİM GÖREVİMİZ SİZİ AĞIRLAMAK İNŞALLAH HER SENE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE...

sivasli_tufan
30.07.2005, 14:46
iste sivasli böyle olmali
bir etli ekmegin kirkyil hatiri olurmus :D

1967_DERNEK_10UR
30.07.2005, 14:48
bir etli ekmegin kirkyil hatiri olurmus :DZATEN HER GELEN MİSAFİRLERİMİZE ETLİ EKMEK YEDİRMEDEN GÖNDERMİYORUZ...

sivasli_tufan
30.07.2005, 14:49
bir etli ekmegin kirkyil hatiri olurmus :DZATEN HER GELEN MİSAFİRLERİMİZE ETLİ EKMEK YEDİRMEDEN GÖNDERMİYORUZ...super vallaha bende geliyim abi diyecem ama cok uzak neyse insaallah birgun nasip olur

tarkan_celik
30.07.2005, 14:51
İYİ BENDE GELİYOM..AMA BEN ÖYLE 1-2 TANE YEMEM...BİR OTURDUĞUMDA 20 TANE YUTARIM.. :D :D :D

Tarkan ÇeLik
30.07.2005, 14:55
İYİ BENDE GELİYOM..AMA BEN ÖYLE 1-2 TANE YEMEM...BİR OTURDUĞUMDA 20 TANE YUTARIM.. :D :D :D

YAW TARKAN GELİRDE HİÇ İZMİRLİ_YİGİDO GELMEZMİİİİİİ.

1967_DERNEK_10UR
30.07.2005, 15:04

YAW TARKAN GELİRDE HİÇ İZMİRLİ_YİGİDO GELMEZMİİİİİİ.LAFIMI OLUR KAPIMIZ HERKESE AÇIK..

veysel
30.07.2005, 15:47
yaw azimin suyu akti bende isterem kiymali bu sene olmaz ama seneye alacagim olsun

1967_DERNEK_10UR
30.07.2005, 15:52
1967 taraftarlar derneğindeki çocukların hepsi bir harika.... helal olsun valla......METİN ABIM SAOL SENİDE EN KISA ZAMANDA BEKLİYOZ BİZİ ŞEREFLENDİRİRSİN...İNŞŞALLAH ANKARAGÜCÜ MAÇINDA METİN ABIMI VE EKIBINI BEKLİYOZ...

1967_DERNEK_10UR
30.07.2005, 15:53
yaw azimin suyu akti bende isterem kiymali bu sene olmaz ama seneye alacagim olsunHACI ABI KIYMALI OLSUN 1 PORSİYON FAZLA OLSUN...

1967_DERNEK_MUSTAFA
30.07.2005, 19:31
SİVAS OLAN BUTUN HERKESE 1967 SİVASSPOR GENÇ. TARAFRATLAR DERNEĞİNİN KAPISI SONUNA KADAR ACIKTIR....
ÖZELLİKLE COM DA TANISTIGIMIZ VE BİZİ ZİYARET EDEN BÜTÜN HERKESE DERNEK YÖNETIMI ADINA COK TESEKKUR EDIYTORUM..

1967_DERNEK_10UR
30.07.2005, 19:36
SİVAS OLAN BUTUN HERKESE 1967 SİVASSPOR GENÇ. TARAFRATLAR DERNEĞİNİN KAPISI SONUNA KADAR ACIKTIR....
ÖZELLİKLE COM DA TANISTIGIMIZ VE BİZİ ZİYARET EDEN BÜTÜN HERKESE DERNEK YÖNETIMI ADINA COK TESEKKUR EDIYTORUM..BUYURUN GELİM BİZİM SOFRAMIZ HALİL İBRAHİM SOFRASI GİBİ BEREKETLİDİR....

yigidolar06
30.07.2005, 19:46
sn dernek üyeleri gecte olsa sizlere son maçta derneğe uğradım gösterdiğiniz ilgiye heleki o demli caylarateşekkür ederim. sizler gercekten 12 adam olarak gösterdiğiniz bu ilgi bu senede cığ gibi büyümesini temenni eder SEBOYADA selamlarımı iletin EN BÜYÜK TARAFTAR SİZLERSİNİZ. yigido06 DENİZ ANKARA

1967_DERNEK_10UR
30.07.2005, 19:53
sn dernek üyeleri gecte olsa sizlere son maçta derneğe uğradım gösterdiğiniz ilgiye heleki o demli caylarateşekkür ederim. sizler gercekten 12 adam olarak gösterdiğiniz bu ilgi bu senede cığ gibi büyümesini temenni eder SEBOYADA selamlarımı iletin EN BÜYÜK TARAFTAR SİZLERSİNİZ. yigido06 DENİZ ANKARASAYIN ABIM BİZDE SANA TŞKLER EDERİZ EWET SON MAÇ SİZİNLE GÖRÜŞMÜŞTÜK..ANKARADA MAÇ İÇİN GELDİNİZ ..TEKRAR BEKLERİZ...

lezgi
30.07.2005, 21:20
GARDAŞ ETLİ EKMEKTEN BAHSETMEYİN YA ŞİMDİ CANIM ÇEKTİ TAAAAAAA EDREMİT 1070 KM KOKUSU GELDİ SİZE AFİYET OLSUN

CAGLAYAN
30.07.2005, 21:27
Hepsi Birbirilerinden Degerli Dünya gibi Yürekleri Olan Misafirperver Arkadaslardir.
Tebrik Ediyorum.

GuNaY
30.07.2005, 21:36
aslında aynı formdan bende istanbul'a dönüşte acacaktım ancak fırsatım olmadı daha sonrada acamadım :evil: :evil:
sivas'a ilk gittigimde ve gorustugumde benden sıcak duygu ve muhabbetlerini esirgemeyen
yalcın abi-serhan abi-mustafa abi-ultra onur-murat- anticod- ve adını saymadıgım icindekiler icinde ozur dileyerek hepsine tesekkür ederim...
nargile ve muhabbetin tadı bir ömür aklımda olacak 8) 8) 8)
ve bu sekilde bir form acamadıgım icinde özür dilerim...

hemso58
31.07.2005, 11:45

SEN YETER Kİ GEL GARDASŞIM İSTEDİĞİN KADAR YEDİRİRİZ.SEN MERAK ETME...

Tarkan ÇeLik
31.07.2005, 11:47

SEN YETER Kİ GEL GARDASŞIM İSTEDİĞİN KADAR YEDİRİRİZ.SEN MERAK ETME...

CANIN SAĞOLSUN MUSTAFA...BAK SÖZÜN VAR UNUTMAAAA :) :) :)

1967_DERNEK_10UR
31.07.2005, 11:51
aslında aynı formdan bende istanbul'a dönüşte acacaktım ancak fırsatım olmadı daha sonrada acamadım :evil: :evil:
sivas'a ilk gittigimde ve gorustugumde benden sıcak duygu ve muhabbetlerini esirgemeyen
yalcın abi-serhan abi-mustafa abi-ultra onur-murat- anticod- ve adını saymadıgım icindekiler icinde ozur dileyerek hepsine tesekkür ederim...
ve bu sekilde bir form acamadıgım icinde özür dilerim...GARDAŞIM GÜNAY NARGİLE SEFASIDA İYİ OLUYOR ...ZAMAN DAR İŞ GÜÇ DERKEN YAPABİLECEĞİMİZ HER ŞEYİ YAPTIK İNŞALLAH GENİŞ BİR ZAMAN DA TEKRAR GÖRÜŞMKE DİLEĞİYLE..

efsanedavulcu
31.07.2005, 12:24

ÖZGÜR GARDAŞIMA
ONUR ABİME
HEMSO58 GARDAŞIMA
MUSTAFA ABİME
ARİF GARDAŞIMA
SERHAN ABİME

Gardas zıyaretınız için cok tesekkurederız...ve herzaman beklerız
aramıza hos geldın...Gardaslarım sizlere tekrar tesekkuredıyorum ve herzaman beklıyoruz.........

efsanedavulcu
31.07.2005, 12:25

GÜNAY ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İİİİİİİİİİİİİİİİİİİ EFSANELER UNUTULURMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUU
KARDESINI NASIL UNUTTUN YAAAAAAAAAAAAAA :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

1967_DERNEK_10UR
31.07.2005, 12:28

GÜNAY ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İİİİİİİİİİİİİİİİİİİ EFSANELER UNUTULURMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUU
KARDESINI NASIL UNUTTUN YAAAAAAAAAAAAAA :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
OO GÜNAY BİZİM ESAS OĞLANI UNUTMUŞ..EFSANELER UNUTULMAZ... :arrow: :wink:

1967DERNEK_BASKANI
31.07.2005, 12:50

ÖZGÜR GARDAŞIMA
ONUR ABİME
HEMSO58 GARDAŞIMA
MUSTAFA ABİME
ARİF GARDAŞIMA
SERHAN ABİME

BİZ SİVASLILAR OLARAK VE YİĞİDOLAR OLARAK DERNEĞİMİZİN KAPISI BÜTÜN HERKESE ACIKTIR...KİM OLURSA OLSUN...
ZİYARETİNİZDEN DOLAYI TESEKKURLERIMI SUNUYORUM...saygılarımla.....

serhankaburcuk
31.07.2005, 13:05

Kardeşim ayıp ediyorsun herzaman misafir ederiz siz yeterkli gelin herzaman başımızın üstünde yeriniz var...Biz sizlere teşekkür ederiz bizi ziyaret ettiğiniz için...

Derneğe her gelene etliekmek....Hadi afiyet olsun...

58_OZAN_1989
31.07.2005, 13:15
ramazan da bir gün orucumuzu dernekte açtık o zaman testi kebabı yemiştik... :arrow: :hmm:

Tarkan ÇeLik
31.07.2005, 13:49

OO GÜNAY BİZİM ESAS OĞLANI UNUTMUŞ..EFSANELER UNUTULMAZ... :arrow: :wink:

GÜNAY ABİİİİİİ...ÖZGÜR GİBİ YAKIŞIKLIIIIIIIIIII BİR SİVAS OĞLANI UNUTULURMU????? EFSANELERİN EFSANESİ OOOOO......SANA CANIM FEDA ÖZGÜRRRRRRRRR........

efsanedavulcu
31.07.2005, 13:55
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
gardas valla aglattın la beni...İYİKİ VARSIN TARKAN GARDASIM EY WALLAH SAOL
TARKAN GARDASIM ARTIK IYI KOTU BIRBIRIMIZI TANIYORUZ ARTIK GARDASIZ BİZ...SEVİNCİN SEVİNCİM.....ÜZÜNTÜN ÜZÜNTÜM
CANINI YERİM!:::

GÜNAY ABİ SAKIN BENI YANLIS ANLAMAAAAA BENI DALGINLIKLA UNUTTUGUNDAN EMİNİM YOKSA İNSAN KARDEŞİNİ UNUTUR MU HİÇ

GÜNAY ABİİİİİİİİİİİİİ CANINI YERİİİİİİİİİİİİİİİM.........

Tarkan ÇeLik
31.07.2005, 13:58
TARKAN GARDASIM ARTIK IYI KOTU BIRBIRIMIZI TANIYORUZ ARTIK GARDASIZ BİZ...SEVİNCİN SEVİNCİM.....ÜZÜNTÜN ÜZÜNTÜM

GÜNAY ABİ SAKIN BENI YANLIS ANLAMAAAAA BENI DALGINLIKLA UNUTTUGUNDAN EMİNİM YOKSA İNSAN KARDEŞİNİ UNUTUR MU HİÇ

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE HEP BERABERİZ...KİM OLURSA OLSUN BİZLERİ AYRIMAZ...SİVASLIYIZ DEDİKYA GARDAŞ..YAĞMURDA ÇAMURDA BERABERİZ İNŞALLAH BU SENE........

hemso58
31.07.2005, 14:02

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE HEP BERABERİZ...KİM OLURSA OLSUN BİZLERİ AYRIMAZ...SİVASLIYIZ DEDİKYA GARDAŞ..YAĞMURDA ÇAMURDA BERABERİZ İNŞALLAH BU SENE........

+İMZA
GARDAŞLARIM BENİMM
CANINIZI YERİİİMMM...

Tarkan ÇeLik
31.07.2005, 14:07

+İMZA
GARDAŞLARIM BENİMM
CANINIZI YERİİİMMM...

BENDE SENİN CANINI YERİM CANIM GARDAŞIMMMMM.............[/b]

efsanedavulcu
31.07.2005, 14:09

+İMZA
GARDAŞLARIM BENİMM
CANINIZI YERİİİMMM...

+++++ CANINIZI YERİİM :lol: :lol: :lol: :lol:

Tarkan ÇeLik
31.07.2005, 14:11

+İMZA
GARDAŞLARIM BENİMM
CANINIZI YERİİİMMM...

+++++ CANINIZI YERİİM :lol: :lol: :lol: :lol:

:D :D :D :D :D CAN LAZIM OĞLUM..YERSEK NASIL BAĞIRACAZ MAÇLARDA???

murrat58
31.07.2005, 14:19
bendende tüm sivaslilara selamlarrrrrrrrrrr özellikle alemin krali üniversiteli mustafa yüceer eeeeeeeeeeeee

Serkan-58
31.07.2005, 18:54
Hepsi Birbirilerinden Degerli Dünya gibi Yürekleri Olan Misafirperver Arkadaslardir.
Tebrik Ediyorum.

+ IMZA

1967_DERNEK_10UR
31.07.2005, 22:25
Tebrik Ediyorum.

+ IMZA SİZLERİN GÜZELLİĞİ HERKESE ÇOK TŞKLER..

GuNaY
31.07.2005, 22:30
efsanem seni unuturmuyum ama o anda birkac isim yazayım dedim atlamısım seni... :evil: :evil: ahhhh kafam ahhhh. canım benim dalginligima geldi galiba 3 kere okudum kimseyi unutmayayım diye.... :oops: :oops: :oops: onur ins nargilenin devamı gelecek :wink: :wink:

efsanedavulcu
01.08.2005, 11:49
efsanem seni unuturmuyum ama o anda birkac isim yazayım dedim atlamısım seni... :evil: :evil: ahhhh kafam ahhhh. canım benim dalginligima geldi galiba 3 kere okudum kimseyi unutmayayım diye.... :oops: :oops: :oops: onur ins nargilenin devamı gelecek :wink: :wink:

tesekkurler abı :wink:

GuNaY
01.08.2005, 11:55
helal olsun, sana ayrıca tesekkür ederim efsanem :wink: :wink: :wink:

efsanedavulcu
01.08.2005, 12:38
helal olsun, sana ayrıca tesekkür ederim efsanem :wink: :wink: :wink:
abi ben naaptım ki ya.....teşekkür bizdennnn....

1967_DERNEK_10UR
01.08.2005, 12:39
efsanem seni unuturmuyum ama o anda birkac isim yazayım dedim atlamısım seni... :evil: :evil: ahhhh kafam ahhhh. canım benim dalginligima geldi galiba 3 kere okudum kimseyi unutmayayım diye.... :oops: :oops: :oops: onur ins nargilenin devamı gelecek :wink: :wink: TABİ GELECEK GARDAŞ NARGİLEDE Kİ MUHABBET UNUTULURMU SAATLER SU GİBİ AKIP GİDİYOR...

DİP NOT:BİZİM EFSANE ÇOK KIZDI BENİ NASIL UNUTUR DİYE..

GuNaY
01.08.2005, 12:45
yok gardas unutamayacagım
isimlerin basında geliyor kendisi... ama dalgınlık diyelim walla gecenin bir yarısında yazdım msjı...

eee nargileyi unutmak ne mumkun elbeteki gelecem ins :lol: :lol:

1967_DERNEK_10UR
01.08.2005, 12:50
yok gardas unutamayacagım
isimlerin basında geliyor kendisi... ama dalgınlık diyelim walla gecenin bir yarısında yazdım msjı...

eee nargileyi unutmak ne mumkun elbeteki gelecem ins :lol: :lol: GÜNAY DA FENA NARGİLE İÇİYOR HAA BÖLE MUHABBETİ BOL

GuNaY
01.08.2005, 12:53
nargile muhabbetle, muhabbet sizinle güzel gardas...

1967_DERNEK_10UR
01.08.2005, 12:57
nargile muhabbetle, muhabbet sizinle güzel gardas...BABA SENDE OLACAN Kİ MUHABEETİN NASIL GEÇTİĞİNİ ANLAMAYAK HERKESLE GİTMİYOR NARGİLE

serrkann58
01.08.2005, 13:08
Etli ekmek kokusu taa buralara geldi bende acıktım en kısa zamanda gelicem benide bekleyin 1967 TARAFTARLAR DERNEĞİ üyelerine duyrulur..Hepinize kucak dolusu sevgiler OLİMPİYATTA BEKLİYORUZ ORDAYIZ ÇOGALARAK GELİYORUZ......

İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK.....

serhankaburcuk
01.08.2005, 13:14
Etli ekmek kokusu taa buralara geldi bende acıktım en kısa zamanda gelicem benide bekleyin 1967 TARAFTARLAR DERNEĞİ üyelerine duyrulur..Hepinize kucak dolusu sevgiler OLİMPİYATTA BEKLİYORUZ ORDAYIZ ÇOGALARAK GELİYORUZ......

İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK.....

Gardaş etliekmek ne demek yav...Sana en kralını yediririz etliekmeğin...Valla Olimpiyara etliekmek getiririz ama soğuk olur...

KEREM_58_34
01.08.2005, 19:02
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.

serhankaburcuk
01.08.2005, 19:07
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.

Allah sendende razı olsun ne demek canımıniçi....

1967_DERNEK_10UR
01.08.2005, 19:14

İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK.....İNŞALLAH ALLAH NASİP EDERSE ORDAYIZ...HER ZAMA Kİ GİBİ.........KAVGAYSA KAVGA DEDİK ÖLÜMSE ÖLÜM DEDİK SİVASSPOR UĞRUNA NE CANLAR VERDİK..........

GuNaY
02.08.2005, 11:21
nargile muhabbetle, muhabbet sizinle güzel gardas...BABA SENDE OLACAN Kİ MUHABEETİN NASIL GEÇTİĞİNİ ANLAMAYAK HERKESLE GİTMİYOR NARGİLE
walla ilk fırsatta sivasa gelmeyi dusunuyorum ama ne zaman olur bilemiyorum :roll: :(

1967_DERNEK_10UR
02.08.2005, 11:26
walla ilk fırsatta sivasa gelmeyi dusunuyorum ama ne zaman olur bilemiyorum :roll: :( DE GEL KARA TREN GELDE GÜNAYI SİVAS'A GETİR.GARDAŞ GELİRKEN YANINDA BİR KAÇTANE SİVASSPOR.COM'DAN TANIDIK GETİR....

GuNaY
02.08.2005, 11:28
ins gardasım bir gelebilsem elbet yanımda bizimkilerden birileri daha gelir... :lol:

sinan-58
02.08.2005, 11:36
İYİ BENDE GELİYOM..AMA BEN ÖYLE 1-2 TANE
YEMEM...BİR OTURDUĞUMDA 20 TANE YUTARIM.. :D :D :D

BUYUR GEL KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Imparator5834
28.08.2005, 02:24
1967 genc taraftar dernegıne helal olsun hepsıde yaman adam valla istanbuldaki sivaslıyız dıye ovünen kisiler maca bıle gelmıyor lafada geldımı mangalda koz bırakmıyorlar 1967 genc taraftar dernegi tam 1000.1500.kılometrelik yoldan geliyorlar bırde o kadar yol yorgunluguna ragmen turbunde 1dakıka olsun susmuyorlar.helal olsun gardaslarımıza valla.maca gıden ıstanbuldakı taraftarların cogu bile ELLERİNE ALMISLAR KOCA KARI GIBI CEKİRDEK CIT CIT CITLATIYOLAR. adamlara bagırın beyler dıyıncede.TİYATRO İZLERMİS GİBİ İSTİFLERİNİ BİLE BOZMUYORLAR.TÜRBÜNDE SIVASIMIZ.SİVASSPORUMUZ İCİN OLÜMÜNE BAGIRAN DESTEKLİYEN GARDASLARIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN.1967 GENC TARAFTAR DERNEGİNİN BASKANINA.AMİGOSUNA.ASLANLARIN A.HELAL OLSUN.BİRDE 1000.1500.KİLOMETRELİK YOLDAN GELİPTE SUAN GECENİN.03.10.SAATLERİNDE.NE ZOR SARTLARLA OLURSA OLSUN DONEN ASLANLAR YOLDAYKEN.10.15 KİLO METRELİK YOLDAN GELİPTE BAGIRMAYAN DESTEKDE BULUNMAYAN KİSİLER RAHAT BİR UYKUYU TADIYOLARDIR HER HALDE.FICDANEN NE KADAR RAHATLARDIR BİLMEK GEREK.TESSEKKÜRLER.

Er58Ol
28.08.2005, 05:34
SİZLERİN GÜZELLİĞİ HERKESE ÇOK TŞKLER..

örnek taraftar her zaman her yerde 1967.....TEBRİKLER

twity_58
28.08.2005, 09:17
her zaman heryerde en buyuk 1967 tebrıkler walla onlar olmasaymıs naparmısız tesekkurler :D bu arada serhan abi süpersın yaaa tribun liderimiz :D cok güzel egilip kalkıon abi :D

Er58Ol
28.08.2005, 09:38
Serhan reis ,az daha sahaya inip doksana takacaktı. Sivas bi dakka daha gol atamasaydı mazallah yapardı yani :)

5841
28.08.2005, 09:41
1967 sizlerin hakkı ödenmez.kocaman olumpıyada sadece sizlerden gelen ses vardı. gelenler sadece goool olunca bagırdılar. cekırdek yemekten bagırmaya fırsat kalmıyo galıba .Bu arada serhan gardaş
twity_58 her zaman heryerde en buyuk 1967 tebrıkler walla onlar olmasaymıs naparmısız tesekkurler bu arada serhan abi süpersın yaaa tribun liderimiz cok güzel egilip kalkıon abi
o halın gercekten bana cok komık geldi .seni sevıyoruz

EMİNÇOLAK
28.08.2005, 10:35
gardaşlar 1967 genç taraftarlar dernegine bende teşekkür ederim

bu gardaşlarımız yaz,kış gece,gündüz içerde,dışarda sivasspor nerede 1967 dernek orada bizim için belki basit bir olay gibi görüne bilir ama basit deyil bizler sadece türübünlerde tezahurat kısmına bakıyoruz ve teşekkür ediyoruz
türübünlere gelene kadar olan kısım daha önemli dünkü maçı örnek alalım sivas'dan istanbula otobüs tuttular otobüs parası bilet parası yolda yemek parası yanılmıyorsam 2 - 2,5 miyar bir masraf var ve bu masrafı karşılayamıyorlar çoguzaman borçla gidiyorlar deplasmana nedenmi gidiyorlar sivasspor aşkı için
maça gelen arkadaşlar mutlaka 1967genç taraftarlar derneginin farkını görmüşlerdir 90 dak. hiç susma yok inşallahda susmayacak
kısacası ben diyorumki gelin birlik olalım ve sadece sözle deyil dernege üye olalım aidatlarımızı düzenli ödeyelim imkanları olanlar mazot parasına katkıda bulunsun ve bu coşkuda bizimde bir payımız olsun olsunki türübünler susmasın
benim düşüncem böyle katılıp katılmamak size kalmış
saygılarımla

sinan58_34
28.08.2005, 10:47

bu gardaşlarımız yaz,kış gece,gündüz içerde,dışarda sivasspor nerede 1967 dernek orada bizim için belki basit bir olay gibi görüne bilir ama basit deyil bizler sadece türübünlerde tezahurat kısmına bakıyoruz ve teşekkür ediyoruz
türübünlere gelene kadar olan kısım daha önemli dünkü maçı örnek alalım sivas'dan istanbula otobüs tuttular otobüs parası bilet parası yolda yemek parası yanılmıyorsam 2 - 2,5 miyar bir masraf var ve bu masrafı karşılayamıyorlar çoguzaman borçla gidiyorlar deplasmana nedenmi gidiyorlar sivasspor aşkı için
maça gelen arkadaşlar mutlaka 1967genç taraftarlar derneginin farkını görmüşlerdir 90 dak. hiç susma yok inşallahda susmayacak
kısacası ben diyorumki gelin birlik olalım ve sadece sözle deyil dernege üye olalım aidatlarımızı düzenli ödeyelim imkanları olanlar mazot parasına katkıda bulunsun ve bu coşkuda bizimde bir payımız olsun olsunki türübünler susmasın
saygılarımla

genc taraftar dernegıne verdıgı desteklerden dolayı tesekkurler

HakkıTİMUÇİN
28.08.2005, 10:56

saygılarımla

emin gardaşım düşüncelerime tercüman olmuş... +İmZa..kaşe... mühür...

GeCeVeMaVi58pRf
29.08.2005, 20:44
sivaslı edıgın boyle olmalı işte helal olsun size

BLACK_MASK
29.08.2005, 20:52
evet abi bende mactaydim ve 1967 ye tesekkür ediyorum özelliklede 67 marsi icin....

1967_DERNEK_10UR
29.08.2005, 20:57

saygılarımla
EMİN AĞBI ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN...SÖLENECEK HERŞEYİ YAZDIN SÖLEDİN..BİZİM NE ZORLUKLARLA MAÇA GELDİĞİMİZİ ANLATTIN...HERŞEY OTOBÜSE BİNİP İSTANBUL VEYA BAŞKA BİR MAÇA GİTMEKLE BİTMİYOR..OTOBÜS İSTANBUL'A 2 MİLYAR DAN AŞAĞI GİTMİYOR...BİZİM İÇİN İSTANBUL VEYA BAŞKA BİR DEPLASMAN HİÇ FARKETMEZ...AMA HERŞEY MADDİ KONULARA DAYANIYOR...BİZ 3-5 KİŞİ MAÇLARA GELİPTE ÖLE PANKART ASIP OTURMAK İÇİN VEYA BİRİLERİNE YALAKALIK OLSUN DİYE DE MAÇLARA GİTMİYORUZ...GRUPLAŞMA YOK BİZDE TARAFTARI ASLA BÖLÜMÜYORUZ...BİZ SİVASSPORLUYUZ...

serhankaburcuk
29.08.2005, 20:58

saygılarımla

Emin abi düşüncelerin için çok teşekkür ediyoruz...Bize tercüman olmuşsun..Gerçektende insanlar maça geldikleri zaman sadece tezahürata bakıyorlar..Hatta İstanbulda oturupda tribüne gelen bazı insanlar bile takıma destek lmadılar sadece çekirdek yediler...İnsanlar gece evlerinde sıcak yataklarında mışıl mışıl uyurlarken bizler Sivas-İstanbul yoluna Sivassporu desteklemek için geliyorduk.Yaklaşık 15 saat yolculuk ve yorgunluktan sonra takımımızı 90 dakika durmadan destekledik...Bunlar işin görünen kısımları...Birde işin görünmeyen kısımları var.Biz buralara geliyoruz ama nasıl geliyoruz...Sadece otobüs tutmak için verilen para yolda arkadaşların yedikleri yemek parası maçta verilen 20 ytl bilet parası...Bunlar nasıl karşılanıyor insanlar hiç sormuyorlar...Hatta biz Sivasspor kulübüne katkımız olsun diye şampiyonluk haritalarını İstanbula getiriyoruz ama insanlar haritaları bile almıyorlar...Bu duyarsızlık nedendir anlamış değiliz...

AMA BİZ YILMAYACAĞIZ VE DEPLASMANLARA GİDECEĞİZ....

HERZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SİVASSPOR BU SEVDA ANLATILMAZ SADECE YAŞANIR..

1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ..

1967_DERNEK_10UR
29.08.2005, 20:59
evet abi bende mactaydim ve 1967 ye tesekkür ediyorum özelliklede 67 marsi icin....
67 YILINDA GELDİK DÜNYA'YA
KONUŞMAYI ÖĞRENDİK SENİN ADINLA
NE İŞİMİZ OLUR BİZİM BUNLARLA
HAYDİ BASTIR SİVAS'IM GÖRSÜN TÜM DÜNYA
LAY LAY LAY LAY LAY LAY........................... ...

1967_Dernek_Murat
29.08.2005, 21:00
1967 Genç Taraftar Derneğine Teşekkür Ediyorum.bana Ve Arkadaşim Cihada (rap_boy) Gösterdikleri Misafirperlik Teşekür Ediyorum. Her şey Için çok Ama çokk Ayrica Sağolun.
Etli Ekmek Içinde çok Teşekkürler Etli Etmek çooookk Güzeldi...kesenize Bereket...

özgür Gardaşima
Onur Abime
Hemso58 Gardaşima
Mustafa Abime
Arif Gardaşima
Serhan Abime
Ismini Sayamadiğim Herkese çook Teşekkürler ..

Artik Bende 1967 Genç Taraftar üyesiyim....

Kerem Gardasim Siz Bizim Hemserimissiniz Sizler Için Canimiz Fedadir. Amasana Kirildim Herkesin Ismivar Vanniz Beni Yazmamisin Sana Darildim.

serhankaburcuk
29.08.2005, 21:01
Serhan reis ,az daha sahaya inip doksana takacaktı. Sivas bi dakka daha gol atamasaydı mazallah yapardı yani :)

Valla az kaldı idi..Az kalsın sahaya inecektim ama sağolsun Anderson imdadıma yetişti...

1967_DERNEK_10UR
29.08.2005, 21:03
Valla az kaldı idi..Az kalsın sahaya inecektim ama sağolsun Anderson imdadıma yetişti...
SEN SAHAYA İNMEYE İNEMEZSİN DE..TEK GİRECEK ADAM VARDI O DA ARİFTİ ..ODA BİR ARA İNMEYE KALKTI MAÇTAN SONRA BEN BIRAKMADIM...MEĞER Kİ ARADA EZİLİYOR DİYE CANINI KURTARMAK İÇİN GİRMEYE ÇALIŞMIŞ:D..

serhankaburcuk
29.08.2005, 21:03
her zaman heryerde en buyuk 1967 tebrıkler walla onlar olmasaymıs naparmısız tesekkurler :D bu arada serhan abi süpersın yaaa tribun liderimiz :D cok güzel egilip kalkıon abi :D

Sağol twity ...Seninle tanışamadım ama seni bana uzaktan gösterdiler...

1967_Dernek_Murat
29.08.2005, 21:04

saygılarımla

EMIN ABİ SENIN BU YAZINA DIYECEK HICBIRSEY BULAMADIM SIZLER SAOLUN BIZE YETER SENINDE DEDIGIN GIBI SIVASSPOR NEREDE BIZLER ORADAYIZZ.
EMIN ABİ SANA COKKKKKKKKKKKK TESEKKUR EDERIM ELLERINDEN ÖPERIM.SAYGILARIMLAAAAAAAAAAA.

sinan58_34
29.08.2005, 21:10
SEN SAHAYA İNMEYE İNEMEZSİN DE..TEK GİRECEK ADAM VARDI O DA ARİFTİ ..ODA BİR ARA İNMEYE KALKTI MAÇTAN SONRA BEN BIRAKMADIM...MEĞER Kİ ARADA EZİLİYOR DİYE CANINI KURTARMAK İÇİN GİRMEYE ÇALIŞMIŞ:D..
abı tam gol gelınce ben demırlerın ordaydım en onde canım cıkacaktı herkes demırlere yuklendı bıran kokrtum valla :-)))))

sinan58_34
29.08.2005, 21:15
Emin abi düşüncelerin için çok teşekkür ediyoruz...Bize tercüman olmuşsun..Gerçektende insanlar maça geldikleri zaman sadece tezahürata bakıyorlar..Hatta İstanbulda oturupda tribüne gelen bazı insanlar bile takıma destek lmadılar sadece çekirdek yediler...İnsanlar gece evlerinde sıcak yataklarında mışıl mışıl uyurlarken bizler Sivas-İstanbul yoluna Sivassporu desteklemek için geliyorduk.Yaklaşık 15 saat yolculuk ve yorgunluktan sonra takımımızı 90 dakika durmadan destekledik...Bunlar işin görünen kısımları...Birde işin görünmeyen kısımları var.Biz buralara geliyoruz ama nasıl geliyoruz...Sadece otobüs tutmak için verilen para yolda arkadaşların yedikleri yemek parası maçta verilen 20 ytl bilet parası...Bunlar nasıl karşılanıyor insanlar hiç sormuyorlar...Hatta biz Sivasspor kulübüne katkımız olsun diye şampiyonluk haritalarını İstanbula getiriyoruz ama insanlar haritaları bile almıyorlar...Bu duyarsızlık nedendir anlamış değiliz...

AMA BİZ YILMAYACAĞIZ VE DEPLASMANLARA GİDECEĞİZ....

HERZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SİVASSPOR BU SEVDA ANLATILMAZ SADECE YAŞANIR..

1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ..

evet abı ben bu konu hakkında bı topic acmıstım ama ılgı gormedı maca gelenler sadece maca gelmekle destek olduklarını zannedıyolar tıyatro seyreder gıbı mac seyrettıler rıca etmemıze ramen kımse yerınden kıpırdamadıbu durum bızı cok uzdu genc tarfatar dernegıne karsı mahcup duruma dustuk ıstanbulllu sıvas tarfatarı olarak ama ınsallah bu aksaklıklar gıderılır ve herkes ustune dusen gorevı yapar

serhankaburcuk
29.08.2005, 21:26

ARİF SAHAYA İNECEKTİ....AMA POLİSLERİ KENE OLARAK GÖRDÜĞÜNDEN KORKTU VE GERİ DÖNDÜ...ASLINDA BİZ ZANNETTİKKİ HAVUZA ATLIYOR ARİF MEĞERKİ CANINI KURTARMAK İÇİN YAPIYORMUŞ...

ARİF KUDURDU KENE DİYE TUTTURDU...::D:D

EMİNÇOLAK
29.08.2005, 22:06
HAYDİ YİĞİDOLAR
BU İŞLER 1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEGİNE TEŞEKKÜRLE OLMAZ
ÖNÜMÜZDE GS-SİVAS MAÇI VAR GARDAŞLARIMIZA YARDIMCI OLALIM
HERKEZ BÜTCESİNE GÖRE OTOBÜS PARASINA KATKIDA BULUNSUN
BULUNSUNKİ EFSANE DAVULCU VE ARİF DAVULA SALAM VURSUN
SERHAN, SEBO SEYİRCİLERİ DAHAÇOK COŞTURSUN

NOT:ARKADAŞLAR HEPİNİZİN İSMİNİ TEK TEK YAZAMAYACAM LÜTFEN KIZMAYIN

EMİNÇOLAK
29.08.2005, 22:08
arif Seni Bir Kurşunlu Hamamina Götürmek Lazim ::p ::p

1967 dernek serkan20
29.08.2005, 22:13
sivasta tek tribün var
o da herkesin bildiği gibi
1967 sivasspor genç taraftarlar derneğidir
bu hafta gs sivas maçında onlarla birlikte sivasımız destekleyeceğim
inşallah ilkl defa biraraya gelecez
her şey sivasspor için

puar
01.09.2005, 01:34
Hakkettende Macta Taraftar Farki Ortaya çikti Malatya Macina Gidenler Animsarlar Daha Fazla Taraftar Vardi Ama Organize Olamadik Hatta 2 Yari Futbolcularin Sesini Duyar Olduk Ama Bu Macta Gördükkü 1967 Taraftar Derneği Taraftar Nasil Olunurmuş Herkeze Gösterdi....

Not: Yaklaşik 15 Kadar Davulla Gelen Sivasli Arkadaslarda Vardi Onlarinda Hakkini Vermek Gerekir...onlarada Site Adina Teşekkür Ediyorum.

drummer
01.09.2005, 01:53
Sivasliya Yakişir Centilmen Taraftar Her Zaman Gururumuz Olacaktir.
Geçmişten Ders Almak Lazim.

RaP_BoY
03.09.2005, 13:35
1967 Genc Taraftarlar Dernegine Gecte Olsa Bende Teşekkür Ederim
Abi Bi Gidin Dernege Ugrayin 1 Saatl,igine Gitseniz Bile Kafadan 4-5 Saat Oturursunuz çünkü Muhabbet Felaket Sariyo Muhabbetin Yaninda Etli Ekmejk We Sayin Başkanim Arif Oldugu Zaman Daha Cok Sariyo :=)))
Orada Yedigim Etli Ekmeklerin Tadi Hale Damagimda O Kadar Cok Yemişim Ki 2 Gün Boyunca Yemek Yiyemedim çünkü Ben Yemeseydim Kerem Açi Hepsini Götürcekti :=))
Efsanedawulcu(özgür)
Kartal_58 (murat Abi )
Keneci Arif
Onur Abi
Mustafa Abi
Hemso (mustafa )
Daha Adi Aklima Gelmeyen Tüm 1967 Lilere Teşekkürler

hemso58
03.09.2005, 14:48
Abi Bi Gidin Dernege Ugrayin 1 Saatl,igine Gitseniz Bile Kafadan 4-5 Saat Oturursunuz çünkü Muhabbet Felaket Sariyo Muhabbetin Yaninda Etli Ekmejk We Sayin Başkanim Arif Oldugu Zaman Daha Cok Sariyo :=)))
Orada Yedigim Etli Ekmeklerin Tadi Hale Damagimda O Kadar Cok Yemişim Ki 2 Gün Boyunca Yemek Yiyemedim çünkü Ben Yemeseydim Kerem Açi Hepsini Götürcekti :=))
Efsanedawulcu(özgür)
Kartal_58 (murat Abi )
Keneci Arif
Onur Abi
Mustafa Abi
Hemso (mustafa )
GARDAŞ BİZDE SANA TEŞEKKÜR EDERİZ GELİP BİZLE TANŞTIN SENİ TANIMAKTAN ONUR DUYDUM.BABA ADAMSIN VESSELAM...

KEREM_58_34
03.09.2005, 15:18
Efsanedawulcu(özgür)
Kartal_58 (murat Abi )
Keneci Arif
Onur Abi
Mustafa Abi
Hemso (mustafa )

HADİ LAA ADİ CEBİNDE GÖTÜRÜPTE İSTANBUL OLİMPİYATTA SATTIĞIN ETLİ EKMEK LER KİMİNDİ ? 1 AY ETLİ EKMEĞİ ZULA YAPIP İSTANBULDA SATAN KİMDİ .... AYIP CİHAD GARDAŞ AYIP HAA BU ARADA SAMİYENE BEKLİYOM ...

kakikli
03.09.2005, 15:28
ARKADAŞLAR SAMSUN MAÇIN DA GÖRDÜM Kİ HALA KOPUKLUK ORTADAN KALKMAMIŞ...
BİZİM BİRLİK BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR...
HER MAÇTA AYNI SORUN VAR HER ZAMAN KENDİ İÇİMİZ DE KAVGA ÇIKMAK ZORUNDA DEĞİL Kİ...
GEÇEN YIL Kİ MANİSA MAÇINDA TRİBÜN GRUPLARI
BİR BİRİ İLE MÜNAKAŞA ETTİLER...
SAMSUNDA OLAY ÇIKMASINDAN ÇOK KORKTUM AMA ALLAH a şükür olay çıkmadı...
BENİM DİYECEĞİM PROFESYONELCE HAREKET EDEREK SADECE SİVASSPORU ÖN PLANA ÇIKARMALIYIZ...

veysel
03.09.2005, 16:04
1967 Deki Abilerimi Kisa Süre önce Ziyarette Bulundum Ve Hayatimin En Iyi Günlerinden Birini Yasattilar Bana Onlara Ne Kadar Tesekkür Etsem Azdir
1967 Deki Bütün Abilerimin Ellerinden öperim
Etli Ekmek De Harikayidi <<<<<< En Büyük Sivasspor >>>>>
Not ---yasi Tutan Abiler Lütfen 1967 Ye üye Olsun

serhankaburcuk
03.09.2005, 17:14
Hakkettende Macta Taraftar Farki Ortaya çikti Malatya Macina Gidenler Animsarlar Daha Fazla Taraftar Vardi Ama Organize Olamadik Hatta 2 Yari Futbolcularin Sesini Duyar Olduk Ama Bu Macta Gördükkü 1967 Taraftar Derneği Taraftar Nasil Olunurmuş Herkeze Gösterdi....

Not: Yaklaşik 15 Kadar Davulla Gelen Sivasli Arkadaslarda Vardi Onlarinda Hakkini Vermek Gerekir...onlarada Site Adina Teşekkür Ediyorum.

GARDAŞIM TEŞEKKÜR EDERİZ...BİZİM AMACIMIZ SİVASTA SÜPER BİR TRİBÜN OLUŞTURMAK BUNUN İÇİNDE ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ İNŞALLAH...SİZİNDE DESTEKLERİNİZİ UNUTMUŞ DEĞİLİZ...

SİVASSPOR NEREDE BİZ ORDAYIZ...

serhankaburcuk
03.09.2005, 17:15
1967 Deki Abilerimi Kisa Süre önce Ziyarette Bulundum Ve Hayatimin En Iyi Günlerinden Birini Yasattilar Bana Onlara Ne Kadar Tesekkür Etsem Azdir

Afiyet olsun bizde seni çok seviyoruz Veysel..Gözlerinden öpüyoruz..

EMİNÇOLAK
03.09.2005, 17:17
eeeee Bize Yokmu Etli Ekmek ::p ::p ::p

hemso58
03.09.2005, 17:17
VEYSEL KARDEŞİM ZİYARETİNLE BİZİ ÇOK MEMNUN ETTİN.AMA BİRAZ KISA OLDU.Bİ DAHA Kİ GELİŞİNE DAHA UZUN KALMANI İSTERİZ.SENİ ÇOK SEVDİK.KENDİNE İYİ BAK CANIM...

serhankaburcuk
03.09.2005, 17:21
eeeee Bize Yokmu Etli Ekmek ::p ::p ::p

Abi etliekmek dediğin neki...Senin canın sağolsun sen gel yeterki Sivasa...

EMİNÇOLAK
03.09.2005, 17:25
Abi etliekmek dediğin neki...Senin canın sağolsun sen gel yeterki Sivasa...
KISMETSE 15/09/2005 DE ORDAYIM İNŞALLAH GÖRÜŞÜRÜZ ::P

hemso58
03.09.2005, 17:38
İNŞALLAH ABİ BEKLERİZ...

serhankaburcuk
03.09.2005, 17:40
KISMETSE 15/09/2005 DE ORDAYIM İNŞALLAH GÖRÜŞÜRÜZ ::P

İnşallah abim bekleriz...Kapımız herkese açıktır.Başımızın üzerinde yerin var...

GeCeVeMaVi58pRf
04.09.2005, 13:30
1967 Genç Taraftar Derneğine Teşekkür Ediyorum.bana Ve Arkadaşim Cihada (rap_boy) Gösterdikleri Misafirperlik Teşekür Ediyorum. Her şey Için çok Ama çokk Ayrica Sağolun.
Etli Ekmek Içinde çok Teşekkürler Etli Etmek çooookk Güzeldi...kesenize Bereket...

özgür Gardaşima
Onur Abime
Hemso58 Gardaşima
Mustafa Abime
Arif Gardaşima
Serhan Abime
Ismini Sayamadiğim Herkese çook Teşekkürler ..

Artik Bende 1967 Genç Taraftar üyesiyim....

Bak Beni Unutmussun Burda Valla üzüldüm..