Orijinalini görmek için tıklayınız : SABIRLI OLALIM!
SivasSpor.Com 06.09.2007, 21:20 http://www.yeniulke.net/newsletter/haber/2893-079675826bg.jpg
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Trabzonspor karşılaşması sonrasında verilen kararların ardından taraftarı tekrar sabırlı olmaya davet etti.
Ünsal, yaptığı yazılı açıklamayla 12 Ağustos Pazar günü Trabzon Avni Eker Stadyumu’nda oynanan ve karşılaşmanın 89’uncu dakikasında hakem Bülent Demirlek tarafından tatil edilen Trabzonspor Sivasspor karşılaşmasının ardından her iki kardeş şehrin sosyal hassasiyetlerini çok iyi bildikleri için sağduyulu resmi açıklamalarda bulunduklarını söyledi.
Ünsal açıklamasına şöyle devam etti: “Olayların Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yetkili kurullarına taşınmasından sonra ve en son olarak üyeleri hukukçulardan oluşan Tahkim Kurulu’nda görüşülmeye başlaması dolayısıyla da hukuka ve hukukçulara olan saygımızdan dolayı ve yine iki şehrin takımlarının herhangi birinin alacağı puanları değil, sosyal hassasiyetlerini hesaba katarak bu sürecin tamamlanmasına katkıda bulunmak için yine sessiz kaldık. Bazılarının beklediği gibi misafir takım konumunda olmamıza rağmen asla mağdurları oynamadık.
Gerek Türk futbol kamuoyunda gerekse Sivas Kamuoyunda fısıltı gazetesi marifetiyle yayılan “Sivasspor yönetimi neden böyle sessiz kalıyor?” dedikodularına vereceğimiz cevap, iki kardeş şehrin sosyal hassasiyetleri ve netice ne olursa olsun hukuka olan saygımızdandır. Lehimizde veya aleyhimizde nihai karar verildikten sonra her iki kardeş şehrin, dikkat edin Trabzonspor’un veya Sivasspor’un demiyoruz, iki kardeş şehirden bahsediyoruz, üzerinde oynanan oyunları ve orada son dakikada çıkartılan olayların nereye kadar uzanacağını sadece Türk Futbol Kamuoyu değil, Türkiye’de yaşayan tüm insanlarımızın dikkatini çekecek şekilde önemli ve hayati açıklamalarda bulunacağız. Biz özellikle kendi taraftarlarımızdan her türlü karara saygılı olmalarını ve bugüne kadar sürdürdükleri mutedil davranışlarını sabırla devam ettirmelerini istiyoruz” dedi.
EyüphanAydın 06.09.2007, 22:04 SAYIN BASIN SÖZCÜMÜZÜN DEDİĞİ GİBİ SABILI OLALİM BENCE
yigidomustafa58 06.09.2007, 22:39 sabırlı olalım ama nereye kadar
HALUK ULUSOY İSTİFA...
EfsaneMermerbey 06.09.2007, 22:49 nazik konuşan insanlarız.ama bu yüzden hep ezildik.trabzonspor yöneticilerine helal olsun diyeceğim.ama sonra bana laf atarlar burada.fikret paşa şunu bilki rengimize duruşumuza laf sokana ben kardeş demem.
hayırlı forumlar herkeze
üzüldüğüm tek nokta süt çocuğu gibi yapılan açıklamalar.
şunu untumamalı..zamanında kayseriyle onlarca ölü verdik...ama bugün dostuz kardeşiz..dosta tam manasıyla bağlanmamalı,gün gelir düşmen olur,düşmana da düşman diye tam bir husumet göstermemeli gün gelir dostumuz olur..
Sabırla bekliyoruz kimse düşmanımız değil kimse dostta değil...
ceza_tolga_rep 06.09.2007, 23:59 ben acilen yönetimin kendine gelmesini tembih ediyorum.böyle politik laflara karnımız tok?tahkimdende sonuç çıkmazsa direk gidin uefa ya?
yigido Atilla 07.09.2007, 00:26 http://kochenwut.gif:Sabirli olduk 250 bin Ytl ceza yedik ??????
Sabirli olduk suclu konumuna düstük. ???????
Sabirli olduk Sahada Tokat yedik.??????
Sabirli olmanin Türkiyede bir ise yaramayacagini gördük.????
alderbay 07.09.2007, 00:42 nereye kadar sabredelim ki sabrede, sabrede sabır taşı bile catlamış!!!!!!!!!!!!
ALDERBAY
Ss--58--Ss 07.09.2007, 03:01 aynen katılıyorum sabırlı olmalıyız cünkü sabrın sonu selamettir.;)
nazik konuşan insanlarız.ama bu yüzden hep ezildik.trabzonspor yöneticilerine helal olsun diyeceğim.ama sonra bana laf atarlar burada.fikret paşa şunu bilki rengimize duruşumuza laf sokana ben kardeş demem.
hayırlı forumlar herkeze
evet bu yoruma sonuna kadar katılıyorum... bunca olaydan sonra ve trabzonluların bize yaptıkları çirkefliklerden sonra artık trabzona kardeş şehir filan demeyeceğiz...
EyüphanAydın 07.09.2007, 11:09 SABRIN SONU SELAMETTİR ARKADAŞLAR LÜTFEN ŞİMDİ ONLAR SİVASA GELİNCE BİZDE Mİ? AYNİ ŞEYLERİ YAPALIM BİZ ONLARI YAPMAYALIM SİNİRLERİNİZE HAKİM OLUP ONLARA CEVABİ SAHADA TAKIMIMIZ VERSİN
em-re_58 07.09.2007, 11:18 SABRIN SONU SELAMETTİR ARKADAŞLAR LÜTFEN ŞİMDİ ONLAR SİVASA GELİNCE BİZDE Mİ? AYNİ ŞEYLERİ YAPALIM BİZ ONLARI YAPMAYALIM SİNİRLERİNİZE HAKİM OLUP ONLARA CEVABİ SAHADA TAKIMIMIZ VERSİN
eyuphan sen ne kadar desende onlar sivasa geldiğinde çok kötü olcak.:mad:
aynı sabrı başka şeylerdede gösterse sayın basın sözcümüz çok iyi olacaktı geçmişinde ama şimdi sabırlar istiyor,
sorun sabırla beklemekte değil sorun galiba öylece olayları akışına bırakmış, onurunu korumaya için yeltenmeye dahi isteksiz gibi durmaları bizim sinirlerimizi harab etti, manisalı, kayserili şekersporlu adım atıyor bizimkiler lütfen 15 gün sonra tahkime gidiyorlar, bu olacak iş değil
1967_DERNEK_MUSTAFA 07.09.2007, 22:12 bizlerin sabır egosu fazla geniş fikret abi sabırlı olun diyorsunuzda trabzon yönetimi kardeş kulup diyoruz dost kulup diyoruz ama o dostluğu hiç görmedik bizim için güzel bir kelime sarfetmelerini beklerdik ama yapmıyorlar hep kaşıdılar bizleri suçlu ilan ettiler tehtitler savurdular ne diyeyim SABIR SABIR SABIR
Anadolu61 08.09.2007, 00:07 Merhaba yareller;
Ben bir Trabzonlu ve Trabzonsporluyum nickimde ki 61den belli oldugu gibi ama bir farkım var ben üniversite egitimimi sivas cumhuriyet üniversitesinde yaptım maliye bölümünde 2 yıl önce mezun oldum bu yüzden sizlere birşeyler ifade etmek sanki tekrar sivasdaymışım gibi bir his veriyor bana bu da beni mutlu ediyor
em-re_58 08.09.2007, 00:10 SABIRLIYIZ BİZ
HATTA ÇOK SABIRLIYIZ :d
Anadolu61 08.09.2007, 00:11 Sizlere naçizane olarak bir Trabzonlunun gerçek Trabzonlunun hissiyatını paylaşmak istiyorum umarım beni forumdan atmadan dinlersiniz çünkü amacım hakaret etmek degil sadece ve sadece ''Yazmak''...
Nerden başlamak gerek arkadaslar en iyisi Trabzonspor yönetiminden başlayalım şunu belirtiyim şu an ki Trabzonspor yönetimi 40 yıllık tarihimizde ki en basiretsiz ve en başarısız yönetimdir ilk defa bu yönetim zamanında taraftar grupları birbirlerine girmiş takımda bir partizan hava oluşturulmaya başlanmıştır yaptıkları tüm eylem ve harekette Trabzonu ve Trabzonspou bir gram bile düşünmeyen bu kişiler olayların bugünlere gelmesinde en büyük pay sahibidir.
Sizlere naçizane olarak bir Trabzonlunun gerçek Trabzonlunun hissiyatını paylaşmak istiyorum umarım beni forumdan atmadan dinlersiniz çünkü amacım hakaret etmek degil sadece ve sadece ''Yazmak''...
Nerden başlamak gerek arkadaslar en iyisi Trabzonspor yönetiminden başlayalım şunu belirtiyim şu an ki Trabzonspor yönetimi 40 yıllık tarihimizde ki en basiretsiz ve en başarısız yönetimdir ilk defa bu yönetim zamanında taraftar grupları birbirlerine girmiş takımda bir partizan hava oluşturulmaya başlanmıştır yaptıkları tüm eylem ve harekette Trabzonu ve Trabzonspou bir gram bile düşünmeyen bu kişiler olayların bugünlere gelmesinde en büyük pay sahibidir.
bordomavi netten sırf senin bu yazdığınınn aynısını yazdığım için atıldım :(
Anadolu61 08.09.2007, 00:15 sivasspor maçı öncesi otelul maçında ki hezimetten sonra yönetim oluşan havayı degiştirmek için bazı şeyler aramış ilk önce 40.yıl kutlamalarını bahane ederek taraftarın önüne çıkmsmış daha sonra sanki bebege emzik verir gibi Transfer yalanıyla kandırmıştır.
Tranzonspor ve Trabzonspor taraftarı bu şekilde sivasspor maçına çıkmıştır.Sivas maçında alınacak bir yenilgi sonrası taraftar protesto bayraklarını açıp yönetim alehine büyük bir hakaret başlatacaktı bunlar baştan belliydi ama unutulmaması gereken bir durum vardı yönetim bundan nasıl kurtulabilirdi
Anadolu61 08.09.2007, 00:42 Yönetim bundan nasıl kurtulabilirim hesabı yaparken sahneye birde bir oyun konuldu oyunun baş aktörleri ayman,balili ve bülent demirlekti bu üçlü dinamit için yanan fitili daha da körükledi ve zaten sabır taşı kalmamış yönetimden bir beklentisi olmayan gariban ve çaresiz kalmış Trabzonspor taraftarı için bir anda bir sinir harbi alanı haline gelmişti bir anda sahaya maçın skorundan bile haberi olmayacak derecede kendisi kaptıran aşırı heyecanlı alparlan abi girdi sonrası malum görüntüler malum hareketler.....Görüntüler bir futbol maçını degil bir boks maçını andırıyordu
Anadolu61 08.09.2007, 00:45 Bu boks maçı yönetime verilen en büyük hediyeydi artık paçayı kurtarmışlardı hedef belliydi maduru oynayıp taraftarı kışkırtmak bununla beraber az da olsa kendilerine olan güveni yeniden geri getirmekti ve bu sefer medya patronu ve gemici Türkiyenin en zengin 7.işadamı olan nuri albayrak rant kavgasına Trabzonsporu katarak önü karanlık bir okyanus içinde yol almaya başladı
Anadolu61 08.09.2007, 00:48 bu karanlık yolda her yolu denedi önce federasyonu tehdit etti 40-50 oyum var haa sakın haaa dedi destegimi çekerim dedi istanbulun mütakere basını da tam tersi istikamette haber yapmaya başladılar kısaca Trabzonspor ve Sivasspor bir kavganın içinde kendilerini buldular nasıl ki milleti sadıka olarak bilinen ermeniler ruslar tarafından osmanlı ordusuna karşı kışkırtıldıysa aynı olay Trabzonspor ve Sivasporun başına geldi
Anadolu61 08.09.2007, 00:54 veee federasyon ne şiş yansın ne kebap misali orta karar bir karar verdi...
Şimdi bu kadar anlattıklarımdan sonra diyebilirsiniz ki kardeşim olan olmuş ayrıca biz Trabzonsporun durumunu bilmek mi zorundayız evet bilin ki neler dönüyor ögrenin diye bunları sizle paylaşmak istedim;
Şunu da söylemek isterim ben asla 3 puanın bize verilmesi yandaşı olmadım hatta bunun için okumayacaklarını bile bile kaale alıunmayacagımı bile bile yönetime faks çektim mail yolladım ama nafile.....Kurallar neyse onlar uygulansın dedim ceza neyse çekelim ama bir daha böyle olaylar olmasın dedim sadece bir konuda müzdaripim o da eger ben cezayı adil bir şekilde almak istiyorsam diger istanbul takımlarıda aynı cezayı almasıdır ben kayrılmıyorsam bjk,gs ve fb de kayrılmasın diyorum kısaca diyorum ki benim cezam neyse verin ama aynı durumda bjk,gs ve febeyi kayırmayın
Anadolu61 08.09.2007, 00:58 sadece bu konuda bir Trabzonsporlu gibi düşünüyorum diger bütün konularda üzgünüm üzgünüm çok üzgünüm herkes şavaş baltalarını çıkarmış herkes intikam diyor Allah aşkına biz ne iş savaşıcaz 3 puan için mi yukarda da yazdım Trabzonspor çok puanlar kaybetti varsın 3 puan almasın ama Trabzonsporun kuruluş bildirgesinde ki DURUŞU sergileyelim nedir DURUŞ...
Trabzonspor ne olursa olsun rakiplerinden hiçbir şekilde alınteri harici puanı gaspetmeyi düşünmez Trabzonspor hiçbir şekilde sportif bir olayın içinde olamaz en önemlisi Trabzonspor şikeye ve ******** oyunlara meze olmaz...
Anadolu61 08.09.2007, 01:08 bu yüzden hep kardeş ve hem de Anadolulu olmanın verdigi şerefle düşmalık tohumlarını atalım yerlerine Peygamber efendimizin en çok sevdigi çiçegi yani Gülleri ekelim ekelim ki sonsuza dek dost ve kardeş kalalım........
Sevgi ve Dua ile
İbrahim Bayraktar
EyüphanAydın 08.09.2007, 16:27 YAW VALLA NAPALİM BUNU ALLAHIDA BİLİYO KULUDA ORAYA GELİNCE BİR ŞEYÇIKCAK BEN ASLA KAVGA ETMEM DİYEN SEYİRCİ ORDA SİNİRLENİP HAMSİLERİ EZİCEK BEYLER EN ÇOK GÖKDENİZ KARADENİZİ DÖVÜN ÇÜNKÜ O DA TRABZONLU
sedat yildiz 08.09.2007, 22:49 sabırlı olalım ama nereye kadar
HALUK ULUSOY İSTİFA...
ey ulusoy sen ululuk nedir bilmezsin
sen bir hicsin cikarcisin taraflisin
EyüphanAydın 09.09.2007, 00:33 NEREYE KADAR SABIRLI OLALİM VALLA DİŞİMİZİ SIKA SIKA BİR HAL OLDUK DESEM
mesut_tncsvs 09.09.2007, 23:35 artık inşallah tahkim gerçekleri görücek ve haklı olanı göstericektir. kurallar neyse onu uygularlar inşallah
Ss--58--Ss 10.09.2007, 00:24 arkadaslar bencede sabırlı olalım macın hükmen sivasspora verilmesi gündemde..
EyüphanAydın 10.09.2007, 01:17 SABIR SABIR ALLAH HER GÜN KABİR ALLAH USANDİM BU CANIMDAN BIKTIM YA BE YA SABIR KÜÇÜK EMRAHİN DEDİĞİ GİBİ SABIR SABIR ALLAH
|