izmirliyigido
31.07.2005, 00:30
İZMİR'DE YAŞAYAN YİGİDOLARI BİR ARAYA GETİRMEK, YİGİDONUN SESİNİ EGE'DE DE DUYURMAK İÇİN BİR TARAFTAR DERNEĞİ AÇMAK İÇİN ÇALIŞMALARI BAŞLATIYORUM. BU KONUDA YARDIMCI OLACAK İZMİR VE EGE CİVARINDA YAŞAYAN KARDEŞLERİMİ ÖNERİ VE YARDIMA ÇAĞIRIYORUM.
AYRICA BU TARAFTAR DERNEĞİNİN "1967 GENÇ TARAFTAR DERNEĞİ İZMİR ŞUBESİ Mİ", " SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ İZMİR ŞUBESİ Mİ", " SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ İZMİR ŞUBESİ Mİ" VEYA BAŞKA BİR TARAFTAR DERNEĞİ OLACAĞINA HENÜZ KARAR VEREMEDİĞİM İÇİN BU KONUDA DERNEK BAŞKANLARININ ÖNERİ VE TAVSİYELERİNİ BEKLİYORUM. HER TÜRLÜ ÖNERİYE AÇIĞIM.
İZMİR'DE Kİ YİĞİDOLAR HEBERLEŞELİM...
Tarkan ÇeLik
31.07.2005, 00:35
ABİ BENİ BİLİRSİN.. HER TÜRLÜ YARDIMA HAZIRIM..AMA BENCE 1967 GENÇ TARAFTAR DERNEĞİ AÇALIM....
izmirliyigido
31.07.2005, 12:24
Arkadaşlar haber ve yardım bekliyorum...
serhankaburcuk
31.07.2005, 13:06
Şimdiden çalışmalarınızda başarılar diliyoruz...İnşallah muaffak olursunuz...
58_OZAN_1989
31.07.2005, 13:18
isim kolay ...dernek olsunda..
Tarkan ÇeLik
31.07.2005, 13:39
ABİ TELEFON NUMARAM SENDE VAR...
efsanedavulcu
31.07.2005, 14:07
İZMİR'DE YAŞAYAN YİGİDOLARI BİR ARAYA GETİRMEK, YİGİDONUN SESİNİ EGE'DE DE DUYURMAK İÇİN BİR TARAFTAR DERNEĞİ AÇMAK İÇİN ÇALIŞMALARI BAŞLATIYORUM. BU KONUDA YARDIMCI OLACAK İZMİR VE EGE CİVARINDA YAŞAYAN KARDEŞLERİMİ ÖNERİ VE YARDIMA ÇAĞIRIYORUM.
AYRICA BU TARAFTAR DERNEĞİNİN "1967 GENÇ TARAFTAR DERNEĞİ İZMİR ŞUBESİ Mİ", " SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ İZMİR ŞUBESİ Mİ", " SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ İZMİR ŞUBESİ Mİ" VEYA BAŞKA BİR TARAFTAR DERNEĞİ OLACAĞINA HENÜZ KARAR VEREMEDİĞİM İÇİN BU KONUDA DERNEK BAŞKANLARININ ÖNERİ VE TAVSİYELERİNİ BEKLİYORUM. HER TÜRLÜ ÖNERİYE AÇIĞIM.
GARDAS INSALLAH ISTEDIGINIZ GIBI OLUR BIZIMDE GONLUMUZ ACMANIZDAN YANA HERZAMAN ARKANIZDAYIZ.......ALLAH YOLUNUZU ACIK ETSIN
Tarkan ÇeLik
31.07.2005, 14:08
GARDAS INSALLAH ISTEDIGINIZ GIBI OLUR BIZIMDE GONLUMUZ ACMANIZDAN YANA HERZAMAN ARKANIZDAYIZ.......ALLAH YOLUNUZU ACIK ETSIN
İNŞALLAH ........... SENİN CANINI YERİMMMMM...HEP DESTEK TAM DESTEK..
1967_DERNEK_10UR
03.08.2005, 15:48
TARKAN İŞİN ÇOK ZOR DERNEKLEŞMEK ÇOK ZOR İNŞALLAH DİLEDİĞİN GİBİ OLUR...
Tarkan ÇeLik
03.08.2005, 15:57
TARKAN İŞİN ÇOK ZOR DERNEKLEŞMEK ÇOK ZOR İNŞALLAH DİLEDİĞİN GİBİ OLUR...
inşallah abi..
izmirliyigido
03.08.2005, 22:38
Maalesef İzmir'de ki Yigidolardan destek göremiyorum...
Gardaş Işin Zor Baksana Sivas Taki Arkadaşlar Malatya Maçina Gelmek Için Mazot Parasi Bulamiyorlarmiş Bu Işler Maddiyatla Yürür Bence Sivastaki Derneğin şubesi Olarak Açman Daha Mantikli Hiç Değilse Bu Bölgedeki Sivaslilar Olarak çorbada Tuzumuz Olur Ben Edremitte Oturuyorum Burada Sivaslilar Derneğimiz Var Bende Bu Düşüncene Destek Veriyorum Nasilki Genç Fb Dernekleri Yayildiysa Bizlerde 1967 Genç Taraftar Derneklerini Yaymamiz Lazim Hem Isim Hemde Takimimiza Destek Olmak Amaciyla Ben üzerime Düşeni Yapmaya Hazirim
izmirliyigido
07.08.2005, 12:49
Her zaman, birlik beraberlik ilkesi ve kardeşlik ve sevgi amacıyla bir arada bulunmak için bir çaba ve çalışma içinde olmamız gereken bu günlerde İzmir'de ki tüm Sivas'lıları bir araya toplamayı çok istedim. Ama maalesef nickdaşım izmirli_yigido haricinde kimseden yeteri kadar destek çağrısı göremedim.
Ama kısmet olursa er yada geç ben bu taraftar derneği işini ve Sivasspor'un lisanslı ürünlerinin satıldığı Sivassporium mağazasını İzmir'de Karşıyaka'da faaliyete geçireceğim. Bu konuda ciddi düşüncelerim var. İnşallah o zaman tüm Sivas'lıları bekleyeceğim artık.