Orijinalini görmek için tıklayınız : HOŞGELDİN RAMAZAN.

1967_CLUB_ÖZGÜR
12.09.2007, 18:19
http://img49.imageshack.us/img49/9773/ramazancb9.jpg (http://imageshack.us/)

Müslümanların ''11 Ayın Sultanı'' olarak adlandırdığı Ramazan ayında ilk teravih namazı bu akşam kılındı. Bu gece sahura kalkılacak 11 Ekim Perşembe günü son oruç tutulacak ve 12 Ekim'de Ramazan Bayramı başlayacak

Onbir ayın sultanı, sofralarımızın bereketi, yoksulların umudu ramazan geldi çattı yine...tuhaf bir heyecan ve mutluluk sardı kalblerimizi, davul sesleri eşliğinde sahurlar, kalabalık iftar sofraları, ardından bir telaş sarar sokakları, teravih için dolar camiler...ne güzeldir ramazan.
Lakin insan sadece boğazına oruç tutturmamalı,harama nazar etmeyerek gözüne, harama kulak asmayarak kulağına, kötü düşünmeyerek kalbine ve kötü konuşmayarak diline de oruç tutturmalı bu mübarek ayda. Birde yoksullar var elbette ve umutları, bu ayda biraz daha umut dolarlar karnımız doyar belki diye, belki bir hayırsever bizide mutlu eder diye...bu mübarek ayda daha bir itinayla hayır sever olalım inşaallah.
Hepinizin ramazanı mübarek ola..Rabbim sofralarımıza bereket versin, birde oruca dayanabilmek için güç kuvvet versin, amin..dualarda buluşalım..

Hadîsin rivayetlerinde vardır ki: Cenab-ı Hak nefse demiş ki: "Ben neyim, sen nesin?" Nefis demiş: "Ben benim, sen sensin!" Azab vermiş, Cehennem'e atmış, yine sormuş. Yine demiş: "Ene ene, ente ente." Hangi nevi azabı vermiş, enaniyetten vazgeçmemiş. Sonra açlık ile azab vermiş, yani aç bırakmış. Yine sormuş: "Men ene vema ente?" Nefis demiş: "Sen benim Rabbimsin Rabb-i Rahîmimsin, ben senin âciz bir abdinim."

Güner
12.09.2007, 18:37
Ramazan ayının tüm islam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

Hepimizin Ramazan ayı Mübarek olsun.

sivas_kangallı
12.09.2007, 18:48

5841
12.09.2007, 18:49
11 AYIN SULTANI RAMAZAN TÜM İSLAM ALEMİNE HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM

ceza_tolga_rep
12.09.2007, 19:07
http://img207.imageshack.us/img207/6491/ramazansx3.jpg

Bu akşam ilk teravih namazı kılınacak ,

bu gece (cuma sabahı) sahura kalkılacak........

oruç tutanlara, tutmayanlara ; herkesin Ramazan ayı mübarek olsun

http://img413.imageshack.us/img413/2756/123456wn7.png

hoşgeldin ramazan sefa geldin.........

altuntas58
12.09.2007, 19:08
Müslüman aleminin kutsal ayı ramazan hoş geldin sefalar getirdin

babayavuz
12.09.2007, 19:15
tum musluman aleminin mubarek ramazan i seriflerini tebrik ederim

velibircan
12.09.2007, 21:12
tüm müslüman aleminin ve tüm sivaslıların sivassporluların ramazanı şerifi hayırlara vesile olması dileğiyle.

keşke bu konuya daha çok ilgi olsaydı.

SEMİH-58
12.09.2007, 21:13
11 ayın sultanı gönüllerin şahı hoş geldi...

samet yıldız
12.09.2007, 21:16
tüm islam aleminin ramazanı şerifi hayırlara vesile olsun
çok güzel oluyor yaw orucu tutup akşam namaza falan gitmek
dışardada bir kaynaşma oluyor herkes bir birini kutluyor :D

SivasSpor.Com
12.09.2007, 22:37
Müslümanların ''11 Ayın Sultanı'' olarak adlandırdığı Ramazan ayında ilk teravih namazı bu akşam kılındı. Bu gece sahura kalkılacak 11 Ekim Perşembe günü son oruç tutulacak ve 12 Ekim'de Ramazan Bayramı başlayacak

Onbir ayın sultanı, sofralarımızın bereketi, yoksulların umudu ramazan geldi çattı yine...tuhaf bir heyecan ve mutluluk sardı kalblerimizi, davul sesleri eşliğinde sahurlar, kalabalık iftar sofraları, ardından bir telaş sarar sokakları, teravih için dolar camiler...ne güzeldir ramazan.
Lakin insan sadece boğazına oruç tutturmamalı,harama nazar etmeyerek gözüne, harama kulak asmayarak kulağına, kötü düşünmeyerek kalbine ve kötü konuşmayarak diline de oruç tutturmalı bu mübarek ayda. Birde yoksullar var elbette ve umutları, bu ayda biraz daha umut dolarlar karnımız doyar belki diye, belki bir hayırsever bizide mutlu eder diye...bu mübarek ayda daha bir itinayla hayır sever olalım inşaallah.
Hepinizin ramazanı mübarek ola..Rabbim sofralarımıza bereket versin, birde oruca dayanabilmek için güç kuvvet versin, amin..dualarda buluşalım..

Hadîsin rivayetlerinde vardır ki: Cenab-ı Hak nefse demiş ki: "Ben neyim, sen nesin?" Nefis demiş: "Ben benim, sen sensin!" Azab vermiş, Cehennem'e atmış, yine sormuş. Yine demiş: "Ene ene, ente ente." Hangi nevi azabı vermiş, enaniyetten vazgeçmemiş. Sonra açlık ile azab vermiş, yani aç bırakmış. Yine sormuş: "Men ene vema ente?" Nefis demiş: "Sen benim Rabbimsin Rabb-i Rahîmimsin, ben senin âciz bir abdinim."

ertugrulss
12.09.2007, 22:39
hoşgeldin ya şehr-i RAMAZAN ben bu ayı çok seviyorum ya huzur neşe doluyorum helede izmirde süper oluyo:D

CAGLAYAN
12.09.2007, 22:46
Aramıza, dünyamıza, gönlümüze, günümüze, gecemize hoş geldin rahmet ay`ı Ramazan ! Sen aramızda olmadığın günlerde dudaklarımız çatladı, sıcaklığına susadık. Rahmete, mağfirete, bağışlanmaya, şefkate, affa susadık. Senden uzaklaştıkça kalbimiz bize de, Yaradan `ına da yabanileşti. Günahımız boyumuzu fersah fersah aştı. Senin o sıcak kucağın, senin o müşfik kolların, senin o şefkatli avuçların hep özlediğimiz yuvamız oldu on bir aydan beri. Bizi suya ve rahmete hasret bırakan şüphesiz kendi günahlarımız, kendi cürümlerimiz, kendi isyanlarımızdı. Bizi Rabb `imize ulaştırasın diye senin sımsıcak avuçlarını istiyoruz biz. Ellerimizi uzatıyoruz sana, kollarımızı açıyoruz. İstiyoruz ki, ellerimizden tutasın ve bizi Allah `ın rızasına ulaştırasın. Biz oruç tutalım; sen bizi Allah `ın rızasına ulaştır. Biz gizlice verelim; sen bizi Allah `ın ihsanına ulaştır. Biz yoksulu sevindirelim, sen bizi Allah `ın sevgisine ulaştır. Biz hayırda elimizi hep açık tutalım, sen bizi Allah `ın keremine ulaştır. Biz insanlara kucağımızı açalım, sen bizi Allah `ın inayetine ulaştır. Biz başkasına merhamet edelim, sen bizi Allah `ın merhametine ulaştır. Biz senin gölgende insanlara iftar verelim, susamışlara su, acıkmışlara ekmek verelim, açları doyuralım; sen bizi Allah `ın lütfuna, cömertliğine, ikramına ve hoşnutluğuna ulaştır. Biz dua yapalım, sen bizi Allah `ın kabulüne ulaştır. Biz gözyaşı dökelim, ağlayalım , yalvaralım, sen bizi Allah `ın şefkatine, esenliğine ve mağfiretine ulaştır. Biz tövbe edelim, sen bizi Allah `ın affına ulaştır! Her ne kadar dua için makbul cümleler kuramıyorsak, dilimiz tutuluyor, nutkumuz tıkanıyor, kelimeler boğazımızda diziliyorsa da, dua ay`ı, kalbimiz dua sözcükleriyle dolu bizim. Bakışımız duadır bizim, işitişimiz duadır, yürüyüşümüz duadır, halimiz duadır, boyun büküşümüz duadır, gözyaşımız duadır, ağlayışımız duadır, gülüşümüz duadır, insanlara el uzatışımız duadır, ziyafetimiz duadır, yedirişimiz duadır, davete icabetimiz duadır, selamlaşmamız duadır, sadakamız duadır, namazımız duadır, zekatımız duadır, haccımız duadır, orucumuz duadır, iftarımız duadır, imsakımız duadır, günümüz duadır, gecemiz duadır, zevkimiz duadır, derdimiz duadır bizim. Biz farkında olsak da, olmasak da her nefesimiz duadır bizim. Rabb `imizden bağışlanmayı, kavuşmayı, saadeti , ebediyeti, cenneti , rızayı istiyoruz acizane açılan ellerimizle, günahkar ve isyankar gönüllerimizle. Biz, O gücü sonsuz, kudreti sonsuz, ilmi sonsuz, iradesi sonsuz, hayatı sonsuz, rahmeti sonsuz, merhameti sonsuz, mağfireti sonsuz, şefkati sonsuz, lütfu sonsuz, keremi sonsuz, cömertliği sonsuz, ikramı sonsuz, hazinesi sonsuz, rızası sonsuz olan Rabb -i Rahim `den rızasını, şefkatini, merhametini, inayetini, yardımını, mağfiretini, ebedi saadetini, sonsuza kadar cennetini istiyoruz, istiyoruz, istiyoruz... Biz O`ndan hep istiyoruz. Çünkü biz `istemek` mevkiindeyiz. Çünkü, biz O`nun kuluyuz. O bizim Rabb `imiz! Biz O`nun merhametine muhtacız. O bize merhamet eden Rahman ve Rahim . Biz O`nun rızkına muhtacız. O bizi rızıklandıran Rezzak . Biz O`nun yardımına ve inayetine muhtacız. O bize yardım ve şefkatini bir an eksik etmeyen Muin ve Rauf . Biz O`na zor işlerimizi bırakmaya muhtacız. O bizim her nefeste Vekil`imiz, her adımda Kefil`imiz, her şeyde Hasib `imiz. O bize yeter! O ne güzel Vekil`dir! Bize istemek yaraşır. O`na ise vermek! Bize dua yaraşır. O`na ise icabet. Bize el açmak yakışır, O`na ise lütfetmek. Çünkü O buyurur ki bize, `Kullarım sana benden sorarlarsa, onlara söyle ki: Ben çok yakınım! Bana dua edenin duasına karşılık veririm. Öyleyse kullarım benim davetime uysunlar ve bana inansınlar ki, doğru yolu bulsunlar.`1 Fakat sesimiz kısık, soluğumuz kısık. Sesimizi, soluğumuzu, nefesimizi günahlarımız ve cürümlerimiz kısıyor bizim, biliyor, itiraf ediyoruz... Mahcubuz! Rabb `im günahkarız biz. Bizi bağışla. Bizi kendine kul kabul et. Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl. Ya Rab ! Resul -i Ekrem Aleyhissalatü Vesselamın bereketi hürmetine, bize ihsan ettiğin maddi ve manevi rızkımıza bereket ihsan et. Şu mübarek ayda rahmet ettiğin ve bağışladığın kullarınla birlikte bizi de bağışla! Amin. Amin. Amin. Alem -i İslamın ve siz saygıdeğer okuyucularımın Mübarek Ramazanınızı tebrik eder, rahmete, mağfirete ve nice nice hayırlara vesile olmasını Cenab -ı Feyyaz -ı Mutlak`tan niyaz ederim.

EfsaneMermerbey
12.09.2007, 22:48
DEĞERLİ İSTANBUL DERNEK,DEĞERLİ 1967 DERNEK,DEĞERLİ MERKEZ TAYFA,DEĞERLİ ÇILGINLAR VE DEĞERLİ AKINCILAR.RAMAZAN AYI İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN İYİ GEÇER.

HOŞ GELDİN İNSANLARI USLANDIRAN RAMAZAN.İNŞALLAH İNSANLAR BU AYDA YAŞADIKLARINI DİĞER AYLARADA YANSITIR.

www.kurandinle.org

Yiğiter
12.09.2007, 22:58
eskiden büyüklerimizden duyduğumuz ramazan gelenkelerini bizler göremesek de sonuçta adı ramazan ayı....maneviyat heryerde..bu arada 3 yıl sonra ailemle bir kaç defalık da olsa ramazan geçireceğim için ayrı bir heyecanlıyım..herkesin ramazanı mübarek nola..

Ss--58--Ss
12.09.2007, 23:05
TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNİN MÜBAREK RAMAZANINI KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM...

EyüphanAydın
12.09.2007, 23:10
arkadaşlar O DEĞİLDE BENİM YARIN İDMAN VAR NASİL OLCAK ALLAH TÜM FUTBOLCULARA BU AYLARDA SABIR VERSİN VALLA.....

sisortali
12.09.2007, 23:17
Tüm yiğidoların ve İslâm aleminin mübarek Ramazan ayını kutlar; sağlık ve huzur dolu günler dilerim.

sivaslibozo
12.09.2007, 23:22
Öncelikle tüm Yigidolara sonra tüm Müslümanlara Hayirlara vesile olur bu seneki Ramazan ayi, dualarim tüm Ümmeti - Muhammed ( s.a.v) icin olucak..!

EyüphanAydın
13.09.2007, 00:09
TÜM İSLAM AİLEMİNİN BU GÜZEL AYDA HAYIRLI GEÇMESİNİ TEMENNİ EDERİM

RüStü ElmaS
13.09.2007, 00:14
Tüm İslam Aleminin Ramazan şerifi
hayırlı uğurlu olmasını canı gönülden dilerim.

1967DERNEK_EMRE
13.09.2007, 01:42

LA ÖZGÜR WALLA YAZINA AKIP GİTTİM AYNI İLAHİYATÇILAR GİBİ KONUŞMUŞSUN WALLA BİRANDA FEYZ GELDİ SENIN BU SÖZLERİN RAMAZAN AYI BOYUNCA AKLIMDAN ÇIKMAZ:)

SİVASSPOR.COM, SİVASSPORLULARIN WE TÜM MÜSLÜMANLARIN RAMAZAN AYININ HAYIRLARA WESİLE OLMASI DİLEĞİMLE!!!

EyüphanAydın
13.09.2007, 02:05
RAMAZANI ŞERİF TÜM İSLAM VE TÜM TÜRKİYE HALKINA UGURLU VE NİCE RAMAZANLAR GETİRMESİ TEMENNİSİ

lokman
13.09.2007, 02:51
Ramazan ayının tüm islam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim

1967_CLUP_HAN
13.09.2007, 02:57
11 ayın sultanı ramazan serif hoş geldin

EyüphanAydın
13.09.2007, 03:18
11 AYIN SULTANI GÖNÜLLERN ŞAHİ GÖNLÜMÜZÜN NURU HOŞ GELDİN

myway
13.09.2007, 06:27
Hosgeldi sefalar getirdi ramazan:)
Allah hayirlisiyla tamamlamamizi ve nicelerine ulasmamizi nasip etsin.

özgühertaş
13.09.2007, 07:39
ramazan ayının yüce türk milletine ve tüm islam alemine hayırlı olması dilegiyle.

Abdullah DuMaN
13.09.2007, 07:39
11 ayın sultanı hoş geldin..................

ErdalGüler
13.09.2007, 08:37
http://www.komder.com/sub/img/ramazan.jpg

Ramazan Ayinin Özellikleri

Ibadetler belirli vakitlerde yapilir .Farz olan orucun vakti Ramazan ayidir. Ramazan ayinin dinimizde büyük bir önemi ve diger aylar arasinda seçkin bir yeri vardir . Bu sebeple oruç konusuna geçmeden önce Ramazan ayinin tasidigi özellikler hakkinda bilgi vermek yararli olacaktir .

Bu özellikler kisaca sunlardir:

1. Insanligi karanliklardan çikarip aydinliga kavusturan, Rabbimizin son mesaji Yüce kitabimiz Kur'an-i Kerim, bu ayda yeryüzüne inmeye baslamis ve böylece insanlik için yepyeni ve mutlu bir dönem baslamistir.

Bu gerçek. Kur'an-i Kerim'de söyle bildirilmistir:

"Ramazan ayi ki onda Kur'an, insanlara yol gösterici ve dogruyu yanlistan ayirici belgeler olarak indirildi. " (7)

Kur'an-i Kerim Ramazan ayinda inmeye basladigi için bu ay. bir anlamda Kur'an ayidir. Kur'an-i Kerimi Peygamberimize getiren büyük melek Cebrail, her yil Ramazan ayinda Peygamberimize gelir ve o güne kadar nazil olan Kur'an ayetlerini karsilikli olarak birbirlerine okurlardi. Peygamberimizin bu dünyadan göçtügü yilin Ramazaninda bu durum. son olarak ve iki defa gerçeklesmistir.

Ramazan ayinda camilerimizde ve evlerde okunan ve cemaatin büyük bir manevi zevk ve husû içinde dinledigi mukabele ve Kur'an hatimler; Cebrail ile Peygamberimiz arasinda yapilan mukabelenin devam ettirilmesidir .

Bu vesile ile Kur'an okumanin fazileti ve manasini anlamaya çalismanin önemini belirtmekte fayda vardir. Kur'an okuimak ve okunan Kur'an'i dinlemek sevabi çok olan bir ibadettir .

Peygamber Efendimiz:

"Kim Allah'in kitabi Kur'an'dan bir harf okursa onun için bir sevap vardir. Her sevabin karsiligi da on kat verilecektir" (8)

buyurarak Kur'an okuyanlara verilecek sevabin miktarini belirtmis, ayrica Kur'an-i Kerim'in okuyucularina sefaat edecegi Peygamberimiz tarafindan bildirilmistir.

Söyle buyuruyor:

"Kiyamet günü oruç ve Kur'an kul'a sefaatçi olurlar.

Oruç: - Ya Rabbi, ben onu gündüzleri yemekten ve zevklerinden alikoydum, simdi beni ona sefaatçi kil, der .

Kur'an:

- Ya Rabbi, ben onu gece uykusundan alikoydum, simdi beni ona sefaatçi kil, der.

Her ikisi de sefaat ederler. ,. (9)

Kur'an-i Kerim, insanligin kurtulusu için gönderilen son ilâhî mesajdir. Onu okumak ibadettir. Ancak sadece okumak yeterli degildir. Müslümanin asil görevi, Kur'an'i okuyup manasini anlamaya çalismak ve onun gösterdigi nurlu yoldan yürümektir.

Kur'an-i Kerim'in gönderilisindeki sebeb ve hikmeti, yine Kur'an'dan ögreniyoruz.

Yüce Allah söyle buyuruyor:

"Ey Muhammed! Sana bu mübârekkitabi (Kur'an'i) ayetlerini düsünsünler ve akli olanlar ögüt alsinlar diye indirdik." (10)

2. Alemlere rahmet olarak gönderilen, yaratilmislarin en faziletlisi, Allahin en sevgili kulu, son peygamber, Hz. Muhammed Aleyhisselâm'a peygamberlik görevi bu ayda verilmistir. Mekke yakinlarindaki Hira magarasinda "oku" emri ile baslayan ilk Kur'an ayetlerini Hz. Muhammed'e teblig eden büyük melek Cebrail (a.s.) daha sonra ona "Sen Allah'in Rasûlüsün (Peygamberisin) ben de Cebrailim" diye hitap ederek onun insanligin kurtulusu için peygamber olarak görevlendirildigini bildirdi. Hz. Muhammed (s.a.s.)'in bu kutsal göreve baslamasi ile karanliklar içinde bocalayan insanlik için nurlu bir ufuk açildi. Onun kalplere yerlestirdigi iman isigi sayesinde cehaletin yerini ilim, zulmün yerini hak ve adalet, kin ve düsmanligin yerini insan sevgisi aldi ve gerçek anlamda huzur ve kardesligin temelleri atildi.

3. Bin aydan daha hayirli oldugu Kur'an-i Kerim'de bildirilen ve mü'minlere Allah'in en büyük lütuf ve ikramlarindan biri olan "Kadir Gecesi" de bu ayin içindedir. Bu gece, müslümanlarin iyi degerlendirmesi gereken büyük bir firsattir. (11)

4. islâm'in bes sartindan biri olan, insani nefsinin asiri arzularindan ve maddî ihtiraslardan kurtarip yücelten ve âdeta meleklestiren oruç ibadeti. bu aya tahsis edilmistir.

Ramazan gecelerinde cemaatin büyük bir cosku ile kildigi teravih namazi da bu aya mahsus bir ibadettir. Oruçlunun derin bir huzur ve manevî zevk duydugu sahur ve iftar sofralari da bu aya ayri bir anlam kazandiran özelliklerdir. Iste böyle özellikler ve manevî güzelliklerle dolu mübârek Ramazan ayi, mü 'minler için manevî degeri çok büyük bir rahmet mevsimidir. Bu ayi, Yüce Rabbimize ibadet ederek ve insanlara iyilik yaparak degerlendirdigimiz takdirde kazancimiz büyük olacak ve ebedî saadetin kapilari bize açilacaktir. Bu ayi. "Evveli rahmet, ortasi magfiret, (günahlarin bagislanmasi) sonu da cehennemden kurtulus" (12) olarak nitelendiren Peygamberimiz. ayrica mü'minlere su müjdeyi veriyor:

"Ramazan ayi gelince; cennet kapilari açilir, cehennem kapilari kapanir ve seytanlar kösteklenir." (13)

Bu hadis-i serifin ifade ettigi bir mânâ da sudur:

Ramazanda kendisini cennete götürecek iyi isler yapan mü'mine cennetin kapilari açilmis, cehenneme götürecek kötülüklerden sakindigi için de cehennem kapilari ona kapanmis demektir. Oruç sayesinde nefsine hakim olup seytana uymadigi için de seytani etkisiz hale getirmis olur. (14)

Esasen Ramazan kelimesinin sözlük anlami da, oruçlunun günahlardan arinacagini ifade etmektedir.

söyle ki:

Ramazan; yaz aylarinin sonunda ve güz mevsiminin basinda yagan ve yerdeki tozlari temizliyen yagmur anlamindadir. Bu yagmur, nasil yeryüzünü yikayip tozlardan temizliyorsa, Ramazan ayi da mü'minleri günahlardan öylece temizler.

Diger bir anlami da yanmaktir .Buna göre Ramazan ayi oruçlunun günahlarini yakarak yok eder demektir.

Her iki mânânin birlestigi nokta; oruçlunun bu ayda günâhlardan arinacak olmasidir.

Müjde mü'minler size ihsân-i rahmandir gelen sânina ta'zim için bu mâh-i gufrandir gelen

Ondadir feyz-i hidâyet ondadir afv ü kerem Kadrini bil mevsim-i inzâl-i Kur'an'dir gelen

iyd-i ekber her günü kadr-i mübârek her gece Ehl-i imâna ne mutlu lutf-i sübhandir gelen

Zulmet ü kasvetten âzâd etmeye sâimleri Nûr-i islâm nûr-i imân nûr-i irfandir gelen

Hâne-i kalbi temizle hosça istikbâl için Ni'meti mebzûl bir mihmân-i zi-sandir gelen

El-hazer senden sikâyet etmesin yarin aman Rûz-i mahser sâfi-i ashâb-i isyandir gelen

Rahmet ü gufran hedâyâsiyla cennet bahseder Derde derman vasl-i cânan itk-i nirândir gelen

Mâsivâdan sâim ol Remzi dilersen vasl-i Hak Râh-i aski kullara ta'lim-i Yezdan'dir gelen

TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNİN RAMAZAN AYININ HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM.

SivasLady
13.09.2007, 08:58
mübarek ayimizda geldi zaman cabuk geciyor
rabbim hepsini tutmayi nasip etsin
hayirli ramazanlar
http://img176.imageshack.us/img176/7967/ramazannurdamlalarirp3.jpg

Nightbird
13.09.2007, 09:29
Ramazan ayı hayırlı olsun......

Divriği58-
13.09.2007, 10:24

serrkann58
13.09.2007, 10:55

selcuk349
13.09.2007, 11:03
tüm islam aleminin ramazan ayını kutluyorum ve de hayırlara vesile olmasını diliyorum

tepeonu_58
13.09.2007, 11:28
HOSGELDIN 11 AYIN SULTANI HANEMIZE HOSGELDIN

GOSt
13.09.2007, 11:33
tüm müslüman aleminin ramazanı mübarek olsun:..

Besyo_cu
13.09.2007, 11:39
Hoş geldin 11 ayın sultanı... Tüm İslam alemine hayırlara vesile olması dileği ile

abircan
13.09.2007, 11:57
komşusu açken yatmanın manasının idrak edileceği bu ayda, edilen duaların, tutulan oruçların allah katında yerini bulmasını dilerim, açlığın, yoksulluğun, yolsuzluğun savaşın son bulduğu bir dünya dileğiyle, tüm müslümanlara ve insanlığa hayırlı ramazanlar dilerim,

1967_CLUB_ÖZGÜR
13.09.2007, 12:03
HoŞ GelDiN Ya Şehri RamaZan!!

HAYIRLI RAMAZANLAR....

TracyMcGrady58
13.09.2007, 12:19
Tüm islam alemin ramazan ayi hayirli ugurlu olsun. allah tekrarini nasip eder insallah

yigidomustafa58
13.09.2007, 12:58

11 Ayın sultanı hoşgeldin...

sivaslı yıldız
13.09.2007, 13:05
Ramazan ayını en iyi şekilde değerlendirebilmek dileğiyle..

Hoşgeldin Ramazan..

1967_DERNEK_MUSTAFA
13.09.2007, 13:39
RAMAZAN AYINIZ KUTLU OLSUN .............................. ....

anti-istanbul
13.09.2007, 14:26
Tüm islam aleminin Ramazan-ı şerifi mubarek olsun

1967_Dernek_Murat
13.09.2007, 15:13

BOUN
13.09.2007, 15:27
Mübarek Ramazan ayı hoş geldi, safalar getirdi.

İnşallah bu ayı hep beraber hakkıyla değerlendiririz.

Cümlemize mübarek olsun!...

Abdullah DuMaN
13.09.2007, 16:33
HOŞ GELDİN 11 AYIN SULTANI HOŞ GELDİN BEREKET AYI HOŞ GELDİN

Ss--58--Ss
13.09.2007, 17:04
11 AYIN SULTANI HOŞ GELDİN.TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNİN RAMAZANINI KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI YÜCE ALLAH'TAN DİLERİM...

EyüphanAydın
13.09.2007, 17:05

bu ay bizim ayımız bu ayda tüm günahlarımız affedilir hayırlı ramazanlar

1967_CLUB_ÖZGÜR
13.09.2007, 17:08
Allah İstediği kalbi İstediği Şekle Çevirir..

Seen Yaratana YöNeL..

*slm*

Bln-Fatih58
13.09.2007, 17:27
Ramazan ayının tüm islam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ederim, hepimizin Ramazan ayı Mübarek olsun.

Ensar
13.09.2007, 17:28
Ramazan Bayraminizi kutluyorum .

1967_CLUB_ÖZGÜR
13.09.2007, 17:34
HOŞ GELDİN RAHMET BEREKET AYI...

HOŞ GELDİN RAMAZAN-I ŞERİF...

1967_club_selma
13.09.2007, 17:44
Hayirli Ramazanlar..

Allah'in selami; rahmeti ve bereketi üzerinize olsun..

simsek
13.09.2007, 18:08
Tüm islam aleminin Ramazan ayini kutlarim

mesut_tncsvs
13.09.2007, 18:26
tüm müslüman aleminin ve tüm sivaslıların sivassporluların ramazanı şerifi hayırlara vesile olması dileğiyle.

aynen emre ilgi duymalıyız bu konuda yeterli ilgiyi görmedim.göstermek istemiyorlar galiba

neyse hayırlı ramazanlar diliyorum herkese

EyüphanAydın
13.09.2007, 19:00
TÜM İSLAM ALEMİNİN TÜM MÜSLÜMANLARIN TÜM TÜRKLERİN TÜM SİVASSPOR.COM TÜM SİVASSPORLU OYUNCULARIN TÜM SİVASLILARIN RAMAZAN-İ ŞERİFİNİ KUTLUYORUM

HALIL
13.09.2007, 20:58
herkesin ramazan-i-serifi kutluyorum

allah orucunuzu kabul etsin

isyankar58_45
13.09.2007, 21:37
hoşgeldin 11 ayın sultanı ramazan ayı tüm islam alemi ve vatanımıza milltimize hayırlar getirir inşallah

mesut_koçak_58
13.09.2007, 21:48
11 ayın sultanı gönüllerin şahı hoş geldi... tum musluman alemının ramazan ı serıfı kutlu olsu n

1967_Dernek_Ayhan
15.09.2007, 01:44
<p align="center"><embed height="416" width="540" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" src="http://www.resimekle.gen.tr/imagehosting/images/Oet09357.swf" play="true" loop="true" menu="true"></embed></p>
<p>

puar
19.09.2007, 11:33
ellerine yüreğine sağlık sabiha hanım.

YARALI_AŞIK
20.09.2007, 11:28
NE GÜZELDE GELDİ.RAHATLADIM BİRAZ.NE İYİ GELİYORMUŞ RAMAZAN.