Orijinalini görmek için tıklayınız : Avustralyadaki Yigidolar

magicdrumbeat
22.09.2007, 18:17
Avustralyadan bol bol selam...

dunyanin en alt kosesinde sivasspora destek veren sivaslilar adina tum forum uyelerine merhaba!

hayati boyunca hic turkiyeyi ziyaret etmemis turklerle karsilasmak zor deyil burda...malum...20000km uzaklikta olunca her yonde zor oluyo...

benim sadece iki kere gitmisligim var turkiyeye...sivasa sadece bir defa...ve sivasa gideli 12 yil oluyo nerdeyse.Avustralyada dogdum ve su anda universitede tarih ve inglizce edebiyat okuyorum.

sivassporu burdan izliyoruz, takip ediyoruz ve gercekten gurur duyuyoruz...ayriyeten vatanimizi ve memleketimizi cok cok ozluyoruz.Gurbettekiler hasret icinde yasiyo...gurbet hissi olmayan, burda dogan turkler de vatan sevgisi ve gururu icinde yasiyo.

bu arada, uye olmama, ve bu nedenle Avustralya yigidolugu adina buyuk bir ileri adim atilmasina vesile olan Yigiter187 arkadasima cok cok tesekkur ediyorum...kendisi bu forumun ve sivassporun saygideger ve gurur verici bir uyesi ve destekcisidir.

turkcemin hatasiz olmadigini biliyorum...kusura bakmayin...

selametle
magicdrumbeat

ceza_tolga_rep
22.09.2007, 21:31
eyvallah hoşgeldin kardeş.avusturalyaya selamlar...

Ss--58--Ss
22.09.2007, 21:35
avustralyadaki yiğidolar aramıza hoş geldiniz...

GuNaY
23.09.2007, 01:56
Aramıza hoşgeldin,
Buraya gelmene vesile olan yiğiter kardesimizede ayrıca teşekkürler.
Avustralya gibi çok uzak diyarlarda da Yiğidoların bulunması, kalbinin Sivas ve Sivassppor için attığını bilmek bizlere ayrı bi gurur veriyor.

ayazoğlu
23.09.2007, 04:11
Sabahın beşinde sana hoş geldin diyorum kardeş

RüStü ElmaS
23.09.2007, 05:15
Aramıza hoşgeldin gardaş.

Avusturalya' danda Sivaslıların bize ses vermesi çok güzel bişey.
Sitemiz son istatistiklere göre 112 ülkeden ziyaret edilmekte.
Yani Yiğidolar dünyanın her tarafında bulunmakta.

Bende bilmiyorum nedense, maalesef çok azı, forumlara katılıyorlar veya geldikleri ülkeyi yazıyorlar.

Avusturalya' ya selamlar.

Yiğiter
23.09.2007, 12:07
Avustralyadan bol bol selam...

dunyanin en alt kosesinde sivasspora destek veren sivaslilar adina tum forum uyelerine merhaba!

hayati boyunca hic turkiyeyi ziyaret etmemis turklerle karsilasmak zor deyil burda...malum...20000km uzaklikta olunca her yonde zor oluyo...

benim sadece iki kere gitmisligim var turkiyeye...sivasa sadece bir defa...ve sivasa gideli 12 yil oluyo nerdeyse.Avustralyada dogdum ve su anda universitede tarih ve inglizce edebiyat okuyorum.

sivassporu burdan izliyoruz, takip ediyoruz ve gercekten gurur duyuyoruz...ayriyeten vatanimizi ve memleketimizi cok cok ozluyoruz.Gurbettekiler hasret icinde yasiyo...gurbet hissi olmayan, burda dogan turkler de vatan sevgisi ve gururu icinde yasiyo.

bu arada, uye olmama, ve bu nedenle Avustralya yigidolugu adina buyuk bir ileri adim atilmasina vesile olan Yigiter187 arkadasima cok cok tesekkur ediyorum...kendisi bu forumun ve sivassporun saygideger ve gurur verici bir uyesi ve destekcisidir.

turkcemin hatasiz olmadigini biliyorum...kusura bakmayin...

selametle
magicdrumbeat

vay vay kimler gelmiş...aborjin yğidom gelmiş benim:D..valla ne diyim taa oralardan sivası bir kere görmene rağmen sivasa olan özlemin sivaslılığını kanıtlıyor aslında..fazla söze gerek yok...bu sitede daimi olacağının da sözünü alırım bir gün..;)hoşgeldin..

kempes
23.09.2007, 12:14
herkese selam, saglık, mutluluk ve başarılar

cilgin_sivaslim
23.09.2007, 12:19
arkadaslarimiz hosgelmisler umariz sivasspoe sitesinden memnun kalirlar güzel vakit gecirirler ben avusturyadan ersin sahsen mükemmel sivasima yakisir be

sivaslıavukat
23.09.2007, 16:57
Seni de aramızda gördüğümüze çok sevindim , insanın memleketi gibisi , evi gibisi olmazmış.

Ne zaman ihtiyacın olsa yanında olduğumuzu unutma.

Sevgilerimle.

nazimgulturk
23.09.2007, 17:54
aramıza hoşgeldiniz avustralya ya selamlar

altuntas58
23.09.2007, 19:21
Aramıza hoş geldin avustralyalı genc yiğido umarım sitemizin tiryakilerinden biri olursun
sivassporu ordan takip etmen zor olmasa gerek artık teknoloji uzağı yakın ediyor tekrar hoş geldin

magicdrumbeat
24.09.2007, 16:52
valla ne diim...cok cok hosbulduk....

simdiden sitenizde cok guzel agirlancagimi biliyorum....

insallah sizleri Avustralyadaki sivaslilar ve turklerle ilgili bilgilendirmek istiyorum...burda hayat nasil? neler yapiyo turkler? neleri ozluyoruz? nelerden mahrum kaliyoruz...?

sorulariniz olursa lutfen cekinmeyin...turkcemin yettigi kadar cevaplamaya calisirim...olmazsa ingilizce yazarim, birileri cevirir insallah...

magicdrumbeat
24.09.2007, 17:00
vay vay kimler gelmiş...aborjin yğidom gelmiş benim:D..valla ne diyim taa oralardan sivası bir kere görmene rağmen sivasa olan özlemin sivaslılığını kanıtlıyor aslında..fazla söze gerek yok...bu sitede daimi olacağının da sözünü alırım bir gün..;)hoşgeldin..

bak bak bak....

hemen aborjin ettin beni....beni agirliyomusun disliyomusun anlayamadim valla yigiter kardes....senin yuzunden nikimi aborjin yigido ya deyistircem...:D

bu forumla tanistirdigin icin saol...u have made me experience a sense of patriotism i wud never have felt otherwise....thank u.:)(anlamayanlar icin cevirebilirsin...i dnt know how:confused:)

Yiğiter
24.09.2007, 22:34
bak bak bak....

hemen aborjin ettin beni....beni agirliyomusun disliyomusun anlayamadim valla yigiter kardes....senin yuzunden nikimi aborjin yigido ya deyistircem...:D

bu forumla tanistirdigin icin saol...u have made me experience a sense of patriotism i wud never have felt otherwise....thank u.:)(anlamayanlar icin cevirebilirsin...i dnt know how:confused:)

yok dışlamak ne kelime..başımızın üstünde yerin var..
avustrlayadaki türklerin özellikle yiğidoların yaşam tarzı sivasspora olan ilgisi yani kısaca"ordaki yiğidoluğu bize anlatırsan biz de bilgilenmiş olur belki de övünürüz..

cümleni de çevirmeye lüzüm yok...önce o cümleyi haketmek lazım di mi?;)

mucahit_58
03.04.2009, 12:48
avustralyanin neresindensiniz yigidolar? bende geleli 4 ay oldu avustralyaya koyu bir yigido daha oldu yani bu yerde maclari beraber izleyebiliriz auburn civarlarinda ikamet ediyorsaniz selametle..