Orijinalini görmek için tıklayınız : SS.com 3. İftar Buluşması
Geleneksel hale getirmeye çalıştığımız Sivasspor.com İftar Yemeğine Tüm hemşerilerimiz davetlidir.
Tarih: 07.10.2007 ( Pazar )
Mekan: ÜÇ Yıldız Kırmızı Beyaz Köfte Piyaz
Hasret olduğumuz Sivas Köftesini yemek isteyenler, yada tadını merak edenler bu bahane ile mükemmel tat ile karşılaşacaklar :D
Resimleri attıktan sonra ahlar vahlar etmemek, köftenin yanında hemşerilerinle hasbihal etmek için herkesi bekliyoruz :)
MENÜ
ÇORBA
SİVAS KÖFTESİ
SALATA
İÇEÇEK
TATLI
Ücret: 15.00 YTL
İrtibat Numaraları:
Recep Yüksel: 0532 473 07 65
Osman Günay: 0505 569 99 09
Kesin katılacak arkadaşlar foruma isimlerini yazabilirler. Liste güncellenerek foruma eklenecektir.Yanında misafir getirecekler mesajlarının altına +1, +2 gibi toplam sayıyıda verirse daha somut sonuçlara ulaşabiliriz.
eeeee..nerde bu gırmızı biyaz lokantası....
aman sanki gidebileceğim de benimki de laf olsun işte..:((
Yeri tam olarak bilmeyenler için basit bir kroki...
http://aycu36.webshots.com/image/27955/2000881422982428656_rs.jpg
http://aycu29.webshots.com/image/26628/2005576888582319073_rs.jpg
1967_DERNEK_MUSTAFA 25.09.2007, 23:29 gelmeyi çok isterim inşallah nasip olurda orda olurum haa günayım ve recep abi menüde nargilede isterim elmalıııııııııııııııı
gelmeyi çok isterim inşallah nasip olurda orda olurum haa günayım ve recep abi menüde nargilede isterim elmalıııııııııııııııı
Sen gel abi yeterki, nargile hiç sorun olmaz ;)
En hasından içeriz :D
1967DERNEK_EMRE 25.09.2007, 23:37 WALLA ÇOK GÜZEL Bİ BULUŞMA OLACAGINDAN EMİNİM
BENİM İŞİM BELLİ OLMAZ KAFAMA ESTİ Mİ BİR BAKMIŞSIN Kİ ORDAYIM:D
SİVAS KÖFTESİNİ DE ÖZLEDİM Kİ GERÇİ HAFTADA 2 KERE YİYORUM:D
1967_DERNEK_MUSTAFA 25.09.2007, 23:38 inşallah günayım burda recep abiye bir nargile içirdim biraz daha içseydi vallahi bayılacaktı
ayazoğlu 25.09.2007, 23:39 İstanbulda olsaydık gelirdik ama gönlümüz sizinle
sivaslıavukat 26.09.2007, 00:14 gelmeyi çok isterim inşallah nasip olurda orda olurum haa günayım ve recep abi menüde nargilede isterim elmalıııııııııııııııı
Sayın başkan , siz buyrun yeter ki nargile kolay.
nazimgulturk 26.09.2007, 00:16 inşallah bu sefer ordayım osman abi bu sefer görüşücez :D:D
inşallah bu sefer ordayım osman abi bu sefer görüşücez :D:D
:D Bu son şansın :D
nazimgulturk 26.09.2007, 00:25 bakicizzz :D :D......... sonmu değilmi
Afaroz gelecek üst yönetimden benden söylemesi :D
nazimgulturk 26.09.2007, 00:32 bişey olmaz ben en eski üyelerdenim kıdemim kurtarır beni
cenk5821 26.09.2007, 00:34 sitanbulda olsaydikk kesin oradaydik ama diger sivasli arkadaslara afiyet olsunn:):):D::D
Ss--58--Ss 26.09.2007, 01:40 cok isterdim gelmeyi ama didimdeyim:confused:
erolpolat 26.09.2007, 07:51 Bu tür organizasyonları inşallah birgünde İzmir'de yaparsınız.Bizim oralara gitme imkanımız yok.İnşallah birgün İzmir'de de olur .Sizlere hayırlı ramazanlar.Afiyet olsun....
EfsaneMermerbey 26.09.2007, 08:34 SS.COM İFTAR BULUŞMASINA KATILAMAYACAĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM.ALAH NASİP EDERSE 4. İFTAR BULUŞMASINA VEYA BAŞKA BİR ANLAMLI BULUŞMA OLURSA,O BULUŞMAYA KATILMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM.ŞUAN İÇİN HERKEZE BOL EğLENCELER DİLERİM.RAMAZAN AYINDA YAPILAN BU ANLAMLI BULUŞMALARI GERÇEKLEŞTİREN SS.COM AİLESİNE TEŞEKKÜR EDERİM.
ÜÇ YILDIZ KIRMIZI BEYAZ KÖFTE PİYAZ E-5 ÜZERİ SİYAMİ ERSEK HASTANESİNİN ARKA ALANINDA BULUNAN OTOPARKIN HEMEN YANINDADIR.ÖZEL ARACI İLE GİDEMEYECEK OLANLAR VAPURLA KADIKÖYE GEÇSİNLER.BU ŞEKİL DAHA RAHAT BULURLAR.OTOBÜS HAT YOLUNDAN BULMAK ZORLAŞIYOR.BİLİNDİĞİ GİBİ BU MEKANDA DAHA ÖNCEDE BULUŞMALAR YAPILMIŞTI.EN RAHATI VAPURLA GEÇMEKTİR.AYRICA MEKAN SAHİBİ YADİGAR BEY İŞÇİLERİYLE İYİ HİZMET YAPIYOR.GİDİN BU GÜZELLİKLERİ PAYLAŞIN.TAVSİYE EDERİM.TEKRAR KATILAMAYACAĞIM İÇİN ÜZGÜNÜN OLDUĞUMU BİLDİRMEK İSTERİM.
Allah izin verirse ordayız inşallah.
EfsaneMermerbey 26.09.2007, 09:20 SS.COM İFTAR BULUŞMASINA KATILAMAYACAĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM.ALAH NASİP EDERSE 4. İFTAR BULUŞMASINA VEYA BAŞKA BİR ANLAMLI BULUŞMA OLURSA,O BULUŞMAYA KATILMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM.ŞUAN İÇİN HERKEZE BOL EğLENCELER DİLERİM.RAMAZAN AYINDA YAPILAN BU ANAMLI BULUŞMALARI GERÇEKLEŞTİREN SS.COM AİLESİNE TEŞEKKÜR EDERİM.
ÜÇ YILDIZ KIRMIZI BEYAZ KÖFTE PİYAZ E-5 ÜZERİ SİYAMİ ERSEK HASTANESİNİN ARKA ALANINDA BULUNAN OTOPARKIN HEMEN YANINDADIR.ÖZEL ARACI İLE GİDEMEYECEK OLANLAR VAPURLA KADIKÖYE GEÇSİNLER.BU ŞEKİL DAHA RAHAT BULURLAR.OTOBÜS HAT YOLUNDAN BULMAK ZORLAŞIYOR.BİLİNDİĞİ GİBİ BU MEKANDA DAHA ÖNCEDE BULUŞMALAR YAPILMIŞTI.EN RAHATI VAPURLA GEÇMEKTİR.AYRICA MEKAN SAHİBİ YADİGAR BEY İŞÇİLERİYLE İYİ HİZMET YAPIYOR.GİDİN BU GÜZELLİKLERİ PAYLAŞIN.TAVSİYE EDERİM.TEKRAR KATILAMAYACAĞIM İÇİN ÜZGÜNÜN OLDUĞUMU BİLDİRMEK İSTERİM.
osman abi benim bahsettiğim yer değilmi.yanlış olmasın lokanta demissin.kırmızı beyazı görünce aklıma yazdığım yer geldi.doğrudur inşallah.
insanlara yanlış bilgi vermiş gibi olmayayım da...
ÜÇ YILDIZ KIRMIZI BEYAZ KÖFTE PİYAZ MI?
osman abi benim bahsettiğim yer değilmi.yanlış olmasın lokanta demissin.kırmızı beyazı görünce aklıma yazdığım yer geldi.doğrudur inşallah.
insanlara yanlış bilgi vermiş gibi olmayayım da...
ÜÇ YILDIZ KIRMIZI BEYAZ KÖFTE PİYAZ MI?
Evet yusuf orası bende şimdi düzelteyim...
EfsaneMermerbey 26.09.2007, 09:32 Evet yusuf orası bende şimdi düzelteyim...
O ZAMAN DOĞRU ANLAMIŞIM. AYIN 7 SİNDE KATILIM ÇOK OLUR İNŞ.
aliizzetbegovic 26.09.2007, 10:15 gelmeye çalışırız nasip kısmet olursa
sandal5877 26.09.2007, 10:30 tüm hemşerilerimize afiyet olsun moskovadayım kalbimiz sizinle
sivasımızla.
Halil Yıldız 26.09.2007, 10:59 bu iftarı sivastada gerçekleşse gunay, taraftarlar olarak şimdi aklımız oralarda yüreğimizle beraber..
hectortruva 26.09.2007, 11:19 durak varmı oralarda hangi otobüs geçiyo
mustafa kahya 26.09.2007, 11:25 hemşerilerimi özledim gelmeyi çok istiyorum umarım aksilik olmaz görüşmek üzere
durak varmı oralarda hangi otobüs geçiyo
ne tarafta oturuyorsun yardımcı olmaya çalışayım.
emir1908 26.09.2007, 11:42 Üsküdarda toplanıyorsunuz aranızda olmayı çok isterdim ama o saatlerde gölcük deplasmanından yeni dönüyor olucaz..
biz kayserispor taraftraları istanbul grubu olarak bizde böyle bie iftar yemeği düşünüyorduk isterseniz hep beraber toplanıp iftarımızı açalım dostluğumuz pekişmiş olur www.kasist.com cevaplarınızı davetiyenizi bekliyoruz
camoluklurıdvan 26.09.2007, 12:16 Rızvan Alkan İstanbulda olsaydık gelirdik ama gönlümüz sizinle
Ss--58--Ss 26.09.2007, 12:29 Bu tür organizasyonları inşallah birgünde İzmir'de yaparsınız.Bizim oralara gitme imkanımız yok.İnşallah birgün İzmir'de de olur .Sizlere hayırlı ramazanlar.Afiyet olsun....
insallah böyle organizasyonlar izmirdede yapılırsa mutlaka katılırım.
allah kabul etsin , davet için teşekkürler, o tarihte il dışında olacağımdan aranızda bulunamayacağım, tüm yiğidolara şimdididen afiyet olsun der allah kabul etsin diyorum ibadetinizi
ErdalGüler 26.09.2007, 12:47 Allahtan bir mani olmazsa pazar akşamı orada olacağım...
sivaslibozo 26.09.2007, 13:00 keske bende gelebilsem ...almanyada yasayan yigidolarlada böle bisey yapamaz miyiz??
hepberaber bulusalim....yiyelim icelim....Muhabbet fedaisi olup cikalim...:-)
burdan yetkililere sesleniyorum...SIVAS KÖFTESI yemek gurbetdeki Yigidolarinda hakki.....ALOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOO !
SivasLady 26.09.2007, 13:05 biz kayserispor taraftraları istanbul grubu olarak bizde böyle bie iftar yemeği düşünüyorduk isterseniz hep beraber toplanıp iftarımızı açalım dostluğumuz pekişmiş olur www.kasist.com cevaplarınızı davetiyenizi bekliyoruz
bu tür organizasyonlar birbirimizi daha iyi ve yakindan tanimak icin güzel firsat
amac sadece sanal degil gercektede tanisip kaynasmak
hepimizin ortak noktasi zaten Futbol ve bizler her zaman
Spor Sevgi Baris ve Kardesliktir diyoruz
Kayserispor taraftarlarininda katilmasi cok güzel olurdu
bence bu iftar Dosluk icin güzel bir ilk adim olabilir
biz kayserispor taraftraları istanbul grubu olarak bizde böyle bie iftar yemeği düşünüyorduk isterseniz hep beraber toplanıp iftarımızı açalım dostluğumuz pekişmiş olur www.kasist.com cevaplarınızı davetiyenizi bekliyoruz
Böyle bir davete katılmak istemeniz bizleri gururlandırdı.
Elbetteki birlikte iftarımızı yapar, muhabbettimizi edebiliriz.
Telefon numaraları ilk msjda verilmişti, bizimle irtibata geçebilirsiniz sevinirim.
Pazar günleri çalışıyorum eğer işten izin alabilirsem yenibosnadan gelmeye çalışacam her ne kadar karşı tarafa hiç geçmesemde oraları bilmesemde telefonla yardımcı olacağınızdan eminim. InşAllah buluşmak üzere..
çılgın-sedat 26.09.2007, 13:27 gelmeyi çok istiyorum ama yer uzak ama yinede gelmeye çalışacağım
EyüphanAydın 26.09.2007, 13:31 BİLMİYORUM bi babamala GELMEYE ÇALİŞİCAM İNŞ ORDA olurum gelirim hayırlı ramazanlar
Pazar günleri çalışıyorum eğer işten izin alabilirsem yenibosnadan gelmeye çalışacam her ne kadar karşı tarafa hiç geçmesemde oraları bilmesemde telefonla yardımcı olacağınızdan eminim. InşAllah buluşmak üzere..
Yeri bilmeyen arkadaşlar için gerek telefondan, gerekse bulundukları yerden alınma ile yardımcı olunacaktır.
Düşündüm taşındım ne olursa olsun inşAllah ayın 7 sinde orda olacağım. Arkadaşlar yenibosna, Şirinevler, Ataköy, Sefaköy buralardan yeri bilip pazar günü oraya giden bir arkadaş varsa bana yardımcı olursa sevirinim.
eeeee..nerde bu gırmızı biyaz lokantası....
Biraz sabretseydin yer için hazırlanan krokileri görebilecektin :D
Gelmiyeceğim diye birşey yok nasip bu belli mi olur?
İftarımıza şu ana kadarki katılım listesi
sivaslıavukat
GuNaY
Recep_Yuksel
ErdalGuler
hakandemirezen
albina58
puar
nazimgulturk
aliizzetbegovic
hectortruva
mustafa kahya
agcalli
çılgın-sedat
Kayserili Arkadaşlar
SEMİH-58 26.09.2007, 13:50 sadece istanbul ve sivas da kalmayalım diger illerimizdede böyle oluşumlar yapalım...
azeri yigido 26.09.2007, 14:02 cok isterdim ama suan yurt disindayim.hayirlisi baska zaman insallah. tum islam aleminin ve hemserilerimin ramazani serifi mubarek olsun.ozunuze yahsi bakin
azeri yigido 26.09.2007, 14:05 :):):)hatta tum dunyada yapalim 5.300.000 bin sivasli var dunyada olduguna gore acilmamz lazim dunyaya.ozunuze yahsi bakin hayirli iftarlar.
altuntas58 26.09.2007, 14:05 Sivasspor.com 3.iftar buluşmasına katılacağım için çok heyecanlıyım bütün arkadaşlarla tanışma fırsatı olacak zaten benim evime 5 dakikalık bir mesafede bulunuyor adı gecen kebapcı bir kac sefer gitmiştim çok kaliteli ve nezih bir yer istanbulda ikamet edipte bu iftar yemeğine gelmemek,ordaki arkadaşlarla tanışma fırsatını kacırmak tarihi bir fırsatı kacırmak anlamına gelir düşünün bir kere günlerce bu sitede bir birimizi şahsen tanımadan sadece sanal alemde tanışarak yazıp ciziyoruz insan kiminle yazışıp kiminle muhabbet etiğinini hiç merak etmezmi ben şahsen çok merak ediyorum iftar yemeğinde bir çok arkadaşımla tanışıp muhabbet edeceğim ve bu gecenin mutluluğunu doya doya yaşayacağım benim bir arkadaşınız olarak size tavsiyem senede bir sefer yapılan bu iftar yemeğini kacırmamaya dikkat ediniz bu gibi toplantı yemeklerinin amacı hepimizin tahmin edeceği gibi Tanışıp arkadaşlık bağlarının kuvvetlenmesini sağlamayı amaclıyor
burdan bu oranizasyonu sağlayan kardeşlerimin emeklerine sağlık sağ olsunlar var olsunlar saygılar sunarım
Sivasspor.com 3.iftar buluşmasına katılacağım için çok heyecanlıyım bütün arkadaşlarla tanışma fırsatı olacak zaten benim evime 5 dakikalık bir mesafede bulunuyor adı gecen kebapcı bir kac sefer gitmiştim çok kaliteli ve nezih bir yer istanbulda ikamet edipte bu iftar yemeğine gelmemek,ordaki arkadaşlarla tanışma fırsatını kacırmak tarihi bir fırsatı kacırmak anlamına gelir düşünün bir kere günlerce bu sitede bir birimizi şahsen tanımadan sadece sanal alemde tanışarak yazıp ciziyoruz insan kiminle yazışıp kiminle muhabbet etiğinini hiç merak etmezmi ben şahsen çok merak ediyorum iftar yemeğinde bir çok arkadaşımla tanışıp muhabbet edeceğim ve bu gecenin mutluluğunu doya doya yaşayacağım benim bir arkadaşınız olarak size tavsiyem senede bir sefer yapılan bu iftar yemeğini kacırmamaya dikkat ediniz bu gibi toplantı yemeklerinin amacı hepimizin tahmin edeceği gibi Tanışıp arkadaşlık bağlarının kuvvetlenmesini sağlamayı amaclıyor
burdan bu oranizasyonu sağlayan kardeşlerimin emeklerine sağlık sağ olsunlar var olsunlar saygılar sunarım
Abicim buluşmanın amacını gayet güzel özetlemişsin teşekkür ederim. Bu yazıyı okuyupta gelmiyorum diyen birisinin çıkacağını sanmıyorum :)
asparagas 26.09.2007, 14:28 valla sıvas nere ıstanbul nere gelememde:) hepınıze hayırlı ıftarlar arkadaslar. ınsalh bi dahaki ramazana.
valla sıvas nere ıstanbul nere gelememde:) hepınıze hayırlı ıftarlar arkadaslar. ınsalh bi dahaki ramazana.
Sivastada İftar için buluşma olacak, www.sivastuning.com 'dan takip edebilirsin...
HAKANCİCEKLİ 26.09.2007, 14:58 İNŞALLAH GELMEYE ÇALIŞACAGIM
ÖNEMLİ BIR PROBLEM OLMAZSA
sivaslıavukat
GuNaY
Recep_Yuksel
ErdalGuler
hakandemirezen
albina58
puar
nazimgulturk
aliizzetbegovic
hectortruva
mustafa kahya
agcalli
çılgın-sedat
altuntas58
HAKANCİCEKLİ
Kayserili Arkadaşlar
nazimgulturk 26.09.2007, 15:12 sivas köfteside iyi gider özlemiştim zaten bayadır yemedim...
Koskoca İstanbulda sadece 15 tane mi Sivaslı var ???!!! :confused:
Koskoca İstanbulda sadece 15 tane mi Sivaslı var ???!!! :confused:
Birkaç güne kadar asıl sayıya ulaşacağımızdan şüphem yok ;)
cakal_3407 26.09.2007, 15:42 tam adres werirmisiniz...Orada adı geçen yeri ben bilmiyorum, zamanım we mesafe uygun olursa gelmek istiyorum..
SS.COM İFTAR BULUŞMASINA KATILAMAYACAĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM.ALAH NASİP EDERSE 4. İFTAR BULUŞMASINA VEYA BAŞKA BİR ANLAMLI BULUŞMA OLURSA,O BULUŞMAYA KATILMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM.ŞUAN İÇİN HERKEZE BOL EğLENCELER DİLERİM.RAMAZAN AYINDA YAPILAN BU ANLAMLI BULUŞMALARI GERÇEKLEŞTİREN SS.COM AİLESİNE TEŞEKKÜR EDERİM.
tam adres werirmisiniz...Orada adı geçen yeri ben bilmiyorum, zamanım we mesafe uygun olursa gelmek istiyorum..
Yusuf gayet güzel bir şekilde anlatmış, yine çıkaramazsan kadıköyden seni alırız...
Birkaç güne kadar asıl sayıya ulaşacağımızdan şüphem yok ;)
InşAllah öyle olur abi. Bu sefer bahanede yok işdeydim gelemedim felan diye. Pazar günü herkesin izin günü. Ben hariç tabi :) Ayın 7 sine daha çok heyacanlandım yavv :)
Yeniçerİst 26.09.2007, 15:51 inşaLLah ordayım adreside biLiom hayırLısı oLsun bakaLım
nazimgulturk 26.09.2007, 15:56 Birkaç güne kadar asıl sayıya ulaşacağımızdan şüphem yok ;)
acaba :D :D :D asıl sayıya ulaşabilirmiyiz
Ss--58--Ss 26.09.2007, 16:05 izmirden yiğidolar yokmu bence ege bölgesindede cok sivaslı var izmirdede iftar organizasyonu neden yapılmasın ??
yigidomustafa58 26.09.2007, 16:47 aaa Yadigar abinin ordamı yemek iyi belki gelirim...
Adres:Siyami Ersek Hastanesi arkası,Ankara asfaltı,Harem yolu üzeri
Sabiha Serin 26.09.2007, 17:01 O tarihte İstanbul'da olup saygıdeğer yiğidolarımız ile birlikte
o iftar yemeğinde bulunmayı nasılda çok isterdim.Ama gönlüm sizlerle olacak.Emeği geçenleri kutluyorum. Bir Sivas ve Sivasspor sevdalısı olarak yanınızda olmayı gerçekten çok isterdim. Sağlık olsun. O akşam yüreğim sizler ile olacak.Katılanlara şimdiden afiyet olsun. Allaha emanet olunuz.
sivistar 26.09.2007, 17:20 sivistar yani sivasspor istanbul tarafdar dernegi olarak iftara tam 25 üyemizle katılacağızdır allahtan bir mani olmazsa büyükçekmece avcılarda hedefimiz 2000 sivistar üyesi yapmak
ofgurleyuk78 26.09.2007, 17:26 Bu organizasyonu hazırlayanlara teşekkürler öncelikle. Şimdi İstanbulda olmak lazımdı. Neyse Ruhumuz orada olacak. İyi iftarlar.
halilxx58 26.09.2007, 17:27 isvicreden istanbula iftara gelmek zor olur.....
gelmek isterdim...
fatih_5834 26.09.2007, 18:26 İNS HER YIL KI GIBI YINE BERAberız....
inş.bu organizasyona da katılacağım.allahtan bir mani gelmez ise.
bütün kardeşlerimizin bir araya gelip tanışması kaynaşması için bu tip organizasyonlara mutlaka katılım sağlanmaslı diye düşünüyorum.akraba veya komşu gibi sürekli görüşülebilecek yerler yerine yılda sadece bir defa yapılan bu organizasyonlara yer ayrılması taraftarıyım.in.görüşmek dileği ile allaha emanet olunuz,hayırlı iftarlar.
paradoks 26.09.2007, 18:47 ben de okulumuzun kantincisi ile gelmeyi düşünüyoruz onun üye olması zorunlu olmasa gerek dimi?gerci o da öz sivaslı bu arada ben ilk defa böyle bir duyuru gördüm önceki seneler yapıldığını bilmiyordum..saygılar
:)ben de okulumuzun kantincisi ile gelmeyi düşünüyoruz onun üye olması zorunlu olmasa gerek dimi?gerci o da öz sivaslı bu arada ben ilk defa böyle bir duyuru gördüm önceki seneler yapıldığını bilmiyordum..saygılar
üye zorunluluğu yok.gelebilir tabiki.ben böyle dedim ama umarım moderatörler kızmaz :)
alimuharrem58 26.09.2007, 19:03 Aksilik olmazsa bende oradayım:)
Ss--58--Ss 26.09.2007, 19:03 bence bu uygulama ege bölgesindeki yiğidolar tarafındanda organize edilmeli.izmirde bulunan yiğidolara sesleniyoruz.
sinan58_34 26.09.2007, 19:03 cok guzel bır organızasyon ama zamanı bana uymuyor bu hafta ıcerısınde olsaydı katılırdım ama cumartesı denızlıye gıdecem vatanı gorevımın devamını yapmak ıcın katılımın cok olmasını umıt edıyorum gitme ımkanı olanların kacırmamasını tavsıye edıyorum gecen senelerden tecrubem var mukemmel bır ortam oluyo
gardasin.58 26.09.2007, 19:12 Allah razi olsun davetiniz basim ustune imkan olsada danimarkadan katila bilsem insallah seneye tesekur ederim
Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. İftar davetinize katılamadığım için üzgünüm. Ankarada yaşıyor ve çalışıyorum. Bir gün başka bir davetinize icabet etmek beni unurlandırır
sivaslıavukat 26.09.2007, 20:11 ben de okulumuzun kantincisi ile gelmeyi düşünüyoruz onun üye olması zorunlu olmasa gerek dimi?gerci o da öz sivaslı bu arada ben ilk defa böyle bir duyuru gördüm önceki seneler yapıldığını bilmiyordum..saygılar
Başımızın üzerinde yerleriniz var , çok seviniriz sizleri de aramızda gördüğümüz için. Buluşmamız hepimize hepinize açık , şimdiden hoşgeldiniz.
ceza_tolga_rep 26.09.2007, 20:15 katılım çok olur umraım..............
yusuf ziya 26.09.2007, 20:56 allah kabul etsin abi ben gelemicem çünkü işte olduğum için
alacahan58 26.09.2007, 21:39 bu gibi faliyetler inanın bizi çok menmun edıyor
ALLAH kabul etsin başarılarınızın devamını dilerim
www.alacahan58.com
yahya arslan marmaris
mustafa aydın 26.09.2007, 21:59 davetiniz için çok teşekkür ederim. katlımayı çok arzu ederdim ama iş nedeniyle müsait olamayacağım. gönlümüz sizinle. selamlar.
58sametyiğido58 26.09.2007, 22:03 abi afiyet olsun inşallah bidahakine nasip olur
H.AYDEMİR 26.09.2007, 22:08 İstanbul'da olmayı ve Kırmızı-Beyaz'a gelmeyi
çok isterdim.
sivaslıavukat
GuNaY
Recep_Yuksel
ErdalGuler
hakandemirezen
albina58
puar
nazimgulturk
aliizzetbegovic
hectortruva
mustafa kahya
agcalli
çılgın-sedat
Kayserili Arkadaşlar
günay beni unutmuşsun :)bende nasipse geleceğim
Sivaslipasa 26.09.2007, 23:00 3yildiz kirmizi beyaz köfte piyaz in sahibi yadigar abim benim amca oglum ben almanyadayim orda olsam kesin gelirdim benden selam söyleyin o gün ins siz iftarda iken telefon ederim
vesselam
sivasın o meşhur köftesidne tatmak istiyorum bende .. kısmet olursa gelicez :)
cemo2705 26.09.2007, 23:17 Davetinize tessekür ederim.
Malesef gelemiyorum insallah bir sonrasinkinde bulusmak üzere Allaha emanet olun.
Bu esnada Ramazani serifini ve gelecek olan ramazan Bayraminizi candan Kutlarim.
Bütün Sivasli hemserilerimin gelecek Bayramlarini kutlar ve nice bayramlar dilerim.
Sivassipora gösterdigi basarilarina tessekür ederim ve bu basarilarinin devaminin gelmesini dilerim.
saygilarimla
cemo2705
Almanya Solingen den selamlar.
bilalkoyulhisar 26.09.2007, 23:21 eeeee..nerde bu gırmızı biyaz lokantası....
la garda iide lokanta nerde adres yokmu
hafikliyiğido58 27.09.2007, 00:27 bende geliyorum hafikliyiğido58 adımı biliyosunuz zaten
RECEP_YÜKSEL 27.09.2007, 00:37 inşallah günayım burda recep abiye bir nargile içirdim biraz daha içseydi vallahi bayılacaktı
YOK GARDAŞ NARGİLE YASAK KAVA YAPIYOR BİR AYDA GENDİME GELEMEDİM AMA SEN GEL NARGİLE İÇECEK YER ÇOK SAYGILAR
evet istanbulda olasaydim gelirdim ama bursada oturuyom bu sene sivas sampiyon muyoksa hayde haluk ulsoy istifa iki kardes klubu birnirene dusuren fedrasyon istemiyoz
sivaslıavukat
GuNaY
Recep_Yuksel
ErdalGuler
hakandemirezen
albina58
puar
nazimgulturk
aliizzetbegovic
hectortruva
mustafa kahya
agcalli
çılgın-sedat
Yigidomustafa58
sivistar (+25 kişi)
fatih_5834
engin78
paradoks (+1 kişi)
alimuharrem58
impo
hafikliyiğido58
samiyusuf58
Kayserili Arkadaşlar
Şu andaki sayımız 48 kişi, kayseriden gelecek arkadaşların tam sayısını henüz öğrenemedik.
M.A.Serhat 27.09.2007, 01:44 Düşünen ve emeği geçen herkesten allah razı olsun.
İnşallah bi sorun olmazsa ben orda olucam.
İftar bahane amaç yiğidolarla tanışıp kaynaşmak.
TÜM SİVASLI HEMŞEHRİLERİMİZİ BEKLİYORUZ..
sivaslıavukat
GuNaY
Recep_Yuksel
ErdalGuler
hakandemirezen
albina58
puar
nazimgulturk
aliizzetbegovic
hectortruva
mustafa kahya
agcalli
çılgın-sedat
Yigidomustafa58
sivistar (+25 kişi)
fatih_5834
engin78
paradoks (+1 kişi)
alimuharrem58
impo
hafikliyiğido58
samiyusuf58
Kayserili Arkadaşlar
Şu andaki sayımız 48 kişi, kayseriden gelecek arkadaşların tam sayısını henüz öğrenemedik.
gardas boyle giderse orası bize yetmez diyim :rolleyes:
karakule58 27.09.2007, 09:46 gunay kardeşim listeye benide yaz işşallah bende yanınızdayım....
velibircan 27.09.2007, 13:09 48 kişi olmasına sevindim iftar saatine kadar da kişi sayısı artar keşke istanbulda olsaydım gelirdim hemşerilerimle güzel bir iftar yapardık.hemde recep abiyle günay abiyi görürdük..kısmet
alperen058 27.09.2007, 15:27 Mevlam nasip ederse Tekirdağ'dan aranıza katılmaya çalışacağım..
bekleriz hem tanışmış oluruz katılım 100 gececek gibi şimdiden herkeze teşekkür ediyorum.
ahmet kaya 58 27.09.2007, 15:58 Size afiyet olsun, Ben bir ihtimal 19 Mayıs stadından Ankaragücü - Sivasspor maçında el sallarım. Maç saatleri belli oldu mu?
mesut_tncsvs 27.09.2007, 17:00 sivasta olduğum için gelemiyicem kusuruma bakmayın
sivaslıavukat
GuNaY
Recep_Yuksel
ErdalGuler
hakandemirezen
albina58
puar
nazimgulturk
aliizzetbegovic
hectortruva
mustafa kahya
agcalli
çılgın-sedat
Yigidomustafa58
sivistar (+25 kişi)
fatih_5834
engin78
paradoks (+1 kişi)
alimuharrem58
impo
hafikliyiğido58
samiyusuf58
karakule58
alperen058
Kayserili Arkadaşlar
Şu andaki sayımız 50 kişi geçti, Kayserili arkadaşların tam sayısını henüz öğrenemedik.
çılgın-sedat 27.09.2007, 18:32 halayda çekecekmiyiz yemekden sonra
yediklerimizde erimniş olur
gunay abı benı yaz kesın gelıyorum
alkanmustafa 27.09.2007, 19:43 İNŞAALLAH YANIMA BİR ARKADAŞ BULABİLİRSEM GELECEĞİM KESİNLEŞİNCE BAŞVURACAĞIM ÇOK GÜZEL BİR ORGANİZASYON
http://s4.gladiatus.net/game/c.php?uid=24279
İftarımıza şu ana kadarki katılım listesi:
sivaslıavukat
GuNaY (+2)
Recep_Yuksel
ErdalGuler
hakandemirezen
albina58
puar
nazimgulturk
aliizzetbegovic
hectortruva
mustafa kahya
agcalli
çılgın-sedat
Yigidomustafa58
sivistar (+25 kişi)
fatih_5834
engin78
paradoks (+1 kişi)
alimuharrem58
impo
hafikliyiğido58
samiyusuf58
karakule58
alperen058
bykim
alkanmustafa (?)
Kayserili Arkadaşlar
Şu andaki sayımız 50 kişi geçti, Kayserili arkadaşların tam sayısını henüz öğrenemedik.
altuntas58 27.09.2007, 20:20 GÜnay kardeşim listenin birinde ismimi gördüm daha sonra listelerde ismimi göremedim kambersiz düğün olurmu elbetteki bende geleceğim herkes kalkıp bilmem nerden geliyorda ben mahallemdeki iftar yemeğinemi katılmazmıyım önce ben geleceğim lütfen benide listenize kayıt ediniz
GÜnay kardeşim listenin birinde ismimi gördüm daha sonra listelerde ismimi göremedim kambersiz düğün olurmu elbetteki bende geleceğim herkes kalkıp bilmem nerden geliyorda ben mahallemdeki iftar yemeğinemi katılmazmıyım önce ben geleceğim lütfen benide listenize kayıt ediniz
Abicim galiba bir yanlışlık oldu özür dilerim ben hemen yenileyerek ekliyorum foruma...
sivaslıavukat
GuNaY (+2)
Recep_Yuksel
ErdalGuler
hakandemirezen
albina58
puar
nazimgulturk
aliizzetbegovic
hectortruva
mustafa kahya
agcalli
çılgın-sedat
altuntas58
Yigidomustafa58
sivistar (+25 kişi)
fatih_5834
engin78
paradoks (+1 kişi)
alimuharrem58
impo
hafikliyiğido58
samiyusuf58
HAKANCİCEKLİ
karakule58
alperen058
bykim
alkanmustafa (?)
Kayserili Arkadaşlar
ali_zara 27.09.2007, 21:52 ben geleilirim hersey babama bağlı :D
TracyMcGrady58 27.09.2007, 21:55 İftarımıza şu ana kadarki katılım listesi:
sivaslıavukat
GuNaY (+2)
Recep_Yuksel
ErdalGuler
hakandemirezen
albina58
puar
nazimgulturk
aliizzetbegovic
hectortruva
mustafa kahya
agcalli
çılgın-sedat
altuntas58
Yigidomustafa58
sivistar (+25 kişi)
fatih_5834
engin78
paradoks (+1 kişi)
alimuharrem58
impo
hafikliyiğido58
samiyusuf58
HAKANCİCEKLİ
karakule58
alperen058
bykim
alkanmustafa (?)
Kayserili Arkadaşlar
Gelim mi, gelmim mi ? :D Insallah ilgi gösterilir bu bulusmaya, gönül gelmek isterdi emme, siz orda ben burda olmuyo niyeyse :D
Gelim mi, gelmim mi ? :D Insallah ilgi gösterilir bu bulusmaya, gönül gelmek isterdi emme, siz orda ben burda olmuyo niyeyse :D
Gel Murat'ım gel, başımızın üstünde yerin var :D
gunay sığacakmıyızki oraya :D...
gunay sığacakmıyızki oraya :D...
Sığmayacak kadar çok olsak daha ne isterim abi :D
Katılım çok olsunda ben ayakta kalayım razıyım :)
:rolleyes: valla gelen arkadaslar beni gururlandırdı sivaslı isterse herşeyi yapar buda buna bir kanıt güzel olacak arada bizim ankaraya gitme işi yatsada :rolleyes:
istanbulda köfteci olmak var.....:D
istanbulda köfteci olmak var.....:D
he birde sivaslı da olmak var dimi :)
he birde sivaslı da olmak var dimi :)
zati sivaslıyıh aabi........:D
iş köfteci olmakta....
zati sivaslıyıh aabi........:D
iş köfteci olmakta....
hee anadım sen olursan işler değişir :)
sivastuning ve ss.com yeter :D;)
doğanay58 28.09.2007, 00:35 abi ya benim tanıdığım kimse yok gelmeyide çok istiyorum şöyle hasbihal edebileceğim bi ortam olabilirmi yardımcı olurmusunuz abi
abi ya benim tanıdığım kimse yok gelmeyide çok istiyorum şöyle hasbihal edebileceğim bi ortam olabilirmi yardımcı olurmusunuz abi
Gardas ilk zamanlarda kimse kimseyi tanımıyordu, bu tür buluşmalar, organizasyonlar sayesinde tanıştık ve kaynaştık.
Geldiğine asla pişman olmayacağın bir İftar olacak ;)
herkse ii eqLenceler
afiyet olsun mübarek ramazanı şerifiinz kutlu olsun
M.A.Serhat 28.09.2007, 03:41 Oraya gelecek herkes bir kardeş havasında karşılanacak ve kimsenin kendini yabancı gibi hissetmeyeceğine eminim.
İstanbulda ne kadar sivaslı var hepimiz biliyoruz.Şimdiye kadar bu organizeye katılanların sayısının yüzleri bulması gerekerdi.
Belliki herkes elinden geleni yapıyor.Artık istanbuldaki hemşehrilerimizinde bu güzel sese en güzel cevabı oraya gelmekle vereceğine inanıyorum.
Sivaslı veya değil yeterki gönüller bir olsun..
hectortruva 28.09.2007, 09:47 siyami erseğin hemen arkasıysa gelirim bende kesin
hectortruva 28.09.2007, 09:48 bende onu diycektim böyle birbirini tanıyanlar konuşup biz yalnız kalırsak bi anlamı olmaz
karakule58 28.09.2007, 09:49 :rolleyes: valla gelen arkadaslar beni gururlandırdı sivaslı isterse herşeyi yapar buda buna bir kanıt güzel olacak arada bizim ankaraya gitme işi yatsada :rolleyes:
evet orhan gardaş ankara maçı var ben o maça gideriz diye düşünüyordum sanırım olmayacak...
çılgın-sedat 28.09.2007, 13:13 Oraya gelecek herkes bir kardeş havasında karşılanacak ve kimsenin kendini yabancı gibi hissetmeyeceğine eminim.
İstanbulda ne kadar sivaslı var hepimiz biliyoruz.Şimdiye kadar bu organizeye katılanların sayısının yüzleri bulması gerekerdi.
Belliki herkes elinden geleni yapıyor.Artık istanbuldaki hemşehrilerimizinde bu güzel sese en güzel cevabı oraya gelmekle vereceğine inanıyorum.
Sivaslı veya değil yeterki gönüller bir olsun..
söylediklerine katılıyorum abi
örneğin geçene haftafi www.sivastuning.com buluşması gerçekde guzel geçdi hiç yabancılık çekmedim sanki hepsi 10 yıllık akadaşım abim gibiydi bu hafta aynı şekil olacağına inanıyorum
bende onu diycektim böyle birbirini tanıyanlar konuşup biz yalnız kalırsak bi anlamı olmaz
Hiçbir sıkıntı olmaz, bu ortamda kendiliğinden oluşmadı, biraz gayret gerekiyor ;)
sivaslıavukat 28.09.2007, 17:09 siyami erseğin hemen arkasıysa gelirim bende kesin
Evet tam orası , buyur gel bizzat ilgileneceğim.
ErdalGüler 28.09.2007, 17:13 ben ümraniye çakmaktan gideceğim, ümraniyeden gitmek isteyen olursa arabamda yer var. Ümraniyeden gelmek isteyen benimle irtibata geçebilir.
msn:erdalguler58@hotmail.com
sivaslı-elif 29.09.2007, 00:21 "inş bnde ordayım sultanbeyli sivaslılar dernek başkanı kemal çelik mecnun başkanımıza bir plaketimiz vardı inş bu yemekte vermek nasip olacak."dedi:D
"inş bnde ordayım sultanbeyli sivaslılar dernek başkanı kemal çelik mecnun başkanımıza bir plaketimiz vardı inş bu yemekte vermek nasip olacak."dedi:D
Bu mesaja göre Sultanbeyli Sivaslılar dernek başkanıda İftarımıza katılıyor oylemi?
sivaslıavukat
GuNaY (+2)
Recep_Yuksel
ErdalGuler
hakandemirezen
albina58
puar
nazimgulturk
aliizzetbegovic
hectortruva
mustafa kahya
agcalli
çılgın-sedat
altuntas58
Yigidomustafa58
sivistar (+25 kişi)
fatih_5834
engin78
paradoks (+1 kişi)
alimuharrem58
impo
hafikliyiğido58
samiyusuf58
HAKANCİCEKLİ
karakule58
alperen058
bykim
alkanmustafa (?)
doğanay58
sivaslı-elif
Kayserili Arkadaşlar
hectortruva 29.09.2007, 07:42 bu arada benim ismim uğur ateş sivasspor yöneticisi ömer sepetin kuzeniyim cumhuriyette okurken sivasın süper liginde olduğu ilk sene tüm maçları vipde seyrettim benim için hemşerililik çok önemli.bi de yeni insanlar tanımayı ve yeni dostlar edinmeyi çok isterim.
Abdullah44 29.09.2007, 08:43 Gelmeyi çok isterdim siz sivası kardeşlerimizin iftarına ancak malatyada oturmam buna engel...
evet orhan gardaş ankara maçı var ben o maça gideriz diye düşünüyordum sanırım olmayacak...
gardas ne yapaca gidemeyecez gibi bi progromda bişeyler yapılırmı?
yigit sevdam 29.09.2007, 12:00 şu an asker olarak vatan borcunu ödüyorum inşallah seneye yanınızda olmakdan mutluluk duyacam hepinize şimdiden bol muhabbet dolu iftarlar
Abi ya bu Avcılar, Sefaköy, Şirinevler, Yenibosna v.b yerlerden katılan kimse yok mu bende onla geleyim :) ben yolu bilmiyorum da :))
Gurbet058 29.09.2007, 17:07 oooo bu sene katilim daha artmis, bunu görmek ne güzel, hemseriler arasi kenetlenme olmali zaten
MEHMET ALİ 29.09.2007, 18:00 inşallah geleceğiz görelim kırmızı beyazımızı 3 yıldızımızı
Ss--58--Ss 29.09.2007, 18:01 bu güzel organizasyona katılanlara afiyet olsun..
RECEP_YÜKSEL 29.09.2007, 18:14 İftarımıza şu ana kadarki katılım listesi:
sivaslıavukat
GuNaY (+2)
Recep_Yuksel
ErdalGuler
hakandemirezen
albina58
puar
nazimgulturk
aliizzetbegovic
hectortruva
mustafa kahya
agcalli
çılgın-sedat
altuntas58
Yigidomustafa58
sivistar (+25 kişi)
fatih_5834
engin78
paradoks (+1 kişi)
alimuharrem58
impo
hafikliyiğido58
samiyusuf58
HAKANCİCEKLİ
karakule58
alperen058
bykim
alkanmustafa (?)
doğanay58
sivaslı-elif
Kayserili Arkadaşlar
GÜNAY KARDEŞ ALİ İHSAN BOSTANCI YAZ
emo_fuko_58 29.09.2007, 18:25 ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE SİVASPOR BENCE BU SENE İLK 3 TE OLUR BUNUN İÇİN SİVASIMIZA DESTEK OLALIM:D
nazimgulturk 30.09.2007, 01:57 İftarımıza şu ana kadarki katılım listesi:
sivaslıavukat
GuNaY (+2)
Recep_Yuksel
ErdalGuler
hakandemirezen
albina58
puar
nazimgulturk
aliizzetbegovic
hectortruva
mustafa kahya
agcalli
çılgın-sedat
altuntas58
Yigidomustafa58
sivistar (+25 kişi)
fatih_5834
engin78
paradoks (+1 kişi)
alimuharrem58
impo
hafikliyiğido58
samiyusuf58
HAKANCİCEKLİ
karakule58
alperen058
bykim
alkanmustafa (?)
doğanay58
sivaslı-elif
Kayserili Arkadaşlar
ABİ YER NASIL KATILIMIA GÖRE YETECEK Mİ BARİ? SIKINTI OLMAZ HERHALDE
MURAT SARI 30.09.2007, 09:26 BENDE BİR SİVASLI OLARAK ALLAH İZİN VERİRSE İNŞALLAH SARILAR TEKSTİL MURAT SARI OLARAK ORADA OLACAGIM BU ORGANİZEYİ DÜZENLEYEN ARKADAŞLARLA VE DİGER SİVASLI HEMŞERİMLERİMLE TANIŞMAKTAN GURUR DUYACAGIM SAYGILARIMLA GÖRÜŞMEK ÜZERE
ABİ YER NASIL KATILIMIA GÖRE YETECEK Mİ BARİ? SIKINTI OLMAZ HERHALDE
Yer kalmazsa bizde dürüm yaptırır ayakta yeriz be usta :D Maksat muhabbet olsun
SivasLady 30.09.2007, 13:35 ABİ YER NASIL KATILIMIA GÖRE YETECEK Mİ BARİ? SIKINTI OLMAZ HERHALDE
Yer kalmazsa bizde dürüm yaptırır ayakta yeriz be usta :D Maksat muhabbet olsun
:) haklisin maksat tanisip kaynasmak
herkes icin illa bir yer bulunur :) orayi düsünmeyin
eglenceli ve keyifli gececegini unutmayin
Ben en çok şunu merak ediyorum acaba en rüküş kim olacak :D Acaba İstanbulda benden daha rüküşü varmıdır. Bakalım en şık kim olacak. Günay abi iftarın en şık ve en rüküşlerinide seçersek daha keyifli olur herhalde :)
gunay abı sen bana +1 ekle sıvasdan arkadas gelıyor
kemal namık 30.09.2007, 16:43 İFTAR YEMEYI VE SIVAS KOFTESI HARIKA OLUR ORDA OLMAYA VE SIVAS KOFTESINI YEMEK İÇİN GELMEYE ÇALIŞACAGIM...
ne yazıkki yokum gardaşlar.allah kabul etsin-başarılar.
NİHAT_EKİCİ 30.09.2007, 21:06 ARKADAŞLAR KİMSE ENDİŞE ETMESİN SİVASSPORUMUZ BU MAÇIKENDİLEHİNE ÇEVİRECEKTİR.MAÇ SONUCU SİVASSPOR:2-BURSASPOR:1
sivaslıavukat
GuNaY (+2)
Recep_Yuksel
ErdalGuler
hakandemirezen
albina58
puar
nazimgulturk
aliizzetbegovic
hectortruva
mustafa kahya
agcalli
çılgın-sedat
altuntas58
Yigidomustafa58
sivistar (+25 kişi)
fatih_5834
engin78
paradoks (+1 kişi)
alimuharrem58
impo
hafikliyiğido58
samiyusuf58
HAKANCİCEKLİ
karakule58
alperen058
bykim (+1 kişi)
alkanmustafa (?)
doğanay58
sivaslı-elif
MEHMET ALİ
Ali İhsan Bostancı
sarilartekstil
kemal namık
Mustafa Günay (+1 kişi)
Kayserili Arkadaşlar
crashbecool 30.09.2007, 23:02 selam arkadaşlar bu site yi ve bu ifter davetiyesini düzenleyen arkadaşlardan teşekkür edierim.
ben salih KAYADIR sivaslıyım ama bursada ikamet adiyorum işlerim sivas ve bursa bağlantılı olarak çalışıyorum. terziler çarşısı kat 2 KAYADIR TURİZM olarak görev yapıyorum. bursadada böle bir iftar yemeği düzenlenebilir.bizde sevinelim hemşerilerimizle bir araya gelelim.hepinize teşekkür eder sağlık ve temenni dilerim. SAİVASLI PUSAT SALİH
Ben en çok şunu merak ediyorum acaba en rüküş kim olacak :D Acaba İstanbulda benden daha rüküşü varmıdır. Bakalım en şık kim olacak. Günay abi iftarın en şık ve en rüküşlerinide seçersek daha keyifli olur herhalde :)
O gün baya bir muhabbet eder, kendimize göre çeşitli şekilde eğleniriz artık :D
En güzel yemek yiyen, en iştahlı vs gibi resimlerle oylamaya sunarız :D
nazimgulturk 30.09.2007, 23:40 osman abi
ben bir kişi daha getiricem eklersen sevinirim
oda üyemiz zaten
O gün baya bir muhabbet eder, kendimize göre çeşitli şekilde eğleniriz artık :D
En güzel yemek yiyen, en iştahlı vs gibi resimlerle oylamaya sunarız :D
Abi iştahlılık konusunda üstüme rakip tanımam :D Bilen bilir ama şükür burda bilen yok. Ama bu iftardan sonra olacak herhalde :):D
sivaslıavukat
GuNaY (+2)
Recep_Yuksel
ErdalGuler
hakandemirezen
albina58
puar
nazimgulturk (+1 kişi)
aliizzetbegovic
hectortruva
mustafa kahya
agcalli
çılgın-sedat
altuntas58
Yigidomustafa58
sivistar (+25 kişi)
fatih_5834
engin78
paradoks (+1 kişi)
alimuharrem58
impo
hafikliyiğido58
samiyusuf58
HAKANCİCEKLİ
karakule58
alperen058
bykim (+1 kişi)
alkanmustafa (?)
doğanay58
sivaslı-elif
MEHMET ALİ
Ali İhsan Bostancı
sarilartekstil
kemal namık
Mustafa Günay (+1 kişi)
Kayserili Arkadaşlar
TRT SEN SİVAS DÜŞMANIMISIN
--------------------------------------------------------------------------------
SAAT 1 OLDU YARIN İŞE GİDECEGİZ HALA LİG İKİNCİSİ TAKIMIMIZI İZLEYEMEDİK GEÇEN HAFTADA BÖYLE YAPTILAR YOK GÖRÜNTÜ ELİNE ULAŞMAMIŞ YOK ARIZA VARMIŞ HEP BAHANE. BU TAKIMI BU SAATTE TELE LİGDE DEGİL STADYUMDA KONUSMALILAR AMA BIRAK GÖRÜNTÜYÜ TEK KELİME BİLE KONUSMUYORLAR BU STADYUMU YAYINI ESNASINDA TRT BİNASI ÖNÜNDE PROTESTO ETMELİ Kİ AKILLARI BAŞINA GELSİN. ZİRVEYE OYNAYAN TAKIMIMIZI GÖRSÜN BU KÖR GÖZLER DUYSUN BU SAĞIR KULAKLAR.. STADYUM PROGRAMINA 50 TANE MAİL ATTIM SİVASIDA KONUŞUN DİYE BİRTANESİNİ BİLE OKUMADILAR. AYNI SAATTE BAŞLAYAN DİĞER MAÇLARI VERDİLER BİZİMKİ HALA YOK TRENLEMİ GELİYOR BİZİM MAÇ GÖRÜNTÜLERİ.
HAFTAYA İSTANBULDAKİ İFTARDAN SONRA HEP BERABER TRT NİN ÖNÜNE GİTSEK STADYUM PROGRAMI YAYINLANIRKEN PROTESTO ETSEK LİGDE SADECE 4 TAKIMIN OLMADIĞINI DUYURSAK HABER AJANSLARINADA HABER VERSEK ANADOLU TAKIMLARI İÇİN ÇOK BÜYÜK İŞ YAPMIŞ OLURUZ SES GETİRİRİZ VALLA. BUNDAN SONRA BELKİ DUYARSIZ KALAMAZLAR.
BU HAFTA ANKARAYA MAÇA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORDUM AMA BU PROTESTOYA EVET DERSENİZ YEMEGE BENDE KATILACAĞIM. TRT İSTİKLAL CADDESİNDE BİLDİGİNİZ ÜZERE HEM SİVASIMIZIN ADINI DUYURUR HEM TEPKİMİZİ GÖSTERİRİZ.
TRT SEN SİVAS DÜŞMANIMISIN
--------------------------------------------------------------------------------
SAAT 1 OLDU YARIN İŞE GİDECEGİZ HALA LİG İKİNCİSİ TAKIMIMIZI İZLEYEMEDİK GEÇEN HAFTADA BÖYLE YAPTILAR YOK GÖRÜNTÜ ELİNE ULAŞMAMIŞ YOK ARIZA VARMIŞ HEP BAHANE. BU TAKIMI BU SAATTE TELE LİGDE DEGİL STADYUMDA KONUSMALILAR AMA BIRAK GÖRÜNTÜYÜ TEK KELİME BİLE KONUSMUYORLAR BU STADYUMU YAYINI ESNASINDA TRT BİNASI ÖNÜNDE PROTESTO ETMELİ Kİ AKILLARI BAŞINA GELSİN. ZİRVEYE OYNAYAN TAKIMIMIZI GÖRSÜN BU KÖR GÖZLER DUYSUN BU SAĞIR KULAKLAR.. STADYUM PROGRAMINA 50 TANE MAİL ATTIM SİVASIDA KONUŞUN DİYE BİRTANESİNİ BİLE OKUMADILAR. AYNI SAATTE BAŞLAYAN DİĞER MAÇLARI VERDİLER BİZİMKİ HALA YOK TRENLEMİ GELİYOR BİZİM MAÇ GÖRÜNTÜLERİ.
HAFTAYA İSTANBULDAKİ İFTARDAN SONRA HEP BERABER TRT NİN ÖNÜNE GİTSEK STADYUM PROGRAMI YAYINLANIRKEN PROTESTO ETSEK LİGDE SADECE 4 TAKIMIN OLMADIĞINI DUYURSAK HABER AJANSLARINADA HABER VERSEK ANADOLU TAKIMLARI İÇİN ÇOK BÜYÜK İŞ YAPMIŞ OLURUZ SES GETİRİRİZ VALLA. BUNDAN SONRA BELKİ DUYARSIZ KALAMAZLAR.
BU HAFTA ANKARAYA MAÇA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORDUM AMA BU PROTESTOYA EVET DERSENİZ YEMEGE BENDE KATILACAĞIM. TRT İSTİKLAL CADDESİNDE BİLDİGİNİZ ÜZERE HEM SİVASIMIZIN ADINI DUYURUR HEM TEPKİMİZİ GÖSTERİRİZ.
Gardaş önce bir toplanalım, tanışalım, kaynaşalım...
Ondan sonrasında mutluka ortak hareket edilerek çeşitli organizasyonlar yapılır. Şimdi protesto yaparız buyur gel dersek yanlış olur, ayrıca seninde şart koyarak gelirim demen biraz yanlış olur. Neticede orada herkes Sivas ve Sivasspor sevgisi için hazır bulunacaklar.
Gardaş önce bir toplanalım, tanışalım, kaynaşalım...
Ondan sonrasında mutluka ortak hareket edilerek çeşitli organizasyonlar yapılır. Şimdi protesto yaparız buyur gel dersek yanlış olur, ayrıca seninde şart koyarak gelirim demen biraz yanlış olur. Neticede orada herkes Sivas ve Sivasspor sevgisi için hazır bulunacaklar.
YANLIŞ ANLAMAYIN ŞART KOŞMUYORUM SADECE BİR FİKİRDİ YOKSA DEDİĞİM GİBİ HAFTA SONU ANKARAYA MAÇA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUMDA.
YANLIŞ ANLAMAYIN ŞART KOŞMUYORUM SADECE BİR FİKİRDİ YOKSA DEDİĞİM GİBİ HAFTA SONU ANKARAYA MAÇA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUMDA.
Eğer Ankara'ya gidemezsen başımızın üstünde yerin var gardaş.
sivaslıavukat
GuNaY (+2)
Recep_Yuksel
ErdalGuler
hakandemirezen
albina58
puar
nazimgulturk (+1 kişi)
aliizzetbegovic
hectortruva
mustafa kahya
agcalli
çılgın-sedat
altuntas58
Yigidomustafa58
sivistar (+25 kişi)
fatih_5834
engin78
paradoks (+1 kişi)
alimuharrem58
impo
hafikliyiğido58
samiyusuf58
HAKANCİCEKLİ
karakule58
alperen058
bykim (+1 kişi)
alkanmustafa (?)
doğanay58
sivaslı-elif
MEHMET ALİ
Ali İhsan Bostancı
sarilartekstil
kemal namık
Mustafa Günay (+1 kişi)
ertor_58 (?)
Kayserili Arkadaşlar
beşir58(+3)iftar yemeğinde görüşmek üzere
Rüştü bey merhabalar,
İftar yemeğinin yeri hakkında bilgi verirmisiniz? Ayrıca böyle bir org.zasyon yapmayı düşündüğünüz için sizi tebrik ediyorum.Allah izin verirse pazar günü siz hemşerilerimle iftarda buluşucaz.Sagılar Cemal Demiral
SivasLady 01.10.2007, 09:21 Geleneksel hale getirmeye çalıştığımız Sivasspor.com İftar Yemeğine Tüm hemşerilerimiz davetlidir.
Hasret olduğumuz Sivas Köftesini yemek isteyenler, yada tadını merak edenler bu bahane ile mükemmel tat ile karşılaşacaklar :D
Resimleri attıktan sonra ahlar vahlar etmemek, köftenin yanında hemşerilerinle hasbihal etmek için herkesi bekliyoruz :)
MENÜ
ÇORBA
SİVAS KÖFTESİ
SALATA
İÇEÇEK
TATLI
İrtibat Numaraları:
Kesin katılacak arkadaşlar foruma isimlerini yazabilirler. Liste güncellenerek foruma eklenecektir.Yanında misafir getirecekler mesajlarının altına +1, +2 gibi toplam sayıyıda verirse daha somut sonuçlara ulaşabiliriz.
Rüştü bey merhabalar,
İftar yemeğinin yeri hakkında bilgi verirmisiniz? Ayrıca böyle bir org.zasyon yapmayı düşündüğünüz için sizi tebrik ediyorum.Allah izin verirse pazar günü siz hemşerilerimle iftarda buluşucaz.Sagılar Cemal Demiral
:) ilk sayfada yaziyor hemserim
musakaya58 01.10.2007, 11:55 yauv gardaş geliriz gelmesinede sivasspordan kim katılacak bu iftara.
gunay kerdeş bu salon kaç kişilik herkes sığabilecekmi sonra ayakta kalmayalım arkadaşları toplayıp gelmek istiyorum.
musakaya58 01.10.2007, 12:30 ya arkadaşlar madem bir yemek var bunu sivasa yakışır bir şekilde yapmak lazım.listeye baktım 25-30 kişi ancak var bu yemekten emin olun kimsenin haberi yoktur.istanbulda 400 den fazla dernek var.dernekleri bu yemekten haberdar etseniz emin olun yer bulamazsınız.bu yemekten sadece internet kullananların haberi olur.ya diyerleri.
sivaslıavukat
GuNaY (+2)
Recep_Yuksel
ErdalGuler
hakandemirezen
albina58
puar
nazimgulturk (+1 kişi)
aliizzetbegovic
hectortruva
mustafa kahya
agcalli
çılgın-sedat
altuntas58
Yigidomustafa58
sivistar (+25 kişi)
fatih_5834
engin78
paradoks (+1 kişi)
alimuharrem58
impo
hafikliyiğido58
samiyusuf58
HAKANCİCEKLİ
karakule58
alperen058
bykim (+1 kişi)
alkanmustafa (?)
doğanay58
sivaslı-elif
MEHMET ALİ
Ali İhsan Bostancı
sarilartekstil
kemal namık
Mustafa Günay (+1 kişi)
ertor_58 (?)
beşir58 (+3 kişi)
CEMALD
musakaya58
Kayserili Arkadaşlar
yauv gardaş geliriz gelmesinede sivasspordan kim katılacak bu iftara.
gunay kerdeş bu salon kaç kişilik herkes sığabilecekmi sonra ayakta kalmayalım arkadaşları toplayıp gelmek istiyorum.
Yer sıkıntımız yok, ancak net sayıyı bilmemiz gerekiyor. Arkadaşlarınızdan kaç kişi geleceğini yazarsanız bizlerde ona göre yer ayarlamalarımızı yaparız.
malesef bende gelmeyi cok isterdim ama taaaaaaaaaaaa hollandadan istanbula iftara gelmek biraz zor:D hehe
neyse size iyi iftarlar.. benim yerimede yiyin haa :P
saygilarimla ...
h-RuN
sivaslıavukat
GuNaY (+2)
Recep_Yuksel
ErdalGuler
hakandemirezen
albina58
puar
nazimgulturk (+1 kişi)
aliizzetbegovic
hectortruva
mustafa kahya
agcalli
çılgın-sedat
altuntas58
Yigidomustafa58
sivistar (+25 kişi)
fatih_5834
engin78
paradoks (+1 kişi)
alimuharrem58
impo
hafikliyiğido58
samiyusuf58
HAKANCİCEKLİ
karakule58
alperen058
bykim (+1 kişi)
alkanmustafa (?)
doğanay58
sivaslı-elif
MEHMET ALİ
Ali İhsan Bostancı
sarilartekstil
kemal namık
Mustafa Günay (+1 kişi)
ertor_58 (?)
beşir58 (+3 kişi)
CEMALD
musakaya58
Salih abi-5841 (+1 kişi)
Adnan Yılmaz
Kayserili Arkadaşlar
nazimgulturk 01.10.2007, 18:09 tamamdır abi sağolasın güzel olacak ogün eğlence falan napıcaz peki saz söz açısından
RECEP_YÜKSEL 01.10.2007, 21:07 GELECEK ARKADAŞLAR LÜTFEN İLETİŞİM SAĞLAYIN
yazın benide ertor58 maça gitmekten vazgeçtim tek başıma gitmek pek keyifli olmaz. o kadar yol gırgır şamata olmadan çekilmez hiç degilse şöyle halis bir sivas köftesi yiyelim :-) ALPER ERTÖR ha bu arada bir arkadaşımıda getirebilirim cuma günü onun içinde haber veririm 2 kişi yer ayırın bize:-) siz yinede ama ben kesin geliyorum.Allah izin verirse.
ebruli658 02.10.2007, 12:03 selam bengelecem +2 ki,şi daha olacak ama arkadaşlar yemeğin içeriği hakkında biraz bilgi verseniz mesela futbolculardan kimse varmı
selam bengelecem +2 ki,şi daha olacak ama arkadaşlar yemeğin içeriği hakkında biraz bilgi verseniz mesela futbolculardan kimse varmı
mac saati ile çakıştığı için futbolculardan ve yönetimden kimse olmayacak ama haberleri var maca ankaraya gitmeyen olursa itibarata geceriz burdan bilgilendiririz...
eğer sivaslıyım ve sivassporluyum diyorsanız sizide bekleriz sivasspor taraftarlarının birlik olma zamanı.
iftar saati iş yerinde olacağım için gelemiyorum yinede gelmeye çalışacağım
Evet arkadaşlar kesin sayımızı belli edelim, foruma önceden yazmış olan arkadaşlar geleceklerini belirten mesajlarını güncellerlerse daha iyi olacak.
RECEP_YÜKSEL 02.10.2007, 22:50 1- sivaslıavukat *
2- GuNaY (+2) *
3- (+2)*
4- (+2)*
5- Recep_Yuksel*
6- ErdalGuler*
7- hakandemirezen*
8- albina58*
9- puar *
10- fatih_5834 *
11- alimuharrem58*
12- Ali İhsan Bostancı*
13- Mustafa Günay (+1 kişi)*
14- (+1 kişi)*
15- karakule58*
16- altuntas58*
17- ertor58*
18- bykim (+ 1)*
19- + 1*
20- 5841 salih abi (+ 1)*
21- (+ 1)*
22- nazimgulturk (+ 1)*
23- (+ 1)*
24- doğanay58 *
25- ebruli658 (+2) *
26- (+2)*
27- (+2)*
28- Adnan YILDIZ*
29- hafikliyiğido58*
30- samiyusuf58*
31- agcalli*
32- engin78*
33- çılgın-sedat
34- mustafa kahya
35- Yigidomustafa58
36- sivistar (+25 kişi)
37- hectortruva
38- paradoks (+1 kişi)
39- impo
40- aliizzetbegovic
41- HAKANCİCEKLİ
42- alperen058
43- alkanmustafa (?)
44- doğanay58
45- sivaslı-elif
46- MEHMET ALİ
47- sarilartekstil
48- kemal namık
49- beşir58 (+3 kişi)
50- CEMALD
51- musakaya58
52- Kayserili Arkadaşlar
TOPLAMDA 52 KİŞİ ŞU AN
EVET GARDAŞLAR KESİN GELECEKLER YARIN ÖĞLENE KADAR BU LİSTEYE İSİMLERİNİ DEVAM ETSİN
İRTİBAT İÇİN
0532 473 07 65
0545 273 94 40
NOLU TELEFONLARDAN BANA BİLDİRMELERİNİ RİCA EDERİM SAYGILAR
x_burnley 03.10.2007, 04:34 Beni unutanlardan allah razı olsun
ultrAslan üyesi ama sivasspor sevdalısı arkadaşınızı unuttunuz vay bee demek ki çağırılmayınca gitmemek gerekiyormuş
RECEP_YÜKSEL 03.10.2007, 05:26 Beni unutanlardan allah razı olsun
ultrAslan üyesi ama sivasspor sevdalısı arkadaşınızı unuttunuz vay bee demek ki çağırılmayınca gitmemek gerekiyormuş
uğur yine salladın sen ben geliyorum dedin gelmemi dedik herkeze davetiye yolladık da sana mı yollamadık sen sen biliyon bu organizasyon nasıl oluyor geliyorsan yaz geliyorum de kardeş
hem bu kadar zamandır yokdun yine kayıpları oynamışsın hşg aramıza diyelim :D
RECEP_YÜKSEL 03.10.2007, 05:29 :)Geleneksel hale getirmeye çalıştığımız Sivasspor.com İftar Yemeğine Tüm hemşerilerimiz davetlidir.
MENÜ
ÇORBA
SİVAS KÖFTESİ
SALATA
İÇEÇEK
TATLI
İrtibat Numaraları:
1- sivaslıavukat *
2- GuNaY (+2) *
3- (+2)*
4- (+2)*
5- Recep_Yuksel*
6- ErdalGuler*
7- hakandemirezen*
8- albina58*
9- puar *
10- fatih_5834 *
11- alimuharrem58*
12- Ali İhsan Bostancı*
14- (+1 kişi)*
15- karakule58*
16- altuntas58*
17- ertor58*
18- bykim (+ 1)*
19- + 1*
21- (+ 1)*
22- nazimgulturk (+ 1)*
23- (+ 1)*
24- doğanay58 *
25- ebruli658 (+2) *
26- (+2)*
27- (+2)*
28- Adnan YILDIZ*
29- hafikliyiğido58*
30- samiyusuf58*
31- agcalli*
32- engin78*
33- çılgın-sedat
34- mustafa kahya
35- Yigidomustafa58
36- sivistar (+25 kişi)
37- hectortruva
38- paradoks (+1 kişi)
39- impo
40- aliizzetbegovic
41- HAKANCİCEKLİ
42- alperen058
43- alkanmustafa (?)
44- doğanay58
45- sivaslı-elif
46- MEHMET ALİ
47- sarilartekstil
48- kemal namık
49- beşir58 (+3 kişi)
50- CEMALD
51- musakaya58
52- Kayserili Arkadaşlar
53- x_burnley
TOPLAMDA 53 KİŞİ ŞU AN
EVET GARDAŞLAR KESİN GELECEKLER YARIN ÖĞLENE KADAR BU LİSTEYE İSİMLERİNİ DEVAM ETSİN
İRTİBAT İÇİN
0532 473 07 65
0545 273 94 40
NOLU TELEFONLARDAN BANA BİLDİRMELERİNİ RİCA EDERİM SAYGILAR
albina58 03.10.2007, 05:32 Beni unutanlardan allah razı olsun
Patron şuan sadece ben varım,yetkili değilim ama acizane cevap yazayım.Bu iftar buluşması için,SİVASSPOR.COM. adına osman günay,alper kahvecioğlu,recep yüksel öncülüğünde,kırmızı-beyaz köfte salonunda,07.10.2007 pazar iftar buluşma organizasyonu.Bu davete katılım,yukarıdaki mesajlarda verilen telefonlar ve topice isim yazdıranlar veya kısacası herkes davetli,sen -ben gibi ayrım olmaksızın.
Tek sıkıntı,kaç kişi olacak bu davette veya köfte salonunda sağlıklı hizmet olması için,arkadaşların tel. ile irtibat geçip,geleceğini beyan edenlerle,kaç kişi olacağını belirlemeye çalışıyolar.
Ayrıca,senelerdir sitede isimlerini gördüğüm çoğu arkadaşlar,hem topici görmezden geliyorlar,hemde başka nedenden dolayı katılıma iştirak etmiyolar.
Galiba yine bizler bu tanışma-arkadaşlık dostluğa vesile olacak organizasyona,şucu-bucu ayrımı olarak bakıyoruz.
dikmencik 03.10.2007, 06:16 AGA NASİP OLURSAA BU İFTARA BENDE GİDİCEMM ORDA HEMŞERİLERİMİZLE YEMEK YİYCEZZ
gelip birlik beraberlikte kkatkıda bulunacak arkadaslara şimdiden teşekkür ediyorum.
BOZ_KURT_1453 03.10.2007, 10:37 ORDA OLMAYI ÇOK İSTERDİM AMA MALESEF AYNI İFTAR YEMEĞİMİZ VAR TÜM ARKADAŞLARA AFİYET OLSUN
1- sivaslıavukat *
2- GuNaY (+2) *
3- (+2)*
4- (+2)*
5- Recep_Yuksel*
6- ErdalGuler*
7- hakandemirezen*
8- albina58*
9- puar *
10- fatih_5834 *
11- alimuharrem58*
12- Ali İhsan Bostancı*
14- (+1 kişi)*
15- karakule58*
16- altuntas58*
17- ertor58*
18- bykim (+ 1)*
19- + 1*
21- (+ 1)*
22- nazimgulturk (+ 1)*
23- (+ 1)*
24- doğanay58 *
25- ebruli658 (+2) *
26- (+2)*
27- (+2)*
28- Adnan YILDIZ*
29- hafikliyiğido58*
30- samiyusuf58*
31- agcalli*
32- engin78*
33- hectortruva*
34- doğanay58*
35- Yigidomustafa58
36- sivistar (+25 kişi)
37- dikmencik
38- paradoks (+1 kişi)
39- impo
40- aliizzetbegovic
41- HAKANCİCEKLİ
42- alperen058
43- alkanmustafa (?)
44- mustafa kahya
45- sivaslı-elif
46- MEHMET ALİ
47- sarilartekstil
48- kemal namık
49- beşir58 (+3 kişi)
50- CEMALD
51- musakaya58
52- Kayserili Arkadaşlar
53- x_burnley
TOPLAMDA 53 KİŞİ ŞU AN
EVET GARDAŞLAR, KESİN GELECEKLER ÇARŞAMBA AKŞAMINA KADAR AŞAĞIDAKİ TELEFONLARI ARAYARAK BİLDİRMELERİ RİCA OLUNUR..
İRTİBAT İÇİN
0532 473 07 65
0545 273 94 40
nazimgulturk 03.10.2007, 14:45 Beni unutanlardan allah razı olsun
seni unuturmuyuz abi gel tabi gel de görüşelim özledim seni...
Beni unutanlardan allah razı olsun
ooo uğurcum yine alınganlıklardasın :D hayırdır :P
Seni çağırmaya gerek yok, gelmen gerektiğini biliyorsun :)
nazimgulturk 03.10.2007, 14:55 ooo uğurcum yine alınganlıklardasın :D hayırdır :P
Seni çağırmaya gerek yok, gelmen gerektiğini biliyorsun :)
:D sanki her zaman alınıyor bu adam sizde abi :D neyse uğur abim iyidir gelecek tabiki görüşürüz
1- sivaslıavukat *
2- GuNaY (+2) *
3- (+2)*
4- (+2)*
5- Recep_Yuksel*
6- ErdalGuler*
7- hakandemirezen*
8- albina58*
9- puar *
10- fatih_5834 *
11- alimuharrem58*
12- Ali İhsan Bostancı*
14- (+1 kişi)*
15- karakule58*
16- altuntas58*
17- ertor58*
18- bykim (+ 1)*
19- + 1*
21- (+ 1)*
22- nazimgulturk (+ 1)*
23- (+ 1)*
24- doğanay58 *
25- ebruli658 (+2) *
26- (+2)*
27- (+2)*
28- Adnan YILDIZ*
29- hafikliyiğido58*
30- samiyusuf58*
31- agcalli*
32- engin78*
33- hectortruva*
34- doğanay58*
35- Yigidomustafa58
36- sivistar (+25 kişi)
37- dikmencik
38- paradoks (+1 kişi)
39- impo
40- aliizzetbegovic
41- HAKANCİCEKLİ
42- alperen058
43- alkanmustafa (?)
44- mustafa kahya
45- sivaslı-elif
46- MEHMET ALİ
47- sarilartekstil
48- kemal namık
49- beşir58 (+3 kişi)
50- CEMALD
51- musakaya58
52- Kayserili Arkadaşlar
53- x_burnley
TOPLAMDA 53 KİŞİ ŞU AN
EVET GARDAŞLAR, KESİN GELECEKLER ÇARŞAMBA AKŞAMINA KADAR AŞAĞIDAKİ TELEFONLARI ARAYARAK BİLDİRMELERİ RİCA OLUNUR..
İRTİBAT İÇİN
0532 473 07 65
0545 273 94 40
Ben kesin gelecem inşAllah tabi son dakika bi aksilik olmazsa aman ha listeden çıkarmayın beni. Yoksa gelir sizin dürümü yerim valla :)
Ben kesin gelecem inşAllah tabi son dakika bi aksilik olmazsa aman ha listeden çıkarmayın beni. Yoksa gelir sizin dürümü yerim valla :)
Ner güzel olur işte dürümümüzü paylaşarak yeriz :D
Ner güzel olur işte dürümümüzü paylaşarak yeriz :D
Ama benden sana bişey kalmaz abi :) Boşuna hayal kurma :D:D
musakaya58 03.10.2007, 17:27 iftara ben gelecem +6kişi daha olacak bunu ekleyin fakat daha fazla olursa ne yapabilriz.
SAYGILAR
musakaya58 03.10.2007, 17:29 51. ci sırada beni yazmışsınız fakat yanım da kimse gözükmüyor.
ebruli658 03.10.2007, 17:32 ben iftara gelemiyecem beni silerseniz iyi olur.
teşekkürler
1- sivaslıavukat *
2- GuNaY (+2) *
3- (+2)*
4- (+2)*
5- Recep_Yuksel*
6- ErdalGuler*
7- hakandemirezen*
8- albina58*
9- puar *
10- fatih_5834 *
11- alimuharrem58*
12- Ali İhsan Bostancı*
14- (+1 kişi)*
15- karakule58*
16- altuntas58*
17- ertor58*
18- bykim (+ 1)*
19- + 1*
21- (+ 1)*
22- nazimgulturk (+ 1)*
23- (+ 1)*
24- doğanay58 *
25- ebruli658 (+2) *
26- (+2)*
27- (+2)*
28- Adnan YILDIZ*
29- hafikliyiğido58*
30- samiyusuf58*
31- agcalli*
32- engin78*
33- hectortruva*
34- doğanay58*
35- musakaya58* (+6 kişi)
35-
36- sivistar (+25 kişi)
37- dikmencik
38- paradoks (+1 kişi)
39- impo
40- aliizzetbegovic
41- HAKANCİCEKLİ
42- alperen058
43- alkanmustafa (?)
44- mustafa kahya
45- sivaslı-elif
46- MEHMET ALİ
47- sarilartekstil
48- kemal namık
49- beşir58 (+3 kişi)
50- CEMALD
51- Yigidomustafa58
52- Kayserili Arkadaşlar
53- x_burnley
PARTNER58AHMET 03.10.2007, 17:47 bu organizasyonu yapan arkadaşları kutluyorum fakat şöyle bişey diyorum benim gibi bir arkadaşta yazmışnerde bu kırmızı beyaz köfte salonu diyee neden bir adres yazılmamış neden açılanmamış bu gidilecek yer anlamıyorum ben gitmek istedimfakat adres yok nasıl bulucam
burdan forma yazımı yazmam gerekiyor
ÜÇ YILDIZ KIRMIZI BEYAZ KÖFTE PİYAZ E-5 ÜZERİ SİYAMİ ERSEK HASTANESİNİN ARKA ALANINDA BULUNAN OTOPARKIN HEMEN YANINDADIR.ÖZEL ARACI İLE GİDEMEYECEK OLANLAR VAPURLA KADIKÖYE GEÇSİNLER.BU ŞEKİL DAHA RAHAT BULURLAR.OTOBÜS HAT YOLUNDAN BULMAK ZORLAŞIYOR.BİLİNDİĞİ GİBİ BU MEKANDA DAHA ÖNCEDE BULUŞMALAR YAPILMIŞTI.EN RAHATI VAPURLA GEÇMEKTİR.AYRICA MEKAN SAHİBİ YADİGAR BEY İŞÇİLERİYLE İYİ HİZMET YAPIYOR
birde ilk sayfada görüntü olarakta var umarım yardımcı olmuşumdur.
bu organizasyonu yapan arkadaşları kutluyorum fakat şöyle bişey diyorum benim gibi bir arkadaşta yazmışnerde bu kırmızı beyaz köfte salonu diyee neden bir adres yazılmamış neden açılanmamış bu gidilecek yer anlamıyorum ben gitmek istedimfakat adres yok nasıl bulucam
burdan forma yazımı yazmam gerekiyor
Ahmet abi ne zaman geleceğini yazacaksın diye bekliyordum :)
Adrese gelince abi, konu içerisinde adres veriliyor, hatta resimli anlatım bile var,
Daha doğrusu tam olarak mahalle, sokak gibi adresi yok, Harem-Kozyatağı yolu üzerinde. Siyami Ersek Hastanesinin arkasında.
mehmet0058 03.10.2007, 19:40 kamyonculuğun gözü çıksın bu noktadaa:(
RECEP_YÜKSEL 03.10.2007, 22:56 ADRES TAM OLARAK
KIRMIZI BEYAZ
KÖFTE PİYAZ
SİYAMİ ERSEK HASTANESİ ARKASI
ANKARA ASFALTI, HAREM YOLU ÜZERİ
KADIKÖY/ İSTANBUL
TEL: (0216) 326 5858 -- 545 15 18
alkanmustafa 03.10.2007, 23:50 GELİYORUM ARKADAŞLAR YANIMDA 1 ARKADAŞ DAHA OLACAK BEN ÜMRANİYE ÇARŞIDA OTURUYORUM ARACIMDA YER VAR YAKIN CİVARDA OTURAN VARSA BENLE GELEBİLİR
sinan_gölova 04.10.2007, 11:09 hemşehrilerimle birlikte iftar açmak için neler vermezdim ama malesef askerdeyim inşallah seneye saygılarımla gölovalı sinan şafak:121
borranfirtinasi 04.10.2007, 11:44 bişey soracağım gördüğüm kadarıyla hep erkekler teşvik ediyooo bayanlar yok mu bu organizasyonda
Ertugrul 04.10.2007, 13:54 Sivassspor.com sitemizin geleneksel iftar buluşmalarının en
renklilerinden biri olacağına emin olduğum İstanbul buluşmasına
katılamadığım için üzgünüm :mad: ancak bu sene Sivas'ta bu güzelliği
bugün yaşacağımız için de bir taraftan sevinçliyim:).İstanbul'da
zamanı olan hemşerilerimizin kaçırmaması gereken bir
fırsat,geçen yıllarda ki iftarlar birlik ve beraberlik ruhunun
canlanması için çok faydalı olmuş ve sitemiz aracılığı ile ilk
adımı atılan dostlukların pekişmesine vesile olmuştu...
bişey soracağım gördüğüm kadarıyla hep erkekler teşvik ediyooo bayanlar yok mu bu organizasyonda
Bildiğim kadarıyla eşiyle gelecek olan yok, ancak üyelerden gelen olursa onu bilemiyorum.
BOZ_KURT_1453 04.10.2007, 18:21 1- sivaslıavukat *
2- GuNaY (+2) *
3- (+2)*
4- (+2)*
5- Recep_Yuksel*
6- ErdalGuler*
7- hakandemirezen*
8- albina58*
9- puar *
10- fatih_5834 *
11- alimuharrem58*
12- Ali İhsan Bostancı*
14- (+1 kişi)*
15- karakule58*
16- altuntas58*
17- ertor58*
18- bykim (+ 1)*
19- + 1*
21- (+ 1)*
22- nazimgulturk (+ 1)*
23- (+ 1)*
24- doğanay58 *
25- ebruli658 (+2) *
26- (+2)*
27- (+2)*
28- Adnan YILDIZ*
29- hafikliyiğido58*
30- samiyusuf58*
31- agcalli*
32- engin78*
33- hectortruva*
34- doğanay58*
35- Yigidomustafa58
36- sivistar (+25 kişi)
37- dikmencik
38- paradoks (+1 kişi)
39- impo
40- aliizzetbegovic
41- HAKANCİCEKLİ
42- alperen058
43- alkanmustafa (?)
44- mustafa kahya
45- sivaslı-elif
46- MEHMET ALİ
47- sarilartekstil
48- kemal namık
49- beşir58 (+3 kişi)
50- CEMALD
51- musakaya58
52- Kayserili Arkadaşlar
53- x_burnley
bu kadar mı katılım istanbuldan azmış yazık
TOPLAMDA 53 KİŞİ ŞU AN
ADRES TAM OLARAK
KIRMIZI BEYAZ
KÖFTE PİYAZ
SİYAMİ ERSEK HASTANESİ ARKASI
ANKARA ASFALTI, HAREM YOLU ÜZERİ
KADIKÖY/ İSTANBUL
TEL: (0216) 326 5858 -- 545 15 18
TEVATiR-SiVASLI 04.10.2007, 19:13 S.A sevgili hemserilerim , cok güzel bir organizasyon. orda olmak isterdim ama necare , bari benim cocugu göndersem diyorum, 12 yasinda bir abi bulabilsem , ordaki ortami benim yerime yasada diyorum,daha sonrada ilk otobüsle sivasa yolcedilecek, ilginize simdiden tesekkürler , Eski sivasspor ajanindan sevgiler selamlar
Abicim eger ucagi erkense yani ogleden sonra 4 civari felansa havalaninda alip iftara onla beraber gidebiliriz ama bende karisiyi bilmiyorum. Fakat ordaki hemserilerimiz kadikoyden alirlar herhalde. Eger uyarsa ozel mesaja cep telefonumu yazdim senin cocuk ordan ulasabilir bana.
UTKUM_58 04.10.2007, 19:27 ALLAH KABUL ETSINNNN BIZ KATILAMIYORUZ:((cok özledim sivas izgara köftesiniii :((yanida salata ayrann offfffff daha orucumuda acmadim ya:((
S.A sevgili hemserilerim , cok güzel bir organizasyon. orda olmak isterdim ama necare , bari benim cocugu göndersem diyorum, 12 yasinda bir abi bulabilsem , ordaki ortami benim yerime yasada diyorum,daha sonrada ilk otobüsle sivasa yolcedilecek, ilginize simdiden tesekkürler , Eski sivasspor ajanindan sevgiler selamlar
Abi daha detaylı bilgi verirsen elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
1- sivaslıavukat *
2- GuNaY (+2) *
3- (+2)*
4- (+2)*
5- Recep_Yuksel*
6- ErdalGuler*
7- hakandemirezen*
8- albina58*
9- puar *
10- fatih_5834 *
11- alimuharrem58*
12- Ali İhsan Bostancı*
14- (+1 kişi)*
15- karakule58*
16- altuntas58*
17- ertor58*
18- bykim (+ 1)*
19- + 1*
21- (+ 1)*
22- nazimgulturk (+ 1)*
23- (+ 1)*
24- doğanay58 *
25- ebruli658 (+2) *
26- (+2)*
27- (+2)*
28- Adnan YILDIZ*
29- hafikliyiğido58*
30- samiyusuf58*
31- agcalli*
32- engin78*
33- hectortruva*
34- doğanay58*
36- (+6 kişi)*
37- (+6 kişi)*
38- (+6 kişi)*
39- (+6 kişi)*
40- (+6 kişi)*
41- (+6 kişi)*
42- alperen058
43- alkanmustafa (?)
44- mustafa kahya
45- sivaslı-elif
46- MEHMET ALİ
47- sarilartekstil
48- kemal namık
49- beşir58 (+3 kişi)
50- CEMALD
51- Yigidomustafa58
52- Kayserili Arkadaşlar
53- x_burnley
54- sivistar (+25 kişi)
55- dikmencik
56- paradoks (+1 kişi)
57- impo
58- aliizzetbegovic
59- HAKANCİCEKLİ
Geleneksel hale getirmeye çalıştığımız Sivasspor.com İftar Yemeğine Tüm hemşerilerimiz davetlidir.
MENÜ
ÇORBA
SİVAS KÖFTESİ
SALATA
İÇEÇEK
TATLI
İrtibat Numaraları:
1- sivaslıavukat *
2- GuNaY (+2) *
3- (+2)*
4- (+2)*
5- Recep_Yuksel*
6- ErdalGuler*
7- hakandemirezen*
8- albina58*
9- puar *
10- fatih_5834 *
11- alimuharrem58*
12- Ali İhsan Bostancı*
14- (+1 kişi)*
15- karakule58*
16- altuntas58*
17- ertor58*
18- bykim (+ 1)*
19- + 1*
21- (+ 1)*
22- nazimgulturk (+ 1)*
23- (+ 1)*
24- doğanay58 *
25- ebruli658 (+2) *
26- (+2)*
27- (+2)*
28- Adnan YILDIZ*
29- hafikliyiğido58*
30- samiyusuf58*
31- agcalli*
32- engin78*
33- hectortruva*
34- doğanay58*
36- (+6 kişi)*
37- (+6 kişi)*
38- (+6 kişi)*
39- (+6 kişi)*
40- (+6 kişi)*
41- (+6 kişi)*
42- alkanmustafa* (+1 kişi)
43- (+1 kişi)*
44- mustafa kahya
45- sivaslı-elif
46- MEHMET ALİ
47- sarilartekstil
48- kemal namık
49- beşir58 (+3 kişi)
50- CEMALD
51- Yigidomustafa58
52- Kayserili Arkadaşlar
53- x_burnley
54- sivistar (+25 kişi)
55- dikmencik
56- paradoks (+1 kişi)
57- impo
58- aliizzetbegovic
59- HAKANCİCEKLİ
60- alperen058
Malesef bu sefer aranızda olamayacağım.
Değişik coğrafyalarda, eş zamanlı düzenlenen bu programlar,
Birlik beraberlik açısından güzel bir organizasyon.
Katılacak arkadaşlara afiyet olsun.
Malesef bu sefer aranızda olamayacağım.
Değişik coğrafyalarda, eş zamanlı düzenlenen bu programlar,
Birlik beraberlik açısından güzel bir organizasyon.
Katılacak arkadaşlara afiyet olsun.
Abi keşke senide aramızda görebilseydik,
şartları zorlayıp tekrar gözden geçirirsen sevinirim :)
Abi keşke senide aramızda görebilseydik,
şartları zorlayıp tekrar gözden geçirirsen sevinirim :)
Ben de arzu ederdim ama;
Sivas' a gitme durumum vardı,
maalesef, Betül' ümün durumundan dolayı
hiç bir yere kımıldayamıyoruz. :(
Ben de arzu ederdim ama;
Sivas' a gitme durumum vardı,
maalesef, Betül' ümün durumundan dolayı
hiç bir yere kımıldayamıyoruz. :(
Anladım abim, Geçmiş olsun Allah şifa versin Betül'ümüze :(
alkanmustafa 05.10.2007, 01:18 S.A sevgili hemserilerim , cok güzel bir organizasyon. orda olmak isterdim ama necare , bari benim cocugu göndersem diyorum, 12 yasinda bir abi bulabilsem , ordaki ortami benim yerime yasada diyorum,daha sonrada ilk otobüsle sivasa yolcedilecek, ilginize simdiden tesekkürler , Eski sivasspor ajanindan sevgiler selamlar
TAMAM ABİ SENİN ÇOCUK İFARDAN SONRA BANA EMANET
MENÜ
ÇORBA
SİVAS KÖFTESİ
SALATA
İÇEÇEK
TATLI
İrtibat Numaraları:
1- sivaslıavukat *
2- GuNaY (+2) *
3- (+2)*
4- (+2)*
5- Recep_Yuksel*
6- ErdalGuler*
7- hakandemirezen*
8- albina58*
9- puar *
10- fatih_5834 *
11- alimuharrem58*
12- Ali İhsan Bostancı*
14- (+1 kişi)*
15- karakule58*
16- altuntas58*
17- ertor58*
18- bykim (+ 1)*
19- + 1*
21- (+ 1)*
22- nazimgulturk (+ 1)*
23- (+ 1)*
24- doğanay58 *
25- ebruli658 (+2) *
26- (+2)*
27- (+2)*
28- Adnan YILDIZ*
29- hafikliyiğido58*
30- samiyusuf58*
31- agcalli*
32- engin78*
33- hectortruva*
34- doğanay58*
36- (+6 kişi)*
37- (+6 kişi)*
38- (+6 kişi)*
39- (+6 kişi)*
40- (+6 kişi)*
41- (+6 kişi)*
43- (+1 kişi)*
44- mustafa kahya
45- sivaslı-elif
46- MEHMET ALİ
47- sarilartekstil
48- kemal namık
49- beşir58 (+3 kişi)
50- CEMALD
51- Yigidomustafa58
52- Kayserili Arkadaşlar
53- x_burnley
54- sivistar (+25 kişi)
55- dikmencik
56- paradoks (+1 kişi)
57- impo
58- aliizzetbegovic
59- HAKANCİCEKLİ
60- alperen058
RüStü ElmaS 05.10.2007, 02:43 İşte dayanışma ve kaynaşma isteği budur.
İstanbul' da geleneksel hale getirdiğimiz buluşma; dayanışma ve tanışma açısından bulunmaz bir fırsat.
Yukarıda görmüş olduğum liste, beni bu konuda fazlasıyla mutlu etmektedir.
Haydi Yiğidolar kim tutar bizleri.
61 mesocan..
Görüşme odasından bekleniyosun...
(gümgümmmm gümgümmm)
61 mesocan..
Görüşme odasından bekleniyosun...
(gümgümmmm gümgümmm)
Bekleye bekleye bir hal oldum mesocanım ay ışığım :D
MENÜ
ÇORBA
SİVAS KÖFTESİ
SALATA
İÇEÇEK
TATLI
İrtibat Numaraları:
1- sivaslıavukat *
2- GuNaY (+2) *
3- (+2)*
4- (+2)*
5- Recep_Yuksel*
6- ErdalGuler*
7- hakandemirezen*
8- albina58*
9- puar *
10- fatih_5834 *
11- alimuharrem58*
12- Ali İhsan Bostancı*
14- (+1 kişi)*
15- karakule58*
16- altuntas58*
17- ertor58*
18- bykim (+ 1)*
19- + 1*
21- (+ 1)*
22- nazimgulturk (+ 1)*
23- (+ 1)*
24- doğanay58 *
25- ebruli658 (+2) *
26- (+2)*
27- (+2)*
28- Adnan YILDIZ*
29- hafikliyiğido58*
30- samiyusuf58*
31- agcalli*
32- engin78*
33- hectortruva*
34- doğanay58*
36- (+6 kişi)*
37- (+6 kişi)*
38- (+6 kişi)*
39- (+6 kişi)*
40- (+6 kişi)*
41- (+6 kişi)*
43- (+1 kişi)*
44- mesocan*
45- sivaslı-elif
46- MEHMET ALİ
47- sarilartekstil
48- kemal namık
49- beşir58 (+3 kişi)
50- CEMALD
51- Yigidomustafa58
52- Kayserili Arkadaşlar
53- x_burnley
54- sivistar (+25 kişi)
55- dikmencik
56- paradoks (+1 kişi)
57- impo
58- aliizzetbegovic
59- HAKANCİCEKLİ
60- alperen058
61- mustafa kahya[/QUOTE]
RECEP_YÜKSEL 05.10.2007, 10:00 Geleneksel hale getirmeye çalıştığımız Sivasspor.com İftar Yemeğine Tüm hemşerilerimiz davetlidir.
MENÜ
ÇORBA
SİVAS KÖFTESİ
SALATA
İÇEÇEK
TATLI
İrtibat Numaraları:
1- sivaslıavukat *
2- GuNaY (+2) *
3- (+2)*
4- (+2)*
5- Recep_Yuksel*
6- ErdalGuler*
7- hakandemirezen*
8- albina58*
9- puar *
10- fatih_5834 *
11- alimuharrem58*
12- Ali İhsan Bostancı*
14- (+1 kişi)*
15- karakule58*
16- altuntas58*
17- ertor58*
18- bykim (+ 1)*
19- + 1*
21- (+ 1)*
22- nazimgulturk (+ 1)*
23- (+ 1)*
24- doğanay58 *
25- ebruli658 (+2) *
26- (+2)*
27- (+2)*
28- Adnan YILDIZ*
29- hafikliyiğido58*
30- samiyusuf58*
31- agcalli*
32- engin78*
33- hectortruva*
34- doğanay58*
36- (+6 kişi)*
37- (+6 kişi)*
38- (+6 kişi)*
39- (+6 kişi)*
40- (+6 kişi)*
41- (+6 kişi)*
43- (+1 kişi)*
44- mesocan*
45- sivaslı-elif
46- MEHMET ALİ
47- sarilartekstil
48- kemal namık
49- beşir58 (+3 kişi)
50- CEMALD
51- Yigidomustafa58
52- Kayserili Arkadaşlar
53- x_burnley
54- sivistar (+25 kişi)
55- dikmencik
56- paradoks (+1 kişi)
57- impo
58- aliizzetbegovic
59- HAKANCİCEKLİ
60- alperen058
61- mustafa kahya[/QUOTE]
GÜZEL BİR SAYİ EVET İSTANBUL SİVASLILAR TOPLANIYOR GELMEK İSTEYEN HERKEZE KAPIMIZ AÇIK :)
RECEP_YÜKSEL 05.10.2007, 14:21 1- sivaslıavukat *
2- GuNaY (+2) *
3- (+2)*
4- (+2)*
5- Recep_Yuksel*
6- ErdalGuler*
7- hakandemirezen*
8- albina58*
9- puar *
10- fatih_5834 *
11- alimuharrem58*
12- Ali İhsan Bostancı*
14- (+1 kişi)*
15- karakule58*
16- altuntas58*
17- ertor58*
18- bykim (+ 1)*
19- + 1*
21- (+ 1)*
22- nazimgulturk (+ 1)*
23- (+ 1)*
24- doğanay58 *
25- ebruli658 (+2) *
26- (+2)*
27- (+2)*
28- Adnan YILDIZ*
29- hafikliyiğido58*
30- samiyusuf58*
31- agcalli*
32- engin78*
33- hectortruva*
34- doğanay58*
36- (+6 kişi)*
37- (+6 kişi)*
38- (+6 kişi)*
39- (+6 kişi)*
40- (+6 kişi)*
41- (+6 kişi)*
43- (+1 kişi)*
44- mesocan*
45- İLHAN ŞAHİN*
46- AHMET ŞAHİN*
47- sivaslı-elif
48- MEHMET ALİ
49- sarilartekstil
50- kemal namık
51- beşir58 (+3 kişi)
52- CEMALD
53- Yigidomustafa58
54- Kayserili Arkadaşlar
55- x_burnley
56- sivistar (+25 kişi)
57- dikmencik
58- paradoks (+1 kişi)
59- impo
60- aliizzetbegovic
61- HAKANCİCEKLİ
62- alperen058
63- mustafa kahya
BOZ_KURT_1453 05.10.2007, 19:32 1- sivaslıavukat *
2- GuNaY (+2) *
3- (+2)*
4- (+2)*
5- Recep_Yuksel*
6- ErdalGuler*
7- hakandemirezen*
8- albina58*
9- puar *
10- fatih_5834 *
11- alimuharrem58*
12- Ali İhsan Bostancı*
14- (+1 kişi)*
15- karakule58*
16- altuntas58*
17- ertor58*
18- bykim (+ 1)*
19- + 1*
21- (+ 1)*
22- nazimgulturk (+ 1)*
23- (+ 1)*
24- doğanay58 *
25- ebruli658 (+2) *
26- (+2)*
27- (+2)*
28- Adnan YILDIZ*
29- hafikliyiğido58*
30- samiyusuf58*
31- agcalli*
32- engin78*
33- hectortruva*
34- doğanay58*
36- (+6 kişi)*
37- (+6 kişi)*
38- (+6 kişi)*
39- (+6 kişi)*
40- (+6 kişi)*
41- (+6 kişi)*
43- (+1 kişi)*
44- mesocan*
45- İLHAN ŞAHİN*
46- AHMET ŞAHİN*
47- sivaslı-elif
48- MEHMET ALİ
49- sarilartekstil
50- kemal namık
51- beşir58 (+3 kişi)
52- CEMALD
53- Yigidomustafa58
54- Kayserili Arkadaşlar
55- x_burnley
56- sivistar (+25 kişi)
57- dikmencik
58- paradoks (+1 kişi)
59- impo
60- aliizzetbegovic
61- HAKANCİCEKLİ
62- alperen058
63- mustafa kahya
iyi iyi 63 kişi güzel allah yardımcınız olsun
nazimgulturk 05.10.2007, 22:49 hadi hayırlısı az kaldı merakla bekliyorum...
MENÜ
ÇORBA
SİVAS KÖFTESİ
SALATA
İÇEÇEK
TATLI
İrtibat Numaraları:
1- sivaslıavukat *
2- GuNaY (+2) *
3- (+2)*
4- (+2)*
5- Recep_Yuksel*
6- ErdalGuler*
7- hakandemirezen*
8- albina58*
9- puar *
10- fatih_5834 *
11- alimuharrem58*
12- Ali İhsan Bostancı*
14- (+1 kişi)*
15- karakule58*
16- altuntas58*
17- ertor58*
18- bykim (+ 1)*
19- + 1*
21- (+ 1)*
22- nazimgulturk (+ 1)*
23- (+ 1)*
24- doğanay58 *
25- ebruli658 (+2) *
26- (+2)*
27- (+2)*
28- Adnan YILDIZ*
29- hafikliyiğido58*
30- samiyusuf58*
31- agcalli*
32- engin78*
33- hectortruva*
34- doğanay58*
36- (+6 kişi)*
37- (+6 kişi)*
38- (+6 kişi)*
39- (+6 kişi)*
40- (+6 kişi)*
41- (+6 kişi)*
43- (+1 kişi)*
44- mesocan*
45- sivaslı-elif
46- MEHMET ALİ
47- sarilartekstil
48- kemal namık
49- beşir58 (+3 kişi)
50- CEMALD
51- Yigidomustafa58
52- Kayserili Arkadaşlar
53- x_burnley
54- sivistar (+25 kişi)
55- dikmencik
56- paradoks (+1 kişi)
57- impo
58- aliizzetbegovic
59- HAKANCİCEKLİ
60- alperen058
61- mustafa kahya
alidehmen 06.10.2007, 05:49 TŞK EDERİM GÜZEL KARDEŞİM AMA BEN ÇOK UZAKTAYIM KATILMAK İSTERDİM..AMA MALESEFF:((SEVGİYLE KALL
izmirliyigido 06.10.2007, 09:11 İstanbul'da yaşayıpta bu güzel organizasyona katılanları ve düzenleyenleri tebrik ve takdir ediyorum. Biz burada (İzmir'de) 1. Geleneksel İftar Yemeğini organize ediyoruz. İnşallah önümüzde ki senelerde İstanbul'da yaşayan Sivas'lı hemşehrilerimizide davet edeceğiz.
Herkese bu güzel gecede güzel saatler diliyorum. İzmir'den gönlümüz sizinle GÜNAY'cım...
.
alimuharrem58 06.10.2007, 11:52 YARIN COK GUZEL BIR ORGANIZASYON OLACAK GİBİ
M.A.Serhat 06.10.2007, 12:50 Geleneksel hale getirmeye çalıştığımız Sivasspor.com İftar Yemeğine Tüm hemşerilerimiz davetlidir.
MENÜ
ÇORBA
SİVAS KÖFTESİ
SALATA
İÇEÇEK
TATLI
İrtibat Numaraları:
1- sivaslıavukat *
2- GuNaY (+2) *
3- (+2)*
4- (+2)*
5- Recep_Yuksel*
6- ErdalGuler*
7- hakandemirezen*
8- albina58*
9- puar *
10- fatih_5834 *
11- alimuharrem58*
12- Ali İhsan Bostancı*
14- (+1 kişi)*
15- karakule58*
16- altuntas58*
17- ertor58*
18- bykim (+ 1)*
19- + 1*
21- (+ 1)*
22- nazimgulturk (+ 1)*
23- (+ 1)*
24- doğanay58 *
25- ebruli658 (+2) *
26- (+2)*
27- (+2)*
28- Adnan YILDIZ*
29- hafikliyiğido58*
30- samiyusuf58*
31- agcalli*
32- engin78*
33- hectortruva*
34- doğanay58*
36- (+6 kişi)*
37- (+6 kişi)*
38- (+6 kişi)*
39- (+6 kişi)*
40- (+6 kişi)*
41- (+6 kişi)*
43- (+1 kişi)*
44- mesocan*
45- Muhlis Bayrak*
46- MEHMET ALİ
47- sarilartekstil
48- kemal namık
49- beşir58 (+3 kişi)
50- CEMALD
51- Yigidomustafa58
52- Kayserili Arkadaşlar
53- x_burnley
54- sivistar (+25 kişi)
55- dikmencik
56- paradoks (+1 kişi)
57- impo
58- aliizzetbegovic
59- HAKANCİCEKLİ
60- alperen058
61- mustafa kahya
62- sivaslı-elif
karakule58 06.10.2007, 13:27 liste bayagı kabarmış işşallah mekan buyukturde rahat rahat sıgarız.....
liste bayagı kabarmış işşallah mekan buyukturde rahat rahat sıgarız.....Valla bende onu düşündüm hemşerim ama olsun be bi sandalye bulur bi yerlere sıkışırız. Ama yadigar abi lütfen köfteleri aceleye getirip çiğ çiğ yedirme :) Zaten çok özledim sivas köftesini çiğ olursa hiç bir işe yaramaz malamat ederiz iftarı valla :D
SS.COM İFTAR BULUŞMASINA KATILAMAYACAĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM.ALAH NASİP EDERSE 4. İFTAR BULUŞMASINA VEYA BAŞKA BİR ANLAMLI BULUŞMA OLURSA,O BULUŞMAYA KATILMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM.ŞUAN İÇİN HERKEZE BOL EğLENCELER DİLERİM.RAMAZAN AYINDA YAPILAN BU ANLAMLI BULUŞMALARI GERÇEKLEŞTİREN SS.COM AİLESİNE TEŞEKKÜR EDERİM.
Yav hemşolar ben yarın gelecem ama yeri bulamam birileri bana Kadıköy iskelesinden sonra hangi minibüslere binecegimi söylesin yada eğer iftar yerine çok yakınsa beni ordan alsa çok güzel olur ya yoksa ben teraviye anca bulurum orayı:D
evet gardaşalar yarın görüşmek üzere herkese hayırlı iftarlar..
yigidomustafa58 06.10.2007, 18:45 liste bayagı kabarmış işşallah mekan buyukturde rahat rahat sıgarız.....
hiç kuşkun olmasın mekan büyüktür...
http://www.siyamiersek.gov.tr/resim/kroki.jpg
ARKADASLAR YARIN KADIKOY DEYIM ISTEYEN OLURSA YARDIMCI OLURUZ
SAAT 6 GIBI KADIKOYDEN CIKIP IFTAR YERINE GIDECEGIM
ULASIM SORUNUN DA YARDIM ISTEYENE YARDIMCI OLURUZ
TEL:0533*306*44*97
YADA:KADIKOY/RIHTIM ISKELESININ ORADA MUNIBUSLER KALKIYOR IETT DURAGI ILE AYNI YERDELER ORADAN HASTANE ISMINI(siyamiersek) SOYLEMELERI YETERLI SIZE HANGI MİNUBUSE BINMENIZINDE YARDIMCI OLURLAR
TEVATiR-SiVASLI 06.10.2007, 19:52 Aahhhhhh aaaaaaaaaaahh,
Hepinize afiyet olsun arkadaslar. nasip kismet insallah seneye.Benim oglani gönderelim dedik. Bürokrasiye takildik.Bu arada ilk mesajima hemen cevap veren ve yardimci olmaya calisan ACALI ve MUSTAFA AKSOY hemserilerime tekrar tekrar tesekkür ediyorum.Allaha emanet olun. Bir bulut kayniyor sivas elinden.
alkanmustafa 06.10.2007, 19:58 Aahhhhhh aaaaaaaaaaahh,
Hepinize afiyet olsun arkadaslar. nasip kismet insallah seneye.Benim oglani gönderelim dedik. Bürokrasiye takildik.Bu arada ilk mesajima hemen cevap veren ve yardimci olmaya calisan AGCALLI ve MUSTAFA ALKAN hemserilerime tekrar tekrar tesekkür ediyorum.Allaha emanet olun. Bir bulut kayniyor sivas elinden.
KEŞKE GERÇEKTEN YARDIMCI OLABİLSEYDİK TEVATİR ABİ AMA OLSUN SENEYE İNŞAALLAH OĞLUNUDA ALIR BERABER GELİRSİNİZ BEN TEŞEKKÜR EDERİM ALLAHA EMANET OLUN
bahadır erdem 06.10.2007, 23:21 İSTABUL'LU HEMŞEHRİLERİME;
DAVETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.İZMİR'DEKİ DAVETE İCABET EDECEĞİM.HEPİNİZİN HAYIRLI RAMAZANLARI OLSUN.
BAHADIR ERDEM
sivaslıavukat 06.10.2007, 23:54 Geleneksel hale getirmeye çalıştığımız Sivasspor.com İftar Yemeğine Tüm hemşerilerimiz davetlidir.
MENÜ
ÇORBA
SİVAS KÖFTESİ
SALATA
İÇEÇEK
TATLI
İrtibat Numaraları:
1- sivaslıavukat *
2- GuNaY (+2) *
3- (+2)*
4- (+2)*
5- Recep_Yuksel*
6- ErdalGuler*
7- hakandemirezen*
8- albina58*
9- puar *
10- fatih_5834 *
11- alimuharrem58*
12- Ali İhsan Bostancı*
14- (+1 kişi)*
15- karakule58*
16- altuntas58*
17- ertor58*
18- bykim (+ 1)*
19- + 1*
21- (+ 1)*
22- nazimgulturk (+ 1)*
23- (+ 1)*
24- doğanay58 *
25- ebruli658 (+2) *
26- (+2)*
27- (+2)*
28- Adnan YILDIZ*
29- hafikliyiğido58*
30- samiyusuf58*
31- agcalli*
32- engin78*
33- hectortruva*
34- doğanay58*
36- (+6 kişi)*
37- (+6 kişi)*
38- (+6 kişi)*
39- (+6 kişi)*
40- (+6 kişi)*
41- (+6 kişi)*
43- (+1 kişi)*
44- mesocan*
45- sivaslı-elif
46- MEHMET ALİ
47- sarilartekstil
48- kemal namık
49- beşir58 (+3 kişi)
50- CEMALD
51- Yigidomustafa58
52- Kayserili Arkadaşlar
53- x_burnley
54- sivistar (+25 kişi)
55- dikmencik
56- paradoks (+1 kişi)
57- impo
58- aliizzetbegovic
59- HAKANCİCEKLİ
60- alperen058
61- mustafa kahya
Yeniden buluşmamıza az kaldı , hadi hayırlısı.
aykut-akay 07.10.2007, 03:14 resimleri en kisa zamanda bekliyoruz simdiden hayirli ifatarlar
resimleri en kisa zamanda bekliyoruz simdiden hayirli ifatarlar
Sağolasın gardaş,
İnşallah en kısa sürede sitemizde paylaşacağız :)
MURAT SARI 07.10.2007, 10:48 SLM OSMAN ABİ YA YANLIŞ SAYMADIYSAM TAM 141 KİŞİ İFTARA GELECEK
MEKAN BU KADAR SİVAS AŞIGINI ALACAKMI BİR İKİNCİCİ YERLERİMİZ REZERVE OLDUMU ORADA AYAKTA KALMIYALIM UMARIM YÜZÜMÜZÜN AKIYLA ORGANİZEDEN ÇIKARIZ HADİ HAYIRLISI BAKALIM BENİ ŞİMDİDEN HEYCAN BASTI YİĞİDOLARIMI GÖRECEM DİYE SAYGILARIMLA SARILAR TEKSTİL ADINA TEKSTİL MURAT SARI NOT .OSMAN ABİ BEN İKİ KİŞİ GELECEM SİZ BENİ 1 KİŞİ OLARAK YAZMIŞSINIZ MİSAFİRİM AYAKTA KALMASIN HAAAA
altuntas58 07.10.2007, 11:15 Geleneksel hale getirmeye çalıştığımız Sivasspor.com İftar Yemeğine Tüm hemşerilerimiz davetlidir.
MENÜ
ÇORBA
SİVAS KÖFTESİ
SALATA
İÇEÇEK
TATLI
İrtibat Numaraları:
1- sivaslıavukat *
2- GuNaY (+2) *
3- (+2)*
4- (+2)*
5- Recep_Yuksel*
6- ErdalGuler*
7- hakandemirezen*
8- albina58*
9- puar *
10- fatih_5834 *
11- alimuharrem58*
12- Ali İhsan Bostancı*
14- (+1 kişi)*
15- karakule58*
16- altuntas58*{+ 1}
17- ertor58*
18- bykim (+ 1)*
19- + 1*
21- (+ 1)*
22- nazimgulturk (+ 1)*
23- (+ 1)*
24- doğanay58 *
25- ebruli658 (+2) *
26- (+2)*
27- (+2)*
28- Adnan YILDIZ*
29- hafikliyiğido58*
30- samiyusuf58*
31- agcalli*
32- engin78*
33- hectortruva*
34- doğanay58*
36- (+6 kişi)*
37- (+6 kişi)*
38- (+6 kişi)*
39- (+6 kişi)*
40- (+6 kişi)*
41- (+6 kişi)*
43- (+1 kişi)*
44- mesocan*
45- sivaslı-elif
46- MEHMET ALİ
47- sarilartekstil
48- kemal namık
49- beşir58 (+3 kişi)
50- CEMALD
51- Yigidomustafa58
52- Kayserili Arkadaşlar
53- x_burnley
54- sivistar (+25 kişi)
55- dikmencik
56- paradoks (+1 kişi)
57- impo
58- aliizzetbegovic
59- HAKANCİCEKLİ
60- alperen058
61- mustafa kahya
Osmancığım sizeden ricam beni 2 kişi olarak değerlendir oğlumla beraber gelmek istiyoruz vakit gec olmadıysa lütfen ben iki kişi geleceğim rezervasyonu yeniden elden gecirmeni rica ediyorum
abı sen gel sorun olmaz oglunun da basımızın ustunde yerı var
|