Orijinalini görmek için tıklayınız : KİMSE KOMPLO KURAMAZ!!

SivasSpor.Com
26.09.2007, 13:10
Sivasspor'da kurdukları iyi sistem sayesinde başarının geldiğine dikkat çeken Uygun, "Yetenekli gençleri takıma dahil ediyoruz. Futbolculara verilen sözleri yönetim kurulumuz yerine getiriyor. Onlar da takıma faydalı olabilmek için elinden geleni yapıyor. Benim için futbolcuların potansiyeli önemli. Hakem hataları ile hepimiz karşılaşıyoruz. Önemli olan olayları en az zararla atlatmak. Herhangi bir şekilde komplo ve art niyetle karşılaşacağımızı düşünmüyorum. Hiç kimsenin Sivasspor üzerinde bunları yapma cesareti ve gücü hissedeceğini sanmıyorum" şeklinde konuştu.

Geçen sezon 4 büyüklerle oynadıkları maçlardan 8 puan aldıklarına dikkat çeken Bülent Uygun, "Bu da gösteriyor ki, herhangi bir problemimiz yok. 4 büyükler dediğiniz zaman biri 100 milyon dolara kurulmuş takım, bir tarafta da 12-13 milyon YTL'ye kurulmuş bir takım. Aradaki fark ister istemez takımlar arasında uçurumlara yol açıyor" diye konuştu.

Türk futbolunun kural ve kanunlarla yönetildiğini belirten Uygun, "TFF Başkanı Haluk Ulusoy ve yönetim kurulu, Trabzonspor maçıyla ilgili doğru kararı sonunda almış bulunmaktadır. Bu da futbol adına sevindirici bir durumdur. Hiç kimse kurallar haricinde hareket etme şansına sahip değildir. Alınan karar da doğruydu. Türk futbolu umarım bundan sonra bu tür olaylara meyil vermeyecek şekilde devam eder" dedi.

sedat yildiz
26.09.2007, 14:26
sayin bulent hoca sivasimizda beraberlik oldukca basarilarimiz mutlak gelecek

altuntas58
26.09.2007, 16:40
bize komplo kurmaya kalkışacaklar olabilirmiş aklına şaşarım sivasspora böyle bir hayasızlığı yaptırmaya fırsat vermeyiz yapacak adam daha anasından doğmamış kimseninde böyle bir iş yapamaz ve yapmaya cesareti olamaz her şey sivasspor için

1967_DERNEK_MUSTAFA
27.09.2007, 00:13
bu adamlar her geçen gün batıyorlar bunun farkındalarmı değillermi farkında değillerse farkına vardırırız KISASA KISAS BURDAYIZ

albina58
27.09.2007, 03:04
Sevgili BÜLENt UYGUN'un tespiti tamamiyle doğrudur.Trabzon-sivasspor maçında yaşanan olayları Haluk ULUSOY yandaşları tezgahlamış ve bu tezgahada SİVASSPOR alet edilmeye çalışılmışdır.Amaç:Bu maç neticesinde ve olası bir trabzona verilecek ceza ile,hükümetin adamı konumundaki kulüp başkanı,kulübün haklarını koruyamadı lanse edilecek,istifası istenecek ve ulusoyun adamı başkanlık koltuğuna oturtulacakdı.Nitekim taraflı tarafsız tüm spor kamuoyu,SİVASSPOR'un haklı davasında yanında yer aldılar ve bize elle tutulur bir ceza verilmeksizin,ulusoyun hedefleride gerçekleşmiş oldu.Burda bizim haklı davamızda yanımızda yer alan medya mensuplarına ayrı bir teşekkür borcumuzdur.
Başkanımızın ilk başta söylediği veya konunun içini iyi anlayarak yaklaşımı,mutlu sona ulaşmamızda ayrı bir etkendir.Olası bir FİFA veya CAS mahkemelerinde hak arama durumumuz bize ters tepecek ve duygu sömürüleri ile vatan hainliğine varan karalama yapılacaktı bize.Keza bizim kara düzen demokrasi veya hak arama sistemimiz buna müsade etmiyor.
Sözün kısası bu olay bize ders olmalı ve devletin tüm kurumlarında güçlü bir lobi oluşturma düşüncemizi eksik etmememiz gerekmektedir.Keza bir yıl kadar evveline kadar,başbakan yardımcısı hemşerimiz,A.LATİF ŞENER kaldıki 2002 yılından beri tüm yüksek erkan tarafından CUMHURBAŞKANI adayı olduğu halde,başta biz hemşerilerimizin örgütlü bir destek vermemesi neticesinde üst düzeyde devlette temsil edecek bir yetkilimiz yok,neticesinde ayrı bir anekdot,haber akışlarında bile sivas'ın hava durumu sunumu unutulur oldu,bu başlangıçtı.
SİVAS genelini kapsayan,valilik,belediye başkanlığı ve ileri gelen işadamı gibi nüfuslu şahsiyetlerden oluşan bir KENT KONSEYİ kurulması ve ilimizi dünya genelinde ehli ellerden alınan referanslar ile temsili olması gerekmektedir.

yigido Atilla
27.09.2007, 03:29
Burasinin Türkiye oldugunu Hatirlayalim . Tahkimin verdigi karardan federasyon Büyük yara aldi. Tahkim Ulusoy ve grubunun oyuncagi olmadi ve onlarin masa basinda oynadiklari oyunu Uefan in kurallari cercevesinde bozdu baska bir sonuc cikmis olsa idi Tahkimde büyük bir yara alirdi. Ulusoy bunun altinda kalirmi !!!ben inanmiyorum bundan sonraki maclarda görecegiz, medyada lobimiz malesef yok medya bizi sevdigi icin desteklemedi sadece ve sadece Uefa nin kurallarini savundu.

zaralım 58
27.09.2007, 08:22
artık SİVAS geçmişde yaşanan üzücü ve çirkin olaylardan sıyrılım birlik beraberlik ruhuna sahip ve buda hem takımımıza hemde kent'e pozitif olarak yansımış oluyor

puar
27.09.2007, 09:19
bilent hocamın dediklerine aynen katılıyorum..
ülkemizde tff diye bişey yok onların görevi sadece klubleri birbirine düşürmek başka işleri yok verdi hiç bir kararda nihayi olmadı hep başkalarının tesiri altında kaldı ülkemizin hukuk devleti olması onların hatalarını birazda olsa örtmüş oldu...
bu saatten sonrada takımımızın üstünd oynanacak oyunlara başta başkanımız ve yönetimiz olmak üzere biz taraftarlar olarakta bunlara izin vermeyeceğiz...
dilerim bu senin sonunda 5. şampiyonluk sivastan çıkar.