Orijinalini görmek için tıklayınız : MAÇIN ARDINDAN...
SivasSpor.Com 01.10.2007, 00:04 http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/7_2474_uygun2800.jpg
Bülent Uygun, maçın ardından yaptığı açıklamada, futbol adına sahada her iki takımı da oynanan futboldan dolayı tebrik ettiğini söyledi. 2-0'dan 3-2 gibi bir sonuçla Bursaspor'u yenmek Sivas camiası adına, benim adıma mutluluk verici'' dedi.
Sahada çetin bir mücadele yaşandığını ifade eden Uygun, ''Ve sonucunda da Avrupai bir futbol mücadelesi, atılan birbirinden çok güzel goller vardı'' dedi.
Bu maça hafta başından itibaren en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını ifade eden Uygun, şöyle konuştu:
''Çünkü içerideki maçları kaybetmek lüksümüzün olmadığını düşünüyoruz. Bursaspor çok güçlü bir takım. İster istemez çok zor geçecekti. Maçın başında daha birinci dakikada yediğimiz şok bir golle sarsıldık, arkadan oyunu dengelediğimiz anlarda Ömer Erdoğan'ın ikinci goldeki omuza basarak çıkması ve topu geriye çevirmesiyle yediğimiz ikinci golden sonra da bir anda oyunun kontrolünü kaybettik gibi oldu. Ama ikinci yarı futbolcu kardeşlerim bu maçı çevirebileceklerini, ne kadar iyi futbolcu olduklarını iyi biliyorlardı. Dolayısıyla onlara bazı taktik değişiklikleri bildirdik. Ve hep beraber 11 tane aslan yedek kulübemdeki bütün futbolcularla birlikte bunu başardık. 2-0'dan 3-2 gibi bir sonuçla Bursaspor'u yenmek Sivas camiası adına, benim adıma mutluluk verici.''
Uygun, maçın hakemiyle ilgili bir soru üzerine, hakemliğin hobi olmaktan çıkarılıp profesyonel bir hale getirilmesi gerektiğini belirterek, ''Çünkü onlar hepsi genç ve her seferinde daha da ileriye gidiyorlar. O geçiş olayını iyi yapmamız gerekiyor'' dedi.
BÜLENT KORKMAZ
Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz da ilk yarı her şeyin istedikleri gibi gittiğini, golleri de bularak 2-0 öne geçtiklerini kaydetti.
İkinci yarıda Tum'un sakatlanarak çıkmasının biraz oyun düzenlerini bozduğunu anlatan Korkmaz, şöyle konuştu:
''Gol de gelince oyun konsantremiz de bozuldu. Duran topları çok uyarmıştık, ikaz etmiştik ve üzerinde titizlikle durmuştuk. Duran toptan da gol yedik. Skor 2-1 olduktan sonra oyun düzenimiz bozuldu. Konsantrasyonumuz oyun içinde gitti. Ve Sivasspor 3-2 öne geçti. Beraberliği yakalamak için çok çabaladık ama olmadı. Artık önümüze bakacağız.''
Korkmaz, maçın hakemiyle ilgili soru üzerine, ''Balili yıllardır oynuyor. Ama bu kadar faulsüz, faul ortamı yaratması, hakemlerin de buna müsamaha göstermesi tabii ki biraz düşündürücü. Yani artık her hakem her oyuncunun oyun stilini, oyun karakterini tanıyor. Buna göre daha da dikkatli olması lazım. Ama tabii bu mazaret değil'' diye konuştu.
Teknik heyeti ve futbolcuları tebrik eder,zirve yarışında aynı hırs ve azimle devam etmelerini temenni ederim.:):):)
YAW BU TRT BU SPOR PROGRAMLARI SPORA AT GÖZLÜGÜYLE BAKIYOR LİGDE SADECE 4 TAKIM VARMIŞ GİBİ. SAAT 1 E GELİYOR GOLLERİMİZİ İZLEMEK İÇİN HALA YATAMADIM BEKLİYORUM. YÜZSÜZ TRT HİÇ UTANMALARIDA YOK. VARSA YOKSA ONLAR İÇİN DÖRT TAKIM VAR KEŞKE ŞAMPİYON OLSADA SİVASIM UTANDIRSA BU UTANMAZLARI
alkanmustafa 01.10.2007, 00:42 BİZE BU MUTLULUĞU YAŞATAN TÜM CAMİAYI TEBRİK EDERİM BAŞTA BÜLENT HOCA FUTBOLCULAR VE BAŞKANIMIZI
ademgoze 01.10.2007, 01:11 rtr mesaj attım okundu yayın gelmemiş antepten geliyor sivastan gelmedi mi
ahmetcelik 01.10.2007, 01:57 TRT nin Sivasa Alerjisi olmasinda Diyarbakirami yoksa Tunceliyemi olsun kardesim bunlarin ne mal oldugu belli. Isterlerse SIVASIN Maclarini hic göstermesinler, biz´Sivassporumuzu Ic ve dis Sahada Yalniz birakmayalim o yeter bu Stadimiz doldugu sürece ve Sivassporumuz Büyük Hocamiz Büyük Teknik Direktörümüz BÜLENT UYGUN Önümüzde böyle durdugu sürece biz adimizi AVRUPADA degil DÜNYADA duyurmak icin her türlü destegi verecegiz yeterki Sivaslilar el ele versin kimse bizi yenemez ve engeleyemez TRT bu hafta ne olduysa bizi namimizla andi YIGIDOLAR diye program akisinda, yani bunlar bir gün ITAAT edecekler.
Ultra sivasli 01.10.2007, 02:32 TRT nin Sivasa Alerjisi olmasinda Diyarbakirami yoksa Tunceliyemi olsun kardesim bunlarin ne mal oldugu belli. Isterlerse SIVASIN Maclarini hic göstermesinler, biz´Sivassporumuzu Ic ve dis Sahada Yalniz birakmayalim o yeter bu Stadimiz doldugu sürece ve Sivassporumuz Büyük Hocamiz Büyük Teknik Direktörümüz BÜLENT UYGUN Önümüzde böyle durdugu sürece biz adimizi AVRUPADA degil DÜNYADA duyurmak icin her türlü destegi verecegiz yeterki Sivaslilar el ele versin kimse bizi yenemez ve engeleyemez TRT bu hafta ne olduysa bizi namimizla andi YIGIDOLAR diye program akisinda, yani bunlar bir gün ITAAT edecekler.
DAHA NE YAPALIM GARDAS LIG IKINCISIYIZ SANKI AYRI LIGLERDE OYNUYORUK OYNADIGIMIZ SAHA AYNI HAKEMLER AYNI YALNIZ TEK EKSIGIMIZ TARFTARIMIZ. SIVAS YERINE ISTENBUL TAKIMLARININ PESINDE KOSTUGUMUZ SÜRECE BÜYÜK TAKIM OLAMAYIZ. GÜZEL YAZMISIN ELE ELE VERELIMDE BU NASIL OLACAK BIR ELINIZ BIZDE DIGER ISTANBUL TAKIMLARINA JAPON YAPISTIRICISI GIBI YAPISMIS BIRAKMIYORSUN BU SADECE SENIN ICIN GECERLI DEGIL SENIN GIBI MILYONLARCA SIVASLI HALE BU HASTALIKTAN KURTARAMADIGI SÜRECE BIZ MALESEF BÜYÜK TAKIM OLAMAYACAGIZ IKI TAKIMLI BIR TARAFTAR NASIL OLUR DIGERI MILLI TAKIM OLUR. YOKSA GERISI MASAL HIKAYE TIMSAH GÖZYASLARI .. SAYGILARIMLA ULTRA SIVASLI
albina58 01.10.2007, 03:04 Sevgili Bülent UYGUN'un her maç sonrası,rakip takımı onere etmesi futbolda olması gereken,dostluk sevgi ve barış söylemini yeşil sahalarda uygulayan tek teknik direktör olarak,gıpta ile bakıyorum.
Geçmişden gelen,sağlam zemine oturttuğu futbol karekteri ile bana ayrıca mutluluk ve sivasspor taraftarı olarak dinlerkende ayrı bir haz alıyorum.
Tek bende rahatsızlık uyandıran ve son bir kaç maçta gördüğüm futbolcularımızın agresif yapılarının,UYGUN'un zamanla bir düzenleme yapacağınada umudum var.Bu terettümün gerçekleşmesi durumunda,umarım takımımızın kazanmak için olan inat ve israrları zayıflamaz.
Bulnet uygun sana ekibinie ve bizi bu mutlulugu yasatan futbolcularimiza tesekkurler.
Tribunleri bayram yerine ceviren tiklim tiklim dolduran taraftarimiza da tesekkur bir borctur.
Nice galibiyetlere. Insallah bu ligi ilk 4 icerisinde tamamlayacagiz bu sene...
albina58 01.10.2007, 03:47 Sivas'taki,tüm gurupları ve dernekleri ayrıca tebrik etmek isterim zira,liğ genelinde 300-500 gibi seyircilerle maçlar oynanırken,bizim taraftarlarımız trübünleri tıklım tıklım doldurarak takımımızı yalnız bırakmamışlardır.
Tüm seyircilerimize tekrardan bu ilgi ve desteklerinden dolayı tebrik ederim.
hocam teşekkür ederiz takımı nerelerden nereye getirdin temiz kişiliğinle inşallah bizi bu sene uefaya taşıyacaksın.
handsome5867 01.10.2007, 09:13 trtnin alayına isyan ölüme sivasspor
SivasLady 01.10.2007, 09:19 yönetimi ve takimi tebrik ederim
cok güzel ve heyecanli bir mac oldu
ilk yari ümitsiz görünsede ikinci yari takimin azimi ile amaca ulasildi
TV58deki röp. sevincleri görüldü bizde mutlu oldun
insallah böyle devam eder
takimi yalniz birakmayan TARAFTARA da cook cok TESEKKÜRLER
cok güzel bir destek oldunuz tebrik ederim
Abdullah DuMaN 01.10.2007, 09:28 BÜLENTLERİN MAÇINDA GÜLEN TARAF BÜLENT UYGUN OLDU
B.Demirci 01.10.2007, 09:42 Bu Kazanma "Hırsı ve İnadı"nı gururla izliyoruz. Bu inadı ve hırsını takımına kazandıran enjekte eden BÜLEN UYGUN'u tebrik ve takdir ediyoruz. Ben iddia ediyorum ki, böyle birşeyi belki sezon sonuna kadar bir başka takımıda göremeyeceğiz. Yani 2-0 geriye düştükten sonra maçı 3-2 ye getirecek başka bir süper lig takımı yok diyorum. Buna 3 büyükler (!) de dahil. Bir dipnot; TRT'nin insanlara işkencesinden şikayetçiyim. Heyecansız, futbolsuz bir Trabzon maçını dakikalarca Türk insanına zorla seyrettiren TRT Sivassporumuzun bu muhteşem gol dolu, heyecan dolu, futbol dolu maçını 01:15'e bırakmasını anlamak imkansız. Eğer kaygıları reyting ise; ben iddia ediyorum ki, Sivassporumuzun taraftar sayısı Trabzondan daha fazla. Hodri meydan araştırsınlar. Sivassporun maçlarını sadece Sivassporlular merak etmiyor, Tokatlısı, Malatyalısı, Elazığlısı, Erzincanlısı, hulasa Futbolu takip eden Anadolunun yüzde doksanı merak ediyor. Bu takım bu kadar kısıtlı imkanlarla nasıl bu mücadeleyi veriyor diye merak ediyorlar. Biz onlarında sesi oluyoruz bir bakıma.
ofozturk 01.10.2007, 09:54 Bu Kazanma "Hırsı ve İnadı"nı gururla izliyoruz. Bu inadı ve hırsını takımına kazandıran enjekte eden BÜLEN UYGUN'u tebrik ve takdir ediyoruz. Ben iddia ediyorum ki, böyle birşeyi belki sezon sonuna kadar bir başka takımıda göremeyeceğiz. Yani 2-0 geriye düştükten sonra maçı 3-2 ye getirecek başka bir süper lig takımı yok diyorum. Buna 3 büyükler (!) de dahil. Bir dipnot; TRT'nin insanlara işkencesinden şikayetçiyim. Heyecansız, futbolsuz bir Trabzon maçını dakikalarca Türk insanına zorla seyrettiren TRT Sivassporumuzun bu muhteşem gol dolu, heyecan dolu, futbol dolu maçını 01:15'e bırakmasını anlamak imkansız. Eğer kaygıları reyting ise; ben iddia ediyorum ki, Sivassporumuzun taraftar sayısı Trabzondan daha fazla. Hodri meydan araştırsınlar. Sivassporun maçlarını sadece Sivassporlular merak etmiyor, Tokatlısı, Malatyalısı, Elazığlısı, Erzincanlısı, hulasa Futbolu takip eden Anadolunun yüzde doksanı merak ediyor. Bu takım bu kadar kısıtlı imkanlarla nasıl bu mücadeleyi veriyor diye merak ediyorlar. Biz onlarında sesi oluyoruz bir bakıma.
kardeş öncelikle 2-0 dan 3-2 yenen tek takım değiliz. bjk de yapmıstı bunu denizli karşısında. bir de trt konusundaki söylediklerine tamamen katılıyorum. yav en son bizim maçı verdiler. evde internet olsa neler yazacaktım neler. taaa antepten ulaşıyor ama sivasımdan ulaşmıyor ne tuhaf. birde ts macını zaten stadyum programı vermişti bir daha veriyorlar. sanki adam gibi bir maç olduda adamı resmen günaha sokuyorlar.
sivas_kangallı 01.10.2007, 10:03 YAW BU TRT BU SPOR PROGRAMLARI SPORA AT GÖZLÜGÜYLE BAKIYOR LİGDE SADECE 4 TAKIM VARMIŞ GİBİ. SAAT 1 E GELİYOR GOLLERİMİZİ İZLEMEK İÇİN HALA YATAMADIM BEKLİYORUM. YÜZSÜZ TRT HİÇ UTANMALARIDA YOK. VARSA YOKSA ONLAR İÇİN DÖRT TAKIM VAR KEŞKE ŞAMPİYON OLSADA SİVASIM UTANDIRSA BU UTANMAZLARI
aynen katılıyrum size..............
önceleri trt de hafta 1 macıda canlı veriyorlardı haftanın en iyi maclarından birini vermiyolar denizli kayseri macını veriyolar birde dalga gecer gibi 6 saatin sonunda sadece 3 dk görüntü 2 dk yorum yazık yazık sonrada neden taraftar gitmiyor.
sivasli_yldrm 01.10.2007, 10:58 ne diyeyim ki be bülent hocam sen bu yiğidoların başında olduğun sürece inş daha çok maç kazanacaz inş
TRT nin ne yapmak istediğini anlamıyorum . Sen git Lig 2.si SİVASPOR la Ligin pozitif ve iyi oynayan takımı Bursaspor maçını naklen verecene Gitti sıradan bir maçı yayınladı zatende pişman olmuştur TRT maçın skorunu ve mücadeleyi görünce..
Ayrıca madem maçı vermedin bari maçın özeti gece saat 1:30 son maç olarak gösterme hakkaten sinir oldum gecenin köründe verdiler maçı ilk maç olarak vermesi gerekirken son maç olarak verdiler . Arkadaşlar organize olarak bi şekilde TRT ye tepki e mail i gönderelim nasıl olur acaba ?
mrkz_abi 01.10.2007, 11:13 ya maço 01=30 da vermelerini geçtik öbür takımlardan bahsetdiği kadar bizden bahsetmedi anlamıyorum daha ne yapacaz lig ikincisiyiz
Bu trt'nin bize garezi ne denizli-kayseri maçının her şeyini konuştular... Böylesine önemli bir maçi iki cümleyle geçiştirdiler...
Ss--58--Ss 01.10.2007, 11:30 bu galibiyetimizde emeği gecenlere teşekkürler.mükemmel bir oyun ortaya koyarak galip gelmesini bildik.tebrikler yiğidolar...
Bülentt Hocaa sen bitanesin yaaa..Bu adam warken sırtımız yere gelmez beyler..
34-murat-58 01.10.2007, 12:00 bulent hoca helal olsun
gercekten harıkasınız
KIZILCAN 01.10.2007, 12:05 Sivasspor geçen sene bu haftalarda son sıralarda yer alırken bu senenin aynı haftasında zirveye oynuyor.İşte teknik direktör farkı!
edebiyatisyen 01.10.2007, 12:10 Arkadaşlar TRT ye sadece şunu yazıp gönderelim
!!!NEO ZORUNUZA MI GİTTİ!!!
Ss--58--Ss 01.10.2007, 12:29 Arkadaşlar TRT ye sadece şunu yazıp gönderelim
!!!NEO ZORUNUZA MI GİTTİ!!!
aynen katılıyorum...............:D:D :D
altuntas58 01.10.2007, 12:30 rtr mesaj attım okundu yayın gelmemiş antepten geliyor sivastan gelmedi mi
Adem kardeşimi kutlarım trt ye mesaj cekmiş okundu bende cektim fakat benim mesajım galiba sansüre takıldı biraz farklı mesaj yazdım o andaki sinir sistemim bozuktu rast gele yazdım arkadaşlar herkes bu konu üzerinde biraz duyarlı olsun benim mesajımı okumazlar niye mesaj yazayımki demeyin biri olmassa diğerini okumak zorunda kalıyorlar işin doğrusunu biliyormuyuz acaba bu gecikme işi trt denmi kaynaklanıyor yoksa lig tv denmi kaynaklanıyor bence bu olay lig tv den oluyor bizim yapacağımız olay lig tv yi protesto mesajlarına boğmalıyız arka planda kalıyor ama bence bu işin kanağı LİG TV bu arada sivassporumuzu, teknik heyeti,yönetim kurulunu,ve dün 4 eylül stadyumunu ağzına kadar dolduran o muhteşem seyircimizin destekleriyle bursasporla oynanan macı yenilgiden kurtarıp yenmeyi başaran bizlere bayram havası yaşatan tüm camiayı tebrik ederim ve başarılarının devamını temenni ederim
RECEP_YÜKSEL 01.10.2007, 12:31 Lig'de Sivasspor mucizesi!
01 Ekim 2007 Pazartesi 07:40
Ligin flaş ekibi Sivasspor, mucizelere imza atıyor. Bursa karşısında ilk yarıda 2 gol yediler ama...
SİVAS: 3-2 :BURSA
Turkcell Süper Lig'de Sivasspor, sahasında Bursaspor'u 3-2 yendi..
Stat: 4 Eylül
Hakemler: Halis Özkahya xx, Ekrem Kan xx, Şahan Yılmaz xx
Sivasspor: Petkoviç xxx, Abdurrahman xxx, Sedat xxx, Hayrettin Yerlikaya xxx, Murat Sözgelmez xxx, Devran Ayhan xxx, Musa Aydın xxx (Dk. 84 İlhan ?), Yasir xxx (Dk. 74 Cvetkov xx), Muhammed Ali xxx (Dk. 90 Aytaç ?), Mehmet Yıldız xxx, Balili xxx
Bursaspor: Vega Hernandez xx, İsmail Güldüren xx, Ömer Erdoğan xx, Jason Lee Vandelannotie xx, Bekir Ozan Has xx, Veli Açar xx (Dk. 79 Pancu x), Sinan Kaloğlu xx, Sumulıkoski xx, Cihan Haspolatlı xx, Yenel Tuncer xx (Dk. 59 Ömer Aysan Barış xx), Herve Tum xx (Dk. 46 Collins Mbesuma xx)
Goller: Dk. 3 Veli Açar, Dk. 29 Cihan Haspolatlı (Bursaspor), Dk. 56 ve 69 Muhammed Ali, Dk. 76 Mehmet Yıldız (Sivasspor)
Sarı kartlar: Dk. 37 Sedat, Dk. 63 Hayrettin Yerlikaya (Sivasspor), Dk. 63 Cihan Haspolatlı, Dk. 67 Jason Lee Vandelannotie, Dk. 79 Bekir Ozan Has, Dk. 86 Pancu, Sinan Kaloğlu (maç sonrası) (Bursaspor)
Maçın ilk saniyelerinde santradan aldığı topla ceza alanına doğru
hareketlenen Yasir'in yaklaşık 35 metreden sert vuruşunda, meşin yuvarlak direğin üstünden az farkla auta çıktı.
3. dakikada Bursaspor'un golü geldi. Orta alandan atılan uzun pasta Sinan Kaloğlu'nun savunmanın arkasına gönderdiği topla ceza alanının sağında buluşan Veli, yerden plase bir vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Petkoviç'in sağından filelere gönderdi: 1-0.
19. dakikada Abdurrahman'ın pasıyla ceza alanının solunda topla buluşan
Balili'nin tehlikeli pozisyonda ayağının üstüyle yaptığı vuruşta, kaleye paralel
giden meşin yuvarlağı, savunma uzaklaştırdı.
29. dakikada Sumulıkoski'nin kullandığı serbest atışta, ceza alanı
içerisinde Ömer Erdoğan topu kafayla kale alanına indirdi. Topu önünde bulan Cihan Haspolatlı'nın yatarak vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 2-0.
41. dakikada Balili'nin sağdan ortasında ceza alanı içerisinde topa iyi
yükselen Yasir'in kafa vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.
44. dakikada sol kanattan kullanılan korner atışında, ceza alanının
çaprazında bekleyen Balili'nin gelişine vuruşunda, ağlara doğru giden topu kale çizgisi üzerinde Bekir kafayla çıkarttı.
İlk yarı 2-0 Bursaspor'un üstünlüğüyle tamamlandı.
MAÇIN İKİNCİ YARISI
49. dakikada kaleyi karşıdan gören bir noktadan Collins Mbesuma'nın yaklaşık 35 metreden sert vuruşunda, top üstten auta çıktı.
56. dakikada Balili'nin soldan kaleye paralel yerden yaptığı ortasında, kale içinde topa dokunan Muhammed Ali meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-2.
69. dakikada sol kanatta Balili'ye yapılan faulün ardından kazanılan serbest atışı Muhammed Ali kullandı. Muhammed Ali'nin kale alanına falsolu bir şekilde ortaladığı top, yere çarparak kimseye değmeden filelerle buluştu: 2-2.
76. dakikada Balili ile yaptığı verkaçla süratle ceza alanı içine girerek kaleci Hernandez ile karşı karşıya kalan Mehmet Yıldız, yerden plase bir vuruşla meşin yuvarlağa filelere gönderdi: 3-2.
İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca maç 3-2 Sivasspor'un üstünlüğüyle sonuçlandı.
Bu arada maçın bitiş düdüğünün ardından maçın orta hakemi Halis Özkahya'ya itirazlarını sürdüren Bursasporlu Sinan Kaloğlu sarı kart gördü
bu daha başlangıç haydi sivasspor
EyüphanAydın 01.10.2007, 13:42 VALLAHİ BÖYLE BİR TEKNİK DİREKTÖR HANGİ ANADOLU TAKIMINDA VAR YA SAYIN BÜLENT HOCA SENLE VE BİZ ÇOK İY İŞLER BAŞARAÇAĞİZ İNŞ
onursahin 01.10.2007, 13:44 Peki neydi Sivasspor’u bu kadar ateşleyen. Karşılaşmanın ilk yarısının bitiş düdüğünün ardından Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz soyunma odasına giderek aslanlarından bu maçı kazanmalarını istedi. Onlarda karşılaşmanın ikinci yarısında sahaya çıkarak Başkanın istediğini yaptı.
Tebrikler Sivasspor’a, tebrikler Bülent Hocaya, tebrikler Mecnun Başkan’a. Kısıtlı bütçesine rağmen ligdeki takımlara kök söktüren Sivasspor’un dillere destan başarısı karşısında şapka çıkartmayan beri gelsin. Sivasspor-Bursaspor karşılaşmasını izleyen bir çok kişi Sivasspor’un farklı mağlup olacağını düşünüyordu. İlk yarıda sahada faullü futbolu ile Sivasspor defansını zora sokan ve 2 gol bulan Bursasspor vardı. İkinci yarı dişe diş kora kor bir mücadele. Zaman zaman gerginlikler, itişmeler kalkışmalar ve muhteşem futbol. Sivasspor ve Bursaspor’u kutluyorum. İki Bülent’in savaşında gülen Asker Bülent oldu. Bu arada ligde adeta tarih yazan Sivasspor’un başarısından fazlaca bahsetmeyen genel medyadaki değerli meslektaşlarımızı da göreve davet ediyorum
onursahin 01.10.2007, 13:46 Peki neydi Sivasspor’u bu kadar ateşleyen. Karşılaşmanın ilk yarısının bitiş düdüğünün ardından Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz soyunma odasına giderek aslanlarından bu maçı kazanmalarını istedi. Onlarda karşılaşmanın ikinci yarısında sahaya çıkarak Başkanın istediğini yaptı.
Tebrikler Sivasspor’a, tebrikler Bülent Hocaya, tebrikler Mecnun Başkan’a. Kısıtlı bütçesine rağmen ligdeki takımlara kök söktüren Sivasspor’un dillere destan başarısı karşısında şapka çıkartmayan beri gelsin. Sivasspor-Bursaspor karşılaşmasını izleyen bir çok kişi Sivasspor’un farklı mağlup olacağını düşünüyordu. İlk yarıda sahada faullü futbolu ile Sivasspor defansını zora sokan ve 2 gol bulan Bursasspor vardı. İkinci yarı dişe diş kora kor bir mücadele. Zaman zaman gerginlikler, itişmeler kalkışmalar ve muhteşem futbol. Sivasspor ve Bursaspor’u kutluyorum. İki Bülent’in savaşında gülen Asker Bülent oldu. Bu arada ligde adeta tarih yazan Sivasspor’un başarısından fazlaca bahsetmeyen genel medyadaki değerli meslektaşlarımızı da göreve davet ediyorum
ajansspor serhat zafer
ajansspor serhat zafer
yigidomustafa58 01.10.2007, 15:24 tebrikler Bülent Hoca gerçekten takımı ikinci yarı çok güzel bir şekilde rakib kaleye sürdün ve 3-2 kazandık .mutluyuz...
alijinho 01.10.2007, 18:15 yaw bilmiyorum ama bir sivasimin macina golune bakamadim
sabah ise gidiyorum ve gecenin 1:30 kadar beklemem mi lazim
bu ne resalet sanki dört takim dan baska si yokmus gibi
maclara baska nerden bakabilirim ki rezillig bu yaaaa
s-i-n-a-n-58 01.10.2007, 19:21 gardaslar trt de hakli reytink olayi sivassporun nekadar cok izliyicisi oldugunu biliyo ondan gec yayinliyo taraftarimiz 1numara sivas sana sanpiyonluk yakisir heryerde herzaman enbuyuk sivas
onetanem58 01.10.2007, 19:57 cok tsk sivasspor :)..........
Turan 59 01.10.2007, 20:08 TAKIMIMIZLA GURUR DUYUYORUZ.HER ZAMAN VE HER ŞARTTA ARKASINDAYIZ.
erdal 58 01.10.2007, 20:14 helal olsun arkadaşlar doldurun türübünleri.sivassporumuz bu sene gerçekten çok iyi takım olmuş ben bugün herkesten tebrikler aldım çok gururlandım bu gurur hepimizin.teşekkürler bülent hoca tebrikler futbolcu arkadaşlar sivas halkı biz bu başarılara açız hep destek tam destek.
kangallı sinan 01.10.2007, 20:58 evet bnce takım çok iyi bir kere sivas şunu çok iyi biliyorki kendi sahamızda puan vermiyoruz bu iyi..çünküen doğrusuda bu bence .deplasmanlarda takımına gör oynuyabiliriz üç büyüklere veyattas antap manisa gibi trabzon gibi maçlara bir puan parolasıyla çıkıp elimizden geleni yapmalıyız ence hedefe doğru adımlarla gidiliyor böyle azim gayret istek arzu olduktan sonra..bu iş tama
ayazoğlu 02.10.2007, 03:05 Kalbin nekadar temiz hocam dualarımız sizinle
nazimgulturk 02.10.2007, 15:26 rtr mesaj attım okundu yayın gelmemiş antepten geliyor sivastan gelmedi mi
EVET DUYDUM ADEM GÖZE OKUDU MESAJI BENDE BU HAFTA ATICAM REKLAM OLSUN :d:d
|
|