Orijinalini görmek için tıklayınız : TRABZONSPOR'A SÜRPRİZ ....

SivasSpor.Com
01.10.2007, 16:20
http://www.gencturkhaber.com/images/170290.jpg
Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, ikinci yarı Sivas'ta oynayacakları maçta Trabzonspor'u en iyi şekilde güller ve çiçeklerle karşılayıp, aynı şekilde uğurlayacaklarını belirterek, ''Belki de bir sürpriz yapacağız. Onu da yönetim arasında tartışmaya başladık'' dedi.

<table cellspacing="0" cellpadding="3" width="99%" border="0"><tbody><tr><td width="100%">Fikret Ünsal, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, dün Bursaspor ile oynadıkları maçta mükemmel bir karşılaşma seyrettiklerini, hem rakiplerini, hem de 2-0'dan maçı 3-2'ye getiren takımlarını kutladığını söyledi.

İyi bir takım oluşturduklarını, tüm Türkiye'nin takdir ettiği bir kulüp haline geldiklerini ifade eden Ünsal, ''Dün gördük ki, seyircilerimiz de o muhteşem tezahüratlarıyla ikinci yarıya 2-0 mağlup giren takımlarına müthiş enerji verdiler. Verdikleri bu destekle de sahadan galip ayrılmasını bildik'' diye konuştu.

Hakem kararıyla tatil edilen Sivasspor-Trabzonspor maçına da değinen Ünsal, şöyle konuştu:

''Sayın Nuri Albayrak, gerçekten bu konuda çok çırpındı. Çırpınmasını da ben gayet doğal karşılıyorum. Çünkü neticede takımının hakkını savunuyor ama bir şeyi kaçırdı Nuri Albayrak başkanım. İlk çıkışında, o maçın hemen sonrasında çok doğru bir teşhis koymuştu. Provokasyon demişti. Bu teşhisi çok doğru ve yerindeydi. Gerçekten de o maçta Trabzonspor ciddi bir provoke ile karşı karşıya kaldı.''

''BU ŞEHİRLER ÜZERİNE ÇOK CİDDİ OYUNLAR OYNANIYOR''

Bu konuda kuralların ve talimatların belli olduğunu ifade eden Ünsal, şunları kaydetti:

''Benim burada söyleyeceğim olay, Trabzonspor veya Sivasspor olayı değil. Bu olay tamamen Trabzon ve Sivas şehirleri olayıdır. İki şehrin de geçmişlerine ve yakın geçmişlerine baktığımız zaman çok hassas şehirler olduğunu görüyoruz. İki şehrin de hassasiyetleri var, sosyal hassasiyetleri. Bu şehirlerin üzerine çok ciddi oyunlar oynanıyor. Ben oradaki olayı Nuri başkanımın ilk söylediği gibi algılıyorum ve bu işin müthiş bir provoke olduğunu kabul ediyorum. Ve üzerinde de ciddi şekilde duruyoruz.''

SİVASSPOR'DAN TRABZONSPOR'A SÜPRİZ

İkinci yarının ilk maçında Sivas'ta oynanacak maçla ilgili vali, emniyet müdürü, güvenlik güçleri ve diğer birimlerle birlikte bir çalışma içine girdiklerini anlatan Ünsal, şöyle konuştu:

''O gün için özel bir tedbir alacağız. Özel bir maç olacak. Ve onları en güzel, en centilmen bir şekilde güllerle, çiçeklerle karşılayıp netice ne olursa olsun güllerle çiçeklerle uğurlayacağız. Belki de bir sürpriz yapacağız. Onu da yönetim arasında tartışmaya başladık. Bunu şimdilik açıklamayacağız, o maça kadar açıklayamayacağız.'' İki şehrin de hassas şehirler olduğunu dile getiren Ünsal, ''Gerçekten çok badireler atlattık. Bu iki şehrin üstünde çok ciddi şekilde oynuyorlar. Çünkü iki şehir de çok hassas. Onun için biz bu provokatörlere asla müsaade etmeyeceğiz. Onun için de gereken tüm tedbirleri alacağız'' diye konuştu.

SİVASSPOR'UN MADDİ SIKINTISI

Kulüp olarak yaşadıkları maddi sıkıntılara da değinen Ünsal, ''Evet, biz sıfır borçla sezon sonunu getiriyoruz. Kısıtlı bir bütçemiz var. En fazla 15 trilyonu buluyor ama biz bununla nereye kadar, nasıl götüreceğiz'' dedi.

Tüm dünyada yaşayan Sivas'a kayıtlı insan sayısının 7 milyon 135 bin olduğunu ifade eden Ünsal, şunları söyledi:

''Bizim 100 bin civarında çok çok iyi iş adamımız, zenginimiz var. Bu insanlarımızın bizden daha heyecanlı olduklarını tahmin ediyorum. Seyircilerimiz stadyuma gelerek bize destek veriyorlar, siz basın mensupları hep gündem yaratarak destek oluyorsunuz ama destek olmayan bir grup var. Destek olmayan grup bizim bu 100 bin civarında çok çok iyi konumda olan, maddi durumu fevkalade iyi olan zengin Sivaslılar.'' Bu iş adamlarını Sivasspor'a destek olmaya çağıran Ünsal, ''Çünkü daha önce de açıkladım. Biz çok sürmez 2 sene sonra tıkanırız. Sivaslıları çok çok kötü günler bekleyebilir. Mütevazi bütçeyle daha fazla idare edeceğimizi düşünemiyorum'' diye konuştu.

''KARA KARA DÜŞÜNÜYORUZ''

Sivasspor'un 18 puanla ikinci sırada bulunduğunu, bunun kendileri için büyük bir gurur ve onur kaynağı olduğunu belirten Ünsal, şöyle devam etti:

''Yalnız bu sevinci 7 milyon 135 bin Sivaslı yaşarken biz yönetim olarak bu olaya, dünkü gibi galibiyete bile, inanın sadece 10 dakika sevinebiliyoruz. 11. dakikadan sonra kara kara düşünmeye başlıyoruz. Çünkü futbolcuların peşinatları var. Futbolcuların primleri, maç başları var. Bunların hepsi bizi ciddi ciddi düşündürüyor. Maddi sıkıntılarımız öyle bildiğiniz boyutlarda değil. Onun için ben iş adamlarımızı tekbar tekrar Sivasspor'a yardım etmeye davet ediyorum.''

VALİ VE BELEDİYE BAŞKANINA ÇAĞRI

Vali ve belediye başkanının, davet edildikleri, iş adamları ve iş adamlarının oluşturduğu derneklerce düzenlenen etkinliklere katılmadan önce Sivasspor'a yardım çeki karşılığında bu daveti kabul etmeleri önerisinde bulunan Ünsal, ''Sayın valimize ve belediye başkanımıza mesajımızı aynen iletiyorum. Bundan sonra çek vermeyen hiçbir yemeğe katılmasınlar. Önce Sivasspor'a hediyeleri verilsin, ondan sonra kabul etsinler o yemekleri, davetleri'' diye konuştu.

Şu anda Sivasspor'un, Sivas'ın en büyük temsilcisi ve elçisi olduğunu vurgulayan Ünsal, ''Sivasspor'u Avrupa'ya taşımak istiyorsak, bu iş adamlarımızı bir şekilde harekete geçirebiliriz. İnşallah sayın valimiz ve belediye başkanımız bizim teklifimizi dikkate alır ve bu yolu seçerler'' diye konuştu.
</td></tr><tr><td width="100%">
</td></tr></tbody></table>

yeni_erol_34
01.10.2007, 16:30
FİKRET BEY'İN DÜŞÜNDÜĞÜ SÜPRİZ MAÇIMI HEDİYE ETMEK ACABA ( ASLAA)NE SÜPRİZİ YAPACAKSIN ADAMLAR SÖYLEMEDİĞİNİ BIRAKMADI

puar
01.10.2007, 16:31
arkadaslar süpriz dediği macın başında ts den bir gol yemek bilerek ciddi diyorum bakın.

fatihdev
01.10.2007, 16:36
yav ne süprizi biz gitsek bi daha döverler adamlara macmı verecez yapmayın böyle yalakalıklar

izmirliyigido
01.10.2007, 16:37
TRABZONSPOR MAÇI İLGİLİ AÇIKLAMALARA AYNEN KATILIYORUM. 2 KARDEŞ ŞEHRİ KİMSE DÜŞMAN EDEMEZ. BENCE DE EN İYİ ŞEKİLDE KARŞILAYALIM, EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYALIM VE SONUÇ NE OLURSA OLSUN ALKIŞLARLA UĞURLAYALIM...

ÖTE YANDAN YARDIM KONUSUNDA İSE "BİZE KİMSE BALIK VERMESİN, BALIK TUTMAYI ÖĞRETSİN". BİZDE KENDİ BALIĞIMIZI KENDİMİZ TUTALIM. İŞ ADAMLARI SİVASSPOR'A YILLARCA MADDİ KATKISI OLACAK BİR ŞİRKETLEŞME İÇİN YARDIMDA BULUNSUN. GELİRİ TAMAMEN KULÜBE KALACAK YATIRIMLAR, İŞHANLARI, BENZİN İSTASYONLARI, ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ, SPOR TESİSLERİ, RESTAURANTLAR VB. ŞEYLER AÇILMASINA YARDIMCI OLSUNLAR. ÖYLE HER YIL BELLİ MİKTAR PARA, ÇEK YARDIMIYLA OLMAZ. BİR KAÇ SENE SONRA ONUDA KESERLER. DAİMİ BİRŞEY OLMASI LAZIM. SİVAS'TA AKLI BAŞINDA OLAN ÇOK KİŞİ VAR, BUNLARA BİRAZ KAFA YORSUNLAR.

.

musti34
01.10.2007, 16:38
iyi fikir ama fazlada özen gösterilmemeli.mesla bu davranıştan sonra şöle açıklama yapılıp üstü kapalı eleştiri yapılabilir:biz ev sahiplğiimizi yaptık.bundan sonra sağduyulu olunmalı denmeli.ama fikret ünsalda çok abartıp sanki bebek gibi bakıcaz diyo

puar
01.10.2007, 16:39
düşman olunacak hiç bişey yok sonucta hepimiz bu ülkede yaşıyoruz... gol yemek belki espirisidir işin ama sivassporada bu yakışır zaten centilmenlik yakışır.

HALIL
01.10.2007, 16:43
arkadaslar hurriyet'in haberine gore trabzona gol izni verecemisik

bunu bu nam....lar hic haketmiyo :rolleyes::mad: bu kadar hosgoruluk de olmaz bence ama yinede buyuksun sivasspor

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/7399272.asp?gid=211&sz=70738

HALIL
01.10.2007, 16:44
arkadaslar süpriz dediği macın başında ts den bir gol yemek bilerek ciddi diyorum bakın.

evet puar kardasim o dusundugun seymiz malesef cok uzuluyorum coooook

Del Piero
01.10.2007, 16:47
ben kesinlikle katılmıyorum onlara yapılacak en iyi süpriz otelde yemeklerine misül katmak, otobuste taşlamak ve molotoflu saldırı yapmak, maç gecesi otel önünde sabaha kadar davul çalıp her zaman her yerde en büyük sivas diye bağırmak.. maç sonrasını ise henüz düşünmedim :D

HALIL
01.10.2007, 16:49
ben kesinlikle katılmıyorum onlara yapılacak en iyi süpriz otelde yemeklerine misül katmak, otobuste taşlamak ve molotoflu saldırı yapmak, maç gecesi otel önünde sabaha kadar davul çalıp her zaman her yerde en büyük sivas diye bağırmak.. maç sonrasını ise henüz düşünmedim :D

ya ustekki yoruma baksana ne yazdim adamlardan gol yicekmisik :mad::mad:

puar
01.10.2007, 16:51
yiyelim ne olacakki 3 tane yiyelim avans vrelim 3 avans 4 te biiter :D

HALIL
01.10.2007, 16:53
yiyelim ne olacakki 3 tane yiyelim avans vrelim 3 avans 4 te biiter :D

bu hafta bunu deneyelim bariiii :D:D
o maci kesin alacazz baska caresi yok

HALIL
01.10.2007, 16:56
aslinda fatih canin dedigi gibi sabaha kadar kaldiklari otelin onunde davul zurna calip mac gunu de uykusuz kalacaklar

sonrasini siz tahmin edin

Del Piero
01.10.2007, 17:02
yiğido halil ben böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum yapmaları için bir sebep yok bence ne diye yapacaklar sebep ?

HALIL
01.10.2007, 17:08
ne bilim oyle yaziyo...............

yigido Atilla
01.10.2007, 17:18
Hürriyette de yaziyor ingilterede oldugu gibi mac baslama düdügü ile bizim oyunculardan hic bir temas olmayacak ve TRABZONSPOR golünü atacak peki Türk Futbol severleri buna hazirmi ????????

SONMEZ
01.10.2007, 17:29
Eğer kastedilen sürpriz, burada konuşulanlar ise;
artık sürprizlikten çıkmış ve bilinen bir hal almış...!

Eğer burada kastedilenler dışında bir sürpriz varsa;
gerçekten mearaklandım neyimiş acaba ?

YYILDIRIM
01.10.2007, 18:24

ewet doğru süpriz dediği ingiltere lig maçı gibi ilk dk da bilerek gol yemek aslında bu güzel, olaylı ts maçının puanı daha kıymetli olur ayrıca 1-0 yenik başlıyıp yenersek mühteşem galibiyet olur ve koftiden 3 puan aldınız diyenin ağzınıda dikmiş oluruz!!!!!!!

bilgekagan58
01.10.2007, 18:51
Öncelikle 7 milyon yigidoya hayirli ramazanlar dilyor ve asil sivasspor konsuna geliyorum
SAYIN FIKRET BEYIN DEDIKLEINE TAM ANLAMIYLA KATILIYORUM SIVASSPORUN BELIRLI BÜTCESI OLDUGUNU TAHMIN EDIYORUM VE O BÜTCEDEN DISARI CIKAMIYORLAR
BENIM BURDA BIR TAVSIYEM OLACAK BU 7 MILYON SIVASLIYA HERKES SIVASLIYIM DIYEN DISARIDA VE ICERIDE OTURAN TÜM YIGIDOLAR HER AY ! YTRL VEREMEZLERMI ACABA BUNU GÖNDEME GETIRSEK BU KONU ÜZERINDE DURSAK AYDA 7 MILYON YTL YAPAR BUDEMEKTIRKI SIVASSPOR RAHATLIKLA AVRUPADA TOP OYNAR DEMEKTIR BUNU DÜSÜNMEMIZ GEREKIYOR

AYRICA BEN YURTDISINDA BULUNDUGUM ICIN SIVASSPOR SITESINDE SUAN 31 BIN CIVARINDA ÜYENIN OLDUGUNU GÖRÜYORUM DERIMKI BU ÜYELERE HER AY AMA HERKES 10 EURO AYDATA BAGLANSIN BU AYDATI HERKES VEREBILIR BUNU IYI DÜSÜNBMEK GEREKIR DIYORUMKI HEP BIRLIKTE HEP BERABER BIZ BU YIGIDOLARI AVRUPADA GÖRMEK ISTIYORUZ VE BIR ELIN NESI VAR IKI ELIN SESI VAR SILOGANIYLA GELIN BIR YARDIM KAMPANYASI BASLATALIM NE DERSINIZ ARKADASLAR VARMISINIZ AMA HEPIMIZ
SIMDIDEN HERKESIN RAMAZAN BAYRAMINI YÜCE RABBIM ADINA TEPRIK EDER BASARILARINIZIN DEVAMINI DILERIM

ÖMER SARI
ALMANYA / MÜNCHEN

Yiğiter
01.10.2007, 19:15
böyle bir haber yok...gol avansı falan diye bir şey sözkonusu olamaz...sürpriz denince neden herkesin aklına gol avansı geliyor anlamak güç..

hakandemirezen
01.10.2007, 19:16
Yazılan yorumlara bakıyorumda bir sivaslıya yakışmıyacak yorumlar.Bir olay oldu ve karara bağlandı artık geriye dönüp bakmanın bir anlamı bir manası yok.Türk futbolunun gün geçtikce kötüye gittiği bir dönemde bunları konuşmak oldukca saçma geliyor bana.Bırakalım kini düşmalığı Türk futboluna trübünlerden destek olalım gecen seneyi ne cabuk unuttunuz sakaryalı kardeşimiz vefat ettiğinde tüm takım taraftarları sakaryada toplanıp dostluk mesajları vermedimi illa yine birlik için birilerinin ölmesimi gerekiyor?Dostluk adına sevgi adına kardeşlik adına bitirelim bu içimizdeki kini nefreti ve sivaslıya yakışır bir biçimde takımımızı destekleyip başarıları için stadları dolduralım.Yenildiğimizde ise rakip takımı alkışlayıp örnek bi,r tataraftar topluluğu olalım bunlar sadece benim içimden gelen samimimi düşüncelerim.hepinize saygılarımı ve sevgilerimi sunarım.

RECEP_YÜKSEL
01.10.2007, 19:25
adı üstünde sürpiz bekleyin görün

SSÜÜÜÜÜPPPPPPÇRRRRRRİİİZZZZZZZ

altuntas58
01.10.2007, 19:45
Bu trabzon bizim anladığımız anlamda sürizi hak etmiyor bunlara kendilerinin anladığı süprizden yapmalıyız baksana adamlar bizim sitede bize cirkin laflar ediyorlar kafalarına göre kabadayılık yapıyorlar bunlar süpriz müprüz yok bunları bir böçek gibi eze eze yenmeliyiz bizim iyi niyetimize bakın adamların sitemizde yaptıkları konuşmalara bakın bunlar asla iyilikten anlamazlar

EyüphanAydın
01.10.2007, 20:07
valla ts baya bi hırslandı ama bizde kolay lokma değiliz

ertor58
01.10.2007, 20:10
ŞU TELEFON KAMPANAYASI NOLDU ONU HAYATA GEÇRİSEK TV58DEN DE DUYURSAK DUYARLI OLAN HER SİVASLI MESAJ ATAR. 5858 E KISA MESAJ OLAYI.

Serd@r
01.10.2007, 20:42
Valla ben Fikret Beyin Ts ye yapacağı süprizi hiç merak etmiyorum,beni asıl endişelendiren şey SİVASSPORumuzun içinde bulunduğu ve daha ilerde çok daha büyük sıkıntılara gebe olan maddi sıkıntı,buna biran evvel çare bulunmalı aksi taktirde işimiz çok zor yalnız seyirciyle olmuyor kale arkası 5-açık 10,kapalı 20 eee hepsini toplasak kaç yapar 15 bin kişilik stad deplasmana maça gitmek konaklama,yiyecek,futbolcu primleri,stad masrafları,tesis masrafları yani çok para bunun için Sayın Fikret Beyin dediği gibi işadamlarımızı göreve çağırmalıyız,7 milyon SİVASlı varmış,ancak SİVASSPORu destekleyen 700 bin yürek bile yok,çırpınıp didinenler,sadece ufak bir topluluk ama puan kaybedince ortaya çıkıp ahkam kesiyor,kümeye düşerse bunun hesabını veremez yönetim deyip ağa babalığı yapıyor,ARABA DEVRİLDİKTEN SONRA YOL GÖSTEREN ÇOK OLUR,önemli olan bu arabayı devirmeden yoluna devam etmesini sağlamak.
Ne başka SİVAS nede başka SİVASSPOR var!

Ss--58--Ss
01.10.2007, 20:47
kesinlikle katılmıyorum trabzonda bize yapmadıklarını bırakmadılar birde üstüne gol yiyelim öylemi..

1967_DERNEK_MUSTAFA
01.10.2007, 22:26
insanlar nerde nasıl konuşacaklarını bilmiyorlar nuri albayrak bunun aynısın yaptı o kadar laf sarfetti sivasspor için bizim için hiç önemli değil her koyun kendi bacağından asılır şimdi trabzon sivasa gelir karşılaşmayı oynarlar yenilir veya yenerler ama şu kelimeleri sarfetmesinler karşılaşmadan sonra sivasa gittik sivasspor yönetimi olsun taraftarları olsun bizi çok güzel ağırladılar kelimesini sarfetmesinler belliki bu kelimeleri kılasik olarak sarfedecekler bu kelimeleri trabzon sivasspor karşılaşmasından sonra sarfetmelerini isterdim geçti brun pazarı sür eşeğini niğdeye paşa paşa gelirsiniz futbolunuzu oynarsınız paşa paşa geri dönersiniz amma yenersiniz amma yenilirirsiniz SAYGILAR

ceza_tolga_rep
01.10.2007, 22:35

aynen katılıyorum.artık trabzon tek düşmanımızdır.kaptana tokatı 90 dk sivasa edilen küfürleri unutmadık.

fikret beyy acaba maçı hediye mi edecek????bunu mu sölemeye çalışıyor???

ertugrulss
01.10.2007, 22:54
trabzon senin yanaklarından mıcırdıyorum :D sen hele bi gel sana süpriz yapcaz sana börekler açacaaz :D ihlamur içiğseeen :D

sarkislali
01.10.2007, 22:58
Buna sacmaligin daniskasi denilir. Hürriyet Ingiltere ligindeki golü örnek göstermis.
Eski köye yeni adetmi getiriyorsunuz. Neden hala ipe sapa gelmez demecler veriliyor.
Kurallar neyse uygulandi. Karistirmayin. Pismis asa su katmayin.
Göbek atan dansözlere benzemiyelim:mad::mad::mad:

nazimgulturk
01.10.2007, 23:02
güzel bir galibiyet alıp onları sivaslı gibi ağırlayıp yolculamak..
misafire nasıl davranılır göstermek...

melih1
01.10.2007, 23:15
bırak ya bunlara en guzel hedıye sahada 5 dışarda sopa.bunla kurtulursa ellerını opsun basına koysunlar...

sabri simsek
01.10.2007, 23:36
Suprizin ne oldugunu bilmiyorum ama en iyi sekilde karsilayip ve ugurlayacamizda hic kuskum yok. centilmenlik sivas'in ruhunda var.

ademgoze
01.10.2007, 23:42
onlara laik bir karşılama yapıcaz trabzonlular canını sıkmasın yani onların hak ettigi gibi karşılıycaz

stsy21
02.10.2007, 00:51
Sivasspor un ikinci yarıdaki maçta kendi kalesine gol atacağı söyleniyor....
kaynak show tv 6 pas programı

keser_sapı
02.10.2007, 01:07
mustafa abıme aynen katılıyorum.nuri albayrak ve trabzonspor camiası 2-3 hafta boyunca bizim için ağızlarına gelen her söz sarf ettiler.fikret bey eğer bu sözleri sineye çekiyorsanız diyecek bi söz bulamıyorum .trabzonpor'a en iyi süpriz saha da olur yeneriz göndeririz.

yigido Atilla
02.10.2007, 01:15
Ilk önce Elmayla Armutu Karistirmayalim. ingilteredeki olayla Trabzondaki olaylar cok Farkli. ingilteredeki macta yasanan insanlik adina yapilmis bir Fair play. Peki Trabzonda ne oldu Resmen kaptanimiz milyonlarca insan önünde tokatlandi Böyle fair play olmaz !!!!! Cezalilar cezasini cekmeli, bazi arkadaslar yemeklerine misul katip otübüslerini taslamakla sadece kendimizi kücük düsürürüz ve bu sivasspora yakismaz, bizim o taraftarlardan ne farkimiz olacak, Takimimizi Seviyorsak takimimiza zarar verecek siddet ve taskinliklardan kacinmaliyiz !!!! takimimizin menfatlerini düsünerek 90 dakika sadece ve sadece takimimizi desteklemeliyiz. Eger bir centilmenlik yapilacaksa mactan sonra sonuc ne olursa olsun mac sonunda iki takimida alkislayabilecek büyüklügü gösterebilirsek ozaman Türkiyede tarafli tarafsiz her futbol sever centilmen sivassporlu taraftarlari alkislar bunu Fairplay adina yapmaliyiz.....

has zaralım58
02.10.2007, 01:28
bırak ya bunlara en guzel hedıye sahada 5 dışarda sopa.bunla kurtulursa ellerını opsun basına koysunlar...

İnşallah gereken cewap fazlası ile siwas ta werilir......Sivas ta olan yaşayan hawasını soluyup suyunu içen 61 deki bırakılmış hesabı 58 de inşallah ödetirde alacak werecek kalmaz Haydi siwas haydi siwas haydi tam zamanı tam zamanı şimdi

has zaralım58
02.10.2007, 01:30
Burası Sivas Burdan Çıkış yoq....Sivasspor'A yapılmış o çirkin dawranış Siwas siwas halkına yapılmış demektir

has zaralım58
02.10.2007, 01:35
Yazılan yorumlara bakıyorumda bir sivaslıya yakışmıyacak yorumlar.Bir olay oldu ve karara bağlandı artık geriye dönüp bakmanın bir anlamı bir manası yok.Türk futbolunun gün geçtikce kötüye gittiği bir dönemde bunları konuşmak oldukca saçma geliyor bana.Bırakalım kini düşmalığı Türk futboluna trübünlerden destek olalım gecen seneyi ne cabuk unuttunuz sakaryalı kardeşimiz vefat ettiğinde tüm takım taraftarları sakaryada toplanıp dostluk mesajları vermedimi illa yine birlik için birilerinin ölmesimi gerekiyor?Dostluk adına sevgi adına kardeşlik adına bitirelim bu içimizdeki kini nefreti ve sivaslıya yakışır bir biçimde takımımızı destekleyip başarıları için stadları dolduralım.Yenildiğimizde ise rakip takımı alkışlayıp örnek bi,r tataraftar topluluğu olalım bunlar sadece benim içimden gelen samimimi düşüncelerim.hepinize saygılarımı ve sevgilerimi sunarım.

Gardaş iiiii diyorsunda ''Biz atılan oku uzatılan gülüde bu can bedenden çıkmadıkça unutmayız'''Ve Biz dostlarımızı Kır çiçekleri gibi awucumuzda değil kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız ''''''

Gel gelelim ''HAK''Edene Kalleşlere değil ewinde kendi çöplüğünde ötenlere hiç değil!!!!!!!

ALEM BUYSA KRAL OLMAYA DEĞMEZ By LorD KaRaYeL58

keser_sapı
02.10.2007, 01:51
onlara laik bir karşılama yapıcaz trabzonlular canını sıkmasın yani onların hak ettigi gibi karşılıycazcaz derken istanbuldan çıkıp geleceksen karşılarsın çoğul konuşma kendi adına konuş.

blacksky
02.10.2007, 01:56
Hic gerek yok boyle seylere, her zaman yaptigimiz gibi adam gibi davranalim, adam gibi agirlayip yollayalim onlara yeter...supriz yapsak ne anlayacaklar sanki tesekkur mu edecekler saniyorsunuz?..

ayazoğlu
02.10.2007, 02:15
Kötü hiç birşey yapmayalım süpriz yapıp çiçekte varmeyelim hatta yüzlerine bile bakmayalım iylikten maraz doğar layık oldukları şey neyse öyle olacak

bunlara güzellik deyil kötülük bile yapmaya değmez ne şamın şekeri ne trabzonlunun yüzü yağmurlu havada su vermem

EROL42
02.10.2007, 02:33
18 PUAN BASINIZA VURDU ...

futbolu siyasete karistiriyorsunuz, birde yurdisindan yardim bekliyorsunuz.
BIRAKIN dedikodulari , devam ediniz yolunuza; bas ta kalmayi dusununuz , bir kaç maç devam edin , yardimlar kendisinden gelir;; yatirimcilardan ;
trabzona da gol hediye etmek çok aptal dusunce; ne gordunuz ki o jesti yapacaksiniz
fatih dedigi gibi degil de ;; davul zurna yeter :D

muhsin koçak
02.10.2007, 03:08
SEVGİLİ FİKRET ÜNSAL ABİMİZİN BİR ŞEYE DİKKATİNİ ÇEKMEK İSTERİM,BURADA MAĞDUR OLAN TARAF TRABZON DEĞİL SİVASSPOR VE CAMİASIDIR.BU SALDIRI 7MİLYON 132BİN SİVASLIYA YAPILMIŞTIR,ŞİMDİ BİZ DE BU KÖPE... LERİ GÜLLERLE ÇİÇEKLERLE KARŞILAYIP BİRDE SÜPRİZ YAPACAĞIZ ÖYLEMİ SAYIN ÜNSAL!!! UNUTMAYIN ^^KORKUNUN ECELE FAYDASI OLMAZ^^

HAY AKLINLA BİN YAŞA KARDEŞ,VALLAHİ MÜKEMMEL BİR DÜŞÜNCE,BUNUN ÜSTÜNDE DURULSA ÇOK GÜZEL ŞEYLER ÇIKABİLİR ORTAYA

58Taraftar
02.10.2007, 04:35
sizmisiniz yiğido....ne başarınız var..sizden süpriz bekleyen kim..siz trabzona nasıl geleceksiniz...haram puanla şampiyonluk olmaz..siz sadece ist..daki abilerinizin maşası olursunuz..biz ölene kadar şampiyon olamasakta bizim başarılamız bize yeter..sizin..ha pardon d.ç divriği..14-0 hakkatten harika bi olay..dünya konuşuyor..şunu unutmayın..ttürkiye biliyorki karadenizlinin hele trabzonlunun hırsı zekası insaniyetliği doğası hiç bi yerde yok..öyle lakapla yiğido olunmaz..yaptıklarınla olur..bn burdayım hodri meydan..

he gardaş tüm türkiye biliyo nede olsa TEMEL fıkraları cok yaygın zekanızı hırsınzı insaniyetinizide çok iyi anlatıyo TEMEL :D bilmeyen kalmadı

sivaslı-elif
02.10.2007, 05:42
ya kusura bakmayın ama bazı arkadaşlar ciddi manada baya saçmalamış dikkat edin SİVAS'tan bahsediyosunuz SİVAS'ın adını azınıza almadan önce bi eüzü besmele çekin ondan sonra konuş SİVAS bile bile gol yemez o satılmış takımlar için geçerlidir.
onlar bize bunları yaptı diye bizde aynısını yapıp maçı onlaramı verelim kesinlikle katılmıyorum burdan sivas taki sivassporlulara sesleniyorum lütfen aklınızı başınıza toplayın.
GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUNA ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR

sivaslı-elif
02.10.2007, 05:51
sizmisiniz yiğido....ne başarınız var..sizden süpriz bekleyen kim..siz trabzona nasıl geleceksiniz...haram puanla şampiyonluk olmaz..siz sadece ist..daki abilerinizin maşası olursunuz..biz ölene kadar şampiyon olamasakta bizim başarılamız bize yeter..sizin..ha pardon d.ç divriği..14-0 hakkatten harika bi olay..dünya konuşuyor..şunu unutmayın..ttürkiye biliyorki karadenizlinin hele trabzonlunun hırsı zekası insaniyetliği doğası hiç bi yerde yok..öyle lakapla yiğido olunmaz..yaptıklarınla olur..bn burdayım hodri meydan..

YA SİZİN NE OLDUĞUNUZU TÜM TÜRKİYE BİLİYO BARİ BİZİM SİTEDE BİZE LAF ATMAYIN BUARDA ÜSTÜN ZEKA DERKEN SAAT 12'DEN SONRA ÇALIŞMAYAN ÜSTÜN ZEKAMI:D BİR ŞEY DAHA MAŞALIK BİZE DEĞİL SİZE DAHA ÇOK YAKILIYO KUSURA BAKMA KARDEŞ LAFLARINI TEK TEK SEÇEREK YAZ BİZ SİVASLIYIZ BAŞKALARINA BENZEMEYİZ BİZ TRABZONUDA TÜM TAKIMLARIDA SEVİYORUZ......ORTALIĞI KATMAYINNNNN!!!!!!!!EY GÜZEL ALLAH'IM NEDEN ŞU GÜZELİM SİVAS'IMI KİMSE ÇEKEMİYO TAŞ ATIP DURUYOLARR:D:D:D

puar
02.10.2007, 07:13
şampiyonluğa giden yolda boyle bşeyin olacağınada inanmıyorum.

tugcin
02.10.2007, 07:17
Bir gol avans!

Trabzonspor ile tatil edilen maç konusunda polemiğe giren Sivasspor, ligin ikinci yarısında oynanacak karşılaşmada büyük bir sürprize hazırlanıyor.

Kırmızı - beyazlı yönetimin, tatil edilen ilk maçta rakibinin 1-0önde olmasını göz önünde bulundurarak ilk dakikada Trabzonspor'a bir gol izni verilmesini planlandığı öğrenildi.

Bilindiği gibi İngiltere'nin Leicester takımı, Carling Kupası maçında rakip takımdan bir oyuncunun kalp krizi geçirmesiyle durdurulan maçın tekrarında, oyunun başlamasıyla rakip Nottingham Forest'ın gol atmasına izin vermişti.

Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, "Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'ın kulübün haklarını savunması doğal. Biz sadece kuralların uygulanmasını istedik. 3 puanın kime verileceği önem taşımıyordu" dedi.

Eğer takım bunu yaparsa yazıklar olsun derim!! Ya bırakalım bu fair-playi mail playi!! Bizene kardeşim, Trabzon'dan falan!! Ben niye avans verecekmişim rakibe ya!! Sanki suçlu benim!! Evet beyler! Burada kampanyamızı başlatalım, sesimizi duyurmaya çalışalım!! Ben şahsen Sivasspor taraftarı olarak Trabzon'a bu ikramın yapılmasını istemiyorum. Ben istemiyorum centilmenlik falan!! Eee maçı kaybedersek ne olacak?? Yazık değil mi emeğe, çabaya, mücadeleye?? Lütfen hemşehrilerim destek istiyorum! Yönetim, teknik heyet sesimizi duysun!! Bunu yapmazlar inşallahh...Gelsinler haklarıyla atabiliyorlarsa gol atsınlar, ben ikramda falan bulunmak istemiyorum. Yönetime çağrı yapalım!! Buna sakın başvurmasınlar, çok büyük bir tepki olmalı buna!!

sandal5877
02.10.2007, 07:43
öyle birşey olursa ilginç olur ama oanki sivasın durumuda önemli yani cok zor bir karar .

uuurozturk
02.10.2007, 08:07
HAKKKIMIZ OLMAYAN PUANI ZATEN İSTEMEDİK AMA KURALLAR BUNU GERETİRİYORSA BUNA UYULMASI LAZIM... MAÇ BAŞLARKEN KENDİ KALEMİZE GOL ATMAMIZ BİZİM AÇIMIZDAN GÜZEL BİR REKLAM OLUR. YİGİDO LAKABIMIZA UYACAK BİR DAVRANIŞ HEM BİZE TAŞLA VURANA BİZ EKMEKLE VURMAYA DEVAM ETMELİYİZ...

uuurozturk
02.10.2007, 08:15
BU HAFTA OYNAN TRABZON - KONYA MAÇINI İZLEDİYSENİZ SON DAKİKADA KONYANIN PENALTISINI NE YAZIK Kİ HAKEM ÇALMADI...(FEDERASYON 3 PUANI HER TÜRLÜ TRABZONA VERİYO)

Del Piero
02.10.2007, 09:58
BEN VALLAHA ANLAMIYORUM BİZİM SİVASLILARI SANKİ ÖYLE BİR KONUŞMA Kİ BU SANKİ BU PUAN BİZE KOFTİDEN GELDİDE ÖYLE DAVRANIYORLAR HOOOOPPPPP FİKRET HOCAM GİRMESELERMİŞ YAWW KAPTANIMIZA BÜTÜN TÜRKİYE ÖNÜNDE YUMRUK ATIYORLAR ALLAHIM VALLAHİ BEN SİNDİREMİYORUM SİZ NASIL SİNDİRİYORSUNUZ HAYRET..

TAMAM SAHA İÇERİSİNDE OLUMSUZ DAVRANIŞLARDA BULUNUP SİVASSPORUMUZA ZARAR VERMEK İSTEMEYİZ... AMA O GÜN ORGANİZE BİR ŞEKİLDE TRABZONLULARI LAYIK OLDUKLARI ŞEKİLDE KARŞILAMAK İSTEYEN ARKADSLAR LÜTFEN BANA YAZSINLAR :)

GrP_GARDAŞLAR
02.10.2007, 10:02
sn fikret beyin bahsetdiği süpriz maçı vermek olursa varya böyle bir şeye asla ama asla tahammül edemeyiz bu futbol kurallar dahilinde oyanan oyundur.kurallar uymak zorundasınız verilen karar doğrudur ha centilmenlik konusunda adam gibi gelene adam gibi gidilir.
bu arada maddi sıkıntılar konusunda sivas ın gayrimenkuller sıkıntısı mevcut bakınız dier külüplerin hemen hemen hepsinin kazancının tamamı klübe kalan gelirleri mevcut sivasın da sivas ta ve dier illerde bu tip gelir sağlayıcı unsarlara ihtiyacı vardır aslında bu adımı atacak olanda sayın valimiz ve belediye başkanımız olur bu böle para verme ile çek verme ile olmaz.hazır paranın arkası çabuk gelir..

GrP_GARDAŞLAR
02.10.2007, 10:05
bu arada bu trabzonlular çiçekten falan anlamazlar mazallah burda bile olay çıkarırılar çirşeflik deilmi amaç.

sivassporum58
02.10.2007, 10:09
Ben dün gece gec vakittte yayınlanan bir spor programını izledim orda alt yazı da yazıyordu (sivas mac başlarken kendi kalesine gol ataçakmış ) bence iyide olur sivas insanının ne kadar centilmen olduğunu o çok konuşan insanlar görür

Del Piero
02.10.2007, 10:13
TAMAM SAHA İÇERİSİNDE OLUMSUZ DAVRANIŞLARDA BULUNUP SİVASSPORUMUZA ZARAR VERMEK İSTEMEYİZ... AMA O GÜN ORGANİZE BİR ŞEKİLDE TRABZONLULARI LAYIK OLDUKLARI ŞEKİLDE KARŞILAMAK İSTEYEN ARKADSLAR LÜTFEN BANA YAZSINLAR

exit_58@hotmail.com

sivaslimemo
02.10.2007, 10:22
Isterseler 2 gol verelim, Ikinci yarida nasil olsa ceviririz maci 3-2:D

tugcin
02.10.2007, 10:38
Ben dün gece gev vakittte yayınlanan bir spor programını izledim orda alt yazı da yazıyordu (sivas maclarken kendi kalesine gol ataçakmış ) bende iyide olur sivas insanının ne kadar centilmen olduğunu o çok konuşan insanlar görür

ya yapmayın Allah aşkına?? Ne olacak eğer o maç kaybedilirse, yazık değil mi emeğe, mücadeleye?? Boşverin centilmenlği falan ne olursunuz!! Baskı yapmamız lazım yönetime, teknik heyete. İnşallah böyle bir karar almazlar ve uygulamazlar. Reklammış, centilmenlikmiş gerek yok ama böyle şeylere!!! Valla çok yazık olacak çok!!:mad:

jakobieen
02.10.2007, 11:05
TAMAM SAHA İÇERİSİNDE OLUMSUZ DAVRANIŞLARDA BULUNUP SİVASSPORUMUZA ZARAR VERMEK İSTEMEYİZ... AMA O GÜN ORGANİZE BİR ŞEKİLDE TRABZONLULARI LAYIK OLDUKLARI ŞEKİLDE KARŞILAMAK İSTEYEN ARKADSLAR LÜTFEN BANA YAZSINLAR

exit_58@hotmail.com

Trabzonluları bi sivaslı gibi karşılamak için ben varım kardeşim..

musti34
02.10.2007, 11:22
Süper Lig'de fırtına gibi esen ve 2. sıraya yerleşen Sivasspor, ligin ikinci yarısında Trabzon'a sürpriz yapmaya hazırlanıyor Sivas yönetiminin olaylı maçı unutturmak için Trabzonspor'a maçın ilk dakikasında gol izni vermeyi düşündüğü dile getiriliyor.

Sezonun flaş ekibi Sivasspor'da yüzler gülüyor. Dün basın toplantısı düzenleyen Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, olaylı Trabzon maçına değindi. Tahkim'in kendilerini galip saymasının doğru karar olduğunu belirten Ünsal, "İkinci maçta Trabzonspor'a sürpriz yapacağız" dedi. Ünsal'ın sürpriz dediği konunun, tıpkı İngiltere'de Leicester takımının,
kupa maçında rakibi Nottingham Forest'e gol atmasına izin verdiği gibi, gole izin vermesi olduğu ileri sürüldü.

ADA'DA YAPILDI
Leicester, rakip takımdan bir oyuncunun kalp krizi geçirmesiyle durdurulan maçın tekrarında rakip takım olan Nottingham Forest'ın gol atmasına izin vermişti. Leicester'lı oyuncular, Forest'in kalecisi Smith'in elini kolunu sallayarak gol atmasına izin vermişti. Sivas'ın da aynı şekilde, ilk maçın son dakikalarına 1-0 önde giren Trabzon'a jest amacı ile rövanşın ilk dakikasında gol atmasına izin vermeyi düşündüğü belirlendi.

İSTATİSTİKLER
Sivas, Süper Lig'de Bursa ile oynadığı 3 maçı da kazandı. Bursa 4 haftadır galibiyet alamıyor. Kayseri bu sezon deplasmanda maç kazanamadı. Kasımpaşa, ligin aleyhine en çok penaltı verilen takımı. Gençlerbirliği bu sezon bir maçta ilk kez üç gol atmayı başardı. Ankaraspor bu sezon deplasmanda puan alamadı ve galibiyetle tanışamadı. Rize 7 hafta sonunda en çok gol yiyen takım konumunda.
HAKAN EROL
fotomaç gazetesi

musti34
02.10.2007, 11:24
böyle bişi olursa rezalet oluır çünkü trabzonspor başkanı ingilteredeki gol örneğini sölemişti.trabzonspor başaknının emrini yerine getirmişmi olacağız.hemde bunu trabzon yapmalı çünkü oyuncuların üstünde trabzon maçı etki yarattı

sampiyon_yigit
02.10.2007, 11:39
ya srknry sen ne diyon be korkumuzdan morkumuzdan allah allah sivasli allahtan baska ne senden ne nuri albayraktan nede kimseden korkar bu taraftar sizde ne diye korkacak be bizim 15 bin taraftar sizin o bin kisinin olup olmayacagi kadar kucuk taraftardan mi korkacak provoke etmeye calisma sen bunlari arkadaslar unutmayalimki trabzon macida provokansyondu o taraftar olayi provokatif bir olaydi bir iki sehir kardesiz ve bunu gosterelim bu SRKNRY gibi provokatif eylemlere taviz vermeyelim saygilarimla...

musti34
02.10.2007, 11:39
aslında iyi bi fikir ama ts başkanının önerisi böle olduğu için yapılmasın derim.çünkü onun emrini yerine getirmiş.oluruz

tepeonu_58
02.10.2007, 12:03
sıvassporada bu yakısır zaten helal olsun

jakobieen
02.10.2007, 12:04
böyle bi şey yapmak bu saatten sonra çok saçma olur.. madem öyle bi şey düşünülüyor (ben inanmıyorum) Trabzona gol verileceğine maç kararı verilmeden önce çıkıp biz sahada kazanamadığımız üç puanı istemeyiz denilerek gerçekten tüm türkiyenin (trabzonda dahil) takdirini kazanabilirdik ki bu bırak üç puanı benim için 10 puana bedel bi hareket olurdu.. şimdi böyle bi hareketin bi değeri olmaz benim gözümde...

semihkilic_58
02.10.2007, 12:13
Trabzonspor ile tatil edilen maç konusunda polemiğe giren Sivasspor, ligin ikinci yarısında oynanacak karşılaşmada büyük bir sürprize hazırlanıyor.

Kırmızı - beyazlı yönetimin, tatil edilen ilk maçta rakibinin 1-0 önde olmasını göz önünde bulundurarak ilk dakikada Trabzonspor'a bir gol izni verilmesini planlandığı öğrenildi. Bilindiği gibi İngiltere'nin Leicester takımı, Carling Kupası maçında rakip takımdan bir oyuncunun kalp krizi geçirmesiyle durdurulan maçın tekrarında, oyunun başlamasıyla rakip Nottingham Forest'ın gol atmasına izin vermişti.

Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, "Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'ın kulübün haklarını savunması doğal. Biz sadece kuralların uygulanmasını istedik. 3 puanın kime verileceği önem taşımıyordu" dedi.

semihkilic_58
02.10.2007, 12:14
bence guzel bı uygulamaaa maç kaldıgı yerden devam ederrr

puar
02.10.2007, 12:16
bence gereksiz bir muhabbet oluyor mac güünü geldimi kimse kimsenin gözünün yaşına bakmaz burda konuşulanlarda çöpe.

karyola
02.10.2007, 12:45
http://www.resimekle.gen.tr/imagehosting/images/moc10745.gifÖNCE BİR SİVASA GELİN SİZ SIRANIZI SAVIN BİR, BİZ HER ZAMAN TRABZONA GELİRİZ.

GuNaY
02.10.2007, 12:54
böyle bi şey yapmak bu saatten sonra çok saçma olur.. madem öyle bi şey düşünülüyor (ben inanmıyorum) Trabzona gol verileceğine maç kararı verilmeden önce çıkıp biz sahada kazanamadığımız üç puanı istemeyiz denilerek gerçekten tüm türkiyenin (trabzonda dahil) takdirini kazanabilirdik ki bu bırak üç puanı benim için 10 puana bedel bi hareket olurdu.. şimdi böyle bi hareketin bi değeri olmaz benim gözümde...

Bildiğim kadarıyla sadece senin için 10 puan değerinde olurdu :)
Sonuç ne olursa olsun haklı olarak aldığımız puanları centilmenlik adı altında başkasına vererek kimseye iyi olamayız! Bunuda herhalde sadece bizler düşünürüz :rolleyes:
Maçın başındaki gol olayı bence çok saçma olacaktır. Bana bir nebze Trabzonu aşağılama gibi geldi. Normal oynumuzu oynayıp, sonuç ne olursa olsun onu kabullenmemiz doğru olacaktır.

ADNANDEMIRISIK
02.10.2007, 12:59
SAYIN FİKRET ÜNSAL trabzona süpriz yapacakmışşın gazetelerdeki habere göre gol yiyip başlayacakmışşın .o zaman söylede maça kimse gelmesin .sizde rahat rahat maçı verin böyle bol keseden atma seyirciyi stadtan cekersin. bböyle şeyleri aklınıza getirmeyin .ozaman trabzondaki suçlu sizdiniz

puar
02.10.2007, 13:09
bu polimik bence kapatılmalı çok gereksz tartışmalara yol açıyor.

asim88
02.10.2007, 13:27
ya arakadaşlar resmen saçmalık olur eğer böyle bişey yaparsak....o zaman bu durumda trabzonspora haksızlık yapılmış oluyo..maç 1-0 onların lehine tescil olsun o zaman..adamlara bizmi dedik sahaya ininde futbolculara saldırın diee..fedorasyona yükleniyoduk ama ts yi kolluyor die..bi de korkuyolar die.....aynısını bizmi yapcaz şimdiii...
ts bi özür bile dilemedi.....bizim yaptığımıza bak ya....

B.Demirci
02.10.2007, 13:42
Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Sivasspor'un Avrupa'daki centilmenlik örneğinin benzerini göstererek 2'nci yarıdaki maçta Trabzonspor'a gol izni vereceğine ilişkin açıklamasına tepki gösterdi, “Keyif bağışlamaya ihtiyacımız yok“ dedi.

“DOSTLUĞA GÖLGE DÜŞÜRÜLMESİN''
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal'ın pazartesi günü yaptığı açıklamaya değinen Zeyyat Kafkas, “Bu tür açıklama ve yaklaşımlarla Trabzonspor ve Sivasspor arasında 1970'li yıllara dayanan spor ve kardeş şehir dostluğuna kimse gölge düşürmeye çalışmasın“ diye konuştu.

Kulüp ve camia olarak maçtan sonrası gösterilen tepkinin Sivasspor'a karşı olmadığını belirten Zeyyat Kafkas, daha sonra şunları söyledi:

''TAHKİM'E BAŞVURMAYABİLİRLERDİ''
“Bizim alın terimizin karşılığını aradığımız yer, Sivaspor değil, Futbol Federasyonu'ydu. Bu fark iyice görülmeli ve herkes şirin gözükme adına yapılan demogojiyi bir kenara bırakıp futbolun gerçekleriyle ilgilenmeli. Samimiyetlerini ve iyi niyetlerini Tahkim Kurulu'na başvurmayarak gösterebilirlerdi. Ancak bu süreç geride kaldı. Trabzonspor Anadolu kulüplerinin ağabeyidir. Ağabeyi olmaya da devam edecektir. Sorumlu kişileri bu anlamda daha duyarlı davranmaya davet ediyoruz.“ demiş kendileri..

ŞİMDİ AKILLI OLMA ZAMANI. Bu açaklamalardan sonra bir daha Trabzonla ilgili konuşmamalı bence.. Ne süprizi, ne gülü çiçeği kardeşim. Adamlar suç işledi cezalarınıda gördüler. Sahaya girip suç işlemeselerdi bu duruma düşmezlerdi. Biz niye tartışmanın tarafı oluyoruz ki anlamadım. Sayın Ünsal lütfen birdaha bu tip açıklamalarda bulunmayın..

sivaslim58
02.10.2007, 14:09
ilk dakikada gol yemekten bahsediyorlar.Sakın ha ne gerek var ya.o yabancı maçla bizim maçın uzaktan yakından alakası yok.orda adam ölmüş karşı takım jest yapmış bununla bizim maçın ne alakası var.adamlar bize etmediğini söylemediklerini bırakmadılar.

ayazoğlu
02.10.2007, 14:12
olmaz olmaz olmaz olduğundan fazla değer vermeyelim eldikleri gibi giderler

jakobieen
02.10.2007, 14:23
Bildiğim kadarıyla sadece senin için 10 puan değerinde olurdu :)
görünen o ki, bildiğin doğru galiba ...

BOUN
02.10.2007, 14:24
Ilk önce Elmayla Armutu Karistirmayalim. ingilteredeki olayla Trabzondaki olaylar cok Farkli. ingilteredeki macta yasanan insanlik adina yapilmis bir Fair play. Peki Trabzonda ne oldu Resmen kaptanimiz milyonlarca insan önünde tokatlandi Böyle fair play olmaz !!!!! Cezalilar cezasini cekmeli, bazi arkadaslar yemeklerine misul katip otübüslerini taslamakla sadece kendimizi kücük düsürürüz ve bu sivasspora yakismaz, bizim o taraftarlardan ne farkimiz olacak, Takimimizi Seviyorsak takimimiza zarar verecek siddet ve taskinliklardan kacinmaliyiz !!!! takimimizin menfatlerini düsünerek 90 dakika sadece ve sadece takimimizi desteklemeliyiz. Eger bir centilmenlik yapilacaksa mactan sonra sonuc ne olursa olsun mac sonunda iki takimida alkislayabilecek büyüklügü gösterebilirsek ozaman Türkiyede tarafli tarafsiz her futbol sever centilmen sivassporlu taraftarlari alkislar bunu Fairplay adina yapmaliyiz.....

Sevgili Atilla abimin her cümlesinin altına imzamı atarım. İçimden ne geçiyorsa aynen buraya yazmış.

Fikret Bey ve değerli yönetim kurulu artık Trabzon maçını unutsunlar, lige konsantre olsunlar ve artık sık sık gündeme getirip durmasınlar. Bizim Sivas'ta Trabzona tek yapmamız gereken onları olaysız, kavgasız, gürültüsüz, küfürsüz ve olgun bir şekilde karşılamak; daha sonra çıkıp onlara karşı sahada aslanlar gibi mücadele etmek ve yine beyefendice uğurlamak olmalıdır. Boş boş konuşmamın gereği yok. Ne yani, ne yapalım bizi aşağılayan, döven ve hakkımızın gasp edilmesi için her yolu mübah gören bu zihniyetteki insanları başımızın üzerinde mi ağırlayalım.

Ayrıca biraz kafayı çalıştırırsanız şunu anlarsınız: Trabzona bu çiçek atmalar ve şekerli mesajlar devam ettiği müddetçe bütün Türk futbol kamuoyu bizim suçlu olan taraf olduğumuzu ve trabzona kendimizi affettirmeye çalıştığımızı düşünüyor. Artık neredeyse haklı davamızda kendi elimizle kendimizi haksız düşürmek üzereyiz. Yeter artık saçmalamayı bırakalım işimize bakalım!

hemso58
02.10.2007, 14:30
düşman olunacak hiç bişey yok sonucta hepimiz bu ülkede yaşıyoruz... gol yemek belki espirisidir işin ama sivassporada bu yakışır zaten centilmenlik yakışır.

Sebep?
Neyin Centılmenlıgını Yapacak Sıvasspor..
Sahaya Girip Olay Çıkaran Adamlaramı yoksa 3 Puan Alacaklarken Maçı Tekrar Oynamasına Sebep Olduk Dıyemı centılmenlık Yapılacak.
çOk Saçma Hemde Çok...

BOUN
02.10.2007, 14:33
Arkadaşlar aşağıda www.*******.com haber sitesinde yayınlanan ve sayın İsmail Hakkı Konar Bey'e ait olan bir yazı var. Gerçekten mükemmel bir yazı. İsmail Hakkı Bey'in kalemine sağlık. Sizlerin de okumasını istedim. Buyrun okuyun:

SİVASSPORA YAKIŞMAYAN SÖZLER

Sivasspor güzel gidiyor. Ama açık söyleyeyim geçen gün Sivasspor basın sözcüsü Fikret Ünsal’ın yaptığı açıklamayı doğru bulmuyorum. Böyle bir açıklama yapılmış olmasından dolayı da Sivas adına üzüntü duyduğumu belirtmek istiyorum.

En başta şu ki,Basın sözcüsünün böyle açıklamalar yapmaya hakkı yoktur.Böyle bir açıklama Sivaspor’un maçlarda şike yapacağının göstergesi olarak değerlendirilir ki,SivasSpor üzerine bu sözle bir gölge düşmüştür.Sen kimin hakkını kime devrediyorsun?Yenik duruma düş sonra alırım havası..Böyle şey olmaz.Bu kibirlik ve havalara girme görüntüsü de Sivasspor’a fayda değil zarar verir.

Bu açıklama ile ilgili olarak yapılacak olan şudur. Birincisi Sayın Fikret Ünsal görevinden istifa etmelidir. İkincisi Sivasspor yönetimi Sayın Ünsal’ın açılmasının şahsi olduğunu ve kulübü bağlamadığını açıklamalıdır.

Bu açıklama Trabzon’u da kırmıştır. Nitekim yetkililer böyle bir şeyi kabul edemeyeceklerini açıklamışlardır. Futbol kurallar oyunudur. Kurallara herkes uymalıdır. Eğer Sivasspor Trabzon’dan alınan puanları kendine çok görüyorsa neden itiraz yapıldı. O zaman en azından oyunun tekrarı yapılırdı. O işte öyle kapanır giderdi.

Hiç kimse görevi ne olursa olsun Sivasspor’un keyfi yönetildiği görüntüsü veremez. Kimse Sivas adına ulufe dağıtamaz. Kimse Sivasspor'u şike yapan takım görüntüsü veremez.

Şimdi sormak istiyorum. Sivasspor acaba Fenerbahçe’ye de mi şike yolu ile yenildi? Ya da Alanya’ya kasıtlımı yenildi. Çünkü artık bu tür sorular insanın aklına ister istemez gelecektir.

Bu tür sözler Başkan Odyakmaz’ın gayretlerine de; Uygun’un çabasına da, futbolcularımızın alın terine de açıkça sürülmüş bir kara lekedir.

Evet, Sivasspor güzel sonuçlar alıyor. Bunuda hak ediyor. Ama söylenmiş bu sözler Sivassporun bundan sonra karşılaşacağı birçok kötü şeyi tetikleyecek niteliktedir.

Sivasspor Trabzon maçının iptalini kendisi hazırlamadı. Sivaslı birisi değil. Futbol bitene kadar kurallara herkes uyacaktır. Oyuncusu da teknik heyeti de yöneticisi de hatta seyircisi de. Kuralı kim bozarsa bozsun. Kural uygulanır. o nedenle bize verilmiş puan Sivas’ın hakkıdır. Şüphesi olan varsa konuşur, düşüncesini açıklar. Ama Sivas’tan puan vererek dengeleyeceğim diyemez. Böyle bir hakta yoktur. İnanıyorum bu sözden dolayı futbol federasyonu da disiplin kurallarını da işletmelidir. Sorumsuzca yapılmış bu açıklamanın bir yaptırımı olmalıdır.

Haddini ve yerini bilmeden, kamuoyunca benimsenmeyecek türdeki bu açıklamalar Sivas’a fayda değil zarar vermektedir.

kaynak: http://www.*******.com/makaleoku.asp?id=345

BOUN
02.10.2007, 14:35
Ya arkadaşlar kaynak gösterdiğim haber sitesinin ismi neden banlanıyor? Bileniniz var mı?

jakobieen
02.10.2007, 14:51
Sebep?
Neyin Centılmenlıgını Yapacak Sıvasspor...
ülkemin iki güzel kentinin bi turunculu lanet herif yüzünden düşman olmaması gerektiğinin centilmenliğini, iki takım arasında edilen kavganın ne kadar gereksiz olduğunun anlatılmasının centilmenliğini, sporun sevgi barış kardeşlik olması gerektiğinin centilmenliğini, bu ülkede hiç bi zamen tribün terörünün galip gelemeyeceğinin gösterilmesi gerektiğinin centilmenliği, sivassporun yiğido lakabını neden aldığının gösterilmesinin centilmenliğini yapacak sivasspor..

ofgurleyuk78
02.10.2007, 14:56
Arkadaşlar süpriz 1 gol avans vermekmiş. Sivas taki Trabzon maçında 1. dakikada Trabzona gol atması için izin verilecekmiş.

Del Piero
02.10.2007, 15:14
SAYIN FİKRET ÜNSALIN BU TİP AÇIKLAMALARI SADECE SİVASSPORUMUZA ZARAR VERİYOR

KİMİLERİ SİVAS HAVALARA GİRDİ DİYOR

KİMİLERİ TRABZONA YALAKALIK YAPILIYOR DENİYOR

KİMSE MERAK ETMESİN GEREKTİĞİ GİBİ LAYIK OLDUKLARI GİBİ AĞIRLANACAKLAR

musti34
02.10.2007, 15:43
Trabzon'un Sivas'a tepkisi dinmiyor
Trabzonspor Basın Sözüsü Zeyyat Kafkas, Sivasspor hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Trabzonspor Basın Sözüsü Zeyyat Kafkas, Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal'ın ligin ikinci devresinde iki takım arasında yapılacak olan maçta ilgili yaptığı açıklamalara tepki göstererek, Trabzonspor'un kimsenin keyif bağışlamaya ihtiyacı olmadığını ifade etti..

Trabzonspor'un kimsenin keyif bağışlamaya ihtiyacı olmadığını ifade eden Kafkas, ''Bu tür açıklama ve yaklaşımlarla Trabzonspor ile Sivasspor arasında 1970'li yıllara dayanan spor ve kardeş şehir dostluğuna kimse gölge düşürmeye çalışmasın'' dedi.

Kulüp ve camia olarak maç sonrası gösterilen tepkinin Sivasspor'a olmadığını vurgulayan Kafkas, ''Bizim alın terimizin karşılığını aradığımız yer Sivaspor değil, Futbol Federasyonuydu. Bu fark iyice görülmeli ve herkes şirin gözükme adına yapılan demogojiyi bir kenara bırakıp futbolun gerçekleriyle ilgilenmeli. Samimiyetlerini ve iyi niyetlerini Tahkim Kurulu'na başvurmayarak gösterebilirlerdi. Ancak bu süreç geride kaldı. Trabzonspor Anadolu kulüplerinin abisidir. Abisi olmaya da devam edecektir. Sorumlu kişileri bu anlamda daha duyarlı davranmaya davet ediyoruz.'' diye konuştu.

Bugün bazı gazetelerde, Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal'ın, ligin ikinci yarısında iki takım arasında Sivas'ta oynanacak maçta Trabzonspor'a bir sürpriz hazırladıkları yönünde açıklamalar yer alırken, bu sürprizin, ''Sivasspor bilerek maçın başında 1-0 geriye düşecek'' şeklinde olduğu iddia edilmişti.

musti34
02.10.2007, 15:44
bu ts yönetimi centilmelik ve fair playden ne anlar.onlara dostluktan anlamıyor.bide sahaya giren taraftarı suçluyorlar.bunu yapanlar aslında sizsiniz trabzonspor yönetimi trabzonsporu bu hale getirdi

samet yıldız
02.10.2007, 15:46
yaw kardeşim haksızsınız daha niye inat ediyosunuz
siz açıklama yaptıkça kendi takımınızın değeri düşüyor haksızsınız k.edin daha

savas58
02.10.2007, 16:02
ya adamlara küfür etsen bundan iyi valla

puar
02.10.2007, 16:29
Sebep?
Neyin Centılmenlıgını Yapacak Sıvasspor..
Sahaya Girip Olay Çıkaran Adamlaramı yoksa 3 Puan Alacaklarken Maçı Tekrar Oynamasına Sebep Olduk Dıyemı centılmenlık Yapılacak.
çOk Saçma Hemde Çok...

tamam o zaman hemşo sen sivastasın merkezin girişinde pusuya yatın taşlayın gece otel onunde davul çalın herşeyi yapın ne kazanacaz hiç bişey bu mubarek günler hatırına onları affetmek daha iyi eğilmi kin nefret hiç birşeyi çözmemiştir çözmezde...
yakışan centilmenliktir sivassporumuza.

puar
02.10.2007, 16:30
ülkemin iki güzel kentinin bi turunculu lanet herif yüzünden düşman olmaması gerektiğinin centilmenliğini, iki takım arasında edilen kavganın ne kadar gereksiz olduğunun anlatılmasının centilmenliğini, sporun sevgi barış kardeşlik olması gerektiğinin centilmenliğini, bu ülkede hiç bi zamen tribün terörünün galip gelemeyeceğinin gösterilmesi gerektiğinin centilmenliği, sivassporun yiğido lakabını neden aldığının gösterilmesinin centilmenliğini yapacak sivasspor..

hakemi kastetmiyorsundur herhalde :rolleyes:

yiğido_yunus
02.10.2007, 16:32
trabzonluları otlarla karşılayalım yerler

1967_CLUB_HAKAN
02.10.2007, 16:33
BAYRAM DA ALLAH İZİN VERİRSE TRABZONDAYIZ :D :D..ONUR,AYHAN,ÖZGÜR,MURAT,NAİ L,MUSTAFA,HÜSEYİN,ARİF,TUĞRUL HAKEMDE DJ MURAT:D..

puar
02.10.2007, 16:34
BAYRAM DA ALLAH İZİN VERİRSE TRABZONDAYIZ :D :D..ONUR,AYHAN,ÖZGÜR,MURAT,NAİ L,MUSTAFA,HÜSEYİN,ARİF,TUĞRUL HAKEMDE DJ MURAT:D..

hayırdır ne yapacaksınız orda :D

karyola
02.10.2007, 17:44
hayırdır ne yapacaksınız orda :D
HAYIR GARDAŞ ŞER İŞE İŞİMİZ OLMAZ.BAYRAMDA TRABZONDAYIZ.:D:D

yiğitdoğan
02.10.2007, 18:08
arkadaşlar bu olaylarla kardeşlik dostlık bağları kuvvetlenir bi trabzonlu olarak maç artık tartışması zaten yok 0-3 yiğidoların inş. anadolu olarak tahta yine geçeriz ama biz ama siz o sahaya atlayan bir kişi kişi yüzünden herkes galeyana geldi zaten aynı şeyleri biz yapmayalım

grikurt58
02.10.2007, 19:56
istanbuldan selam tüm şanlı yigidolara.arkadaşlar trabzona puanda versek golde attırsak önemli degil sonuçta o maçı kazanacagız emin olun. sizi bilmem ama ben mahkeme kararıylada olsa puan almayı içime sindiremiyorum.tüm yigidolarında aynı düşündügünü tahmin ediyorum .YIGIDOLAR KANIYLA VE TERİYLE GELMİŞTİR BU GÜNLERE MAHKEMELERİN VERDİGİ PUANLARLA DEGİL.

s_MeÇHuL_s58
02.10.2007, 20:08
evet puar kardasim o dusundugun seymiz malesef cok uzuluyorum coooook

hemso58
03.10.2007, 10:27
tamam o zaman hemşo sen sivastasın merkezin girişinde pusuya yatın taşlayın gece otel onunde davul çalın herşeyi yapın ne kazanacaz hiç bişey bu mubarek günler hatırına onları affetmek daha iyi eğilmi kin nefret hiç birşeyi çözmemiştir çözmezde...
yakışan centilmenliktir sivassporumuza.

Ben Anlatamadım Galıba SIvas Gırısınde Taslayalımmı Dedım Yoksa Bızde Sahaya Dalalım Onlarımı Dovelım Dedım Sadece Avans Olayını Sacma Buldum Oda Yalanmıs Zaten...

puar
03.10.2007, 10:42
Ben Anlatamadım Galıba SIvas Gırısınde Taslayalımmı Dedım Yoksa Bızde Sahaya Dalalım Onlarımı Dovelım Dedım Sadece Avans Olayını Sacma Buldum Oda Yalanmıs Zaten...

aha şimdi anlaşıldın hemşo ;) ..........

Ss--58--Ss
03.10.2007, 10:46
trabzon sivasa gelsin onlara sürprizlerin en güzelini yapacagız.:mad:

serhatcan
03.10.2007, 10:58
ARKADAŞLARR. ne sürprizi yaa. Adamların 2 başkanının bi açıklaması var. ANADOLU takımlarının reisiyiz paşasıyız babasıyız diye. bu ne demek yaa. bizden üstünmü görüyorlar kendilerini. en iyi sürpriz onları burada sahada gollerle kalbura çevirip göndermek. Radyospor u dinliyormusunuz. orada bazı trabzonlular '' sivassporlular sivaslılar kasımpaşaya maça gelmesin sakın yoksa onları köpek gibi ezeceğiz biz trabzonlular olarak '' diyorlar. bizde bu neidüğü belli olmayan adamlara güzel sürpriz hazırlayacağız öylemii. ne dostluğu bee. bunlardan dost olmaz.

MERİÇ
03.10.2007, 13:25
kimse bana şöyle böyle diye yazı yazmasın bence son derece gereksiz adamlar bizim futbolcumuzu dvüyor biz de kendimizi affettirmeye çalışır gibi süpriz yapıyoruz1!

Alişan
03.10.2007, 13:50
Arkadaşlar bu trabzon olayına çok takılmış vaziyettesiniz böyle olaylar sivasta olsa trabzon seyircisi bizim takımı taşlarla karşılardı üstelik adamlar bizim siteye üye olup (lazorjin61) ismini belirttiğim kişi birsürü hakarette bulunuyor. Hayırdır ramazan dolayısı ile rehavetmi bastı sizi adamlar hem sitemizde bize hakaret etsinler hemde onlara böyle bir alternatif sunalım olmaz gardaşlar adam gibi herkes çıkar futbolunu oynar yeneriz veya yeniliriz ama bunun dışında birşey olursa ölene dek sivassporu affetmem ve bir daha bu siteye uğramam benim gibi bırakacak çok arkadaş var eğer böyle bir avantaj tanınırsa trabzona allahıma yemin olsun ankaradaki bütün arkadaşları sitedende ayırırım ankaradaki maçlara gelmelerinide engellerim ben gerektiğinde sivas için ölürüm diyorum trabzonlu kalkıp hakaret edecek bir adamlara avans vereceğiz olmaz gardaşlar olmaz bu iş. Yolumuza devam edeceğiz ölene kadar

kakikli
03.10.2007, 14:40
SAYIN FİKRET ÜNSAL LÜTFEN İTİFA ETTT...
SİVASSPOR'A HER GEÇEN GÜN ZARAR VERİYORSUNUZ.
BASIN TOPLANTISI YAPIYORSUNUZ TÜRKİYEYİ BİZE DÜŞMAN EDİYORSUNUZ.
HATIRLARSANIZ ŞAMPİYONLUK SEZONUMUZDA MANİSA İÇİN AÇIKLAMA YAPMIŞTINIZ VE BİZ YARA ALMIŞTIK.
ŞİMDİ ÇIKIP KÖPEKLER İÇİN AÇIKLAMA YAPTINIZ VE BİZ YİNE ZARAR GÖRECEĞİZ...
AYRICA DİKSÜYON'UNUZ ÇOK ZAYIF, BENCE TÜRKÇEYİ DAHA GÜZEL KONUŞAN BİRİSİ BASIN SÖZCÜMÜZ OLSUN...
ARTIK ÇIKIP MEDYADA DEMEÇ VERMEKTEN VAZGEÇİN, BİZ KENDİ İŞİMİZE BAKALIM OLUR MU!!!!

özer mert
03.10.2007, 19:53
centılmenlık yapıp en ıyı sekılde karsılayalım onların sevıyesıne dusmeyelım.ama sonuc bıze galıbıyetlık getırsın centılmenlık dıye macı onlara bıle bıle verırsek yazık olur bızım gıbı sıvassporlu fanatıklere.sıvasımız gururumuz kımse zedelemesın bu gururu

merkez_emre
03.10.2007, 20:00
trabzonda olayları biz yasadık bıze o kadar baskı yapıldı sımdı de kımse bize ne yapıp ne yapmıcagımızı soyleyemez ! ! ! !

ayazoğlu
03.10.2007, 20:03
Trabzonspor'dan Sivasspor'a tepki

02 Ekim 2007 14:00

Bordo-Mavili ekipte Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Sivasspor'un centilmenki örneği sergileyerek gol izni vereceğine ilişkin yapılan açıklamaya sert tepki gösterdi.

Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Sivasspor'un Avrupa'daki centilmenlik örneğinin benzerini göstererek 2'nci yarıdaki maçta Trabzonspor'a gol izni vereceğine ilişkin açıklamasına tepki gösterdi, “Keyif bağışlamaya ihtiyacımız yok“ dedi.

“DOSTLUĞA GÖLGE DÜŞÜRÜLMESİN''
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal'ın pazartesi günü yaptığı açıklamaya değinen Zeyyat Kafkas, “Bu tür açıklama ve yaklaşımlarla Trabzonspor ve Sivasspor arasında 1970'li yıllara dayanan spor ve kardeş şehir dostluğuna kimse gölge düşürmeye çalışmasın“ diye konuştu.

Kulüp ve camia olarak maçtan sonrası gösterilen tepkinin Sivasspor'a karşı olmadığını belirten Zeyyat Kafkas, daha sonra şunları söyledi:

''TAHKİM'E BAŞVURMAYABİLİRLERDİ''
“Bizim alın terimizin karşılığını aradığımız yer, Sivaspor değil, Futbol Federasyonu'ydu. Bu fark iyice görülmeli ve herkes şirin gözükme adına yapılan demogojiyi bir kenara bırakıp futbolun gerçekleriyle ilgilenmeli. Samimiyetlerini ve iyi niyetlerini Tahkim Kurulu'na başvurmayarak gösterebilirlerdi. Ancak bu süreç geride kaldı. Trabzonspor Anadolu kulüplerinin ağabeyidir. Ağabeyi olmaya da devam edecektir. Sorumlu kişileri bu anlamda daha duyarlı davranmaya davet ediyoruz.“

ayazoğlu
03.10.2007, 20:40
Süpriz hakkında konu yazıyorum 5 dakkada konu kayboluyor ne süprizi el iyisi olmayın diğer sitelerde başkanımız sayın Mecnun Otyakmaz ve hocamız Bulet Uyguna yapılan hakaretlerden sonra hala süprizden bahsedenlerin akıl sağlığından şüpe duyarım

TS58
03.10.2007, 20:55
Kavga etmek adam dövmek saldırmak taşlamak ama kim olursa olsun kim yaparsa yapsın Ben öyle futbolu da sevmiyorum taraftarlığı da.
KAHROLSUN HOLİGANLIK KAHROLSUN ŞİDDET

sivaslı yıldız
05.10.2007, 15:15

..:)

İkinci yarıda ki Trabzon maçından daha önemli sorunlarımız var bence..

yigidolar06
05.10.2007, 15:52
TRABZON ANADOLUNUN ABİSİ OLAMAMIŞTIR TÜRK FUTBOLUNUN YÜZ KARASI OLMAYI BAŞARMIŞTIR. OYUNCUMUZA ATILAN TOKATI ASLA UNUTMUYACAĞIZ