Orijinalini görmek için tıklayınız : SÜPRİZİMİZ AVANS DEĞİL!
SivasSpor.Com 02.10.2007, 20:31 http://www.sporx.com/images/1/29/4459_B_FikretUnsal001.jpg
Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, "Trabzonspor'la ligin 2'nci yarısında oynayacağımız maçla ilgili kararımız, algılandığı gibi, gol atılmasına müsaade etmek olmayacak. Herkes sabırla beklesin. Sürprizimiz gol değil, başka" dedi.
Fikret Ünsal, bugün yaptığı yazılı açıklamada Tahkim Kurulu'nun olaylı Trabzonspor maçında takımı lehine 3-0 hükmen galibiyet kararı almasından sonra 2 şehrin dostluğunu pekiştirmek için yönetim olarak bir sürpriz hazırlığı içinde olduklarını hatırlatarak başladı. Fikret Ünsal, daha sonra şunları söyledi:
"Evet, böylesi bir sürpriz yapacağız. Ama bu asla İngiltere'deki Leicester-Nottingham Forest maçının tekrarındaki gibi olmayacak. Çünkü orada bir futbolcu kalp krizi geçirmişti. Yani sağlık probleminden dolayı maç tatil edilmişti. Trabzon'daki durum ise tam tersine. Trabzon'da sahaya giren bir seyirci, futbolcunun sağlığıyla oynadı. Trabzon'da yaşanan olay, İngiltere'de yaşanan olayla kesinlikle örtüşmemekte. Onun için bizim yapacağımız veya yapmayı düşündüğümüz sürpriz de İngiltere'dekiyle örtüşmeyecek. Sürpriz deyince ilk akıllara gelen şeyin İngiltere'de yaşanan bu olayın olması gayet normaldir. Ancak bizim alacağımız karar, böylesi bir gol atılmasına müsaade etmek olmayacak. Herkes sabırla beklesin, maç günü çiçeklerle karşılayacağımız ve neticesi ne olursa olsun çiçeklerle uğurlayacağımız Trabzonspor'a yapacağımız jestleri görecekler."
ohh bee....rahatladim............. ........
BROTHERS58 02.10.2007, 21:42 FIKRET ABI MERAKTAN CATLAYACAZ NEDIR SUPRIZIN??
tayfun5883 02.10.2007, 23:05 fikret ünsaldaaa anca ortalığı karıştırıyor görende sahaya sivasspor taraftarı girmiş trabzonspor taraftarını dövmüş zannedecek onların bize sürpriz yapmaları gerekir anca trabzonspor bizim kardeş takımımız işte trabzonsporu arkasındayız siz bi kere bile duydunuzmu trabzonsporlu bir yöneticinin çıkıpta sivasspor bizim kardeş takımımızdır dediğini ancca bizi karaladılar ve yerden yere vurdular
tektek61 02.10.2007, 23:23 tayfun5883 kardeşlikten TRABZONSPOR traftarı bahsetti hep sivası seven bi taraftar topluluğuyuz ama sizlerin yöneticilerinizin
yaptığı ayıpa düşmeniz çok seviyesiz bir olay sitenizde yaptınız forumlar bizlere duyulan düşmanlıktan başka birsey deil büyüğünüzü tanımadan dil uzttınız sonrada dostluk diyerek zeytin dalı uzattınız ama bu dal elimizi kanatsın diye diken doluydu dikenleri koparmayı istemediniz
1967DERNEK_EMRE 02.10.2007, 23:28 tayfun5883 kardeşlikten TRABZONSPOR traftarı bahsetti hep sivası seven bi taraftar topluluğuyuz ama sizlerin yöneticilerinizin
yaptığı ayıpa düşmeniz çok seviyesiz bir olay sitenizde yaptınız forumlar bizlere duyulan düşmanlıktan başka birsey deil büyüğünüzü tanımadan dil uzttınız sonrada dostluk diyerek zeytin dalı uzattınız ama bu dal elimizi kanatsın diye diken doluydu dikenleri koparmayı istemediniz
BÜYÜĞÜMÜZ KİMMİŞ ACEBA MERAK ETTİM ŞİMDİ AYRICA TAYFUR5883 ARKADASIMA KATILIYORUM SİZİN TARAFTARINIZ DA DİYORDU KİMLİĞİNDE SİVAS YAZAN HERKEZİ ÖLDÜRECEZ DİYE AFEDERSİN DE TRABZON HALKI PARTAL ATMAYI ÇOK SEVİYOR!!!
1967_DERNEK_MUSTAFA 02.10.2007, 23:29 sabır egomuz geniştir bekleriz ama ben pek beklemeyi sevmem bu süprizi öğrenirim
emresengul58 02.10.2007, 23:35 oh be abi yaa..gol yemek kadar salakça birşey olamazdı zaten..neyse bekleyelim görelim
superglam 02.10.2007, 23:37 Umarım süpriz maçı vermek olmaz.. bu yanlış anlaşılabilir ve ligden düşürebilirler. Atacağımız adımlara dikkat edelim.. üzerimize gelmek isteyenler var.. umarım süprizimiz futbolculara çukulata dağıtmak olur... :)
nazimgulturk 02.10.2007, 23:47 bence misafirperverlikle ilgili bir süpriz yoksa gol yemek falan saçma zaten......
Ultra sivasli 03.10.2007, 05:38 TRABZONA AVANS....... YOK YOK YOK YOK YOK
FIKRET GARDASIMIN SÜPRIZI :rolleyes: BENCE HAMSI BUGLAMA PARTISI VERECE BENZIYOR. IYI OLUR HAMSIYI YEDIKTEN SONRA HORONMU TEPECEGIZ FIKRET GARDAS HEC DE FENA OLMAZ HA
TRABZONA AVANS....... YOK YOK YOK YOK YOK
FIKRET GARDASIMIN SÜPRIZI :rolleyes: BENCE HAMSI BUGLAMA PARTISI VERECE BENZIYOR. IYI OLUR HAMSIYI YEDIKTEN SONRA HORONMU TEPECEGIZ FIKRET GARDAS HEC DE FENA OLMAZ HA
trabzonlu futbolcularla beraber tepek gardas kusmesinler:D :D
iki gündür nerdesiniz millet polimik yaptı bu olayı neyse bende rahatladım sivassporum boyle bir hata yapacağınıda sanmıyordum zaten.
tepeonu_58 03.10.2007, 09:15 suprızı merakla beklıyoruz bız yonetımımıze guvenıyoruz en dogru kararı verırler heralde
ADNANDEMIRISIK 03.10.2007, 16:33 ortalık yatışmışken sayın fikret ünsal neyi kaşıyor .gazetesine haber mi arıyor<ortalığı bulandırmanın anlamı yok. gündemdemi kalmak istiyor
buyuk supriz ne oldugunu soyliyim butun sivas taraftarinin satada cicekle gelmesi
ibrahim58 03.10.2007, 18:00 Trabzonspora YİĞİDO NASIL OLUR GÖSTERELİM.ONLARI MAHÇUP Bİ YÜZLE TRABZONA GÜLLERLE GÖNDERELİM.HATALARINI ANLASINLAR.YİĞİDOYA SİVASA SİVASSPORA BU YAKIŞIR
Del Piero 03.10.2007, 18:05 fikret ünsaldaaa anca ortalığı karıştırıyor görende sahaya sivasspor taraftarı girmiş trabzonspor taraftarını dövmüş zannedecek onların bize sürpriz yapmaları gerekir anca trabzonspor bizim kardeş takımımız işte trabzonsporu arkasındayız siz bi kere bile duydunuzmu trabzonsporlu bir yöneticinin çıkıpta sivasspor bizim kardeş takımımızdır dediğini ancca bizi karaladılar ve yerden yere vurdular
aynen katılıyorum bize bizden başka dost yok !
sinan-58 03.10.2007, 18:20 ister trabzon çiçeklerle karşılansın ister başka bir şekilde ama o maçta kufur olacağının garantisini veriyorum o maça futbolcular intikam maçı havasıyla çıkacak
ya su surpriz isinen gine geldik gundeme ya biraz akilli olupta oturmamiz lazim bence yanli anlasilmasin sonra bosuna basimiza dert aciyoruz olamaz boyle bisey yaaa onlar surprizi hak edecek insanmiki pardon ayimiki
ayazoğlu 03.10.2007, 18:47 Yoksa çiçek verip musabakadanmı cekilecek sivasspor
sabri simsek 03.10.2007, 19:27 Aslinda suprize falan gerek yok Trabzonda saldiriya ugrayan sivsasporlu futbolculardi simdi bide sucluymusuz gibi alttami alacagiz
altuntas58 05.10.2007, 16:11 Elbette süprizimiz gol avansı olmamalı trabzonspor bu jesti hak etmiyor sitelerindeki o cirkin ifadelerinden sonra trbzondan soğudum biz misafir perverliğimizi göterelimde bilen bilsin bilmeyenede söyleyecek bir şey yoktur
|