Orijinalini görmek için tıklayınız : KAYA ALTINDA EZİLMEYİN.

SivasSpor.Com
04.10.2007, 21:29
http://www.superspor.com/images/galeri/129/2176/B_044f8b7017f63cefa58a6d254d18 665a.jpg

Birçok şehirde belediyeler tarafından işletilen otoparkların gelirlerinin o şehrin takımına aktarıldığını ifade eden Teknik direktör Uygun, Belediye Başkanı Sami Aydın’a da seslenerek, kentteki otoparkların gelirlerinin Sivasspor’a bağışlanmasını beklediklerini söyledi.

Uygun, otobüsün alınması ve otopark gelirlerinin Sivasspor’a verilmesini beklediklerini ifade ederek, “Bunları bekliyoruz çünkü Sivas’ın kalkınmasındaki en büyük etkenlerden bir tanesi Sivasspor’dur. Bunu kabul etmeyenler bu kayanın altında ezilirler. Dolayısıyla bu kulüp 7 milyona yakın Sivaslıyı ilgilendiriyor. O yüzden herkes bu kayanın altına elini sokmak zorunda. Sivasspor kayası çığ gibi büyüyor ve yolumuza devam ediyoruz. Yolumuza devam ederken de bu desteklere ihtiyacımız var” dedi.

SİVASSPOR KAYASI ALTINDA EZİLMEYİN
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise Sivasspor’un ligde çok iyi bir şekilde mücadele ettiğini ve büyük başarılar kazandığını ifade ederek, bu başarı karşısında Sivaslıların da takıma destek olmalarını istedi.
Yönetim kurulu, taraftar, basın ve futbolcularla birlikte güzel şeyler yapmaya çalıştıklarını dile getiren Uygun, herkesin, her toplumun desteğe ihtiyacı olduğunu, destek olmadan hiç kimsenin başarıya ulaşamayacağını söyledi.
Uygun, “Böyle başarılı olup da önüne birçok engel çıkabilecek olan durumlarda bile şehrin önde gelenleriyle birlikte Sivas’ı ve Sivasspor’u sevenlerin desteğine daha çok ihtiyacımız var. Dolayısıyla herkesten desteklerini bekliyoruz” dedi.

TSO OTOBÜSÜ ALMALI
Sivasspor’un en önemli sorunlarından bir tanesinin otobüs olduğunu ifade eden teknik direktör Uygun, otobüsün alınması konusunda Ticaret ve Sanayi Odası’nın adım atmasını beklediklerini söyledi.
Uygun, şöyle devam etti: “Kulübümüzün önemli sorunlarından bir tanesi de otobüstür. Bütün takımların otobüslerini Ticaret ve Sanayi Odası alıyor. Bende 50 bin YTL ile bu işe başlamış bulunuyorum. 200 bin Euro civarında olan bu otobüsün Sivasspor’a Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım ve değerli işadamları tarafından mutlaka hediye edilmesini bekliyoruz. Onlara yakışanda budur” dedi
yeniülke

EyüphanAydın
04.10.2007, 21:30
BENCEDE DOGRU OTOPARKLARIN GELİRLERİ DİREK VE HİÇ DÜŞÜNMEDEN SİVASSPORUMUZA GİTMELİ

Agcalli
04.10.2007, 21:36
Abicim Bülent hoca 50 bin i vermis geriye 300 bin kalir. Bizim işadamları için de 300 bin para olmasa gerek. Gerçek Sivaslılardan destek bekliyoruz.

ceza_tolga_rep
04.10.2007, 21:40
bu taç sitesinin orda muratsporun karşısında sivasspor otoparkı var ben adama sorduğumda sivasspora gidiyor paralar demişti.

ama bülent hoca doğru sölüyodur ve buna çözüm bulunmalıdır...

cenk5821
04.10.2007, 22:45
ewtt orada kii otopark sivasspor paralarr nereye gidiyorrr

superglam
04.10.2007, 22:58
Sevgili arkadaşlar, Konyasporda yanılmıyorsam geçen yıl böyle bir organizasyon yaptı ve sitelerinde sürekli yayınladılar şundan bu kadar bundan bu kadar diye.. Site yönetimide bu konunun takipçisi olup sitenin bir köşesinde sürekli yayınlarsa teşfik edici bir durum olabilir.

Umarım otobüsümüz en kısa zamanda alınır. şimdiden hayırlı olsun.. Bu başarılar kolay kolay yaşanmıyor.. zamanında trabzon bir şampiyon olmuş sürekli gündemde ve tvlerden maçlarının yayınlanmadığı olmuyor.. Bizimkide banttan da olsa ya yayınlanamıyor ya sonuncu olarak yayınlanıyor..

Hep destek Tam destek...

has zaralım58
04.10.2007, 23:44
Sen Alemin KRAL'ısın UYGUN hER KONUŞTUĞUN KELİMEDE BİZLERİ ADETA BÜYÜLÜYOR VE hAYRANLIK BIRAKIYORSUN..bİR ÇOK SİVAS LİNİN DÜŞÜNMEDİĞİ VE YAPMADIĞINI YAPIYOR KİMSENİN ATMADIĞI KADAR SİVAS VE SİVASSPOR A KALBİN ATIYOR helal OLsun sana BÜYÜK ADAM UYGUN Sana HAKKIMIZI acaba nasıl ödeyeceğiz bilemiyoruz ,

ALLAH SİZİ BAŞIMZIDAN EKSİK ETMESİN İİİİ'Kİ VARSIN UYGUN

GuNaY
04.10.2007, 23:59
Geçen hafta iş için Sakarya'ya gittiğimde otopark çalışanları üzerinde yeşil renkte Sakaryaspor tişörtü gördüğümde çok etkilenmiştim. Sadece gelirleri Sakaryaspor'a vermekle kalmamış aynı zamanda çalışanlarına kendi ürünlerini giydirerek reklamın en güzeli yapmışlar. Aynı uygulamanında Sivas'ta olması gerekir bencede. Henüz otopark kültürü çok gelişmiş değil, fakat gelişmekte olan Sivas'ta özellikle merkezde kısa sürede otoparklar yaygınlaşacaktır.

Ss--58--Ss
05.10.2007, 00:00
bencede buna hemen önlem alınmalı ve otopark paraları sivassporun yararına olmalı.

ayazoğlu
05.10.2007, 02:06
1 ankarasporun otobüsünden istiyoruz
2 oto parklar sivasspora verilmeli
3 büyük bir arsa kulübe verilip tamamı sivasspora ait işmerkezi kurulmalı geliri kulubün olmalı bunu yapmazlarsa bida mecnun başkanı belediye başkanı seceriz vede olur

yerliturkuaz
06.10.2007, 10:27
EĞER TAKIMIMIZIN BİR YERLERE GELMESİ İSTENİYORSA HERKESİ ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMASI GEREKİR

FurkaN
06.10.2007, 10:45
Geçen hafta iş için Sakarya'ya gittiğimde otopark çalışanları üzerinde yeşil renkte Sakaryaspor tişörtü gördüğümde çok etkilenmiştim. Sadece gelirleri Sakaryaspor'a vermekle kalmamış aynı zamanda çalışanlarına kendi ürünlerini giydirerek reklamın en güzeli yapmışlar. Aynı uygulamanında Sivas'ta olması gerekir bencede. Henüz otopark kültürü çok gelişmiş değil, fakat gelişmekte olan Sivas'ta özellikle merkezde kısa sürede otoparklar yaygınlaşacaktır.

Bütün sokaklar otopark oldu çarşıda ama işletenler Sivaslı değil belediyenin çözüm bulması gerekir bu konuya...

navruz58
06.10.2007, 11:20
hersey sivassporumun icin en büyük sivassporum benim

mesut_tncsvs
06.10.2007, 12:01
Abicim Bülent hoca 50 bin i vermis geriye 300 bin kalir. Bizim işadamları için de 300 bin para olmasa gerek. Gerçek Sivaslılardan destek bekliyoruz.

yanlış oldu galiba fiyat olrak orda 200 bin ytl yazıyor 50sini hoca verirse geriye 150 kalır osman yıldırımdan iş adamlarından validen belediye başkanından kısacası tüm sivaslılardan destek bekliyoruz.

abdurrahim_58
06.10.2007, 15:26
Sayın Sami aydın bunun düşünemiyorsa ona yazıklar olsun. Yani otopark paralarının takıma gitmesi cok iyi birşey olur en azından takımın deplasman masrafları cıkar.

sivaslı-elif
06.10.2007, 15:34
bencede otapark paraları sivasspora verilmeli
GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUNA ŞAMPİYONLIK YOLUNDA BAŞARILAR:D

altuntas58
06.10.2007, 18:21
Bülent hoca doğru söylemiş sivasspor her gecen gün kaya gibi büyüyor sakın ola bu kayanın altında kalmayın sonra vakit çok gec olur sivasspora sadece otoparklar değil başka gelir kaynakları bulunması lazım benzinlik büyük iş merkezleri hatta şirketleştirip kalıcı gelirler bağlamalıyız unutmayalım sivasspor sivasımıza maddi ve manevi hava veriyor sivasta her mac için yüzlerce rakip takım taraftarı şehrimize akın ediyor esnafımıza hatırı sayılır bir gelir sağlıyor bu gelir kaynağını kurutmayalım bu vesile ile sivassporumuza sahip cıkalım

MURAT SARI
07.10.2007, 10:35
SİVAS SPORUMUZUN HALA BİR OTOBÜSÜ OLMAMASI GERÇEKTEMN DÜŞÜNDÜRÜCÜ BİZLER SİVASLI İŞ ADAMLARI OLARAK ELİMİZDEN GELENİ MUTLAKA YAPMALIYIZ VE ENKISA ZAMANDA SİTE YÖNETİCİLERİNDEN BÖYLE BİR KAMPANYA İÇİN ÖNCÜLÜK YAPMALARINI RİCA EDİYORUM AYRICA SİVASTAKİ OTOPARK GELİRLERİNİN KULUBÜMÜZE AKTARILMASINI DİLİYORUM UMARIM SİVAS BELEDİYESİNİN BU OTO PARK ÜCRETLERİNE İHTİYACI YOKTUR UMARIM SAYGILARIMLA SARILAR TEKSTİL ADINA MURAT SARI MAİL ADRESİM sarilartekstil58@hotmail.com

BOUN
07.10.2007, 16:41
SİVAS SPORUMUZUN HALA BİR OTOBÜSÜ OLMAMASI GERÇEKTEMN DÜŞÜNDÜRÜCÜ BİZLER SİVASLI İŞ ADAMLARI OLARAK ELİMİZDEN GELENİ MUTLAKA YAPMALIYIZ VE ENKISA ZAMANDA SİTE YÖNETİCİLERİNDEN BÖYLE BİR KAMPANYA İÇİN ÖNCÜLÜK YAPMALARINI RİCA EDİYORUM AYRICA SİVASTAKİ OTOPARK GELİRLERİNİN KULUBÜMÜZE AKTARILMASINI DİLİYORUM UMARIM SİVAS BELEDİYESİNİN BU OTO PARK ÜCRETLERİNE İHTİYACI YOKTUR UMARIM SAYGILARIMLA SARILAR TEKSTİL ADINA MURAT SARI MAİL ADRESİM sarilartekstil58@hotmail.com

7 milyon Sivaslının takımı bir otobüs alınması hususunda sıkışıp kalmaz. Elbette otobüs alınır ancak takımın daha ciddi daha büyük gelir kaynaklarına ihtiyacı var. İşadamlarımızdan, yerel yönetici ve bürokratlarımızdan Sivasspora sahip çıkmalarını istiyoruz. Buradan Belediyemize de sesleniyorum: Lütfen en azından otopark gelirlerini Sivassporumuza verin. Bu takımı ve Mecnun başkanı yanlız bırakmayın!