Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 EYLÜL MUHTEŞEM OLUYOR.
SivasSpor.Com 04.10.2007, 22:11 http://www.sivaslilar.net/images/stories/stat1.jpg
Sivasspor´umuzun maçlarının oynandığı 4 Eylül Stadı'nın maraton tribününün üzerinin kapatılması devam ediyor. Bu çalışmalardan üçüncüsü olan çaprazların atılma işlemi çalışmalarının kısa sürede tamamlanmasının planlandığını ifade ettiler.
Tribünlerinin tamamına koltuk döşenen stadyumun, gece aydınlatma sistemi ve kapalı devre kamera sistemi kuruldu, zemini doğal çimle kaplandı, kum olan koşu pistine sentetik çim döşenen, çevre düzenlemesi ve otoparkları yapılan 4 Eylül Stadyumu'nun maraton tribününün üzeri kapatılacak.
Tribünün üzerine 18 ayrı beton kolon inşa edildiğini, bu kolonların üzerine de çelik taşıyıcıların monte edildiğini belirten yetkililer, şu anda çelik taşıyıcıların yaylarla gergin hale getirilmesi çalışmalarının sürdüğünü kaydettiler. Çelik taşıyıcıların üzerinin de panel sac ile kapatılacağını bildiren yetkililer, çalışmaların kısa sürede tamamlanmasının planlandığını ifade ettiler.
samet yıldız 04.10.2007, 22:16 hayırlı olsun sivassporada böyle stadlar yakışır zaten
yigidomustafa58 04.10.2007, 22:30 hayırlısı olsun güzel oldu gerçekten stadımız...
ceza_tolga_rep 04.10.2007, 22:39 kış gelmeden biteydi iyi olacak.
cenk5821 04.10.2007, 22:44 ewtt ya kis gelmeden biter insalalh cok guzell olmuss
Ss--58--Ss 04.10.2007, 23:59 valla mükemmel olmus hersey sivas icin....
Artık stadımızın akustiği sahayı fazlasıyla etkileyecek hale geliyor :)
hollywarnrvn 05.10.2007, 10:45 evet stad güzel oldu gerçekten şu andaki tek sorun maratonun arka tarafındaki toprak alan yarın bugün yağmur yağarsa çok sorun yaşanır herhalde yönetim bunuda düşünmüştür.
Ahmet_Yeniyapan 05.10.2007, 12:57 STADTA EMEGI GECEN HERKEZE TSKLER İLERLERİNİDE GORURUZ INS
SEMİH-58 05.10.2007, 12:59 ellerine saglık bizede muhteşem bir saha yakışır...
Desene artık SivasSpor aşıkları eskisi kadar Sivas ayazında daha az üşüyecekler. Bu takıma herşey yakışır
Yigido DogaN 05.10.2007, 13:22 slm bana gorede saha 10 metre asagıya cekılecek yanı kazınacak boylece türbünler buyuyecek ole dıılmı arkadaslar yanı dahada buyutmelıyız.stadımızı gelecek yıl avrupa maclarına hazır olalım eyvallah ıstanbuldan cılgınlar 58 gurubundan yusuf dogan
ADNANDEMIRISIK 05.10.2007, 18:02 sayın bölge müdürümüz stadın üzeri kaç maç evvel bitiriyordun .2.kişi çalışmayla bu işler bitmez. umarım manisa maçına yetişir.
sivas_kangallı 05.10.2007, 18:10 .süper olucak hayırlı olsun...
serkankeskin 05.10.2007, 20:38 gerçekten stadımız muhteşem olmuş fotoğrafta beş yıldızlı bir stat gibi görünüyor yapanlardan allah razı olsun
Arkadaşlar Kale arkalarıda kapanacakmı bilgisi olan varmı..
arkadaslar bence stadin etrafida degismeli acilen yurunemez halde
altuntas58 06.10.2007, 00:07 4 Eylül satdyumunun güzel olması bizleri çok sevindirdi biz yiğidolara daha iyisi yakışır darısı diğer tribünlere
stat gerçekten çok güzel oluyor.umarım her tarafını kapatabilirler.her gün o stadın önünden geçiyorum ve göz kamaştırıyor.işallah büyük zaferlere imza atar sivasspor bu stad ta
nazimgulturk 06.10.2007, 01:00 daha da güzel olacak inşallah sivasmıza yakışır olacak inşallah
Dark Force 06.10.2007, 02:03 ayrı bi hava katmış emeği geçenlere teşekkürler..
ayazoğlu 06.10.2007, 03:13 allah sebep olandan razı olsun ve yenisini nasip etsin dolup tşsın
sivasli_yldrm 06.10.2007, 09:44 hayırlı olsun inş manisa maçına yetişir
yerliturkuaz 06.10.2007, 10:21 ÇOK GÜZEL BİR STAD OLUYOR AMA KAPASİTESİ BİRAZ DAHA ARTSA MÜKEMMEL OLACAKTI
mesut_tncsvs 06.10.2007, 12:21 bir türlü bitiremediler bu kolonlarda istasyon caddesi gibi 8 ayda bitmesin sakın :S
kapansın ki o tribünde olan taraftar kıymetini bilsin..biraz destekele neler olabileceğini bursa maçında gördüler kapalı tribün daha fazla destek demek.
Gardaşlarım hemşolarım stadımız güzel oluyor sivasımız sivassporumuz herşeyin en güzeline en iyisine layıktır...
Del Piero 07.10.2007, 21:32 evet gerçekten çok güzel ihtişamlı br görüntüsü var iyice kış gelmeden bitmesi lazım... seneyede eski kapalı protokol trübünlerinin olduğu yeer kapanacakmış sanırım daha sonra kale arkaları çok süper olacak kanımca :)
hep destek, tam destek..
dragon_58 07.10.2007, 21:40 hadi hayırlı olsun gün gelcek bu stad bile yetmeyecek
akustik acısından güzel oluyor. sivasa hayırlı olsun. gün gelir uefa finali 4 eylülde oynanır.
Muhtesem oluyor stadyumumuz .Saygilarimla...
ofgurleyuk78 07.10.2007, 22:57 Güzel olan herşey yakışır Sivas'ıma. İnşallah bizde görürüz.
mesut_tncsvs 08.10.2007, 00:06 inşallah taraftarda artık taraftar bilincine varır.
yigidolar06 09.10.2007, 21:48 ŞAMPİYON TAKIMA YAKIŞIYOR ÇOK GÜZEL OLMUŞ
yigido Atilla 11.10.2007, 02:36 Kale arkalarinin üstünün kapanmamasi iyi oldu belki ileriki senelerde Atletizim pistini kaldirirlar dört köseli bir stad olur o zaman üstü kapanirsa cok iyi olur kale arkasinda oturan taraftarlar sahaya cok uzak kaliyorlar. Atletizim pisti olan bir stat hic bir zaman futbol stati degildir. Insallah kisa zamanda Atletizim pistini kaldirirlar. Modern bir futbol statina 4.eylül döner
Desene artık SivasSpor aşıkları eskisi kadar Sivas ayazında daha az üşüyecekler. Bu takıma herşey yakışır
Valla Tribun tecrubelerime gore kapali tribun her zaman aciktan daha soguk olur:)
Donma tehlikesi gecirdim tribunde iyi bilirim:D
Cok guzel oldu tribun yeni haliyle keske biraz daha yukseltilip ondan sonra ustu kapansaydi ..
Neyse onlar daha iyi bilir tabi..
emretan5858 11.10.2007, 04:44 Bir hatırlatmada yarar var. Atletizm pistinin kaldırılması doğru birşey değildir çünkü, sivasta tek stad vardır ama sivasta yapılan tek spor futbol değildir.Sivasspor`umuzu çok seviyoruz ancak diğer spor branşlarınıda düşünmek gerekiyor.
Şampiyon SİVASSPOR
zaralım 58 11.10.2007, 08:06 sivasspor'um herşeyin en güzeline layık
kubilay68 19.10.2007, 01:14 bu stadta emegi gecen herkesden ALLAH razi olsun sivasimiza yakisir guzel olmus
kubilay68 19.10.2007, 01:17 bu stadta emegi gecen herkesden ALLAH razi olsun sivasimiza yakisir guzel olmus.FRANSADAN YIGIDO========HAYRETTIN======= =
yigidolar06 19.10.2007, 14:32 http://www.sivaslilar.net/images/stories/stat1.jpg
Sivasspor´umuzun maçlarının oynandığı 4 Eylül Stadı'nın maraton tribününün üzerinin kapatılması devam ediyor. Bu çalışmalardan üçüncüsü olan çaprazların atılma işlemi çalışmalarının kısa sürede tamamlanmasının planlandığını ifade ettiler.
Tribünlerinin tamamına koltuk döşenen stadyumun, gece aydınlatma sistemi ve kapalı devre kamera sistemi kuruldu, zemini doğal çimle kaplandı, kum olan koşu pistine sentetik çim döşenen, çevre düzenlemesi ve otoparkları yapılan 4 Eylül Stadyumu'nun maraton tribününün üzeri kapatılacak.
Tribünün üzerine 18 ayrı beton kolon inşa edildiğini, bu kolonların üzerine de çelik taşıyıcıların monte edildiğini belirten yetkililer, şu anda çelik taşıyıcıların yaylarla gergin hale getirilmesi çalışmalarının sürdüğünü kaydettiler. Çelik taşıyıcıların üzerinin de panel sac ile kapatılacağını bildiren yetkililer, çalışmaların kısa sürede tamamlanmasının planlandığını ifade ettiler. BİTTİKTEN SONRADA ADINI AMİGO İHSAN DİYE KOYALIM
bitince tavana şampiyon sivasspor yazılsada google earthden uzaydan baksak,
Kale arkalarinin üstünün kapanmamasi iyi oldu belki ileriki senelerde Atletizim pistini kaldirirlar dört köseli bir stad olur o zaman üstü kapanirsa cok iyi olur kale arkasinda oturan taraftarlar sahaya cok uzak kaliyorlar. Atletizim pisti olan bir stat hic bir zaman futbol stati degildir. Insallah kisa zamanda Atletizim pistini kaldirirlar. Modern bir futbol statina 4.eylül döner
Abi senin bu dediklerinin olma ihtimali sıfıra yakın çünkü burası şehir stadı olduğu için atletizm pistinin bulunması gerekiyor. Ayrıca yapılan tadilatlar sadece kısa süreli çözümler ve tadilat işi herzaman için verimsiz ve pahalı oluyor ben yönetimin orta vadede İngiliz stilinde üzeri tamamen kapalı yeni bir stad yaptırma hedefi olduğunu tahmin ediyorum. İnşallah 4-5 yıl gibi bir sürede en az 35-40 bin kişilik gerçek manada bir futbol stadına kavuşuruz.
Daha evvel bir foruma yazmıştım ama burada tekrar etmekte fayda görüyorum.
Yöneticilerimiz ne düşünür yaparlar bilemem ama benden bir öneri:
Ali Sami Yen stadının yanında GS Store var, bilenler bilir. Bizim stadın da İstasyon caddesine bakan kısmına, belediyeyle görüşüp anlaşarak ve imara uygun bir şekilde, güzel ve görkemli bir Sivasspor mağazası inşa edilse nasıl olur? Bu konuda bilgi sahibi diğer arkadaşlarımın da yorumlarını bekliyorum.
Kongre müzesi bahçesindeki Sivasspor büfesinin çok küçük, yetersiz ve çokta antipatik olduğunu hepimiz biliyoruz. Ordan olsa olsa sadece bilet satış gişesi olur. Ayrıca yeteri kadar çeşitte ürün bulunamadığı da yerel basında şikayet konusu olmuştu. Sivas dışından gelen ve hediyelik Sivasspor ürünü almak isteyen bir çok gurbetçi ürün çeşidinin azlığından yakınıyordu.
Ayrıca insanlar alışveriş yaparken mekanın içerisine girmek ve gezip dolaşıp ürün beğenmek isterler. Ve o mekanın da gayet güzel bir dekorasyona ve iyi bir ürün teşhirine ihtiyacı vardır. Bu açıdan esnaf gözüyle olaya bakarsak Kongre müzesi bahçesindeki büfenin işlememesi gayet normaldir.
Stadın İstasyon caddesine bakan tarafına güzel bir Sivasspor mağazası açılması teklifimi lütfen yönetim ciddiye alsın ve bu konuda eminim belediyemiz de gerken yardım ve anlayışı gösterecektir.
Herşey Sivasspor için!...
Arif Coşkun 19.10.2007, 16:41 bitince tavana şampiyon sivasspor yazılsada google earthden uzaydan baksak,
Abircan arkadaşım,google earth ten bende bakıyorum ama,tabiki cansız sadece resim olarak,bu programın birde canlı olanı varmış.Sizdeki hangi program ? Veya bu konu hakkında bilgisi olan başka bir arkadaş varmı? Bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
yigidolar06 19.10.2007, 18:28 Daha evvel bir foruma yazmıştım ama burada tekrar etmekte fayda görüyorum.
Yöneticilerimiz ne düşünür yaparlar bilemem ama benden bir öneri:
Ali Sami Yen stadının yanında GS Store var, bilenler bilir. Bizim stadın da İstasyon caddesine bakan kısmına, belediyeyle görüşüp anlaşarak ve imara uygun bir şekilde, güzel ve görkemli bir Sivasspor mağazası inşa edilse nasıl olur? Bu konuda bilgi sahibi diğer arkadaşlarımın da yorumlarını bekliyorum.
Kongre müzesi bahçesindeki Sivasspor büfesinin çok küçük, yetersiz ve çokta antipatik olduğunu hepimiz biliyoruz. Ordan olsa olsa sadece bilet satış gişesi olur. Ayrıca yeteri kadar çeşitte ürün bulunamadığı da yerel basında şikayet konusu olmuştu. Sivas dışından gelen ve hediyelik Sivasspor ürünü almak isteyen bir çok gurbetçi ürün çeşidinin azlığından yakınıyordu.
Ayrıca insanlar alışveriş yaparken mekanın içerisine girmek ve gezip dolaşıp ürün beğenmek isterler. Ve o mekanın da gayet güzel bir dekorasyona ve iyi bir ürün teşhirine ihtiyacı vardır. Bu açıdan esnaf gözüyle olaya bakarsak Kongre müzesi bahçesindeki büfenin işlememesi gayet normaldir.
Stadın İstasyon caddesine bakan tarafına güzel bir Sivasspor mağazası açılması teklifimi lütfen yönetim ciddiye alsın ve bu konuda eminim belediyemiz de gerken yardım ve anlayışı gösterecektir.
Herşey Sivasspor için!...DÜŞÜNÇELERİNE AYNEN KATILIYORUM AKŞAMA KADAR PARA BASAR O İŞ YERİ ( TÜRKİYE DEĞİL TÜM DÜNYAYA MAL SATAR)
|