Orijinalini görmek için tıklayınız : BAŞIMIZ SAĞOLSUN!..

Sayfa : [1] 2 3

SivasSpor.Com
08.10.2007, 20:06
http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/LiveImages/YeniFotoAnaliz/Türkiye%2013%20şehidine%20ağlı yor/A08142420.jpg

Şırnak bölgesinde görev yapan bir birliğe dün terör örgütü tarafından yapılan saldırıda şehit edilen 13 askerden 5'inin cenazeleri bugün toprağa verildi. Diğer 8 askerin cenazelerinin yarın toprağa verileceği bildirildi.

Şırnak bölgesinde görev yapan bir birliğe dün terör örgütü tarafından yapılan saldırıda şehit olan Astsubay Ahmet Sarıoğlu ile erler Bayram Güzel, Turgay Salgur, Mehmet Uyar, Seyfi Altuntaş, Mehmet Yıldırım, Mehmet Uçarı, Kasım Aksoy, A. Şükrü Karataş, Emrah Eryılmaz, Sıddık Küçükgöz, Fetullah Selçuk ve Mehmet Coşkun için 23. Sınır Tümen Komutanlığı içerisindeki Şırnak Asker Hastanesi bahçesinde tören yapıldı.

Şırnak Valisi Selahhatin Aparı ve 23. Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Tahir Bekiroğlu ile çok sayıda kişinin katıldığı törenin ardından 10 şehidin cenazesi helikopterle, 3 şehidin cenazesi ise kara yoluyla toprağa verilecekleri illere gönderildi.

5 ŞEHİT TOPRAĞA VERİLDİ

Şırnak'ta teröristlerce dün şehit edilen 13 askerden 5'inin cenazeleri bugün toprağa verildi. Diğer 8 askerin cenazelerinin yarın toprağa verileceği bildirildi.

Astsubay Ahmet Sarıoğlu'nun cenazesi Malatya'da, Piyade Onbaşı Fetullah Selçuk'un cenazesi Diyarbakır merkeze bağlı Sati köyünde, A. Şükrü Karataş'ın cenazesi Erzurum'un Karayazı ilçesine bağlı Tosunlu köyünde, Turgay Salgar'ın cenazesi Kars'ın Cumhuriyet köyünde, Murat Uçar'ın cenazesi Konya'nın Kulu ilçesine bağlı Canımana köyünde bugün toprağa verildi.

Komando Er Sıddık Küçükgöz'ün cenazesinin Çorum'un Uğurludağ ilçesine bağlı Aşılıarmut köyünde, Seyfi Altuntaş'ın cenazesinin Samsun'un Ayvacık ilçesinde, Komando Er Emrah Eryılmaz'ın cenazesinin Niğde merkeze bağlı Kiledere beldesinde, Mehmet Yıldırım'ın cenazesinin Konya'nın Kadınhanı ilçesinde, Mehmet Uyar'ın cenazesinin Şanlıurfa'da, Kasım Aksoy'un cenazesinin Şanlıurfa merkeze bağlı Beşat köyünde, Bayram Güzel'in cenazesinin Denizli'nin Kurtluca köyünde, Mehmet Coşkun'un cenazesinin Gaziantep'te yarın toprağa verileceği bildirildi.

ŞEHİT DÜŞEN 13 ASKERİN İSİMLERİ:

Astsubay Ahmet Sarıoğlu ile erler Bayram Güzel, Turgay Salgur, Mehmet Uyar, Seyfi Altuntaş, Mehmet Yıldırım, Mehmet Uçarı, Kasım Aksoy, A. Şükrü Karataş, Emrah Eryılmaz, Sıddık Küçükgöz, Fetullah Selçuk ve Mehmet Coşkun,

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/34388_3_071008125846.jpg

CAGLAYAN
08.10.2007, 20:09
Şırnak ili Küpeli Dağı Bölgesi’nde teröristlerle girdikleri çatışmada hain kurşunlara hedef olarak şehit düşen 1’i astsubay 13 güvenlik görevlimizin aziz ruhları önünde saygıyla eğiliyoruz. Başta silahlı kuvvetlerimiz olmak üzere ülkemizin başı sağolsun.

Sivasspor.com

sabri simsek
08.10.2007, 20:17
Aziz sehitlerimize Allatan rahmet diliyorum basta aileleri olmak uzere turkiyenin basi sagolsun. hainler kotu emellerine ulasamayacaktir

myway
08.10.2007, 20:22
13 ocaga 13 haneye ates dustu....
70 milyonun da yureklerine ates dustu...
Bu mubarek gunde icimiz kan agliyor....
Ruhlari sad olsun.... Basimiz sagolsun...

Bizim askerimiz ;
"'Kim bu cennet vatanin ugruna olmaz ki feda!!
Suheda fiskiracak topragi siksan suheda!!""

Sirrinca hareket eden asker ...Bir an icin canimi bu topraklar icin feda etmeye tereddut etmem""

Vatan sagolsun!!!. 13 aslanimiz bizi izliyor bu mubarek Kadir gecesinde.....

En mubarek makamdan....

musti34
08.10.2007, 20:36
başımız sağolsun.bu toprak için canını veren şehitlerimizin ruhu şaad oldun

samet yıldız
08.10.2007, 20:42
başımız sağolsun
ne zaman kuruyacak bu terörün kökü

albina58
08.10.2007, 20:43
Herkes başka şeyler için mübarek gecelerde dua eder,bende bu kadir gecesinde,ordumuzu bu hale getirenler,elini kolunu bağlayanlar,mehmetçiğin itibarını,hergün halka karalama olarak anlatıp,yan gelip yatma yeri değil diyenler için beddua ediyor ve allah belalarını versin,hem çocuklarına hemde 7 sülaleleri için niyaz ediyorum.

alper58
08.10.2007, 20:47
Başımız Saolsun!!Lanet olsun Bu teröre...

bykim
08.10.2007, 20:53
tum turkıyenın bası sagolsun
kısmet olursa ben de kasımda askerım
sehıt olmak bana da de nasıb olur ınsallah
bugun turk bayragını astım askere gıdecegım gun bınaya asacaktım ama nasıb bugunmus

sivas_kangallı
08.10.2007, 20:57
başımız sağolsun allah ailelerine sabır wersin....

özgür mehmet
08.10.2007, 21:02
başımız sağolsun ALLAH AİLELERİNE SABIR VERSİN NEDESEK NEYAPSAK BOŞ

alkanmustafa
08.10.2007, 21:06
İNANIN YAZACAK KELİME BULAMIYORUM İÇİMİZ KAN AĞLIYOR ŞEHİDLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN

HALIL
08.10.2007, 21:06
basimiz sagolsun cok uzuluyorum

kahrolsun pkk !!!!!!!!!!!!!!!! kahrolsun pkk!!!!!!!!!!

sehitler olmez vatan bolunmez !!!!! sehitler olmez vatan bolunmez!!!!!!!! sehitler olmez vatan bolunmez!!!!!!!!!!!

sws-l33
08.10.2007, 21:08
ey şehit oğlu şehit isteme benden makber,
sana aguşunu açmış duruyor Peygamber!!!

Mehmet akif

cenk5821
08.10.2007, 21:16
Turk milletinin ve ailelerinin basi sagolsunnn....kahrolsunn PKK ve teror

RüStü ElmaS
08.10.2007, 21:37
Öncelikle şehit edilen askerlerimizi bu mübarek Kadir Gecesinde rahmetle anıyorum.

Terörle mücadelede yürütülen faaliyetlerde ortaya çıkan bu resim, mücadele kararlılığımızı azmimizi daha da güçlendirmiştir.

Bu ihaneti lanetliyor, şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz.

sinan-58
08.10.2007, 21:40
başımız sağolsun ruhları şad olsun aile lerine allah sabır versin

ceza_tolga_rep
08.10.2007, 21:44
ALLAH RAHMET EYLESİN.BU ÜLKEYİ BÖLEMEYEK HİÇ KİMSE.

ULAN pkk AKLINI BAŞINA AL ********LİK YAPMA.SİZİN GİBİ ÇAPULCULARA KARNIMIZ TOK.

ATATÜRK GENÇLİĞİ HER ZAMAN BU VATAN İÇİN SAVAŞACAKTIR..

GuNaY
08.10.2007, 21:45
Maalesef söyleceklerimiz ve yapacaklarımız buradan öteye gitmeyecek, bir Fatihamız var onuda dilimiz döndüğünce okuyacağız...
Allah rahmet eylesin,
Allah ölümünde hayırlı olanını nasip etsin...

ademgoze
08.10.2007, 21:47
çocuk katillerinden ne beklersin ramazan felan dinlemiyorlar halsiyetsiz ş.

KAŞARım-KAŞAR
08.10.2007, 21:49
şehit olan kardeşlerimize yüce mevlamdan rahmet kederli ailelerinin,türk silahlı kuvvetlerinin ve türk halkının başı sağ olsun askerimize kalkan eller kırılsın dağda dolaşan bu bölücü soysuzlarının bu ülkede yatacak yerleri yok

1967-drnk-ahmet
08.10.2007, 21:52
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ AİLELERİNE SABIR WERSİN HAİN TUZAKTA 13 ŞEHİT

SivasLady
08.10.2007, 21:54
hepimizin basi sagolsun, sehitlerimize rahmet ailelerine sabir dilerim
mübarek günlerde onlari anip dualarimzi eksik etmeyelim

Olur ya bir çatışmada ölürsem
Arkamdan yas tutmayın
Bırakın, toprağımda rahat içinde yatayım
Bedenimden komandomu çıkarmayın
Onlar benim gururumdur
Botlarımı çıkarmayın
Onlar nice yollar aşacak
Şehit olursam sırat köprüsünden geçecek
Elimden tüfeğimi almayın
O benim namusumdur
Ölünce mezarıma sembol olacak
Yara'mın kanını silmeyin
Ahirette hesabı sorulacak
Göğsümden kör kurşunu çıkarmayın
O benim madalyam olacak

5841
08.10.2007, 21:57
ALLAH RAHMET EYLESİN .BU VATANI HİÇ BİR ZAMAN BÖLEMİYECEKLER.
MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN. TÜM ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİNE ALLAH SABIR VERSİN.

Grup-aleM
08.10.2007, 22:01
basımız sagolsun aılerlerıne bas sağlıgı dılerız

mesut1160
08.10.2007, 22:10
Bastan ailelerine ve tüm aklabarlina bassayli diliyorum sonra bütün 70millionun okutum bitanesin son 23 günü kalmisti allahdan korkun PKKcilar siz insanmisiniz bide bizim vatanimizda yasiyorsuz kahrolsun Pkk erkek gibi cikmiyorsunuz aslinda bizde PIC APO yu asmaliyiz Saddam i yaptiklari gibi yani PKKrcilar ozaman aci ne oldunu görürler bizim Sehtilerden ne istiyorlar xxxxxx cocuklari resmen bu güzel günde asimi boztuliylara benim amcamin oglunda vurdunuz allah sizide vurur insallah amin bi el fatih okuyalim millet sehitler icin

1967_Dernek_Ayhan
08.10.2007, 22:16
http://www.samanyoluhaber.com//images/haber/7/4/2/4/74249.jpg
BÖYLE GÜNDE BU YAYINLAR YAPILIR MI?

Hain terör 13 fidanımızı daha soldurdu Peki televizyonlar ne yaptı?

Güneydoğu'da PKK terörü 13 askerimizi hain bir saldırıyla şehit etti..

Bu olay son yıllarda PKK'nın güvenlik güçlerine karşı en kanlı eylemi oldu..

Türkiye şehitlerine ağlarken televizyonlarımız hiç bir şey olmamış gibi yayınlarını sürdürerek izleyiciden büyük tepki aldılar..

Atv'de İbo şov dansözüyle, yıldızı sonradana parlayan Bengü'nün kıvırtmalarıyla şen şakrak programını sürdürdü.

Star'da ise yeni aşıklar Ebru Gündeşli Osmantan Erkırlı, Bülent Ersoylu Popstar, bol kahkahalı bir program sürdürdüler..

http://www.cnnturk.com/images/turkiye/yemin2.jpg

1967_Dernek_Murat
08.10.2007, 22:20
Şırnak ili Küpeli Dağı Bölgesi’nde teröristlerle girdikleri çatışmada hain kurşunlara hedef olarak şehit düşen 1’i astsubay 13 güvenlik görevlimizin aziz ruhları önünde saygıyla eğiliyoruz. Başta silahlı kuvvetlerimiz olmak üzere ülkemizin başı sağolsun.

irfan Erol
08.10.2007, 22:27
Sehitlerimize Tanridan rahmet acili ailesine Bas sagligi dilerim.

1967_DERNEK_MUSTAFA
08.10.2007, 22:28
ne diyeyimki bende bir tunceli gazisi olarak ne diye bilirimki normal buluyorum alıştık artık alışacağızda bu olayları yaşayanlar anlar başka kimse anlayamaz anlayamaz anlayamaz

ceza_tolga_rep
08.10.2007, 22:29
yavvvv ramazan yyaaa ramazan yapılır mı bu?kandil günü konuştuğumuza bak?müslüman adam nasıl yapar bu nu?ALLAHIM SEN BUNLARI ISLAH ET..

nazimgulturk
08.10.2007, 22:55
YÜCE RABBİM ÜLKEMİZİ BUGÜNLERE GETİREN VE TERÖRE MÜSAMA GÖSTEREN İKTİDAR HÜKÜMETİNE İNŞALLAH BU ACILARDAN DAHA BETERLERİNİ YAŞATIR...

SORUMLULAR BİRAN ÖNCE CEZALARINI ÇEKER İNŞALLAH...

ÖNEMLİ OLAN TEK BAŞINA İKTİDAR OLMAK DEĞİL TEK YÜREK TEK BİLEK TEK MİLLET OLMAKTIR....

SİYONİZME HİZMET EDENLER BUNUN BEDELİNİ ÖDEYECEK BAŞTADA O İNADINA OY VERİLEN MALUM PARTİNİN MENSUPLARI...

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

***ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ***

drummer
08.10.2007, 22:56
şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum.ama daha kaç kere bu tabloyu izlemeye devam edeceğiz.nasıl bir basiretsizliktir bu.amerika abimiz izin vermediği sürece kuzay ıraka giremiyoruz.biz nasıl bir devlet olduk.anlı şanlı tarihizmizden utanmazlarmı bunlar.en kötü zamanlarımızda dahi baş kaldıran kurtuluş savaşını veren bir millet nasıl bu durumlara düşer.askerlerimiz vatan için şehit düşerken ülkemin en büyük sorununu türban olarak gösteren iktidar bu şehitlerin hesabını nasıl verecek.askerlermiz vatan evlatlarımız allaha emanet olsun.başkasından bir fayda yok.

KÖYLÜM_58
08.10.2007, 23:02
Kimse diyemez ki vatan kıymetsiz
Kim kazanmış seni böyle zahmetsiz
Dağlarda kar vardı asker sipersiz
Hududunu kanla çizdiğim vatan

Karsta muşta ölen söyle elmolur
Dere çağlamazsa ırmak sel molur
Gönül verilmezse toprak yar molur
Gönlüme sevdasın koyduğum vatan

ONLAR VATAN İÇİN CANLARINI ORTAYA KOYDULAR RUHLARI ŞAD MEKANLARI CENNET OLSUN.
KAHROLSUN SİONİSTLER KAHROSUN ABD UŞAKLARI
N-E M-U-T-L-U T-Ü-R-K-Ü-M D-İ-Y-E-N

mesut_tncsvs
08.10.2007, 23:04
Bursa taraftarından anlamlı çağrı!

Bursaspor'lu taraftarlar, Şırnak'ta şehit edilen 14 asker için, tüm takım taraftarlarına ilk maçta kırmızı-beyaz giyinme çağrısı yaptı.

Bursaspor'un ateşli taraftar grubu Teksas tarafından yapılan çağrıda, tüm takım taraftarlarının ilk resmi maçta kendi formaları yerine kırmızı-beyaz forma giymelerini istendi.

Şırnak'ta terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan 14 askerin tüm Türkiye'yi olduğu gibi kendilerini de derinden yaraladığını ifade eden Teksas Tribün Lideri Recep Kurtuluş, "Terör örgütü mensuplarının yaptığı hain saldırılar Türk askerinin ve milletinin bu davadan vazgeçmesine neden olmayacaktır. Biz herkesi bu acı olay karşısında birlik olmaya çağırıyoruz. Tüm takım taraftarlarının ilk Süper Lig maçında kırmızı-beyaz formalarla maça gelmelerini istiyoruz. Türk bayrakları ve milli takım formaları ile maça gelsinler. Biz de terör örgütüne gücümüzü gösterelim. Bir nesil bu bayrağa kanıyla renk verdi, bu nesil de bu vatana can vermeye hazırdır" dedi.

Bursaspor taraftarlarının ilk resmi maçta Milli Takım formaları ile maça gelecekleri ve olayı protesto edecekleri öğrenildi.

alkanmustafa
08.10.2007, 23:10
BURSASPOR TARAFTARINI KUTLUYORUM ÇOK GÜZEL BİR DÜŞÜNCE BÜTÜN TAKIMLARIN AYYILDIZLI FORMAYLA MAÇA ÇIKMASI EVİMİZİN BALKONUNA İŞYERLERİMİZE BAYRAK AÇMALIYIZ

yigido0058
08.10.2007, 23:10
bursaspor taraftarını bu duyarlılıkları için kutluyorum çok anlamlı bir davranış sivassporumuzun rengi kırmızı beyaz olduğundan dolayı daha da güzel olacaktır herkes kırmızı beyaz formalarla türk bayraklarıyla maça gelirlerse o hainlere yılmayacağımızı kararlığımızı göstermiş oluruz teksas grubunu tekrar kutluyorum

mesut_tncsvs
08.10.2007, 23:11
başımız sağolsun artık bilemiyorum bir adım atmak için kaç askerimizin kaç mehmetçiğimizin daha şehit olması gerekiyor.

gülkız
08.10.2007, 23:16
HİSSETMİŞTİM ANNE

Ana bu sabah yine erken uyandık
Botları boyadık,düzeni yaptık
Sabah sabah iştimada dimdik ayaktaydık
Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne

Bir emir geldi babacan komutandan
Araçlara bindik tam teşhizat hep bir andan
Karamanlı başladı dua okumaya ağzından

Mataramda ki su sanki zem zemdi
Tetiğim gül oya,süngüm bir çiçekti
Yüreğimde ki sevda daha bir depreşti

Sen geldin aklıma giderken göreve
Sivaslının gözündeki yaşa takıldı aklım
Sordum kendi kendime acep niye
Biliyordu o da kavuşmayacaktı nişanlısı Emine'ye

Bir ses duyuldu önce kulaklarım oldu sağır
Az sonra geldim kendime koştum cenke
Arkadaşlar dökülüyordu tek tek yere bağır ALLAH diye bağır
Gözümde ki yaş düşmüştü gönlüme orda oldu kahır

Vatan içindi dökülen kanlar yere
Çakallar karşı cephede mehmetçikler yerlerde
Tokatlı,Yozgatlı düşmüş kalmışlar üst üste
Allahım sen onlarında gazasını mübarek eyle
Doğduğum anı bilmem ama anam
Ölürken son sözüm oldu VATAN
Helaldir ona bu uğurda verilen her can
Ana ağlamaysın oğlun oldu şehit OSMAN
VATAN SAĞOLSUN

RECEP_YÜKSEL
08.10.2007, 23:24
EVET BAŞIMIZ SAĞ OLSUN ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ DİYORUZ HEP AYNI NAKARAT AMA BİR TOPLULUK ÇIKIPDA SES GETİRECEK YÜRÜYÜŞ YAPAMIYOR

BEN DÜN AKŞAM O GÜZEL İFTARDAN GELDİM YENİ DOSTLUKLAR KURMANIN SEVİNÇİYLE EVE GELDİM PC BAŞINA GEÇTİM HABERLERE BAKIN CA ARTIK O AN BİTİĞİM ANDI O AN NE SİVASSPOR DÜŞÜNBİLDİM NE BİR KUPA OLAYI NE DE O GÜZEL İFTAR YEMEĞİNİ BEN OLAYLARA YAŞAYANLARIN GÖZÜYLE BAKMAYI BİLEN BİRİYİM VE BİR ŞEHİT ANASI GİBİ BİR ŞEHİT BABASI GİBİ DÜŞÜNDÜM ONLAR DEDİM ŞU AN KAN AĞLIYORLAR KAHPE KURŞUNLA VURULAN MEHMEDİM İÇİN ANALARI 13 ANA BABA AĞLIYOR DEDİM KENDİME EY RECEP SEN NE YAPIYON BAYRAĞIMI BALKONA ASMAKATAN BAŞKA BİRŞEY YOK VE UZUN ZAMANDIR SABAHA KADAR TAKILMADIĞIM BU SİTEDE SABAHA KADAR UYUYAMDIM VE SABAH İŞE GEÇ KALDIM HİÇBİRİ UMRUMDA DEĞİLDİ SABAH İŞE GİTTİĞİMDE ARKADAŞLAR YA ŞU TAKIMA BAK BERABER YOK ŞU TAKIM GALİP BENDE DEDİMKİ YA SİZ NE DİYONUZ ASKERİYEDEN BİR TAKIMDAN VAZLASI GİTMİŞ SİZ NEYİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ O AĞLAYAN ANAYI DÜŞÜNÜN DEDİM ONUN EVLADI KİMLER İÇİN ŞEHİT OLDU BİR FATİHA OKUDUNUZMU DEDİM YANIMDAN KAÇANLAR OLDU EVET SPORU SEVİYORUM VE SEVİYORUZ AMA ŞUNUDA UNUTMAYIN BU VATANI SPORDAN AZ SEVDİĞİMİ SÖYLERSEM YAKIŞMAZ BANA VE BİZLERE
ONUN İÇİN Kİ SPOR KONUSUNA GİRMEDİM VE BUGÜN 16 OLAN ŞEHİTLERİMİZE BURDA YAZARKEN BİLE FATİHA OKUYUN UNUTMAYALIMKİ HERKEZİ EVLADI VAR YARINI DÜŞÜNMEYEN İSNALARIN ÜLKELERİN GELECEĞİ OLMAZ

Istiklal Marsi
Korkma, sönmez bu safaklarda yüzen al sancak;
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.
O benim milletimin yildizidir, parlayacak;
O benimdir, o benim milletimindir ancak.

Çatma, kurban olayim çehreni ey nazli hilal!
Kahraman irkima bir gül! ne bu siddet bu celal?
Sana olmaz dökülen kanlarimiz sonra helal,
Hakkidir, Hak'ka tapan, milletimin istiklal!

Ben ezelden beridir hür yasadim, hür yasarim.
Hangi çilgin bana zincir vuracakmis? Sasarim;
Kükremis sel gibiyim, bendimi çigner asarim;
Yirtarim daglari, enginlere sigmam, tasarim.

Garbin afakini sarmissa çelik zirhli duvar,
Benim iman dolu gögsüm gibi serhaddim var.
Ulusun, korkma! Nasil böyle bir imani bogar.
"Medeniyet!" dedigin tek disi kalmis canavar?

Arkadas! Yurduma alçaklari ugratma sakin!
Siper et gövdeni, dursun bu hayasizca akin.
Dogacaktir sana vaadettigi günler Hak'kin;
Kim bilir, belki yarin, belki yarindan da yakin.

Bastigin yerleri "toprak" diyerek geçme, tani!
Düsün altindaki binlerce kefensiz yatani.
Sen sehit oglusun, incitme, yaziktir atani;
Verme, dünyalari alsan da bu cennet vatani.

Kim bu cennet vatanin ugruna olmaz ki feda?
Süheda fiskiracak, topragi siksan süheda!
Cani, canani, bütün varimi alsin da Hüda,
Etmesin tek vatanimdan beni dünyada cüda.

Ruhumun senden ilahi, sudur ancak emeli;
Degmesin mabedimin gögsüne na-mahrem eli!
Bu ezanlar ki sahadetleri dinin temeli,
Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli

O zaman vecdile bin secde eder varsa tasim;
Her cerihamdan, ilahi, bosanip kanli yasim,
Fiskirir ruh-i mücerret gibi yerden nasim;
O zaman yükselerek arsa deger belki basim!

Dalgalan sen de safaklar gibi ey sanli hilal;
Olsun artik dökülen kanlarimin hepsi helal!
Ebediyen sana yok, irkima yok izmihlal.
Hakkidir, hür yasamis bayragimin hürriyet;
Hakkidir, Hak'ka tapan milletimin istiklal!

Mehmet Akif Ersoy

UTKUM_58
08.10.2007, 23:32
BASIMIS SAGOLSUN:AZIZ SEHITLERIMIZE ALLAHTAN RAHMET GERIDE KALAN AILELERINE SABIR DILIYORUM...COK ACI YAA,:((((((((((((((Allah im rahmez eylesinnnnnnnnnnnnnnnn

nazimgulturk
08.10.2007, 23:45
bencede anasayfaya şehitlerimiz ve resimleri koyulmalı ayrıca bugün iki şehit daha verdik yazıkar olsun bu vayatnı bu aciz duruma düşüren vatan haini çıkarcı iktidar ve yandaşlarından...
bu mübarek gecede rabbim onların cezalarını versin diye her zaman olduğu gibi dualrıma devam edeceğim....

kahrolsun siyonist abd
kahrolsun işbirlikçi siyonizm uşağı akp

ne mutlu türküm diyene

Ss--58--Ss
09.10.2007, 00:02
HEPİMİZİN BAŞI SAGOLSUN.VATANA UZANAN ELLER KIRILSIN..

sinan1988
09.10.2007, 00:04
ALLAH rahmet eylesin ailelerinin ve tüm türkiyenin başı sağ olsun vallahi 2 gündür kahroluyorum allah sabır versin inşallah bende doğuda yaparım askerliğimi bu vatan hepimizin canımız sağolsun üç beş çapulcuya bırakacak değiliz nice devletler yendik bu pkk denilen teröristeri allah kahretsin lanet olsun yeter artık bitsin bu ızdırap bu göz yaşı.

mesut_tncsvs
09.10.2007, 00:05
arkadaşlar bizim taraftarlarımızda böyle yaparak terörü lanetliyelim

beyaz yada kırmızı forma yada tişörtlerle bu haftaki maçta lanetliyelim sizler ne diyosunuz bu konuda özellikle taraftar gruplarından destek bekliyorum

nazimgulturk
09.10.2007, 00:12
çok güzel kardeşim düşünceniz herkes örnek alır inşallah

yigidoo
09.10.2007, 00:17
Selam.. harika bir düsunce insallah bunu takimlarin cogu yapar.

yigido0058
09.10.2007, 00:24
şehitlerimize allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum türk milleti ve onun şanlı ordusu var oldukça bu çapulcular abd uşakları vatan hainleri soysuzlar kansızlar asla emellerine ulaşamayacaklar bu haince saldırının hesabı en kısa zamanda sorulacaktır türkiye çok aciz kaldı bu konuda hala işgal altındaki ıraktan terörü besleyen abd den onlara yardım eden yurt sağlayan mühimmat desteği veren ab den yardım bekliyoruz türkiye cumhuriyeti asla bu durmlara düşmemeli devamlı başı dik durmalı yardım ve yataklık edenlere en sert cevabı verebilmelidir ama biz hep konuşuyoruz yukarıdakiler kulakları kapalı dinliyorlar tabi acı onların acısı değil şehit olanlar onların evlatları değil artık ne yapılacaksa bir an önce yapılmalı iş işten geçtikten sonra vahlar tühler bir şey ifade etmez türk milleti olarak türk silahlı kuvvetlerinin sonuna kadar arkasındayız birtakım oyunlarla türk silahlı kuvvetlerini yıpratmaya çalışanlar bu oyun asla gerçekleşmeyecek türk milletinin gözünde şanlı ordumuz asla itibarından hiçbir şey kaybetmeyecek ben bir yiğido olarak bir milliyetçi türk evladı olarak en önemlisi bu cennet vatanın yılmaz bekçisi olarak sivasspor.com dan şehitlerimize daha duyarlı olmasını istiyorum onlara minnetimizi şükranımızı en iyi şekilde göstermeliyiz ben diğer yorumlarımda da bunu ifade ettim sitenin açılış sayfasına yöneticiler tarafından bir türk bayrağı ve altında şehitlerimizin resimlerinin olduğu anlamlı bir mesaj verilirse onlara karşı şükranımızı minnertarlılığımızı bir nebze de olsa göstermiş oluruz çok şey istemiyorum galiba hatta sivasspor manisaspor maçında tezerahüratlar da şehitlere yönelik olursa ve her iki takımın oyuncuları da sahaya şehitlerimizi anan bir pankartla çıkarlarsa çok iyi olacaktır her türk vatandaşının üstüne vazife olmalı şehitlerimize karşı duyarlılığını ifade etmek ben bu kadar diyorum umarım duyarlı olanlar bu sesime kulak verirler

sivaslı-elif
09.10.2007, 00:50
tüm türk milletinin başı saolsun o şehitler hepimizin şehidi çünkü onlar biz rahat uyurken vatanın bekçileri. AMA BİZ ŞUNU BİLİYORUZ Kİ BU BUNLARI YAPANLAR İNSAN OLAMAZ

"KAHROLSUN PKK"

ayazoğlu
09.10.2007, 00:59
Buna benzer bir onuda dün ben açtım nedense silindi hemen şehit askerlerimize bir rahmet dilemektemi çok görüyorlar üyelere anlamış deyilim bizimde bir şeyler yapma hakkımız var zannediyorum bir tepki .ŞEHİTLERİMİZE ALLAH,TAN RAHMET DİLİYORUM MEKANLARI CENNET OLSUN (KAHROLSUN PKK)

ayazoğlu
09.10.2007, 01:20
tum turkıyenın bası sagolsun
kısmet olursa ben de kasımda askerım
sehıt olmak bana da de nasıb olur ınsallah
bugun turk bayragını astım askere gıdecegım gun bınaya asacaktım ama nasıb bugunmus

albina58
09.10.2007, 02:10
Tek,tek kalkan şehit merasimlerini seyrettikçe yeniden duygulanıyor ve içimizdeki nefret bir kat daha artıyor.Başta acılı anne- babalarave geride kalanlara allah sabır ihsan eylesin.
Ana sayfamızda,konu başlığı altında hassasiyetini göstererek,şehit haberlerinin son dakika yayınlandığı bir zamanda, dansöz oynatanlara ders veren site yönetimimize bu duyarlılığından dolayı müteşekkirim.

mesut_tncsvs
09.10.2007, 03:46
tabikide en doğal hakkınız bu konuyu lütfen maç gününe kadar gündemde tutalım teröre lanette bizde varız diyelim

muhsin koçak
09.10.2007, 07:21
ALLAH rahmet eylesin ailelerinin ve tüm türkiyenin başı sağ olsun vallahi 2 gündür kahroluyorum allah sabır versin inşallah bende doğuda yaparım askerliğimi bu vatan hepimizin canımız sağolsun üç beş çapulcuya bırakacak değiliz nice devletler yendik bu pkk denilen teröristeri allah kahretsin lanet olsun yeter artık bitsin bu ızdırap bu göz yaşı.

herkesin duygularını ve acılarını tümkalbimle paylaşıyorum;başın sağolsun yüce TÜRK ULUSU! ama bu ********ler sanıldığı gibi üç beş çapulcu değil. İnşallah beni anlamışsınızdır???????????

puar
09.10.2007, 07:40
ne oldu rahatamı erdiler bu mubarek günde milyonların canını yakınca...

sanmasınlar emellerine ulaşacaklarına 1 askergider bin asker gelir elbet bunların hesabı sorulacak...

Allah rahemet eylesin sizlerle gurur duyduk nur içinde yatın TÜRKİYE ulusun şerefli insanları.

Abdullah DuMaN
09.10.2007, 07:51
13 bitmeden 2 tane daha verdik ....................

Abdullah DuMaN
09.10.2007, 07:53
BU HAFTA MANİSA MAÇINDA TEPKİMİZİ GÖSTERELİM .............!!!

abircan
09.10.2007, 07:57
allah rahmet eylesin tüm şehidlerimize, rahat uyuyun kanınız yerde kalmayacak, hainler emellerine ulaşamayacak, ilelebet türkiye cumhuriyeti payidar kalacaktır, misakı milli sınırları içinde vatan bir bütündür bölünemez, atamıza yemin ettik, bu vatanı sokakta bulmadık, onlarca savaştan yüzbinlerce şehid kanından sonra kuruldu sonsuza kadarda yaşayacaktır, bir memed gider bin memed gelir.

Dağcı
09.10.2007, 08:22
Beşağaç köyünde 12 kişi PKK tarafından katledildi. Jirki aşireti mensubuydular. PKK'ya karşıydılar. DTP'ye oy vermemişlerdi. Oruçluydular… İşten eve dönüp iftarlarını açacaklardı. Araçları durduruldu, vahşi şekilde kurşuna dizildiler. Hepsi Kürt'tü.

Aradan kaç gün geçti! Bolu Dağ komando birliğine mensup 13 asker pusuya düşürülüp şehit edildi. Anadolu'nun dört köşesinden gelen gencecik insanlardı. Siyasetin, karmaşık hesapların; bölgesel satrancın, ihanete varan senaryoların, müttefik/dost ilişkilerinin dışında, kendilerine verilen göveri yerine getiren, memleket kurtarmak için hayatını ortaya koyan ana kuzularıydı.

Her saldırının her cinayetin bir şekilde ABD ile bir bağlantısı çıkmıyor mu ortaya? Sebebi şu ya da bu! Sonuç! Bu ülkenin insanları, askerleri, Türkü-Kürtü kim olursa olsun artık ABD silahlarıyla ölüyor. Bu en önemli gerçek değil mi?

Washington'ın Irak'a gönderdiği 125 bin 163 tabancadan, şu meşhur Glock'lardan kaçı Türkiye'de bilen var mı? Sadece 2006'da 13 bin 180 Glock kaybolmuş! Yine sadece 2004-2005 arası Irak'ta 190 bin silah kaybolmuş! Bunlardan 50 bin civarı Glock tabancalar. O kadar masum bir ifade ki bu, efendim, kaybolmuş!!! Bizde bu yalana inandık. Bu silahların büyük bir kısmı Türkiye'ye getirilmiş. Şimdi bu silahlar cinayetlerde kullanılıyor. Hangi ellerden kimlerin ellerine ulaştırıldığını cinayetlerle görebiliyoruz.

Bu bir kaçakçılık hikayesi değil. K. Irak'ı füze üssüne dönüştürenler, PKK'yı silahlandırıp Türkiye'ye saldırtanlar, PJAK'ı kurup İran'a saldırtanlar, K. Irak'tan Türkiye'ye C-3 ve C-4 sevkıyatları yapanlar ve Glock'ları Türkiye'ye yönlendirenler hep aynı adresler.

Bu siyasi bir hesap. Bu hesap, PKK ile varmak istenen hesabı tamamlayan bir hesap.

Ramazan bayramı öncesinde yaşanan bu olaylarda şehit olan kardeşlerime Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine ve tüm Türk halkına baş sağlığı diliyorum.

kakikli
09.10.2007, 08:29
dünden bu yana hala kendime gelemedim zaten...
çok acı verivi bir durum.
ne ağlamak, ne üzülmek kar etmiyor...
pkk ankarada elini kolunu sallayarak gezerken bizim verdiğimiz canların hiç bir önemi yok...
rabbim bu vatan evlatlarının geride kalanlarına yardımcı olsun...
UMARIM MANİSA MAÇINDA TRİBÜNLERDEN PROTESTO EDERİZ...

SONMEZ
09.10.2007, 09:06
KINALI KUZULARIMIZI HAKKA YOLCU EDERKEN;

İÇİM İÇİMİ YİYOR...

YAZMAK İSTİYORUM,
ELİM KLAVYEYE GİTMİYOR,
YAZAMIYORUM.

HAYKIRMAK İSTİYORUM...
BOĞAZIM DÜĞÜMLENİYOR,
HAYKIRAMIYORUM.

BELKİ, ELİM KLAVYEYE GİDERSE,
BELKİ, BOĞAZIM DÜĞÜMLENMEZSE,

YAZACAĞIM... HAYKIRACAĞIM...

navruz58
09.10.2007, 09:11
Kimi bölek dedi, kimi yıkalım,
Buralara başka ülke kuralım,
Daha biz ölmedik nasıl duralım,
Ölürüm yıktırmam ülke bizimdir.....

Senelerdir çile ile yoğrulan,
Her gün bir köşede şehit olunan,
Kundakta bebeğe kurşun sıkılan,
Bölmek istenilen vatan bizimdir.....

Türk'ün kaderi bu asırlar boyu,
Çıkmadıkça canı değişmez huyu,
Bizi bölmek isteyen kahpenin soyu,
Bölünmez bu cennet vatan bizimdir.....

Nice canlar gitti çakıl vermedik,
Vatan namus deyip bedel ödedik,
Yıkılmadık bu yoldan geri dönmedik,
Övünülen bu cennet vatan bizimdir....

Kardeşiz dedikçe azıp durdular,
Öğretmeni, çocukları vurdular,
Anama, babama kurşun sıktılar,
Yakılan yıkılan evler bizimdir......

Sakarya, Çanakkale, Gelibolu'da,
Nerede ezan, bayrak, Türkler orada,
Kefensiz yatan o şehitler buarada,
Şehitler diyarı ülke bizimdir......

Bozkurt Hamdi canım feda vatana,
Bu toprakta yatan şehit atama,
Yeminim var vallahi yüce Mevlama,
Ölmek istediğim vatan bizimdir..

her sey vatanim icin bende ölürüm vatan icin

navruz58
09.10.2007, 09:13
Ne de şanslı yaratmış beni yüce Allah’ım
Bulunmaz bir silahtır, çünkü benim silahım
Milletim Türk Milleti, yolum İslâm yoludur
Affeylesin bu yolda olur ise günahım.

Bu iki eşsiz silah fetheder gönülleri
Hem Müslüman, hem Türk’üz ne kalıyor ki geri
İşleyelim durmadan, bu bulunmaz eseri
Bize yol gösteriyor yüce “Kur’an” rehberi.

Bırakmayalım Yurdu kızıl, kara ellere
Gelin engel olalım, bu sapık emellere
Kirli ayak basmasın şehit dolu yerlere
Biz alışmış Milletiz, sürekli zaferlere.

Oldukça bu Millette böyle kahraman nefer
Hârikalar yaratır meydanlarda her sefer
Bu Millet ilelebet olacaktır muzaffer
Tüm düşman birlik olsa, yine Türk’ündür zafer.

Blackkite
09.10.2007, 09:23
bu olaya özellikle taraftar gruplarının destek olması gerekir. 1967 dernek cüsskb ve çılgınlar58 istanbul taraftar dernekleri vs. asıl mesaj yazılması gereken konu burasıdır. desteklerin eksik olmaması ve organizasyonun da kusursuz gerçekleştirilmesi gerekir. herkes forma giyecek diye de bir şey yok üstelik. kırmızı tişört gömlek vs. de olabilir. kırmızı yok diyenler beyaz giyer. tribünlerin kırmızı beyaz olması gerekir milli maçlar sonrasında...
Saygılarımla...

SenSetik
09.10.2007, 10:03
RUHUNUZ ŞAD, MEKANINIZ CENNET OLSUN YİĞİTLERİM...KANINIZ BU ********LERİN, BU VATANSIZ NAMERTLERİN KANLARIYLA TEMİZLENECEKTİR..

ErdalGüler
09.10.2007, 10:20
Şehitlerimizin ailelerine Allah-ü tealadan sabır dilerim. Ruhları şaad olsun...
Yazacak söz söyleyecek kelime bulmakta zorlanıyorum doğrusu... Bu şeref yoksunu mahlukatlar, Allah huzurunda hesap vermeden önce yüce Türk milletine hesap vermelidir. Bunun için acilen gerekli tüm herşey yapılmalıdır. Acımız gerçekten çok ama çok büyük...

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
Herkes Duysun ve Bilsinki
BU VATAN BÖLÜNMEZ
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

ErdalGüler
09.10.2007, 10:30
Yerde Kalmasın

Seksendört yılında Siirt ilinde
İlk pusuyu kurdular Eruh yolunda
Mehmedim’in türküsü alem dilinde
Asın bu katili nefes almasın
Şehidimin kanı yerde kalmasın

Okullar camiler yanmış yıkılmış
Üç günlük bebeğe kurşun sıkılmış
Analar hep yasta boynu bükülmüş

Yakılan köyleri anlatır biri
Dili dolaşıyor benzi sapsarı
Gidenler bir daha dönmüyor geri

Suriye Bekaa dolaşıp durdun
Çoluğu çocuğu ölüme sürdün
Birinci dersini Kenya’da gördün

Gözün aydın olsun yurda hoş geldin
Onbeş yıl bekledik niye geç kaldın
Sürdüğün saltanat bitmezmi bildin

Fırsat verilirse hizmet edecek
Çoban olup dağda davar güdecek
Bir yolunu bulsa Şam’a gidecek

Bu rezil yüzünden ne canlar yandı
Otuzbin can gitti ocaklar söndü
Annem de Türk dedi Kıble’ye döndü

Suriye İran Irak destek olmasın
Avrupa bu işe köstek olmasın
Gerek yok gözlemci filan gelmesin

Pişmanlık yasası çıksın ne demek
Bunun Türkçesi katile af demek
Abesle iştigal resmen halt yemek

Yetim yavruların yükselen sesi
Hakim bey savcı bey dinleyin bizi
Kırılsın o kalem yazmasın yazı
Asın bu katili nefes almasın,

Ağlayan sızlayan analar gördüm
Düşündüm taşındım kararı verdim
İlmeği yağladım urganı gerdim

Şehit Hüseyin’in oğlu büyümüş
Mahkemede bir bak yiğit ne imiş
Biz kararı verdik yok artık dönüş

Yerin yurdun belli rahat olsunlar
Adresin İmralı böyle bilsinler
Dağdaki itlerin gelip alsınlar

Avukatlar gelip gelip gitsinler
İmralı havası alıp gitsinler
Savunmana delil bulup gitsinler

Yetmiş avukata ne gerek vardı
Dangalos Dallama gelse yeterdi
Üçü bir arada olup biterdi

Şehidin geride oğlu kızı var
Yanmış yüreklerde dinmez sızı var
Bir bilsen kellende kimin gözü var

Şehitlikte açık görüş olmuyor
Feribotla bacı kardeş gelmiyor
Olanları aklım fikrim almıyor

Cümle şehitlerin adı sorulsun
Kıssadan hisse hesap görülsün
Fazla uzatmayın kalem kırılsın

http://img135.imageshack.us/img135/8611/34340c1ef58vr3xo.gif

http://img140.imageshack.us/img140/493/coollogocom1828515244ls.gif

Ss--58--Ss
09.10.2007, 10:49
artık teröre çare bulunmalı.yeter artık her gün şehit veriyoruz.seçimler başında terör bitecek diyenler nerede şimdi.vatan uğruna şehit düşen askerlerimizin haklarını veremiyecekler.bizim ülkemizde siyasiler sadece koltuklarını düşünüyorlar yeter bu milleti kandırdıgınız yeterrr.

özgühertaş
09.10.2007, 11:09
Bayraksızlar
Bayraksızlar bayraksızlar
Yere düşse bayrak sızlar
Nerden bilsin kıymetini
Soysuz sopsuz bayraksızlar

Ne olurdu yazmasaydım
Ben bu kara yazıyı
Bilmeseydi namert soysuz
İçimdeki sızıyı

Yıldızların isyanı var
Hilâl taşıyan felek
Damla damla kan akıyor
Delik deşik bu yürek

Al rengine kara bağlar
Yastadır deli gönül
Aşık'ın olmuşum senin
Hastadır deli gönül

Renginde şehitlik gizli
Hilâlinde mana var
Yüreğimde saklamışım
Kurbanında kına var

Toprağa düşse yiğit
Ölüm güç verir bize
İnancıma teslim oldum
Zulüm güç verir bize

Uğrunda ölen yiğit
Kim ne bilsin ne kadar
Geriye ne can kaldı
Hepsini kurban adar

Yamacında gezindiğin
Şimdi dağlar ağlasın
Bayrağım hançerlendi
Şimdi çağlar ağlasın

Bayrak yere düşerken
Alkışlayan piçleri
Kahredecek Türk milleti
Destek veren güçleri

Susmayın ey milletim
Bayraksızda ar olmaz
Susar ise yiğitler
Vatan bize yar olmaz

Başı bozuk yaylada
Pusuları kurdular
İki yaşında yiğit
Kürşad'ımı vurdular

Bundan gayrı düşmanım
Bayrağa ters bakanlar
Artık hesap vermeli
Dağı taşı yakanlar

Meleküt aleminde
Destan olan can bizim
Dalgalansın bayrağım
Üstündeki kan bizim

Dört aylık bebeklere
Kurşun sıkan nerdesin
Nereye gidersen git
Öleceğin yerdesin

Hükmü ilâhi varsa
Belki korur Yaradan
Kan düşmanı olmuşuz
Çekilsinler aradan

Bu vatanın ekmeğii
Gözünüze durmalı
Yiğit bir can gelmeli
Sizden hesap sormalı

Sefai'yem yaşamak ki
Bundan gayrı ar gelir
Ay yıldızlı bayrağa
Bu yeryüzü dar gelir

sivasli_tufan
09.10.2007, 11:31
uzuluyoruz elimizden bisey gelmiyor
ruhlari sad olsun ne mutlu insanlar onlar simdi

Ss--58--Ss
09.10.2007, 11:44
arkadaslar manisa macında tepkimizi gösterelim.şehitlerimizin kanını yerde bırakmıcaz..

Grup-aleM
09.10.2007, 11:59
şehitler ölmez vatan bölünmez ----KAHROLSUN PKK----

özkan özel
09.10.2007, 12:12
Şırnak ta ŞEHİT edilen kardeşlerimize ALLAH TAN rahmet,ailesine sabır diliyorum.Peygamber efendimiz [SAV]döneminde 70 tane ashabı şehit eden münafıklara efendimiz her namazında lanet etmiştir.Bizde onun ümmeti olarak askerlerimize kurşun sıkan,şehit eden ALLAH TAN korkmazlara lanet ediyoruz.LANET OLSUN.

SEMİH-58
09.10.2007, 12:32
o canlara el uzatan silah dogrultan eller kırılsın.Allah Bu mübarek günlerin hatrına bize güç versin.

yigido0058
09.10.2007, 12:52
sivasspor.com'un değerli yönetimine çok teşekkür ediyorum hassasiyetimize ilgisiz kalmadı şehitlerimize duyarlılıklarını minnetarlıklarını gösterdiler özellikle bursaspor taraftarının önerisi çok güzel manisaspor maçında herkes kırmızı beyaza bürünsün herkeste şanlı bayrağımız olsun sloganlarımızı da şehitlerimize yönelik yapalım bu hainler bu vatanın sahipsiz olmadığını görsünler bitirilmek istenen maneviyatın hiç eksilmediğini dim dik duruşumuzu sergileyerek gösterelim sivasspor yöneticilerinden de bayrakları temin etmede yardımcı olmasını diliyorum evlerinde bayrak olanlar bayraklarını köşelerden çıkarıp layık olduğu gibi dalgalandırmalıdırlar yorum yazan arkadaşların hepsinden allah razı olsun bu durumlarda böyle kenetlenirsek hiçbir güç bizi yıkamaz

velibircan
09.10.2007, 12:53
BAŞIMIZ SAĞOLSUN... AİLELERİNEDE SABIR VERSİN Allah

velibircan
09.10.2007, 12:53
ALLAH AİLELERİNE SABIR VERSİN........................ ...

nazimgulturk
09.10.2007, 12:57
anasayfaya konulan resimin anlamı çok büyük emeği geçenlerden allah razı olsun....

vatanımızı satma düşüncesindeki yahudi uşakları bu ülkeyi yönetiyor görünsünler ....
bu halkta bunlara '''inadına''' oy versin sonucunada katlansınlar verdikleri oylar yahudi camiasına hizmette ve türkiyemizi bölmeye çalışanların karanlık işlerinde kullanılıyor...

rabbim başımızıdaki bu beladan kurtarsın bizi....

***NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE***

ayazoğlu
09.10.2007, 12:59
Vur yiğidim, kopeklere sakın ola acıma
Onlar nasıl kıydı öğretmene bacıma
Zaman yaklaşıyor, vakti yakın öcüme
Köpekleşen beyinlere kanlı kurşun sıkılsın
Zalim Gabar, Kahpe Cudi yıkılırsa yıkılsın...

altuntas58
09.10.2007, 13:24
Sevgili yiğidolar 13 Şehid daha verdik vatan için.Hepimizin yüreği yanıyor. akşam yemekten cıktıktan sonra bu haberi dyudum istanbul sivasspor taraftar derneğinin iftar yemeğinin sevinci yarım kaldı içimizde.Bunun sınırötesi operasyonu falan kalmadı arkadaş.Zaten bölgeye çekilmek için türlü oyunlar oynanıyor.Baş aktör Abd,israil.Pkk ise taşeron,piyon. Ayrıca İrana yapılacak saldırı için Türkiyeyi yanına alamayan Abd ve İsrail eliyle istikrarımızı bozmaya yönelik eylemler düzenleniyor.İzmir,avcılar,şır naktaki hain pusu.Önceki gibi peşmergelerin ve pkk nın elinde basit silahlar yok.Modern silahlarla 7-8 aylık eğitimli askerlerimizi bölgeye çekerek dünyada yenilmez bilinen ordumuzun gücünü kırmaya yönelik tezgahlar planlanıyor.
Durum sınır ötesinden çok topyekün savaşa doğru yol alıyor.Bizler ise vur patlasın çal oynasın tüketim çılgınlığındayız.Topyekün tek yürek olma zamanıdır.ALLAH Şehitlerimize Rahmet eylesin.Kahraman ordumuzun ve asil milletimizin başı sağolsun.Gazilerimize de acil şifalar diliyorum.
Nereden geldiğini bilmeyen,nereye gideceğini bilemez.

yeniceri_can
09.10.2007, 13:48
şehitler vurulunca değil unutulunca ölürler.
bütün vatanmızın milletimizin başı sağolsun.ama lanet olası pkk lı ********lerin unuttukları birşey var 1 ölürüz 1000 doğarız.bu vatan için canımızı seve seve bağışlarız.

SEMİH-58
09.10.2007, 13:58
şehit olmak güzeldir ama bir amaç ugrunaysa...

bir hiç için gardaşlarımızı vuranları Allah affetmez...

Sıra bizede gelecek Bizde karşınıza çıkacaz...

Beklen beni ...ve benim gibileri...

Kahrolsun pkk

toprak_gürün
09.10.2007, 13:58
watan saoolsun başımız saoolsun. ama yeter artık her hangi bir ülkeynen savaşda olsak olur diycemde dağdaki üç tane iti gebertemedik gitti evet dağda birkaçtane it hemde kokmuş leşleriyiyen itler. allahıma çok şükürki ben askerliğimi tuncelide yapdım ve o itlerden öldürme şerefini tattım.ateş düşdüğü yeri yakıyor allah ailesine sabır versin. allah her kulu şehitlik mertebesine ulaşdırsın. ama kendi vatanımızda ekmek yiyipde kendini koruyan mehmetçiğe kurşun sıkan itlerin elinden. olmasın.burda şunuda açıklamak isterim bu 13 şehidimizin olayı bana hiçde pkk nın pususu olarak gelmiyo nedenide onlar bolu komando tugayının askerleri. bolu ve kayseri komandosu kolay kolay pusuya düşmez. komando temizlik yapar.arkadan gider piyade ve özel harekat önden sıcak temasa gier. bu işde bir iş var.dahada açık yazardımda.

sivasli_yldrm
09.10.2007, 14:01
yeter, artık terör lafı duymak istemiyorum bıktım artık terörden ne zaman dinecek anaların feryatları artık devletimizin kesin bi karar bekliyoruz bırakın k.ırakı abdyi şu teröre millet olarak bi darbe vuralım artık analar ağlamasın tüm milletlmizin başı sağ olsun ALLAH ailelerine sabır versin

yigidomustafa58
09.10.2007, 14:17
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim yeter artık bitsin şu terör..

ibrahimovic7
09.10.2007, 15:28
Syn tayyip bey nedemişti son çırpınışları demişti noldu neden hala duruyorsun tayip neden. Allah onlara öyle bi şehitlik verdiki keşke bizde o mertebelere ulaşabilsek diyoruz içimizden. 88/ ? oğuz.

atakanbabacan
09.10.2007, 16:03
TÜM TÜRKİYENİN BAŞI SAOLSUN 'ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZZ'.....

abircan
09.10.2007, 16:26
Irakta binlerce , yüzbinlerce insanın katleden abd ve ona gönüllü uşaklığa soyunmuş dünyanın birçok yerinden gelen sözümona koaliasyon askerleri, 4 yıldır taş üstünde taş koymadı, aynı yüzyıl önce ingilizlerin ortadoğuda cetvelle Irakı, Suriyeyi,ürdünü böldükleri gibi aynı filmi 100 yıl sonra birdaha bölüp yönetmek için Irakı 3 e bölerek devam ediyorlar, 3 yılda müslüman adına ne varsa kutsal camii, medrese, kabir, dergah, hepsini yerle bir ettiler, kerbalayı yıkıp talan etiler, hz hüseyin camiive tüm oniki imam camii ve kabirlerini dergahlarını yerlebir ettiler, tarihten kalan ne kadar elyazması eser, ırakın hafızası diyebileceğimiz arşivleri yağma talan edildi bunları bilinçli olarak aşağılıkça yaptı abd ve ingiliz uşakları ile çanakçıları, ve kendilerine otonom kürt bölgesi yaratıp burada ırakta iranda kürdü kullanarak kardeş kavgaları yaratıp bu bölgede istikrarsızlık yaratıp buraya emperyal güç olarak yerleşmeye çalışıyor, işte türk evladı burada hepimize görev düşüyor, uyanık olacağız, atamıza verdiğimiz anda sadık kalıp ordumuzu destekleyip vatanımızı koruyacağız, içerde ve dışarda bu vatanı bölmek satmak, diz çöktürmek isteyen bedbahtlar var bunlara gereken dersi hep beraber vereceğiz, eli kanlı sırtlan emperyal güçlere burayı yar etmeyeceğiz, döktükleri kanın hesabını, geçirdikleri çuvalın hesabını soracağız,
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

puar
09.10.2007, 16:28
BİR ÖLÜRÜZ BİN DİRİLİRİZ

HER TÜRK ASKER DOĞAR

FurkaN
09.10.2007, 16:29
Söylenecek sözümüz yok...
Allah rahmet eylesin ruhları şad olsun...
Bu vatan onlara minnettardır...
Bu pisliklere çözüm bulamayan sözüm ona yetkililer nasıl rahat uyuyorlar anlamış değilim...

Arif Coşkun
09.10.2007, 17:08
Hrant öldürüldüğünde yayın akışını kesen ancak 13 şehidimizden sonra dansöz oynatan kanalları, Hrant öldürüldüğünde ''hepimiz Hrant'ız, hepimiz ermeniyiz'' diyerek sokağa çıkan, 13 şehidimizde evde oturan, umursamayan insanları ve Hrant' a 13 şehitten daha fazla üzülen bütün insanları kınıyorum.

Grup-aleM
09.10.2007, 18:53
Onları kalbimize gömdük... Şehitlerimizi uğurluyoruz...
Şırnak’ta terör örgütü PKK mensuplarının düzenlediği saldırıda şehit düşen 13 askerden Er Mehmet Coşkun için, Gaziantep Ulu Cami’de tören düzenlendi.
Törene, Şehit Er Mehmet Coşkun’un ailesi ve yakınları ile Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Şendoğan Karakuş, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanvekili Önder Büdeyri ile Gaziantep milletvekilleri Özlem Müftüoğlu, Mehmet Erdoğan, Yaşar Ağyüz ile askeri ve idari erkan, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, sanayiciler ve iş adamları, gaziler, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Er Mehmet Coşkun’un cenazesini karşılamak için, Ulu Cami girişinde tören mangası hazırlandı. Şehit Mehmet Coşkun’un büyük annesi İslim Coşkun ve yakınları, şehit cenazesinin camiye getirilesini beklerken Kürtçe ağıtlar yaktı.
Şehit Er Mehmet Coşkun’un cenazesi, tören mangası eşliğinde Ulu Cami’ye getirilerek katafalka konuldu. Bu sırada Coşkun’un annesi ve yakınları tabuta sarılıp ağıtlar yaktı, bazı aile fertleri, şehit Mehmet Coşkun’u son bir kez görebilmek için tabutu açmak istedi.
Şehit Er Mehmet Coşkun’un annesi ve yakınlarının askerler tarafından teskin edilmeye çalışıldığı törene katılan vatandaşlar, sık sık "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez", "Her Türk Asker Doğar", "Kahrolsun PKK" sloganları attı.
Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı ve milletvekilleri, şehit annesi İslim Coşkun ve yakınlarına başsağlığı diledi.
Ulu Cami’de öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra şehit Mehmet Coşkun’un cenazesi alkışlar eşliğinde camiden çıkarıldı.
Cenaze, dev bir Türk Bayrağı ile şehit ve gazi dernekleri ile vatandaşların oluşturduğu kortej eşliğinde bir süre eller üzerinde taşındı.
Şehit er Mehmet Coşkun’un yakınlarından bazıları tören sırasında baygınlık geçirdi, bazı aile fertlerinin ise yürüyüş sırasında güçlükle ayakta durabildikleri görüldü.
Şehit Er Mehmet Coşkun’un cenazesi, kortej yürüyüşünün ardından cenaze arabasına konularak Yeşilkent Mezarlığı’na götürüldü. Kortejin kent merkezinden geçişi sırasında, kaldırımlardaki vatandaşların bulundukları yerde bekleyerek saygı duruşunda bulundukları gözlendi.

Şehit Çavuş Altuntaş, annesinin yanına defnedildi

Murat SANDIKÇI- Hasan BÖLÜKBAŞ/AYVACIK (Samsun), AKSARAY, (DHA)
ŞIRNAK'ın Gabar Dağı'nda PKK'lı teröristlerin pususunda şehit olan 13 askerden Piyade Çavuş 23 yaşındaki Seyfi Altuntaş, bugün Samsun'un Ayvacık İlçesi'nde 3 bin kişinin katıldığı törenin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Şehidin cenazesi, 7 yıl önce doğum sırasında kaybettiği annesi Fadime Altuntaş'ın yanına defnedildi.
Dün askeri uçakla Samsun Çarşamba Havaalanı'na getirilen ve buradan da Askeri Hastane'nin morguna kaldırılan Piyade Çavuş Seyfi Altuntaş'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, bu sabah Ayvacık İlçesi'ndeki Yunus Emre Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi. Ardından şehit Seyfi Altuntaş'un tabutu törenin yapılacağı Müftülük önüne kortej eşliğinde getirildi. Türk bayraklarıyla donatılan ilçede, teröre lanet yağdırıldı. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı törende, ellerinde Türk bayrakları ile ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’, ‘Kahrolsun PKK’ sloganları atıldı.
Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Amasya Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Küçükayan, Samsun Garnizon Komutan Vekili Deniz Kurmay Kıdemli Albay İlyas Koçak, askeri erkan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve ilçe halkının katıldığı törende şehidin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Kız kardeşi Selime Altuntaş ve amcasının kızı Cemile Altuntaş sinir krizi geçirdi. Fenalaşanları kadın subaylar sakinleştirmeye çalıştı. Güçlükle ayakta durabilen ve 2 çocuğundan birini şehit veren baba 51 yaşındaki Menteş Altuntaş'ı ise Samsun Garnizon Komutan Vekili Deniz Kurmay Kıdemli Albay İlyas Koçak, teselli etmeye çalıştı.
Törende konuşma yapan Samsun Garnizon Komutan Vekili Deniz Kurmay Kıdemli Albay İlyas Koçak, şehidin kanının yerde kalmayacağını söyleyerek, “Şehidimizin ailesinin bizden iki isteği oldu. Biri vatan sağolsun, diğeri şehidin kanı yerde kalmasın. Şehidin kanının yerde kalması mümkün değildir. Seyfilerimiz oldukça, Mehmetçikler oldukça, vatan sağolsun diyen analar oldukça o bayrak hiç inmeyecek. Vatan bölünmeyecek. Terörist öldürdükçe kendini tüketir. Ama Türk milletinin Seyfileri, Mehmetçikleri tükenmez. Son terörist yok edilinceye kadar mücadelede kararlıyız'' dedi.
Törenin ardından şehidin Türk bayrağına sarılı tabutunun önüne gelen ailesi gözyaşlarını tutamayarak ağıtlar yaktı. “Seyfim bizi bırakıp nereye gidiyorsun?'' diyerek tabuta sarılan yakınları sinir krizi geçirdi. Kız kardeşi Selime Altuntaş ise kendisine verilen sakinleştirici ilacın etkisiyle hiç tepki vermeden kardeşinin bayrağa sarılı tabutuna baktı.
Törenin ardından Ayvacık İlçesi Yeşil Cami'nde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından şehit Piyade Çavuş Seyfi Altuntaş'ın tabutu askerler tarafından omuzlara alınarak cenaze aracına konuldu, daha sonra da Yunus Emre Mahallesi'ne götürüldü. Piyade Çavuş Seyfi Altuntaş'ın naaşı, 7 yıl önce doğum sırasında bebeğiyle birlikte hayatını kaybeden annesi Fadime Altuntaş'ın yanına defnedildi. Cenaze törenine Genel Kurmay Başkanı ve kuvvet komutanları da çelenk gönderdi.

ŞEHİT BABASI, ACI HABERİ AKSARAY'DA ALDI

Baba Menteş Altuntaş ise Piyade Çavuş Seyfi Altuntaş'ın şehit olduğu haberini geçen pazar gecesi Aksaray'daki kardeşini ziyareti sırasında aldı.
Aksaray Jandarma Komutanlığı'ndan Binbaşı Tamer Güdükbay ve Uzman Çavuş Bilal Türkdönmez, baba Mehteş Altuntaş'ın ziyaret için bulunduğu kardeşi Mehmet Altuntaş'ın evine giderek acı haberi verdi. Terhisine 3 ay kala oğlunun şehit olduğu haberini alan Menteş Altuntaş, gözyaşlarına boğuldu. Evdeki aile fertleri de ağıtlar yaktı. Oğlunun şehit haberini alan Menteş Altuntaş, cenazesine katılmak üzere aynı gece Samsun'a gitti.

Anneden komutana: Almayacak mısınız bunun intikamını?

Kerem PULGAT- İbrahim ARKLAN/KONYA, (DHA)
ÖNCEKİ gün Gabar Dağı’nda teröristlerin saldırısı sonucu 12 arkadaşı ile birlikte şehit düşen Piyade Komando Er Mehmet Yıldırım, memleketi Konya’nın Kadınhanı İlçesi’ne bağlı Örnek Köyü’nde gözyaşları arasında toprağa verildi. Şehit er Yıldırım, kendisinden birkaç saat önce yaşamını yitiren babaannesi Emine Yıldırım'ın mezarının yanına defnedildi.
Şehit cenazesi nedeniyle 850 nüfuslu Örnek Köyü'ne 5 bin kişi toplandı. Yakınları sabah erken saatlerde şehit Mehmet Yıldırım’ın evinde toplandı. Köydeki iki camide 21 yaşında şehit olan Yıldırım için sala verildi.
Törene Konya Vali Vekili Nevzat Dalkıran, Konya Garnizon Komutanı Tümgeneral Uğur Uzal, Konya Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ata Kalkan, DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, AKP Konya Milletvekili Ahmet Büyükakkaşlar, Kadınhanı Belediye Başkanı Mustafa Koyuncu, şehidin yakınları, askeri ve sivil erkan ile büyük bir kalabalık katıldı.
Şehit Yıldırım’ın Türk bayrağına sarılı tabutu ambulansla 2 ay önce ölen dedesinin evine getirildi. Şehit erin cenaze namazı, dedesinin evinin önündeki meydanda kılındı. Bu sırada yakınları dışarı çıkarak şehidin tabutuna son kez baktı. Babası 45 yaşındaki Ali Yıldırım ile aynı yaştaki annesi Elife Yıldırım’ın cenaze töreni sırasında güçlükle ayakta durabildiği gözlendi. Yakınlarının şehit Yıldırım’ın tabutuna son kez dokunmalarına izin verildi.
Elife ve Ali Yıldırım çifti, çocuklarının tabutu üzerine kapanarak gözyaşı döktü. Acılı ailenin feryatları yürekleri dağladı. Baba Ali Yıldırım, daha fazla dayanamayarak şehit oğlunun tabutu başında fenalık geçirdi. Yakınları tarafından güçlükle sakinleştirilen baba Yıldırım sağlık görevlileri tarafından ambulansa taşındı ve kendini güçlükle toparlayabildi.

“ALMAYACAK MISINIZ İNTİKAMINI?''

Törene katılan Konya Garnizon Komutanı Tümgeneral Uğur Uzal önce şehidin babasını, ardından annesi ve kızkardeşini teselli etti. Tümgenaral Uzal, şehit Mehmet Yıldırım’ın annesini kalabalık içinde ararken “Bu yiğidin annesi kim?'' diye seslendi. Elini acılı annenin omzuna koyan Tümgeneral Uzal, aileyi teselli etmeye çalıştı. Anne Elife Yıldırım, Tümgeneral Uzal’a, “Almayacak mısınız bunun intikamını? Yeter artık, bitsin bu acı'' diye seslendi. Tümgeneral Uzal ise başını sallayarak yanıt verdi. Tümgeneral Uzal ayrıca şehidin kızkardeşi Serap Yıldırım’ı da elinden tutarak teselli etti.
Şehit er Mehmet Yıldırım, cenaze namazının ardından köy mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Ailenin isteği ile tören sırasında slogan atılmasına izin verilmedi. Şehit Er, son yolculuğuna tekbirlerle uğurlandı. Saygı atışının ardından şehit erin tabutunun üzerindeki Türk bayrağı aileye teslim edildi.

BABAANNESİ DE AYNI SAATLERDE ÖLDÜ

Şehit Yıldırım, kendisiyle aynı saatlerde yaşamını yitiren babaannesi Emine Yıldırım’ın mezarının yakınına defnedildi. Yıldırım Gabar Dağı’nda şehit düştüğü sırada yüksek tansiyon ve şeker hastalığı nedeniyle tedavi gören babaanne Emine Yıldırım da köydeki evinde vefat etmişti. Ayrıca Şehit Yıldırım’ın adını taşıdığı dedesi Mehmet Yıldırım da 2 ay önce yüksek tansiyona bağlı kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti.

NİŞANLISI FENALIK GEÇİRDİ
Şırnak’ta terör örgütü PKK üyelerince düzenlenen saldırıda şehit olan Komando Er Sıddık Küçükgöz’ün cenazesi memleketi Çorum’un Uğurludağ ilçesine bağlı Aşılıarmut köyünde toprağa verildi.
Dün akşam saatlerinde helikopter ile Merzifon’a getirilen ve buradan da ambulansla Çorum’a getirilerek Devlet Hastanesi morguna kaldırılan şehit Komando Er Küçükgöz’ün (22) cenazesi saat 10.00’da morgdan alınarak Uğurludağ ilçesine getirildi.
Çorum Garnizon Komutanı Jan. Albay Ufuk Tuncer, şehit Komando Er Küçükgöz için Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende, Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini vurgulayarak, Avrupa’da insan hakları gibi değerlerin arkasına saklanan teröristlerin Türkiye’de insanların canlarını ve haklarını haince katlettiklerini söyledi.
"Unutmayın bu hainler mutlaka hak ettikleri cezalarını er yada geç göreceklerdir" diyen Tuncer, şöyle konuştu:
"Aziz şehidimiz, siz yerinizde rahat uyuyun, bu vatanı sizin gibi gözü pek, vatanını seven ecdatlarının, arkadaşlarının ve sizden sonra gelen kardeşlerinizin sayesinde ebediyen dimdik ayakta duracaktır. Bölünmez bir bütün olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni bölüp parçalamak isteyen insanlıktan nasibini almamış bölücü teröristler sizin gibi şehitlerin kanları ile boğulacaktır." Albay Tuncer’in konuşmasının ardından terhisine 20 gün kala şehit olan komando er Küçükgöz için cenaze namazı kılındı. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına şehidin ailesi, akrabaları ve yakınlarının yanı sıra Çorum Valisi Mustafa Toprak, AK Parti Çorum milletvekilleri Agah Kafkas, Murat Yıldırım, Ahmet Aydoğmuş ve Cahit Bağcı, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kaya, Çorum Garnizon Komutanı Jan. Albay Ufuk Tuncer, Belediye Başkanı Turan Atlamaz, Emniyet Müdürü İsmail Karaman, asker ve polisler ile vatandaşlar katıldı.
Kılınan cenaze namazının ardından askerlerin omuzlarında ambulansa konularak doğum yeri olan Aşılıarmut köyüne götürülen şehit Sıddık Küçükgöz’ün Türk bayrağına sarılı naaşı köy mezarlığında toprağa verildi.
Bu arada, törene katılan vatandaşlar, "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Vatan sana canım feda", "Kahrolsun PKK" gibi sloganlar atarak terör örgütüne tepki gösterdiler.
Cenaze töreni sırasında şehidin annesi Ferdane Küçükgöz ile nişanlısı Selma Arslan fenalık geçirdi.

Şanlıurfa iki şehidini uğurladı
Şırnak’ta terör örgütü PKK’nın düzenlediği saldırıda şehit olan askerlerimizden 2’sinin cenazeleri, Şanlıurfa’da düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
Önceki gün terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Çavuş Mehmet Uyar ve Piyade Onbaşı Kasım Aksoy’un cenazeleri, dün akşam saatlerinde Şırnak’tan Şanlıurfa’ya getirildi.
Devlet Hastanesi morgundan sabah saatlerinde alınan şehitlerin cenazeleri, askeri araçla Sarayönü Caddesi’ndeki Yusuf Paşa Camisi’ne getirildi. Burada bekleyen şehit Piyade Onbaşı Kasım Aksoy’un 2 ve 3 yaşındaki kızları Güneş ve Zehra, dedeleri ve anneanneleri ile Piyade Çavuş Mehmet Uyar’ın kardeşi tabutlara sarılarak gözyaşı döktü. Tören sırasında fenalaşan şehit onbaşı Aksoy’un dedesi Ali Aksoy (65) ve şehitlerin bazı yakınlarına, cami önünde bekletilen sağlık ekipleri müdahale yaptı.
Vali Vekili Abdulmuttalip Akdemir ile 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kemal Emren, şehitlerin yakınlarına başsağlığı dilediler.
Yusuf Paşa Camisi’nde öğle namazının ardından şehitlerin yakınları, Vali Yardımcıları Cevdet Ertürkmen, Yalçın Yılmaz, Yıldıray Malğaç, İl Jandarma Komutanı Albay Fahri Cici, Emniyet Müdürü Kutlay Çelik ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla kılınan namazının ardından tabutlar, bir süre askerlerin omuzlarında taşındı.
Cenazelerin geçtiği güzergahlarda ellerinde Türk Bayraklarıyla bekleyen çok sayıda vatandaş, terör örgütü aleyhine slogan attı. "Şehitler ölmez vatan bölünmez" ve "hepimiz askeriz" sloganları eşliğinde tabutlar, Sarayönü Caddesi’nden Kapaklı Kavşağı’na kadar bir süre omuzlarda taşındıktan sonra, Piyade Onbaşı Kasım Aksoy’un cenazesi defnedilmek üzere ailesinin bulunduğu İncirli köyüne gönderildi.
Piyade çavuş Mehmet Uyar’ın cenazesi ise askeri bir araçla Onbir Nisan Mahallesi’ndeki evine götürüldü. Bir süre burada bekletilen cenaze, daha sonra Harran Kapı Mezarlığında toprağa verildi.
Piyade Çavuş Uyar’ın cenazesinin evinin önüne getirilişi sırasında şehidin yakınları ve komşuları uzun süre gözyaşı döktü, cenazeye katılanlar da terör örgütü aleyhine sloganlar attı.
Bu arada, şehitlerin cenaze töreni dolayısıyla kentte birçok esnaf iş yerlerine Türk Bayrağı astı.

Öfke ve acı
Diyarbakır’ın Lice ilçesi kırsalında mayın patlamasında şehit olan Jandarma Er Caner Örengül’ün cenazesi, Afyonkarahisar’da toprağa verildi.
Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Ayvalı köyündeki evine getirilen Şehit Örengül’ün cenazesi, daha sonra köy meydanına getirilerek tören düzenlendi.
Törene, şehit erin yakınları, Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Uşak Valisi Kayhan Kavas, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Asım Bülent Aker ile çok sayıda askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.
Vali İmga, törende, "Türkiye’yi bölmeye çalışan iç ve dış hainlerin geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de Türk milletinin sarsılmaz azim ve iradesi karşısında hüsrana uğrayacaklarını" söyledi.
İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Jandarma Binbaşı Baha Ünal ise törende, şehit Örengül’e seslenerek, "Ne mutlu sana ki şehit olduğun topraklarda, Agah Efendilerle, Reşat Beylerle, Yıldırım Kemal’lerle Koyun koyuna yatacaksın" dedi.
Jandarma Binbaşı Ünal, "Sana söz veriyoruz ki dışardan aldığı destekle, Türkiye Cumhuriyeti’ni bölmeye çalışan hainlere karşı her zamankinden daha güçlüyüz. Terör örgütüne terörist diyemeyen, kanlı yüzünü saklamak isteyen çevrelere karşı mücadelemizde bugün, dünkünden daha azimli ve kararlıyız" diye konuştu.
Cenaze namazının kılınmasının ardından şehit Örengül’ün cenazesi köy mezarlığında defnedildi.
Törene katılan vatandaşlar terör örgütü aleyhine sloganlar attılar.

BAKAN DA CENAZEDEYDİ...
Şırnak’ta terör örgütü PKK’nın saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Komando Er Emrah Eryılmaz’ın cenazesi, Niğde’nin Kiledere beldesinde toprağa verildi.
Emrah Eryılmaz için belde meydanında düzenlenen cenaze töreninde konuşan Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, hissiyatını anlatmakta güçlük çektiğini, şehit ailesinin yaşadığı acıyı aynen yaşadığını ifade etti.
Hükümetin ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın baş sağlığı dileklerini şehit ailesine iletmek için Niğde’ye geldiğini belirten Çağlayan, şöyle konuştu:
"3-5 çapulcunun, eşkıyanın, kanlarla sulanmış, çok ciddi bedellerle kurulmuş bu devleti yıkmaya tabii ki güçleri yetmeyecektir. Alçakça yapılan saldırılar, şehit edilen erlerimiz, onların hain emellerine ulaşmasını sağlamayacaktır. Çünkü vatanımız, milletimiz büyüktür.
Devletimiz görevinin başındadır. Hükümetimiz topyekun kararlılık içinde ve mücadelede birlik içinde çalışma heyecanı içindedir. Yapılan hainliği ve kalleşliği hazmedebilmek mümkün değil. Böyle bir durumda şehit annesinin, babasının ’Vatan sağ olsun’ demesi, Türk milletinin ne kadar asil olduğunu göstermektedir. Türk milleti bu düşünceler içindeyken kimsenin bu devleti bölmeye gücü yetmeyecektir. Hepimizin ortak ülküsü tek devlet, tek vatan, tek bayrak ve tek millettir. Allah bunu bölmek isteyenlere fırsat vermesin." Şehit Eryılmaz’ın yakınlarına başsağlığı dileyerek teselli etmeye çalışan Bakan Çağlayan, şehit babası Etem Eryılmaz ile bir süre sohbet etti.
Tören sırasında şehit Eryılmaz’ın kardeşleri gözyaşlarını tutamadı.
Şehit annesi Ayşegül Eryılmaz’ın şehit ağabeyinin ardından ağlayan küçük oğlu Ali’yi teselli etmeye çalışması, törene katılanları duygulandırdı.
Törenin ardından, İl Müftüsü Yüksel Kaymak tarafından cenaze namazı kıldırılarak dua edildi. Cenaze namazının ardından, törene katılan binlerce kişi terör örgütü aleyhine sloganlar atarak belde mezarlığına yürüdü.
Şehit Er Emrah Eryılmaz’ın cenazesi, belde mezarlığında toprağa verildi.
Şehit Eryılmaz’ın tabutunun sarılı olduğu Türk bayrağı, babası Etem Eryılmaz’a teslim edildi.
Cenaze törenine Niğde Valisi Gündüz Beder, Kayseri Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali Aydın, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Mühimmat Komutanı Tuğgeneral Tuncer Aka ve bazı milletvekilleri de katıldı.

belalı_yiğido58
09.10.2007, 18:54
başımız saolsun bu acıyı tüm türkiye yaşadı.bu acıyı yaşatan pkk ya lanet olsun.

belalı_yiğido58
09.10.2007, 18:59
ŞEHİT KANI YERDE KALMAZ.BUNUN HESABI BİR GÜN SORULACAK YA DÜNYADA YADA ÖTEKİ DÜNYADA SORULACAK. Ş_E_H_İ_T_L_E_R Ö_L_M_E_Z V_A_T_A_N B_Ö_L_Ü_N_M_E_Z.....

ertor58
09.10.2007, 19:00
BU HÜKÜMET ARTIK LAFLA DEGİL İCRAARTLA BİŞEYLER YAPMALI YÜREGİMİZ KANIYOR VATAN BÖLÜNÜYOR. LÜTFEN BEN TÜRK EVLADIM DİYEN HERKES BAŞBAKANLIĞA TELEFONLARLA FAXLARLA TEPKİSİNİ GÖSTERİP ARTIK SINIR ÖTESİ OPERASYONSA SINIR ÖTESİ OPERASYON YAPILSIN. TBMM DEKİ PKK YANDAŞLARI İÇERİ ATILSIN APO İTİ ASILSIN ARTIK. YETER ARTIK. 13 ŞEHİDİN İNTİKAMI 1300 İT LEŞİ İLE ALINMALI.

ahmetyılmaz58
09.10.2007, 19:00
allah rahmet eylesin ailelerine allah sabır versin

ertor58
09.10.2007, 19:02
HEPİMİZ HRANTIZ HEPİMİZ ERMENİ DİYENLER NERDE GÜNLERCE KAMUYOYUNU MEŞGUL EDEN HRANTIN ÖLÜSÜNDEN DAHAMI DEĞERSİZ EVLATLARIMIZ. HEPİMİZ TÜRKÜZ HEPİMİZ ŞEHİT HEPİMİZ ASKER DİYE NEDEN HAYKIRMAZ MİLYONLAR.

ertor58
09.10.2007, 19:04
BAŞBAKANLIĞI E-MAİL BOMBARDIMANINA TUTMALIYIZ BİR AN ÖNCE İNTİKAMIMIZIN ALINMASI İÇİN ARTIK LAFI BIRAKIP İCRAATA GEÇMELİLER. İŞTE E-MAİL ADRESİ bimer@basbakanlik.gov.tr

ertor58
09.10.2007, 19:06
ŞEHİTLER ÖLMEZ AMA EVLATLARIMIZ ÖLÜYOR

BU HÜKÜMET ARTIK LAFLA DEGİL İCRAATLA BİŞEYLER YAPMALI YÜREGİMİZ KANIYOR VATAN BÖLÜNÜYOR. LÜTFEN BEN TÜRK EVLADIM DİYEN HERKES BAŞBAKANLIĞA TELEFONLARLA FAXLARLA TEPKİSİNİ GÖSTERİP ARTIK SINIR ÖTESİ OPERASYONSA SINIR ÖTESİ OPERASYON YAPILSIN. TBMM DEKİ PKK YANDAŞLARI İÇERİ ATILSIN APO İTİ ASILSIN ARTIK. YETER ARTIK. 13 ŞEHİDİN İNTİKAMI 1300 İT LEŞİ İLE ALINMALI.
HEPİMİZ HRANTIZ HEPİMİZ ERMENİ DİYENLER NERDE GÜNLERCE KAMUYOYUNU MEŞGUL EDEN HRANTIN ÖLÜSÜNDEN DAHAMI DEĞERSİZ EVLATLARIMIZ. HEPİMİZ TÜRKÜZ HEPİMİZ ŞEHİT HEPİMİZ ASKER DİYE NEDEN HAYKIRMAZ MİLYONLAR. NEDEN HEP FAKİR FUKARANIN ÇOCUĞU ÖLÜYOR. SİZ HİÇ DUYDUNUZMU ZENG,İN BİR İŞADAMININ OĞLUNUN TERÖRLE MÜCADELEDE ÖLDÜGÜNÜ HİÇ DUYDUNUZMU BİR BÜROKRATIN BİR MİLLETVEKİLİ OĞLUNUN ÖLDÜĞÜNÜ. MİLLİ GELİRİN % 95 İNMİ YİYEN MUTLU AZINLIĞIN EVLADININ ÖLDÜGÜNÜ BEN DUYMADIM. AMA HOR GÖRÜLEN DE CANINI VERENDE FAKİR FUKARANIN VATANINI CANINDAN ÇOK SEVEN EVLATLARI

bimer@basbakanlik.gov.tr

Grup-aleM
09.10.2007, 19:07
http://<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/anPTFFJclI8"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/anPTFFJclI8" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Grup-aleM
09.10.2007, 19:15
http://www.youtube.com/watch?v=anPTFFJclI8

Onları kalbimize gömdük... Şehitlerimizi uğurluyoruz...
Şırnak’ta terör örgütü PKK mensuplarının düzenlediği saldırıda şehit düşen 13 askerden Er Mehmet Coşkun için, Gaziantep Ulu Cami’de tören düzenlendi.
Törene, Şehit Er Mehmet Coşkun’un ailesi ve yakınları ile Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Şendoğan Karakuş, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanvekili Önder Büdeyri ile Gaziantep milletvekilleri Özlem Müftüoğlu, Mehmet Erdoğan, Yaşar Ağyüz ile askeri ve idari erkan, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, sanayiciler ve iş adamları, gaziler, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Er Mehmet Coşkun’un cenazesini karşılamak için, Ulu Cami girişinde tören mangası hazırlandı. Şehit Mehmet Coşkun’un büyük annesi İslim Coşkun ve yakınları, şehit cenazesinin camiye getirilesini beklerken Kürtçe ağıtlar yaktı.
Şehit Er Mehmet Coşkun’un cenazesi, tören mangası eşliğinde Ulu Cami’ye getirilerek katafalka konuldu. Bu sırada Coşkun’un annesi ve yakınları tabuta sarılıp ağıtlar yaktı, bazı aile fertleri, şehit Mehmet Coşkun’u son bir kez görebilmek için tabutu açmak istedi.
Şehit Er Mehmet Coşkun’un annesi ve yakınlarının askerler tarafından teskin edilmeye çalışıldığı törene katılan vatandaşlar, sık sık "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez", "Her Türk Asker Doğar", "Kahrolsun PKK" sloganları attı.
Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı ve milletvekilleri, şehit annesi İslim Coşkun ve yakınlarına başsağlığı diledi.
Ulu Cami’de öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra şehit Mehmet Coşkun’un cenazesi alkışlar eşliğinde camiden çıkarıldı.
Cenaze, dev bir Türk Bayrağı ile şehit ve gazi dernekleri ile vatandaşların oluşturduğu kortej eşliğinde bir süre eller üzerinde taşındı.
Şehit er Mehmet Coşkun’un yakınlarından bazıları tören sırasında baygınlık geçirdi, bazı aile fertlerinin ise yürüyüş sırasında güçlükle ayakta durabildikleri görüldü.
Şehit Er Mehmet Coşkun’un cenazesi, kortej yürüyüşünün ardından cenaze arabasına konularak Yeşilkent Mezarlığı’na götürüldü. Kortejin kent merkezinden geçişi sırasında, kaldırımlardaki vatandaşların bulundukları yerde bekleyerek saygı duruşunda bulundukları gözlendi.

Şehit Çavuş Altuntaş, annesinin yanına defnedildi

Murat SANDIKÇI- Hasan BÖLÜKBAŞ/AYVACIK (Samsun), AKSARAY, (DHA)
ŞIRNAK'ın Gabar Dağı'nda PKK'lı teröristlerin pususunda şehit olan 13 askerden Piyade Çavuş 23 yaşındaki Seyfi Altuntaş, bugün Samsun'un Ayvacık İlçesi'nde 3 bin kişinin katıldığı törenin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Şehidin cenazesi, 7 yıl önce doğum sırasında kaybettiği annesi Fadime Altuntaş'ın yanına defnedildi.
Dün askeri uçakla Samsun Çarşamba Havaalanı'na getirilen ve buradan da Askeri Hastane'nin morguna kaldırılan Piyade Çavuş Seyfi Altuntaş'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, bu sabah Ayvacık İlçesi'ndeki Yunus Emre Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi. Ardından şehit Seyfi Altuntaş'un tabutu törenin yapılacağı Müftülük önüne kortej eşliğinde getirildi. Türk bayraklarıyla donatılan ilçede, teröre lanet yağdırıldı. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı törende, ellerinde Türk bayrakları ile ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’, ‘Kahrolsun PKK’ sloganları atıldı.
Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Amasya Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Küçükayan, Samsun Garnizon Komutan Vekili Deniz Kurmay Kıdemli Albay İlyas Koçak, askeri erkan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve ilçe halkının katıldığı törende şehidin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Kız kardeşi Selime Altuntaş ve amcasının kızı Cemile Altuntaş sinir krizi geçirdi. Fenalaşanları kadın subaylar sakinleştirmeye çalıştı. Güçlükle ayakta durabilen ve 2 çocuğundan birini şehit veren baba 51 yaşındaki Menteş Altuntaş'ı ise Samsun Garnizon Komutan Vekili Deniz Kurmay Kıdemli Albay İlyas Koçak, teselli etmeye çalıştı.
Törende konuşma yapan Samsun Garnizon Komutan Vekili Deniz Kurmay Kıdemli Albay İlyas Koçak, şehidin kanının yerde kalmayacağını söyleyerek, “Şehidimizin ailesinin bizden iki isteği oldu. Biri vatan sağolsun, diğeri şehidin kanı yerde kalmasın. Şehidin kanının yerde kalması mümkün değildir. Seyfilerimiz oldukça, Mehmetçikler oldukça, vatan sağolsun diyen analar oldukça o bayrak hiç inmeyecek. Vatan bölünmeyecek. Terörist öldürdükçe kendini tüketir. Ama Türk milletinin Seyfileri, Mehmetçikleri tükenmez. Son terörist yok edilinceye kadar mücadelede kararlıyız'' dedi.
Törenin ardından şehidin Türk bayrağına sarılı tabutunun önüne gelen ailesi gözyaşlarını tutamayarak ağıtlar yaktı. “Seyfim bizi bırakıp nereye gidiyorsun?'' diyerek tabuta sarılan yakınları sinir krizi geçirdi. Kız kardeşi Selime Altuntaş ise kendisine verilen sakinleştirici ilacın etkisiyle hiç tepki vermeden kardeşinin bayrağa sarılı tabutuna baktı.
Törenin ardından Ayvacık İlçesi Yeşil Cami'nde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından şehit Piyade Çavuş Seyfi Altuntaş'ın tabutu askerler tarafından omuzlara alınarak cenaze aracına konuldu, daha sonra da Yunus Emre Mahallesi'ne götürüldü. Piyade Çavuş Seyfi Altuntaş'ın naaşı, 7 yıl önce doğum sırasında bebeğiyle birlikte hayatını kaybeden annesi Fadime Altuntaş'ın yanına defnedildi. Cenaze törenine Genel Kurmay Başkanı ve kuvvet komutanları da çelenk gönderdi.

ŞEHİT BABASI, ACI HABERİ AKSARAY'DA ALDI

Baba Menteş Altuntaş ise Piyade Çavuş Seyfi Altuntaş'ın şehit olduğu haberini geçen pazar gecesi Aksaray'daki kardeşini ziyareti sırasında aldı.
Aksaray Jandarma Komutanlığı'ndan Binbaşı Tamer Güdükbay ve Uzman Çavuş Bilal Türkdönmez, baba Mehteş Altuntaş'ın ziyaret için bulunduğu kardeşi Mehmet Altuntaş'ın evine giderek acı haberi verdi. Terhisine 3 ay kala oğlunun şehit olduğu haberini alan Menteş Altuntaş, gözyaşlarına boğuldu. Evdeki aile fertleri de ağıtlar yaktı. Oğlunun şehit haberini alan Menteş Altuntaş, cenazesine katılmak üzere aynı gece Samsun'a gitti.

Anneden komutana: Almayacak mısınız bunun intikamını?

Kerem PULGAT- İbrahim ARKLAN/KONYA, (DHA)
ÖNCEKİ gün Gabar Dağı’nda teröristlerin saldırısı sonucu 12 arkadaşı ile birlikte şehit düşen Piyade Komando Er Mehmet Yıldırım, memleketi Konya’nın Kadınhanı İlçesi’ne bağlı Örnek Köyü’nde gözyaşları arasında toprağa verildi. Şehit er Yıldırım, kendisinden birkaç saat önce yaşamını yitiren babaannesi Emine Yıldırım'ın mezarının yanına defnedildi.
Şehit cenazesi nedeniyle 850 nüfuslu Örnek Köyü'ne 5 bin kişi toplandı. Yakınları sabah erken saatlerde şehit Mehmet Yıldırım’ın evinde toplandı. Köydeki iki camide 21 yaşında şehit olan Yıldırım için sala verildi.
Törene Konya Vali Vekili Nevzat Dalkıran, Konya Garnizon Komutanı Tümgeneral Uğur Uzal, Konya Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ata Kalkan, DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, AKP Konya Milletvekili Ahmet Büyükakkaşlar, Kadınhanı Belediye Başkanı Mustafa Koyuncu, şehidin yakınları, askeri ve sivil erkan ile büyük bir kalabalık katıldı.
Şehit Yıldırım’ın Türk bayrağına sarılı tabutu ambulansla 2 ay önce ölen dedesinin evine getirildi. Şehit erin cenaze namazı, dedesinin evinin önündeki meydanda kılındı. Bu sırada yakınları dışarı çıkarak şehidin tabutuna son kez baktı. Babası 45 yaşındaki Ali Yıldırım ile aynı yaştaki annesi Elife Yıldırım’ın cenaze töreni sırasında güçlükle ayakta durabildiği gözlendi. Yakınlarının şehit Yıldırım’ın tabutuna son kez dokunmalarına izin verildi.
Elife ve Ali Yıldırım çifti, çocuklarının tabutu üzerine kapanarak gözyaşı döktü. Acılı ailenin feryatları yürekleri dağladı. Baba Ali Yıldırım, daha fazla dayanamayarak şehit oğlunun tabutu başında fenalık geçirdi. Yakınları tarafından güçlükle sakinleştirilen baba Yıldırım sağlık görevlileri tarafından ambulansa taşındı ve kendini güçlükle toparlayabildi.

“ALMAYACAK MISINIZ İNTİKAMINI?''

Törene katılan Konya Garnizon Komutanı Tümgeneral Uğur Uzal önce şehidin babasını, ardından annesi ve kızkardeşini teselli etti. Tümgenaral Uzal, şehit Mehmet Yıldırım’ın annesini kalabalık içinde ararken “Bu yiğidin annesi kim?'' diye seslendi. Elini acılı annenin omzuna koyan Tümgeneral Uzal, aileyi teselli etmeye çalıştı. Anne Elife Yıldırım, Tümgeneral Uzal’a, “Almayacak mısınız bunun intikamını? Yeter artık, bitsin bu acı'' diye seslendi. Tümgeneral Uzal ise başını sallayarak yanıt verdi. Tümgeneral Uzal ayrıca şehidin kızkardeşi Serap Yıldırım’ı da elinden tutarak teselli etti.
Şehit er Mehmet Yıldırım, cenaze namazının ardından köy mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Ailenin isteği ile tören sırasında slogan atılmasına izin verilmedi. Şehit Er, son yolculuğuna tekbirlerle uğurlandı. Saygı atışının ardından şehit erin tabutunun üzerindeki Türk bayrağı aileye teslim edildi.

BABAANNESİ DE AYNI SAATLERDE ÖLDÜ

Şehit Yıldırım, kendisiyle aynı saatlerde yaşamını yitiren babaannesi Emine Yıldırım’ın mezarının yakınına defnedildi. Yıldırım Gabar Dağı’nda şehit düştüğü sırada yüksek tansiyon ve şeker hastalığı nedeniyle tedavi gören babaanne Emine Yıldırım da köydeki evinde vefat etmişti. Ayrıca Şehit Yıldırım’ın adını taşıdığı dedesi Mehmet Yıldırım da 2 ay önce yüksek tansiyona bağlı kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti.

NİŞANLISI FENALIK GEÇİRDİ
Şırnak’ta terör örgütü PKK üyelerince düzenlenen saldırıda şehit olan Komando Er Sıddık Küçükgöz’ün cenazesi memleketi Çorum’un Uğurludağ ilçesine bağlı Aşılıarmut köyünde toprağa verildi.
Dün akşam saatlerinde helikopter ile Merzifon’a getirilen ve buradan da ambulansla Çorum’a getirilerek Devlet Hastanesi morguna kaldırılan şehit Komando Er Küçükgöz’ün (22) cenazesi saat 10.00’da morgdan alınarak Uğurludağ ilçesine getirildi.
Çorum Garnizon Komutanı Jan. Albay Ufuk Tuncer, şehit Komando Er Küçükgöz için Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende, Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini vurgulayarak, Avrupa’da insan hakları gibi değerlerin arkasına saklanan teröristlerin Türkiye’de insanların canlarını ve haklarını haince katlettiklerini söyledi.
"Unutmayın bu hainler mutlaka hak ettikleri cezalarını er yada geç göreceklerdir" diyen Tuncer, şöyle konuştu:
"Aziz şehidimiz, siz yerinizde rahat uyuyun, bu vatanı sizin gibi gözü pek, vatanını seven ecdatlarının, arkadaşlarının ve sizden sonra gelen kardeşlerinizin sayesinde ebediyen dimdik ayakta duracaktır. Bölünmez bir bütün olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni bölüp parçalamak isteyen insanlıktan nasibini almamış bölücü teröristler sizin gibi şehitlerin kanları ile boğulacaktır." Albay Tuncer’in konuşmasının ardından terhisine 20 gün kala şehit olan komando er Küçükgöz için cenaze namazı kılındı. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına şehidin ailesi, akrabaları ve yakınlarının yanı sıra Çorum Valisi Mustafa Toprak, AK Parti Çorum milletvekilleri Agah Kafkas, Murat Yıldırım, Ahmet Aydoğmuş ve Cahit Bağcı, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kaya, Çorum Garnizon Komutanı Jan. Albay Ufuk Tuncer, Belediye Başkanı Turan Atlamaz, Emniyet Müdürü İsmail Karaman, asker ve polisler ile vatandaşlar katıldı.
Kılınan cenaze namazının ardından askerlerin omuzlarında ambulansa konularak doğum yeri olan Aşılıarmut köyüne götürülen şehit Sıddık Küçükgöz’ün Türk bayrağına sarılı naaşı köy mezarlığında toprağa verildi.
Bu arada, törene katılan vatandaşlar, "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Vatan sana canım feda", "Kahrolsun PKK" gibi sloganlar atarak terör örgütüne tepki gösterdiler.
Cenaze töreni sırasında şehidin annesi Ferdane Küçükgöz ile nişanlısı Selma Arslan fenalık geçirdi.

Şanlıurfa iki şehidini uğurladı
Şırnak’ta terör örgütü PKK’nın düzenlediği saldırıda şehit olan askerlerimizden 2’sinin cenazeleri, Şanlıurfa’da düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
Önceki gün terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Çavuş Mehmet Uyar ve Piyade Onbaşı Kasım Aksoy’un cenazeleri, dün akşam saatlerinde Şırnak’tan Şanlıurfa’ya getirildi.
Devlet Hastanesi morgundan sabah saatlerinde alınan şehitlerin cenazeleri, askeri araçla Sarayönü Caddesi’ndeki Yusuf Paşa Camisi’ne getirildi. Burada bekleyen şehit Piyade Onbaşı Kasım Aksoy’un 2 ve 3 yaşındaki kızları Güneş ve Zehra, dedeleri ve anneanneleri ile Piyade Çavuş Mehmet Uyar’ın kardeşi tabutlara sarılarak gözyaşı döktü. Tören sırasında fenalaşan şehit onbaşı Aksoy’un dedesi Ali Aksoy (65) ve şehitlerin bazı yakınlarına, cami önünde bekletilen sağlık ekipleri müdahale yaptı.
Vali Vekili Abdulmuttalip Akdemir ile 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kemal Emren, şehitlerin yakınlarına başsağlığı dilediler.
Yusuf Paşa Camisi’nde öğle namazının ardından şehitlerin yakınları, Vali Yardımcıları Cevdet Ertürkmen, Yalçın Yılmaz, Yıldıray Malğaç, İl Jandarma Komutanı Albay Fahri Cici, Emniyet Müdürü Kutlay Çelik ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla kılınan namazının ardından tabutlar, bir süre askerlerin omuzlarında taşındı.
Cenazelerin geçtiği güzergahlarda ellerinde Türk Bayraklarıyla bekleyen çok sayıda vatandaş, terör örgütü aleyhine slogan attı. "Şehitler ölmez vatan bölünmez" ve "hepimiz askeriz" sloganları eşliğinde tabutlar, Sarayönü Caddesi’nden Kapaklı Kavşağı’na kadar bir süre omuzlarda taşındıktan sonra, Piyade Onbaşı Kasım Aksoy’un cenazesi defnedilmek üzere ailesinin bulunduğu İncirli köyüne gönderildi.
Piyade çavuş Mehmet Uyar’ın cenazesi ise askeri bir araçla Onbir Nisan Mahallesi’ndeki evine götürüldü. Bir süre burada bekletilen cenaze, daha sonra Harran Kapı Mezarlığında toprağa verildi.
Piyade Çavuş Uyar’ın cenazesinin evinin önüne getirilişi sırasında şehidin yakınları ve komşuları uzun süre gözyaşı döktü, cenazeye katılanlar da terör örgütü aleyhine sloganlar attı.
Bu arada, şehitlerin cenaze töreni dolayısıyla kentte birçok esnaf iş yerlerine Türk Bayrağı astı.

Öfke ve acı
Diyarbakır’ın Lice ilçesi kırsalında mayın patlamasında şehit olan Jandarma Er Caner Örengül’ün cenazesi, Afyonkarahisar’da toprağa verildi.
Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Ayvalı köyündeki evine getirilen Şehit Örengül’ün cenazesi, daha sonra köy meydanına getirilerek tören düzenlendi.
Törene, şehit erin yakınları, Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Uşak Valisi Kayhan Kavas, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Asım Bülent Aker ile çok sayıda askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.
Vali İmga, törende, "Türkiye’yi bölmeye çalışan iç ve dış hainlerin geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de Türk milletinin sarsılmaz azim ve iradesi karşısında hüsrana uğrayacaklarını" söyledi.
İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Jandarma Binbaşı Baha Ünal ise törende, şehit Örengül’e seslenerek, "Ne mutlu sana ki şehit olduğun topraklarda, Agah Efendilerle, Reşat Beylerle, Yıldırım Kemal’lerle Koyun koyuna yatacaksın" dedi.
Jandarma Binbaşı Ünal, "Sana söz veriyoruz ki dışardan aldığı destekle, Türkiye Cumhuriyeti’ni bölmeye çalışan hainlere karşı her zamankinden daha güçlüyüz. Terör örgütüne terörist diyemeyen, kanlı yüzünü saklamak isteyen çevrelere karşı mücadelemizde bugün, dünkünden daha azimli ve kararlıyız" diye konuştu.
Cenaze namazının kılınmasının ardından şehit Örengül’ün cenazesi köy mezarlığında defnedildi.
Törene katılan vatandaşlar terör örgütü aleyhine sloganlar attılar.

BAKAN DA CENAZEDEYDİ...
Şırnak’ta terör örgütü PKK’nın saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Komando Er Emrah Eryılmaz’ın cenazesi, Niğde’nin Kiledere beldesinde toprağa verildi.
Emrah Eryılmaz için belde meydanında düzenlenen cenaze töreninde konuşan Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, hissiyatını anlatmakta güçlük çektiğini, şehit ailesinin yaşadığı acıyı aynen yaşadığını ifade etti.
Hükümetin ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın baş sağlığı dileklerini şehit ailesine iletmek için Niğde’ye geldiğini belirten Çağlayan, şöyle konuştu:
"3-5 çapulcunun, eşkıyanın, kanlarla sulanmış, çok ciddi bedellerle kurulmuş bu devleti yıkmaya tabii ki güçleri yetmeyecektir. Alçakça yapılan saldırılar, şehit edilen erlerimiz, onların hain emellerine ulaşmasını sağlamayacaktır. Çünkü vatanımız, milletimiz büyüktür.
Devletimiz görevinin başındadır. Hükümetimiz topyekun kararlılık içinde ve mücadelede birlik içinde çalışma heyecanı içindedir. Yapılan hainliği ve kalleşliği hazmedebilmek mümkün değil. Böyle bir durumda şehit annesinin, babasının ’Vatan sağ olsun’ demesi, Türk milletinin ne kadar asil olduğunu göstermektedir. Türk milleti bu düşünceler içindeyken kimsenin bu devleti bölmeye gücü yetmeyecektir. Hepimizin ortak ülküsü tek devlet, tek vatan, tek bayrak ve tek millettir. Allah bunu bölmek isteyenlere fırsat vermesin." Şehit Eryılmaz’ın yakınlarına başsağlığı dileyerek teselli etmeye çalışan Bakan Çağlayan, şehit babası Etem Eryılmaz ile bir süre sohbet etti.
Tören sırasında şehit Eryılmaz’ın kardeşleri gözyaşlarını tutamadı.
Şehit annesi Ayşegül Eryılmaz’ın şehit ağabeyinin ardından ağlayan küçük oğlu Ali’yi teselli etmeye çalışması, törene katılanları duygulandırdı.
Törenin ardından, İl Müftüsü Yüksel Kaymak tarafından cenaze namazı kıldırılarak dua edildi. Cenaze namazının ardından, törene katılan binlerce kişi terör örgütü aleyhine sloganlar atarak belde mezarlığına yürüdü.
Şehit Er Emrah Eryılmaz’ın cenazesi, belde mezarlığında toprağa verildi.
Şehit Eryılmaz’ın tabutunun sarılı olduğu Türk bayrağı, babası Etem Eryılmaz’a teslim edildi.
Cenaze törenine Niğde Valisi Gündüz Beder, Kayseri Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali Aydın, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Mühimmat Komutanı Tuğgeneral Tuncer Aka ve bazı milletvekilleri de katıldı.

ertor58
09.10.2007, 19:16
BİR MAİL DE SEN AT

--------------------------------------------------------------------------------

BU HÜKÜMET ARTIK LAFLA DEGİL İCRAATLA BİŞEYLER YAPMALI YÜREGİMİZ KANIYOR VATAN BÖLÜNÜYOR. LÜTFEN BEN TÜRK EVLADIM DİYEN HERKES BAŞBAKANLIĞA TELEFONLARLA FAXLARLA TEPKİSİNİ GÖSTERİP ARTIK SINIR ÖTESİ OPERASYONSA SINIR ÖTESİ OPERASYON YAPILSIN. TBMM DEKİ PKK YANDAŞLARI İÇERİ ATILSIN APO İTİ ASILSIN ARTIK. YETER ARTIK. 13 ŞEHİDİN İNTİKAMI 1300 İT LEŞİ İLE ALINMALI.
HEPİMİZ HRANTIZ HEPİMİZ ERMENİ DİYENLER NERDE GÜNLERCE KAMUYOYUNU MEŞGUL EDEN HRANTIN ÖLÜSÜNDEN DAHAMI DEĞERSİZ EVLATLARIMIZ. HEPİMİZ TÜRKÜZ HEPİMİZ ŞEHİT HEPİMİZ ASKER DİYE NEDEN HAYKIRMAZ MİLYONLAR. NEDEN HEP FAKİR FUKARANIN ÇOCUĞU ÖLÜYOR. SİZ HİÇ DUYDUNUZMU ZENG,İN BİR İŞADAMININ OĞLUNUN TERÖRLE MÜCADELEDE ÖLDÜGÜNÜ HİÇ DUYDUNUZMU BİR BÜROKRATIN BİR MİLLETVEKİLİ OĞLUNUN ÖLDÜĞÜNÜ. MİLLİ GELİRİN % 95 İNMİ YİYEN MUTLU AZINLIĞIN EVLADININ ÖLDÜGÜNÜ BEN DUYMADIM. AMA HOR GÖRÜLEN DE CANINI VERENDE FAKİR FUKARANIN VATANINI CANINDAN ÇOK SEVEN EVLATLARI

bimer@basbakanlik.gov.tr

Arif Coşkun
09.10.2007, 19:50
BİR MAİL DE SEN AT

--------------------------------------------------------------------------------

bimer@basbakanlik.gov.tr

Doğru söze ne denir arkadaşım.Alkışlanır elbette. Bu güzel vatanımız üzerinde oynanan oyunlar,bu türk,kürt kavgası değil bu bir ABD oyunu.Bunu hala anlmadımı bu millet.Geçmiş bir tarihte ABD nin ülkemizden defolamsını isteyenleri asmadımı bu ülke? Onlar belkide bugün yaşanacakları o tarihte görebiliyorlardı.Bugünkü hükümetin neden eli kolu bağlı bellidir.Bunu dikkat eden herkes anlayabilir.En basiti kapalı kapılar arkasında verilen sözler,halktan saklanan gerçekler.ABD nin onay vermediği birşeyi yapamaz hale getirilmişiz ne yazıkki.Bu gerçeği anlamamız gerek sanıyorum.

ertor58
09.10.2007, 19:56
ÇEÇEN RUS SAVAŞI DEVAM EDERKEN EFSANE LİDER VE KOMUTAN CEVHER DUDAYEV AVRUPADA OKUYAN OĞLUNU ASKERE ÇAĞIRMIŞ VE CEPHEDE KAFİR RUS ORDUSU İLE GİRDİGİ BİR ÇATIŞMADA ŞEHİT DÜŞMÜŞTÜ NE ZAMAN Kİ BÖYLE BİR LİDER GELİR TÜRKİYEYİ YÖNETİR VE ONA TABİ OLANLARDA ONUN GİBİ OLUR O ZAMAN TÜRKİYE BU İT LEŞLERİ İLE BAŞETMESİNİ ÖGRENİR. KISSADAN HİSSE. ANLAYANA SİVRİSENEK SAZ ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ.

ertor58
09.10.2007, 20:04
TRAFİKTE SUÇ ÜSTÜ YAKALANINCA POLİS DÖVMEYE ÇALIŞAN BURNU YÜKSEKLERDE OLAN ZENGİN ÇOCUKLARI MİLLETVEKİLİ BÜROKRAT ÇOCUKLARI ORDUNUN ÜST YÖNETİMİN ÇOCUKLARI NERDE? ONLARIN VATANA BORCU YOKMU ? TV İZLEDİKÇE O MARUR ŞEHİT BABALARINI YÜREĞİM BURKULDU. BAŞLARI ÖNLERİNDE VATAN SAGOLSUN DİYEN KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİN BABALARINI GÖRÜNCE GÖZ YAŞLARIMA EN GEL OLAMADIM. VE HAYKIRDIM İÇİMDEN DERİNDEN USULCA NEDEN DEDİM NEDEN HER YEERDE HOR GÖRÜLEN İTİLEN KAKILAN FAKİRİN ÇOCUKLARI ÖLÜR NEDEN ... VATAN HEPİMİZİN DEGİLMİ. BU ACIYI HEPİMİZ PAYLAŞMALIYIZ. AMA YOKKK O BÜYÜKLERDE ONLARDA O YÜREK NERDE .

TEPKİMİZİ ATACAĞIMIZ MAİLLERLE GÖSTERELİM KANIMIZ YERDE KALMASIN 1 E 1000 CAN ALALIM Kİ AKILLASIN APO İTİNİN KÖPEKLERİ.

bimer@basbakanlik.gov.tr

babayavuz
09.10.2007, 20:20
BEN EZELDEN BERIDIR HUR YASADIM HUR YASARIM
HANGI CILGIN BANA ZINCIR VURACAKMIS SASARIM
KUKREMIS SEL GIBIYIM BENDIMI CIYNER TASARIM
YIRTARIM DAGLARI ENGINLERE SIGMAM TASARIM
aziz sehitlerimize yuce mevladan rahmet diliyorum milletce basimiz sagolsun.
EY!SEHIT OGLU SEHIT ISTEME BENDEN MAKBER
SANA AGUSUNU ACMIS DURUYOR PEYGAMBER
********lerin serfsizlikleri yanina kalimaz

okyay58
09.10.2007, 20:29
Şehitlerimiz ruhu şad ,Türk Milleti'nin başı sağ olsun..

onetanem58
09.10.2007, 21:57
basimiz sagolsun ..Sehitler Ölmez Vatan Bölünmezz!!!!!!!!!!!!!!!

drummer
09.10.2007, 21:58
dün çok acı bir şey olay yaşadım.şehit vermişiz aslanlarımızı,hemde 15 koca yürek.iki gözümüz iki çeşme olayı kabullenemiyoruz,yüreğimiz yanıyor.tv kanallarını gezerken ilginç bir olaya rastlıyorum.uydudan yayın yapan dini içerikli bir tv kanalı olan hilal tv de filistinlilerin acılarını paylaşıyorlar ve yardım topluyorlar filistine.
bu nasıl bir duygusuzluktur,15 vatan evladının kanı kurumamış daha,önce kendi evlatlarının acısını yaşa toplumla.esefle kınıyorum bu kanalı ve yöneticilerini..
tekrar koca yürekli şehitlerimize alahtan rahmet diliyorum..

EsenlerliYasin
09.10.2007, 22:20
ermeni oyunun gelmeyelim.müslüman olsalar bu gavatlar kandilde bunu yapmazlardı hepsinin a.s.

58 memo
09.10.2007, 22:23
Türkiyenin başı sağolsun
Şehitlerimizin yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz..
Şehitlerimizi unutmadık kalbimizde yaşıyorlar...

CEVIK
09.10.2007, 23:59
ŞE-REF-SİZ- LER..

İnsanlıktan nasip almamış ********lere bir çift sözüm var.
Siz ne oldukları belli olmayan, amacı ve gayesi büyük abilerine köle olmak için hizmet eden ey şeref yoksunu aç köpekler.
Dağlara çıkarak hayalini kurdukları dünyaları için mücadele eden ve 20 yaşında ana kucağından , baba ocağından ayrılarak vatanı için kendini siper eden mehmetçiklerimize hain pusular kurararak silah sıkan, insanlıktan zerre kadar nasip almamış yıkanmış beyinler.
Hayaleriniz ve adi emellerinizle yaşadığınız bu kutsal topraklarda gömülecek birkarış dahi toprak bulamayacaksınız.
Pis derelerde hayvan gibi yıkanacak. Mağaralara gömüleceksiniz.

“Ateş düştüğü yakar”.
Pazar günü Ankarada oynadığımız maçtan Sivas’a dönüyorum. Aracımız bir benzin istasyonunda mola verdi. O ara televizyon ekranında bir son dakika haberi alt yazısı okudum. ”13 askerimiz şehit” diye.
Elim tutuldu. dilim tutuldu .Alışveriş için girdiğim marketten elim boş çıkmışım farkında olmadım.Uçtum , gittim. Farklı dünyalara bu haber beni aldı taa 13 yıl önce askerlik yaptığım yıllara götürdü.
Yıl:1994
Aylardan : Temmuz
Kayseri 1. Komando Tugayında görevliyim. Şehit haberleri o dönem bundan daha sık bir bir geliyor .Benimde görev alanım içinde olan muhabere haber merkezlerine acılı şehit haberleri ilk olarak buraya düşmeye başlıyor. Birlikte gece nöbetçi olan komutanımızla şehit olan asker arkadaşlarımızın ailelerine haber verme işi bana düşüyor.
Varmı böyle bir görevi yapmak. Veya askeri kural ilşe emri yerine getirmemek. Arkadaşının şehit olduğunu o an telefona çıkan anne ,baba yada kardeşine söylebilmek.Komutanımla yüz yüze geliyoruz.Şehit olan silah arkadaşımın ailesinin ev telefonunu ben çeviriyorum. Ve o an telefona çıkan babasına bir saniye ,” komutanımız görüşecek”. diyorum.
İki kelime etmeden komutanım telefonu konuşurken kapatıyor ve o müthiş sözü bana söylüyor.“ Mustafa fena oluyorum. Evladım.Sen şu an evde bulunan babasından başka bir yakınını iste ve durumu anlat .”diyor. Beynimde karma karışık duygular.Tekrar arıyorum.Ve olayı kem küm izah ediyorum. Oğullarının Şırnak’ta olduğunu ve kendilerini acele beklediklerini söylüyorum.Daha ben cümlelerimi bitirmeden.Ağıtlar Yükseliyor.Mehmetçiğimizin can arkadaşımın evinden. Öldü mü ,Vurdular mı? sorusuna cevap veremeden telefonu kapatıyorum.
Hiç gözünden göz yaşı gelmeyen biri olarak bildiğim benden yaşlar boşalıyor.
İsyan ediyorum.
Bu neyin mücadelesi. düşmanımız kim diye.13 yıl önce cevap bulamadığım gibi bugün yine cevap bulamıyorum.
İşte önceki gün akşam Ankaragücü-Sivasspor karşılaşması için gittiğim Ankaradan dönerken yaşadığım ve hayatım boyunca bugüne kadar hiçbir yerde paylaşmadığım üzücü anımı sizinle paylaşmak istedim. Ve ilk defa bu yaşadığım bu acı olayı 13 yıl sonra sizlere yaşadığım duygularımla size aktardım.
Bu acı dolu üzücü anımı düne kadar sadece Komutanımla ben yani iki kişi paylaşmıştık.
Allah bu topraklar için görev yaparken şehit düşen , vatanımızın savunmasında mermiye göğüs geren bütün şehitlerimizin makamını cennet eylesin.
Milletimizin başı sağ olsun.
Gün birlik olma zamanı, oyunlara ve kurulan çeşitli tezgahlara gelmeme zamanıdır.
Kurt puslu havayı sever.
Not: Yazık Bir ermeni kadar askerimizin değeri yokmuş. yanarım da ona yanarım.
Biz eğlenmeye devam edelim. Hayatı hep magazine alalım.
onların ekmeğine biraz daha yağ sürelim.
Ey!...Türk Titre ve kendine dön.
Mustafa Ateş/
ALTINA İMZAMI ATIYORUM SAYIN MUSTAFA ATEŞ KARDEŞİM TÜM VATAN EVLATLARINI SAYGIYLA ANIYORUM MEKANI CENNET OLSUN TÜMŞEHİTLERİMİZİN

şampiyon71
10.10.2007, 00:06
harika bir yazı
TEBRİKLER
İMZA

1967DERNEK_EMRE
10.10.2007, 00:21
BU SLOGANI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE SÖYLÜYORUM

BU WATAN BÖLÜNMEZ BU BÖYLE BİLİNE
BU WATAN UĞRUNA HAZIRIZ ÖLMEYE
APONUN P...LERİ SABRIMIZ KALMADI
SİVASLI GELİYOR S..... A......

SAYGILARIMLA!!!

nazimgulturk
10.10.2007, 00:29
ALLAH TAN RAHMET DİLİYORUM BÜTÜN KEFENSİZ YATAN ASLANLARIMIZA ...

AMA BU GÜNLERİ BİZLERE YAŞATAN ÜLKEMİZİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ TEHDİT EDEN UNSURLARA FAZLASIYLA HİZMET EDEN AKP GURUBU VE YANDAŞLARINA DA BU MİLLETİN KENDİLERİNİ AFFETMEYECEĞİNİ AÇIKÇA SÖYLÜYORUM...

AMERİKALI YAHUDİLERİN EMRİNE ÇALIŞAN VE SÖZÜNDEN ÇIKMAYAN TAYYİP ERDOĞAN BU YAPTIKLARIN ASLA BİR MÜSLÜMANA YAKIŞMIYOR VE YANINA KLMAYACAK.....

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

***EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ***

CEVIK
10.10.2007, 00:44
ALLAH TAN RAHMET DİLİYORUM BÜTÜN KEFENSİZ YATAN ASLANLARIMIZA ...

AMA BU GÜNLERİ BİZLERE YAŞATAN ÜLKEMİZİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ TEHDİT EDEN UNSURLARA FAZLASIYLA HİZMET EDEN AKP GURUBU VE YANDAŞLARINA DA BU MİLLETİN KENDİLERİNİ AFFETMEYECEĞİNİ AÇIKÇA SÖYLÜYORUM...

AMERİKALI YAHUDİLERİN EMRİNE ÇALIŞAN VE SÖZÜNDEN ÇIKMAYAN TAYYİP ERDOĞAN BU YAPTIKLARIN ASLA BİR MÜSLÜMANA YAKIŞMIYOR VE YANINA KLMAYACAK.....

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

***EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ***
DEGERLİ KARDEŞİM ANLAMADIGIM BİR KONU AKP Mİİ DOGUDA EŞKIYAYLA CARPIŞACAK NE ALAKASII VAR ŞİMDİ BUNUN SÖYLERMİSİN BU ÜLKENİN ASKERİ VAR POLİSİ VAR ÖZEL HAREKET TİMLERİ VAR TÜM BAŞTAKİ YÖNETİCİLER BUNNUN FARKINA VARMALI BIRAKALIM KISIR CATIŞMALARI
İC SİYSETİ MESELA LAİKLİGİ BAŞ ÖRTÜSÜ SAYIN GENEL KURMAYIMIZ İC SİYSETLE UGRŞACAGINA BÖLÜCÜLERLE UGRAŞSA COK DAHA İYİ BAŞARI ELDE EDE BİLİR SORUMLULARIN HEMEN İSTİFA ETMESİ LAZIIM TEK DEMECLE BU VATAN EVLATLARINI TOPRAGA GÖMEMEYİZ KİMDE EKSİKLİK VARSA O ÜSTÜNE DÜŞEN ONURLU BİR İSTAFYI ETMESİ LAZIIM BURDA COK BÜYÜK ZAFİYEET VAR VE EKSİKLİK VAR BENİM GÖRÜŞÜM BU SANA DA SAYGI DUYORUM

baransivas
10.10.2007, 02:36
sehitlerimizin kanı yerde kalmayacak biz ve bizim gibler onların kökünü kurutcagız vatan saagolsun

Sabiha Serin
10.10.2007, 02:56
Bütün şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum
Ailelerini ve Türk Ulusunun başı sağolsun.>Mekanları cennet olsun, Nur içinde yatsınlar.
Bütün Türkiyenin bayramını zehir ettiler.
Terör belasına lanet ediyorum ve şiddetle kınıyorum.Allah ıslah etsin.

Yetkilileride göreve çağırıyorum. Daha kaç şehit vermemizi bekliyorsunuz. Oturun bakalım unutmaki birgün seninde oğlun,akraban ve torunun şehit olabilir.

ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR
SEN SICAK KOLTUĞUN DA OTURMAYA DEVAM ET
ANALAR GUZUSUNA AĞITLAR YAKMIŞ UMURUNDAMI
YAZIK YAZIK BU ÜLKEMİZ BU KADARMI SAHİPSİZ
ARTIK ŞEHİR VERMEK İSTEMİYORUZ YETER BAĞRIMIZIN YANDIĞI YETEEEEEEERRRRRRRRRRRRR

myway
10.10.2007, 04:01
Kim Bu Cennet Vatanin Ugruna Olmaz Ki Feda???

toprak_gürün
10.10.2007, 07:55
Ömrünü, kahpe pusuların kör karanlığında ay-yıldıza harcadığı için, hayattaki tek evladının ilk adımlarını bile göremeyen bir ağabeyim, "Devlet yaşlanmaz" demişti bana...

20...

Kurşun sıkan, kurşun yiyen...

Ömrünü, kahpe pusuların kör karanlığında ay-yıldıza harcadığı için, hayattaki tek evladının ilk adımlarını bile göremeyen bir ağabeyim, "Devlet yaşlanmaz" demişti bana...

"Hep 20 yaşındadır."

*

Anlamamıştım ne demek istediğini.

*

Bakıyorum son şehitlere...

1987’li çoğu.

Dönüp bakıyorum, bu illetin başladığı 1984’te ilk düşenlere...

1964’lü.

90’lar?

70’li.

2000 desen...

80’li.

*

"Devlet yaşlanmaz...

Hep 20 yaşındadır."

Düşüyor nihayet jetonum...

*

"Devlet büyüklerimiz"in 2 bin 127’nci defa alacağı "kararlılık kararı"nı beklerken, arıyorum telefonla o ağabeyimi...

"Hepsi 20 yaşında" diyorum...

"Devlet yaşlanmaz!"

Ağlıyor usul usul...

Boğazı düğümlenmiş çaresizlikten, her zamanki gibi.

"Orhan Veli boşuna dememiş" diyor bana kısaca...

"Neler yapmadık ki

bu vatan için...

Kimimiz nutuk attık.

Kimimiz öldük."

YILMAZ ÖZDİL

GençTürk Haber
10 Ekim 2007 03:37

drummer
10.10.2007, 10:02
yorumsuz!

bu yazının yorumunu siz yapın değerli üyeler.yazı aynen alınmıştır.

Hrant ile Mehmet

15 gencin Gabar Dağları’nda can vermesinin ardından soruyorlar:

"Hepimiz Hrant’ız" diyenler şimdi nerede?

Neden çıkıp da "Hepimiz Mehmet’iz" demiyorlar?

Soruyu soranlar, 15 askerin ölümüyle, o ilkel ve faşist tezlerinin haklılık kazandığını sananlar...

Daha doğrusu...

Ölümün her şeyi sus pus eden psikolojik ortamından faydalanarak fırsatı gole çevirmek isteyenler...

Sanki bir tarafta "Hrant" var, diğer tarafta "Mehmet".

Sanki "Hrant" katledilince biz üzüleceğiz, "Mehmet" katledilince onlar üzülecek.

Sanki "Hrant" bizim ölümüz, "Mehmet" onların ölüsü...

Sanki bir "ölüleri paylaşma" oyunu oynuyoruz da bize "Hrant" düşmüş, onlara "Mehmet"...

Sanki "Hrant", "Mehmet"in karşı tezidir...

Sanki "Karınca incitmez" Hrant, yaşarken ölen her "Mehmet" için düğün bayram yapan bir adamdı...

Sanki hem "Hrant" için, hem de "Mehmet" için aynı yürek yangınını hissetmek imkánsızdır...

Sanki bu topraklarda "Hrant" için yüreği yanan bir adamın, "Mehmet" için yüreğinin yanması söz konusu olamazmış gibi...

Oysa...

Her iki cenaze de, bizim cenazemizdir.

"Hrant"ın cenazesi de bizimdir, "Mehmet"in cenazesi de bizimdir...

Çelişki falan yoktur.

Az buçuk tanıma fırsatı bulsaydınız...

Hrant’ın ölen her Mehmet için yüreğinin nasıl yanacağını kavrardınız.

Yarım saatlik bir muhabbetin ardından...

Hrant’ın nasıl da şiddet karşıtı bir barış güvercini olduğunu anlardınız.

Ve 15 askerin şehit düşmesinin ardından...

"Hepimiz Hrant’ız" sloganının intikamını almaya kalkışmazdınız.

Çünkü Hrant, Mehmet’ler öldürüldüğünde...

"Bugün hepimiz Mehmet’iz" diye haykırmaktan zerre kadar çekinecek bir adam değildi..

Ahmet HAKAN10.10.2007
hürriyet

Ss--58--Ss
10.10.2007, 10:49
neden sessiz kalıyorlar daha kaç tane şehit vericez.yazık günah söylecek söz bulamıyorum.ıraka sınır ötesi operasyonu baslatılacak diyorlar karar cıktı tezkere meclise gönderildi diyorlar.ortada hicbirsey yokmus skytürk her saat dakika dakika konuyu değerlendiriyor.Amerika ıraka girerseniz bir faydası olmaz diyor.Amerika kim sözlerini dinleyelim neden onların sözüyle hareket edelim.seçimlerde cıkar konuşma yaparlar terör bitecek diye o lafları söyleyenler şimdi nerede...ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

abircan
10.10.2007, 11:36
BİR ÜLKEDE BAŞBAKANIN OĞLU SAKAT RAPORU ALIR ASKERE GİTMEZ, GEMİ DERDİNE DÜŞER, ABD VATANDAŞLIĞI DERDİNE DÜŞERSE, BAKANI İNGİLİZ VATANDAŞIYSA KİMİ KİME ŞİKAYET EDİPTE GÖREV ALMASINI SAĞLAYACAĞIZ, SORUMLULUK ALMASINI SAĞLAYACAĞIZ, BUGÜNKÜLERİN HEPSİ YÜCE DİVANLIK U BÖYLE BİLİNSİN, SONRADA ASKERE LAF ETMEYELİM YAN GELİP YATIYORLAR DİYE, GOY GOYCULARIDA İLERİ GERİ KONUŞUP YAZIYORLAR BURADA,

nazimgulturk
10.10.2007, 12:44
DEGERLİ KARDEŞİM ANLAMADIGIM BİR KONU AKP Mİİ DOGUDA EŞKIYAYLA CARPIŞACAK NE ALAKASII VAR ŞİMDİ BUNUN SÖYLERMİSİN BU ÜLKENİN ASKERİ VAR POLİSİ VAR ÖZEL HAREKET TİMLERİ VAR TÜM BAŞTAKİ YÖNETİCİLER BUNNUN FARKINA VARMALI BIRAKALIM KISIR CATIŞMALARI
İC SİYSETİ MESELA LAİKLİGİ BAŞ ÖRTÜSÜ SAYIN GENEL KURMAYIMIZ İC SİYSETLE UGRŞACAGINA BÖLÜCÜLERLE UGRAŞSA COK DAHA İYİ BAŞARI ELDE EDE BİLİR SORUMLULARIN HEMEN İSTİFA ETMESİ LAZIIM TEK DEMECLE BU VATAN EVLATLARINI TOPRAGA GÖMEMEYİZ KİMDE EKSİKLİK VARSA O ÜSTÜNE DÜŞEN ONURLU BİR İSTAFYI ETMESİ LAZIIM BURDA COK BÜYÜK ZAFİYEET VAR VE EKSİKLİK VAR BENİM GÖRÜŞÜM BU SANA DA SAYGI DUYORUM

LAİKLİĞİ BAŞÖRTÜSÜ NÜ AKP ORTAYA ATIP OY TPLADI ŞİMDİ İCRAAT YOK GÜNDEM DEĞİŞTİRİP TERÖRÜ UNUTTURMAYA ÇALIŞIYORLAR SÖYLEYİN BANA ÇEVİK ABİ AKP VE YANDAŞLARI ABD İZNİ OLMADAN HİÇBİR İŞ YAPIYORLAR MI HAYIR BAKSANA ORDA ASKER YAN GELİP YATMADI ŞEHİT OLDU... AMA TAYYİP BEY 1 AY SONRA ABD YE GİDECEKMİŞTE ORDA İZİN ALACAKMIŞTA SAYIN BUSH TAN BİLMEM NE BUGÜNLERİN TEK SORUMLUSU AKP VE ACİZ SİYASETİDİR YAHUDİLERİN İZNİ OLAMADAN HİÇ BİRŞEY YAPMAYACAK BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİNEDE BÜYÜK KATKI SAĞLYACAK TAYYİP BEY AMA ALLAH ONU VE ONUN GİBİLERİ AFFETMEYECEK TÜRK MİLLETİDE AFFETMEYECEK ....

MÜSLÜMALIKLADA PEK ALAKASI OLDUĞUNU SANMIYOR BU MAŞALARIN BUNLAR ÜLKEMİZİ SİYONİSTLER NASIL İSTERSE ÖYLE YÖNETİYOR AMA BEDELİNİ ÖDEYECEK BU CAHİL CÜHELA KESİMİ MAKARNA SİYESETİYLE KANDIRIP OY ALDILAR YOK MAĞDUR OLDULAR BAŞÖRTÜSÜ FALAN FİLAN BU HİKAYELERİ SÖYLERKEN KİMSE KONUŞMUYORDU ŞİMDİ BANA AKP SAVUNULUYOR..

BU ZİHNİYETLER ÜLKEMİ BU HALE GETİRDİ SIFIRDAN ALINAN TERÖR AKP YLE ZİRVE YAPTI HATTA MECLİSE GİRDİ ....

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

***ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ***

FAŞİST VE KATİL ABD İŞBİRLİKÇİ SİYONİST AKP

nazimgulturk
10.10.2007, 13:09
GENELKURMAYA DİL UZATILIYOR SANKİ SİYASETİ GENELKURMAY YAPIYOR İÇ SORUNLARIN HEPSİ AKP DENEN KENDİ BEĞENMİŞ AMA BİŞEY YAPAMAIYACAĞINI ANLIYCA MAĞDUR OLDUK DİYENLER ÇIKTI...
BAŞÖRTÜEÜNÜDE SORUN ETTİLER LAİKLİĞİDE SORUN ETTİLER SONRA OYLARI ALIP YİNE BİRBİRLERİNE İHALE VERMEYE ÜLKE TOPRAĞI SATMAYA YABANCILARA BORSAYI SATMAYA TOPRAKLARIMIZI SATMAYA DEVAM ETTİLER...

SONRA SUÇLU ASKER BUNLARIN HİÇ SUÇU YOK NASIL BİR ZİHNİYET ANLAMADIM AÇIKCASI....

BU KAFALARI DEĞİŞMEK LAZIM... YOKSA SONUMUZ HİÇ DE HAYRAALAMET DEĞİL...

zaralım 58
10.10.2007, 13:35
türkiye cumhuriyetinin ve türk vatandaşlarının başları sağolsun lütfen bu terör bir an önce bitsin daha kaç haneye ateş düşecek daha kaçtane mehmetciğimiz şehitlik mertebesine ericek YETERRRRR YETERRRRRRRRR BUNCA ACIYA SON VERELİM ÖNCELİKLE DIŞ GÜÇLERDEN BAŞLAYARAK

semihkilic_58
10.10.2007, 14:53
Türkiye Şehitleri’ne ağlıyor. İki gün içerisinde gelen tam 15 şehit haberinin acısı hepimizin ciğerini parçaladı. Hain bir saldırı sonucunda kaybettiğimiz 15 vatan evladının, acısı henüz içimizde taze... Birlik olup ortaya koyacağımız tepkimizle bu kalleşlere en güzel cevabı yine Türk Halkı olarak vereceğiz. İşte Milli Takımımız da bu acı haberlerin üzüntüsüyle Moldova ve Yunanistan maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Bir ülkenin Milli Takımı, o ülke insanlarını uluslar arası arenada temsil eder ve kazandığı başarılar ile tüm milleti mutluğa boğar. Ancak şu an kimsenin sevinecek hali yok, kaybettiğimiz evlatlarımızın acısını da hiçbir şey dindiremez. Yine de sessiz kalmamalıyız, birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu dosta-düşmana göstermeliyiz. Burada Milli Takımımıza düşen görev de halkımızın yaşadığı acı nedeniyle içindeki karanlığı formasına yansıtarak, bu acımızı uluslar arası maçlar ile tüm dünyaya duyurmaktır.

Spor Bakanımız Milli Takımımız’ın siyah forma giymesi için FIFA’dan izin alınması gerektiğini söyledi, o zaman yetkililer de hiç vakit kaybetmeden bu izinleri almalı ve bu olay gerçekleştirilmeli.

Editörümüz Hilmi Sever, şehit haberlerimizin ardından Milli Takımımız’ın siyah forma ile maçlara çıkması konusunu spor adamlarına sordu; işte bu konudaki görüşler:

Bülent Uygun (Sivasspor Teknik Direktörü): Sadece Milli Takım’dan ziyade, Türkiye’deki tüm takımların da bu olaya destek olması gerekiyor, bu bir. Ligde önümüzdeki hafta oynanacak maçlardaki hasılatların hepsinin şehitlerin ailelerine bağışlamak üzere toplanması düşüncesindeyim bu da iki. Türkiye olarak artık tepkimizi, birlikteliğimizle dünyadaki tüm ülkelere vermenin zamanının fazlasıyla gelip geçtiğini düşünüyorum.

Saffet Sancaklı (İstanbulspor Başkanı): Vallahi siyah formamı olur, başka bir şey mi olur bilmiyorum ama ulusça bizim bu işe bir tepki göstermemiz lazım. Daha önce sokaklara başka şeyler için dökülen insanların şu anda komple dökülmesi lazım ve bu yaşanan acı olayı protesto etmemiz lazım. Milli Takımımız’da bu konuda üzerine düşeni yapmalı, İstanbulspor’da, Galatasaray’da, Fenerbahçe’de yapmalı. Tabi bu olaya öncelikle FIFA ve UEFA açısından bakmak lazım, siyah forma giymemiz uygun mudur diye. Çünkü Milli Takımımız da zor bir dönemden geçiyor ve ceza almaması da lazım. Ama bizim bu işe bir tepki koymamız lazım. Futbol Federasyonu ve meclistekiler bir araya gelerek ortak bir karar almalı. Örneğin önümüzdeki hafta ligler oynanmasın ne olur! Aslan gibi çocuklar şehit oluyor, biz hayatımıza normal bir şekilde devam ediyoruz. Televizyon’da eğlence programları bile hız kesmiyor. Eğer şehitler için tepki göstermeyeceksek, ben hayatta başka bir şey için tepki göstermem. Tepedekilerin ortak bir karar alması lazım, ortak bir tepki vermemiz lazım mesela diyecekler ki bu hafta herkes siyah forma ile maça çıkacak ya da dediğim gibi ligleri tatil edecekler.

Giray Bulak (Vestel Manisaspor Teknik Direktörü): Milli Takımımızın maçlara siyah forma ile çıkmasını destekliyorum. Böyle önemli günlerde tepkimizi bir şekilde göstermeliyiz. Yaşananlar az bir olay değil. Ancak bizim Futbol Federasyonumuz’un izin vermesiyle bu olay gerçekleşmez, FIFA’nın buna izin vermesi gerek. Biz duygusal insanlarız, hemen anında tepki verelim diyoruz ama öncelikle kurallara bakmamız gerek, yoksa çeşitli yaptırımlar ile karşılaşabiliriz.

Osman Özdemir (Gençlerbirliği OFTAŞ Teknik Direktörü): Siyah forma giymemiz konusunu destekliyorum ancak giyeceğimizi zannetmiyorum. Prosedürlerin aşılarak, gerekli izinlerin milli maçımıza çok kısa bir süre kala alınacağını düşünmüyorum.

Samet Aybaba (Teknik Direktör): Evet çok doğal, siyah forma giymemiz. Hangi ülkenin milli takımı bu takım! Ülke içindeki böyle acı verici olaylardan etkilenip böyle bir karar alması da gayet doğaldır. Gerekli izinler alındığı takdirde, Milli Takımımız’ın siyah forma ile önümüzdeki maçlara çıkacağını düşünüyorum.

Nurullah Sağlam (Teknik Direktör): FIFA tarafından gerekli izinler alınırsa Milli Takımımız’ın mutlaka siyah forma giyeceğini düşünüyorum ve öyle de olmalı. Böyle büyük bir acı karşısında sessiz kalmamalı, tepkimizi dile getirmeliyiz…

anderson_58
10.10.2007, 15:38
allah rahmet eylesin
onlAr bu ülkenin gururudurlar onlar sayesinde bu ülke her zaman ayakta klacaktır.
terörist ********leride gebersinlerartık elimde kalacaklar zaten:mad:

yusuf_yusuf
10.10.2007, 16:43
alah şehıtlerin ailerine sabır ver sın eğer bole oldukça nıce şehıt askerler veririz yarın 12:30 da pkk ya lanet sulaganları atacağız hepiniz gelin

puar
10.10.2007, 16:49
gelemezler kaçarlar masunmca cana kıyarlar Allah bunların hepsinin hesabını onlardan soracaktır.

karyola
10.10.2007, 16:58
BİR ÜLKEDE BAŞBAKANIN OĞLU SAKAT RAPORU ALIR ASKERE GİTMEZ, GEMİ DERDİNE DÜŞER, ABD VATANDAŞLIĞI DERDİNE DÜŞERSE, BAKANI İNGİLİZ VATANDAŞIYSA KİMİ KİME ŞİKAYET EDİPTE GÖREV ALMASINI SAĞLAYACAĞIZ, SORUMLULUK ALMASINI SAĞLAYACAĞIZ, BUGÜNKÜLERİN HEPSİ YÜCE DİVANLIK U BÖYLE BİLİNSİN, SONRADA ASKERE LAF ETMEYELİM YAN GELİP YATIYORLAR DİYE, GOY GOYCULARIDA İLERİ GERİ KONUŞUP YAZIYORLAR BURADA,

VALLA DAYI BEN KOŞA KOŞA G.DOĞUYA GİTTİM ALLAH BU KAÇANLARDAN YAPMASIN.

58isa58
10.10.2007, 17:01
Türkiyemizin başı sagolsun sen büyüt büyüt vatanına hizmet için ugurla arkasından tabutu gelsin gerçekten ciğeri beş para etmezlerin kör kurşununa kurban olsun eger bu terör denilen illet delikanlıysa cıksın karsımıza öyle mayın patlatmalar kalleşçe saldırılar ne zaman bitirecegiz bu ********leri ne zaman dinecek yüregimizin acısı gercekten merak ediyorum...

ÖmerYerli58
10.10.2007, 19:26
Sehitlerrr Ölmez VATAN bölünmez!!!!!!!!!!!!! Allah rahmet eylesin. Kahrolsun PKK !!!

sivasli_furkan_
10.10.2007, 23:46
şehitler ölmeyecek vatan bölünmeyecek allah yakınlarına sabır versin

albina58
10.10.2007, 23:51

Artık yorum yazmayacağım,ne güzel söylemişsin.Ben vatan hainliği derim,herkes dötünden anlar,yüce divan,tam yapışdı.Yine eline sağlık.Cuk oturmayan bir kelime yok,eline sağlık.

lokman
11.10.2007, 00:51
başımız sağolsun. hükümet harekete geçmeli meclisteki teröristler ve diyarbakır belediye başkanına gereken ceza verilmeli. sınır kapısı kapatılmalı. iran bile sınır ötesi hareket yaparken biz daha fazla beklememeliyiz.

omer
11.10.2007, 01:09
ŞEHİT KARDESLERIMIZIN AİLELELERINE BASSAGLI VE RAHMET DILIYORUM O TERORIST OLACAK NAMERTLER UNUTMASINLAR Kİ BİZ 70 MİLYONLUK BİR AİLEYİZ BU AİLENIN KILINA ZARAR GELIRSE ONLARIN KOKUNU KURUTURUZ ERKEK GIBI DELIKANLI GIBI CIKSINLAR ONLAR KACACAKLAR BİZ BUNLARIN KOKUNU KURUTACAGIZ

Besyo_cu
11.10.2007, 01:23
Başımız sağolsun allah ailelerine sabır versin

Dark Force
11.10.2007, 01:54
Ülkemizin başı sağolsun.kanınız yerde kalmayacak.

murat_yiğido_58
11.10.2007, 11:17
BAŞIMIZ SAĞOLSUN ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZZ BU HESAP SORULMALI

zafer51
11.10.2007, 11:46
ŞEHİT OLAN YİĞITLERİMİZE TANRIDAN RAHMET,KEDERLİ AİLELERİNE BAŞSAĞLIĞI VE SABIRLAR DİLİYORUM.

ErdalGüler
11.10.2007, 12:16
CİĞERİMİZ, CANIMIZ VATAN EVLATLARIMIZA ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINADA BAŞSAĞLIĞI DİLERİM. BUNLARIN HESABI ELBET SORULACAKTIR BU SOYSUZLARDAN.

puar
11.10.2007, 12:34
fazla söze gerek yok hepizim askeriz...
dişe diş kana kan intikam intikam...

EyüphanAydın
11.10.2007, 12:38
bu VATANIN EVLATLARINA DOKUNANIN BİZİM ÜLKEMİZDE Bİ ÜLKE KURMAYA ÇALİŞANLAR PKK YA YARDIM EDEN PİCLER PKK DAN YARDIM ALAN PİCLER SİZE SESLENİYORUM BU VATAN BÖLÜNMEZ ŞEHİTLER ÖLMEZ

_bling_lady-
11.10.2007, 14:08
hepimizin basi sagolsun.bir günde 15 genc vatan evladini /ana kuzusunu böyle hain ve alcakca kaybetmek insanin zoruna gidiyor.
biz napiyoruz:herseye seyirci kaliyoruz!!!!artik yeter vatan sagolsun demekle bitmiyor!!!

hollywarnrvn
11.10.2007, 16:05
Başımız sağolsun acımız büyük. Kahrolsun pkk bütün lanetler üzerinize olsun.

karyola
11.10.2007, 16:19
GÖNÜLLÜ ASKERİZ SİLAH İSTERİZ BU HAFTA Kİ MAÇIN HASILATINA SİLAH ALALIM PKK AVINA ÇIKALIM İLLEGAL YOLLARDAN MÜCADELE EDELİM.

sairfilmenam
11.10.2007, 17:23
''Şu dünyada bir nesneye
Yanar içim göynür özüm
Yiğit iken ölenlere
Gök ekini biçmiş gibi'' //Yunus Emre//

Onüç fidanımızı daha henüz yetmemiş, olgunlaşmamış, birer gök ekinlermiş de biçilmişler gibi feda ettik. Ateş düştüğü yeri yakar; ben baba acısı nedir biliyorum, içimizde belki ana, kardeş yahut evlat acısı çekenler de olmuştur; bu nedenle en çok da Allah şehitlerimizin ailelerine sabır versin amma milletçe bizim de yüreğimiz, Yunus Emre'den, belki ondan da yüzlerce sene evvelinden beri özellikle genç yaşta yitirdiğimiz kardeşlerimiz için dağlanıyor, bizim de başımız sağ olsun.

Başımız sağ olsun, olsun ya, sağ olan baş daha fazla dert görmesin, daha fazla yaşın yaşın ağlamasın diye de toparlanmalı, iki elin arasına alınmalı derim:

Otuz senedir terörle mücadele eden, dünyanın en büyük ordularından birine sahibiz. Bir ordu otuz sene teröristle çarpışır da bu işi neden profesyonelce yapmaz, neden gencecik, epitopu iki ay eğitim görmüş çocukları teröristin, avucunun içi gibi bildiği dağlarda karşısına dikiverir, Allah rızası için çıksınlar ve anlatsınlar artık, hangi hükûmet istedikleri ödenekleri çıkarmamış, hangi hükûmet kendilerine terörle mücadelede yardımcı olmamış, ga deyince eti, gık deyince sütü önlerine hangi hükûmet koymamış da istedikleri gibi kazıyamamışlar bu belayı açıkça bir deyiversinler. Ne yapmışlar otuz senedir, hangi araştırmaları yapıp hangi yeni usûlleri uygulamışlar da başarılı olamamışlar deyiversinler hele.

Bunları sormak hakkım benim, her Türk vatandaşı gibi hakkım, çünki oğlunu, kardeşini cepheye gönderen, sırası geldiğinde yüksünmeden cepheye kendisi de koşan benim; o paşalar o postalları giysinler için devlete vergi veren, omuzlarına taktıkları o rütbelerin parasını ödeyen benim ve soruyorum:

Ne yaptınız canım efendim, deyiverin, ne yaptınız?

Tezkere diyorlar, sınırötesi harekât diyorlar, sanki bundan evvel 24 kere sınırötesi operasyon yapmamışlar gibi bunu çözüm diye kakalamaya kalkışıyorlar. Irak cehennemine bizi de sokmaya çalışıyorlar ya ne diyeyim. Bir ABD yanlılığı varsa o da işte budur diyeyim, gerisini siz anlayın..

ayazoğlu
12.10.2007, 02:03
Sitemizin ana sayfasına bir siyah bant konsaydı çok şık olacaktı

CÜSSKB-Aynur
12.10.2007, 12:56
Şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına ve Türk halkına başsağlığı diliyor,

Terörün her türlüsünü kınıyorum.

KeruLLu_17
12.10.2007, 13:06
Biz Türk Milletiyiz,
Biz kitabelereTarihler düsenleriz
Biz çaglar açar, çaglar bitiririz
Biz bu topraklarda bir ölür,bin diriliriz

Biz Türk Milletiyiz
Biz al bayraga sevda çekeriz
Biz hasreti de ,vuslatı da,
Biz vatan için ölmeyi de biliriz....

Biz hepimiz Çanakkaleyiz
Inönüyüz, Anafartalariz ,Izmiriz
Biz bu vatanin gazisiyiz, Sehidiyiz....
Biz Atatürk'ün neferleriyiz...

Biz Türk Milletiyiz
Biz 19 mayis , biz 23 Nisan
Biz 30 Agustos dan 29 Ekime
Destanlar yazip da gelenlerdeniz...

Biz Türk Milletiyiz
Dosta dostuz , düsmani kahrederiz
Bizde her sey affolur da,
Hiyaneti affetmeyiz...

Biz Türk Milletiyiz
köydeyiz, kentteyiz,meclis biziz
Ezelden ebede, bilenler bilir,
Biz miyavlamayiz efendiler,biz KÜKRERIZ...

Bizim Övündüğümüz Halkımız Tarihimiz Dinimiz Var Sizin Neyiniz Var Ey HainLer ??

Bu Ayda Kan Döken Müslüman oLamaz...!!

nazimgulturk
12.10.2007, 19:33
Şırnak'ta Hain Pusu ...

Güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK'ya yönelik yoğunlaşan operasyonları devam ederken; Ramazan Bayramı'nda acı haber Şırnak'tan geldi. Teröristlerin döşediği mayına basan bir güvenlik görevlisi şehit oldu.

Güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK'ya yönelik yoğunlaşan operasyonları devam ederken; Ramazan Bayramı'nda acı haber Şırnak'tan geldi.

Teröristlerin döşediği mayına basan bir güvenlik görevlisi şehit oldu.

Terörist avına çıkan Mehmetciğe gece karanlığında yine mayın tuzağı kuruldu. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamda, bugün saat 00.25 sıralarında

Şırnak'ın Küpeli Dağı bölgesinde güvenlik güçlerince yapılan arazi arama ve tarama faaliyeti esnasında, terör örgütü mensupları tarafından döşenen mayının patlaması sonucu

bir güvenlik görevlisinin şehit olduğu, iki güvenlik görevlisinin ise yaralandığı bildirildi......

EyüphanAydın
12.10.2007, 19:42
allah KAHRETSİN YA BU NE ALLAHIM BENİ TOPRAĞİMİ VATANIMI VATANDAŞLARIMIZI KORU SANA EMANETİZ

puar
12.10.2007, 19:53
bu haberleri koymayalım içimiz parçalanıyor :(

nazimgulturk
12.10.2007, 19:58
OLURMU ABİ ZATEN BU HÜKÜMET VE YANDAŞLARI HEP BÖYLE YAPIP KOYMUYORLAR NE HABERLERE NE MECLİSE BİZDE AYNISINI YAPARSAK TEPKİMİZİ KİM GÖRECEK....

Grup-aleM
12.10.2007, 19:59
Kınıyoruz Lanet Olsun Pkk Kahrolsun Pkk Soyunuz Kurur Ins Onlarca sehıt verıyoz Allah Belanızı Versın Pkk Ve Yandaşları

puar
12.10.2007, 19:59
işimiz yanıyor ama nazım onlarda bunu istemiyormu zaten moralimiz bozulduukca keyif yapmıyorlarmı alçaklar.

ayazoğlu
12.10.2007, 20:49
Çözümü Amerikada arayanların hiçmi içi sızlamıyor bunlar bu işin suyunu çıkardılar allah sonunu hayretsin durum ağırlaşıyor bunun altından kimse kalkamaz

samet yıldız
12.10.2007, 20:57
bitsin artık bu terör yaa
nedir bu çektiğimiz

1967_DERNEK_MUSTAFA
12.10.2007, 21:07
ilginç olan ne biliyormusunuz arkadaşlar neden bu mayın tuzağına askerler düşüyo o bölgenin halkı ordan hep geçiyo onlara neden bir şey olmuyo olmazda zaten o bölgenin insanı zaten nerde mayın nerde anti tank mayını olduğunu biliyorlar o bölgenin hiç bir halkına güvenmiyeceksin onlarda kalleş olan askere oluyo olmayada devam edecek ben her zaman şunu söylerim EN İYİ KÜRT ÖLÜ KÜRT BAŞIMIZ SAĞ OLSUN

samet yıldız
12.10.2007, 21:17
ilginç olan ne biliyormusunuz arkadaşlar neden bu mayın tuzağına askerler düşüyo o bölgenin halkı ordan hep geçiyo onlara neden bir şey olmuyo olmazda zaten o bölgenin insanı zaten nerde mayın nerde anti tank mayını olduğunu biliyorlar o bölgenin hiç bir halkına güvenmiyeceksin onlarda kalleş olan askere oluyo olmayada devam edecek ben her zaman şunu söylerim EN İYİ KÜRT ÖLÜ KÜRT BAŞIMIZ SAĞ OLSUN

ewt ya güvenmiyeceksin oranın insanına
adam sabah esnaf oluyor normal biri gibi herkesle konuşuyor
akşam gidiyor
terörist oluyor

YiGiDo_58_06_nl
12.10.2007, 21:20
SAVAS.KANLI CATISMALAR.VE BITMEK BILMEYEN NALET TOROR .
BINLERCE CAN YANDI,NICE YUREKLER AGLADI.YER YERINDEN OYNADI.
TAS USTUNDE TAS KALMADI.PEKI AMA NIYE
DUYUN BIR AVUC CAKAL SURUSU
AY YILDIZLI BAYRAGIMIZ UGRUNA
SEREFLI TURK MILLETI ADINA
AMA BUNU SIZIN GIBI ADI KANSIZ NE OLDUKLARI BELIRSIZ CAKAL SURUSU BILEMEZ ANLAYAMAZSINIZ.TEK BILDIGINIZ SEY SIGINACAK DELIK ARAMAK YOLLARA MAYIN DOSEMEK.ALLAHIN IZNIYLE BIR GUN SONUNUZ GELECEK.BITECEK DINECEK BU KANLAR GOZYASLARI.BU AZIZI MILLET YEMENDE CANAKKELEDE DUMLUPINARDA NICE SEHITLER VERDI.YIGIT TUKENMEZ BU YUCE MILLETTE.
sehidimize ALLAH dan rahmet ailesine sabir dilerim.basimiz sagolsun.MEVLAM insallah bizede nasip eder sehitlik gibi yuce mertebeyi.

1967_DERNEK_MUSTAFA
12.10.2007, 21:23
SAVAS.KANLI CATISMALAR.VE BITMEK BILMEYEN NALET TOROR .
BINLERCE CAN YANDI,NICE YUREKLER AGLADI.YER YERINDEN OYNADI.
TAS USTUNDE TAS KALMADI.PEKI AMA NIYE
DUYUN BIR AVUC CAKAL SURUSU
AY YILDIZLI BAYRAGIMIZ UGRUNA
SEREFLI TURK MILLETI ADINA
AMA BUNU SIZIN GIBI ADI KANSIZ NE OLDUKLARI BELIRSIZ CAKAL SURUSU BILEMEZ ANLAYAMAZSINIZ.TEK BILDIGINIZ SEY SIGINACAK DELIK ARAMAK YOLLARA MAYIN DOSEMEK.ALLAHIN IZNIYLE BIR GUN SONUNUZ GELECEK.BITECEK DINECEK BU KANLAR GOZYASLARI.BU AZIZI MILLET YEMENDE CANAKKELEDE DUMLUPINARDA NICE SEHITLER VERDI.YIGIT TUKENMEZ BU YUCE MILLETTE.
sehidimize ALLAH dan rahmet ailesine sabir dilerim.basimiz sagolsun.MEVLAM insallah bizede nasip eder sehitlik gibi yuce mertebeyi.

onlara 3 5 tane çakal diyoruz onların 3 5 tane olması önemli değil o 3 5 tane çakala bu imkanı bu yardımı veren çakal ülkeler önemli

ahmetcelik
12.10.2007, 21:24
ARTIK LAF ÜRETME ZAMANI BITTI KAZAMIZ MÜBAREK OLSUN BU HAINLERIN KÖKÜ KAZINACAK YÜCE ALLAH ORDUMUZU MUZAFER EYLESIN.

MILLI SAIRIMIZ MEHMET AKIFIN DEDIGI GIBI

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın.
Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın.
Doğacaktır sana va’dettiği günler Hakk’ın...
Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.

ISTE O GÜN GELDI NE AMERIKANIN SÖZÜ GECER, NE AVRUPANIN TÜRK UYANDI ÖZÜMÜZE DÖNÜYORUZ BIZE ÖLÜM VIZ GELIR.

MERT, CESUR, VATAN PERVER, OLACAGIZ BUNA KARSI OLANIN BOYNUNU UCURACAGIZ.

OGUZ BOYLU,BOZKURT SOYLU,EY TÜRK OGLU,SOYUN SÜRSÜN,KADERIN GÜLSÜN,BASIN DIK,ALNIN ACIK,KILICIN KESKIN, OCAGIN MUTLU OLSUN.

ceza_tolga_rep
12.10.2007, 21:26

abi beni güldürdün çok yaşa.adamlar dağa koymuş mayını halkın ne işi var orda?pkk biliyor yada habwer alıyor askerin geçeceğini ve patlatıyor.ayrıca en iyi kürt ölü kürt demen yanlış.her kürde pkk lı dememek lazım.biraz daha araaştırarak konuşlaım lütfen..

bence pkk nın kökünü bir an önce kazımak lazım ve yapacağızda.

akp uyuma amerka dostun deil güler yüzlerine inanma.

1967_DERNEK_MUSTAFA
12.10.2007, 21:29
abi beni güldürdün çok yaşa.adamlar dağa koymuş mayını halkın ne işi var orda?pkk biliyor yada habwer alıyor askerin geçeceğini ve patlatıyor.ayrıca en iyi kürt ölü kürt demen yanlış.her kürde pkk lı dememek lazım.biraz daha araaştırarak konuşlaım lütfen..

bence pkk nın kökünü bir an önce kazımak lazım ve yapacağızda.

akp uyuma amerka dostun deil güler yüzlerine inanma.

tolgacım beni bilir tanırsın ben hiç bir zaman boş konuşmadım ben o cen derelerinden geçtiğim için söylüyorum sivasın bütün dağlarında ve tunceli dağlarında çok gezdiğim için neler olduğunu neler bittiğini iyi biliyorum

ceza_tolga_rep
12.10.2007, 21:39
tolgacım beni bilir tanırsın ben hiç bir zaman boş konuşmadım ben o cen derelerinden geçtiğim için söylüyorum sivasın bütün dağlarında ve tunceli dağlarında çok gezdiğim için neler olduğunu neler bittiğini iyi biliyorum

evet abi bilirim.ama barışçıl yaklaşalım kötü niyetten bişey çıkmaz.gerçi sende haklısın benim askerim ayın yiyor kuşun yiyor?

bunun altında kalınmaz abi acısı çıkar?

KİM MİŞ Kİ BU HAİNLERRR ATATÜRKÜN ASKERİNE SAVAŞ AÇMIŞ?4 TANE ÇAPULCUDAN KORKACAKSA BU ÜLKE YAŞAMASIN.OSMANLININ TORUNLARIYIZ BİZ..

YiGiDo_58_06_nl
12.10.2007, 21:43
hafta ici sky turkde erdal sarizeybek isimli emekli bir albayimiz misafir olmustu.hemen hemen osman pamukoglunun kan uykusu adli programiyla ayni.acik acik soyluyor bu soysuzlarin hangi yollardan destek aldiklarini.destek veren devletlerde belli.hadi onlara bir sey yapamiyoruz adamlar meclise girdiler buna ne demeli.bunadami bir sey yapilmiyor

ahmetcelik
12.10.2007, 21:43
ARTIK LAF ÜRETME ZAMANI BITTI KAZAMIZ MÜBAREK OLSUN BU HAINLERIN KÖKÜ KAZINACAK YÜCE ALLAH ORDUMUZU MUZAFER EYLESIN.

MILLI SAIRIMIZ MEHMET AKIFIN DEDIGI GIBI

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın.
Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın.
Doğacaktır sana va’dettiği günler Hakk’ın...
Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.

ISTE O GÜN GELDI NE AMERIKANIN SÖZÜ GECER, NE AVRUPANIN TÜRK UYANDI ÖZÜMÜZE DÖNÜYORUZ BIZE ÖLÜM VIZ GELIR.

MERT, CESUR, VATAN PERVER, OLACAGIZ BUNA KARSI OLANIN BOYNUNU UCURACAGIZ.

OGUZ BOYLU,BOZKURT SOYLU,EY TÜRK OGLU,SOYUN SÜRSÜN,KADERIN GÜLSÜN,BASIN DIK,ALNIN ACIK,KILICIN KESKIN, OCAGIN MUTLU OLSUN.

ILBEYLI AHMET :::::::::::::::::::::::::::::: ILBEYLI AHMET

kurtay58
12.10.2007, 21:47
TÜRKİYE'nin en vatansever taraftarı yiğidoların bayramını kutluyorum. Selamlar, saygılar.

ceza_tolga_rep
12.10.2007, 21:58
arkadaşlar bir pkk siteside kamaoyuna açıklama;

"AKP ve CHP’e teşkilatları hedefimizde"

Kürt ailelerine de sesleniyorum. Türk generallerinin söylediği hiçbir şeye itimat etmesinler. Çocuklarınıza sahip çıkın diyorlarsa, çocuklarınızı gerillaya katın. Bazı aileler çocuklarını gerilla olmasın, ölmesin diye askere yollayabiliyor. Ama bilmeliler ki askere gidenler de sağlam dönmeyeceklerdir. Onurlu bir Kürt ailesi çocuğunu Türk ordusuna teslim etmemeli. Bu nedenle oyuna gelmemeliler.’

yorumlar arkadaşlar???bu 13 askerimizi katleden ve üstlenen gruptan açıklamanın devamıdır.adamlar hedefini sölüyor öbürsü gün yapıyor?

arkadaşlar yorumlar.ne yapmalı??

ALLAHIM SEN BİZİ KORU BU ********LERDEN...

İ_N_F_İ_A_L
12.10.2007, 22:01
BU GÜN BAYRAM NAMAZINI YUKARI TEKKE MEZARLIĞINDA KILDIK.MEZAR ZİYARETLERİ SIRASINDA ŞEHİTLİĞE UĞRADIK MÜTHİŞ BİR KALABALIK VARDI YUKARI TEKKEYE HER GELEN KESİN UĞRADI ŞEHİTLERİMİZN YANINA ONLARIN KANINI AVUÇ AVUÇ İÇSEK YÜREĞİMİZDE Kİ ATEŞ SÖNMEZ....:mad:

kurtay58
12.10.2007, 22:02
Terörle mücadele eden bir yiğido olarak, bu destekleriniz, bize gurur veriyor. Silah arkadaşlarımıza desteklerinizi iletiyorum. Her zaman dualarınızı bekliyoruz. Biz varoldukça içiniz rahat olsun. Her zaman vatan için ŞEHİT olmaya hazırız.Saygılar.

1967_DERNEK_MUSTAFA
12.10.2007, 22:07
HPG Anakarargah Komutanlığı AÇIKLAMALARI

5 Ekim 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

OPERASYONLARDAN DOLAYI KATO ŞEHİTLERİNİN SİCİL BİLGİLERİ
YENİDEN AÇIKLANACAKTIR!

5 Ekim 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

"ZEHİR OYUNU" ADLI PROGRAMDA ADI GEÇEN JİTEM ELEMANI İDRİS ÖZER ŞEHİR GERİLLALARIMIZ TARAFINDAN YAKALANDI!

1 Ekim 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

EYLÜL AYI SAVAŞ BİLANÇOSU

1 Ekim 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

BEYTUŞŞEBAP'TAKİ KATLİAM
TÜRK HÜKÜMETİ VE ORDUSUNUN ONANIYLA GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR!

27 Eylül 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

KÜRT HALKINA VE DEMOKRATİK KAMUOYUNA
KATO DAKİ DİRENİŞ BİR GELENEĞİN SÜRDÜRÜLÜŞÜDÜR

12 Eylül 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

DERSİM YEŞİLYAZI KARAKOLUNA BASKIN HABERİ AMAÇLI VE YALAN BİR HABERDİR!

14 Ağustos 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

HPG; 15 Ağustos ruhunun yaratıcısı olan şehitlerimizin manevi huzurunda zafer yürüyüşünü sürdürüyor!

5 Ağustos 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

DERSİM ŞEHİTLERİNİN İNTİKAMI ALINACAKTIR

5 Ağustos 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

MEDYA SAVUNMA ALANLARINA YAPILAN HAVAN VE OBÜS ATIŞLARINDA SİVİL HALK ZARAR GÖRÜYOR

1 Ağustos 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

TEMMUZ AYI SAVAŞ BİLANÇOSU

31 Temmuz 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

ŞEHİT İBRAHİM YOLDAŞ; HALKIMIZIN YÜREĞİNE SIĞMAYAN BÜYÜK KAHRAMANLIK DESTANIDIR

28 Temmuz 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

TÜRK BASINI, ORDUNUN SAVAŞTAKİ ÇIKMAZINI YALAN HABERLERLE ÖRTBAS EDİYOR

11 Temmuz 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

6 AYLIK SAVAŞ BİLANÇOSU

10 Haziran 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

İSTER SINIR ÖTESİ-SINIR İÇİ OLSUN SALDIRILARI KARŞILAMA VE FELCE UĞRATMA GÜCÜMÜZ VARDIR

9 Haziran 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

MARDİN DERİK'TEKİ DÜŞMAN ANTİ-PROPAGANDALARINA KARŞI HALKIMIZ DUYARLI OLMALI

5 Haziran 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

KOCATEPE KARAKOL BASKINI BİR UYARIDIR!

31 Mayıs 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

KURDİSTAN'DA YETERİ DÜZEYDE İSTİHBARİ GÜCE SAHİBİZ

31 Mayıs 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

MAYIS AYI SAVAŞ BİLANÇOSU; 102 ASKER ÖLDÜRÜLDÜ

30 Nisan 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

NİSAN AYI SAVAŞ BİLANÇOSU

29 Nisan 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

BİR YALANIN İÇ YÜZÜ

22 Nisan 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

MEDYA SAVUNMA ALANLARINA ZİYARETLER DURDURULDU!

13 Nisan 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

TÜRK ORDUSU KAYIPLARINI GİZLİYOR!
6 Nisan 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

ILISU BARAJ PROJESİ TAMAMEN ASKERİ BİR PROJEDİR
28 Mart 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

ÖNDERLİĞİMİZE YÖNELİK GELİŞTİRİLEN TUTUM, TOPYEKUN SAVAŞ GERÇEĞİNİ GİDEREK KAÇINILMAZ KILMAKTADIR!

28 Mart 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

YİĞİT KÜRDİSTAN HALKINA!

20 Mart 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

FEDAİ KÜRDİSTAN HALKI!
18 Mart 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

ÎHANET KARŞILIKSIZ KALMAYACAK!
25 Şubat 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

FAŞÎST DEVLETİN YANINDA KORUCULUK YAPMAK, EN BÜYÜK ONURSUZLUKTUR

7 Şubat 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

TOPYEKUN İMHAYA KARŞI, TOPEYKUN DİRENİŞ KONFERANSI
5 Ocak 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

Şırnak ve çevresinde kontralar haraç topluyor!

2 Ocak 2007 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

HPG 2006 YILI SAVAŞ BiLANÇOSU

29 Aralık 2006 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

BARIŞTA ISRAR DİRENİŞİ YÜKSELTMEKTİR!

29 Aralık 2006 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

Mayın tarlamız yok, haritamız da yok!

22 Aralık 2006 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

HPG’DEN AVCILARA UYARI!

29 Kasım 2006 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

ŞAHADET, ÖZGÜR GELECEĞE ERKENDEN TANIKLIK ETME GÜCÜ VE ONURUDUR

27 Kasım 2006 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

PKK SOYKIRIM SÖMÜRGECİLİK VE İŞGALE KARŞI DİRENİŞİN VE ÖZGÜRLÜĞÜN KİMLİĞİDİR!

27 Kasım 2006 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

PKK’nin 28. Kuruluş Yıldönümünü Tüm Baskıcı ve Sömürücü Güçlerin Yüzlerine Mücadele Tokadını Vurarak Karşılayalım!

21 Kasım 2006 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

Operasyonların Durdurulmaması Halinde Sessiz Kalmayacağız!

4 Kasım 2006 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

Ateşkesin süresi Devlet’in tutumuna bağlıdır

1 Kasım 2006 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

HPG EKİM AYI ATEŞKES BİLANÇOSUDUR

1 Eylül 2006 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

HPG AĞUSTOS AYI BİLANÇOSU

3 Eylül 2006 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

EYLEMLERİMİZİN GEREKÇESİ HÜCRE İÇİNDE HÜCRE CEZASIDIR

12 Eylül 2006 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

BU KAMPANYAYI SAHİPLENMEK, ÖZGÜRLÜĞE ÇAĞRIDIR!

13 Eylül 2006 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

Bu Olayın Her Yönüyle Takipçisi Olup Hesabını Soracağız.

30 Eylül 2006 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

HPG EYLÜL AYI BİLANÇOSU

ERZURUM EYELAT KOMUTANLIĞINDAN DUYURU

Eyaletimiz sınırları içersinde bulunan Bingöl Merkez, Yedisu, Adaklı, Yayladere ve Elazığ’ın Karakoçan ilçesi çevresinde bulunan ormanların kesimi için ordu güçleri tarafından halkımız teşvik edilmektedir.

3 Ağustos 2006 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

Gerilla'nın Dağdan İnmesi Önderliğimizin Özgürlüğüne Bağlıdır

3 Ağustos 2006 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

Şehit İbrahim Yoldaşın Mücadele Çizgisine Bağlı Kalacağız

HPG ANAKARARGAH KOMUTANLIĞININ 15 AĞUSTOS MESAJI

HALKIMIZA VE KAMUOYUNA
HPG olarak şanlı diriliş bayramımız olan 15 Ağustosun 23. yılını büyük bir coşku ve heyecanla karşılarken, bu günün yaratıcıları olan Rêber Apo’yu, Komutan Agit’i, bütün özgürlük ve demokrasi şehitlerimizi saygıyla selamlıyoruz. Agitle başlayıp, Erdal’le zirveleşen Demokratik direniş ruhuyla Kürdistan halkının bayramını kutluyoruz.

26 Ağustos 2006 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

Savaşta Israr Eden Taraf Türk Devletidir

1 Temmuz 2006 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

Haziran Ayı Bilançosu

1 Temmuz 2006 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

Devlet Terörü ve Beşiri Çatışmasına İlişkin

17 Temmuz 2006 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

KAYBEDEN TC DEVLETİ OLACAKTIR!

BURASI KÜRDİSTAN LÜBNAN DEĞİL!

Türkiye, Kürdistan ve bölgede meydana gelen gelişmeleri değerlendiren HPG Anakarargah Komutanı Dr. Bahoz Erdal, Türk ordusu ile yaşanan çatışmalar sonucu artan can kaybından AKP hükümeti ile Türk ordusunun sorumlu olduğunu belirterek, şiddet ve çözümsüzlükte ısrar edilmesi gerillayı Marmara ve Egeye çıkarır uyarısında bulundu.

SERHAT EYALET KOMUTANLIĞINDAN DUYURU

31 Temmuz 2006 HPG Anakarargah Komutanlığı Açıklaması

HPG Olarak; Halkımızın Meşru Haklarını Tanımayanları Tanımayacağız!
HPG Anakarargah komutanlığı Temmuz ayı Bilançosuna ilişkin açıklama yaptı:

1967_DERNEK_MUSTAFA
12.10.2007, 22:08
********lerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrmaddeleri okuyun

ceza_tolga_rep
12.10.2007, 22:10
arkadaşlar lütfen bu maddeleri okuyun??

teşekkürler mustafa abi???

nazimgulturk
12.10.2007, 22:11
içimzdeki hainler devam ettiği sürece bu işin sonu biraz zor gelecek.....

İ_N_F_İ_A_L
12.10.2007, 22:12
SAYIN ARKADAŞLAR BİRDE YAZARKEN BU KELİMELERİ KISALTMAYIN T.C VE T.S.K KISALTMALARINI BU SOYSUZ TERORİSTLER KULLANIYORLAR.BİZE YAKIŞAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ VE TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ YAZMAK..

ahmetcelik
12.10.2007, 22:13
Erdoğan'dan ABD'ye tarihi tersleme

Erdoğan ABD'den sınır ötesi açıklamalarına sert tepki gösterdi ve bu ülke ile ilişkilerde bir kırılma noktası olacak meydan okumada bulundu: Kimse bize akıl vermesin...

ABD ve Avrupa'ya yönelik eleştirilerde bulunan Başbakan Erdoğan, "Avrupa'nın 'PKK terör örgütü ilan ediyorum ama' deyişini kınıyorum.

Bu işin aması yok bu işin yaptırımı var, biz duygusal hareket etmiyoruz. Bugüne kadar sabrettik ama yaptırım bekliyoruz. ABD onbinlerce kilometre gelip Irak'ı vururken kimse kimseden izin almadı" diye konuştu.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, on binlerce kilometreden çıkıp, Irak'ı vururken kimsenin kimseden izin almadığını belirterek, ''Birilerinin kalkıp da bize Kuzey Irak'la alakalı veya buraya yapılacak bir operasyonla ilgili akıl vermesine ihtiyacımız yok'' dedi.

karyola
12.10.2007, 22:20
DTP'den PKK mezarına ziyaret

DTP Batman Milletvekili Bengi Yıldız, DTP İl Başkanı Salih Altun, DTP'li Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan ve Belediye Meclis üyeleri bayram arifesinde, Batman'daki Asri, İkiztepe ve Karşıyaka mezarlıklarını ziyaret etti. Aralarında 2 yıl önce Batman Beşiri'de güvenlik güçleriyle giriştikleri çatışmada ölen İran uyruklu PKK'lı 'Can Feda' kod adlı Abbas Emani ile geçen hafta Gabbar'daki çatışmada öldürülen Halis Kaya'nın bulunduğu 10 PKK'lının mezarını da ziyaret edip karanfil bırakan DTP'liler, mezarlık ziyaretiyle bayram geleneğini sürdürdüklerini söyledi.

ceza_tolga_rep
12.10.2007, 22:26
DTP'den PKK mezarına ziyaret

DTP Batman Milletvekili Bengi Yıldız, DTP İl Başkanı Salih Altun, DTP'li Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan ve Belediye Meclis üyeleri bayram arifesinde, Batman'daki Asri, İkiztepe ve Karşıyaka mezarlıklarını ziyaret etti. Aralarında 2 yıl önce Batman Beşiri'de güvenlik güçleriyle giriştikleri çatışmada ölen İran uyruklu PKK'lı 'Can Feda' kod adlı Abbas Emani ile geçen hafta Gabbar'daki çatışmada öldürülen Halis Kaya'nın bulunduğu 10 PKK'lının mezarını da ziyaret edip karanfil bırakan DTP'liler, mezarlık ziyaretiyle bayram geleneğini sürdürdüklerini söyledi.

daha ne diyelim?bu ülkenin suyunu içen bu lkenin toprağını yiyen ölünce bu ülkenin toprağına gömülen insanların yaptıklarına bakın?

kurtay58
12.10.2007, 22:29
Arkadaşlar, bu ş....lerin haberlerinden alıntı yaparak, sitede yayınlamayın. Bunların reklamını yapıyorsunuz. Sadece kendi yorumlarınızı dile getirin, tepkinizi gösterin. Burası ş....lerin haberlerinin açıklandığı yer değil. Biraz uyanık davranalım. Birde p.çlerin fotoğrafını koymuşunuz.

Del Piero
12.10.2007, 22:30
OLURMU ABİ ZATEN BU HÜKÜMET VE YANDAŞLARI HEP BÖYLE YAPIP KOYMUYORLAR NE HABERLERE NE MECLİSE BİZDE AYNISINI YAPARSAK TEPKİMİZİ KİM GÖRECEK....

abi bence olayı hükümet ile veya siyasi bir oluşum ile ilişkilendirmemek gerekir çünü spporu siyasete sokmamalıyız çünkü bu konu uzar dallanır budaklanır burda..

ama konuyu buraya taşımak elbetteki olacaktır.. çünkü bu toplumsal bir mesele bunu birilerine maal etmek oolmaz.. bu olay bütün TÜRKİYE'yi üzdüğü gibi yiğidoalrıda üzüyor şimdi birlik beraberlik zamanı..

TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR

35fulya58
12.10.2007, 22:38
Nereye kadar böyle devam edicek.Daha kaç ailenin canı yanıcak...

kurtay58
12.10.2007, 22:48
Arkadaşlar kim fotoğrafları kaldırdıysa teşekkür ediyorum. Bundan sonra biraz daha duyarlı olursanız sevinirim. Saygılar.

Del Piero
12.10.2007, 22:52
ha bu arada lütfen şu köpoğllarının resimlerini kaldırın çıldırasım geliyor ******** köpekler.. kahrolsun pkk kahrolsun abd.. kahrolsun barzani..

ErdalGüler
12.10.2007, 23:02
ŞEHİT KANLARIYLA SULANMIŞ BU TOPARAKLARIN BÜTÜNLÜĞÜNÜ HİÇBİR SOYSUZ PARÇALAYAMAZ. BİZİM MEHMEDİMİZ MEHMETÇİĞİMİZ OLDUĞU SÜRECE VE BU VATAN EVLATLARI CANLARI PAHASINA BU VATANI KORUDUKLARI SÜRECE BU AZİZ TOPRAKLARDA HAİNLER BARINAMAZLAR.

EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ
Soysuz köpekler duysun ve bilsinki
BU VATAN BÖLÜNMEZ

yerliturkuaz
13.10.2007, 09:51
ÇOK YAZIK ÇOK YAZIK İNSANIN TÜYLERİ DİKEN DİKEN OLUYOR LÜTFEN ARTIK SON VERİN BU TERÖRE LÜTFEN

Medusa
14.10.2007, 00:02
bu terörün biteceği yok bu şahıslar hala bazı sitelerde cvp yazıyo eylemlerimiz dvm edecek diye böyle giderse sonu yok bunun bugün bi şehit daha verdik

cemal58yiğido
16.10.2007, 12:33
Bingöl'den acı haber: 1 asker şehit

Bingöl'de terör örgütü PKK militanlarının araziye döşedikleri uzaktan kumandalı mayına basan 1 asker şehit oldu. Hain saldırı sonrası bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Bingöl'de terör örgütü PKK militanlarının araziye döşedikleri uzaktan kumandalı mayına basan 1 asker şehit oldu. Hain saldırı sonrası bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

AYRINTILAR GELECEK

hakandemirezen
21.10.2007, 10:25
HAKKARİ'DE 10 ŞEHİT
Hakkari'de, teröristlerle girilen çatışmada 10 askerimiz şehit düştü.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde askeri birliğe düzenlenen saldırı'da ilk belirlemelere göre 10 güvenlik görevlisi şehit oldu. Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde bulunan askeri birliğe, sabah saatlerinde terör örgütü PKK üyelerince ağır silahlarla ateş açıldı. Açılan ateş sonucu çıkan çatışmada, ilk belirlemelere göre 10 askerin şehit olduğu, bölgede operasyonların devam ettiği öğrenildi.

İHA Muhabiri Adnan Şimşek hain saldırıyla ilgili son bilgileri Habertürk'te anlattı...

"5 saat önce çatışma bilgisini aldık. Hakkari Yüksekova bölgesinde, biliyorsunuz o bölge İran sınırında piyade timine pusu kuruluyor. Askerlerimiz iki dağın arasındaki bir bölgede çapraz ateşe alınıyor. 10 askerimizi şehit ediyorlar. 3 güvenlik görevlisinin de yaralı olarak hasteneye kaldırıldığını öğrendik. Şu anda teröristlere karşı geniş kapsamlı bir operasyon başatıldı. Bölge çember altına alındı."
http://www.haberturk.com/haber.asp?id=41258&cat=110&dt=2007/10/21

RECEP_YÜKSEL
21.10.2007, 10:31
Şehit sayısı 12'ye çıktı!
21 Ekim 2007 Pazar 11:2015 şehidin acısı daha dinmeden, terör yine yürekleri acıttı. Hakkari'de çatışma çıktı!
Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nin İran sınırındaki kesiminde PKK'lı bir grup teröristle güvenlik güçleri arasındaki dün gece çıkan ve sabah saatlerine kadar devam eden çatışmada ilk gelen bilgilere göre 12 asker şehit oldu, 14 asker de yaralandı.

Yüksekova'ya 50 kilometre uzaklıktaki İran sınırındaki Dağlıca Beldesi yakınlarında dün gece operasyon yapan Yüksekova 21'inci Sınır Jandarma Taktik Tugay Komutanlığı'na bağlı Komando Taburu'ndaki askerler bir grup teröristle karşılaştı. Güvenlik güçlerinin `dur' ihtarına teröristlerin ateşle karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

İlk belirlemelere göre teröristlerin açtığı ilk ateşle aralarında bir uzman çavuşun da bulunduğu 12 asker şehit oldu. Sabah saatlerine kadar devam eden çatışmada yaralanan 14 asker, Yüksekova'da hastaneye kaldırıldı.

ErdalGüler
21.10.2007, 10:43
Şehit sayısı 12'ye çıktı!
21 Ekim 2007 Pazar 11:2015 şehidin acısı daha dinmeden, terör yine yürekleri acıttı. Hakkari'de çatışma çıktı!
Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nin İran sınırındaki kesiminde PKK'lı bir grup teröristle güvenlik güçleri arasındaki dün gece çıkan ve sabah saatlerine kadar devam eden çatışmada ilk gelen bilgilere göre 12 asker şehit oldu, 14 asker de yaralandı.

Yüksekova'ya 50 kilometre uzaklıktaki İran sınırındaki Dağlıca Beldesi yakınlarında dün gece operasyon yapan Yüksekova 21'inci Sınır Jandarma Taktik Tugay Komutanlığı'na bağlı Komando Taburu'ndaki askerler bir grup teröristle karşılaştı. Güvenlik güçlerinin `dur' ihtarına teröristlerin ateşle karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

İlk belirlemelere göre teröristlerin açtığı ilk ateşle aralarında bir uzman çavuşun da bulunduğu 12 asker şehit oldu. Sabah saatlerine kadar devam eden çatışmada yaralanan 14 asker, Yüksekova'da hastaneye kaldırıldı.

HAKKARİ'DE 10 ŞEHİT
Hakkari'de, teröristlerle girilen çatışmada 10 askerimiz şehit düştü.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde askeri birliğe düzenlenen saldırı'da ilk belirlemelere göre 10 güvenlik görevlisi şehit oldu. Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde bulunan askeri birliğe, sabah saatlerinde terör örgütü PKK üyelerince ağır silahlarla ateş açıldı. Açılan ateş sonucu çıkan çatışmada, ilk belirlemelere göre 10 askerin şehit olduğu, bölgede operasyonların devam ettiği öğrenildi.

İHA Muhabiri Adnan Şimşek hain saldırıyla ilgili son bilgileri Habertürk'te anlattı...

"5 saat önce çatışma bilgisini aldık. Hakkari Yüksekova bölgesinde, biliyorsunuz o bölge İran sınırında piyade timine pusu kuruluyor. Askerlerimiz iki dağın arasındaki bir bölgede çapraz ateşe alınıyor. 10 askerimizi şehit ediyorlar. 3 güvenlik görevlisinin de yaralı olarak hasteneye kaldırıldığını öğrendik. Şu anda teröristlere karşı geniş kapsamlı bir operasyon başatıldı. Bölge çember altına alındı."
http://www.haberturk.com/haber.asp?id=41258&cat=110&dt=2007/10/21

TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTTAN RAHMET YAKINLARINA SABIR DİLERİM. ALLAH BU SOYSUZ HAİNLERİN CEZASINI VERİR İNŞALLAH. BİR GÜN TÜM BU SOYSUZLAR BU VATAN TOPRAĞINDAN ELBET SİLİNECEKLER, OZAMAN NE BU AZİZ TOPRAKLAR NEDE DOST BİLDİKLERİ SOYSUZLAR ONLARI KABUL ETMEYECEKTİR...

ÜLKEMİZE UZANAN ŞEREF YOKSUNU, BU SOYSUZLAR BU VATAN VAR OLDUKÇA, MEHMETÇİKLER VAR OLDUKÇA VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA ETMEKTEN ÇEKİNMEYEN KORKUSUZ YÜREKLER OLDUĞU MÜDDETÇE KİMSENİN BU VATANI BÖLMEYE GÜCÜ YETMEZ. BU UĞURDA GEREKİRSE BU VATAN İÇİN CANIMI VERMEKTEN KANIMI DÖKMEKTEN ZERRE KADAR ÇEKİNMEM VE BENİM GİBİ DÜŞÜNEN MİLYONLARCA VATAN EVLADI OLDUĞUNU BİLİYORUM. BU VATAN TOPRAKLARI KOLAY ALINMADI, BU MİLLET KOLAY VAR OLMADI VE TÜM ZORLUKLARA TÜM İHANETLERE RAĞMEN HEP DİK DURDU. HER ZAMAN BÖYLE SALDIRILAR, BÖYLE SOYSUZLUKLAR VE HAİNLİKLER YAŞANACAKTIR. AMA BU VATAN EVLATLARI BU HAİNLERİ ELBET BİRGÜN BU YERYÜZÜNDEN SİLECEKTİR.

EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
ŞEHİTLER ÖLMEZ
Herkes Duysun ve Bilsinki
BU VATAN ASLA BÖLÜNMEZ

Abdullah DuMaN
21.10.2007, 10:47
Yüksekova'da askerlerimize saldırı: 12 şehit
Hakkari Yüksekova'daki Dağlıca Piyade Taburu'na Kuzey Irak'tan sınırı geçen teröristler tarafından ateş açıldı, saldırıda ilk belirlemelere göre 12 asker şehit oldu, çok sayıda asker de yaralandı. Teröristlere taburdan ateşle karşılık verilirken, çatışma sürüyor.
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde askeri birliğe düzenlenen saldırı’da ilk belirlemelere göre 12 güvenlik görevlisi şehit oldu AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde bulunan askeri birliğe, sabah saatlerinde terör örgütü PKK üyelerince ağır silahlarla ateş açıldı.
Açılan ateş sonucu çıkan çatışmada, ilk belirlemelere göre 12 askerin şehit olduğu, bölgede operasyonların devam ettiği öğrenildi.

Dünyaya acil koduyla duyuruldu
12 askerin şehit olduğu haberini uluslararası haber ajansları AP, Reuters ve AFP, dünyaya 'acil' koduyla geçti.

Grup-aleM
21.10.2007, 11:04
14 asker sehıt dustu lanetlıyoruz artık SEHITLER OLMEZ VATAN BOLUNMEZ NE ZAMAN SOYUNUZ KURUYACAK SOLEYIN EY IMANSIZLAR SOLEYIN EY KANI BOZUKLAR SIZ GEPGENCECIK EVLATLARIMIZI HATTAKI VE HATTA ANALARININ BAGRINA ATES DUSUREN INSANLIKTAN CIKMIS INSANLAR (http://www.youtube.com/watch?v=E7-eEpiTh38)

Ibrahim1983
21.10.2007, 11:40
Basimiz Sagolsun
ALLAH Rahmet Eylesin__Yakinlarina Sabir Versin

yigidomustafa58
21.10.2007, 12:03
daha yaralarımız sarılmadan bugün de bir terör olayı ma aklınızdan çıkmasın teröristler

"Şehitler Ölmez,Vatan Bölünmez..."

KeruLLu_17
21.10.2007, 13:23
Şehit Sayısı 17 oldu Arkadaslar....Allahdan Rahmet Yakınlarına Bas Sağlığı Diliyoruz...

Bu ülkede türk doğar insanlar
Canı pahasına vatanı savunurlar
Dinle askerden kacan kanı bozuklar
Bayrak ugruna topraga hazır YİĞİDOLAR !

ÇILGINLAR-58
27.10.2007, 14:07
SİZLERİ UNUTMADSIK UNUTMAYIZ HIC BIR ZAMAN BUGUN SEHITLER OLMEZ SLOGANLARI SUSMADI SEHITLER OLMEZ VATAN BOLUNMEZ

byn_alemdar
27.10.2007, 15:05
sehıtler ölmez VATAN bolunmez...................... ...............

emresengul58
30.10.2007, 01:44
bugün yine yüreğimizi acıtan bir haber daha geldi..3 Şehit daha verdik...Bu şerefden yoksun itlerin kökünü kazımadan bize rahat uyku yok..
EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ...

VATAN SAĞOLSUN

GLoBe-Y-Gençlik
19.12.2007, 21:50
SIZI UNUTMADIK UNUTMAYACAGIZ O KADAR SEHIT VERDIK HER SEY VATAN ICIN SEHITLERT OLMEZ VATAN BOLUNMEZ

Abdullah DuMaN
09.04.2008, 17:56
Samsun'da hayvan hırsızlarının jandarma ekiplerine açtığı ateş sonucu ağır yaralanan jandarma uzman çavuş Serdar Dağ (33), tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak şehit oldu.

http://img507.imageshack.us/img507/6862/00365076sz4.jpg (http://imageshack.us)

Dün sabaha karşı Çarşamba ilçesinin Dikbıyık beldesinde hayvan hırsızlarına yönelik takip başlatan Samsun İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine açılan ateş sonucu başına kurşun isabet eden Uzman Çavuş Serdar Dağ, ağır yaralanmıştı. Tedavi altına alındığı Samsun Devlet Hastanesi'nde beyin ölümü gerçekleşen Uzman Çavuş Dağ, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Uzman çavuşun şehit olduğunu öğrenen ailesi ve mesai arkadaşları büyük üzüntü yaşarken, babasının şehit olduğunu haber alan ve okuldan
getirilen 7 yaşındaki Sena, amcasının kucağında gözyaşı döktü. Şehit uzman çavuşun mesai arkadaşları da şehidin evine gelerek taziye ziyaretinde bulundu.
Uzman çavuşluk görevine Diyarbakır'da başlayan ve Ankara ve Van'da görev yaptıktan sonra 2007 yılında Samsun İl Jandarma Komutanlığı'na tayin olan şehit Uzman Çavuş Serdar Dağ için yarın Samsun'da tören düzenleneceği, cenazenin daha sonra memleketi Sivas'a gönderileceği ifade edildi.
Öte yandan jandarma ekipleri olayla ilgilisi olduğu öne sürülen 2 kişiyi gözaltına alırken, olay yerinde uzman çavuşu silahla yaraladığı iddia edilen K.A.'nın yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

sivas_kangallı
09.04.2008, 18:07
allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin...

altuntas58
09.04.2008, 18:12
Şehitimize allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dilerim

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

KAHROLSUN İT SÜRÜLERİ ABD UŞAKLARI

kadir0911
09.04.2008, 18:17

SEHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMET

NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE

Engin58
09.04.2008, 18:21
ALLAH RAHMET ETSIN MEKANI CENNET OLSUN SEHITIMIZIN KEDERLI AILESINE SABIRLAR DILERIM.SAYGILARIMLA ...SEHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ YA SEV YA TERK ET ...

sivasli215
09.04.2008, 18:23
Allah rahmet eylesin,sivasımız bir evledını daha yitirdi :(

veysel
09.04.2008, 18:33
MERHUMA ALLAHTAN RAHMET KEDER LI AILESINE ALLAH DAN SABIR DILIYORUM MEKANI CENNET OLUR INSALLAH

Abdullah DuMaN
09.04.2008, 18:43
NAAŞ I BUGÜN İKİNDİ NAMAZINDA ULU CAMİİ DEN KALKTI TÖRENE YAKLAŞIK 400 KİŞİ KATILDI VE YUKARI TEKKE ŞEHİTLİĞİNE DEFNEDİLDİ MEKANI CENNET OLSUN

Abdullah DuMaN
09.04.2008, 18:44
ASKERE POLİSE VATANA UZANAN ELLER KIRILSIN

akifeker
09.04.2008, 18:50
ateş düştüğü yeri yakar allah rahmet eylesin

-------------------------------------------------------------------------
ölünüzün dirinizin her gün birinizin bir gün hepnizin kökünü kazıyacağız

KAHROLSUN PKK
KAHROLSUN KAHPE ABD
KAHROLSUN VATAN DÜŞMANI KÜRTLER
KAHROLSUN İSRAİL

YAŞASIN TURK MİLLETİİ
TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR....

Abdullah DuMaN
09.04.2008, 19:17
çok güzel bir söz

SivasLady
09.04.2008, 19:17
Allah rahmet eylesin
rabbim bütün askerlerimizi polislerimizi korusun

akifeker
09.04.2008, 19:20
--------------------KAHROLSUN PKK--------------------

yigido_sampiyon
09.04.2008, 19:25
Allah şehidimizin mekanını cennet etsin...

sivaslitaner58
09.04.2008, 19:27
allah rahmet eylesin ailesine burdan soyliyorum

EyüphanAydın
09.04.2008, 19:32
http://img0.bloggum.com/upload/lib/img/4937/o/r_b1l8qx3fa1621dvcqae0.jpg

Ey Pkk Ve Pkk Yandaşları....

Siz Bizden Daha İyi Biliyorsunuzki Ömrünüz Dağlarda Taş Çatlasa

3-5 Senedir.Güzel Ülkemizde Gül Gibi Yaşamak Varken Neden Böyle

Bir Düşmanlığı Yapıyorsunuz.Aklım Ermiyor.

Elinde Sonunda Kökünüzü Kazıyacağız.

Bu Vatan Hepimizin.Biz Ne Kürt Ayrımı Ne Laz Ayrımı Ne Çerkez

Ayrımı Yapmayan Vatandaşlarız.

Beyazıyla,Siyahıyla Güzelce Geçinenen Devletleriz...

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ...

ALLAH RAHMET EYLESİN RUHUN ŞAD OLSUN.

TS58
09.04.2008, 19:32
İktidarsız APO

Şerefsiz Bush

Katil İsrail

Oyuna gelme ülkem.

TÜRKİYE Bir bütündür,bölmek isteyenler vardır.

Yeter artık PKK yeter artık.

Bu son olmalı,

DİŞE DİŞ KANA KAN İNTİKAM İNTİKAM.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

ahmet 1967
09.04.2008, 20:10

sinan-58
09.04.2008, 20:49
allah rahmet eylesin bende bugun karakollarda niye hep bayrak asılı diyordum demek bundanmış

kahrolsun pkk
kahrolsun abd

yerliturkuaz
09.04.2008, 21:42
DAHA KİMBİLİR NİCE ŞEHİTLER VERECEĞİZ.... YETER SON BULSUN ARTIK...

rsimsek
09.04.2008, 21:50
evet benimde uaktan akrabamdı şehidimiz.allah mekanını cennet etsin

sinan58_34
09.04.2008, 22:20
allah rahmet eylesın teror sadece doguda degıl askere guvenlık guclerıne namlusunu dogrultan herkes benım gozumde terorısttır bı kardesımızı ızmırde yol kontrol yaparken bı araba hırsızı dur ıhtarlarına uymayarak kardesimizi ezıp gectı sehıt dustu bunu yapan terorıst degılde ne o arkadasımızın yaptıgı gorevı bızde her hafta yapıyoruz arkadasımıza ve komutanımıza ALLAHTAN rahmet dılıyoruz

.............................. .............................. .........
İzmir'de Şehit Edilen Jandarma Er, Kahramanmaraş'ta Toprağa Verildi
İzmir'in Tire ilçesinde bir kuyumcuya girmeye çalışan soyguncuları durdurmak isterken şehit olan Jandarma Er İbrahim Gözdaş, Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine bağlı Karadut köyünün Bahçeobası mezrasında toprağa verildi.
Haber Yayın Tarihi: 05.04.2008 16:41

İzmir'in Tire ilçesinde bir kuyumcuya girmeye çalışan soyguncuları durdurmak isterken şehit olan Jandarma Er İbrahim Gözdaş, Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine bağlı Karadut köyünün Bahçeobası mezrasında toprağa verildi.

Bahçeobası mezrasındaki törene Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, Kahramanmaraş Garnizon Komutanı Tuğgeneral İzzet Ocak, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ernail Keleş, Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, Göksun Kaymakamı Osman Sarı, mülki ve daire amirleri, belde belediye başkanları, şehit askerin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazını Göksun Müftüsü Süleyman Şahin kıldırdı. Törende Türk Silahlı Kuvvetleri adına Jandarma Üsteğmen Tuncer Başer bir konuşma yaptı.

Cenaze töreninde şehidin babası Behçet Gözdaş, annesi Habibe Gözdaş ve kardeşi Harun Gözdaş fenalık geçirdi.

Garnizon Komutanı Tuğgeneral İzzet Ocak şehidin anne ve babasını teselli etti. Şehidin kardeşi Harun Gözdaş tören alanında hazır bekletilen ambulansta sakinleştirildi.

Şehit Jandarma Er İbrahim Gözdaş'ın cenazesi bir süre omuzlarda taşındıktan sonra köy mezarlığında toprağa verildi.

asker yigido

şafak58_35
09.04.2008, 22:25
allah rahmet eğlesin...yakınlarınada sabır versin

izmirliyiğido35
09.04.2008, 22:47
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
allah yakınlarına sabır ihsan eylesin
kahrolsun PKK (Pis Kokan Köpekler)

cenk5821
09.04.2008, 22:49
evet bizim evimiz orda cok kalabalikti cok uzuldum mekani cennet olsun sehitler olmezzz vatan da bolunmez yalniz olum nedeni cok kotu hirzlar yuuznden adilerrrr

kasko
09.04.2008, 23:01
Allah rahmet eylesin yakınlarına başsağlığı diliyorum:(

sivaslı-elif
10.04.2008, 00:04
ALLAH RAHMET EYLESİN AMA BUDA BİR GURURDUR SONUÇTA HEPİMİZ BİRGÜN KARA TOPRAĞA GÖMÜLECEĞİZ AMA ŞEHİTLİK ÜNVANINI HERKEZ ALAMAZ BİZİM O ÜNVANIMIZ OLMASA BİLE ŞEHİTLERİMİZİN YİĞİTLİKLERİYLE MERTLİKLERİYLE HER ZAMAN ÖĞÜNÜRÜZ.
KAHRALSUN pkk
KAHROLSUN bu vatanı hak edemeyen itlerr

Şafak doğmadan kaşların arasına.Gel güneş fırtınası gell.Ömür nedir ki senin yoluna Vatan sensin, Bayrak sensin, TURAN SENNN..

kubilay68
10.04.2008, 00:55
cenabi mevlam mekanini cennet etsin yakinlarinada sabirlar versin.

Dark Force
10.04.2008, 02:14
Allah Rahmet Eylesin Yakınlarının Başı Sağolsun....

mehmetcik58
10.04.2008, 07:09
şehit babamın iş arkadaşının oluymuş galiba Allah Rahmet Eylesin

zaralım 58
10.04.2008, 08:22
allah rahmet eylesin yattığı yer nur ile dolsun mekanı cennet olsun.Geride kalan aile ve yıkınlarınada sabırlar versin

altan54&58
10.04.2008, 08:48
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun rabbim yakınlarına sabır versin.Aslanlar gibi bir çok gencimiz o ********ler tarafından şehit edildi.
Ne olur artık yeter ya meclise bile giren bu ********lerin kafasını koparsınlar ya.Bizim verdiğimiz vergilerle maaş alan ondan sonrada o namuzsuzlulara terörist bile demeyenlere dur desinler artık yeter.Daha fazla ocak sönmesin

BEAT58
10.04.2008, 09:41
ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAH RAHMET EYLESİN ALLAH MEKANINI CENNET ETSİN

FALÇATA 58
10.04.2008, 10:48
çok üzüldüm bizim orda oturuyomuş kümbet te öncünün orda

Abdullah DuMaN
10.04.2008, 11:00
Samsun'da hayvan hırsızlarının jandarma ekiplerine açtığı ateş sonucu ağır yaralanan jandarma uzman çavuş Serdar Dağ (33), tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak şehit oldu.

http://img507.imageshack.us/img507/6862/00365076sz4.jpg (http://imageshack.us)

Dün sabaha karşı Çarşamba ilçesinin Dikbıyık beldesinde hayvan hırsızlarına yönelik takip başlatan Samsun İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine açılan ateş sonucu başına kurşun isabet eden Uzman Çavuş Serdar Dağ, ağır yaralanmıştı. Tedavi altına alındığı Samsun Devlet Hastanesi'nde beyin ölümü gerçekleşen Uzman Çavuş Dağ, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Uzman çavuşun şehit olduğunu öğrenen ailesi ve mesai arkadaşları büyük üzüntü yaşarken, babasının şehit olduğunu haber alan ve okuldan
getirilen 7 yaşındaki Sena, amcasının kucağında gözyaşı döktü. Şehit uzman çavuşun mesai arkadaşları da şehidin evine gelerek taziye ziyaretinde bulundu.
Uzman çavuşluk görevine Diyarbakır'da başlayan ve Ankara ve Van'da görev yaptıktan sonra 2007 yılında Samsun İl Jandarma Komutanlığı'na tayin olan şehit Uzman Çavuş Serdar Dağ için yarın Samsun'da tören düzenleneceği, cenazenin daha sonra memleketi Sivas'a gönderileceği ifade edildi.
Öte yandan jandarma ekipleri olayla ilgilisi olduğu öne sürülen 2 kişiyi gözaltına alırken, olay yerinde uzman çavuşu silahla yaraladığı iddia edilen K.A.'nın yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

SenSetik
10.04.2008, 11:08
ŞEHİDİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM...
BAŞTA AİLESİNE VE YAKIN ARKADAŞIM OLAN KUZENİ B.AKBAŞ'A DA BURADAN TEKRAR BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM....

izmirliyigido
10.04.2008, 11:23
evet benimde uaktan akrabamdı şehidimiz.allah mekanını cennet etsin

Allah rahmet eylesin, kalanlarına sabır ve sağlık versin. Sizinde başınız sağolsun.

.

akifeker
10.04.2008, 12:19
artık şehit haberleri almayalım devletimiz bu vatan hainlerine bi çözüm yolu bulsunlar

bozkurt187
10.04.2008, 12:34
sehitler ölmez vatan bölünmez

bunu böyle bilsinler

winner58
10.04.2008, 12:35
Allah rahmet eylesin ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum

afilli3458
10.04.2008, 13:15
Merhum kardeşimize ALLAH(C.C)tan rahmet,kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.ALLAH mekanını cennet etsin inşallah.Şerefsizin insanın karşısına nerde ve nasıl çıkacağı belli olmazmış............

candayanmaz58
10.04.2008, 14:49
ALLAH RAHMET EYLESİN. HEPİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN. SOYSUZ ADİ ******** AB ABD İSRAİL... VE ONLARIN AYAK İŞLERİNİ YAPAN İÇİMİZDEKİ DOST GÖRÜNEN KAHPELER UNUTMAYIN Kİ: ATALARIMIZ BU VATANI KANLARIYLA SAVUNDULAR BİZLER DE KANLARIMIZLA KORUYACAĞIZ...

GLoBe-Y-Gençlik
10.04.2008, 14:52
[B][/Ballah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin...]

betüs58
10.04.2008, 15:52
allah rahmet eylesin yhaaa yakinlarina sabir versin ins

Abdullah DuMaN
11.04.2008, 08:29
allah rahmet eylesın teror sadece doguda degıl askere guvenlık guclerıne namlusunu dogrultan herkes benım gozumde terorısttır bı kardesımızı ızmırde yol kontrol yaparken bı araba hırsızı dur ıhtarlarına uymayarak kardesimizi ezıp gectı sehıt dustu bunu yapan terorıst degılde ne o arkadasımızın yaptıgı gorevı bızde her hafta yapıyoruz arkadasımıza ve komutanımıza ALLAHTAN rahmet dılıyoruz

.............................. .............................. .........
İzmir'de Şehit Edilen Jandarma Er, Kahramanmaraş'ta Toprağa Verildi
Haber Yayın Tarihi: 05.04.2008 16:41

Bahçeobası mezrasındaki törene Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, Kahramanmaraş Garnizon Komutanı Tuğgeneral İzzet Ocak, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ernail Keleş, Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, Göksun Kaymakamı Osman Sarı, mülki ve daire amirleri, belde belediye başkanları, şehit askerin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazını Göksun Müftüsü Süleyman Şahin kıldırdı. Törende Türk Silahlı Kuvvetleri adına Jandarma Üsteğmen Tuncer Başer bir konuşma yaptı.

Cenaze töreninde şehidin babası Behçet Gözdaş, annesi Habibe Gözdaş ve kardeşi Harun Gözdaş fenalık geçirdi.

Garnizon Komutanı Tuğgeneral İzzet Ocak şehidin anne ve babasını teselli etti. Şehidin kardeşi Harun Gözdaş tören alanında hazır bekletilen ambulansta sakinleştirildi.

Şehit Jandarma Er İbrahim Gözdaş'ın cenazesi bir süre omuzlarda taşındıktan sonra köy mezarlığında toprağa verildi.

asker yigido

HEPSİ VATAN EVLADI HEPSİ ANA KUZUSU

FALÇATA 58
11.04.2008, 11:11
nasipsiz insan lar yığını........................ ....

akifeker
11.04.2008, 11:20
şehidimiz organlarını bağışlıyarak dört organ bekleyen insana umut ışığı olmuş....

kahrolsun pkk
kahrolsun kahpe abd
kahrolsun katil israil
kahrolsun vatan düşmanı kürtler

Abdullah DuMaN
11.04.2008, 11:28
şehidimiz organlarını bağışlıyarak dört organ bekleyen insana umut ışığı olmuş....

kahrolsun pkk
kahrolsun kahpe abd
kahrolsun katil israil
kahrolsun vatan düşmanı kürtler

AİLESİNİ TEBRİK ETMEK LAZIM OZAMAN..................