Orijinalini görmek için tıklayınız : TS, Sivasta Oynanacak Maca önem vermiyormus?

yigido Atilla
11.10.2007, 00:53
Bir spor programinda Eski Ts, bir Futbolcu sunlari söylüyor ,Bunlar Trabzonda konusuluyormus, Sivassporla oynayacagimiz maci kazansakta bir sey degismez nasil olsa Tahkim öyle eder böyle eder 3 puani sivasspora verirmis diye Trabzonda espiri konusu olmus. ?????? Dün baskan Mecnun odyakmaz Lig TV, ye Telefonla baglanip konustu. Trabzonspor süperligde aldigi her kötü sonuc sonrasi Sivassporu hedef göstermeleri bizleri yaraliyor dedi sanki puanlarini biz calmis gibi bizi hedef göstermesinler ve traftarlarina sahip cikmalarini önerdi. Biz daha süperlige cikmadan önce sivas halkinin cogunlugu süperligde Trabzonsporu destekledigini hatirlatmak istiyorum dedi ve Trabzonlularla Sivaslilarin arasini bu sahis Nuri Albayrak bile olsa bozamayacak dedi. Arti birde su soru soruldu Baskan Sivasta oynanacak macta trabzono süpriz yapacakmissiniz bu ingilterede oldugu gibimi olacak diye sorulan soruya hayir Buna taraftarimiz hos bakmiyor dedi. Süprizimiz trabzonsporu ciceklerle karsiliyacagiz ama bir cicek az olacak dedi.

ceza_tolga_rep
11.10.2007, 01:11
artık sıktı bu konular.herkes işine baksın trabzon adam olsun akıllansın.

mesut_tncsvs
11.10.2007, 01:13
valla o maçta hiç olay olmamasını istiyorum. trabzon maçında misafirperverliğimizi göstermeliyiz ki nsl bir millet olduğumuzu anlasınlar

myway
11.10.2007, 01:57
Trabzonspor a 5-0 lik galibiyet gibi bir suprizimiz olsa ne hos olur:)

çılgın-sedat
11.10.2007, 04:16
adam olsunlar taraftarların sahip çıksınlar ondan sonra çıkıp konuşsunlar

sivaslı-elif
11.10.2007, 05:51
valla o maçta hiç olay olmamasını istiyorum. trabzon maçında misafirperverliğimizi göstermeliyiz ki nsl bir millet olduğumuzu anlasınlar

bnde bu arkadaşıma katılıyorum hiç olay olmasın biz misafir perver bi milletiz bunu gösterelim lütfen........

"GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUNA ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR............"

samet yıldız
11.10.2007, 05:56
ewt
biz güzelcene karşılarız
bide 5 gol atar yollarız

zaralım 58
11.10.2007, 07:05
şu trabzonu SİVASta bir yenelimde başka birşey istemiyorum

puar
11.10.2007, 07:48
5 tane yiyecekleri için onem vermiyolardır :D

puar
11.10.2007, 07:49
şu trabzonu SİVASta bir yenelimde başka birşey istemiyorum

sivasta yendik istanbulda yendik trabzonda yendik uzaya gitsek orda yeneriz sanırım lige 6 puan onde başlıyoz her sene :)

Abdullah DuMaN
11.10.2007, 08:15
artık sıktı bu konular.herkes işine baksın trabzon adam olsun akıllansın.

TRABZONDA ÖYLE TARAFTAR OLDUĞU SÜRECE AKILLANMAZLAR

muhisk
16.10.2007, 10:35
Uefa'dan Bir Emsal Karar Daha 12.10.2007
Kafasını kuma gömüp İsveç-Danimarka maçından başka emsal bulamayan ve Bjk maçında sahaya giren seyircinin sırtını sıvazlayan İstanbul Medyası,Tahkim Kurulu ve TFF için bulunmaz bir emsal daha...

Dida'nın artistik puanı açıklandı !..
Milan'ın başarılı kalecisi Dida'ya UEFA'dan ceza geldi. Celtic ile yaptıkları maçta sahaya giren bir İskoç taraftarının müdahelesinın ardından önce taraftarı kovalayan sonra ise herkesi hayrete düşüren bir şekilde kendini yere atan Brezilyalı kaleciye bu hareketinden ötürü 2 maç ceza geldi.
UEFA Brezilyalı kaleciyi geçen hafta Celtic'e karşı oynanan Şampiyonlar Ligi D Grubu maçında sportmenliğe ve dürüstlüğe yakışmayan hareketi nedeniyle 2 UEFA kulüp müsabakasından men etti.
Dida Celtic'e karşı oynanan mücadelede sahaya giren bir Celtic taraftarının müdahelesi ile karşılaşmış kısa bir süre bu taraftarı kovaladıktan sonra kendisini yere abartılı bir şekilde bırakmış ve sahayı uzun bir tedavinin ardından sedye ile terketmişti.
Bunun yanında UEFA Disiplin Komitesi ev sahibi Celtic'e de ceza verdi.
Celtic yetersiz organizasyonu ve taraftarlarının sergilediği uygunsuz davranış nedeniyle UEFA tarafından 35.760 Euro para cezasına çarptırıldı. Celtic bu miktarın yarısını ödemekle yükümlü tutulurken buna benzer bir davranışın 2 yıl içersinde tekrar yaşanması durumunda kalan miktar yeni verilecek cezaya ek olarak tahsil edilecek.
Takımların bu kararlara itiraz etme şansları gerekçeli kararın gönderilmesinden itibaren 3 gün içinde olmak zorunda.

---------

Acaba bu maçta uefa celtic i kayırmış ve milan'a haksızlık mı yapmıştır.? Dida'nın aldığı cezaya dikkatinizi çekerim, ayrıca dikkat ettiniz mi bilmem ama hiçbir milanlı futbolcu sahaya giren adama tekme tokat saldırmadı, maçtan sonra milan teknik direktoru ve başkanının da maçı iskoç-italyan savaşına benzettiğini sanmıyorum. Yine bu olayları ve verilen kararı bahane gösterip temiz futbol adına italyada ya da iskoçyada hiçbir şirket sponsprluktan çekilmişmidir acaba?. iskoç medyası olaylar nedeniyle celtic taraftarlarına her türlü ırkçı hakarette bulunmuşmudur?, medyalamaları celtice en az 10 maç ceza verilmesi gerektiğinden bahsetmişmidir merak ediyorum?.

Yine de tüm Türkiye'yi ortak bir paydada buluşturmak güzel: Trabzon ve Trabzonspor düşmanlığı.

hemso58
16.10.2007, 10:37

maçta Olay Olmaz AMa Dısarısını Bılemem...

Cezalar Stad Icerısındekı Olaylara Verılır..

puar
16.10.2007, 10:48
Uefa'dan Bir Emsal Karar Daha 12.10.2007
Kafasını kuma gömüp İsveç-Danimarka maçından başka emsal bulamayan ve Bjk maçında sahaya giren seyircinin sırtını sıvazlayan İstanbul Medyası,Tahkim Kurulu ve TFF için bulunmaz bir emsal daha...

Dida'nın artistik puanı açıklandı !..
Milan'ın başarılı kalecisi Dida'ya UEFA'dan ceza geldi. Celtic ile yaptıkları maçta sahaya giren bir İskoç taraftarının müdahelesinın ardından önce taraftarı kovalayan sonra ise herkesi hayrete düşüren bir şekilde kendini yere atan Brezilyalı kaleciye bu hareketinden ötürü 2 maç ceza geldi.
UEFA Brezilyalı kaleciyi geçen hafta Celtic'e karşı oynanan Şampiyonlar Ligi D Grubu maçında sportmenliğe ve dürüstlüğe yakışmayan hareketi nedeniyle 2 UEFA kulüp müsabakasından men etti.
Dida Celtic'e karşı oynanan mücadelede sahaya giren bir Celtic taraftarının müdahelesi ile karşılaşmış kısa bir süre bu taraftarı kovaladıktan sonra kendisini yere abartılı bir şekilde bırakmış ve sahayı uzun bir tedavinin ardından sedye ile terketmişti.
Bunun yanında UEFA Disiplin Komitesi ev sahibi Celtic'e de ceza verdi.
Celtic yetersiz organizasyonu ve taraftarlarının sergilediği uygunsuz davranış nedeniyle UEFA tarafından 35.760 Euro para cezasına çarptırıldı. Celtic bu miktarın yarısını ödemekle yükümlü tutulurken buna benzer bir davranışın 2 yıl içersinde tekrar yaşanması durumunda kalan miktar yeni verilecek cezaya ek olarak tahsil edilecek.
Takımların bu kararlara itiraz etme şansları gerekçeli kararın gönderilmesinden itibaren 3 gün içinde olmak zorunda.

---------

Acaba bu maçta uefa celtic i kayırmış ve milan'a haksızlık mı yapmıştır.? Dida'nın aldığı cezaya dikkatinizi çekerim, ayrıca dikkat ettiniz mi bilmem ama hiçbir milanlı futbolcu sahaya giren adama tekme tokat saldırmadı, maçtan sonra milan teknik direktoru ve başkanının da maçı iskoç-italyan savaşına benzettiğini sanmıyorum. Yine bu olayları ve verilen kararı bahane gösterip temiz futbol adına italyada ya da iskoçyada hiçbir şirket sponsprluktan çekilmişmidir acaba?. iskoç medyası olaylar nedeniyle celtic taraftarlarına her türlü ırkçı hakarette bulunmuşmudur?, medyalamaları celtice en az 10 maç ceza verilmesi gerektiğinden bahsetmişmidir merak ediyorum?.

Yine de tüm Türkiye'yi ortak bir paydada buluşturmak güzel: Trabzon ve Trabzonspor düşmanlığı.

trabzon ile trabzonsporu ayırmak lazım hiç kimsenin trabzon şehri ile alıp veremediği olamaz trabzon şehri ülkemizin en güzel yerlerinden biridir.

fakat yıllardır başarı yakalayamayan trabzonspor başta yonetim olarak başrısızlığını oz eleştiri olarak kendilerine yapmamakla birlikte sğtten çıkmış ak kaşığı gibi başkalarının üstüne atarak gündemi kendilerinden uzak tutmak ve taraftarlarını bu şekilde oyaladığını düşünüyorum.

gaziköyü58
16.10.2007, 10:52
her zaman sivasın farklı bir kent farklı bir insan yapısı olduğunu tüm türkiyeye göstermeliyiz herkes bize gıpta ile bakmalı bu yüzden mac dostluk ve kardeslik icinde gecmeli biz ts liler gibi piskobat olmamalıyız

muhisk
18.10.2007, 06:51
trabzon ile trabzonsporu ayırmak lazım hiç kimsenin trabzon şehri ile alıp veremediği olamaz trabzon şehri ülkemizin en güzel yerlerinden biridir.

fakat yıllardır başarı yakalayamayan trabzonspor başta yonetim olarak başrısızlığını oz eleştiri olarak kendilerine yapmamakla birlikte sğtten çıkmış ak kaşığı gibi başkalarının üstüne atarak gündemi kendilerinden uzak tutmak ve taraftarlarını bu şekilde oyaladığını düşünüyorum.

Trabzon ile Trabzonspor et ile tırnak gibidir, ayrılamaz. Trabzonspora yapılan hakıslık Trabzon'a yapılmıştır. Yukarıda benzer bir olayda referans gösterdiğiniz uefa'nın almış olduğu bir karardan bahsediliyor. Bu konudaki fikrinizi de öğrenmek isterdim doğrusu. Yanlış anlamayın ama bu aralar önüne gelen Trabzon ve Trabzonspor analizleri yapmaya başladı, bırakın da bu analizleri pisgoloklar yapsın ömründe Trabzonu görmemiş adamlar değil.

altuntas58
18.10.2007, 14:49
Kardeş şehrlerin iki guzide kulübünü bu hala getirenler utansın bunda ne sivassporun sucu var nede trabzonsporun sucu var sahada oynanan bir mac içerisinde futbolcular bir birileri ile her türlü olayı yani kavgayı münakaşayı vs yi yaparlar bu bizi değil hakemi ilgilendirir dışardan müdehaleyi niye yaparız anlamak mümkün değil haklı bir galibiyeti son dakkika içinde gasp eden iki capulcu koskoca trabzon camiasına tarihi bir zarar verdi bizler bu iki capulcuyu konuşacağımız yerde sanki bu olayları sivasspor yapmış gibi sanki o capulcuları biz davet etmişiz gelin ey futbolun katilleri bu macı katledin demişsiz işin en garip tarafı sahaya girip macı katleden capulcuları savunulması bu adama benzemediklerin nersini savunuyoruz bilmemki vay adam dövmüşüz vay nasıl sahaya inen adamı kovalayıp vuruyormuşuz ne oldu pullarımı döküldü serserilerin karşılarında diz cöküp kendilerinimi dövdürselerdi sanki her şeyi hallettikte sıra sahaya inenleri müdefa etmeyemi kaldı tutturmuşuz vay bu adi capulcuları nasıl döversiniz ya kardeşim şimdi bunların savunulacak bir yanları varmı allah aşkına sivasspor-trabzonspor taraftarları olarak bir birimize sitem ediyoruz şunu unutmayalımki sivasspor ve trabzonspor kardeş bir kulüptür kardeşlikler o kadar kolay meydan gelmez biz bu doğrultudan bir birimizle tartışmalıyız neden kırıcı kelimeler kullanıyoruz öncelikle AYMANI ele alalım onu konuşmalıyız macı cığırından cıkaran o cahil değilmi? dişini sıksana edepli olsana baliliye öyle cift dalıp sakatlamak istemenin altında yine malum düşüncenizin olduğunu bizlerin dikkatinden kacmamıştır senin ne hakkın var trabzonspor camiasını bu durumlara getirmeye böyle kötü günler yaşatmaya biz bu ayman denen futbol ahlakından yoksun adamı konuşmalıyız macın bitiminden hemen sonra ben trabzonspor yönetiminden şu hareketi beklerdim evet ayman bu olayların sorumlusudur eğer o malum hareketi yapmasaydı macın son saniyesinde sivasspor duran toptan belki bir gol atacaktı oda garanti değilya diyelimki gol attı en fazla berabere kalırdık bu nahoş olaylardan dolayı şehrimiz ve takımımız kötü yönde etkilenmezsin bütün kamuoyundan ve misafirimiz sivassporda özür dileriz deselerdiki biz bu özürü halen bekliyoruz ondan sonra sivaspor yönetiminden gelecek tepkileri iyimi kötümü olacak görecektiniz ben size olabilecekleri kendi adıma tahminimi söyleyeyim bize verilen aslında hiçde içimize sindiremediğimiz 3 puanı bizim yönetim elinin tersi ile itecekti ve bu 3 puanı biz hak etmedik bu kardeş takımımız trabzonspora yakışır diyeceklerinden emindim fakat trabzonspor yönetimi değil özür dilemek var gücü ile sivasspora haksızlık etmeye devam etmiştir untmayalım türkiye cumhuriyetinde yaşadığımız sürece bir birimizin her zaman yüzüne bakacağız dostluklar baki kalmalı

gaziköyü58
18.10.2007, 15:26
spor kardesliktir ama bunu trabzon pek bilmiyor

puar
18.10.2007, 15:33
Trabzon ile Trabzonspor et ile tırnak gibidir, ayrılamaz. Trabzonspora yapılan hakıslık Trabzon'a yapılmıştır. Yukarıda benzer bir olayda referans gösterdiğiniz uefa'nın almış olduğu bir karardan bahsediliyor. Bu konudaki fikrinizi de öğrenmek isterdim doğrusu. Yanlış anlamayın ama bu aralar önüne gelen Trabzon ve Trabzonspor analizleri yapmaya başladı, bırakın da bu analizleri pisgoloklar yapsın ömründe Trabzonu görmemiş adamlar değil.

ne yani o dengesiz sahaya girdi diye herkezmi girdi ayman ırkçılık yaptı diye hekezmi yaptı ben senin gibi düşünmüyorum trabzon ayrı sporklbü ayrı...
tabikide şehrin takımı ama sonucta ülkeninde takımı futbolculardan trabzonlu olmayanda var...
sonucta eden kendine eder kin nefret kavganın hiç bir zaman faydası olmamıştır bu seferde olmaz bence bu konuları kapatıp ileriye bakmak kötü giden türk futbolununda onunu açar.

yigido_furkan
18.10.2007, 15:34
bncede her hangi bir olay cikmamasi yanindayim cikarsa Trabzondan ne farkimiz kalir?

sabri simsek
18.10.2007, 15:50
Eger Sivasta Trabzon'u yenersek belki akillanip bu maci gundemden dusururler

myway
18.10.2007, 16:10
Onem vermesinler daha iyi 3 atacagimiza 5 atariz:D

O mactayim insallah Sivasta iple cekiyorum:) )

gardasin.58
18.10.2007, 16:41
Biz taraftar olarak elimizden geldigi kadar misafir perver davranalim onlar bize iyi davranmadi diye bizdemi öyle davranalim o zaman bidemi kötü olalim kötülerin seviyesine inmeyelim BIZ SIVASLIYIZ BUNU HIC UNUTMUYALIM.
SAYGILAR.

sivas_kangallı
18.10.2007, 18:10
bunlara tek cevapı sahada verelim en iyi şekilde...

jakobieen
18.10.2007, 18:19
Onem vermesinler daha iyi 3 atacagimiza 5 atariz:D
atarız dimi :)

.............

puar
18.10.2007, 18:24
atarız dimi :)

.............

için rahat olsun atarız sen canını sıkma ;)

jakobieen
18.10.2007, 18:28
için rahat olsun atarız sen canını sıkma ;)
tüm temennimiz o yönde :) inşallah diyelim..

ahmet 1967
18.10.2007, 18:43
trabzonda sıktı ha
gelsinler bidaha yenelim