Orijinalini görmek için tıklayınız : ÜZÜNTÜMÜZ SONSUZDUR

SivasSpor.Com
11.10.2007, 15:28
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_uygun_5.jpg

Fenerbahçe'de ve Milli Takım'da forma giydiği dönemlerde attığı goller sonrasında verdiği asker selamı ile ''Asker Bülent'' diye tanınan Sivasspor'un Teknik Direktörü Bülent Uygun, son zamanlarda yaşanan terör olaylarını lanetlediğini açıkladı.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun geçtiğimiz günlerde yaşanan terör olayları hakkında açıklamalarda bulundu.

Uygun son olarak Şırnak’ta ve Diyarbakır’da 15 Mehmetçiğimizin eli kanlı terör örgütleri tarafından şehit edilmesinin tüm ülkeyi yasa boğduğunu belirtti ve ''Üzüntümüz sonsuzdur'' dedi.

Türkiye Cumhuriyeti’ndeki kardeşliği bölmeye hiç kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirten Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, “Bu vatan tek bayrak altında hangi din, hangi ırk olursa olsun laik, demokratik ve kardeşlik içinde olacaktır. Şehitlerimiz sadece ocağına ateş düşen ailelerimizin değil tüm Türkiye’nin evlatlarıdır. Dolayısıyla Tüm Türkiye’nin ocağına ateş düşmüştür. Evlatlarımızın hain kurşunlara kurban gitmesi bizleri de derinden yaralamıştır. Üzüntümüz sonsuzdur.

Asker Bülent, Turkcell Süper Ligi’nde 9. haftada oynanacak müsabakaların tüm gelirlerinin şehit ailelerine bağışlanması çağrısında da bulundu.

nazimgulturk
11.10.2007, 15:32
BÜLENT HOCAYA DESTEĞİMİZ SONSUZ BENCEDE 9. HAFTA SPOR CAMİASI BU UYGULAMAYI GERÇEKLEŞTİRMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM...

Grup-aleM
11.10.2007, 15:34
BULENT HOCAMIZA KATILIYORUZ HEPIMIZ TURKUZ LANET OLSUN PKK YANDAŞLARI SIZIN GIBI INSANLARI TOPA TUTMAK LAZIM

ayazoğlu
11.10.2007, 15:55
Sayın hocam düşünce ve anlayışınızdan etkilenmemek mümkün deyil seni çok seviyorum artık asker bülent deyil general bületsiniz saygılarımla

ayazoğlu
11.10.2007, 16:13
ÜZÜNTÜMÜZ SONSUZDUR.
Değerli yiğido arkadşlarım sayın hocamız Bület Uygun,un sitemızde üzüntümüz sonsuzdur başlıklı acıklamasından çok etkilendim tüm Türkiye onu asker bület olarak tanıyor futbolculuk döneminde,memejerlik döneninde,şimdide hocalık yaptığı sivsaspor daki başarısı ortada onuna artık genarel rütbesi takma zamanımızın geldiğini düşünüyorum bu şahsi fikrim sizler ne dersiniz siz giğidolar yürüderse dağlar yürür saygılarımla

EyüphanAydın
11.10.2007, 16:26
YA ANLAYAMIYORUM Bİ ÜLKEDE BAŞKA ÜLKE KURMAK İSTEYEN PKK SEREFSİZLERİ NEDEN BÖYLE OLUYOR ANLAYAMIYORUM AMA BİZ HEPİMİZ KARDEŞİZ BUNU UNUTMADIK YA O BİZE YETER ALLAH MEKANINIZI CENNET NASİP EYLESİN MEHMETCİKLER....

altuntas58
11.10.2007, 16:33
Evet sayın hocam gercektende üzüntümüz çok büyük şehit kardeşlerimizi kalleşce pusuya düşürülerek hunharca katledimesi bizleri derinden yaraladı amaerikan köpekleri vatansızlar büyük türk milleti bunun hesabını sizden bir gün soracaktır şehitlerimizin kanları yerde kalmayacaktır biz büyük bir milletiz üç beş capulcuya meydanı bırakacağımızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz sizin kökünüzü kazımadan bizlere rahat yoktur bir ölürüz bin doğarız bunu bütün dünya biliyorda be hey bre gafiller sizler bunu bilmiyormusunuz sonunuz yakın

yigidomustafa58
11.10.2007, 19:43
Allahtan rahmet dilerim.mekanı cennet olmuştur...

mesut_tncsvs
11.10.2007, 23:34
1 ÖLÜR BİN DİRİLİRİZ

bizi parçalamak isteyenlerin oyununa asla gelmiyicez.

vatan sağolsun.şehitlerimizin ruhu şad olsun

SEMİH-58
11.10.2007, 23:37
aslanım asker bülentim lakabını taşıyan canlarımız hep gidiyor ve bizde izliyoruz bizde çok üzüntülüyüz...

navruz58
12.10.2007, 18:45
bülent hocam seni cok seviyorum sen varya birtanesin hersey vatan icin en büyük türkiyem

35fulya58
12.10.2007, 19:17
Terörü ve Türkiye'nin huzurunu bozanları şiddetle kınıyoruz. Bu hafta ki maç hasılatlarının şehit ailelerine verilmesini destekliyoruz...

yerliturkuaz
13.10.2007, 10:49
HERKESİN İSTEDİĞİ GİBİ ARTIK YETER BU HALKIN ÇEKTİĞİ ÇİLELER YETER BİTİRİLSİN ARTIK BUTERÖR İLLA BİMLERCE ŞEHİT VERMEK Mİ GEREKİYOR DAHA DAHA NEYİ BEKLİYORLAR YA