Orijinalini görmek için tıklayınız : FAİR PLAY DAVRANIŞI
http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/mecnun%20otyakmaz_1.jpg
Turkcell Süper Lig'de yaptıkları maçın son saniyelerinde çıkan olaylar nedeniyle Trabzonspor ile Sivasspor arasında başlayan gerginlik, kulüp başkanları Nuri Albayrak ve Mecnun Otyakmaz'ın kucaklaşmasıyla son buldu.
Albayrak ve Otyakmaz, Türk Kalp Vakfı'nın sponsorluğunda gerçekleştirilen ''11 Altın Adam'' yarışmasının Kalyon Oteli'nde düzenlenen sezonun ilk jüri toplantısında bir araya geldi. Toplantının başında, iki başkanı spor camiasına örnek olması için fair play ruhu içinde kucaklaştıracağını belirten vakıf başkanı Çetin Yıldırımakın, gecenin sonunda Albayrak ve Otyakmaz'ı bir araya getirdi.
İki başkan basın mensupları önünde el sıkışıp kucaklaşarak, fair play mesajı verdi. Vakıf başkanı Yıldırımakın, gazetecileri, iki başkanı ayakta alkışlamaya davet etti. Başkanların kucaklaşması ve el sıkışması ayakta alkışlandı.
-ŞEN ÖNERDİ, OTYAKMAZ AYIN YÖNETİCİSİ SEÇİLDİ-
Toplantının konuklarından Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanı Ali Şen, ayın yöneticisine layık aday bulunamadığının açıklanmasının ardından Sivaspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ı bu ödül için önerdi. Şen'in önerisiyle salonda yapılan oylamaya el kaldırarak katılan basın mensupları, Odyakmaz'ı ayın yöneticisi seçti.
Ali Şen, Otyakmaz'ın duruşuyla ve kişiliğiyle bu ödüle layık olduğunu ifade etti. Soru-cevap bölümünde yöneltilen bir soru üzerine Şen, Otyakmaz'da kendi gençliğinden bir şeyler gördüğünü söyledi.
aa
neyse bari affedelim albayrakı.büyüklük herzmanki gibi bizde kaldı ;)
ibrahimovic7 11.10.2007, 12:15 Bidaha yanlış olmasın ona göre !!!!!!!!!!!!!!
BU ALBAYRAK, YENİŞAFAK GAZETESİ'NİN SAHİBİ Mİ* BİLEN VAR MI*
sahibimi bilmiyorum ama ona yakın.zaman gazeteside onlara yakın.bugün zaman gazetesinde haluk ulusoyu öven yazı var.sporx.comda gördüm
büyük başkanda zaten kendine yakışanı yapmış mubarek günler hatırına affetmiş.
Ss--58--Ss 11.10.2007, 12:54 Affetmek sadece ALLAH a mahsustur.biz centilmen bir kulüp olduğumuzu bir kez daha herkese gösterdik...
yigido Atilla 11.10.2007, 15:46 Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, ilk yarıda kendi sahalarında oynayacakları tüm maçların hasılatını şehit ailelerine bağışlama kararı aldıklarını belirtti.
11.10.2007
kaynak
Fanatik gazetesi
NOT: Helal olsun Nuri Baskan !!!! Sahsin hakkinda kirici yorumlar yaptim. Madalyonun o bir yüzünü görememisim . ilk yari stat hasilatlarinin Tümünü sehit Ailelere bagislayacagini okuyunca yazdigim yazilardan dolayi cok üzüldüm.Insanlik adina seni tebrik ediyorum Bravo baskan Nuri Albayrak....
sivas_kangallı 11.10.2007, 15:50 bu seferlik affedelim ama bi dha sakın olmasın he ona göre.
SivasSpor.Com 11.10.2007, 16:01 Turkcell Süper Lig'de yaptıkları maçın son saniyelerinde çıkan olaylar nedeniyle Trabzonspor ile Sivasspor arasında başlayan gerginlik, kulüp başkanları Nuri Albayrak ve Mecnun Otyakmaz'ın kucaklaşmasıyla son buldu.
Albayrak ve Otyakmaz, Türk Kalp Vakfı'nın sponsorluğunda gerçekleştirilen ''11 Altın Adam'' yarışmasının Kalyon Oteli'nde düzenlenen sezonun ilk jüri toplantısında bir araya geldi. Toplantının başında, iki başkanı spor camiasına örnek olması için fair play ruhu içinde kucaklaştıracağını belirten vakıf başkanı Çetin Yıldırımakın, gecenin sonunda Albayrak ve Otyakmaz'ı bir araya getirdi.
İki başkan basın mensupları önünde el sıkışıp kucaklaşarak, fair play mesajı verdi. Vakıf başkanı Yıldırımakın, gazetecileri, iki başkanı ayakta alkışlamaya davet etti. Başkanların kucaklaşması ve el sıkışması ayakta alkışlandı.
-ŞEN ÖNERDİ, OTYAKMAZ AYIN YÖNETİCİSİ SEÇİLDİ-
Toplantının konuklarından Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanı Ali Şen, ayın yöneticisine layık aday bulunamadığının açıklanmasının ardından Sivaspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ı bu ödül için önerdi. Şen'in önerisiyle salonda yapılan oylamaya el kaldırarak katılan basın mensupları, Odyakmaz'ı ayın yöneticisi seçti.
Ali Şen, Otyakmaz'ın duruşuyla ve kişiliğiyle bu ödüle layık olduğunu ifade etti. Soru-cevap bölümünde yöneltilen bir soru üzerine Şen, Otyakmaz'da kendi gençliğinden bir şeyler gördüğünü söyledi.
yigido_furkan 11.10.2007, 16:03 BU ALBAYRAK, YENİŞAFAK GAZETESİ'NİN SAHİBİ Mİ* BİLEN VAR MI*
ewet kardes yenisafak onlarin Albayraklarin
EyüphanAydın 11.10.2007, 16:29 neyse bari affedelim albayrakı.büyüklük herzmanki gibi bizde kaldı ;)
AFFETMEK ALLAHA MAHSUSTUR BİZ İNSAN OLARAK SADECE ONLARIN SÖZLERİNİ AFFEDEBİLİRİZ.....
1967 dernek serkan20 11.10.2007, 16:43 büyüklük ve efendillik bizde kalsın her zamanki gibiA
AFFETMEK ALLAHA MAHSUSTUR BİZ İNSAN OLARAK SADECE ONLARIN SÖZLERİNİ AFFEDEBİLİRİZ.....
bizde yaptıkları açıklamalar ve kullandıkları ifadeleri affettik dedik;)
bizde yaptıkları açıklamalar ve kullandıkları ifadeleri affettik dedik;)
zaten kullandıkları söz ve ifadeler insanların kişiliğini belirtir
Büyüklüğün kazanılan şampiyonlukların sayısında olmadığını tüm Türkiye gördü...
BU ALBAYRAK, YENİŞAFAK GAZETESİ'NİN SAHİBİ Mİ* BİLEN VAR MI*
EVET YENİ ŞAFAK GAZETESİNİN SAHİBİ.
PARTNER58AHMET 11.10.2007, 18:08 sivasın ve yiğidonun takım başkanınada bu yakışırdı aten sayın ot yakmazı kutluyorum gösterdiği centilmelikten dolayı teşekür ederimyakışır sayın ot yakmaza
sabri simsek 11.10.2007, 18:28 Centilmen kulubumuzun centilmen baskaninada bu yakisirdi zaten bu olayin artik gundemden dusmesi gerekiyordu
Del Piero 11.10.2007, 21:20 Büyüklüğün kazanılan şampiyonlukların sayısında olmadığını tüm Türkiye gördü...
aynen katılıyorum arkadaşıma.. büyük başkan otyakmaz sivaSSporun büyüklüğünü davranış şekli ile konuşmaları göstermiştir...
NAUGHTYBOY58 11.10.2007, 21:22 18.Haftayı ßekleyim ;)..........
samet yıldız 11.10.2007, 21:36 otyakmazın yönetici seçilmesi sevindim
ts le dostluğun devam etmesi de güzel
gerek yoktu ama neeeeyyseee :D
Ultra sivasli 12.10.2007, 00:12 MECNUN GARDIMLA NE KADAR ÖGÜNSEK AZDIR BÖYLE BASKANIMIZ OLDU ICIN NE KADAR ÖGÜNSEK AZDIR ADAM GIBI ADAM MECNUN
Başkanımız neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilen tam anlamıyla bir başkan.Hep başımızda kalması dileklerimle..çOK güzel bu arada en ii yönetici seçilmesi;)
nazimgulturk 12.10.2007, 01:19 TEBRİKLER BAŞKANIMIZA EN GÜZELLERİ YAKIŞIR.....
serhatcan 12.10.2007, 11:10 BU ALBAYRAK, YENİŞAFAK GAZETESİ'NİN SAHİBİ Mİ* BİLEN VAR MI*
evett. o kardeşlikten,barıştan,insanalı ktan hiç söz etmeyen gazetenin sahibi
serhatcan 12.10.2007, 11:13 YAWWW İŞİN ÖZÜ ŞU. SİVASLI OLARAK GURURLA İZLEDİĞİM SAYIN BAŞKANIMIZ MECNUN OTYAKMAZIN 17 KULÜP BAŞKANLARINA VERDİĞİ DERS. GERÇEKTEN DERS NİTELİĞİNDE BİR TAVIR GÖSTERİYOR. KUTLUYORUM BAŞKANI.
1967_DERNEK_MUSTAFA 12.10.2007, 13:42 benim anlamadığım konuşuyorsun konuşuyorsun sonrada dostluk yapıyorsun bunu baştan yapsan olmaymıydı sayın nuri albayrak
1967_DERNEK_MUSTAFA 12.10.2007, 13:44 yılın başkanı seçilen mecnun abiyide kutluyorum
yerliturkuaz 13.10.2007, 10:32 HER ZAMAN FAİR PLAY RUHUYLA HAREKET EDEN BİR TAKIMIZ BİZE YAKIŞANDA BUYDU ZATEN
35fulya58 13.10.2007, 10:40 Aslında affedilecek tarafları yok ama bayram için afedelim.
altuntas58 14.10.2007, 00:39 Helal olsun mecnun başkana kendisine yakışanı yapmış tam bir beyefendi duruşuyla sivası ve sivassporu nasıl temsil edileceğinini bir kez daha fufbol kauoyuna gösterdi seninle gurur duyuyoruz iyi varsın sayın başkanımız MECNUN ODYAKMAZ
yigidomustafa58 14.10.2007, 09:30 helal olsun başkan tebrikler...
|