Orijinalini görmek için tıklayınız : Tebrikler Trabzon

cemal58yiğido
11.10.2007, 22:13
Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, ilk yarıda kendi sahalarında oynayacakları tüm maçların hasılatını şehit ailelerine bağışlama kararı aldıklarını belirtti.

Albayrak, yaptığı açıklamada, son günlerde yaşanan terör saldırıları sonucu büyük üzüntü yaşadıklarını ifade ederek, "Ülkemizi kana bulayan terör saldırılarında şehit düşen gençlerimizi unutamayız" dedi. Bunun için üzerlerine düşün tüm görevleri yapmaya hazır olduklarını vurgulayan Albayrak, "Trabzonspor Kulübü olarak ilk yarıda oynayacağımız ve seyircimizin geleceği tüm maçların hasılatını şehit ailelerine bağışlama kararı aldık. Tüm kulüplerin de bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz" diye konuştu.

bizimde sivasspor olarak en azından bir maçımızın hasılatını şehit ailelerine bağışlayalım geçen günlerde böyle bir konu açmıştım fakat fazla dikkate alınmadı sanırım...

puar
11.10.2007, 22:16
tabi kendi sahalarında mac oynarlarsa...
en azından düşünce güzel tebrik ederim bende.

SEMİH-58
11.10.2007, 22:19
işte böyle işlerle gündeme gelmek varken ...

samet yıldız
11.10.2007, 22:20
ha aferin size böle işlerle duyurun kendinizi
yeniliyorsunuz
sivas a bağlıyıp duruyorsunuz olayları

Grup-aleM
11.10.2007, 22:50
Nasıl Gelecekler Vallaha eRDOĞLULAR 4 EYLÜLE GİREMEZ

mesut_tncsvs
11.10.2007, 22:52
helal olsun valla bizde başkandan böyle bir destek bekliyoruz şehit aileleri için en azından 1 maçın gelirini şehit ailelerine aktaralım sizler ne düşünüyosunuz

abdurrahim_58
11.10.2007, 22:55
TRABZONSPOR KULUBUNU BU TURLU DAVRANISINDAN DOLAYI TEBRİK EDER ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA ANARIZ..

FatihCan
11.10.2007, 22:56
bunlar reklam kokan hareketler nuri.. türkiye kamoyna şirin görünmeye çalışma.. derim ama yinede eyvallah demek düşer yiğidoya :)

yigido Atilla
11.10.2007, 23:37
Nuri Albayraki en cok elestirenlerden biri de bu sitede benim.!!
Bu Gün Sehit Aileri icin yaptigi jestle Türkiyede tarafli Tarafsiz herkesin gönlünde taht kurdu. Nuri Baskani Alkisliyorum. Iste gercek Trabzonsporun baskani böyle olmali,Büyük Düsünmeli kücük seylerle Medyayi oyalayip gündem degistirmemeli. Türkiye liginde 6 kez Sampiyon olmus Takimin Baskani Asla Anadolu takimlari ile küs, dargin olamaz, olmamali. Sampiyonlugun yolu nun Anadoludan gectigini unutmamali. Trabzonsporun nicin uzun yillar sampiyon olmadigini biraz arastirirlarsa cevabini cok cabuk bulurlar..Eger Unuturlarsa bir 23 sene daha beklerler, arti Anadoluda siradan biri takimi olurlar....

drummer
12.10.2007, 00:01
helal olsun adama.başka yürekli adam varmı acaba,kulüplerin içinde...

Ultra sivasli
12.10.2007, 00:08
helal olsun adama.başka yürekli adam varmı acaba,kulüplerin içinde...

NURI BASKAN STADTA KACAK DELIK ARARKEN MECNUN BASKAN AVNI AKERDE O GÖZÜ DÖNMÜS SEYIRCILERIN ARASINA DALDI BASKA YÜREKLI BASKAN BILIYONMU BEN BUNCA YILDIR FUTBOL SEYREDIRIM BÖYLE MANGAL YÜREKLI BASKAN GÖRMEDIM HELAL OLSUN SANA MECNUN GARDASIM ADAM GIBI ADAM

EyüphanAydın
12.10.2007, 00:22
spor bu işte SPOR BU BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL SAHADA KAVGA BİLE DEĞİL KÖTÜ GÜNLERDE YANIMIZDA OLUNMALI TEŞEKKÜRLER BAŞKAN

onetanem58
12.10.2007, 00:29
helal olsun diyecek bisey yok ..

altuntas58
12.10.2007, 00:33
Albayrak böyle bir karar aldıysa helal olsun şehit ailelerine gidecek her türlü yardımı destekleriz biz anadolu takılarının hasılatını verelim ama istanbul takımları bu işe el atmalı eğer şehit ailelerine bir şeyler yapılmasını istiyorlarsa stad gelirlerini vermeliler bizde az çok demeden verelim fenerbahcenin bir mac hasılatı bizim bir sezondan aldığımız paradan fazla onun için hani büyük takımlarya görelim nasıl büyüklermiş halep ordaysa arşın burda

yigidoo
12.10.2007, 01:05
Selam.. Düsunce güzel ama biraz isterseniz hesap yapalim ! 6 mac seyircisiz oynuyacak? geriye kalanmaclarida yarisi disarda olacak ! evde oynadigi maclarida saten fazla seyirci gelmiyorki ! gelende yönetimi vede hocayi poresto ediyor saten vede onlarda bedeva giriyor maclara ! Sayin baskan hangi gelirleri bagisliyor bizim sehit aileler ! ? o kadar istiyorsa alsin sehit ailelerin kücuk cocuklarin okutsun vede yetistirsin onlarin masraflarin karsilasin.
Yinede Ts baskanin vede böyle guzel fikir sahiplerin canin gönulden kutlarim.

Besyo_cu
12.10.2007, 01:07
Kendisini içine düştüğü durumukurtarmak için böle birşey yapıyor yoksa nerde onda bunu yapıcak yürek

nazimgulturk
12.10.2007, 01:16
Nasıl Gelecekler Vallaha eRDOĞLULAR 4 EYLÜLE GİREMEZ

BAYA GELECEKLER SEN Mİ ENGEL OLACAKSIN...

ÇOK GÜZEL VE ONURLU BİR DAVRANIŞ TEBRİK EDERİM.....

sabri simsek
13.10.2007, 00:45
Trabzonspor,u kutloyoruz bu ornek davranisindan dolayi Trabzonspor'un boyle davranislarla gundeme gelmesi guzel.

jakobieen
13.10.2007, 00:52
bunlar reklam kokan hareketler nuri.. türkiye kamoyna şirin görünmeye çalışma.. derim ama yinede eyvallah demek düşer yiğidoya :)

biri bana muhalif mi demişti :) , bari şu hassas konuda şunları yazmayıverin be, keşke tüm kulüpler böyle REKLAMLAR yapabilse..

TEBRİKLER TRABZON...

35fulya58
13.10.2007, 00:53
Demagoji mi yapıyor hem futbolcu dövücekler hemde sahalarında maç yapmayı beklicekler. Önce insanı sevmeyi öğrensinler...

ceza_tolga_rep
13.10.2007, 02:32
bu olay başkan nuri efendinin kendini affettirmek için yapmış olduğu bir olaydır.ama yinede tebrkler.

arkadaşlar bu arada bazı kendini bilmezler şehit aileleri üzerinden ara toplamaktalar ve sahte dernek kurmaktalar.lütfen dikkatli olalım.

ayazoğlu
13.10.2007, 04:36
Boş laflara karnımız tok kendi sahalarında maç varmıki bol keseden atıyor

terelelli
13.10.2007, 08:09
Boş laflara karnımız tok kendi sahalarında maç varmıki bol keseden atıyor

evet dostum var.g.saray,g.antep ve i.bb maçları var.tam üç tane...

yerliturkuaz
13.10.2007, 10:24
YAPTIĞI DAVRANIŞ ÇOK YERİNDE TRABZON BAŞKANININ HERKESE ÖRNEK OLACAK BİR DAVRANIŞ AMA BU TÜR OLAYLARIN TERÖRÜN SON BULMASI GEREKİR ARTIK AİLELERİN ACI ÇEKMESİNE KİMSE DAYANAMIYOR

stsy21
13.10.2007, 15:36
biri bana muhalif mi demişti :) , bari şu hassas konuda şunları yazmayıverin be, keşke tüm kulüpler böyle REKLAMLAR yapabilse..

TEBRİKLER TRABZON...

Sana katılıyorum jakobieen böyle hassas konularda daha dikkatli olmalıyız.Unutmayalım ki bir insanı sevmeyebilirsiniz ama bu adamın hiç mi iyi bir işi olmayacak...

dogukan58
13.10.2007, 15:55
yürekten destek vermekle beraber siddetlede kutluyorum bu ruhu kaybetmedikleri için ne mutlu onlara NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

markolinkow
13.10.2007, 16:48
herkes demiski sahalarında oynadıgı macta seyirci yok ceza nedeniyle diye unutmayınki
Trabzonsporun tüm macları lig tv de o nedenle her mac reklam geliri tv geliri vs bi ton para giriyo
ayrıca seyircisiz de olsa bi fikir atmıs ve uygulayacam demis onu da karalam pesindesiniz helal olsun
konuyu hemen dayak yeme olayına ceviriyosunuz

ayrıca biri yazmıs 4 eylüle nasıl gelcek Trabzonlular diye

Trabzonlular mert adamlardır korku bilmezler
gelirler,kendilerine bi ayıp edilirse ayıbı temizlerler,giderler
senmi engelleyeceksin

sivaslıavukat
14.10.2007, 00:15
Demagoji mi yapıyor hem futbolcu dövücekler hemde sahalarında maç yapmayı beklicekler. Önce insanı sevmeyi öğrensinler...

Görüşe aynen katılıyorum.

Kanaatimce tribüne seyirci çekebilmek için düşünülmüş bir tutum ancak sonuçta yine de şehit aileleri adına sevindirici bir eylem.

puar
14.10.2007, 14:27
bu sene bakın bakalım kaçhafta trabzon içerdemac oynayacak bencde demogojiden başka bişey değil.

__MeHMeT__
14.10.2007, 16:24
İyiye iyi,güzele güzel demek lazım..Düşüncelerinden dolayı tebrikler Trabzon diyorum..saygılar

SenSetik
14.10.2007, 23:27
HANGİ TAKIMLA ARAMIZDA NE OLURSA OLSUN MİLLİ DUYGULARDA BİRLEŞMELİYİZ VE BU TİP DÜŞÜNCELERİ DESTEKLEMELİYİZ.HEPİMİZ EN ÖNCE TÜRKÜZ VE VATAN İÇİN BİŞEYLER YAPMAK GEREKTİĞİNDE TEK YÜREK OLMALIYIZ.MİLLİYETÇİ TRABZONLU KARDEŞLERİMİZE DESTEK VERİYORUM.BURADAKİ MAÇTADA BÜTÜN OLAN BİTENLERİ UNUTACAĞIMIZ VE UNUTTURACAĞIMIZ BİR ORTAMDA MAÇIN OYNANMASINI DİLİYORUM.

astaravisa
16.10.2007, 12:52
bu sene bakın bakalım kaçhafta trabzon içerdemac oynayacak bencde demogojiden başka bişey değil.
için fesat be kardeş. bu haberide mi görmedin.
Trabzonspor Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin satıldığı İstanbul'daki Ts Club mağazası 1 aylık gelirini şehit ailelerine bağışlama kararı aldı.

İstanbul Haznedar'daki Ts Club mağazası 15 Ekim-15 Kasım arasındaki tüm satışların karını şehit ailelerine bağışlayacak. Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın, bordo-mavili takımın ilk yarı sonuna kadar oynayacağı maçların tribün hasılatlarını şehit aileleri ve gazilere bağışlayacaklarını açıklamasının ardından İstanbul'daki Ts Club mağazası da 1 aylık gelirini şehit ailelerine ve gazilere bağışlama kararı aldı. Ts Club Haznedar Mağazası Müdürü Hüseyin Avni Kazancı, Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'ın şehit ailelerine gösterdiği teveccühün ardından, Ts Club olarak da kampanyaya kayıtsız kalmayacaklarını ifade ederek, "Trabzon'daki taraftarlar, maça giderek hem takıma hem de şehit ailelerine destek verecek. İstanbul'daki taraftar da, hem takımının lisanslı ürününü giyecek ve bu yolla şehit ailelerine de destek verecek. 15 Ekim-15 Kasım 2007 arasındaki tüm satışların karını şehit ailelerine bağışlayacağız. Bu katkı onların acısını belki dindiremeyecek ama Trabzonspor ve Ts Club'ın şehit ailelerinin yanında olduğunu göstermek istiyoruz. Her zaman olduğu gibi Trabzonspor taraftarı bu kampanyada da üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" şeklinde konuştu.

Ts Club Müdürü Hüseyin Avni Kazancı, şehit ailelerine yardım etmek isteyen herkese uygun ürünler olduğunu ve bu kampanyaya katılmak için İstanbul'daki Trabzonsporlular'dan yoğun katılım beklediklerini de sözlerine ekledi.

abircan
16.10.2007, 13:44
bu işi ticarete dökenleri kınıyorum, biz ürünleri satacağız önce ana parayı çıkarıp sonra masrafları karşılayıp kalanıda şehidlere bağışlayacağız, geç bu martavalı yeter yahu, din bezirganlarından sonra şimdide şehid bezirganları artmaya başladı, yokmu allahaşkına bu memlekette adam gibi yönetici yahu

handsome5867
16.10.2007, 14:11
onun baska bi derdi daha sahayı açtırmak cezayı kaldırmayi istiyo

GuNaY
16.10.2007, 14:29
Trabzonu tebrik ederim,
Az yada çok, 3 veya 5 maç, ürünlerin karı veya tamamı...
Neden detaylara bu kadar takılıyorda asıl önemli olanı kaçırıyoruz anlamıyorum. Bırakalım artık şu ön yargıları. Daha iyisini yapmadığımız sürece eleştirmeyede hakkımız yok !

GOSt
18.10.2007, 19:21
konu vatan millet olduğu sürece hepimiz kardeşiz ama bunu başka bi amaçla yapıyorlarsa diyecek birşeyy bulamıyorum!:.

ekingölü
25.10.2007, 12:05
Helal olsun Trabzonspor umarım diğer takımlşarda bu konuda seni örnek alır.

puar
25.10.2007, 13:06
konu vatan millet olduğu sürece hepimiz kardeşiz ama bunu başka bi amaçla yapıyorlarsa diyecek birşeyy bulamıyorum!:.

hepimiz kardeşiz hepimiz yaradını bir hepimizin vatanı bir o durum farklı bu durum farklı...birlik olma zamanı...

ofgurleyuk78
25.10.2007, 14:18
Arkadaşlar; Lazı,Türkü, kürdü,çerkezi yok bu işin. Hepimiz Türk'üz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşlarıyız. Karınca, kararınca herkes elinden geleni yapmak zorunda. Canım MEHMET'im canını veriyor. Biz 5- 10 YTL.veremiyormuyuz? herneyse neye gücümüz yetiyorsa vermek zorundayız. Tabii gerek duyulduğunda Canımızı. Bu yardıma katılan herkesi, her Kurumu kutluyorum. Lütfen hiç değilse yazılarımızla Destek olalım. Çünkü biz YİĞİDO'yuz.

emresengul58
27.10.2007, 23:59
KENDİ SAHALARINDA SAZANLAR SAHYA DALIP CEZA YEMEZLERSE ÇOK GÜZEL BİR HAREKET OLUR..DÜŞÜNCESİ BİLE ÇOK GÜZEL

emresengul58
28.10.2007, 00:00
Arkadaşlar; Lazı,Türkü, kürdü,çerkezi yok bu işin. Hepimiz Türk'üz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşlarıyız. Karınca, kararınca herkes elinden geleni yapmak zorunda. Canım MEHMET'im canını veriyor. Biz 5- 10 YTL.veremiyormuyuz? herneyse neye gücümüz yetiyorsa vermek zorundayız. Tabii gerek duyulduğunda Canımızı. Bu yardıma katılan herkesi, her Kurumu kutluyorum. Lütfen hiç değilse yazılarımızla Destek olalım. Çünkü biz YİĞİDO'yuz.

ABİ ÇOK DOĞRU SÖYLEMİŞSİN AĞZINA SAĞLIK

zaralım 58
28.10.2007, 00:26
yapılması gereken olgun davranışı sergilediğinde dolayı tebrikler