Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR-Manisa LİG TV CANLI
ReDYiGiDo 16.10.2007, 16:35 Sivassporumuzun Bu haftaki macı ligtv den canlı yayınlanacaktır..
Sivasspor- Manisaspor
Gün : 22.10.2007 Pazartesi
Saat: 20:00
Yayın: Lig TV (Canlı)
merkez_emre 16.10.2007, 16:38 umarım bir gün o saatte baska mac olmadıgı ıcın değil Sivasspor büyük bi takım oldugu ıcın macımız canlı verilir..
(sivastakiler için )
MAÇ TRİBÜNDE İZLENİR ! ! !
sinan-58 16.10.2007, 16:39 bu canlı yayın seyirciye buyuk darbe vuracak gibi çunki bizim seyirci zaten maça zorla geliyor ustune hava buz gibi olunca maçı tvden izlemek istiyecek haliylede kahveler full çekecek
yigido_furkan 16.10.2007, 16:41 bnce maci lig tv vermesi etkilemez taraftari bu hafta gs kesinlikle puan kaybedecine inaniyorum eger Sivasta yenerse lider olacak bu yuzden stad ful dolar
Del Piero 16.10.2007, 16:47 bende yiğidoların bu hafta stadyumu dolduracağına inanıyorum pardon yiğido dedim özür.. çekirdekçilerin ve 3 büyükçülerin diyecektim kusura bakmayın :)
______________________________ ____
Anti-İSTANBUL
Grup-aleM 16.10.2007, 17:07 Kaavecıler YASADI:)) CAYLAR HeRZaMaN hEr yErdE sıVass
sivaslı-elif 16.10.2007, 17:11 OHHHHHH BEEEEEEEEEEEEEE ŞU LİG TV Yİ ALDIĞIMIZDAN BERİ DOĞRU DÜZ GÜN Bİ İŞE YARAMIYODU SONUNDA SİVASIMLA RENKLENCEK OLEYYYYYYY:):):):):)
GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUNA ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR...........
ibrahimovic7 16.10.2007, 17:14 oh be sivasımın maçını ilk defa ewde izliyeceğim kart buldum lig tv nin :D inşallah yeneriz ilk izlememde ewde:) bütün sivaslıları ewe çağıracam vallaha belki bahçeye masa kurarım :) antalyadan sevgiler
bu canlı yayın sadece biz gurbetteki yiğidolara yaradın inşallah sivastaki taraftarımızda yanlız bırakmaz takımımızı
yigidomustafa58 16.10.2007, 17:26 ohhh be lig tv den izliyecez Sivas'ı artık radyo no...
yusuf_yusuf 16.10.2007, 17:31 güzel olmuş ya süper yeneriz mutlakak bu maçı
yenicubuklu 16.10.2007, 17:35 hani diyorum burdan bir cagri yapsam acaba sivasspor hep pazertesi oynasada yigitleri canli izlesek kim bilir belkide yaparlar
sivasli_yldrm 16.10.2007, 17:44 valla lig tvde olması bi bakıma güzel sivasta olmayan taraftarlarımız için ama sivasta olanlar içinde kötü şimdi taraftarımız maçı lig tvden izlemeye kalkarsa işimiz kötü stadın yarısını ancak doldururuz inşallah sivasta yaşayan taraftarlarımız maça yoğun ilgi gösterirler ve inşallah kazanırız
altuntas58 16.10.2007, 18:11 umarım bir gün o saatte baska mac olmadıgı ıcın değil Sivasspor büyük bi takım oldugu ıcın macımız canlı verilir..
(sivastakiler için )
MAÇ TRİBÜNDE İZLENİR ! ! !
Haklısın kardeşim umarım bir gün sivasspor türkiye capında bir takım konumuna gelir sadece sivasın değil türkiyenin beğendiği bir takım anadolunun yıldızı olurda inşallah bizim maclarımızı canlı yayınlamak için mac sıralarını değiştiren bir takım oluruz
sivas_kangallı 16.10.2007, 18:19 süper bi hbaer sonunda sivası canlı canlı izlicez..
ibrahim58 16.10.2007, 18:27 BİZİM GİBİ SİVASTAKİ YİĞİDOLARA ÇOK GÜZEL BİR SÜRPRİZ OLDU.UMARIM SİVASPORUM MANİSAYIDA TUŞ EDER.İZMİRDEN YİĞİTLER DİYARINA SELAMLAR ŞAFAK:10 BABA GİDER SİVASINA
özsivasli1903 16.10.2007, 18:43 süper oldu ya almanyadan canli izleriz liderin macini
tek mac sivas ımızn ve yayınlacanak baya güsel olacak gurbetçi kardeşlerimizde rahatca izlerr ama sivass 4 eylülü dolduracak!..
yürü be sivas,liderliğe oynuyan bir takımın macını tv verıyo dıye trıbunler bos kalacaksa o trıbunlerı yıksınlar...alemın kralı sıvas... yiğidolar elbette dolduracaktır trıbunlerı ki macı izleyenler görsünler sivasspor aşkını....
samet yıldız 16.10.2007, 20:01 pazartesi 2 maç varya o yüzden birini seçmişlerdir o da şans ya sivasa geldi
yoksa koymazlardı
Divriği58- 16.10.2007, 21:27 bnce maci lig tv vermesi etkilemez taraftari bu hafta gs kesinlikle puan kaybedecine inaniyorum eger Sivasta yenerse lider olacak bu yuzden stad ful dolar
EVET MACIMIZ GS MACINDAN SONRAKI GUN EGER GS PUAN KAYBEDERSE LIDERLIK SASNIMIZ OLUCAK O YUZDEN DOLAR STAD
nazimgulturk 16.10.2007, 22:15 keşke daha sık maçlarımız canlı yayınlansada her zaman o zevki yaşasak...
ayrıca bu hafta tribünlerde bayrak gösterisi ve teröre lanet olacağı için ayrı bir şans olur ...
stadımız daha çok görülür..
sercan5858 16.10.2007, 22:21 yan, bence artık trabzon un maclarını vermemeliler her hafta ayrı bir anadolu takımının macı nı vermeliler trabzon sanki cok ii bir takım mı ki ondan daha ii ler var diger takımalra yazık oluor
red yigido solesene adresı bızde bakalım sen nerden bakdın
ya bu erzruumda kahveci açmaz ki sivasın maçını çok yakıyor diye..ben nasıl bakacaaam yaaa!!!!!:(
maçı nerden öğrendiniz verdiğini bi söleyın ya
MER-MER-BEY 17.10.2007, 12:20 red yigido solesene adresı bızde bakalım sen nerden bakdın
DEĞERLİ YİĞİDO.BU HAFTA TRABZONSPOR-BJK MAÇI VAR.İKİSİNİN MAÇI DENK GELDİĞİ İÇİN BİR ANADOLU TAKIMININ MAÇINI YAYINLAMAK İSTİYORLARDI.SİVASSPOR ZİRVEDE OLDUĞU İÇİN TAKIMIMIZI TERCİH ETTİLER.DİĞER 2 MAÇ İSE FB VE GS NİN MAÇLARI.YANİ TRABZONSPOR-BJK MAÇI SAYESİNDE HATIRLANDIK.MAÇI SİVAS DIŞINDAKİLER RAHAT İZLERLER ARTIK.CANLI CANLI YANİ...
TS VE BJK AYRI TAKIMLARLA YAPSALARDI OLMAYACAKTI...
BENDE YENİ ÖĞRENDİM.ANCAK TAHMİN ETMEKTE GÜÇLÜK ÇEKMEM.BU BAHSETTİĞİM MAÇTAN KAYNAKLANIYOR.ANLADİMİ SEN:)
DEĞERLİ YİĞİDO.BU HAFTA TRABZONSPOR-BJK MAÇI VAR.İKİSİNİN MAÇI DENK GELDİĞİ İÇİN BİR ANADOLU TAKIMININ MAÇINI YAYINLAMAK İSTİYORLARDI.SİVASSPOR ZİRVEDE OLDUĞU İÇİN TAKIMIMIZI TERCİH ETTİLER.DİĞER 2 MAÇ İSE FB VE GS NİN MAÇLARI.YANİ TRABZONSPOR-BJK MAÇI SAYESİNDE HATIRLANDIK.MAÇI SİVAS DIŞINDAKİLER RAHAT İZLERLER ARTIK.CANLI CANLI YANİ...
TS VE BJK AYRI TAKIMLARLA YAPSALARDI OLMAYACAKTI...
gardaş bi adres fln bişi yokmu ya
MER-MER-BEY 17.10.2007, 12:26 gardaş bi adres fln bişi yokmu ya
adresi napacan ya.burda konuyu açan vatandaş dos doru bi adamdır.inan ona yeter.p.tesi maçı izle işte.bende sana durumu anlattım.hadi bay.
soru sorma daha
maçı nerden öğrendiniz verdiğini bi söleyın ya
arkadaşım ligtv herhafta 4 maçı canlı veriyor...bu hafta derbi olduğu için bir maç boşta kalıyor...o bir maçı da sivas-manisa maçıyla dolduracajlar..
MER-MER-BEY 17.10.2007, 12:43 BENCE BURADAN DEĞİLDE ANA SAYFADA OLUŞTURULAN HABER DAHA ETKİLİ OLUR.MAÇIMIZIN LİG TV'DE OLDUĞUNU DUYURMAK GEREKİR.BURDA SAYFA ÜSTÜNE SAYFA OLACAK.MİLLET BİLGİ İSTİYOR.ZOR OLUR...
ReDYiGiDo 17.10.2007, 15:18 adresi napacan ya.burda konuyu açan vatandaş dos doru bi adamdır.inan ona yeter.p.tesi maçı izle işte.bende sana durumu anlattım.hadi bay.
soru sorma daha
MER-MER-BEY Hakkımdaki düşüncelerin için çok saol..
Sivaslıların Hepsi Dosdoğru adamlardır..
Macın Canlı Yayınlanacağını Özel bi kaynaktan aldım resmi olarak açıklanmadı o da Bugün yarın açıklanır..
Mer-mer-beyin de dediği gibi anlamak zor değil Her Hafta 4 Canlı mac veriliyor. Bu hafta bi derbi olduğu için 3 mac yayınlanacak geriye kalan bir macıda Sivas-Manisa macı olarak yayınlayacaklar cünkü düşünülüyor ki kalan maclardan en çekişmelisi bizim mac olacak ve izlenecek yoksa sivasa ayrıcalık yaptıklarından değil..
Sevgili yiğidolar Manisa ve Ege basını geçen yıl Sivas'ın Manisa'ya yaptığı sürprizi sürekli hatırlatıp tarihin tekerrür edeceğini ve Manisa'nın Sivasspor'a şok yaşatarak geçen yılın intikamını alacağını yazıyorlarmış. Yani adamlar ekstradan motive olmuş bir şekilde Sivas'a gelecekler. Buna bir de maçın Lig Tv'den naklen yayınlanacağını ve adamların tüm Türkiye'ye kendilerini ispatlamak için özel gayret sarf edeceklerini düşünürsek maç boyunca 12. adam olan taraftarımıza ne kadar fazla ihtiyaç hissedeceğimiz gerçeği daha da önem kazanıyor.
Bu yüzden diyorum ki maç TV'den değil staddan izlenir. Lütfen Sivassporumuzu yanlız bırakmayın Sivas'taki Yiğidolar!
ReDYiGiDo 18.10.2007, 13:19 Macın LİG TV ' den canlı yayınlanacağını gösteren bi adres veriyorum bilginize...
Sivasspor- Manisaspor LİG TV CANLI TIKLAYINIZ. (http://www303.sahadan.com/TV/MacSaat.aspx)
Sivasspor- Manisaspor LİG TV CANLI TIKLAYINIZ. (http://www303.sahadan.com/TV/MacSaat.aspx)
tıkladıktan sonra tarih olarak ayın 22 sini seçin ve listeleye tıklayınız..
alcapon74 18.10.2007, 13:49 arkaaşlar olaya birde şu yönünden baksanıza yaww SİVASSPOR artık büyük takım puan durumundanda belli 2.durumdayız lig tv versin maçı ben hemşerilerimizin bu maça önem vereceğini ve türübünleri dolduracağını düşünüyorum bundan hiç şüphem yok...
Suşehrili yiğido.
Cengiz Şahin
zaralım 58 18.10.2007, 13:52 SİVASLI-elif sen yinede tribünden desteğini ver stadyumu tıklım tıklım dolduralım
Sevgili yiğidolar Manisa ve Ege basını geçen yıl Sivas'ın Manisa'ya yaptığı sürprizi sürekli hatırlatıp tarihin tekerrür edeceğini ve Manisa'nın Sivasspor'a şok yaşatarak geçen yılın intikamını alacağını yazıyorlarmış. Yani adamlar ekstradan motive olmuş bir şekilde Sivas'a gelecekler. Buna bir de maçın Lig Tv'den naklen yayınlanacağını ve adamların tüm Türkiye'ye kendilerini ispatlamak için özel gayret sarf edeceklerini düşünürsek maç boyunca 12. adam olan taraftarımıza ne kadar fazla ihtiyaç hissedeceğimiz gerçeği daha da önem kazanıyor.
Bu yüzden diyorum ki maç TV'den değil staddan izlenir. Lütfen Sivassporumuzu yanlız bırakmayın Sivas'taki Yiğidolar!
Tribünde elinde 15 bin bayrak 15 bin Yiğido inşallah Türkiye'ye bu ülkeye olan sevdasını ispatlayacaktır. Haydi Yiğidolar tribüne...
SivasLady 22.10.2007, 13:37 soran arkadaslar var :)
evet mac ligtv yayini
ama sadece sivas disinda olanlar icin :D
Sivas`dakiler lütfen tribünde yerlerini alsinlar
Ss--58--Ss 22.10.2007, 14:22 bende ekran karşısından destek vereceğim.haydi yiğidolar bu gün stadı dolduralım...sivasta olsaydım bu maçı kaçırmazdım
yigido_bekir 22.10.2007, 17:49 birazdan cıkıcam kacxmaz ızlıcem gelırı takıma versınler yayıncı hakkından
BİLETLER BİTMİŞ YA MAÇA GİDEMİYORUM DÜŞÜNEBİLİYORMUSUNUZ:)))
UTKUM_58 22.10.2007, 18:25 BİLETLER BİTMİŞ YA MAÇA GİDEMİYORUM DÜŞÜNEBİLİYORMUSUNUZ:)))
sana satayimda maca git arkadasimm aa :=)))
KeruLLu_17 22.10.2007, 18:27 Maçı Alem Fm Radiomu Verio Yine ? Netten Dinlemek İStiorumda..
etzel1967 22.10.2007, 18:27 taraftarımıza büyük görev düşüyor...taraftar tıpkı bursa maçındaki gibi, sonuç ne olursa olsun, takımımızı desteklemeli...malesef gurbette olduğumuz için tv ile idare edecez...takımımızın Allah yardımcısı olsun...
yigidolar06 22.10.2007, 18:32 GÖRÜNTÜLER HARİKA GURUR DUYDUM TERÖRE KARŞI DURUŞUMUZ MAÇA İLGİ TÜRÜBÜNLER HARİKA TÜRK MİLLETİ KAZANDI
gurbette tv ile idare etmek zorundayız. yüreğimiz sizinle yiğidolar.
UTKUM_58 22.10.2007, 18:38 VAY BE SIVASIMIN SAHASI SIMDI FULL DOLU HEEE ALLAHA SUKURR DUYARLI BIZIM MEMLEKETIMIZIN INSANI, insallah kazanirda mutlu ederiz taraftarimizi....
sana satayimda maca git arkadasimm aa :=)))
DOĞRU KONUŞ LAN NE ÖYLE SATIYIM MATIYIM ŞU SIRALAR HEPİMİZ AKRDEŞİZ DİYE SLOGAN ATIYORUZ SENİN YAPTIĞIN TERBİYESİZLİĞE BAK
UTKUM_58 22.10.2007, 19:04 DOĞRU KONUŞ LAN NE ÖYLE SATIYIM MATIYIM ŞU SIRALAR HEPİMİZ AKRDEŞİZ DİYE SLOGAN ATIYORUZ SENİN YAPTIĞIN TERBİYESİZLİĞE BAK
NEYSE SENIN SEVIYENE DUSMEYECEGIMM ILK ÖNCE LAN KELIMESINI BANA KULLANMA!!! ikincisi BEN GURBETTEN KATILDIGIM ICIN SADECE ESPIRI YAPTIM SEN BILETLER TUKENMIS MACA GIDEMEYECEGIM DEDIN. BENDE SANA BILET SATAYIMDA MACA GIT ANLAMINDA SOYLEDIM.ANLAMA KAPASITENDEN DOLAYI SANA YOLLADIGIM ESPIRI LI YAZIMDAN GERCEKTEN PISMAN OLDUM..NEYSE BANA TERBIYEYI OGRETECEK INSAN LANLI KONUSMAYAN OLSAYDI OZAMAN TERBIYESZLIK YAPTIGIMI DUSUNECEKTIM...
1. si saygı çok öenmli ilk başta satayım kelimesi çok seviyesizce bir kelimeydi
2.böyle şakalar ne anlama geliyor anlamak mümkün değil
herkese böyle şaka yaparsak sonumuz ne olur??? her kes şaka yapsın o zaman seviyesizce
yigidolar06 22.10.2007, 21:23 1. si saygı çok öenmli ilk başta satayım kelimesi çok seviyesizce bir kelimeydi
2.böyle şakalar ne anlama geliyor anlamak mümkün değil
herkese böyle şaka yaparsak sonumuz ne olur??? her kes şaka yapsın o zaman seviyesizceNE OLUYOR ARKADAŞLAR DESTURRRRRRRR LİDERLİĞİMİZİ KUTLUYALIM. ŞU GERCEKLERDEN HABERİMİZ OLSUN BU SİTEDE HERKES BİRŞEYLER YAZIYOR O KİŞİLERİDE TANIMIYOR BİR KELİMEDEN BİR CÜMLEDEN KIL KAPIYOR LÜTFEN SAYGILI OLALIM BİRBİRİİZE KARŞI
jakobieen 25.10.2007, 10:19 konya maçından sonra ilk yarının sonuna kadar sivasımın oynayacağı 7 maçın 6 sı ligtvde olacak büyük ihtimalle.. gurbetteki taraftarlara duyurlur :)
inşallah bu en çok bizlere yaradı büük keyifle hedfe giden takımımızı canlı canlı izleyeceğiz.
altuntas58 25.10.2007, 10:31 Sivassporun maclarının liğ tv den canlı yayınlanması biz gurbetteki yiğidoları çok sevindirmiştir inşallah sürekli veririlerde bizlerde madur olmayız sivasımızın her macı bizler için çok değerlidir
|