Orijinalini görmek için tıklayınız : HELAL SANA ASKER!!

SivasSpor.Com
16.10.2007, 21:29
http://www.internethaber.com/images/news/48414.jpg

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Vestel Manisaspor maçına bütün Sivaslıların Türk bayraklarıyla gelmelerini ve hangi takım gol atarsa atsın asker selamı vermelerini istediklerini söyledi.

Turkcell Süper Lig'de pazartesi günü sahasında Vestel Manisaspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yaptığı idmanla sürdürdü.

Bu maçta hangi takım gol atarsa atsın tribündeki herkesin asker selamı vermelerini de isteyen Uygun, ''Aynı zamanda Türk bayraklarıyla gelip Türkiye'ye bir bütünlük sergilemelerini, herkesi alkışlamalarını, fair-play'i de sahada en iyi şekilde göstermelerini istiyoruz'' diye konuştu.

Vestel Manisaspor maçından galip ayrılmayı hedeflediklerini ifade eden Uygun, ''Kazanmak istiyoruz. Kazanarak daha güzel yerlere doğru hedeflerimize ulaşmak için Vestel Manisaspor maçına odaklanmış durumdayız. İnşallah kazanırız'' dedi.

Kart cezalısı Hayrettin'in bu maçta yer alamayacağını ifade eden Uygun, milli takım kadrolarında yer alan futbolcular döndükten sonra bu maça tam kadro hazırlanacaklarını bildirdi.

Her şehit ailesine bir ev

Şehit aileleri için başlatılan kampanyaya da herkesin destek olmasını isteyen Uygun, şöyle konuştu: ''Esas benim idealim, Türkiye genelinde başlatmak istediğim ve başlatacağım kampanya, her şehit ailesine ve birinci dereceden gazi olanlara ev verilmesidir. Devletimiz onlara belli ölçülerde maaşlarını, tazminatını ve onunla birlikte burslarını hazırlamaya çalışıyor. Biz de bu 5 bin şehidimizin ailelerine birer ev kazandırabilirsek en azından bu vatan için şehit olan aslanların, ahirette mekanları cennet olur, dünyada yaşayanları da en azından bir nebze de olsa rahat ettiririz. Dolayısıyla bizim kampanyamız da bu. Yani Sivaslılar olarak bütün şehitlere ev bağışlayabilmek.''

Milli futbolcuların asker selamı

Uygun, futbolculuk döneminde verdiği asker selamıyla tanındığının hatırlatılması ve milli takım futbolcularının Moldova maçında İstiklal Marşı okunurken asker selamı vermesi hakkındaki duygularının sorulması üzerine ise, şunları kaydetti:

''Dünyanın en büyük, en güçlü askeri Türk askeri. Dolayısıyla bir asker dünyaya bedel. Onların en kutsal tanımlarından bir tanesi de asker selamı. Onlar da milli takımda bu vatan için hizmet ediyorlar. Dolayısıyla bir dayanışma göstergesidir. Türkiye'ye, dünyaya dayanışma içerisinde olduğumuzu göstermek zorundayız. O yüzden takdire şayandı yaptıkları.'' <script type="text/javascript"></script>

edebiyatisyen
16.10.2007, 21:45
hocam artık herkes size özeniyor.........

Grup-aleM
16.10.2007, 21:49
Bulent Hocama Saygılarımı Sunarım Gusel Bı Dusunce Spor Sevgı Barıs Ve Kardeslıktır

samet yıldız
16.10.2007, 21:56
yaw nerde güzel bir davranış varsa bizm hocada :D

1967_DERNEK_MUSTAFA
16.10.2007, 22:59
ne diyeyim asker bülent bu düşüncene sadece şapka çıkarıyorum saygıyla önünde eğiliyorum

sivas_kangallı
16.10.2007, 23:23
süper bi fikir zaten bu fikir çıksa çıksa bülent hocadan çıkar helal olsun hocam sizi tebrik ederim..

alkanmustafa
16.10.2007, 23:23
VALLA BÜLENT HOCAM SEN HERŞEYİ SÖYLEMİSSİN ZATEN BİZİDE SANA KATILIYORUM DEMEK KALIYO

muhsin koçak
17.10.2007, 00:23
söyleyecek bir söz bulamıyorum hocam,arkandayız.

CÜSSKB-Aynur
17.10.2007, 16:13
Daha öncedende hatırlanacağı gibi Türkiyede ilk Sporcular için Hastane açmak istediğini açıklamıştı.

Hocamızın Türkiye de birşeylerin öncülüğünü yapma çabalarını takdirle karşılıyoruz.

yigidoo
17.10.2007, 16:15
Selam..
Bir insanin icide disida ayni olursa böyle hocamizi gibi olur iste.Adam gibi Adam,Sivasspor da böyle adam gerek.
Şehitler tepesi boş değil,
Biri var bekliyor.
Ve bir göğüs, nefes almak için;
Rüzğar bekliyor.
Türbesi yakışmış bu kutlu tepeye;
Yattığı toprak belli,
Tuttuğu bayrak belli,
Kim demiş meçhul asker diye?
Destanını yapmış,kasideye kanmış.
Bir el ki;ahretten uzanmış,
Edeple gelip birer birer öpsün diye faniler!
Öpelim temizse dudaklarımız,
Fakat basmasın toprağa temiz değilse ayaklarımız.
Rüzğarını kesmesin gövdeler
Sesinden yüksek çıkmasın nutuklar,kasideler.
Geri gitsin alkışlar geri,
Geri gitsin ellerin yapma çiçekleri!
Ona oğullardan,analardan dilekler yeter,
Yazın sarı,kışın beyaz çiçekler yeter! Söyledi söyleyenler demin,
Gel süngülü yiğit alkışlasınlar
Şimdi sen söyle söz senin.
Şehitler tepesi boş değil,
Toprağını kahramanlar bekliyor! Ve bir bayrak dalgalanmak için;
Rüzğar bekliyor!
Destanı öksüz ,sükutu derin meçhul askerin;
Türbesi yakışmış bu kutlu tepeye
Yattığı toprak belli,
Tuttuğu bayrak belli,
Kim demiş meçhul asker diye?...

altuntas58
17.10.2007, 16:16
Helal sana asker BÜLENT sizi her zaman taktir ediyordum şimdi daha çok taktir ediyorum bu insancıl duygularla şehit kardeşlerimize karşı beslediğiniz güzel duygular hepimizin gönlündeki duygu ve düşüncelere rehber olmanız bizleri ayrıca sevindirdi önümüzdeki sivasspor- manisaspor macına gelecek yiğidolara türk bayrakları ile gelmelerini ve kim gol atatsa atsın alkışlamalıyız demeniz bir fair play lık cercevesi içinde verdiğiniz mesajı bütün türkiyeye burdan duyurmanız sizin ne kadar sağ duyu sahibi olduğunuzun bir işaretidir ayrıca şehit ailelerini ve gazilerimizi bir ev bir yuva sahibi yama cabalarınız bu ince ruha sahip olmanız inanın bizleri daha çok gururlandırdı sizin gibi bir hocamız olduğu için ne kadar öğünsek azdır

EyüphanAydın
17.10.2007, 20:11
gelenek değişmedi nesilden nesile buna en etikin en yatkın futbolcu bence mehmet yıldızdır

yigidomustafa58
17.10.2007, 23:54
Gerçekten güzel bir düşünce hocam tebrikler..

sabri simsek
18.10.2007, 00:15
Tebrikler asker bulent guzel dusuncelerin icin

alico58_58
18.10.2007, 07:51
HELAL OLSUN SANA BÜLENT HOCA İNŞALLAH ALLAH SENİN YÜZÜNÜDE HEP GÜLDÜRÜR.

zaralım 58
18.10.2007, 08:56
bülent hocamız gerçekten içi vatan ve toprak sevgisiyle dolu milliyetçi düşünceye sahip buda insanda olması gereken özelliklerden bir kaçı bülente hocaya buradan birkez daha saygı ve sevgilerimi sunuyorum

Dağcı
18.10.2007, 09:11
Bülent Hoca'nın bu düşüncesi çok güzel.

Ayrıca Bülent Hoca'nın Türk futbolu ve futbolcusu için de bir çok projesi var. İnşallah zamanı gelince bunları yapabilir.

Lestat
18.10.2007, 13:04
baskanimiz bir harika, antrenorumuz bir harika, basta m. yildiz olmak uzere futbolcularimiz bir harika, SIVAS sehrimiz bir harika hele insanlarimiz dahada harika.

Allah TURKIYENIN dort bir yanina bu kadar guzelliklerin yarisini verse, olur TURKIYE HARIKA...

INANILMAYACAK KADAR GURUR DUYUYORUM SISLILIGIMLA...