Orijinalini görmek için tıklayınız : ASKER´İN GÖZYAŞLARI..
SivasSpor.Com 22.10.2007, 20:26 http://www.internethaber.com/images/news/48870.jpg
Sivasspor'un sert mizacıyla bilinen ve futbolculuğu döneminde attığı gollerin ardından selam durması nedeniyle "Asker Bülent" olarak anılan Bülent Uygun, Vestel Manisaspor maçı öncesi gözyaşlarını tutamadı.
Sivasspor Vestel Manisaspor karşılaşması öncesinde, terör saldırılarında şehit düşen askerlerimiz için yapılan saygı duruşu sırasında, Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun gözyaşlarını tutamadı. Saygı duruşu süresince asker selamı veren Bülent Uygun, saygı duruşunun ardından yaşlı gözlerle kulübeye döndü.
helal olsun sana efsane antrenorumuz bulent uygun seni cok seviyoruz
evdeyim maçı ligtv de izliyorum ve o saygı duruşu esnasında ben de gözyaşlarıma hakim olamadım bülent hoca gibi...
ama bu gözyaşlarında boğulacak tüm ******** teröristler....
KeruLLu_17 22.10.2007, 20:35 Gerçekden Çok Duygulu Kareler Bunlar...
Halkımızın Hassasiyetini Görüyoruz....
sarkislali 22.10.2007, 20:35 Hocam, hem Sivas sehrine hem futbol tarihine adini altin harflerle yazdirdin. Kalbin gibi tertemiz, centilmen bir takim yarattin. Bu takim senin eserin.
Gözyaslarimizin bedeli bir gün muhakkak ödenecek.:confused:
KÖYLÜM_58 22.10.2007, 20:40 O GÖZ YAŞLARI HAİNLERİ BOGACAK İNŞALLAH SİVAS SENİNLE GURUR DUYUYOR ASKERİM.
kangalli58yasin 22.10.2007, 20:44 Bosuna Asker Bülent diye bir adi yok !
Helal Olsun bee . Birtek Bülent Uygundan gelir böyle bi sey !
bu vatanın bir karış toprağını bölemezler. bu göz yaşları sel olup vatan hainlerini boğacaktır.
ademgoze 22.10.2007, 20:57 evet bülent hoca çok duygulandı...........
_bling_lady- 22.10.2007, 21:19 canim yigidolarim hepinizin sözlerini cok takdir ediyorum.
herkez bilsin,duysun ve olmayan beyinlerinin icine kazisinlar :bu vatanin hickimiseye verecek bir avuc topragi bille yok!!(özelikle ABD,ermenistan,israil ve avrupa)bu vatan ugruna ne fatihler gelmis gecmis. Ooo hainler bilsinki türkiyede 70 millioyon fatihler genc osmanlar var!!!
emrahc58 22.10.2007, 21:30 http://www.resimsakla.com/upload/guest/news_manset_resim_3p_BulentUyg un008.jpg
emresengul58 22.10.2007, 21:41 Helal olsun Bülent Abi..Adam gibi adam böyle olunur işte...Başkanıyla Takımıyla Antrenörüyle..Kısacası herşeyiyle örnek bir takım Sivasspor..
keşke herkes bülent hoca gibi dürüst olsa.ASKERİME ASKER SELAMI YAKIŞIR
Hocam, hem Sivas sehrine hem futbol tarihine adini altin harflerle yazdirdin. Kalbin gibi tertemiz, centilmen bir takim yarattin. Bu takim senin eserin.
Gözyaslarimizin bedeli bir gün muhakkak ödenecek.
sivas_kangallı 22.10.2007, 22:45 sivas halkı seninle gurur duyuyor hocam seni çok sewiyoruz....
yigidomustafa58 22.10.2007, 22:47 gerçekten Türkcell Süper Lige böyle bir antrenör gelmedi efsane sensin asıl Bülent hoca...
her gece yatmadan önce birkaç dakikamızı ayırarak şehidlerimize fatihalar askerlerimize dualar gönderelim inşallah.
Del Piero 22.10.2007, 23:04 helal olsun yiğidolarıma helal olsun bülent uygunumuza namı değer asker bülentimize helal olsun hocam her zaman arkandayız
SivasLady 22.10.2007, 23:04 macin özetinde gördüm simdi
cok duygulandim herkes gibi
bu vatan bizimdir ve biz ona sahip cikacagiz
bize kimsenin gücü yetmez
ceza_tolga_rep 22.10.2007, 23:05 bende çok duygulandım.
bülent oca gibi vatanı seven adamlar olduğu sürece bu ülkeyi kimse bölemez.
velibircan 22.10.2007, 23:19 HOCAM SANA CANIMIZ FEDA...BU HASSASİYETİN ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUZ
MeD_Turc 22.10.2007, 23:23 bulent hoca sana helal olsun, durusunla, karakterinle herseyinle gonlumuzdesin, bu takim senin eserin seni bu halde, sivassporuda birinci sirada gordumya, gayri olsemde gamyemem sivasli olmak, sivasli dogmak her babayigide nasib olmaz, sivasli yumrugunu vurdumu masaya iste boyle ses getirirr, lider takima, lider takimin teknik direktorune, lider takimin baskanina, lider takimin oyuncularina, lider takimin TARAFTARINA helal olsun , gorsun dunya alem biz SIVASLIYIZ otesi yokkkk
cerrah yiğido 22.10.2007, 23:27 sağol BÜLENT hocam duygularımızada lider olmasını bildin!!!
AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VATAN SİZE MİNNETTARDIR,RUHUNUZ ŞAD OLSUN....
sivasa her şampiyonluk yakışır.bülent hocam seni asker bülent olarak tanımştık yıllar önce .bu güngene asker bülent olduğunu gösterdin seni seviyoruz.HAİN TERÖRÜ LANETLE KINIYORUZ...
ErdalGüler 23.10.2007, 00:11 Bülent hocam seninle gurur duyuyoruz.
Şırnak-Van-Çatak kırsalında silahlı kuvvetler ile bir grup terörist arasında sıcak temas yaşandı.
Çatak'ta çok sayıda terörist öldürüldü
4eylülcehennemi 23.10.2007, 01:13 HEPİMİZ TÜRKÜZ,HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ....
BÜLENT HOCAM SENİNLE İNANKİ NE KADAR GURUR DUYUYORUM...
HELAL OLSUN SANA...
özgühertaş 23.10.2007, 08:57 büent hocam bizler yigidolar diyarındanız ama dün akşamki davranışınla yine gönlümüzde taht kurdun helal sana bülent hocam helal
ofozturk 23.10.2007, 09:00 senin gibisi tüm takımlarımıza lazım hocam.:( bizde oldugun içinde ne kadar sanslı oldugumuzu anlıyoruz.
Disi Kartal_58 23.10.2007, 09:03 helal olsun Bülent hoca sana maçı izlerken ben bile ağladım tirübünler süperdi sivas'la birkez daha gurur duydum
sivas adına sivaslı adına büyük işler yapıyosun hocam sana hep güvendim, ve beni hiç mahçup etmedin, burada göreve geldiğinde kimse sana inanmazken ben sana olanca varlığımla inanıyordum, bugün gelinen noktada bunu ispatladın ve senden daha çok başarılı işler bekliyoruz, güveniyoruz, yaşa varol
BÜLENT HOCAM,
SENİN ASİL DURUŞUNU, ÖTEDEN BERİ İYİ BİLİRİM.
SELAM VERİRKEN, SERGİLEDİĞİN DURUŞUN ASALETİ İSE,
BAMBAŞKA BİR ANLAM İFADE EDİYOR.
AKAN GÖZYAŞLARI İSE, BU ASİL DURUŞA, DAHA DA BAMBAŞKA
ANLAMLAR YÜKLEMİŞ.
ŞİMDİ DE BEN SİZE SELAMA DURUYORUM.
helal olsun Bülent Hocam,
ağlamamak mümnkün değil,
helal olsun tüm yiğodolar,
helal olsun tüm Sivas halkı,
işte teröre böyle cevap verilir.
sivasli_yldrm 23.10.2007, 10:22 valla maçta olduğum için bülent hocamızın gözyaşlarını göremedim oturduğum yer gar tarafı kale arkasıydı ordan yedek kulubesi pek net görünmüyo ,ama hocamıza helal olsun ne kadar kişilikli biri olduğunu burada da gösterdi, valla inşallah bülent hocamızla daha nice başarılara
Abdullah DuMaN 23.10.2007, 11:05 DÜN AMÇTA TAM DİKKAT EDEMEDİM AMA SORADAN İZLEDİM GERÇEKTEN ÇOK DUYGULANDIM HELAL OLSUN
İnsanlığın ile herkese örnek oldun Bülent hocam, tebrikler. Bu ülke bölünmez !
ofgurleyuk78 23.10.2007, 11:46 Sevgili Bülent Uygun. Takımımızla gurur duyduğumuz kadar seninle de gurur duyuyoruz. Davranışınla tüm Sivaslıların duygusunu yansıttın. Artık sen de bizden birisin. Nereye gidersen git sen de bir Yiğido sun. Başarılarının devamını diler gözlerinden (tüm Sivaslılar ve Türkiye adına) öperim. Allah bir daha göz yaşı döktürmesin. Bu göz yaşları Vatan hainlerini boğacaktır.
SEMİH-58 23.10.2007, 11:53 12 12 24 vatan evladı bir anda gitti kim aglamaz ki...
Büyük Türkiye 23.10.2007, 12:17 ÇOK AĞLATTILAR BİZLERİ ÇOK.
ORDUMUZA VE DEVLETİMİZE GÜVENİYORUZ.
BÜYÜK GÜN YAKINDIR.
BÜLENT HOCAMIZIN GÖZ YAŞLARI NEDİR Kİ.
ANALAR AĞLIYOR ANALAR.
BU ANALARI GÜLDÜRMELİYİZ,SEVİNDİRMELİYİZ.
sarı şeytan 38 23.10.2007, 12:26 eli öpülecek adamsın valla bülent hoca.inşallah devamıda gelirde bu sene şampiyon anadoludan çıkar
Ss--58--Ss 23.10.2007, 12:35 helal olsun bülent hocam helal olsun...
HELAL OLSUN BÜLENT HOCAYA VALLA.....ZATEN BÜYÜK ANTRENÖREDE BU YAKIŞIR...........DÖKÜLEN GÖZ YAŞLARININ ZERRESİNE HELAL OLSUN.....
ibrahimovic7 23.10.2007, 13:03 hocam beni de ağlattınya senin bu vatan aşkın bizide dağladı televizyonda izledim canlı canlı sevinçten ağlıyoruz tabi
kursatreis_58 23.10.2007, 13:03 hepimiz askeriz hepimiz mehmetiz dünyaya yeteriz
ADNANDEMIRISIK 23.10.2007, 13:07 helal olsun sana erkek gibi durşun bazı kendini bilmezlere ders verir inşallah senin sivasa heykelin dikilmesi lazım bazı sivaslıdan daha sivaslısn saygılarımı sunarım duruşunla dünyaya ders verdin sağol hocların hocası yiğit delikanlı bülenttim.ömrün uzun olsun hocam
ASKER BÜLENT ,BARZANİ VE TALABANİ İTİ SENİN BU GÖZYAŞLARINDA BOĞULUCAK. SANA SÖZ VERİYORUZ...ZAVALLI HALKLARINI KANDIRIP GEÇMİŞİ VE GELECEĞİ OLMAYAN ÜTOPYALARA SÜRÜKLEYEN BU 2 İT İNLERİNDEN ÇIKARILIP YOKEDİLECEKTİR..SINIRDA BEKLEYEN MEHMETÇİĞİM SIRA HEPİMİZE GELENE KADAR NÖBETE DEVAM ,GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN..
o mubarek akan gözyaşlarında boğaluacak hainler.
spidey58 23.10.2007, 14:14 Gün geçtikçe kirlenen ve gerileyen Türk Futbolunun umududur SivasSpor, Nöbetçi hocaların uğrak yeri olmadan kalpten çalışan genç bir hocaya güvenmeleri bile yeter, Bülent Hoca bir damla gözyaşına feda olsun bütün kupalar. Futbolcusu ayrı, taraftarı ayrı, yönetimi ayrı, hocaları ayrı bir değer Sivas Spor'un. Teşekkürler Sivas Spor, bu da yeter biz futbol dilencilerine, Sizi şampiyon yapmazlar belki ama bu değerlerinizi de elinizden alamazlar. Tekrar teşekkür her olayda değişmeyen duruşunuz için.
Bu yazı ntvspor.net' te bizim hakkımızda yorum yapan birine ait.
Bizi bu şekilde türkiyeye tanıttığı için Bülent hocaya sonsuz teşekkürler.Allah onu başımızdan eksik etmesin...
ibrahim58 23.10.2007, 14:40 bir mehmetçik olarak dün bende o anlarda tüylerim ürpermiş bir şekilde o harikalar harikası insanı izlerken gözyaşlarımı tutamadım.ağbiciğim bu hassasiyetini anlıyorum ve bir mehmetçik olarak sana ve tüm türk milletine sesleniyorum.bizler ve sizler gibi yüce türk miileti olduktan sonra bu vatan millet devlet bayrak ezan Allahın izniyle kıyamete kadar payidar kalacaktır.sizler rahat uyuyun.bizler bu vatan için sizler için burdayız. ŞEHİTLERİN KANI YERDE KALMAYACAK.
altuntas58 23.10.2007, 15:15 Sevgili hocamız bülent uygun seninle ne kadar iftihar etsek azdır asker bülent namınla çok yaşa sen yiğidoların gururusunuz umarım uzun yıllar sivassporda göreviniz devam eder seni seviyoruz başımızın tacısınız
EyüphanAydın 23.10.2007, 15:19 YA BİR İNSAN BU KADAR DEĞERLİMİ OLUR YA SENİN GİBİ BİR HOCA VARMİ ALLAH AŞKİNA TAKIMIZI NERELERE GETİRDİN USTA YA TEBRİKLER ASKER BÜLENT HOCA ÖNÜNÜZDEKİ MAÇLARDA BAŞARİLAR ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN
ekingölü 23.10.2007, 15:22 canım benim hepimizi duygulandırdı.Hepimizin içindekini dışa döktü Bülent hocam,Allah yolunu açık etsin.Sağol varol hocam
tatangaist 23.10.2007, 15:24 Adamsın be Bülent hocam..
Bizleride ağlattın.
Sakarya seninle harbiden gurur duyuyor!
fatih_5834 23.10.2007, 15:28 GERCEKTEN TURKIYE KAN AGLIYOR..SEHIT AILELERINE ALLAH SABIR VERSIN..SİVASTAKI GORUNTULER GERCEKTEN COK GUZELDI..DUYGULANMAMAK ICTEN BILE DEGILDI..SIVAS HALKINA BURDA BU HASSASIYET ICIN TESEKKURLER..HEPIMIZ TURKUZ HEPIMIZ MEHMETIZ..
hala fotografına bakarken gözlerim doluyor yaaaaaa.......hocam yaaa beni de ağlatacaksın(şu an fotografına bakıyorum da)
izmirliyigido 23.10.2007, 17:10 Son zamanlarda soysuz PKK’nın ülkemiz üzerine çökmüş olan karabulutunu biraz olsun dağıtan, yüreklerimize nisan yağmuru gibi birkaç damla ferahlık veren bir galibiyet ve liderlik oldu. Ama ne yazık ki, yüreklerimiz acıyla o kadar dolu ki, bu sevince yer kalmadı.
Keşke o yavrularımız, kardeşlerimiz ölmeseydi de, biz galibiyeti ve liderliği daha sonra yaşasaydık. Ama içimizi ferahlatan, bizi esas mutlu eden olay tribünlerimizin ve Sivas sokaklarının bayraklarla donatılması, tüm Yiğidoların birlik içerisinde şehitlerimize sahip çıkması, vatanseverliğin en güzelini göstermesiydi.
Bülent Uygun hocamızın yaşaran gözleri yanan kalbimizi, futbolcuların selamları şehitlere saygımızı, tribünlerin kırmızı beyaz coşkuyla salladığı TÜRK bayrakları ise vatana bağlılığımızı gösterdi.
Böyle bir gün de doyasıya coşmak ve liderliği kutlamak vardı ama mümkün olmadı. Ama yinede bize bu gururu, onuru ve mutluluğu yaşatan, 38 yıllık özlemden sonra 40 yıldır beklenen Tükiye’nin şu an için en iyi takımı ünvanını kazandıran Bülent Uygun’a ve arkadaşlarına, Mehmet Yıldız’a, Balili’ye, Musa Aydın’a, Mohamed Ali’ye, Petkoviç’e ve diğer tüm futbolculara ve büyük başkanımız Mecnun Odyakmaz ve arkadaşlarına veee tüm Taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler.
Bu mutluluk anlatılamaz ki, sadece yaşanılır. Ne mutlu Türk’üm diyene, ne mutlu Sivas’lıyım diyene.
.
MER-MER-BEY 23.10.2007, 17:28 BÜLENT HOCAYA HELAL OLSUN.TV DEN İZLERKEN EKRANA GELMESİ VE GÖZ YAŞI DÖKMESİ BENİ ETKİLEDİ.ZATEN ÜZÜNTÜLÜYDÜM,DAHADA KÖTÜ OLDUK.GOL ATSAKTA SEVİNÇ YAŞAYAMADIK.SADECE GÜZEL GOL DEDİK.EKRAN BAŞINDA ÖYLEYDİ.AMA STADDAKİLER BELKİDE GOLDEN SONRAKİ ASKER SELAMLARIYLA ÇOŞMUŞLARDIR.STAD ZATEN AYRI BİR HAVA.
ŞEHİTLER ÖLMEZ.
istanbulllu 23.10.2007, 18:04 ben bir galatasaray taraftariyim
ama dun aksam sivasporu ayakta alkisladim
cumhuriyetin temellerinin atildigi sehrimiz olan sivastan bir milletin cigligini haykirdiniz
teknik direktor bulent uygun un gozyaslari bir ulusun gozyaslariydi
golden sonraki selam mehmetcige sahip cikmanin adiydi
liderlik ananizin ak sutu gibi helal olsun
cani gonulden tebrik ediyorum
NAUGHTYBOY58 23.10.2007, 18:08 Tek Kelime İle Lanet Olsun Sİze Pkk Mısınız Nesiniz ßu qÖzyaşlarını ßiz Akıtıyoruz Diye Sewinmeyin Sakın O qÖzyaşları Masum İnsanlar İçin Hesabını COk Kötü Soracaz Meraklanmayın Sakın...!
dogukan58 23.10.2007, 18:09 senin bir damla gözyasina gurrrban olsun bu it sürüsü ana sayfanın üstündede yazıldıgı gibi bir ölür bin diriliriz sanmasınki bu itsoyları bu kan yerde kalacak ....................
ahmetcelik 23.10.2007, 18:50 BÜYÜK HOCA BÜLENT UYGUN.
Senin O Gözyaslarin bizlerin Kurumus taslanmis Kalplerimizi yeserti Biz Bir TÜRK evladi olarak senin gibi Kalender Beyefendi Teknik Direktöre Sahip oldugumuzdan Gurur Duyduk.
Bu Senin Selam durusun ve Gözyaslarin Damarlarindaki Asil Kanda Mevcut olan Asaletten geliyor.
Senni Artik bir Vatandas degil bir Hemsehrim bir Aile Ferti gibi görmekteyim, seninle tüm Türkiye ve tüm TÜRK DÜNYASI gurur duymakta.
TÜM YIGIT TÜRK EVLATLARINA SELAM OLSUN
SEHITLERMIZE YÜCE ALLAHTAN RAHMET DILERIM, VE KEDERLI AILELERINE BASSAGLIGI.
kangallı058 23.10.2007, 21:53 askerim canım bulent gardaşım seni yaratana kurban olurum ben gardaş Allah razı olsun senden sivasta olsanda gitsende biz seni hep sevicez asker bülentim bnm Allah seni nazarlardan saklasın başarılarının devamını diliom k.i.b
İ_N_F_İ_A_L 23.10.2007, 22:07 Büyükanıt, 'Asker Bülent'i kutladı
HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN....!!!!
(http://www.etikhaber.com/content/view/43878/77/)
KAYNAK:ETİK HABER....
seni aglatanlar aglasin elli kirilasicalar biz seni cok seviyoruz
i love you bulent uygun
ÇILGINLAR-58 23.10.2007, 22:23 KAHROLSUN PKK BULENT HOCAMIZ NE MUTLU TURKUM DIYENE
1967_DERNEK_MUSTAFA 23.10.2007, 23:14 Sivasspor manisa karşılaşmasındaki türk bayraklarıyla yapılan organizasyon vede bülent hocanın istiklalmaşımızın okunmasında duygulu göz yaşları SAYIN GENELKURMAY BAKANIMIZIN DİKKATİNİ ÇEKMİŞKİ İLK YARI VEDE KARŞILAŞMA BİTTİĞİNDE BÜLENT HOCAYI TELEFONLA ARAYIP TEBRİK ETMİŞ
hakan_toker58 23.10.2007, 23:22 bülent hocama san ve öğrencilerine bize süper ligde liderlik koltuğuna oturttuğunuz içim ne kadar tşk etsek azdır. bu akan gözyaşlarının hiç bir damlası boşuna değildir hocam herkesin gönlü ferah olsun kardeşlerimizin kanlarını dökeler o gözyaşlarında can vereceklerdir. sivassporu buraya taşıyan sayın başkanımıza, yöneticilerimize ve futbolcularımıza canı gönülden tekrar tekraar tşk ediyorum...
helal sana bülent hocam , bizi çok duygulandırdın o gün sivastan cıkan msj herkese ama herkese gitti...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
1967 dernek serkan20 24.10.2007, 15:14 hakikaten çok duygulu anlardı
bülent hoca
kendini ağlamamak için tuttu ama yapamadı
helal olsun
ReDYiGiDo 24.10.2007, 15:19 Bülent HOCAM ve Mecnun BAŞKAN siz olmasanız biz şimdi belki düşmüştük belki düşmemek için uğraşıyorduk.. Trübünler belki boş kalacaktı... Sizin sayenizde Liderlik gördü bu güzel kent.. Sizin sayenizde Kenetlenme Gördü Bu kent.. ve yine sizin sayenizde Takım Gördü Futbol gördü Mücadele ve Hırs Gördü... Size Sonsuz Teşekkürlerimi İletiyorum.. Ellerinizden öpüyorum.. Allah yolunuzu daima açık etsin..
alcapon74 24.10.2007, 15:25 Sivas illerinde liderlik coşkusu
Sivaslılar, takımın liderliğe yükselişi kadar terör saldırılarını protestoların da öne çıktığı maçtan sonra galibiyeti sokaklarda tur atarak kutladı.
Turkcell Süper Lig'deki sansasyonel performansını tarihinde ilk kez liderliğe yükselerek taçlandıran Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, "Şampiyon olacağız diye bir hedefimiz yok ama yakaladığımız bu şansı mümkün olduğu kadar ileriye götürmeye çalışacağız. Keşke şehitlerimizin acısı olmadan liderliği yakalamış olsaydık" dedi.
Sivaslılar, takımın liderliğe yükselişi kadar terör saldırılarını protestoların da öne çıktığı maçtan sonra galibiyeti sokaklarda tur atarak kutladı. Şehirdeki yerel gazeteler, geliri şehit ailelerine bağışlanan maçta liderliğe yükselen Sivas'ın başarısını 'Selam sana şehidim' (Yeniülke), 'Şehitler için' (Hakikat), 'Zirvenin rengi artık kırmızı-beyaz' (Demokrat) ve 'Bunun adı tarihse onu da yazdık' (Hürdoğan) ifadeleriyle duyururken liderlik sevincinin terör saldırıları nedeniyle gölgelenmesini 'Buruk sevinç' (Pusula Haber) ve 'Lideriz ama sevinemedik' diye başlıklarına taşıdı.
Büyük Türkiye 01.12.2007, 13:10 BU DURUMDAN ÇOK ETKİLENDİM.HALEN UNUTAMIYORUM.MUHTEŞEM BİR OLAY.
HELAL OLSUN UYGUN HOCAM.
|