Orijinalini görmek için tıklayınız : Konyaspor/SİVASSPOR maçı tahmin ve yorumları
SivasLady 22.10.2007, 21:15 bu hafta kendi sahamizda galip gelerek zirveye oturduk
SivasSpor TSLiginde ilk defa 1. sirada :) cok mutluyuz
bu yerimizi korumak icin haftaya Konyaspor deplasmanindayiz
insallah ordanda galip dönecegiz
bu hafta Konyaspor FB karsi 4 - 1 maglup oldu haftayada bir kac golde biz atariz :)
tahminim:
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:_vazqZI8_9QjtM:ht tp://www.ortakafagol.com/forum/uploads/avatars/20060708_094614_konyaspor.gif
Konyaspor: 1
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:hA-BzqaZeUnZEM:http://www.weltfussballarchiv.com/sivasspor.gif
SivasSpor: 3
Bekle bizi Konya geliyoruuuz.haftaya ordayız
sivas_kangallı 22.10.2007, 21:36 ben konyayı 2-0 yeneriz diyorummmm
yigidolar06 22.10.2007, 21:38 BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR OLARAK VEDE KONYADAKİ SİVASLILAR DERNEĞİ OLARAK MAÇTAYIZ
Baskentli yiğidolar ankara kafilesine beni de ekleyin.
zaralım 58 22.10.2007, 21:42 konyaspor 0-1 sivasspor diye dşünüyorum ama beraberlikte kuvvetli bir ihtimal
ben de bir tahminde bulunayım
Konyaspor : 1
Sivasspor : 2
yigidomustafa58 22.10.2007, 22:22 http://tbn0.google.com/images?q=tbn:_vazqZI8_9QjtM:ht tp://www.ortakafagol.com/forum/uploads/avatars/20060708_094614_konyaspor.gif
Konyaspor: 1
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:hA-BzqaZeUnZEM:http://www.weltfussballarchiv.com/sivasspor.gif
SivasSpor: 2
Konyaspor taraftar olarak takım olarak yabana atılacak bı takım deıl ama tabıkıde Sıvassporumuzda bugune kadar aldıgı basarılı sonuclarla dıkkatlerı uzerıne cektı ve ılk defa turkcell super lıgde lıderlık koltuguna oturdu ...! Sivassporumuz lıgdekı konumunu korumak ıcın oynayacak ve konyadan en kotu beraberlıkle ayrılacaktır ama gonlumden gecen skor konya 1 2 SİVASSPORUMUZ
ceza_tolga_rep 22.10.2007, 22:23 inşallah galip geliriz..........
yusuf_yusuf 22.10.2007, 22:26 maç kaç kaç bıtmesı onemlı deil sivasspor un yenmesi onemlı isterse 5-4 yen sın ne yazar yeterkı yensınde
yigidolar06 22.10.2007, 22:26 MERAK ETMEYİN KONYADA BAYAĞI SİVASLI VEDE SİVAS TARAFTARI VAR ANKARADAN VEDE CEVRE İLLERDEN SEYİRCİ BEKLİYORUZ ÜNİVERSİTE BİZDEN YANA 3 PUANLA DÖNERİZ KONYADAN
K4r_Tugrul 22.10.2007, 22:26 Konya Spor ------> 1
Sivas Spor ------> 3
velibircan 22.10.2007, 22:27 0-1 olsun bizim olsun ;).......
Çok kritik bir dönemdeki Konya karşısında sabırlı olursak iş yaparız bence. 2-1 alırız inşallah. Haydi yiğidolar. Bu maç için organizasyon da yapmalıyız yalnız.
58zarali 22.10.2007, 22:28 işallah konyayıda yenecezzzzzzzzzzzzzz
ademgoze 22.10.2007, 23:15 en çekindigim maç işte ama bir sıfır alırız innşallah
3-0 aliriz insallah.............gol mehmet yildiz (2) musa(1)
yigido Atilla 22.10.2007, 23:41 Manisaspor maci Konyaspor macindan daha zor bir macti !!!!! Konyada Konyasporla oynayacagimiz mac bizim acimizdan daha rahat gececegine inaniyorum, konya bizi yenmek istiyorsa üzerimize gelmeleri gerekiyor Gelmek icin Riske girmesi gerekiyor. Sivassporunda da Türkiyenin en iyi kontratak Futbol oynayan takimi oldugunu bilmeyen yok. !!!!!! Bizim üzerimize suursuzca gelen bir konyasporun felegini sasirtiriz, Arti cok kötü fark yerler. Ben bu mactan hic cekinmiyorum, Bülent hoca deplasmanda nasil oynayacagimizi cok iyi biliyor ...ve gün gectikce Tecrübesine tecrübe katiyor..Bülen hocam isini bilir....
Not: Türkiyenin en iyi santraforlari bizde Mehmet gercek bir Savasci süperligin en verimli santraforu tek görmeyen sahis Fahih Terim artik sende gör Mehmedi be Fatih Hoca Mehmet artik bu milli takimda rahat oynar, daha ne yapmasi gerekiyor..
CÜSSKB-Aynur 23.10.2007, 08:08 Konyaspor 0
Sivasspor 2
****************************** *
UTKUM_58 23.10.2007, 09:09 INSALLAH YENERIZDE HANGI SKOR OLURSA OLSUNNNNNNNNNN;KIRMIZIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIII BEYAZZZZZZZZZZZZZZZZZZ SANPIYONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNN SIVASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS:L AY LAYYYYYYYYY LAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY LAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYYYYYYYYYYY SIVASSSSSSSSS SPORRRRRRRRR LIDER OLMAKTA COK GURUR VERICII ALLAHIMMMMMMM YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA INSALLAH SAMPIYONDA OLURUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
bundan sonra hedef takım olduk, deplasman maçlarımız çok zor geçecek , zar zor olsada almamız gerekn bir maç , biz liderliği bir haftalık sultanlıkolsun diye almadık, zor biliyoruz, ama yiğido zoru sever
sağım solum sivasspor haberleri :))
şuan tüm kanallarda haberlerdeyiz yeni lider sivasspor diye
ne mutlu bize
önemli olan zirveye çıkmak değil zirvede kalabilmek.
zirvede kalmak çıkmaktan kat kat zor...
inşALLAH bu hafta konyadan 3 puanla döneriz ve yerimizi sağlamlaştırırız...
haydi yiğidolar konyada buluşalım...
ayrıca 67 genç taraftarlar derneği organizasyon yapacaksanız lütfen buradan ilan ederseniz seviniriz...
sivasli_yldrm 23.10.2007, 09:33 benimde tahminim konya 1-2 sivasspor bende böyle diyorum inşallah yeneriz ve liderliğimiz devam eder
Arif Coşkun 23.10.2007, 09:56 Rakip takım karşısındaki lider olunca bir başka hazırlanır.Onun için çok dikkat edilmesi gereken bir naç daha.İnşallah Sivasspor'umuz liderlik psikolojisine çabuk alışır.Çok iyi motife olursak bu maçtanda galibiyetle ayrılabiliriz.
Konyaspor:0
Sivasspor:1
özgühertaş 23.10.2007, 09:57 manisa maçı bizim içim bi bakıma dönüm maçıydı eğer bu maçta kötü bir sonuç ortaya çıkmış olsaydı o zaman bizim için tehlike sinyalleri çalacaktı.ancak manisa maçını alarak büyük bir sükse ile liderlik koltuguna oturduk.bu moralle konyayıda rahat yeneriz gibime geliyor.
Abdullah DuMaN 23.10.2007, 09:58 2 0 alırız bence.................
Konya yıllardır bize hep ters geldi ancak bu maçta geçen yılların faturasını keseceğiz inşallah. Benim tahminim:
Konya: 1
SİVAS: 4
ibrahimovic7 23.10.2007, 10:05 Sivassporun bu haftaki oynu süperdi birde fark ettiyseniz 1 sıfırdan sonra hiç vestelin üstüne gitmedik vestel gol atsaydı gene o maçı alırdık
EyüphanAydın 23.10.2007, 14:24 BENCE BU MAÇİDA ALİP LİDER KOLTUGUNDA ŞAMPİYON OLANA KADAR KALKMIYORUZ
EyüphanAydın 23.10.2007, 14:24 SİVASSPOR-3
KONYASPSOR-1
YARALI_AŞIK 23.10.2007, 14:29 ünal hoca takımı bu maça hazırlar.sivassporrumuz zaten iyi.
ünallı konya bu maçtan 1 puan çıkartır.hedefleri 3 puan almak.ama sivasspor buna izin vermeyecek.
1-1
Del Piero 23.10.2007, 15:01 bence konya çok gol yiyen bir takım ilk 20 dk. konyayı dağıtabiliriz eğer erken gol bulursak zaten hemen dağılır konya.. zor olacak maç ama inş.. sivaSSporumuz kazanacaktır..
Konya ==>1
sivaSSpor'umuz ==>3
sait arslan 23.10.2007, 15:44 1-0 ALIRIZ İNŞALLAH BU MAÇI.LİDERLİK DEVAM ETMELİ.
Konyaspor:0
Sivasspor:2
Kesinlikle yenmemiz gerek.1.liğimizi perçinlemeliyiz....
ÇILGINLAR-58 23.10.2007, 16:11 Sivasspor:2
Konyaspor:1
Liderlıgı ıns surduruz
Ligdeki kötü gidişatını bir türlü yenemeyen Konyaspor, lider Sivas'a bileniyor
Ligdeki kötü gidişatını bir türlü yenemeyen Konyaspor, bu sezon doya doya galibiyet sevinci yaşayamadı. Geride kalan 9 maçta sadece 1 galibiyet alabilen yeşil beyazlı ekip, şansızlığını Sivasspor maçıyla yenmeyi hedefliyor.
Türkcell Süper Lig'in 10. haftasında Sivasspor'u kendi evinde konuk edecek olan Konyaspor, sezon boyunca aldığı mağlubiyetleri unutarak puanlarını artırmak için çalışıyor. Geçtiğimiz hafta Kadıköy'de Fenerbahçe'ye farklı yenilen Konyaspor, bu haftaki Sivasspor maçıyla kendi evinde iyi bir çıkış yakalamayı umuyor.
Üst üste alınan yenilgi ve beraberlikler nedeniyle takıma küsen Konyasporlu taraftarlardan da destek bekleyen kulüp yöneticileri, zincirin tüm halkalarının birlik-beraberlik içerisinde birbirine kenetlenmesi gerektiğini söylüyor.
Kaynak: cihan
ÇILGINLAR-58 23.10.2007, 20:19 buyrun yenın bakalım gs fb bjk trb ßıZDe SoR::::
sivas_kangallı 23.10.2007, 20:21 gs fb konyaya fark attı bizde atalım biras....dağıtıcaz sizi konya bekleyin..
samet yıldız 23.10.2007, 20:24 konya hiç heveslenme
maç 5-0 bizim olacak
ceza_tolga_rep 23.10.2007, 20:24 bence berabere kalırsak iyi.konya takımı bize ters geliyor..
samet yıldız 23.10.2007, 20:32 bence berabere kalırsak iyi.konya takımı bize ters geliyor..
abi napıyonki yaa 1 hafta önceden moralimizi bozdun zaten deplasmandayız
konya hep ters bize..ama bu sefer...düzleyecez hesabı inşallah...0-4 diyorum ben
konyaya karşı daha galibiyetimiz yok sanırım,inşallah bu maç dönüm noktamız olur ve maçı alırız..böylece yolumuza devam etmiş oluruz konya bu maça asılacak çıkış maçlarını bu maç olarak görüyorlardır..
İ_N_F_İ_A_L 23.10.2007, 21:26 konyaspor süper ligde bize çok ters geliyor yanılmıyorsam 3 sezonda sadece 1 puan alabildik bu haftaki maçı tahmib edebiliyorum bize çok asılacaklar bu tür maçlarda özellikler deplasmanlarda çok bulundum inşallah ters bir skor olmaz temiz bir maç olur
onetanem58 23.10.2007, 21:48 0-3 biz alacagiz insallah:).....
1967_DERNEK_MUSTAFA 23.10.2007, 22:08 konyaspor sivasspor karşılaşması bizim lehimize olur inşallah BİR SORUN ÇIKMASSA İNŞALLAH KONYADA OLACAĞIZ
ali_zara 23.10.2007, 22:18 sivassporumuz bu maçı rahat alır
konyaspor 0-3 sivasspor
goller 37 m.yıldız
59 chetkov
79 balili
Eyüp Bayrak 23.10.2007, 22:21 Bu isin tersi düz ü yok arkadaslar,ya yenecez yada yenecez baska yolu yok
SIVASLIYSAN ÖVÜN;YOKSA ITAAT ET :D
aykut-akay 23.10.2007, 22:30 http://tbn0.google.com/images?q=tbn:_vazqZI8_9QjtM:ht tp://www.ortakafagol.com/forum/uploads/avatars/20060708_094614_konyaspor.gif
Konyaspor: 0
SivasSpor: 3[/CENTER][/B][/QUOTE]
sımdı kımse ıstemıyor tabıkıde sıvassporun yenılmesını ama sunu unutmayın konyaspor bu maca cok ıyı hazırlanacak ve onların donum noktası olan bır mac olacak bızde bu macı alıp lıgde gercekten ıs yapmak ıstedıgımızı herkese kanıtlamak ıstıyoruz ama ınsaallah kazanırız konya bu sefer bıze ters dusmez dıye umut edıyorum ve mactan galıbıyetle ayrılacagımız dusunuyorum ... (ama yenılırsekte kımse uzulmesın konya guzel takım bu mac soledıgıkm gıbı donum noktası ve onlar bu macı almak ıcın ellerınden gelen her seyı yapacaktır )
puan kaybına tahamülümüz yok inşallah zorlu konyaspor deplasmanından kayıpsız döneriz.
Konyadernek 25.10.2007, 10:24 İnşallah iyi oynayan hak eden kazansın...Kazanan tabiki Konyaspor olsun...
Skor İse Konyaspor 2 - Sivasspor 1
rehavete kapılmadan sakin ve sabırlı oynarsak güçlü konyadan istediğimizi alırız.
NALÇACILAR RESMİ İNTERNET SİTELERINDEDE YAPTIGI ACIKLAMALARLA SIVASSPORUMUZLA BU HAFTA SONU OYNAYACAKLARI MACIN DONUM MACI OLDUGUNU SOLUYOR VE FORUMDA YAZILANLARA GORE MUTHIS ORGNIZASYONLAR VAR ADAMLAR YAPAR SIVASDAKILER GIBI CEKIRDEKCI TAYFA DEIL NESE SİVASSORUM YEN SUNLARIDA HERKESE GOSTER GUCUNU ...!
ofgurleyuk78 25.10.2007, 12:53 Liderliğimizin gelip geçici olmadığını tüm Türkiye ye göstermemiz lazım. Sivasspor basında büyük takım olarak anılmaya başladı. Bizde büyük takım gibi oynayıp Konya yı geçmeliyiz. Skor lehimize olsunda kaç kaç olacağı önemli değil. Yolumuz açık olsun.
kursatreis_58 25.10.2007, 15:34 1-0 olsun bizim olsun hadi lider sivasım al bu maçıda
Ben bu konuya mesaj attım mı unuttum ama.......
Sivassporumuz Konya'yı KOnya da da olsa 2-1 yener liderliğine devam eder...........
NALÇACILAR RESMİ İNTERNET SİTELERINDEDE YAPTIGI ACIKLAMALARLA SIVASSPORUMUZLA BU HAFTA SONU OYNAYACAKLARI MACIN DONUM MACI OLDUGUNU SOLUYOR VE FORUMDA YAZILANLARA GORE MUTHIS ORGNIZASYONLAR VAR ADAMLAR YAPAR SIVASDAKILER GIBI CEKIRDEKCI TAYFA DEIL NESE SİVASSORUM YEN SUNLARIDA HERKESE GOSTER GUCUNU ...!
ÇEKİRDEKÇİ TAYFALARI GÖRDÜK BU HAFTA......SUSTUKLARI BİR AN BİLE YOKTU........:mad::mad::mad:
puan kaybına tahamülümüz yok inşallah zorlu konyaspor deplasmanından kayıpsız döneriz.
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN.......... .....
jakobieen 25.10.2007, 16:15 haydi uşaklar bu sene ilkleri yaşatıyorsunuz bizlere, sıra gonyada.. haydeeeee...
tatangahamit 25.10.2007, 16:34 sakarya taraftarı tatanglar sızın yanınızda ıyı organıze olun bu hafta bızımde sızınde onemlı macı var kalabalık gıtmeye bakın bız 3000 kısıyız
K4r_Tugrul 25.10.2007, 16:55 Konya Spor -----> 1
Sivas Spor -----> 3
1967DERNEK_EMRE 25.10.2007, 17:16 OOOOO İYİ İYİ O ZAMAN KONYA MAÇINDA TRİBUN OLARAK SAĞLAM OLACAĞIZ ANKARADAN GELENLER,KONYADAKILER,SİVASTAN DA 3 GRUP GELIYORUZ BIZ 1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ,MERKEZ TAYFA VE ÇILGINLAR. TARAFTARIN DA DESTEĞİYLE BU MAÇI KESİN ALIRIZ
TAHMIN DE :LİDERRRRRRRRRRRRR!!! :2
KONYASPOR :0
sivassporumuzun basarisi insallah daim olur konya spor maci icin benim düsüncem 1:3 sivas lehine sonuclanir
sakarya taraftarı tatanglar sızın yanınızda ıyı organıze olun bu hafta bızımde sızınde onemlı macı var kalabalık gıtmeye bakın bız 3000 kısıyız
nasıl yani sizdemi geliyorsunuz bizim maca?
ademgoze 25.10.2007, 19:22 konya maçını alırsak haftaya kasımpaşayla içerde sonra beşiktaşla inönüdeyiz
jakobieen 26.10.2007, 13:42 benim skor tahminim 1-3
...........................
EyüphanAydın 26.10.2007, 14:08 bu MAÇ BİZİM KESİN ALICAZ YOLUNUZ AÇİK OLSUN YİĞİDOLAR
3 haftada 7 puan çıarmamız gerekiyor inşallah zorlu konya macını alırız onlarında durumu çok mkritik unal hoca ilk galibiyeti için çıkacak hadi hayırlısı bakalım.
_____________________|
|____###########___|
|__###############___|
|__################___|
|_#######Ş#########____|_____# #####___|
|__########A########_____##### ######___|
|__#########M########___###### ########___|
|___#########P########_####### S########___|
|____#########İ##############İ #########___|
|______########Y############V# ########___|
|_______########O##########A## #######___|
|________=#######N########S### ######___|
|__________################### #####___|
|___________################## ####___|
|____________################# ##___|
|_____S_______=############### ___|
|_____İ_________#############_ __|
|_____V__________##########___ |
|_____A__________=########___|
|_____S___________#######___|
|__________________#####___|
|__________________####___|
|___________________##___|
|___________________#___|
ÇILGINLAR-58 27.10.2007, 21:48 KONYASPOR:1
SİVASSPOR:3
SİVASSPORLUYUZ BIZ OLUMUNE
35fulya58 27.10.2007, 22:08 1-0 OLSUN BİZİM OLSUN .... :)
3 PUAN OLSUNDA NASIL OLURSA OLSUN.
yusuf_yusuf 27.10.2007, 22:10 ben 3-o alırız dıyorum -----------------
jakobieen 28.10.2007, 09:04 inşallah balili oynar, yoksa işimiz zor..
cesur sivas 28.10.2007, 09:07 konyaspor 1 - 2 sivasspor diyorum ben
insallah yeneriz
vurguncu_1207 28.10.2007, 09:13 konya yı 3-0 yeneceğimize inanıyorum ve bu maçı sahadan seyrederek yiğidolara destek olacağım. pazar günü konyadayım.
Nalçacı42 28.10.2007, 15:55 Maç sonucu :
Konyaspor 2 - Sivasspor 1
YİĞİDO FIRTINASI KONYA'DA DURDU!
Galatasaray'ın Ankaraspor ile berabere kalmasının ardından tarihinde ilk kez lierlik koltuğuna oturan Sivasspor, Konyaspor deplasmanında şok oldu! Rakibi karşısında maçın hemen başında Muhammed Ali'yle öne geçen Yiğido, Burak ve Murat'ın gollerine engel olamadı ve sahadan 2-1 yenik ayrıldı!
Del Piero 28.10.2007, 16:16 Maç sonucu :
Konyaspor 2 - Sivasspor 1
YİĞİDO FIRTINASI KONYA'DA DURDU!
Galatasaray'ın Ankaraspor ile berabere kalmasının ardından tarihinde ilk kez lierlik koltuğuna oturan Sivasspor, Konyaspor deplasmanında şok oldu! Rakibi karşısında maçın hemen başında Muhammed Ali'yle öne geçen Yiğido, Burak ve Murat'ın gollerine engel olamadı ve sahadan 2-1 yenik ayrıldı!
:) yiğido fırtınası durmaz bu sadece bir kaza idi bu kazanın sorumlusu ise cem deda idi...
sizede başarılar umarım bu sene kümede kalırsınız..
kral_konya 28.10.2007, 16:22 macın en güzeli sivas taraftarı ve bizim tafarftarımızla yani bizle berarber söyledigimiz sehitler ölmez vatran bölünmez tezahuratıydı...
kral_konya 28.10.2007, 16:26 :) yiğido fırtınası durmaz bu sadece bir kaza idi bu kazanın sorumlusu ise cem deda idi...
sizede başarılar umarım bu sene kümede kalırsınız..
kardes biz sizi hep yeniyoruz zaten merak etme bu baslnagıcın biri kümede de kalacaz sen kafanı yorma sivasspora basarılar dilerim...;)
SivasLady 28.10.2007, 16:27 macın en güzeli sivas taraftarı ve bizim tafarftarımızla yani bizle berarber söyledigimiz sehitler ölmez vatran bölünmez tezahuratıydı...
evet dinlerken duydum tezahürati
tebrik ederim
bu günlerde ne kadar rakip olunsada beraberlik icinde olunmali
vatanimiza zarar verenlere karsi el birliginde olmaliyiz
konyaya karşı daha galibiyetimiz yok sanırım,inşallah bu maç dönüm noktamız olur ve maçı alırız..böylece yolumuza devam etmiş oluruz konya bu maça asılacak çıkış maçlarını bu maç olarak görüyorlardır..
ÖYLEDE OLDU ZATEN GEÇMİŞ OLSUN
kral_konya 28.10.2007, 16:30 sivaslady kardes sana katılıyorum
nalcacidabbe 28.10.2007, 20:14 evet dinlerken duydum tezahürati
tebrik ederim
bu günlerde ne kadar rakip olunsada beraberlik icinde olunmali
vatanimiza zarar verenlere karsi el birliginde olmaliyiz
keşke herkez senın gıbı olsa ne guzel olur baksan kumede kalın dıoalr bıze sızı yendık dıye
gardasin.58 28.10.2007, 20:25 Arkadaslar neticeler ne olursa bu gunlerde birlige beraberlige ihdiyacimiz oldugu su gunlerde inanin gecen hafdaki macin sonucuna bile buruk bir sevinci zoraki yasayabildik.
keşke herkez senın gıbı olsa ne guzel olur baksan kumede kalın dıoalr bıze sızı yendık dıye
bi yalnış anlaşılma olmuş galiba. kümede kalmak ligde kalmak demektir.
yigidolar06 28.10.2007, 22:42 macın en güzeli sivas taraftarı ve bizim tafarftarımızla yani bizle berarber söyledigimiz sehitler ölmez vatran bölünmez tezahuratıydı...ANADOLU KAZANDI KONYA SEYİRCİSİNE BU CENTİLMENLİĞİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLER MAÇ İYİ DEĞİLDİ SEYİRÇİ HARİKAYDI
RESİMLER BİRAZDAN SİTEDE SİZLERİ SEVİYORUZ
kral_konya 29.10.2007, 07:36 ANADOLU KAZANDI KONYA SEYİRCİSİNE BU CENTİLMENLİĞİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLER MAÇ İYİ DEĞİLDİ SEYİRÇİ HARİKAYDI
RESİMLER BİRAZDAN SİTEDE SİZLERİ SEVİYORUZ
mac resimlerimi yoksa tribun resimleri falanmı evet bu macta seyirci baya iyiydi bizim stad full cekti baya kalabaktı...
sivas spor 'a basarılar inşallah anadolu kazanır.!sivasa canı gonulden basarılar
Konya' ya misafir olduk,
şöyle veya böyle bir maçımız oldu ve yenildik.
Konyaspor' u tebrik ediyoruz.
Konya' lıların, centilmenliğine ve
sitemize gelen Konya' lı misafir arkadaşlarımızın
iyi dileklerine teşekkür ediyoruz.
|