Orijinalini görmek için tıklayınız : Çanakkale'den Sevgilerle
canakkalespor17 24.10.2007, 16:39 2.ligdeki dostmuz sivasspora başarılar dilerim. Şampiyonluk yolunda sizleri yanlız bırakmayacağız.
Öncelikle bundan 2 sene önce ç.kalede oynanan ve bizi yendiğiniz mactaki centilmenlik den dolayı tüm sivaslıları tebrik ediyorum ayrıca biz bu centilmenliği hiçbir zaman unutmadık.
Anadolu takımları adına sivassporun şampiyon olmasını yürekten istiyoruz vede karar aldık 17 gençlik olarak sivassporun bursa ve manisa deplasmanlarına desteklemek için gideceğiz...
Allahın izni ile şampiyon yapacağız sivassporu...
saygılarımla 17 gençlik.
yigidolar06 24.10.2007, 16:55 BU GÜZEL TEMENNİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER TÜM TÜRKİYENİN SEVGİSİNİ KAZANMAK GÜZEL DUYGU. İNŞALLAH BU DUYGULARI SİZLERDE TADARSINIZ 17 GENÇLİĞE SEVGİLER
jakobieen 24.10.2007, 16:56 teşekkürler çanakkale.. güzel dilekleriniz bizleri mutlu etti.. :) sizleride yeniden süper ligde görmek dileği ile, sevgiler..
çanakkale geçilmez, dostluğunda ise asla vazgeçilmez
cenk5821 24.10.2007, 17:03 cok tesekurlerrr sizlerinde eski gunlerinize donmenizi diliyoruzzz cok guzell seyler yazmissinna abiii insallahh herseyy guzel olurrr saygilarimla
sabah sabah güzel yazılar teşekkürler kardeş... dostluğumuz daim olsun.
yusuf_yusuf 27.10.2007, 21:04 --------------------------------------------------------------------------------
çanakkale geçilmez, dostluğunda ise asla vazgeçilmez
ÇILGINLAR-58 27.10.2007, 21:07 tesekkurler canakkaleye selamlar Sivasspor ıcın yoldayız
altuntas58 27.10.2007, 21:23 İyi dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah yakında sizde eskiden olduğu gibi yine süper liğde yerinizi alırsınız
muhsin koçak 27.10.2007, 21:31 bizde buradan tüm çanakkalelileri kucaklıyoruz ve desteklerinden dolayı hepsine teşekkür ediyoruz,onlarıda en kısa zamanda eski günlerinde görmek isteriz.
sivas_kangallı 27.10.2007, 21:52 bütün çanakkalelilere sevgilerle...
XXCakir58 27.10.2007, 22:11 tskler canakkale sizin desteginizle insallah sivassporda sampiyon olur Turkcell Süper Ligde
herkezin bizi desteklemesi çok güzel inşallah bu sevinci tüm tgürkiyeye yaşatacağız.
bu hafta deplasmanda bozuyu 2 0 gecen vede liderliği kaptırmayan ç.kalesporu tebrik ediyorum.
FatihCan 05.11.2007, 19:50 çanakkale hepimiz için özel bir şehir atamız orada yatıyor tabi çanakkale halkıda özel bir halk bence sizede bu yakşırdı inş.. çok kısa zamanda sizlerde süperlige yükselirsiniz.. ayrıca desteğiniz için çok tşk ederiz
altuntas58 05.11.2007, 19:50 Çanakkaleli kardeşlerimin iyi niyeli duyguları için teşekkürler
kurtay58 05.11.2007, 20:05 Dost ve kardeş taraftarlardan bu şekilde övgü ve destek almak çok güzel. Ayrıca Ben de Çanakkaledeki maça gitmiştim. O günden beri Dardanele bir sempatim var. Herkese selamlar..
Kemal_Kale 12.11.2007, 22:15 Herkese öncelikle slm bende çanakkale dardanelspor taraftarıyım.17 gençliktenim.İnşallah bu sene şampiyon olursunuz.
Yiğido=17 gençlik
17 gençlik=Yiğido
Birtanemsin 12.11.2007, 22:19 wayy topragım bnm yaa bnde çanakkalenin çan ilçesinden..çok saok dostum memleketime sevgiler şanpion sivas end ç.kale
Kemal_Kale 12.11.2007, 22:23 sagolun tesekkürler inşallah iki takımda lig sonunda arzuladıkları yerlerde olurlar.
musakaya58 12.11.2007, 22:33 ÇANAKKALELİ ARKADAŞLARA BU GÜZEL SÖZLERİNDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM.BİLİNDİĞİ GİBİ SİVASSPOR VE SİVAS HALKI MERTLİĞİ,EFENDİLİĞİ VE YİĞİTLİĞİ İLE TANINIR.BUNUN İÇİN SİVASSPOR LİG ŞAMPİYONLUĞUNDAN ÖNCE GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU OLMUŞTUR.
Kemal_Kale 12.11.2007, 22:35 evet haklısın kardeşim.Mühim olanda önc bunu başarmak zaten sonra arkası gelir.Hem hocanızda kaliteli ve iyi bir hoca futbolcularına sahip çıkıyor.Onları hocası degil sanki arkadası gibi davranıyorum Helal olsun Sivasspora
eerki sivasspor şampiyonolursa bu tüm anadolunun başarısıdır bu başrıdıa sizin paynız olacaktır duanızı ve desetğinizi esirgemeyin yeter.
Kemal_Kale 13.01.2008, 13:29 Sivasspor'u ilk yarıyı lider kapadığı için tebrk ediyorum.
Bu arada inşallah çanakkale dardanelsporda bu sezon ligA ya çıkar ve daha sonrada özledigimiz 1.ligi görürüz
Sivasspor'u ilk yarıyı lider kapadığı için tebrk ediyorum.
Bu arada inşallah çanakkale dardanelsporda bu sezon ligA ya çıkar ve daha sonrada özledigimiz 1.ligi görürüz
Canakkale gibi Yillarca super ligde oynamis potansiyeli yuksek bir takimi biz de yeniden super ligde gormek isteriz.
Sivasspor icin iyi dilekleriniz icin de ayri bir tesekkur.
Tum anadolu hatta 3 buyukler taraftarinin bir kismi da Sivassporumuzun yaninda....
yigido_furkan 13.01.2008, 13:41 Canakkaleyede basarilar ins en kisa surede super lige tekrar yukselirsiniz Bize boyle destek vermeniz bizimde sampıyonluk yolunda ınancımızı artırıyor
Çok Teşşekkürler canakkalespor17 Gardaş İnşlah Sizde Süper Liğe...Çıkarsınız;)
Turan 59 13.01.2008, 14:31 Bizden de Çanakkalespor'a başarılar.En kısa zamanda süper lige
çıkarsınız.
Yigido_Burak 13.01.2008, 14:37 2.ligdeki dostmuz sivasspora başarılar dilerim. Şampiyonluk yolunda sizleri yanlız bırakmayacağız.
Öncelikle bundan 2 sene önce ç.kalede oynanan ve bizi yendiğiniz mactaki centilmenlik den dolayı tüm sivaslıları tebrik ediyorum ayrıca biz bu centilmenliği hiçbir zaman unutmadık.
Anadolu takımları adına sivassporun şampiyon olmasını yürekten istiyoruz vede karar aldık 17 gençlik olarak sivassporun bursa ve manisa deplasmanlarına desteklemek için gideceğiz...
saygılarımla 17 gençlik.
SéNde Saolasın Gardas.Desteklerinizden Doalyı Herkese Tesekkür Ediyoruz..Canakkale Sivas Kardestir..Tum Anadolu Takımları Kardesımız ßizde Anadolu takımlarına Başarılar Diler Süper Ligde Görmek İsteriz oNları Yanımızda..!
sizlerinde desteği ile tüm anadolu adına yola devam.
destekleriniz ve güzel temennileriniz için tşk... Çanakkale'ye selamlar...:D...
altuntas58 05.02.2008, 18:04 Çanakkaleli kardeşlerimize sivaslı yiğidolar olarak herkese saygı ve sevgilerimizi sunarım
EyüphanAydın 05.02.2008, 18:41 Çanakkale Egenin Diyarından Sitemize Hoş Geldiniz Arkadaşlar,İnşallah Dostluğumuz Hiç Bitmez.Çanakkalenin Tüm Takımlarını SÜper Ligde Görmek İstiyoruz.Bu Dostluğumuz Artsın Büyüsün Büyüdükçe Tüm Takımlar Bizi Örnek Alsın..
2.ligdeki dostmuz sivasspora başarılar dilerim. Şampiyonluk yolunda sizleri yanlız bırakmayacağız.
saygılarımla 17 gençlik.
way way döktürmüşsün canakkaleli kardesım sagolasın varolasın,sizlerin bizleri destekledıgı bılmek bızlerı onurlandırıyor, çok tesekkur ederız güzel dileklerınız için.. biz sivaslılarda sizlerı süper lıgde görmek isteriz...
sivaslimete 05.02.2008, 19:13 vay gardaslarimiz bizim cok saolun insallah canakkelesporu da böle sampiyonluk yarislarinda görürüz 1. ligde
merkez_hakan 05.02.2008, 19:40 öncelıkle hoş geldıınız cok tşk ederız çanakkale ye inş sızı de en guzel yerlerde gormek ısterız
Tesekkürler CANAKKALELI kardesim.Sitemize hos geldiniz.Saygilarimla...
canakkalespor17 02.04.2008, 18:03 Tebrikler yiğidolar. Bugunleride gördük ya şükürler olsun.
Sevgilerle.
imeryüz58 02.04.2008, 18:17 saolun hepiniz ben de ç.kale de iktisat okuyorum bu tutumunuzdan dolayı size teşekkür ederim vatan_58mekan_17
|