Orijinalini görmek için tıklayınız : HASILAT 64 BİN 575 YTL!
SivasSpor.Com 24.10.2007, 21:38 <!-- / icon and title --><!-- message -->http://www.gencturkhaber.com/rgdump/9754.jpg
Sivasspor’umuzun pazartesi akşamı kendi sahasında oynadığı ve 1-0 kazanarak liderlik koltuğuna oturduğu maçın hasılatının 64 bin 575 YTL olduğu öğrenildi.
Sivasspor yönetimi daha önce yaptığı açıklamada, Manisa ile oynayacakları maçın hasılatını Şehit ailelerine vereceklerini açıklamıştı. Yaklaşık 15 bin taraftarın izlediği Manisa maçından 64 bin 575 YTL hasılat elde edildiği belirtilirken, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün bu paradan kesinti yapıp yapmayacağıda merak ediliyor.
yusuf_yusuf 24.10.2007, 21:39 iiii para sivasspor kulubu gule gule harçasın işallah devamını getırırler işallah amıın dielım kı getırsınler
samet yıldız 24.10.2007, 21:44 zaten para şehitler için harcamayacakmı
güzel para inş. bundan sonra dahada çoğalır bu para
1967_DERNEK_MUSTAFA 24.10.2007, 23:00 bundan sonraki oynayacağımız karşılaşma geliride böyle olur ALLAH BEREKET VERSİN:)
Allah arttırsın zaten şehit ailelerine verilecekti sanırım :)
sivas_kangallı 24.10.2007, 23:51 gerçektende iyi bi para wet şehit ailelerine verilecek.
ceza_tolga_rep 24.10.2007, 23:56 inşallah her maç böle olur...........
serdar0755 25.10.2007, 00:24 helal olsun yiğidolara inşallah diğer kulüplerde örnek alırlar bunu helal olsun başkan sana
1967_Dernek_Ayhan 25.10.2007, 00:26 helal olsun daha başka ne denirki.......
albina58 25.10.2007, 00:51 <!-- / icon and title --><!-- message -->http://www.gencturkhaber.com/rgdump/9754.jpg
Sivasspor’umuzun pazartesi akşamı kendi sahasında oynadığı ve 1-0 kazanarak liderlik koltuğuna oturduğu maçın hasılatının 64 bin 575 YTL olduğu öğrenildi.
Sivasspor yönetimi daha önce yaptığı açıklamada, Manisa ile oynayacakları maçın hasılatını Şehit ailelerine vereceklerini açıklamıştı. Yaklaşık 15 bin taraftarın izlediği Manisa maçından 64 bin 575 YTL hasılat elde edildiği belirtilirken, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün bu paradan kesinti yapıp yapmayacağıda merak ediliyor.
Ülke genelinde böylesi bir kampanya açılması bana ters geliyor.
Biz ülke olarak,sanayimiz,iş hacmimiz vede son olarak lanse edilen,kişi başına milli geliriz,avrupada ilk on içinde ticari büyüme ölçümüzde,milyar dolar paralarımız varken,ulus olarak hiçbir açıklığa meydan bırakmadan,bütçeden bu paranın bir kalemde çıkması gerek.Yazıma hemen muhalefet geleceği kuşkusuyla yazıyorum,ben milli davada daha öndeyim gerideyim muhabbeti yapmaksızın yapılan işin hakkıyla yapılması taraftarıyım.
Ne yazıkki bizim ödedeğimiz vergilerden kesilen paralar,işcimden memurumdan daha maaşını almadan el konulan paraları,madem bizim uluslararası saygınlığımızı artırdı,madem ekonomi olarak büyüyen en büyük ekonmi olduk,madem safi milli hasılamız 10 bin dolarları aşdı,işte o paraların böylesi hayırlı işlerde kullanılması daha mantıklı gelir bana.
iyi para hasılat toplanmış şehit aileleri güle güle kullansın.
SivasLady 25.10.2007, 09:09 bu mac + hasilati sehit ailelerine bir katki olmasi cok güzel
galip gelip takim hem bizi sevindirdi hemde böylece sehit ailelerini sevindirecek :)
İnşallah Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü bu paradan kesinti yapmaz ve ufakta olsa Şehit ailelerine bi yardımımız dokunur.
altuntas58 25.10.2007, 11:17 <!-- / icon and title --><!-- message -->http://www.gencturkhaber.com/rgdump/9754.jpg
Bir sivaslı olarak sayın başkanımız mecnun odyakmaz ve yönetim kurulumuzdan gurur duyuyorum örnek bir davranış sergiledik belki çok büyük para değil ama sivas halkının yüreğinin büyük olduğunu bütün türkiye gördü her şehir böyle duyarlı olduğu sürece şehit aileleri ve gazilerimiz asla madur olmadan yaşamlarını sürdürürler bir türk olarak bu insanların başımızın tacı olduğunu her zaman hatırlayıp sahip cıkmalıyız bu bizim asli görevimiz
çok iyi bir para.....şehit ailelerine verilmesi çok önemliydi.....inşallah taraftarımızda takımlarını böyle kalabalık seyirci önünde takımını destekler....
Allah Daha Çoğunu VerecektiR inşallah Bu HasıLat Bu Haftalık Bize yeter Umarım ...
:rolleyes::rolleyes:hiç okumuyorsun herhalde haberii:D:D:D:D:D:D
para şehit ailelerine verilecek
EyüphanAydın 25.10.2007, 16:19 para iyi ama biraz daha hasılat yüksek olsa daha iyi olur
helal olsun be sivasım. şehit ailelerinin acısını böylece bir nebze olsun azaltmış olacaksınız
Abdullah DuMaN 26.10.2007, 12:26 ALLAH ARTIRSIN DAHA ÇOK VERSİN............
G.S.G.M bu paradan kesinti yapmasada şehit ailelerine bir katkımız olsa...
ÇILGINLAR-58 26.10.2007, 13:18 bereket versın ııı para sukur olsun
toprak_gürün 27.10.2007, 09:31 şehit ailelerine verilmesi iyi güzel hayırlı bir iş. fakat burdaki yorumların çoğunda şehit aileleri bu parayı alınca sevinecek die yazılmış.vaybe 19 yaşında gencecik yiğidinin acısını bir kahbenin kurşunundan şehit olmuş yiğidini üç beş kuruş geldi diye sevinecek ne ana tanıyorum nede baba.giden gelmez.
yerliturkuaz 27.10.2007, 10:43 AZ BİR PARA BU ŞEHİTLERİMİZ İÇİN ONLARIN CANLARI UĞRUNA KORUDUKLARI BU VATAN İÇİN ÇOK KÜÇÜK BİR PARA
toprak_gürün 27.10.2007, 10:46 şehit ailelerine verilmesi iyi güzel hayırlı bir iş. fakat burdaki yorumların çoğunda şehit aileleri bu parayı alınca sevinecek die yazılmış.vaybe 19 yaşında gencecik yiğidinin acısını bir kahbenin kurşunundan şehit olmuş yiğidini üç beş kuruş geldi diye sevinecek ne ana tanıyorum nede baba.giden gelmez.
http://www.radyogunes.net/izle.php?id=19440
toprak_gürün 27.10.2007, 11:34 http://www.radyogunes.net/izle.php?id=19440
http://uk.youtube.com/watch?v=C843_CGFOO8
her an her şey olabilir.
Nightbird 27.10.2007, 12:19 şehit ailelerine verilmesi iyi güzel hayırlı bir iş. fakat burdaki yorumların çoğunda şehit aileleri bu parayı alınca sevinecek die yazılmış.vaybe 19 yaşında gencecik yiğidinin acısını bir kahbenin kurşunundan şehit olmuş yiğidini üç beş kuruş geldi diye sevinecek ne ana tanıyorum nede baba.giden gelmez.
Mutlaka o acıyı bir ana baba asla unutamaz, ama hatırlanmanın verdiği gururla o insanlar çok mutlu olacaklardır.
altuntas58 27.10.2007, 12:37 şehit ailelerine verilmesi iyi güzel hayırlı bir iş. fakat burdaki yorumların çoğunda şehit aileleri bu parayı alınca sevinecek die yazılmış.vaybe 19 yaşında gencecik yiğidinin acısını bir kahbenin kurşunundan şehit olmuş yiğidini üç beş kuruş geldi diye sevinecek ne ana tanıyorum nede baba.giden gelmez.
Mutlaka o acıyı bir ana baba asla unutamaz, ama hatırlanmanın verdiği gururla o insanlar çok mutlu olacaklardır.
Türk milleti bütün bunların üstesinden gelecektir önce vatan hainlerinin inlerinde bir temizlik yapılacak hepsinin gebermesi şart arkasından Türkiyede çok büyük kampanyalar düzenlenerek şehit ailesi ve gazilerimize gerekli yardımları yapacağız tabi bu yardımlar ne kadar çok olursa olsun hiç bir şehit ailesini ve hiç bir gazimizi güldürmez ama yukardaki kardeşimin dediği gibi
hatırlanmanın verdiği gururla mutlu olabilirler allah hepimizin yardımcısı olsun
Ss--58--Ss 27.10.2007, 12:51 inşallah hasılattan kesinti yapmazlar..
ofgurleyuk78 27.10.2007, 13:44 Şehit ailelerimize feda olsun.
|