Orijinalini görmek için tıklayınız : en çok taraftar malatyadaymışşşşşş
ozfidanci 04.08.2005, 10:11 malatyaspor web sitesinde öyle bir yarış varki bütün malatyalıları olimpiyata çağırıyolar.Sanki şampiyonluk maçına çıkarcasına yayın yapıyolar.en çok taraftar malatyadaymışşşşşşşşş.
2 gün sonra heres görmeli en çok tarafın sivas,en centilmen taraftarın yiğido olduğunu
herkes görecek iki gün sonra SİVASSPOR'u...
sefademir_58 04.08.2005, 10:16 malatyayi yenerek en iyi cevapi vermis olurus onlara
Yigido_War 04.08.2005, 10:19 Hem Taraftarla Hem De Skorla Yenelim Malatya Yi
sinan-58 04.08.2005, 10:27 malatyanın internet sitesinde en çok taraftar malatyanınmış cumhuriyet kupasında ne kadar taraftarı olduğunu gördük neden onlara yiğido diyorlar ne yiğitlik yapmışlarki yiğido diyorlar asıl bize yiğido demeleri lağzım elazığ maçında 100 sivaslı 900 malatyalı vardı gibi sivassımızı küçümsüyecek sözler söyleniyor.
malatyayı biz o çimlere seyircimiz sayesinde gömeceğiz
volcano58 04.08.2005, 10:45 malatyaspor web sitesinde öyle bir yarış varki bütün malatyalıları olimpiyata çağırıyolar.Sanki şampiyonluk maçına çıkarcasına yayın yapıyolar.en çok taraftar malatyadaymışşşşşşşşş.
2 gün sonra heres görmeli en çok tarafın sivas,en centilmen taraftarın yiğido olduğunu
sabah sabah hiç güleceğim yoktu şu malatyalılar fıkra gibiler yahuu
Sivasimin Yil Sonunda 4. Büyük Olarak Süperligi Bitirecek, Taraftar Sayisi Olarak, Hel Bu Trabzonun Hezimetinden Sonra 4. Büyük Olarak Adimizi Hertarafta Bütün Forumlarda Yazalim Lütfen
siyahbeyaz 04.08.2005, 12:24 Bakın arkadaşlar kimin ne kadar seyirci toplayacağı okadar önemli değil. Önemli olan kimin galip geleceği. Bir maçlık galibiyette o kadar önemli değil. Önemli olan sezon sonundaki yeriniz. Umarım iyi bir yerde bitirirsiniz. Hak eden kazansın. Sivasın kümede kalmasını canı gönülden temenni ediyorum. Hatta ilk beşe girer inşaallah. Ama biraz gerçekçi ve de sabırlı olmanız lazım. Malatyasporu ve taraftarınıda o kadar hafife almayın. Bakarsınız iyi oynar kazanırlar. Bakarsınız sizden fazla taraftar toplarlar. Galatasaray maçlarını olimpiyat ta oynarken biz onlardan fazla seyirci topluyorduk. Bakarsınız sizi de geçeriz. Neyse ya hayırlısı olsun...
ne derlerse desinler bizim verecegimiz bilet kadar malatya taraftarının girecegini unutuyorlar bugun bir yerde 16000 bilet istediklerini yazmıslar :) bu rakam herkes bilirki sivasspor icin mac istanbulda ise cok komik bir rakam ..
haydi bakalim istanbullu yiğidolar sizleri stadda gormek istiyoruz.. Simdi mazaretsiz Destak Zamanı
burada ne kadar yazılırsa yazılsın sonuc c.tesi aksam belli olacak taraftar konusunda... int.de yazılanlarad cok fazla önemli değil malum herkes giremiyor ama herkes macın tarih ve yerin biliyor... yiğidolar yalnız bırakmayacaktır takımı...
serhankaburcuk 04.08.2005, 14:13 Valla Sivasspor taraftarı maça ilgi gösterir ise bize İstanbulda hiçbir taraftar topluluğu yetişemez...Ama İlgi göstermez ise durum ne olur bilmiyorum...İnşallah İstanbuldaki Yiğidolar beni utandırlar...
HAYDİ YİĞİDOLAR OLİMPİYATA.....
GeCeVeMaVi58pRf 04.08.2005, 14:17 olimpiyattaki malatya macı bizim için gercekten çok önemli tarihimizdeki ilk süper lig macına çıkacagız ve bu macı mutlaka almalıyız istanbulda taraftarımızın sivassporu yalnız bırakmayacagına inanıyorum en azından 40bin taraftar bekliyorum umarımhayal kurmuyorumdur inşallah pazar günütakımımız sivasa 3 puan alarakdöner...eywallah..
serhankaburcuk 04.08.2005, 14:31 olimpiyattaki malatya macı bizim için gercekten çok önemli tarihimizdeki ilk süper lig macına çıkacagız ve bu macı mutlaka almalıyız istanbulda taraftarımızın sivassporu yalnız bırakmayacagına inanıyorum en azından 40bin taraftar bekliyorum umarımhayal kurmuyorumdur inşallah pazar günütakımımız sivasa 3 puan alarakdöner...eywallah..
Söylediklerine katılmamak elde değil...İnşallah Sivasspor taraftarı maça gerekli ilgiyi gösterir...
ApoCaLyPsE 04.08.2005, 14:45 malatyanın ıstanbuldakı taraftarı ancak bızım sıvasımızı yenı yapılan kale arkası trıbununu sayısını gecmez bıle malatya baskanı galıba ruyasında stadda 2 mılyon malatyalı gormus olmalı :D:D herkes bılıyor en cok taraftar bızde oyle degılmı arkadaslar pekı bu cok olan taraftar cumhurıyet kupasında nerdeydı sorarım sıze bumu taraftarlık bumu cokluk boyle cok taraftar ıstemıyorm bılınclı 10 bın taraftar bıle sıvassporumaza yeter
saygılarımla arkadaslar
normal sekilde taraftar gelse bırakın 30 bini 50 bin rahat olur... yeterki normal sekilde maca gitme olayını gercekleselim!!!
serhankaburcuk 04.08.2005, 14:58 normal sekilde taraftar gelse bırakın 30 bini 50 bin rahat olur... yeterki normal sekilde maca gitme olayını gercekleselim!!!
EVET NORMAL ŞEKİLDE GELSEK 50 BİNDEN AŞAĞI TARAFTARIMIZ OLMAZ...
HAYDİ YİĞİDOLAR OLİMPİYATA...
gidecegiz ins abi.... ben simdiden isyerime beni c.tesi günü için off görün dedim :) :) :)
cocitos58 04.08.2005, 23:19 Insallah bekledigimiz gibi olur ve biz taraftarlar o muhtesem stadi tiklim tiklim doldururuz ve bazilarin ettikleri laflari agizina tikariz. Aksi taktirde oyuncularimiz moralman cokucek. Tabi ki biz muhtesem bi takimin muhtesem bi seyircisi olarak orada olucaz ve :d onlara kimin en buyuk oldugunu gostericez. Ben avrupadan ozel o maca bakmak icin gelicem
Insallah bekledigimiz gibi olur ve biz taraftarlar o muhtesem stadi tiklim tiklim doldururuz ve bazilarin ettikleri laflari agizina tikariz. Aksi taktirde oyuncularimiz moralman cokucek. Tabi ki biz muhtesem bi takimin muhtesem bi seyircisi olarak orada olucaz ve :d onlara kimin en buyuk oldugunu gostericez. Ben avrupadan ozel o maca bakmak icin gelicem
gokhan gelecekmisin maca??? gelde tanısalım yahuu :)
58_TARIK_58 05.08.2005, 00:38 Onlar SIVAS 'in taraftarini görmediler onun icin öyle diyorlar, yoksa imkanimi var
valla benim bazı endişelerim var ama sıralamak istemiyorum inşallah sizlerin bahsettiği gibi olur sivastan genç taraftar derneği gelemiyorsa gerisini siz düşünün
serhankaburcuk 05.08.2005, 14:13 Biz gelemiyoruz ama gönlümüz sizlerle...Oradaki yiğidolar İnşallah bizleri aratmayacaktır...
capriceman 07.08.2005, 15:18 Malatya'nın Sivas umrumda olduğu için yapmadı maça daveti.
Malatyasporun 40. YILINDA ki ilk maçı olduğu için pankartlar falan asıldı. Daha Süper Ligde maç oynamadan bazı arkadaşların sizi fanatik boyutuna getirmesi için yaptıgı oyunlara uymayın.
Bahsedildiği gibi sitelerde de öyle bir yazı yok. ARKADAŞ TAMAMEN SALLAMIŞ.
1967_DERNEK_10UR 07.08.2005, 15:31 Malatya'nın Sivas umrumda olduğu için yapmadı maça daveti.
Malatyasporun 40. YILINDA ki ilk maçı olduğu için pankartlar falan asıldı. Daha Süper Ligde maç oynamadan bazı arkadaşların sizi fanatik boyutuna getirmesi için yaptıgı oyunlara uymayın.
Bahsedildiği gibi sitelerde de öyle bir yazı yok. ARKADAŞ TAMAMEN SALLAMIŞ.
http://www.malatyaspor.org.tr/yeni/zincir.asp BU LİNK HERŞEYİ AÇIKLIYOR
serhankaburcuk 08.08.2005, 14:20 Malatyasporlularda kabul etmişler Sivasın büyüklüğünü...
HERZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS.....
1967_DERNEK_10UR 08.08.2005, 14:34 FAZLA SÖZE GEREK YOK KİM BÜYÜK MAÇTA GÖRÜLDÜ..DİKKAT:ESAS DURUŞ YÜZBAŞI GELİYOR...
serhankaburcuk 08.08.2005, 14:38 FAZLA SÖZE GEREK YOK KİM BÜYÜK MAÇTA GÖRÜLDÜ..DİKKAT:ESAS DURUŞ YÜZBAŞI GELİYOR...
Kd.Yüzbaşı Sivasspor...Gerçek Yüzbaşı...
1967_DERNEK_10UR 08.08.2005, 14:44 HERKES GÖRDÜ KİMİN TARAFTARINI DAHA BÜYÜK OLDUĞUNU FAZLA SÖZE GEREK YOK HİŞTTTT O BİR İMPARATOR..
serhankaburcuk 08.08.2005, 16:09 Kd.Yüzbaşı Sivasspor...Gerçek Yüzbaşı...
mustibjk 08.08.2005, 16:14 en buyuk taraftarın kımde oldugunu rakıp takım bıle kabul ettı ..malatya macını 25 bın kısının ızleyıp bunun 7-8 bınının malatyalı gerısının sıvaslı oldugunu kendı sıtelerınde acıkladılar..tesekkurler yıgıdolar.
lınk : http://www.malatyaspor.org.tr/yeni/news.asp?nid=831
ilteriş58 08.08.2005, 16:33 dünkü fanatik veya fotomaç gazetelerinin ikisinden birinde tam hatırlamıyorum maçı 30 bin kişinin izlediği bu rakamın yaklaşık 22 bininin sivaslı olduğu yazdı.
serhankaburcuk 08.08.2005, 19:20 dünkü fanatik veya fotomaç gazetelerinin ikisinden birinde tam hatırlamıyorum maçı 30 bin kişinin izlediği bu rakamın yaklaşık 22 bininin sivaslı olduğu yazdı.
Fanatik gazetesinde 37 bin taraftar olduğu yazıyordu...25 bin Sivaslı 12 Malatyalı yazıyordu...
ilteriş58 09.08.2005, 14:02 sayımız 25 bin de olsa 22 bin de olsa malatyalıları sayı bakımından ezdiğimiz bir gerçek...
kucukdiablo 09.08.2005, 14:46 Malatyaspor Kendi Sitesinde 25bin Taraftar Oldugunu Bunun 9000 Inin Malatya Gerisinin Sivassporlu Oldugunu Yazdi..daha Neyi Tartisiyor Bu Malatyalilar
ilteriş58 09.08.2005, 14:51 Malatyaspor Kendi Sitesinde 25bin Taraftar Oldugunu Bunun 9000 Inin Malatya Gerisinin Sivassporlu Oldugunu Yazdi..daha Neyi Tartisiyor Bu Malatyalilar
çok doğru...
Maçtaki seyircinin 3/2'si Sivasspor taraftarıydı. Bu kadar basit . . . :D
serhankaburcuk 10.08.2005, 11:35 Malatyaspor Kendi Sitesinde 25bin Taraftar Oldugunu Bunun 9000 Inin Malatya Gerisinin Sivassporlu Oldugunu Yazdi..daha Neyi Tartisiyor Bu Malatyalilar
Evet bu herşeyi anlatmaya yetiyor....
1967_DERNEK_10UR 10.08.2005, 11:51 FAZLA SÖZE GEREK YOK HERKES YÜZBAŞIYI VE TARAFTARINI GÖRDÜ..
twity_58 10.08.2005, 12:42 Evet Evet Malatyada Ben Gördum Sahsen Simdi Arkadaslar Gercekci Olalaim Dermisimmmmmmm Nerde En Cok Taraftarmis Be Onlarin Dili Surcmusturrr Heheh :d :):):)
Bilmiyorum 10.08.2005, 13:40 şu anda forumlarda 10 larca malatyasporla ilgili şey var arkadaşlar geçin ARTIK malatyayı LİGDE 34 17 TANE RAKİP VAR BİRİDE MALATYA MALATYA İLE OYNADIK VE BERABERE KALDIK OLSUN LİGİN BAŞLANGICI YENEBİLRDİKTE AMA ARTIK MALATYA MAÇI GERİDE KALDI ZAMANI GERİ ALMA ŞANSIMIZ YOK ARTIK BOŞUNA MALATYA İLE İLGİL ŞEYLER YAZIP SÖYLEMEYELİM 2 HAFTAYA GEÇTİK BİZ HALA MALATYADA KALMIŞIZ OLMAZ HER AÇTIGIMDA MALATYA İLE İLGİLİ BİR ŞEY GÖRMEK İSTEMİYORUM
serhankaburcuk 10.08.2005, 15:03 şu anda forumlarda 10 larca malatyasporla ilgili şey var arkadaşlar geçin ARTIK malatyayı LİGDE 34 17 TANE RAKİP VAR BİRİDE MALATYA MALATYA İLE OYNADIK VE BERABERE KALDIK OLSUN LİGİN BAŞLANGICI YENEBİLRDİKTE AMA ARTIK MALATYA MAÇI GERİDE KALDI ZAMANI GERİ ALMA ŞANSIMIZ YOK ARTIK BOŞUNA MALATYA İLE İLGİL ŞEYLER YAZIP SÖYLEMEYELİM 2 HAFTAYA GEÇTİK BİZ HALA MALATYADA KALMIŞIZ OLMAZ HER AÇTIGIMDA MALATYA İLE İLGİLİ BİR ŞEY GÖRMEK İSTEMİYORUM
Çok haklısın Malatyadan başka takımlarda var bu ligde...
HERZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS....
KEREM_58_34 10.08.2005, 15:05 şeklimiz Yeter ...
Alayina Gider...
Yollar Biter Sivas Bitmez........................ ..
serhankaburcuk 10.08.2005, 15:12 şeklimiz Yeter ...
Alayina Gider...
Yollar Biter Sivas Bitmez........................ ..
Helal Kerem'im ....
HERZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SİVAS....
KEREM_58_34 10.08.2005, 15:43 ben yazılarımı klavyeden değil kalpten yazıom......
1967_DERNEK_10UR 10.08.2005, 17:16 GERÇEKLER ACIDIR AMA GERÇEK BİZ ÜSTÜNDÜK....:D
Gencosman 10.08.2005, 17:25 şu anda forumlarda 10 larca malatyasporla ilgili şey var arkadaşlar geçin ARTIK malatyayı LİGDE 34 17 TANE RAKİP VAR BİRİDE MALATYA MALATYA İLE OYNADIK VE BERABERE KALDIK OLSUN LİGİN BAŞLANGICI YENEBİLRDİKTE AMA ARTIK MALATYA MAÇI GERİDE KALDI ZAMANI GERİ ALMA ŞANSIMIZ YOK ARTIK BOŞUNA MALATYA İLE İLGİL ŞEYLER YAZIP SÖYLEMEYELİM 2 HAFTAYA GEÇTİK BİZ HALA MALATYADA KALMIŞIZ OLMAZ HER AÇTIGIMDA MALATYA İLE İLGİLİ BİR ŞEY GÖRMEK İSTEMİYORUM
cok haklisin abicigim aynen katiliyorum.
serhankaburcuk 10.08.2005, 22:51 Artık malatya maçı geride kaldı...Ama yinede Malatyalı arkadaşlar merak ediyorsa söyleyeyim...''HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS''...
cemal58yiğido 14.01.2006, 19:45 önümüzdeki maç malatyayla yeneriz inşallah
İnş.Hazırlık maçlarındaki kötü sonuçlar bizleri etkilemez.....Malatyayı yenerek iyi bir başlangıç yapmalıyız...
1967_Dernek_Murat 14.01.2006, 19:47 Artık malatya maçı geride kaldı...Ama yinede Malatyalı arkadaşlar merak ediyorsa söyleyeyim...''HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS''...
eyvallah reissssssssss
1967_DERNEK_10UR 14.01.2006, 19:48 BİR DE MALATYALILAR ÇIKTI EN ÇOK TARAFTAR BİZDE DİYE..HERKES GÖRDÜ KİMDE DAHA ÇOK TARAFTAR OLDUĞUNU..ŞEKLİMİZİ YAPTIK..
en çok taraftar sivasın deniyor ama pek öyle görünmüyor
ORTAKÖYLÜ58 14.01.2006, 20:29 yaw malatya maçında 25 bin sivaslı 15 bin malatyalı vardı. bu malatyalılar biraz çok abartmışlar kendilerince tabiii...
SİVASLI OLUNMAZ SİVASLI OLUNMAZ
malatyalılar rüyalarında mı görmüşler
SİVASSPOR dan daha fazla seyircileri olduğunu
Sivasspor seyircisi her yerde var ama
malatyanın seyircisi her yerde yok...
kırmızı-beyaz
bu alemde kral SİVAS...
Etem-Murat 14.01.2006, 20:47 gazi antep macında görecegiz kac kişi var olduğunu ikinci liğdeyken daha
fazla ilği vardı sanki
aslansivasli 14.01.2006, 21:00 [QUOTE=ozfidanci]malatyaspor web sitesinde öyle bir yarış varki bütün malatyalıları olimpiyata çağırıyolar.Sanki şampiyonluk maçına çıkarcasına yayın yapıyolar.en çok taraftar malatyadaymışşşşşşşşş.
2 gün sonra heres görmeli en çok tarafın sivas,en centilmen taraftarın yiğido olduğunu[/Q ONLARIN GÖZLERI KÖRR GALIBAAAA DEDIGIN GIBI GÖRSÜN HERKES EN ÇOK TARAFTARIN SIVASTA VE EN CENTILMENIN BIZ OLDUGUMUZUU 4.BÜYÜK OLARAK BITICEZ BU LIGI GÖRCEK ONLAR
Insallah yeneriz,mac nerde?
Fatih Bayrak 15.01.2006, 12:43 http://www.desnegg.com/sivasspor/s-m.jpg
BURDA YANI ISTANBULDA OLIMPIYAT STATINDA GÖRDÜK KIMIN DAHA COK TARAFTARI OLDUGUNU SIVAS 30000 TARAFTAR VE MALATYA 7500 TARAFTARLA GELMISTI
Malatyada biliyo gücümüzü ama işlerine gelmiyo!kayseri,konya ve bursadan sonra bi malatya eksik kalmıştı bizimle yarışa giren onlarda Sivasla rekabet edebileceklerini sanıyolar......
Fatih Bayrak 15.01.2006, 12:50 BIZ YAZDIMMI ISPATIYALA YAZARIZ!!!! BUYURUN SIZE ISTANBULDAKI SIVAS_ MALATYA SPORDAN
http://www.desnegg.com/sivasspor/m-s1.jpg
NAUGHTYBOY58 15.01.2006, 13:02 malatyanın taraftarından ne olurki
Sivasli_Celal 15.01.2006, 13:22 malatyaspor web sitesinde öyle bir yarış varki bütün malatyalıları olimpiyata çağırıyolar.Sanki şampiyonluk maçına çıkarcasına yayın yapıyolar.en çok taraftar malatyadaymışşşşşşşşş.
birakin millet hayal kursun :)
istanbulda en cok bizimkiler var
zaten bence milltei gaza geriyorlar olimpiyata gelsinler diye
Sivasli_Celal 15.01.2006, 13:23 malatyanın taraftarından ne olurki
belki köfteci olur veya sahayi temizleyenlerden
UMTçarşı 15.01.2006, 14:01 neremle gülsem diye düşünüyorumut
1967_DERNEK_10UR 15.01.2006, 15:21 resimler açıklıyor her seyi...BİZİMLE KİMSE BAŞA ÇIKAMAZ...
resimler açıklıyor her seyi...BİZİMLE KİMSE BAŞA ÇIKAMAZ...
Eh ne diyelim hepsine birer gözlük vermek lazım aslında birde abaküs :D :D
1967_DERNEK_10UR 15.01.2006, 15:28 Eh ne diyelim hepsine birer gözlük vermek lazım aslında birde abaküs :D :D
gardaş hemde 3 boyutlu gözlük verelimde kendi tribünlerine baktıralım..belki fazla görürler kendilerini...7500X3=22500 YİNE BİZE YETİŞEMEDİNİZ...:D
Sivasli_Celal 15.01.2006, 16:14 yahu malatyanin dev bayraki varmi?
veya o istanbul tayfasinin??
1967_DERNEK_10UR 15.01.2006, 19:57 yahu malatyanin dev bayraki varmi?
veya o istanbul tayfasinin??
O BAYRAKTAN SADECE BİZDE VAR...
Ligin 2. yarısındaki ilk maçta malatyaya karşı deplasmana giderek gerçek taraftarın kim olduğunu göstermek gerek
dj_sado_88 15.01.2006, 20:34 bizim taraftarlar malatyalıları çekirdek diye cıtlar be :D
1967_DERNEK_10UR 15.01.2006, 20:44 bizim taraftarlar malatyalıları çekirdek diye cıtlar be :D
ZUHAZUHAZUHAZUHAZUHAZUHAZUHAZU HAZUHAZUHAZUHAZUHA..:DBİZİMKİL ERİN EN İYİ YAPTIĞI İŞ..
sinan-58 15.01.2006, 20:47 bizim taraftarlar malatyalıları çekirdek diye cıtlar be :D
nerden bildin bizimkiler zaten çekirdek çıtlatmaktan başka birşey bilmiyor onun için bu kopekler konuşuyor
aslansivasli 15.01.2006, 22:16 bizim taraftarlar malatyalıları çekirdek diye cıtlar be :D
aynen öle abi biz kim malatyalilar im onlar 2.yari görsünler SIVASin gücünü
gercek58li 15.01.2006, 22:28 YA BIZIM CEKIRDEKCILER ONLARA YETER BE!:D
BU ISLER REKLAMLA OLMUYOR, GÖRECEK MALATYALILAR...
capriceman 20.01.2006, 14:18 yahu daha süper ligi yeni görmüşsünüz, yaptığınız tantanalara bakın. Biz her yerde doğu ekipleri bir olsun derken sizler, Malatyalılar şunlar bunlar diyorsunuz. Ayıp be arkadaşlar. Siz yenin, biz yenelim fark etmez. Adam olmayı bilmek fark eder.
Anadoludan lige çıkan ilk takım, Avrupada oynamış ilk anadolu takımı, brezilya milli takımından 3 oyuncuyu birden transfer edebilen bir takımız biz, biz bile sizin kadar tantana yapımıyoruz.
Acı ama gerçek, akılınızı biraz başınıza alın.
CÜSSKB-Aynur 20.01.2006, 14:36 yahu daha süper ligi yeni görmüşsünüz, yaptığınız tantanalara bakın. Biz her yerde doğu ekipleri bir olsun derken sizler, Malatyalılar şunlar bunlar diyorsunuz. Ayıp be arkadaşlar. Siz yenin, biz yenelim fark etmez. Adam olmayı bilmek fark eder.
Anadoludan lige çıkan ilk takım, Avrupada oynamış ilk anadolu takımı, brezilya milli takımından 3 oyuncuyu birden transfer edebilen bir takımız biz, biz bile sizin kadar tantana yapımıyoruz.
Şu anda puan durumundaki yeriniz, tantana yapmanız için yeterli değilde onun içindir.:D
alttaki yaziyi malatyaspor sitesinden aldim aynen aktariyorum:
DEREBEYLERİ
burdan bütün taraftarlara sesleniyorum öncelikle derebeyleri ne pazar günü stadı başlarına yıkalım sivas sitesinde 3 otobüs kaldırdıklarını yazıyo haydi kaplan yaz bi destan
arkadaslar takimizi yalniz birakmayalim görsün malatyalilar, değil 3 otobüs 30 otobüsle gidelim gerekirse.....
Etem-Murat 20.01.2006, 14:53 merhaba kocum bırakta biraz biz de sevineli yeni cıkmış olsakta puan durumuna bakarsan başarılı olduğumuzu göreceksin bu da bize sevinme hakkı veriyor eyle değilmi sizlere her haği bir şekilde kötü bir yazı gördünmü göremezsin bu da sivasın farkı canımyahu daha süper ligi yeni görmüşsünüz, yaptığınız tantanalara bakın. Biz her yerde doğu ekipleri bir olsun derken sizler, Malatyalılar şunlar bunlar diyorsunuz. Ayıp be arkadaşlar. Siz yenin, biz yenelim fark etmez. Adam olmayı bilmek fark eder.
|