Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR' UN YENİ OTOBÜSÜ GELDİ
SivasSpor.Com 02.11.2007, 04:20 Şişli Belediyesi' nin Sivasspor Kulubüne hediye ettiği 31 kişilik otobüs Sivasspor tesislerine ulaştı.
Ligin flaş takımlarından Sivasspor΄un, özellikle deplasman maçlarındaki seyahatlerde yaşadığı otobüs sıkıntısını çözüme kavuşturmak için Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) bir süre önce kulüp yönetiminin de onayını alarak Sivasspor΄a otobüs satın alma kampanyası başlattı.
http://www.sivasspor.com/images/stories/OTO_1.jpg
Kampanyanın duyurulmasının ardından harekete geçen İstanbul Şişli Belediyesi, başkan Mustafa Sarıgül΄ün de direktifleri ile Sivasspor΄a 31 kişi kapasiteli bir otobüs bağışlamayı kararlaştırdı. Otobüsün Sivasspor tesislerine ulaşması ile beraber tören düzenlecek ve yeni otobüs bundan sonra Sivasspor Kulubüne hizmet edecek.
http://www.sivasspor.com/images/stories/OTO_2.jpg
samet yıldız 02.11.2007, 05:54 reklam gibi olmasında :D sivas tur huzurun otobüsleri gibi alsalarmış
alico58_58 02.11.2007, 06:46 GÖNLÜNE SAĞLIK MUSTAFA SARIGÜL'ÜN BİZ SİVASLIYIZ DİYE GEZENLER ELLERİNİ CEPLERİNE ATMAZKEN VALLA HELAL OLSUN SARIGÜL BAŞKAN'A
DESTEKLERİ İÇİN SARIGÜL VE MESAİ ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR EDERİM..
DEMEKKİ BAZI ŞEYLERİ BAŞARMAYA BAŞLAMIŞIZ,HER TARAFTAN DESTEK GÖRMEYE BAŞLADIK...
BENCE ARTIK BUNUN ARKASI GELİR, TARAFTAR OLARAKTA DESTEK VERENLER MUTLAKA ÇIKACAKTIR...
ofozturk 02.11.2007, 07:22 şehir içi ve bu tür seyahatler için cok güzel olur
Teşekkürler Sarıgül başkan.
ErdalGüler 02.11.2007, 08:38 reklam gibi olmasında :D sivas tur huzurun otobüsleri gibi alsalarmış
yıllardır sivas tur sivasspor üzerinden reklamını yapıyor, bence sivas tur gibi bir firmanın yapması lazım o dediğini, helal olsun sayın sarıgül...
mustafa sarıgüle çok tşkler sivas ve sivassporlular adına a takımın pek ihtiyacı olmaz ama paf takım için çok güzel bi araç haırlı ugurlu olsun
musakaya58 02.11.2007, 09:56 hayırlı olsun sarıgülün sivasa olan hayranlığını biliyoruz oda sağolsun
karakule58 02.11.2007, 10:03 SARIGÜL BAŞKANA TEŞEKKÜR EDERİM AMA BU OTOBÜS SÜPER LİGDE ŞAMPİYONLUK İÇİN OYNAYAN BİR TAKIM İÇİN BİRAZ UFAK KALMIŞ AMA PAFLAR İÇİN GÜZEL....
zaralım 58 02.11.2007, 10:03 SARIGÜLE BU OLGUN ve DUYARLI DAVRANIŞINDAN DOLAYI TEBRİK EDER GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİM
pepsiyusuf 02.11.2007, 10:08 HELAL OLSUN SARIGÜL SANA ÇOK SİVASLIYIM DEYİPDE SİVAS IN EKMEĞİNİ YİYEN SİVAS ÜSTÜNDEN ÇOK PARA KAZANAN İNSANLARIN YAPAMADIĞINI YAPTIN SİVASSPOR TARAFTARI OLARAK SENLE GURUR DUYDUM YOLUN AÇIK OLSUN
OLCAY_58_AKKUS 02.11.2007, 10:35 TEŞEKKÜR EDERİZ AMA O OTOBÜS DEĞİL.MİDİBÜS.O MİDİBÜSLE 2 SAATTEN FAZLA YOLCULUK YAPILMAZ ADAM İKİ BÜKLÜM OLUR.SANIRIM ŞEHİR İÇİNDE KULLANILACAK.
KIZILCAN 02.11.2007, 10:39 Sn.Sarıgül'e teşekkür ediyor,hak ettiği yerlere gelmesini diliyoruz.
ceza_tolga_rep 02.11.2007, 11:49 helal olsun sarıgüle inşalah chp ye lider gelir....
Yigido_Burak 02.11.2007, 11:54 Valla HeLal oLsun Adama Ufakta Olsa Yeter Bize Saolsun Gönlü Zengin Adamın Be Abii..! Tenk Yu:D SARIGÜL
sinan-58 02.11.2007, 13:07 kusura bakmayın ama bu otobus sivassporumuza yakışmaz çunkı bize daha kaliteli bir otobus lazım onun için sarıgul bu otobusun parasını kampanyaya yatırsaydı daha faydalı olurda ama yinede tşk sarıgul
Aslında gerçekten güzel bir jest.
Ancak bu jest, kimlerin finansörlüğünde olduğu da çok önemli.
Sayın Mustafa SARIGÜL:
- Bu aracın fiyatını cebinden mi ödedi ? (Sanmam)
- Şişli Belediyesi' nin bütçesinden mi ödendi ?
(Yine sanmam : Çünkü, Encümen Kararı gerekir ve Sayıştay saydırır valaa...!
Ayrıca halkın vergileri içimize sinmez.)
- Bir işadamına mı finanse ettirdi ?
Sanırım, bu seçenek hem akılcı hem de gerçekçi.
Ama kaz gelen yerden tavuk esirgenmeyecek şekilde bir mantık mekanızması işletilmişse
ve de bu mantık çerçevesinde ve mekanizma çarkında,
SİVASSPOR ve SİVASLILAR istismar konusu edilmişse bunu asla içimize sindiremeyiz.
Eğer, bu şıklar dışında, halisane ve dürüstçe bir jest yapılmışsa,
Sayın Mustafa SARIGÜL Başkanıma şükranlarımı ve saygılarımı arzediyorum.
.
.
.
seyyyah58 02.11.2007, 13:33 Aslında gerçekten güzel bir jest.
Sayın Mustafa SARIGÜL:
Ama kaz gelen yerden tavuk esirgenmeyecek şekilde bir mantık mekanızması işletilmişse
SİVASSPOR ve SİVASLILAR istismar konusu edilmişse bunu asla içimize sindiremeyiz.
.
.
.
buyur burdan yak adama helal olsun dmekden başka şey yapılmamalı. fakat içimizde fesatlık almış yürümüş.yapmayın allah aşkına adam çalmamış çırpmamış jestin kralını yapmış.
buyur burdan yak adama helal olsun dmekden başka şey yapılmamalı. fakat içimizde fesatlık almış yürümüş.yapmayın allah aşkına adam çalmamış çırpmamış jestin kralını yapmış.
KARDEŞ SEN İYİMİSİN...?
YA DA KAFAN İYİ Mİ DİYE SORAYIM...?
FESATLIKLA NE ALAKA KARDEŞİM...!
İYİCE OKU YAZIYI, AMA FESATÇA OKUMA...!
HİÇ BİR İFADEMDE YARGI CÜMLESİ VAR MI...?
SEÇENEKLERİ SUNMUŞUM, KESİN BÖYLEDİR DEMEMİŞİM...!
VE SONUNDA İÇTENLİKLE ŞÜKRANLARIMI SUNMUŞUM...!
TÜRKÇEN KIT İSE İNGİLİZCE YAZAYIM MI...?
DO YOU SPEAK ENGLISH...?
seyyyah58 02.11.2007, 13:54 KARDEŞ SEN İYİMİSİN...?
YA DA KAFAN İYİ Mİ DİYE SORAYIM...?
FESATLIKLA NE ALAKA KARDEŞİM...!
İYİCE OKU YAZIYI, AMA FESATÇA OKUMA...!
HİÇ BİR İFADEMDE YARGI CÜMLESİ VAR MI...?
SEÇENEKLERİ SUNMUŞUM, KESİN BÖYLEDİR DEMEMİŞİM...!
VE SONUNDA İÇTENLİKLE ŞÜKRANLARIMI SUNMUŞUM...!
TÜRKÇEN KIT İSE İNGİLİZCE YAZAYIM MI...?
DO YOU SPEAK ENGLISH...?
senin anlayışın kıtsa ben ne yapayım adam otobus almış otobus manavdan meyva allmamış. banane nerden almış neyi düşünmüş.almışmı sivasspora otobusu okadar sadece teşekkür edilir olayın içine iyce dalıpda irdelenmez. ben fesatça okumadım olayın nasıl ve neşkilde alındığını irdeleyen sensin hadi bunu fesatça demeyelim fesatçada geçelim sarı gülün ismimi ters geldi size. yok bilmem kime aldırmış yok kimden finas edmiş sanene. sivas halkını isttismar edecekmiymiş.yaw geç bunu.
senin anlayışın kıtsa ben ne yapayım adam otobus almış otobus manavdan meyva allmamış. banane nerden almış neyi düşünmüş.almışmı sivasspora otobusu okadar sadece teşekkür edilir olayın içine iyce dalıpda irdelenmez. ben fesatça okumadım olayın nasıl ve neşkilde alındığını irdeleyen sensin hadi bunu fesatça demeyelim fesatçada geçelim sarı gülün ismimi ters geldi size. yok bilmem kime aldırmış yok kimden finas edmiş sanene. sivas halkını isttismar edecekmiymiş.yaw geç bunu.
FİKİRLERE VE YORUMLARA SAYGILIYIMDIR AMA ZIRVALAMALARA PEK DEĞİLİMDİR.
MUSTAFA SARIGÜL İSMİ BANA ASLA TERS GELMEDİ VE GELMEZ DE...!
ZİRA KENDİLERİNİ İYİ TANIRIM...! (1986 YILINDAN BERİ...!)
BİLMEDEN VE ÖNYARGILI SÖYLENEN İFADELER HOŞ DEĞİL.
LÜTFEN KONU KAPANSIN...!
seyyyah58 02.11.2007, 14:05 FİKİRLERE VE YORUMLARA SAYGILIYIMDIR AMA ZIRVALAMALARA PEK DEĞİLİMDİR.
MUSTAFA SARIGÜL İSMİ BANA ASLA TERS GELMEDİ VE GELMEZ DE...!
ZİRA KENDİLERİNİ İYİ TANIRIM...! (1986 YILINDAN BERİ...!)
BİLMEDEN VE ÖNYARGILI SÖYLENEN İFADELER HOŞ DEĞİL.
LÜTFEN KONU KAPANSIN...!
seni tanımıyorum saygısızlık yapmak istemezdim ama yorumlarınıza yazdığız şekilde incitmeden cevap verdim. içimizdeki dedim siz direk hakeretle girdiniz ve hala hakeretle devam ediyordunuz. zırbalamadım.sizin düşüncenizden o yorum çıkar sevgili kardeşim.bencede kapansın.
seni tanımıyorum saygısızlık yapmak istemezdim ama yorumlarınıza yazdığız şekilde incitmeden cevap verdim. içimizdeki dedim siz direk hakeretle girdiniz ve hala hakeretle devam ediyordunuz. zırbalamadım.sizin düşüncenizden o yorum çıkar sevgili kardeşim.bencede kapansın.
BENİ TANIMIYORSANIZ,
TANIMADIĞINIZ KİŞİYE : ''FESAT'' İFADESİNİ KULLANMANIZ
NE KADAR DOĞRU...?
BEN HAKARET ETMEDİM AMA KIZDIM SADECE.
SAYGISIZLIK YAPMAK İSTEMEDİĞİNİZİ BELİRTMİŞSİNİZ,
SİZE İNANIYORUM VE BEN DE SİZİ İNCİTMEYİ ASLA İSTEMEM.
NEYSE,
İNCİTTİYSEM KUSURA KALMAYASIN...!
SELAMLAR...
tesekurler sayin sarigul sizin yaptiginiz jestti unutmicaz valla ben sivasliyim diyenler ve elini cebine atmiyanlar'dan daha sivaslisin vallaha
seyyyah58 02.11.2007, 14:21 BENİ TANIMIYORSANIZ,
TANIMADIĞINIZ KİŞİYE : ''FESAT'' İFADESİNİ KULLANMANIZ
NE KADAR DOĞRU...?
BEN HAKARET ETMEDİM AMA KIZDIM SADECE.
SAYGISIZLIK YAPMAK İSTEMEDİĞİNİZİ BELİRTMİŞSİNİZ,
SİZE İNANIYORUM VE BEN DE SİZİ İNCİTMEYİ ASLA İSTEMEM.
NEYSE,
İNCİTTİYSEM KUSURA KALMAYASIN...!
SELAMLAR...
fesat kelimesi için sadece onun için özür dilerim ama sizin yazdığınız ilk yazı çook yanlışdı bence.bizi kimse istismar edemez yapılan bir iyilik bir jest bukadar incelenmez. böle yaparsak elini cebine atmak isteyenleri bile caydırırız demi. mesala bir başka belediye başkanı girse o yazıyı okusa demezmi banada bunları sorarlarmı acaba diye.yine söylüyorum tartışma ortamında incinmem kusurada bakmam senin fikrine bende saygı duyarım fakat fikrin bana yanlış gelmişse cevaplamakda en doğal hakkımdır. fesat kelimesinden özürdilerim daha değişik yazmalıydım.saygılar.
Del Piero 02.11.2007, 16:06 bu otobüsün alınmasında ŞİŞLŞLİ belediyesinde çalışan sivaslılar aralarında para toplamışlar geriye kalan kısmı ise sarıgül tamamlamış hepsinden Allah razı olsun..
sivas_kangallı 02.11.2007, 17:52 TEŞEKKÜR EDERİZ SARIGÜLE.....
...
Sivaslı_Enes 02.11.2007, 17:54 SARİGÜL BAŞKANA TEŞEKKÜRLER
İNŞALLAH ANA SAYFADA OLAN OTOBÜSÜDE BİRİ BİZE HEDİYE EDER
SEMİH-58 02.11.2007, 17:59 hiç yoktan mustafa sarıgülün düşünmesi yeterli...
yusuf_yusuf 02.11.2007, 19:21 çok guzel olmuş ya ama bole seyı çoktan yapmak lazımdı nese çok guzel bır davranış olmuş şehır içi ya
yigidolar06 02.11.2007, 19:38 reklam gibi olmasında :D sivas tur huzurun otobüsleri gibi alsalarmışBEN BEĞENMEDİM SİVASTA SERVİS İÇİN LAZIM OLUR LİDER TAKIMIN OTÜBÜSÜ BU OLMAMALI ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKANINA YAKIŞMADI
yigidolar06 02.11.2007, 19:44 Aslında gerçekten güzel bir jest.
Sayın Mustafa SARIGÜL:
.
.
.GARDAŞ GÜZEL ÖZETLEMİŞSİNDE AĞZINA SAĞLIK BU OTÜBÜS SİVASSSPORA YAKIŞMADI BE SİVASTA SERVİSTE KULLANSINLAR
helal olsun sarıgül'e. sivasın zenginleri sivasa kanı bile bağışlamıyor. Anasayfadaki hesap numarasına adam başı hiç yatırmasak 5 er ytl yatıralım. Bu şanlı takıma yakışır bi otobüs alalım.
altuntas58 02.11.2007, 20:39 Şişli belediye başkanı sayın MUSTAFA SARIGÜL Size bir sivaslı olarak saygı duyuyorum hiç birimizin hiç bir sivaslının yapamadığını yaparak sivassporumuza o güzelim otobüsü hediye edip biz sivaslılara yapmış oldunuz jest için size çok teşekkür ederim Arkadaşlar aramızda ceşitli laflar dolanıyor sakın yanlış anlamayın biz aramızda tartışıp doğruyu buluruz bazılarımız beğenmeyiz bazılarımız teşekkür etmeyiz bazılarımız servis aracı olur deriz bazılarımız bunda yolculuk yapılmaz deriz sivassporumuza yakıştıramayız velhasıl iyi yöndede kötü yöndede eleştirilerimiz olsun ama lütfen başkan sarıgülü incitmeyelim adam kalkmış bize bir kaynak bulmuş otobüs hediye etmiş devletin memuru kacmıyor göcmüyor ne var bunda yapılan iyiliğe böylemi cevap vermemiz lazım hiç bir şey bilmiyorsak teşekkür edelim hediyenin büyüğü küçüğü olmaz şimdi bu laflar bize böyle bir yardımda bulunacak insanın kulağına gitse ne der para versem az derler hediye alsam beğenmezler en iyisi ben bu işe hiç girmiyim demezmi arkadaşlar içinden gelen 31 kişilik hediyeymiş onu almış bizim hemen kusur bulmamızmı lazım lütfen arkadaşlar bu konu hakkında sağ duyulu yaklaşalım bizde o yakışır
Şişli belediye başkanı sayın MUSTAFA SARIGÜL Size bir sivaslı olarak saygı duyuyorum hiç birimizin hiç bir sivaslının yapamadığını yaparak sivassporumuza o güzelim otobüsü hediye edip biz sivaslılara yapmış oldunuz jest için size çok teşekkür ederim Arkadaşlar aramızda ceşitli laflar dolanıyor sakın yanlış anlamayın biz aramızda tartışıp doğruyu buluruz bazılarımız beğenmeyiz bazılarımız teşekkür etmeyiz bazılarımız servis aracı olur deriz bazılarımız bunda yolculuk yapılmaz deriz sivassporumuza yakıştıramayız velhasıl iyi yöndede kötü yöndede eleştirilerimiz olsun ama lütfen başkan sarıgülü incitmeyelim adam kalkmış bize bir kaynak bulmuş otobüs hediye etmiş devletin memuru kacmıyor göcmüyor ne var bunda yapılan iyiliğe böylemi cevap vermemiz lazım hiç bir şey bilmiyorsak teşekkür edelim hediyenin büyüğü küçüğü olmaz şimdi bu laflar bize böyle bir yardımda bulunacak insanın kulağına gitse ne der para versem az derler hediye alsam beğenmezler en iyisi ben bu işe hiç girmiyim demezmi arkadaşlar içinden gelen 31 kişilik hediyeymiş onu almış bizim hemen kusur bulmamızmı lazım lütfen arkadaşlar bu konu hakkında sağ duyulu yaklaşalım bizde o yakışır
ARKADAŞA KATILIYORUM...
SAÇMA YORUMLARA KATILMAK MÜMÜKÜN DEĞİL..
yigidomustafa58 02.11.2007, 21:13 hayırlısı olsun Allah kaza bela vermesin...
RECEP_YÜKSEL 02.11.2007, 21:13 SARIGÜL BAŞKANA TEŞEKKÜR EDERİM AMA BU OTOBÜS SÜPER LİGDE ŞAMPİYONLUK İÇİN OYNAYAN BİR TAKIM İÇİN BİRAZ UFAK KALMIŞ AMA PAFLAR İÇİN GÜZEL....
SANA KATILIYOM KARDEŞ
EVET BU OTOBÜS KÜÇÜK ONDA HEM FİKİRİZ PEKİ İSTANBULDA İKİ TANEDE SİVASLI BELEDİYE BAŞKANI VAR ONLAR ALSALARMIŞ BÜYÜĞÜNÜ HEM SARIGÜL SİVASLI BİLE DEĞİL BÖYLE BİR ŞEY DÜŞÜNMÜŞ VE KULÜP KABUL ETMİŞ DEMEKKİ İHTİYAC VAR PAFLARIN DEPLASMANA NASIL BİR OTOBÜSLE GİTTİĞİNİ HERALDE BİLMİYORSUNUZ ESKİ 1970 KALMA BELEDİYE OTOBÜSÜYLE SEN AL BUNU ORDA KULAN AMA YOK YİNE AYNI MEVZULAR EVET SARIGÜL REKLAMDA YAPABİLİR MENVAATDA DÜŞÜNEBİLİR O ZAMAN DAHA İYİ REKLAM İÇİN DAH BÜYÜĞÜNÜ BAŞKALARI VERSİN ONKARDA REKLAM YAPSIN TEŞEKÜRLER MUSTAFA SARIGÜL ÇOK TEŞEKÜRLER ( NOT BUGÜN İSTANBULDA YAŞAYIPDA ŞİŞLİ BELEDİYESİNE GİDEN BİR SİVASLI CENAZE VEYA GEZİ İÇİN ACABA OTOBÜS ALMADAN GERİ DÖNMÜŞMÜDÜR BİR KURUŞ PARA VERMEDEN BİR BURDAN YAZSIN ) GÖRÜŞER FARKLI OLSADA HİZMET AYNI ŞİŞLİDE ŞİŞLİDE
ofgurleyuk78 02.11.2007, 21:20 SARIGÜL BAŞKANA TEŞEKKÜR EDERİM AMA BU OTOBÜS SÜPER LİGDE ŞAMPİYONLUK İÇİN OYNAYAN BİR TAKIM İÇİN BİRAZ UFAK KALMIŞ AMA PAFLAR İÇİN GÜZEL....
Sarıgül'e teşekkürler. Ondan bu kadar. Beğenmeyenler de daha büyüğünü alsınlar.
ahmet 1967 02.11.2007, 21:22 OTOBUSUMUZ HAYIRLI OLSUN
NİCE NİCE OTOBUSLERE
HaYaLL58 02.11.2007, 22:17 gönderenlere teşkkürler .
EyüphanAydın 02.11.2007, 22:19 SAYIN SARİGÜL EMEKLERİNDEN DOLAYI ÇOK AMA ÇOK MİNNETTARIZ
İ_N_F_İ_A_L 02.11.2007, 22:40 geç oldu ama sonunda otobüsümüzü gönderdi yaklaşık 3 senedir bu otobüs gündemde idi ..ha otobüsün dış görünümü güzel değil sanayi ye çekelimde kafamıza göre bir otobüs oluşturalım.taraftar profilini otobüse yansıtalım
Ss--58--Ss 02.11.2007, 22:51 YENİ OTOBÜSÜMÜZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN.YÜCE ALLAHTAN KAZASIZ BELASIZ YOLCULUKLAR DİLERİM.
1967_DERNEK_MUSTAFA 02.11.2007, 22:51 mustafa sarı gül sivassporumuza güzel bir ikramda bulunmuş sağ olsun var olsun diğer iş adamları veya belediye başkanları bu jesti görürde 46 kişilik 403 alır
Dark Force 02.11.2007, 23:48 Büyük filo otobüsü ticaret odası alacak bu minibüs haybeden gelen mustafa sarıgüle çok çok teşekkürler
sivasspora hizmet eden herkes başımızın tacıdır kim olursa olsun...
sayın sarıgule sonsuz tşkler.su resımdekı mıtsubıshıyı alırız ınsallah super o otobus
emresengul58 03.11.2007, 00:39 SAYIN SARIGÜL YÜREĞİNİZE SAĞLIK FAKAT SİVASSPOR GİBİ BİR KLÜBE BU UFACIK OTOBÜSÜ YAKIŞTIRAMIYORUM..PAF TAKIMI İÇİN DAHA UYGUN..İNŞALLAH ŞU KAMPANYA BAŞLATILAN OTOBÜSÜ ALABİLİRİZ..
alisinan aslan 03.11.2007, 10:07 Şişli belediye başkanı sayın MUSTAFA SARIGÜL Size bir sivaslı olarak saygı duyuyorum hiç birimizin hiç bir sivaslının yapamadığını yaparak sivassporumuza o güzelim otobüsü hediye edip biz sivaslılara yapmış oldunuz jest için size çok teşekkür ederim Arkadaşlar aramızda ceşitli laflar dolanıyor sakın yanlış anlamayın biz aramızda tartışıp doğruyu buluruz bazılarımız beğenmeyiz bazılarımız teşekkür etmeyiz bazılarımız servis aracı olur deriz bazılarımız bunda yolculuk yapılmaz deriz sivassporumuza yakıştıramayız velhasıl iyi yöndede kötü yöndede eleştirilerimiz olsun ama lütfen başkan sarıgülü incitmeyelim adam kalkmış bize bir kaynak bulmuş otobüs hediye etmiş devletin memuru kacmıyor göcmüyor ne var bunda yapılan iyiliğe böylemi cevap vermemiz lazım hiç bir şey bilmiyorsak teşekkür edelim hediyenin büyüğü küçüğü olmaz şimdi bu laflar bize böyle bir yardımda bulunacak insanın kulağına gitse ne der para versem az derler hediye alsam beğenmezler en iyisi ben bu işe hiç girmiyim demezmi arkadaşlar içinden gelen 31 kişilik hediyeymiş onu almış bizim hemen kusur bulmamızmı lazım lütfen arkadaşlar bu konu hakkında sağ duyulu yaklaşalım bizde o yakışır
değerli kardrşim kesinlikle katılıyorum bu tür saçma söylentiler sivasa zarar verir.sivasa her destek verenler hakında böyle düşünürlerse asıl bizler bunu sorgulamalıyız.
BEN BEĞENMEDİM SİVASTA SERVİS İÇİN LAZIM OLUR LİDER TAKIMIN OTÜBÜSÜ BU OLMAMALI ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKANINA YAKIŞMADI
Allah Allaaaah, şimdi adam zaten takıma şehirler arası otobüs olarak bunu gönderdim demiyor ki, ufak tefek işlerde taşıma için kullanılabilecek bir midibüsü almış takıma hediye etmiş. Bunda garipsenecek, anlaşılmayack bir taraf yok. Ayrıca bazı arkadaşların bu yardımdan dolayı bir teşekkürü eirgeyerek bir takım saçma sapan sorgulamalara girişmelerini anlayamadım. Bir bakarsınız Sivasspor'a neden kimse yardım etmiyor denir, birisi yardım eder bu defa nerden, nasıl, ne amaçla, vs vs sorular yöneltilir. Yani kendisi beş kuruş vermez, vereninde hangi hınzır(!) niyetle verdiğini tartışır. Bizim insanımızı anlamak zor iş be!
Ben tekrardan Sayın Mustafa SARIGÜL'e teşekkür ediyorum, sağolsun varolsun...
Şişli belediye başkanı sayın MUSTAFA SARIGÜL Size bir sivaslı olarak saygı duyuyorum hiç birimizin hiç bir sivaslının yapamadığını yaparak sivassporumuza o güzelim otobüsü hediye edip biz sivaslılara yapmış oldunuz jest için size çok teşekkür ederim Arkadaşlar aramızda ceşitli laflar dolanıyor sakın yanlış anlamayın biz aramızda tartışıp doğruyu buluruz bazılarımız beğenmeyiz bazılarımız teşekkür etmeyiz bazılarımız servis aracı olur deriz bazılarımız bunda yolculuk yapılmaz deriz sivassporumuza yakıştıramayız velhasıl iyi yöndede kötü yöndede eleştirilerimiz olsun ama lütfen başkan sarıgülü incitmeyelim adam kalkmış bize bir kaynak bulmuş otobüs hediye etmiş devletin memuru kacmıyor göcmüyor ne var bunda yapılan iyiliğe böylemi cevap vermemiz lazım hiç bir şey bilmiyorsak teşekkür edelim hediyenin büyüğü küçüğü olmaz şimdi bu laflar bize böyle bir yardımda bulunacak insanın kulağına gitse ne der para versem az derler hediye alsam beğenmezler en iyisi ben bu işe hiç girmiyim demezmi arkadaşlar içinden gelen 31 kişilik hediyeymiş onu almış bizim hemen kusur bulmamızmı lazım lütfen arkadaşlar bu konu hakkında sağ duyulu yaklaşalım bizde o yakışır
Senin yorumunu yeni okudum abi, benim yukarda söylemek istediklerime daha açık bir şekilde tercüman olmuşsun. Teşekkür etmesini bilmeyenler bir de senin yorumunu okusun.
altuntas58 03.11.2007, 13:06 Allah Allaaaah, şimdi adam zaten takıma şehirler arası otobüs olarak bunu gönderdim demiyor ki, ufak tefek işlerde taşıma için kullanılabilecek bir midibüsü almış takıma hediye etmiş. Bunda garipsenecek, anlaşılmayack bir taraf yok. Ayrıca bazı arkadaşların bu yardımdan dolayı bir teşekkürü eirgeyerek bir takım saçma sapan sorgulamalara girişmelerini anlayamadım. Bir bakarsınız Sivasspor'a neden kimse yardım etmiyor denir, birisi yardım eder bu defa nerden, nasıl, ne amaçla, vs vs sorular yöneltilir. Yani kendisi beş kuruş vermez, vereninde hangi hınzır(!) niyetle verdiğini tartışır. Bizim insanımızı anlamak zor iş be!
Başka söze gerek görmüyorum işte size genc bir kardeşimden bu işin özeti
seyyyah58 03.11.2007, 13:39 BOUN´isimli üyeden Alıntı
Allah Allaaaah, şimdi adam zaten takıma şehirler arası otobüs olarak bunu gönderdim demiyor ki, ufak tefek işlerde taşıma için kullanılabilecek bir midibüsü almış takıma hediye etmiş. Bunda garipsenecek, anlaşılmayack bir taraf yok. Ayrıca bazı arkadaşların bu yardımdan dolayı bir teşekkürü eirgeyerek bir takım saçma sapan sorgulamalara girişmelerini anlayamadım. Bir bakarsınız Sivasspor'a neden kimse yardım etmiyor denir, birisi yardım eder bu defa nerden, nasıl, ne amaçla, vs vs sorular yöneltilir. Yani kendisi beş kuruş vermez, vereninde hangi hınzır(!) niyetle verdiğini tartışır. Bizim insanımızı anlamak zor iş be!
Başka söze gerek görmüyorum işte size genc bir kardeşimden bu işin özeti
---------------------------------
kaynağım nerden alındığımı merak eden arkadaşa en güzel cevap verilmişdir.
ÇILGINLAR-58 03.11.2007, 13:44 neyse bunada sukur yaw BUNU ALAMAYANLARDA VAR AMA DAHA GUSEL OTOBUSLERDE GORMEK ISTERIZ
yaa kendi ilçemin belediye başkanı diye solemıyorum sarıgül iyi çaılıyo :D
şişli/fulya mah..
özsivasli1903 03.11.2007, 15:29 sagolsun sayin sarigül sivasa her zaman destek cikiyo
handsome5867 03.11.2007, 15:51 arkadaşlar bu otobus A takıma deil paf takıma verilecekmiş
serifagca 03.11.2007, 20:19 Sarıgül'e teşekürler. www.facebook.com da yiğido grubu açıldı katılmanız bekleniyor. Türkiye görsün kaç yiğido var.
yigidolar06 03.11.2007, 20:42 Allah Allaaaah, şimdi adam zaten takıma şehirler arası otobüs olarak bunu gönderdim demiyor ki, ufak tefek işlerde taşıma için kullanılabilecek bir midibüsü almış takıma hediye etmiş. Bunda garipsenecek, anlaşılmayack bir taraf yok. Ayrıca bazı arkadaşların bu yardımdan dolayı bir teşekkürü eirgeyerek bir takım saçma sapan sorgulamalara girişmelerini anlayamadım. Bir bakarsınız Sivasspor'a neden kimse yardım etmiyor denir, birisi yardım eder bu defa nerden, nasıl, ne amaçla, vs vs sorular yöneltilir. Yani kendisi beş kuruş vermez, vereninde hangi hınzır(!) niyetle verdiğini tartışır. Bizim insanımızı anlamak zor iş be!
Ben tekrardan Sayın Mustafa SARIGÜL'e teşekkür ediyorum, sağolsun varolsun...BU İŞLERİN ADINI DOĞRU KOYALIM SAĞ GÖSTERİP SOL KOYMUYALIM. BU OTÜBÜS SİVASSPORA YAKIŞMIYOR OKADAR.BU OTÜBÜSLE DEPLASMANA GİDİLMEZ.SARIGÜL BİLE SEÇİM TURUNA CIKMAZ. EN KIRAL OTÜBÜSÜ YOLLASIN O ZAMAN GÖRÜM ŞİŞLİ SİVASLI SEÇMENLE DOLU HATIRLATIRIM BAŞKANA
harikaymiş otobüs sarigüle teşekküler yigidolarada başarilar inşallah şampiyon oluruz bulent uygurada başarilarin devamini dilerim ben yusam58
NUMAN 58 06.11.2007, 10:11 çok tşk. ederiz sayın şişli belediye başkanına. bu duyarlılığı sivasta işletme otobüs firmalaraına inşallah örnek olur.
ekingölü 09.11.2007, 03:09 Sayın Başkanım Musatfa Sarıgül beyfendi size buradan çok teşekkür ediyorum.Saygılar sunuyorum.Otobüs Sivasspora hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela vermesin.Güle güle kullansınlar.
|