Orijinalini görmek için tıklayınız : Musa AYDIN
SivasSpor.Com 04.11.2007, 19:22 Oyuncu adı : Musa Aydın
Oynadığı takım adı : Sivasspor
Mevkii : Orta Saha
Doğum tarihi : 01.11.1980
Uyruk : Türkiye
Boy : 172 cm
Kilo : 68 Kg
Bu gün 1.dakika içinde, sezonun en erken atılan golüyle, herkesi kendine hayran bıraktı.
Son dk. içindeki gol fırsatınıda kaçırmasa herhalde süper lig tarihine geçerdi.
Harikasın Musa AYDIN.
K4r_Tugrul 04.11.2007, 19:27 Harikasın Musa AYDIN
Harikasın Sivas Spor
ofgurleyuk78 04.11.2007, 19:27 Tam 35. saniyede geldi gol. Sivassporda herkes bir yıldız. Musa da bu yıldızlardan biri.
ibrahimovic7 04.11.2007, 19:46 zirve aşkı neler yaptırıyor görüyorsunuz en erken golüde attırıyo en süper golü muhammede attırıyo birde 58. dk kada attırıyor. Sivassporu tüm anadolu daki futbol severlerin desteklemesini istiyoruz ve öylede oluyo herkes desteğini göstermeye başladı
yigidomustafa58 04.11.2007, 20:04 http://futbol.milliyet.com.tr/Images/OyuncuFotograf/385.jpg
başarılarının devamını dilerim...
yener_sahin 04.11.2007, 20:06 güzel oyuncu Allah nazardan saklasın...başarıları artarak devam eder inşallah...
zaralım 58 04.11.2007, 20:07 HAYIRRRRRRRRRRRRR GOL 17.SANİYEDE GELDİ SÜPER LİGİN BU SEZONKİ EN ERKEN ATILAN GOLÜ
9. haftada liderligi getiren golu kaydetmisti
ve 11. haftada ligin en erken glunu kaydetmisti belkide lig tarihinde bir ilk belkide dunya liglerinde bir ilk
yusuf_yusuf 04.11.2007, 20:33 musa aydın 33 sanıyede gol atın için sende en kısa sure de gol atın içi rekorlar kıtabına gıre belırısın
ademgoze 04.11.2007, 20:39 EVVET ÇOK GÜZEL BİR GOL AMA ÖYLE BİR GOLDE BİZ KAYSERİDEN YEMİŞTİK DYE HATRLİYORUM SİVASTA AA SANİYEYİ UNUTTUM HELAL SANA MUSA
alisinan aslan 04.11.2007, 20:55 muhteşem bir oyuncu aç timsahlar onu takip ediyor.tebrik ederim
sivas_kangallı 04.11.2007, 21:40 musa aydın çok kaliteli bir futbolcu başarılar dilerim.
samet yıldız 04.11.2007, 21:43 nede olsa sivassporun oyuncusu ayrıca ben 25. sn de attı die biliorum
biri 17 sn de demiş olsun o daha ii :D
Del Piero 04.11.2007, 21:44 yiğidolar senii .çoookkk seviyor musa...
CÜSSKB-Aynur 25.11.2007, 20:27 Musa, bugünkü 3 puanımızı sana borçluyuz:D
Harikasın, hepinizle gurur duyuyoruz.
Bu arada BU maçı alırsanız hepinize bir sözüm vardı.
SÖZÜMÜ EN KISA ZAMANDA YERİNE GETRECEĞİM.
SivasLady 25.11.2007, 20:29 musa aydin bugün eniyilerdendi
galibiyet golümüzüde o atti cok tsk ederiz
bu arada
ESI DOGUM YAPMIS HAYIRLI OLSUN
RABBIM ANALI BABALI BÜYÜTMEYI NASIP ETSIN
Keşke bulsam da daha Musa alınması gündeme gelince yazdığım mesajları eklesem buraya. Gerçekten çok kritik gollera attı ve çok yararlı oldu.
altuntas58 25.11.2007, 20:32 MUSA AYDIN Ayağına sağlık sivasspor için verdiğin emeklerin asla karşılıksız kalmayacaktır seninle gurur duyuyoruz iyiki varsın
EyüphanAydın 25.11.2007, 20:34 VALLA TEBRİK EDERİM HER GEÇEN GÜN YÜKSELEN BİR FORM GRAFİĞİ VAR İNŞ... DEVAMI GELİR MİLLİ TAKIMA KADAR GİDER.
CÜSSKB-Aynur 09.12.2007, 19:51 Musa AYDIN, Çok istikrarlı bir başarı grafiği çiziyor.
Tebrikler Musa;)
arkadaş daha yeni geldi hoş geldi öncelikle arkadaş fark ettiniz mi hemende sivasspora ayak uydurdu Lig de 3 gölü var o 3 gol çok önemli sivası galibiyete çıkaran goldü
cesur sivas 09.12.2007, 20:09 musa aydin :)
supersin bee
sivasspor yildizlasiyorrrrrrrrrrrrr
Abdullah DuMaN 10.12.2007, 09:29 Musa Aydın boş geçmiyor
denizliyi de geçen Sivasspor, bu sezon sahasında tüm maçları kazandı ve 6 hafta sonra yeniden lider oldu. Perdeyi açan Musa Aydın, iç sahada oynanan son 4 maçta da gol atmayı başardı.
|| M e L i H || 23.02.2008, 18:52 Musa Aydın İçin Sadece Şu Diyeceğim;Tek Kelimeyle Mükemmel Bir Oyuncu ;)
Evet Aynen Katılıyorum Melih Abi Son Derece Süper.!
sivassporda bence ençok koşan musa aydın inşallah bu koşmasını son haftaya kadar sürdürür.
tekniker58 23.02.2008, 20:30 bir nevi süper lig Musa AYDIN...
erhan 10 23.02.2008, 20:34 Bu arada musa 18.saniye de gol attı ama en erken gol takımını ağzıma almak istemiom Gökdeniz:(
akifeker 23.02.2008, 20:46 sivasspor da en sevdiğim oyunculardan birisi allah hepinize kolaylık versin
bozkurt187 06.03.2008, 17:04 musayi ben offensivte iyi defensivte pek iyi bulmuyorum
Sivasspor'un krtik Ankaraspor maçında takımının ilk golünü atam Musa Aydın golünü eşine armağan ettiğini söyledi. Baştan sona baskılı oynayan Sivasspor'da bir türlü gelmeyen golle iyice sabırsızlanan Sivassspor taraftarını rahatlatan golü atan Musa Aydın golünü anlattı. Maçın 72'inci dakikasında attığı şık golden sonra yaptığı ilginç koşu ile dikkatleri üzerine çeken Musa, maçtan önce gol atacağının eşi ve arkadaşları tarafından söylendiğini, attığı golü de çok sevdiği eşine armağan ettiğini söyledi.
Musa attığı Ankaraspor maçında attığı golle be sezonki gol sayısını 6'ya çıkardı.
mehmetyildiz58 08.05.2008, 11:44 Mehmet yıldız Musa Aydın ve Mohammed Ali kurtuluş SİVASSPOR un buralara kadar gelmesinde en önemli futbolculardır.hepsini yürekten kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.
ahmet585858 08.05.2008, 19:14 bence ankara gücü çok pişman bize verdikleri için
Çok iyi bir oyuncu.Kumaşı iyi bir kere.Çok daha iyi olacak.
mustafa_kavak58 14.05.2008, 15:45 bence cok iyi bir futbolcu musa aydin muhammed ve mehmet yildiz cok onemli futbolcular insallah gitmezler
Divriği58- 14.05.2008, 15:56 bence ankara gücü çok pişman bize verdikleri için
ANKARAGUCUNDEN DEGIL SAKARYADAN GELDI
mustafa_kavak58 14.05.2008, 16:00 bence ankara gücü çok pişman bize verdikleri için
ankaragücü bize abdurahani ver di dogru hatirliyorsam musa sakaryaspordan geldi
MustafaParlak 11.06.2008, 10:53 İLK HAFTALARDA YÜKSEK OLAN PERFORMANSI LİGİN SON 4 HAFTASINDA DÜŞTÜ.
ORTASAHADA ARI GİBİ ÇALIŞTI.
BÜTÜN MAÇLARDA OYNADI.
ODA SİVASSPORUMUZUN YILDIZLARINDAN.
TEŞEKKÜRLER MUSA.
MU AYDIN HARİKA YA ABİİİİİİİİİİİİİİİ
XXCakir58 11.06.2008, 14:08 Turkcell Süperligde 2. en hizli atan golün sahibi oldu. Insallah daha ne goller görürürüz ondan. Insallah daha bize ne cok faydalari olur.
Paylasim icin sagol.
BirSubat2oo7 03.07.2008, 11:48 Musa naber.İyi topçusun sen kardeşim.
abdullah58 03.07.2008, 11:56 IYI TOPCUSUN KARDESIM SENI SEVIOYRUZ
ALLAH SENI NAZARDAN KORUSUN
BirSubat2oo7 05.07.2008, 23:13 İlk avrupa maçımıza İntertoto Cup'ta çıktık.Karadağ ekibi Grbalj karşısında ilk maçta oynamış olsanda/oynamamış olsanda, göstermiş olduğun hazırlık çalışmaları için teşekkür ederim.
Herşey Sivasspor için.
degerli bir adam. sivasin gizli golcusu. butun gol pozisyonlarinin icinde
furkancfc 13.08.2008, 09:11 Çok iyi bir futbolcu.Sivasspor daha iş yapacağına inandığım futbolculardan biri.
GLoBe-Y-Gençlik 13.08.2008, 09:15 Mukemmel bır oyuncu cıkısları manyak harbyden
yiğidomustafa 13.08.2008, 10:01 tek kelimeyle müthiş bi futbolcu musa aydın onu cok seviyorummm...........
tatangadebora 13.08.2008, 12:08 unutmadık seni musa aydın.fb ye attığın golün hala hafızalarda..bize gelmesen bile tekrar başarılarının devamını dilerim
Süper Lig´de cuma günü Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Sivasspor´un orta alandaki etkili isimlerinden Musa Aydın, “Geçen sene bir türlü 3 büyüklere şansımız tutmadı. Fenerbahçe maçıyla bunu kırmak istiyoruz” dedi.
Sezona iyi bir başlangıç yapan, Bursa ve Eskişehirspor maçlarında gol atan Musa Aydın, zorlu Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Geçen sezon 3 büyükler karşısında iç sahada bir türlü istedikleri sonucu alamadıklarını söyleyen Musa Aydın, “Fenerbahçe maçı bizim için kritik maçlardan birisi. Geçen sene 3 büyük takımı da yenemedik. Bunun verdiği bir stres var. Fenerbahçe’nin lige iyi başlayamamasından da yararlanıp 3 puan almak istiyoruz. Aslında rakiplerin büyüklüğü bizde baskı yaratmıyor. Geçen seneki o maçlarda kötü oynadık. Sivasspor adına bir tecrübesizlik oldu. Bu sezon inanıyorum ki böyle olmayacak. Yine iyi bir kadromuz var ve lige iyi bir başlangıç yaptık. Geçen seneki tecrübesizliğimizi bu maçlarda yenmek istiyoruz” dedi.
Sivasspor’un başarılarının tesadüf olmadığını ifade eden Musa Aydın, “Bu sene lige iyi başladık. Buna çok mutlu olduk. Çünkü ‘Geçen seneki başarıyı elde edemezler’ diye konuşuluyordu. Bu sezon 5’inci haftaya geldiğimizde bunu başardık ve tesadüf olmadığını herkese inandırdık. Sivasspor bundan sonra da ilk 5’in içerisinde bir takım olmaya devam edecektir. Kendi adıma da mutluyum. Geçen seneki başarımız ortada. Ben hayatımda böyle başarılı elde etmemiştim. İyi ve mücadele eden bir takımımız var. Buna ben de katkı sağladığımda ve orta alanda gole yakın oynadığımda daha ön plana çıkıyorum. Takımım ve kendi adıma sezona iyi başladım ve bunu sürdürmek istiyorum. Bizim hedefimiz ilk 5’in içinde olmak. Ama ilk üç ve şampiyonluk da diğer hedefler arasında. Ama bunu söylemek için henüz erken” şeklinde konuştu.
SİVASSPOR’DA MUTLUYUM
Başarılı oyuncu, her futbolcunun olduğu gibi kendisinin de hedefleri bulunduğunu belirterek, “Benim bu sene kulubümle olan mukavelem bitiyor. Ama Sivasspor’da çok mutluyum. Ne kadar oynayabilirsem oynayacağım. İlk önce mutlu olduğum bir takımda devam etmek istiyorum. Oynadığım takımda keyif aldığım sürece oynamak istiyorum. Milli takım ve büyük takımlarda oynamak her futbolcunun hayalidir. Önce burada iyi bir performans gösterdikten sonra gelecek tekliflere açık olacağım” diye konuştu.
Sivasspor’un çok iyi bir ekip ruhu içerisinde çalıştığını ifade eden Musa Aydın, “Çok iyi bir arkadaşlık ortamımız var. Çok iyi teknik direktör ve başkanımız var. En büyük özelliğimiz çok iyi mücadele ediyor olmamız. Takımda herkes maç içerisinde birbirinin açığını kapatıyor. Bu da bizim başarılı olmamızı sağlıyor” dedi.
Ligin bu sene çok daha zorlu geçeceğini düşündüğünü vurgulayan Musa Aydın, “Bu sezon Bursaspor ve Gaziantepspor da iyi çıkış yaptı. Biz ve Kayserispor’un da durumu belli. Lig mutlaka daha kaliteli geçecek. Böyle takımlar çıktıkça ligimiz daha güzel bir hale geliyor” ifadelerini kullandı.
Musa Aydın, 3-1 kazandıkları Bursa maçıyla ilgili inceleme başlatılmasının Fenerbahçe maçı öncesinde takımı olumsuz yönde etkilediğini, ancak sonucun lehlerine çıkmasının morallerini tekrar yerine getirdiğini ifade etti.
ofozturk 24.09.2008, 16:44 sözleşmesi bitecekmiş. devre arasında yönetimimiz anlaşma saglamaya çalışsa iyi olur valla.
musa benim takımda çok sevdiğim çok beğendiğim futbolculardan birisi başarılarının devamını beklerim
sivasspora olan büyük katkılarından dolayı da teşekkür ederim
zaralım 58 24.09.2008, 17:04 allah sivassporlu futbolculara güç kuvvet versin.inş fener maçını kazanacağız
DENİZEVİ 25.09.2008, 00:06 http://i35.tinypic.com/21b7o9g.gif
http://i35.tinypic.com/21b7o9g.gifhttp://i35.tinypic.com/21b7o9g.gifhttp://i35.tinypic.com/21b7o9g.gif
http://i35.tinypic.com/21b7o9g.gif
atamtürk 25.09.2008, 00:51 biraz daha gayret sivasın aleksi olacaksın sonra milli takım
gerçekten musa takımda ençok koşan oyuncu birde bire birlerde başarılı olsa varya tamam artık millitakımın vaz geçilmez oyuncusu olur.
yerliturkuaz 26.09.2008, 19:39 Bu sene çok güzel başladı umarım bugün bize galibiyeti Mehmet Yıldız ile beraber getirirler...
SenSetik 27.09.2008, 00:56 yav bir hafta boyunca adamı konuştuk nazar mı değdirdik ne :)
ne goller kaçırdı...
bence bunların dışında çok iyidi
cücü baba 27.09.2008, 01:36 zaten kaçırdıklarını atsa idi fenerbahçe 1 SİVASSPOR 6 idi sadece 4 tane musa kaçırdı trilyonluk ayaklar mahkum oldu bu gün SİVAS,a ..
fatihada58 27.09.2008, 02:01 Fener maçlarında nedense böle oynuyo.Kaçırdıklarının yarısını atsa yeterdi bize zaten.
badboysefaa 27.09.2008, 02:50 hiç kaçırılmıcak golleri kaçırdı musa bugun ben bunu fenerbahçe takımı olarak degilde büyük takımlara olan motivasyonuna baglıyorum ve sonsuz inanıyorumki başarı çizgisini yine yükselterek devam edecek herseye rağmen teşekkürler musa gözümüz aydınn
Yinede helal olsun Musa sen devam et yoluna..Bir kere ters gittimi birşey devamı gelir zaten kesin açılamazsın dünde bunun örneklerinden biri oldu ama bizim sana inancımız kırılmadı sen yoluna bak çok iyi olacaksın ileride.. Tebrikler Yiğidolar..!!
yusuf_yusuf 27.09.2008, 14:03 Sivasspor dün Fenerbahçe karşısında önemli pozisyonlar üretti. Sadece Musa Aydın kaçırdıklarını atsa fark olabilirdi. İlk yarıda bir şutu direğe nişanlayan kırmızıbeyazlı oyuncu, ikinci yarıda girdiği iki net fırsatta ise kaleci Volkan'a takıldı. Yüzde yüzlük golleri kaçıran Musa, galibiyetle teselli buldu.
napalım ya canın saolsun abım benım kadikoyde atarsın inş
musa ilk topunu atamazsa kaçırıyor dünkü maçtada öyle oldu ama geçen bir maçtada çok kaçırmıştı ama sivassporun yıldızı o
helal sana Musa abi tebrikler..
dün akşamki girdiği pozisyonları gole çevirseydi gol kralı olurdu:D
Musa Aydın milli takıma
Samsunspor’da oynadığı 6 yıl boyunca hemen hemen göreve gelen her hoca tarafından sezon başında satış listesine konan bir oyuncuymuş Musa Aydın... Yedek başladığı sezonun içinde forma şansı bulunca iyi değerlendirip takımda kalmayı başarıyormuş hep...
2006-2007’de küme düşme ile sonuçlanan bir Sakaryaspor macerasından sonra onun da birçok takım arkadaşı gibi yeniden doğduğu yer Sivas olmuş. Kırmızı-beyazlılarda orta sahanın sağında oynuyor, ama takımına ofansif katkısı olağanüstü... İki sezonda 37 lig maçında 10 golü, en az o kadar da asisti var. F.Bahçe önünde girdiği gol pozisyonları da, kısa boylu Emre-Carlos ikilisine karşı Murat Sözgelmez’in çıkışlarında yaptığı kademeler de olağanüstü...
1980 doğumlu ve bu kadar yetenekli bir oyuncunun hiçbir yaş grubunda milli takıma çağırılmamış olması üzücü... Ama Fatih Terim, aynı durumdaki Uğur Kavuk’a da 28 yaşında ilk A milli takım formasını vermişti. Sanırım Musa’nın da bu çıkışı, milli takım kurmaylarının gözünden kaçmayacaktır...
uğur meleke..
bence en kral topcularınızdan musa aydın
guhertaslımusti 26.01.2009, 22:47 süper oyuncuu zaten sivassspor da bülent uygun'un bulunduğu takımda iyi oynamayan futbolcu bulunmaz
sivasta doğduk sivasta büyüdük sivasta ölürüz kalbimiz sizin için sivaslılar bugünler için:Dbekir çalışkan
mehmetyildiz58 27.01.2009, 12:07 Süper bir futbolcu Niş daha da başarılı olup milli takıma gider:D
süperligin kralı sivas kahinide süperligdir:D bekir çalışkan
hursit0658 27.01.2009, 12:29 harikasın musa aydın soy adın gibi aydınlat maçları
emrekocturk58 27.01.2009, 12:32 musa aydın harikasuın
/uılaş eski karahisarlı .(dağın içi karahisar)
korsan hüsam 20.02.2009, 19:25 musa aydın benim için dörtdörtlük bir futbocudur adeta oyunu o kuruyo diye bilirim:D
yigidoss 15.03.2009, 12:23 Ne oldu bu çocuğa nazar mı değdi ne? Sizi bilmem ama ben son 6-7 haftadır hiç beğenmiyorum Musa yı. Sanki Musa giitti yerine bambaşka hırssız, umursuz bir adam geldi. İnşaallah kendini toparlar da biz de tribünde sunucunun AYDIIIIIIIN sesine çılgınca MUSAAAAAAAAAAA diye bağırırız.
ÇAĞLAR GİYİM 15.03.2009, 12:42 CESUR YUREK MUSA DUN ANKARAGUCU MAÇININDA YILDIZLARINDA BİRİYDİ SANKİ İÇİMİZDEN BİRİ O BİRRRRRRRRRRRRRRRRR SİVASLLLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIII: D:D:D
üçyıldız58 15.03.2009, 13:02 musa aydın bu değil bence biraz daha konsantire olması lazım maçlaraa
Harikasın Musa AYDIN
Harikasın Sivas Spor
58sivasli58 05.05.2009, 00:01 Musa cok iyi futbolcusun insallah bu basarin böyle devam eder
slasher//z 19.06.2009, 11:53 http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/6/18_257908_musa.jpg
Yiğido'dan iddialı sözler
Sivasspor´un tecrübeli oyuncularından Musa Aydın, tarihlerinde ilk kez mücadele etmeye hak kazandıkları Şampiyonlar Ligi´nde isimlerini Avrupa´ya duyuracaklarını iddia etti.
Kırmızı-Beyazlı formayla geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik çizen yıldız futbolcu, “İki senedir Türkiye Şampiyonluğu’nu kılpayı kaçırıyoruz diyebilirim. Artık Avrupa arenasında da sahne almamızın vakti gelmişti. Zorlu rakiplerle karşılaşacağız ama Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalacağımıza inanıyorum” açıklamasını yaptı. Bu arada, Yunanistan’ın Panathinaikos takımının talip olduğu Musa, Sivasspor’dan ayrılmak istemediğini de sözlerine ekledi.
bortecine 08.11.2009, 23:18 iyice zıvanadan çıktı. saçı ile başınl oynacağına adam gibi top oyna. iyice sabrımızı taşıranlar listesinin üst sıralarındasın.
oquzh4n58 09.11.2009, 00:24 HAYIRRRRRRRRRRRRR GOL 17.SANİYEDE GELDİ SÜPER LİGİN BU SEZONKİ EN ERKEN ATILAN GOLÜ
kardas bız attmız golu degıl yedımız Gol'u Soyluyoruz :D
oquzh4n58 09.11.2009, 00:26 uLan yonetım naptını Sanıyor bu oyuncular yenılmesını onlara zarar olmz sıvasa olr sıvasn adına olur bu takm 2 lıge duserse sadece sıvaslılar kalcak gerıye hepsı gıdcek 2 lıgde oyncakları yokya adamlar paralarını alıp keyıf yapıyor bız tartısacamıza bunları gonderıp ıyı oyuncular nasıl getırcez onları dusnk Takımda Erman Kamanan Dısını Cope At deletee
Harbi Selim 08.04.2010, 18:21 Fubolcu kardeşlerimizin sayfasında kişisel yaklaşalım bence.
sivaslıadem 15.11.2015, 13:17 http://www.ligtv.com.tr/fotogaleri/super-ligin-super-golculeri/?pid=20&p=1
İnternette dolaşırken süper ligin en erken gollerini gösteren bir foto galeri gözüme çarptı
burada Musa nın iki golü, kamanan ın bir golü, o zamanlar kasımpaşada oynayan yektanın bir golü ve maalesef süper lige çıktığımız sezon kayseriden yediğimiz bir gol mevcut
|