emresengul58
05.11.2007, 12:43
HERKES FB-BJK MAÇINI KONUŞURKEN DÜN GS NİN BARİZ OFSAYT TAN VERİLEN GOLÜ HİÇ KONUŞULMADI...OLAN YİNE BİZE OLDU..LİDERLİĞİMİZ ÇALINDI..BUGÜNKÜ GAZETELER BAKIYORUM DA YAZIK ÜLKE FUTBOLUNA DİYORUM..GS NİN OFSAYT GOLÜNDEN NEREDEYSE HİÇ BAHSEDİLMEMİŞ..MESUT BAKKAL IN İSYANLARINA ÇOK KÜÇÜK BİR SÜTUNDA YER VERİLMİŞ...GERÇEKTEN YAZIK DİYORUM ÇOK YAZIK...
emresengul58
05.11.2007, 12:44
GERÇEKTEN ÇOK YAZIK............
emresengul58
05.11.2007, 20:44
GEÇEN HAFTAKİ UYDURUK PENALTIYLA BERABER BU GS NİN HAKSIZ KAZANDIĞI 5. PUAN OLDU..ŞU ANDA 5 PUAN FARKLAR LİDER OLABİLİRDİK
samet yıldız
05.11.2007, 20:49
adamlar durdu durdu en sonunda ofsayttan attı golü
olan sivasspora oldu
crayz58body
05.11.2007, 20:53
FEDARASYONU BAŞKANIYLA ODACISIYLA TÜM PERSONELİ İLE LANETLİYORUM...ULAN NE UTANMAZ KİŞİLİKSİZ MAHLUKLARYAVVV.YAZIKLAR OLSUN...ŞEREFLİ DÜRÜST FEDERASYON İSTİYORUUUUZZZZ
Ya beyler şu hakem hatalarını bırakalım artık. Biz önümüzdeki maça konsantre olalım. Evet hakemler hatalar yapıyorlar. Ama ben şuna inanıyorum. Sonucunda ilahi adaletle herkes hakettiği yeri buluyor.
yusuf_yusuf
05.11.2007, 21:11
çok yazık oldu ya çok yazık
HER GÜNÜM CENAZE
HER GÜNÜM ŞEHİT
BUNLARIN SEBEBİDİR
BİR İT OĞLU İT
UYUMA TÜRK EVLADI
UYUMA UYAN
30 KUPONA ALINMADI BU VATAN...
KAHROLSUN pkk
yigido Atilla
05.11.2007, 21:14
Bize yapilan hatalar hic konusulmuyor. Ama 3 büyügün cani yandimi günlerce Tv de agliyorlar evet cok dogru Galatasaray 1 puani haketmedi. Erman hoca Servetin 2 metre ofsay ta oldugunu bildirdi nicin bayrak kaldirilmadi kaldirilmis olsa idi 2 puan önde olabilirdik her puanin ne kadar önemli oldugunu sezon sonu cok iyi anlayacagiz. Besiktas yöneticileri bile Bügün LIG Tv de Nicin Bayragin kalkmadini bildirdiler ....
cimbom takımını lig tvden izlerken dedimki son dk larda bi penaltı olcak yada bişey olup yine beleş bi puan alcaklar ve hatalı bi gol oldu,,, iki kişi ofsayta kalarak yine puan aldılar hayret ediyom...............:D:D:D:D: D:D
sivas_kangallı
05.11.2007, 21:54
ewt öle oldu yine beleşten puan aldılar....
emresengul58
06.11.2007, 00:34
ULUSOY İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAA
emresengul58
06.11.2007, 16:11
İSYANLA VE İNATLAAAA...ULUSOY İSTİFAAAAAA!!!!!!!!!
altuntas58
06.11.2007, 16:32
Hakemler Galatasaraya kıyak yaptılar bariz ofsayitti ama vermediler bakın hiç sesi cıkıyormu beşiktaşın hakkı yenildi nasıl bağırıyor fenerbahcenin işine geldi keyften dört köşe velhasıl bu sezonki hakem kadrosu berbat allah bizi şansız ve kötü duruma düşürmesin yoksa biz sesimizi kimselere duyuramayız
emresengul58
07.11.2007, 00:27
Hakemler Galatasaraya kıyak yaptılar bariz ofsayitti ama vermediler bakın hiç sesi cıkıyormu beşiktaşın hakkı yenildi nasıl bağırıyor fenerbahcenin işine geldi keyften dört köşe velhasıl bu sezonki hakem kadrosu berbat allah bizi şansız ve kötü duruma düşürmesin yoksa biz sesimizi kimselere duyuramayız
ABİ SONUNA KADAR KATILIYORUM SANA..VE ARTIK İNSAF DİYORUM