Orijinalini görmek için tıklayınız : BJK TAM KADRO ÇIKSIN!
SivasSpor.Com 05.11.2007, 15:29 http://www.superspor.com/images/galeri/129/2176/B_044f8b7017f63cefa58a6d254d18 665a.jpg
Sivasspor´da Alınan farklı galibiyetin yanı sıra önemli oyuncuların yokluğuna karşın oynanan futbol yönetim ve camianın yüzünü güldürürken, kırmızı beyazlı takımdan Beşiktaş’a “Maça PAF takımıyla çıkmayın'' mesajı geldi.
Kırmızı beyazlı takımın teknik direktörü Bülent Uygun, gerçekten hak ettikleri bir karşılaşmayı kazandıkları için mutlu olduğunu belirterek, “Takımımızda 6-7 eksik olmasına rağmen diğer oyuncuların hepsi onları aratmamak uğuruna fedakarca oynadı. Böyle bir güzel skorla galip geldiğimiz için mutluyuz'' dedi. Şampiyon olmak gibi hedefleri olmadığının altını çizen Uygun, “Biz şampiyon olacağız demedik ama bazıları liderliği yakalayınca farklı şeyler söyledi. Liderliği kaybedince Sivasspor bitmiş ve hakederek bulunduğu yere gelmemiş imajı çizdiler. Kendi hayal ettikleriyle birşeyler çizmeye çalıştılar. Biz bu maçta da güzel bir futbol oynadık. Yolumuza devam ediyoruz. Mütevazi ama iyi bir takımız, inanmışlığımız ve iyi bir takımımız var. Bundan sonraki maçlarda da kazanmaya devam edeceğiz ve Sivasspor’un geldiği yerin tesadüf olmadığını göstereceğiz'' dedi.
BEŞİKTAŞ’I TAM KADRO GÖRMEK İSTİYORUZ
Fenerbahçe yenilgisi sonrası hakemi ve federasyonu protesto amacıyla Beşiktaş’ın bu hafta Sivasspor ile oynayacağı maça PAF takımıyla çıkma kararını değerlendiren Uygun, “Maçtan sonra sinirle söylenmiş söylemlerdir. Beşiktaş büyük bir camiadır ve sahaya öyle çıkmayacaklarını düşünüyorum. Buna inanmak istemiyorum. Hata futbolda herkese oluyor. Hakemler dikkatli olmaya çalışsınlar. Pozisyonları ceza sahasına yakın takip etmeleri gerekiyor. Bizim ise ceza sahasına girmeyen hakemlerimiz var. Futbol artık çok süratli ve hızlı oynanıyor. Biz Beşiktaş’ı sahada tam kadro ile karşımızda görmek istiyoruz. Maç sonrası sıcağı sıcağına söylenmiş sözlerden kaçınmak gerekiyor. Bu kararın değişeceğini düşünüyorum'' dedi.
Abdullah DuMaN 05.11.2007, 15:37 BEŞİKTAŞ’I TAM KADRO GÖRMEK İSTİYORUZ
Fenerbahçe yenilgisi sonrası hakemi ve federasyonu protesto amacıyla Beşiktaş’ın bu hafta Sivasspor ile oynayacağı maça PAF takımıyla çıkma kararını değerlendiren Uygun, “Maçtan sonra sinirle söylenmiş söylemlerdir. Beşiktaş büyük bir camiadır ve sahaya öyle çıkmayacaklarını düşünüyorum. Buna inanmak istemiyorum. Hata futbolda herkese oluyor. Hakemler dikkatli olmaya çalışsınlar. Pozisyonları ceza sahasına yakın takip etmeleri gerekiyor. Bizim ise ceza sahasına girmeyen hakemlerimiz var. Futbol artık çok süratli ve hızlı oynanıyor. Biz Beşiktaş’ı sahada tam kadro ile karşımızda görmek istiyoruz. Maç sonrası sıcağı sıcağına söylenmiş sözlerden kaçınmak gerekiyor. Bu kararın değişeceğini düşünüyorum'' dedi.
GÜZEL SÖYLEMİŞ HOCAMIZ AMA BJK NİN BAŞINA BU İLK DEĞİL AYNI SI BİZE DE OLSA BİZDE YAPARDIK HERHALDE
WaLKie_TaLKie 05.11.2007, 15:40 warollll kimin hocası beaa ayrica musa abiye helalss
ertuqrul 05.11.2007, 15:43 tam kadro istıoruz.bızden sonrakı maclarına PAF larla cıksınlar...
farkımız tarzımız ya
K4r_Tugrul 05.11.2007, 15:59 Bize hakem felan sökmez.Çıkar babalar gibi topumuzu oynar kazanırız.Nede olsa bunun ismi SİVAS SPOR
yigidomustafa58 05.11.2007, 16:16 bencede yani şimdi bjk yenilirse pafla çıktığında kesin diyeceklerdiki aslarla çıksak fark atardık.bunun olmamaması için A Takımıyla çıkın sahaya...
bi de pafla çıkamaz pafla çıkması için bjk'nin tüm paftakilerle tekrar sözleşme yapıp Profesyonelliğe geçirtmesi lazım...
sivas_kangallı 05.11.2007, 17:05 bencede yani şimdi bjk yenilirse pafla çıktığında kesin diyeceklerdiki aslarla çıksak fark atardık.bunun olmamaması için A Takımıyla çıkın sahaya...
bi de pafla çıkamaz pafla çıkması için bjk'nin tüm paftakilerle tekrar sözleşme yapıp Profesyonelliğe geçirtmesi lazım...
aynen katılıyorum size.--------------------------
acineton 05.11.2007, 17:49 Öncelikle sivassporun başarısını kutluyorum ve bunun bir şans olmadığını biliyorum ve koyu bir beşiktaşlı olarak bu sene şampiyon olmanızı can-ı gönulden diliyorum
Benım size bir önerim var Bildiğiniz gibi Biz sizin macınıza paf takımıyla cıkmayı dusunuyoruz bence sivassporda paf takımıyla çıkmayı önermeli bu sayede hem sivassporun buyukluğunu tum turkıye gorecek hemde paf takımını yendınız veya paf takımına yenıldınız dialoglarını duymamıs olucaz Bu sadece öneri ama bence bıraz dusunulmeli
Saygılar/başarılar
Barıs Gülcemal
www.besiktasforum.net
CÜSSKB-Aynur 05.11.2007, 17:53 :D
Bizim Beşiktaş gibi, Böyle bir lüksümüz olamaz.
acineton 05.11.2007, 17:56 :D
Bizim Beşiktaş gibi, Böyle bir lüksümüz olamaz.
Belki paf takımınız bizimki kadar güclü değildir ama düşünsene bu şekılde bır davranıs sivasspor açısında buyuk onur olur
CÜSSKB-Aynur 05.11.2007, 18:02 Belki paf takımınız bizimki kadar güclü değildir ama düşünsene bu şekılde bır davranıs sivasspor açısında buyuk onur olur
Sivasspor Süperligde Onuruyla mücadele veren takımların başında yer alıyor zaten, biz almayalım, siz buyurun:)
ya zaten böyle bişey olursa bizimkinlerinde paf takımı ile çıkma durumu var ama sizin paflar bizimkinleri yener ama bizim aslarda sizin asları yenebilir...
e birde gerçek var inönü bize şanslı geliyor onada güvendiğimiz için bu macı almayı çok istiyoruz...
diğer anadolu takımlarından farkımız onlar 1 puan için inönüye gelir biz 3 puan için geliriz,vede oyle olacak.
acineton 05.11.2007, 18:04 Keske paf takımıyla cıkıp yenebılsenız benım anlatmak ıstedığımı umarım anlamıssınızdır
ben anladım...
ama kardeş bizede hak ver nekadarda anlattıın güzel olsada 3 puan almak zorundayız gerçektende hedefe ulaşmak istiyorsak..
bir gerçek var sizin paflar çok iyi hatta batuhan filanda var yinede ne olacağı belli olmaz ama bizde bile bile lades diyemeyiz...
Senin anlatmak istediği anladık ama bizim paf takımımız Bjk'nın paf takımı kadar yeterli olmayabilir. Ama benim şöle bir düşüncem var Bjk paflada çıksa, A takımlada çıksa Sivasspor o maçı kazanacak :D
acineton 05.11.2007, 18:11 Sende haklısın ...Bizim 2 mactır hakkımız yenılıyor golumuz sayılmıyor vs.Ama gs nın 90. dk da 2 kişi ofsaytta olmasına rağmen golu sayılıyor bızım bu eylemımız adalet için umarım bir yerlere ulaşırız
Tarkan ÇeLik 05.11.2007, 18:11 Beşiktaş'ın her zamanki oyunları bunlar.. Birine yenilince hemen sağa sola saldırıyo :D :D :D Büyük takım böyle olmaz..
zaraliilyas 05.11.2007, 18:11 acinetion senin demek istediğini anlıyorum.fakat bizim burdan böyle bir isteğimiz olsa bile bu ne kadar ilgi görür bilinmez.aslında fikrin çok güzel ,bu anlamda seni tebrik ederim.bu öneriye sıcak duymayan arkadaşlarıda hoş görü ile karşılamalısın.sivasspor ilk kez zirvede ve bunu bırakmak istemıyor.ve taraftarda tabi..umarım sende bizi anlıyorsundur...
acineton 05.11.2007, 18:12 Senin anlatmak istediği anladık ama bizim paf takımımız Bjk'nın paf takımı kadar yeterli olmayabilir. Ama benim şöle bir düşüncem var Bjk paflada çıksa, A takımlada çıksa Sivasspor o maçı kazanacak :D
Umarım bu hırsınız takımla bırlıkte lıg sonuna kadar surer sakın pes etmeyın
altuntas58 05.11.2007, 18:12 Beşiktaş hangi takımla cıkarsa cıksın bizim için fark etmez ama gönül isterdiki her iki takımda denk kadrolarla müsabakaya cıksınlar bence beşiktaş bu kararından vaz gecip yine aslarıyla sahaya cıkarlar
yaw isteyen istediğini yazar gereksiz bişey görülürse zaten silinir yeterki polimik vede aşağılıcı sozler kullanmayalım yeter...
CÜSSKB-Aynur 05.11.2007, 18:24 İlgilenen arkadaslara tesekkur ederım mod.arkadaslara ricam uyeliğimi silebilirler sivassporada başarılar
Sivasspor.com da Küfür hakaret vs.olmadığı sürece rakip takım taraftarının üyeliğini iptal etmek için bir sebep yok.
Yönetiminizin verdiği kararın, arkasında olmanızı lehinize kamu oyu oluşturma çabanızı takdirle karşıladım.
ofgurleyuk78 05.11.2007, 18:28 Beşiktaş'ın her zamanki oyunları bunlar.. Birine yenilince hemen sağa sola saldırıyo :D :D :D Büyük takım böyle olmaz..
Anladım ki ikinci takımın Fb. Benim ikinci takımım BJK. Şimdi ne diyeceğini biliyorum "benim ikinci takımım falan yok" diyeceksin. Bak delikanlı biz YİĞİDO' yuz. Her zaman haklıdan yana olmak büyüklüktür. Yiğido olmaktır. Eğriye eğri, doğruya doğru demeyi bilmek lazım. Adamların attığı gol sayılmıyor, kalecileri haksız yere kırmızı kart görüyor, aleyhlerine haksız penaltı veriliyor, avuta giden top korner oluyor. Allah korusun bunlar bizim başımıza gelse ses çıkarmayacakmıyız. Böyle stresi olanlarla en azından dalga geçme. Sağlıcakla kal.
bizim paf takımla cıkmak gibi bir lüksümüz olamaz. ligimizin adı paf ligi degil. eğer federasyon protesto edilecekse başka yolları da bulunur.
altuntas58 05.11.2007, 18:36 Evet Beşiktaş bu maca tam kadro cıkmalı takımlar denk olmalı bizim kimseden cekineceğimiz bir şey sivassporun süper liğde yenemeyeceği takım yoktur hocamız çok güzel bir demec vermiş kendisini kutlarım
nazimgulturk 05.11.2007, 18:36 aslında düşünceniz çok güzel ama bu neye tepki olacak onu anlayamadım bjk fb maçını özetten izledim hakem düdüğü çalıp arkasını dönmüş en 5- 10 saniye sonra gol olmuş bence çok saçma bu zaten orda faulde var ama neden bu kadar abartılıyor anlamış değilim....
SivasLady 05.11.2007, 18:37 senelerdir Anadolu takimlarinin
hakem tarafindan haklari gasp ediliyor
onlar ses cikaramiyor, cikarsalar bile dalga geciliyor
ama bu takimlara gelisin bir iki kereyle küpürüyorlar
madem protesto edeceksin adam gibi yapacaksin
TSLigden ayrilacaksin PAF ile cikarim filan olmaz
madem büyük takimsin büyüklügünü gücünü göster
Ligden ayril ama yapamiyorsan adam gibi oynayin
ve aslarinizla cikin yoksa zaten mansetler belli
Pafla ciktikta yenildik yoksa yenerdik .....
nazimgulturk 05.11.2007, 18:39 bence maç gayet temiz orda faul var ve hakem düdüğü çalıp arkasını dönmüş oyun devam ediyor 7-8 saniye sonra gol oluyor ...
önce bi buna bakılsında sonra konuşulsun çok abartıldı bu olay
adilakbulut 05.11.2007, 18:39 :DBeşiktaş'ın her zamanki oyunları bunlar.. Birine yenilince hemen sağa sola saldırıyo :D :D :D Büyük takım böyle olmaz..
aynen. isin kötüsü kendileri de inaniyorlar birde bunlara üstelik:D bilmeyen duymayan da gercekten haklari yendi sanacak, orta sahada faulden sonra gitmis gol olmus top.bir kere de cikip hakem karsi tarafi yakti deseler gene de anlayis gösterecem ama rabbena hep bana bunlarinki.ne hak ne adalet!!!
Del Piero 05.11.2007, 18:41 ben beşiktaş gibi büyük bir takımın bunu yapmasınada karşıyım...
3 BÜYÜTÜLMÜŞLER kendi aralarında didişirken biz birilerine maşa olmayalım yeter... yönetimimiz ne karar verirse biz onun arkasında oluruz...
aynen trabzon maçında olduğu gibi yaw bu olaylar neden hep bizi buluyor inş.. bunun sonuda hayırlı olur :)
adilakbulut 05.11.2007, 18:41 aslında düşünceniz çok güzel ama bu neye tepki olacak onu anlayamadım bjk fb maçını özetten izledim hakem düdüğü çalıp arkasını dönmüş en 5- 10 saniye sonra gol olmuş bence çok saçma bu zaten orda faulde var ama neden bu kadar abartılıyor anlamış değilim....
anlaman imkansiz besiktas mantigi bu :D
adilakbulut 05.11.2007, 18:50 :Dben beşiktaş gibi büyük bir takımın bunu yapmasınada karşıyım...
3 BÜYÜTÜLMÜŞLER kendi aralarında didişirken biz birilerine maşa olmayalım yeter... yönetimimiz ne karar verirse biz onun arkasında oluruz...
aynen trabzon maçında olduğu gibi yaw bu olaylar neden hep bizi buluyor inş.. bunun sonuda hayırlı olur :)
bisey yapacaklarindan degil,amac yenilgiye kilif,ve diger maclardan avanta saglamak.delikanliyiz diye gecinirler birde!! (demin ki yazimi kim sildi:D )
Tam kadrolarını da yenmedik mi? http://http://muhammedalitoker.sitemynet.com/mynet_resimlerim/ss-bjk.jpg
ceza_tolga_rep 05.11.2007, 18:59 yıldırım demiöen hakem istifa etsin diyor.nasıl der böle bişey...
ama bjk hakem katletiğide ortada.
maça as takımla çıkacğız bjk bizi ilgilendirmez..
Biz Sivasspor'uz. Biz kimsenin kuklası olmayız.
Del Piero 05.11.2007, 19:01 kiminle çıkarsa çıksınlar umrumda değil pafla çıksınlarda 0-8 yenilsinler :D asla çıksınlar 1-03 yenilsinler ne farkeder
kurtay58 05.11.2007, 19:01 Ama biz şampiyonluğa oynuyoruz. Beşiktaş gibi inter toto hedefimiz yok ki....
kurtay58 05.11.2007, 19:03 Beşiktaş başına geleceği biliyor. Onun için tedbir alıyor. İnönüdeki son 3 maçımızı(2 lig, 1 hazırlık) da kazandık.
recepsarsar 05.11.2007, 19:06 ben size söyleyeyim. paf takımla çıksa fark atarız.As takımla çıksa yüreğimizle yeneriz.Ama ben bu beşiktaşı anlamıyom hakem 50 kere düdük çaldı. ama devam ettiler şimdi diyoki hakemin sayesinde yendiler.aynı sey bizim maçtada olur:)
Zaten A takımla çıkacaklar. Bjk ve Sinan Engin şimdiye kadar kaç kere açıklama yaptılar buna benzer. Hangi birini uyguladılar. Ben burdayken Sinan Engin kapıdan içeri giremez diyen Yıldırım Demirören değil miydi? Şimdiden ağız değiştirmeye başlamışlar zaten. Liverpool maçı bir geçsin hele. Daha neler göreceğiz bakalım.
adilakbulut 05.11.2007, 19:47 ben size söyleyeyim. paf takımla çıksa fark atarız.As takımla çıksa yüreğimizle yeneriz.Ama ben bu beşiktaşı anlamıyom hakem 50 kere düdük çaldı. ama devam ettiler şimdi diyoki hakemin sayesinde yendiler.aynı sey bizim maçtada olur:)
horoza sormuslar,tavuk mu yumurtadan yumurta mi tavuktan cikar diye. ben demis karismam....:D pafla da ciksalar aslarla da ciksalar biz karismayiz;)
gamzeli_58 05.11.2007, 19:59 horoza sormuslar,tavuk mu yumurtadan yumurta mi tavuktan cikar diye. ben demis karismam....:D pafla da ciksalar aslarla da ciksalar biz karismayiz;)
haklısın abi walla biz oyunumuza we liderlimize bakalım bizene bjk dan o bjk nın sorunu
crayz58body 05.11.2007, 20:41 Nasıl çıkarsa çıksın önemli olan 3 puan...Unutmayın çıkan takım Beşiktaş olacak...Hadi rast gele...
yigido Atilla 05.11.2007, 21:02 Besiktasin Hangi kadro ile cikacagi bizi ilgilendirmiyor. Arti Tam kadro ile cikmasi suan cok zor BJK Borsaya Paf takimiyla cikacaklarinida bildirmisler. Baskan yildirim demirören acikladi. Bu sansimizi cok iyi degerlendirmeliyiz, alacagimiz 3 puan sivasi ucurur Paf takimina fark atmaliyiz ve Besiktasin su Moralsiz durumundan faydalanip sivasa 3,puani alip gidelim BJK bizi hic ilgilendirmiyor Bazen keskin sirke küpüne zarar verecegini yildirim demirören anlar da is isten gecebilir ama bizi ilgilendirmiyor
yusuf_yusuf 05.11.2007, 21:08 ben beşiktasın tam kodro çıkması istıyorum yeneceğiz onları dığer takımlar gııbı
fatihyamac 05.11.2007, 21:11 BJK PAFLA ÇIKARSA TÜRK FUTBOLU İÇİN ÇOK BÜYÜK EZİYET OLUR VE SİVASSPOR OLEEEEEYYYYYYYYYYYYYY
seyyyah58 06.11.2007, 08:09 hangisiyle çıkarlarsa çıksınlar yenicez. galiba bize yenileceklerini tahmin eddikleri için pafla çıkacaklar. diolardır şimdi eyvah bu haftada sivasa yenilecez. bari pafla çıkalım.
zaralım 58 06.11.2007, 08:18 zaten demirören'in bir oyunu gibi birşey AFFAN KEÇEÇİ'yi tahttan indirmek istediği için böyle yapıyor
adam gibi sözlerinde dursunlar.......boşver bülent hoca paf takımlar çıkamarı işimize gelir........:D:D
horoza sormuslar,tavuk mu yumurtadan yumurta mi tavuktan cikar diye. ben demis karismam....:D pafla da ciksalar aslarla da ciksalar biz karismayiz;)
süpersin abiciğim yaaaaa:D:D:D:D
+1967
ya adamlar pafla cıksında biz yenelim bizi ilgilendirmez 3 puana bakalım bazı arkadaşlar as kadroylada cıksa rahat yeneriz diyorlar mantıklı olun biraz adamlar kendi sahasında livurpulu dagıttı onları orda yenmek kolay degil eski mclarda yendık dıyoruz ama ozamanla bu zaman aynı degil
Pafla gelsinler bizde 5 çekelim:)
Bize beşiktaşn as kadrosu değil 3 puan lazım..:)
Saygılar..
EyüphanAydın 06.11.2007, 19:38 BENCEDE SAYIN HOCAMIZ DOGRU DEMİŞ TAMAM HAKLISINIZ AMA SİZ ŞAMPİYONLUGA OYNAYAN TAKIMSINIZ SİZE YAKİŞMAZ...
KAMER-ÜL ZEMAN 06.11.2007, 22:02 Karar Cuma Günü
05.11.2007 15:06
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kulübümüz'ün hafta sonu oynanacak Sivasspor maçına PAF Takımı ile çıkacağına dair basında yer alan haberlerle ilgili olarak, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na açıklama gönderdi.
Şirketin açıklaması:
"Hafta sonu oynayacağımız Sivasspor maçı için basında yer alan, PAF takımı ile maça çıkılacağına dair haberlerle ilgili olarak açıklamamızdır:
Yönetim Kurulumuz'un son dönemde yaşanan hakem olaylarına tepki olarak, hafta sonunda Kulübümüz'ün Sivasspor ile yapacağı maça PAF takımıyla çıkacağına dair düşüncesi bulunmaktadır. Ancak konu, Cuma gününe kadar yapılacak olan Yönetim Kurulu toplantısında netlik kazanacaktır. Alınan Yönetim Kurulu kararı, ayrıca özel durum açıklaması olarak kamuoyuna bildirilecektir."
KAMER-ÜL ZEMAN 06.11.2007, 22:11 Öner: Bu böyle yürümez
Genel Sekreter Kenan Öner de konuyla ilgili, “Devamlı haksızlığa uğruyorsunuz, konuşunca ceza alıyorsunuz. Size haksızlık yapanlara bir şey yok. Birkaç hafta sonra tekrar maç alıyorlar. Bu böyle yürümez ki... Eğer bu iki takım işi götürmeye güdümleniyorsa, buyursunlar devam etsinler diye, PAF takımıyla çıkmayı düşündük. Tabii bu Beşiktaş camiası için önemli bir karar, ama bunu söylerken de başkanımızın ifade ettiği bir şey var. Sivasspor maçı için bunu söylüyoruz. Milli maç arasından sonra bunu değerlendireceğiz” dedi.
yusufsahin58 06.11.2007, 22:19 BIZ RAKIBIMIZI HER ZAMAN DISIMIZE GORE ISTERIZ CUNKU BIZ SIVASLIYIZ BUDA BIZIM FARKIMIZZZZZZZZ
BEŞİKTAŞIN A TAKIMIYLA ÇIKMASINI ÇOK İSTİYORUM LİVERPOLA 8-0 YENİLEREK ŞAMPİYONLAR LİGİ TARİHİNE GEÇEN BU TAKIMI BİZDE YENMEK İSTİYORUZ. PAF TAKIM ÇIKARSA DAHA İYİ OYNAR O YÜZDEN A TAKIMLA ÇIKIN. YAW ADAMLARIN PAF TAKIMLA ÇIKACAGIZ DEMESİNİN BİR NEDENİ VARMIŞ:):):) BOŞUNA PAF TAKIMLA ÇIKACAGIZ DEMİYORLAMIŞ. SİVAS SİZDEN DAHA İYİ OYNAR ŞAMPİYONLAR LİGİNDE. BEKLEYİN GERÇEK ŞAMPİYON GELİYOR. BEKLE BJK SİVAS GELİYOR. KORKMAYIN BİZ 8 ATMAYIZ . SADECE YENERİZ....
emresengul58 06.11.2007, 22:42 ÇIKSINLAR DA BİZ DE Bİ 8 ÇEKELİM REZİLLERE........
ErdalGüler 06.11.2007, 22:43 liverpol yenilgisinden sonra lige asılacaktır beşiktaş, bu maça as oyuncularla çıkcaktır takım ve bizim için oldukça zor bir maç olacak... Çünkü beşiktaş bu maçı mutlakkazanmak için tüm gücünü ortaya koyacaktır...
liverpol yenilgisinden sonra lige asılacaktır beşiktaş, bu maça as oyuncularla çıkcaktır takım ve bizim için oldukça zor bir maç olacak... Çünkü beşiktaş bu maçı mutlakkazanmak için tüm gücünü ortaya koyacaktır...
KARDEŞİM KEŞKE A TAKIMLA ÇIKSA O ZAMAN DAHA KOLAY YENERİZ. PAFLAR BENCE DAHA İYİ OYNAR. A TAKIMLA ÇIKMASI BİZİM LEHİMİZE.
ErdalGüler 07.11.2007, 08:09 KARDEŞİM KEŞKE A TAKIMLA ÇIKSA O ZAMAN DAHA KOLAY YENERİZ. PAFLAR BENCE DAHA İYİ OYNAR. A TAKIMLA ÇIKMASI BİZİM LEHİMİZE.
orası öyle ama bu maç hiçde kolay olmayacak... Ama biz hep yeniyoruz onları yine yeneceğiz inşallah...
Abdullah DuMaN 07.11.2007, 08:24 Öncelikle sivassporun başarısını kutluyorum ve bunun bir şans olmadığını biliyorum ve koyu bir beşiktaşlı olarak bu sene şampiyon olmanızı can-ı gönulden diliyorum
Benım size bir önerim var Bildiğiniz gibi Biz sizin macınıza paf takımıyla cıkmayı dusunuyoruz bence sivassporda paf takımıyla çıkmayı önermeli bu sayede hem sivassporun buyukluğunu tum turkıye gorecek hemde paf takımını yendınız veya paf takımına yenıldınız dialoglarını duymamıs olucaz Bu sadece öneri ama bence bıraz dusunulmeli
Saygılar/başarılar
Barıs Gülcemal
www.besiktasforum.net
YANLIŞ BJK PAF LA ÇIKIYOR DİE BİZ NEDEN ÇIKALIM Kİ KARDEŞİM
Abdullah DuMaN 07.11.2007, 08:26 horoza sormuslar,tavuk mu yumurtadan yumurta mi tavuktan cikar diye. ben demis karismam....:D pafla da ciksalar aslarla da ciksalar biz karismayiz;)
İŞTE SON SÖZ BUDUR BİZ KARIŞMAYIZ NEY LE ÇIKIYORLARSA ÇIKSINLAR
MASA BAŞI FUTBOLU AMCA DAYI KOLTUK DEĞNEKLİ, BAKAN DESTEKLİ, BAŞBAKAN KÖSTEKLİ FUTBOL DÜN AKŞAM AN FIELDDE 8-0 TOSLADIIIIII, PAFUDİK PUFİDİK OLDULAR NEYLE ÇIKARSA ÇIKSINLAR, KARISI TÜRBANLI DEĞİL KARAÇAFLI HOCA OLSA BU İŞ AKIL SABIR AZİM, ÇALIŞMA GEREKTİREN BİR İŞ, TEKNİK BECERİ YETENEK, BİLİMSEL ÇALIŞMA HERŞEY AMA HERŞEYİ GEREKTİRİYOR, SEN DEL BOSQUE GİBİ BİR DÜNYA MARKASI HOCAYI GETİR SONRA 3 MAÇ SONRA YOLLA, HEM PARASINI VER CEBİNE HEMDE DÜNYA SPOR BASININDA YILLARCA HAKKINDA OLUMSUZ YAZILAR ÇIKSIN TÜRKÜN ADINI ÇIKAR ADAMA ÜSTELİK 8 MİLYON DOLARDA FAİZLİ CEZA ÖDE , YOK BÖYLE YÖNETİCİLİK, BEN OLSAM O DAKKA İSTİFA EDER BJK LİYİM BİLE DEMEZDİM, LUCESCUYU YOLLA, DAUMU YOLLA, TİGANAYI YOLLA AMA SEN HALA OTURR YOK BÖYLE BİR ANLAYIŞŞŞ
AKŞAM 3 GOL ATAN YOSİ SAMSUNDA BEĞENİLMEMİŞ YOLLANMIŞ BİR OYUNCUYMUŞ, AL SANA DERLER ADAMA 3 DE ATARLAR
SEVGİLİ HOCAM BJK SAHAYA NASIL ÇIKARSA ÇIKSIN ÖNEMLİ DEĞİL BİZ DURUŞUMUZDAN TAVİZ VERMEYELİM 9 - 0 SIFIRDA YENİLSEK NİYE YENİLDİĞİMİZ BİLECEĞİZ AMA ONLAR HİÇ BİRŞEY ANLAMAYACAKLAR, BİZ BJK Yİ PAFLI PAFSIZ YENERİZ , ÇIKIP YİĞİDO GİBİ OYNAYALIM YETER
ÇILGINLAR-58 07.11.2007, 10:37 abı bız tam kadro ıstıyoruz paf bızı bozar abı bız sampıyonluk oynuyoz bu saatten sonra ama bız 3 puanın pesındeyız sızler bılırsınız besıktaslılar
Deliilyasliyiz 07.11.2007, 13:32 walla sivassporu bole gordumya olsem gam yemem.ne mutluki bize mecnun baskan gibi bir baskanımız bülent hoca gibi bir teknik direktorumuz ve ellerinden gelenin en iyisini yapan ve bu şehre belki bir daha yaşayamayacakları sevinç ve gururu yaşatan bir takımımız var.bir tek taraftar olarak eksiklerimiz var ama bu da zamanla olacak inşallah...
abırcan sanane adamın karısının baş ortülü veya kara carşafli olması sen kendine bak ne kariştırıyon boş boş konuşuyon
Senin anlatmak istediği anladık ama bizim paf takımımız Bjk'nın paf takımı kadar yeterli olmayabilir. Ama benim şöle bir düşüncem var Bjk paflada çıksa, A takımlada çıksa Sivasspor o maçı kazanacak :D
........... . ;)
|