Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Yılınız Kutlu Olsun

eker
31.12.2004, 09:39
Sevgili Yiğido Kardeşlerim,
Yeni yılın tüm dünyaya barış, kardeşlik ve sevgi, Sivasspor'a şampiyonluk getimesi dileğiyle. Tüm Kardeşlerimizin yeni yılı kutlu olsun.

DisiKartal_58
31.12.2004, 10:07
HERKESE İYİ SENLER MUTLU YILLAR

serhankaburcuk
31.12.2004, 10:07
Bende eker kardeşimin dileklerine katılıyorum...Yeni yılın insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum.Yiğidoların,Yeniçeril erin ve tüm sivaslı hemşerilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum...Ve inşallah bu sene SİVASSPORUMUZU şampiyon olarak görürüz....

2005 YILININ ŞAMPİYONU HER ALANDA SİVAS OLSUN....

RüStü ElmaS
31.12.2004, 13:59
BENDE SIZLERIN YENI YILINI KUTLAR, BU YENI YILIN HEPIMIZ ICIN SAGLIK, SIHHAT, BARIS, SANS VE SIVASSPORUN SAMPIYONLUGUNU :wink: GETIRMESINI DILERIM.

b1glord
02.01.2005, 20:52
ee hani yeni yila girdik bende bi degisiklik yok..ulan bosa kutluyoz ya yine ayni oluyo

ergin
03.01.2005, 14:59
ee hani yeni yila girdik bende bi degisiklik yok..ulan bosa kutluyoz ya yine ayni oluyo

Valla bana da öyle geliyor,acaba birileri tarafından işletiliyoruzmu?Nedir,ne iştir anlayamadım!..Yinede hepinizin yeni yılını canı gönülden kutlar,takımımızın ŞAMPİYON olmasını dilerim...

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...

serhankaburcuk
06.01.2005, 09:19
Yeniyıl geldi ama ilk haberde kötü geldi. İnşallah böyle devam etmez.Bu yıl inşallah bize güzel şeyler hatırlatır ve öyle anımsarız.Valla karamsar olmaya başladım acaba ayak oyunlarınamı başlandı diye...Allaha dua ediyorum Allahım Sivasım Ve Sivassporum için bu yıl hayırlısını ver....