Orijinalini görmek için tıklayınız : MEHMET 5 MİLYON DOLAR
SivasSpor.Com 07.11.2007, 13:30 http://www.gencturkhaber.com/images/201549.jpg
Sivasspor, hafta sonu deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Yağmur altında gerçekleştirilen idmanda sakatlıklar nedeni ile 18 kişilik kadro ile çalışan kırmızı beyazlılarda morallerin yerinde olduğu gözlendi.
Antrenmana sakatlıkları nedeni ile Petkoviç, Diallo, Yasir, Sylla, Gökhan ve Volkan katılmadı. Kasımpaşa karşısında aldıkları galibiyetin kendilerine moral anlamında çok şey kattığını söyleyen teknik direktör Bülent Uygun, "Kasımpaşa gibi bir takımı 4-0 yenmek mutluluk verici. Genel anlamda futbol adına iyi şeyler yaptık. Oynayan arkadaşlar görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiler. 6-7 sakatımız var. Diallo düzelir diye beklerken daha kötüye gitti. Petkoviç amaliyat oldu, 3-4 ay aramızda olmayacak. Yasir'in de aynı şekilde 3-4 ay sonra dönmesini bekliyoruz. Milli maç arasında diğer sakatların iyileşmesini bekliyoruz. Kadromuz kısıtlı. Bugün sakatlardan dolayı 18 kişiyle idmana çıkmak zorunda kaldık" dedi.
TRANSFER YAPACAĞIZ
Sakatlıkların takımı olumsuz etkilediğini söyleyen Uygun, devre arasında gerekli takviyeleri yapmayı planladıklarını belirterek, "Petkoviç'in devre arasına yetişeceğini düşünüyoruz ama takviye yapmamız lazım. Takıma katkı sağlayacak ve rakabeti artıracak oyuncular gerekli. 2-3 genç ve 3 tecrübeli oyuncu almayı düşünüyoruz. Maddi durumumuz iyi olursa bu transferleri yapacağız, ama olmazsa bu oyuncularla yola devam edeceğiz" diye konuştu.
MEHMET 5 MİLYON DOLAR
Sivasspor'un takım kaptanı Mehmet Yıldız'a talip çıkması halinde istedikleri rakama satabileceklerini söyleyen Uygun, "İstediğimiz parayı veren olursa Mehmet Yıldız'ı satarız. 5 milyon dolar veren olursa veririz, yoksa bizimle devam eder. Ben hep söylüyorum. Mehmet'i alan takım şampiyon olur. Bunu 4 büyük takımın sıkıntısını, ilerde top tutamama sıkıntısını bilerek söylüyorum. Mehmet ileride top saklayan, gol atan ve asist yapbilen bir oyuncu. Bana göre 4 büyüklerden hangisi alırsa şampiyon olur. Bizde kalırsa da en iyi şekilde yoluna devam eder. Ama biz şampiyonluk peşinde koşmuyoruz" dedi.
BEŞİKTAŞ'TAN PUAN İSTİYORUZ
Başiktaş maçı hakkında da değerlendirmelerde bulunan Uygun, "Beşiktaş takımınının düştüğü zor durumu anlayabiliyoruz. Derbide yaşanan puan kaybı ve yapılan hakem hataları olunca problem yaşanabiliyor. Sıcağı sıcağına verilen demeçler de sağlıksız oluyor. Beşiktaş büyük bir camiadır ve böyle bir şey olmayacağına inanıyorum. Bizim maça tam kadroyla çıkacaklardır. Zor bir maç. Kazanmak istiyoruz. Puan aldığımız takdirde ilk yarıyı ilk 4'ün içinde bitirme şansımız olacak. O da bizim açımızdan moral açısından çok daha iyi yerlerde olmamızı sağlayacak" dedi. Uygun, ilk yarıda 30 puan hedeflediklerini belirterek, "Şu anda 25 puanımız var. 5 puan daha aldığımız takdirde belirlediğimiz hedefi yakalamış olacağız. Önce bunu başaralım, ondan sonrasında ne kadar daha puan alacağımıza hep birlikte bakacağız" diye konuştu.
altuntas58 07.11.2007, 13:51 Kısıtlı bütce ve kısıtlı kadroyla bu günlere gelmemiz bile büyük başarı Bülent hocamız sivassporumuz için bir şanstır sağolsun takımımızı şaha kaldırdı tabi bizim başka değerlerimizde var başarının büyüğü kısmıda futbolcularımızın onların gösterdiği performansla biz zirveye koşuyoruz mehmet yıldızı 5 milyon dolardan aşağı vermeyelim verdiğimiz takımda bize faydalı olacak futbolcularıda bu arada almalıyız bence mehmet bizde kalsa daha iyi ama malesef bu işlerin yürüme şakli böyle oluyor sivassporumuzun acil paraya ihtiyacı var mehmet yıldızı satınca maddi olarak rahatlayacağız ama öte taraftan takıma onun yerini dolduracak futbolcu alamazsak takımın performansı düşecek hem satacaksın hem alacaksın bazen kazanacak bazende kaybedeceksin futbolun kuralı bu ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun
olvidarlo 07.11.2007, 13:56 mehmetin önemi gerçekten çok büyük o parayı sonuna kadar hak ediyor iyi bir takıma transfer olmasını gerçekten isterim ayne zamanda herzaman oynayacağı bir takım
yigidomustafa58 07.11.2007, 14:06 Mehmet Yıldız bence bu sene verecekler ama inşallah gitmez bir yere...
fenerbahce giderse yerine gurhan ve semihi almaliyiz
mehmet yıldız çok özgün bir futbolcu eşi menendi yok, değerini kendi belirleyecek, performansı arttıkça değeride artacak, her takıma lazım bir oyuncu, özelliklede bizim milli takıma
Divriği58- 07.11.2007, 16:52 helal olsun bulent hoca ve yönetim kuruluna gerçekten işi biliyorlar hadi hayırlısı inşaallah beşiktaşıda yener yolumuza devam ederız
yja m. yıldız gitsede onun degerinde ufak bütçeyle daha ii oyuncularda alabiliriz.2. ve 3. ligde ne cevherler var. önemli olan bunları bulmak
sivas_kangallı 07.11.2007, 17:38 inş bi yere gitmez mehmet yıldız...
yusuf_yusuf 07.11.2007, 21:14 ya mehmet bunca sivaslıyı bırakıp gıtmez işaşllah sivaspsor un ihtıyacı var gıtme gıtme gıt me mehmet abı
samet yıldız 07.11.2007, 21:16 mehemt bir yere gitmemeli gideceksede değerini 10 milyon dolar oldu :D
EyüphanAydın 07.11.2007, 21:53 mehmet yıldız,ın gitmesini istemeyiz ama zenginlerimizin elini cebine sokması lazım şampiyon sivas
5mılyon dolara ne topcular var.mehmet etmez mehmetıde kımse almaz
zaralım 58 07.11.2007, 22:29 FB MEHMET YILDIZ İÇİN;1 MİLYON YTL,GÜRHAN ve CAN ARAT'ı veriyormuş
ofgurleyuk78 07.11.2007, 22:39 Evet arkadaşlar spor gazetesinde okudum.Mehmet Fb. ile anlaşmış. Gürhan,Can ve 1.milyon YTL ye Ocak ayında gidiyormuş.
Ss--58--Ss 07.11.2007, 22:43 mehmet yıldız inşallah bir yere gitmez bu takımın mehmete çok ihtiyacı var.
MeD_Turc 07.11.2007, 23:15 gurhan ve can arati ne yapicaz kardesim mehmet gidiyorsa mehmet gibi adam lazim bize, can arat devri coktan gecti biz artik kafaya oynayan takimiz ne isimiz var can aratla, hem bize anadoludan yuregiyle benligiyle oynayan adam lazim, discotek kacginlari , sosyete bebeleri lazim degil bize versin apiahi verelim memedi olay bu kadar basit!!!!
Sivasspor eğer bir yerlere gelmek istiyorsa kaliteli futbolcularına sahip çıkacak,satmayacağı gibi takımı daha kaliteli futbolcularla takviye edecek.Bu nasıl olacak? tabiki parayla. O zaman pamuk eller cebe başka çaresi yok.
sarkislali 07.11.2007, 23:38 Keske bir sezon daha oynasa. Tuncay´in Ingiltere´de basina gelen onunda basina gelebilir. Hak etmeye eder de, bu sezo biraz zor verirler o parayi. Fener´in teklifi hic iyi degil. Ucuza kapatmak istiyorlar. Kezban gibi birine yilda 3,5 Mio veren, Mehmet´e haydi haydi vermesi lazim 5 milyonu.:)
werner lorant doneminde takimdan gonderilen iki isim muhammet ali ve mehmet yildiz simdi sivassporun bel kemigi ve werner lorantda gereken cevabi verdiler onlarla grurduyuyoruz insallah sivassporda kalirlar
INSALLAH MEHMET YILDIZ GITMEZ BIZIMDE MEHMET YILDIZA IHTIYACIGIMIZ VAR.SAYGILARIMLA...
Ertugrul 08.11.2007, 07:27 Mehmet yıldız başarılı bir futbolcu ve 5 mlyon dolarıda hak
ediyor.Mehmet Balili ikilisinin Sivas'ın başarısında büyük
katkıları var.Bu iklinin ayrılmaması bizim için faydalı olur.
Bülent hocanın gerçekçi tavrı takımın yükseklerden düşmesini
engelliyor.Bu yılın flash takımı olan Sivasspor'umuzun başarılarını
her yıl daha da arttıracağına inanıyorum
ÇILGINLAR-58 08.11.2007, 07:50 Yuru be mehmet yıldızım sensızım sensız olamayız
EyüphanAydın 08.11.2007, 13:33 http://www.ajansspor.com/resim/bulentUygun_idman07.jpg
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Beşiktaş maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, ''Benim hedefim sadece iyi futbol, iyi futbolun karşılığında puan alabilmek'' dedi. Uygun Beşiktaş'ın Liverpool mağlubiyetine de çok üzüldüğünü belirtti.
11. hafta sonunda ligin zirvesini Galatasaray ile birlikte paylaşan Sivasspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Isınma hareketlerinin ardından oyuncularına çabukluk-çevikliğe yönelik istasyon çalışması yaptıran Uygun, daha sonra kaleciler Akın, Harun ve Mehmet'in koruduğu kalelere ceza alanı dışından şut çalışması yaptırdı. Bu çalışmanın ardından kanatlardan yapılan ortalara gol çalışması da yaptıran Uygun, oyuncularını penaltı noktası ile kale önüne orta yapmaları, ortalara kafa ve ayakla vuruş yapan oyuncularını ise topu çok iyi yönlendirmeleri konusunda uyardı.
Antrenman, yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi. Tatlısına oynanan maçta, sarı takım, kırmızı takımı 3-2 mağlup etti. Kırmızı takımda forma giyen İsrailli golcü Pini Felix Balili, bir basın mensubunun fotoğraf makinesini alarak kendilerini yenen sarı takımın sevinç gösterisinin fotoğrafını çekti.
Neşeli geçen antrenmana, sakatlıkları devam eden kaleci Petkoviç, Yasir, Dialo, Mehmet Yıldız ve Gökhan katılmadı. Sakatlığı süren Sylla'nın bir süre koşu yaptığı antrenmanda, genç oyuncu Sezer de kolundan sakatlanarak idmanı yarıda bıraktı.
Konyaspor maçında elinden sakatlanan kaleci Petkoviç'in Almanya'da ameliyat olduktan sonra Sivas'a döndüğü ve yaklaşık 3 ay sonra sahalara döneceği belirtildi.
-TEKNİK DİREKTÖR BÜLENT UYGUN-
Teknik direktör Bülent Uygun, antrenman sonrasında yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçı öncesinde takımda morallerin yerinde olduğunu belirterek, ''Takımımızın durumu iyi, moralimiz yerinde. İyiyiz, sıkıntı yok. Sakatlarımız zaten malum. Onların iyileşmesi için uğraşıyoruz. Düzelmeyecek sakatlarımızın zaten oynama ihtimali yok. Sakatlar arasında Mehmet Yıldız'ın durumu var, onu bekliyoruz. Onun durumuna göre hareket edeceğiz'' diye konuştu.
Fenerbahçe ve Liverpool mağlubiyetleri sonrasında zor durumda olan Beşiktaş karşısında Sivasspor'un hedefinin 3 puan olup olmadığı ile ilgili soruya Uygun, ''Hayır, benim öyle bir hedefim yok. Benim hedefim sadece iyi futbol, iyi futbolun karşılığında puan alabilmek. 1 puan olur, 3 puan olur onu bilemem'' dedi.
Sivasspor olarak daima iyi futbol sergilemeye çalıştıklarını belirten Uygun, şunları kaydetti:
''Bizim bir felsefemiz var, bizim antrenman metodumuz var, Sivasspor'un bir ekolü var, düşünce tarzı var, futbol oynama düşüncesi var. Bir kere bunları uygulamak zorundayız. Bu Bülent Uygun hocanın düşünce tarzıdır, bunu da uygulamak zorunda olan bir futbolcu ordum var. Bunun içinden 5-6 tanesi sakat olmuş, 5 tanesi bilmem ne olmuş, rakibin durumu şu olmuş, beni hiçbir zaman ilgilendirmez. Ben çıkar futbol adına güzellikleri sahaya yansıtırım, eğer o gün futbolun adaleti benimle birlikteyse sonuç olarak da güzel şeyler aldıysam mutlu olurum. Alamadıysam, en azından mücadelemden dolayı başım dik soyunma odasına giderim. Bu kadar basittir.''
-BEŞİKTAŞ'IN LİVERPOOL MAĞLUBİYETİ-
Uygun, Beşiktaş'ın Liverpool karşısında aldığı 8-0'lık mağlubiyetle ilgili olarak da şunları söyledi:
''Beklemediğimiz, istemediğimiz bir sonuçtu. Açıkçası çok üzüldük. Bu mağlubiyeti hak etmiyorlardı, ancak yaşadıkları kaos ister istemez sıkıntıya soktu. Sonucunda profesyonel futbolcuların hiçbir şeyden etkilenmemesi gerekiyor. Çünkü sahada yaptığın görevin 5 dakika sonrasında her şeyi unutmak zorundasın. Ne bir yönetici, ne de bir taraftar gibi düşünemezsin. Futbolcular maalesef Fenerbahçe maçında yaşadıkları o atmosferin, söylemlerin, yorumların hep etkisi altında kalmışlar. Takım halinde hareket edemediler. Açıkçası istemediğimiz, beklemediğimiz, üzüntü duyduğumuz bir maç oldu. Beşiktaş adına çok üzüldüm.''
-''PAF TAKIMLA ÇIKACAKLARINA İNANMIYORUM''-
Beşiktaş yönetiminin, Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası protesto amacıyla Sivasspor maçına PAF takımın çıkacağı yönündeki açıklamasına ise Uygun, ''PAF takımla çıkacaklarına inanmıyorum. Onlar sadece bir tepki gösterisiydi. Dolayısıyla tepkilerini böyle bir şeye vererek, en azından onlara bir kamuoyu yaratmaktı'' dedi.
Uygun, Beşiktaş'ın Liverpool maçında da hakem hatası ile bir gol yediğini belirterek, ''Şimdi bu hakemi ne yapacağız, eleştirebilir miyiz? Şampiyonlar Ligi'ne katılamayabilir miyiz?'' dedi.
Türk hakemlerinin Avrupa'daki hakemlere göre daha başarılı olduğunu belirten Uygun, ''Ben iddia ediyorum Türk hakemleri Avrupa'daki hakemlerden on kat daha iyi. Olması gereken şey şu. Profesyonelleşmeleri gerekiyor. Biz nasıl profesyonelsek'' diye konuştu.
Hakemlere performanslarına göre ücret verilmesini ve Merkez Hakem Kurulu üyelerini kulüplerin seçmesini isteyen Uygun, kurul üyelerinin kulüpler tarafından seçilmesi halinde kulüplerin kararlara itiraz edemeyeceğini söyledi. Hakem hatalarının dünyanın her yerinde olduğunu belirten Uygun, profesyonelleşme ile bu hataların en aza indirileceğini ifade etti.
Sivas Devlet Hastanesi önündeki yaklaşık 50 araçlık otoparkın Sivas Belediyesi tarafından Sivasspor'a tahsis edilmesi ile ilgili de Belediye Başkanı Sami Aydın'a teşekkür eden Uygun, Sivasspor'un Sivas için önemine değinerek herkesi kulübe destek vermeye çağırdı.
yigidomustafa58 08.11.2007, 14:00 üzülünmeyecek gibi değilki 8-0 ya paf takımı çıksaydı belki daha az yerdi...
EyüphanAydın 08.11.2007, 14:03 üzülünmeyecek gibi değilki 8-0 ya paf takımı çıksaydı belki daha az yerdi...
oda
bişey olsa belki sivasspor çiksa yenerdi ya
çılgın-sedat 08.11.2007, 21:16 üzülünmeyecek gibi değilki 8-0 ya paf takımı çıksaydı belki daha az yerdi...
bu duruma çok sevinenler var mustafa kardeş
samet yıldız 08.11.2007, 21:20 bu duruma çok sevinenler var mustafa kardeş
ewt yaa bazıları var nerdeyse afedersin bir yerlerine .....
burda bjk yenildi ama türkiye açısındanda kötü oldu onu düşünen yok
çılgın-sedat 08.11.2007, 22:09 bjk alsın çok iyi olur gidibde yabancılar vereceği parayı alsın
Hocamız çok dikkatli olmalı bence. Bakınız Trabzondan giden Stepanov un durumuna. Porto çok sıkı takip ederek başarılı kurt manegerleri aracılığı sayesinde takımına kattı. Ooo Trabzonun keyfine diyecek yok. Çok iyi fiyata sattıklarını söylediler. Bu adam Sırp milli takımının stoperi boş adam değil denildi. Şimdi 3-5 Milyon Euroya Portoya giden bu eleman kaç para piyasa yaptı biliyormusunuz. Sıkı durun 22 Milyon Euro. Bunu neden söylüyorum. Managerler kaba tarifle eften püften takımlarla fazla ilgilenmezler. Daha doğrusu kalifiye manegerler ilgilenmezler. Şu anda Yiğidom üst sıralarda mutlaka bizim takımı takip eden birileri vardır. İlk başta size 5 milyon çok para gibi görünebilir fakat ilerde 22 milyonluk bir vurgun yersek şaşırmayın. Çünkü Futbol artık Global bir endüstri oldu. Üzerinden Milyar DOlarlar kazanılıyor. Heba etmeyelim gözbebeğimizi. Bir tek o değilki daha bir çok oyuncumuza talip çıkıcak hele bir durun ama Hocamız kurttur ben ona güveniyorum harcatmaz Memedi...
kılıçer58 09.11.2007, 01:04 mehmet SİVASSPOR ın yıldızı insallah gitmez ve seneye bizimle uefa da hatta şampiyonlar liginde yıldız golcumuz olur
yigido Atilla 09.11.2007, 01:04 Fenerbahce Mehmeti bizden istiyor hangi gazetede okudum su an aklima gelmiyor... Mehmete Karsilik Fenerbahce Bize CAN ARAT , GÜRHAN Arti 1 Milyon Teklif Ettiklerini okudum.
ekingölü 09.11.2007, 02:54 Mehmet bir yere gitmesin,ama fenerle anlaştı diyorlar acaba aslı varmıdır?
|
|