Orijinalini görmek için tıklayınız : KİMMİŞ O BÜYÜK

RüStü ElmaS
04.08.2005, 20:44
İstanbul’daki Sivassporlu taraftarlar Malatya maçından önce Sivas’a mesaj gönderdi. Malatyasporlu Yöneticilere sürpriz yapacaklarını söyleyen Yiğidolar, “Kimmiş bizden büyük taraftarı olan”dediler...

Malatyasporlu Yöneticiler ve futbolcuların yaptığı iddialı açıklamalar İstanbul’da bulunan Sivaslıları ve Yiğidoları atağa kaldırdı. İstanbul’da bulunan Sivaslılar bu açıklamaların ardından kendi aralarında organizeler yapmaya başlarken, Olimpiyat Stadyumunu cehennem yerine çevirmeye hazırlanıyor.

‘BİZDEN BÜYÜK KİMSE YOK’

Başta istanbul’da bulunan Sivaslılar Dernekleri olmak üzere
tüm Sivaslılar, yarın oynanacak olan Malatya maçını sabırsızlıkla beklemeye başladılar. Sivassporlu taraftarlar Malatya Yönetiminin “En büyük taraftar bizde” şeklindeki açıklamalarına da tepki göstererek, “Cumartesi günü kim daha büyük tüm dünya görecek. İstanbul’da Yiğido’dan büyük taraftar yoktur. En büyük taraftar biziz”.

‘MALATYA SÖZLERİNİ YUTACAK’

Malatya Yönetiminin açıklamalarına bu şekilde tepki gösteren Yiğidolar, Malatya Yönetimine bu açıklamaları ise yutturacaklarını söylediler. Yiğidolar, “Malatya Yönetimi Olimpiyat Stadyumunda kimin daha büyük bir camia ve taraftarı olduğunu görecek. Malatya Yönetimi göreceği taplo karşısında ise yaptığı bu talihsiz açıklamaları yutmak zorunda kalacak. Bu açıklamalarını daha önce Sivasspor ile istanbul’da hiç maça çıkmadıkları için talihsizlik olarak değerlendiriyoruz. Bunu ise en başta kendileri Cumartesi günü görecekler”.

‘BOŞ KOLTUK KALMAYACAK’

Sivassporlu taraftarlar bunun yanı sıra Cumartesi günü Olimpiyat Stadyumunda saat 20.00’da oynanacak olan Malatya maçında kendilerine ayrılacak olan bütün tribünleri tıka basa dolduracaklarını söyleyerek, “ Daha önce istanbul’da bütün büyük Stadyumlarda maça çıktık. Bu maçlarda ise tribünleri her zaman tıka basa doldurduk. Tribünleri doldurduğumuz zamanlar ise takımımız ikinci Lig’deydi. Şimdi ise özlemimiz bitti ve Süper Lig’deyiz. Kimsenin şüphesi olmasın. Cumartesi günü Olimpiyat Stadyumunda iğne bile düşecek boşluk kalmayacak. Tüm Türkiye bir kez daha Sivassporlu taraftarların ne kadar büyük olduğunu görecek”dediler.

-YÜREKLERE SU SERPTİLER-

İstanbul’da bulunan Yiğidoların bu açıklamaları başta Sivasspor Yönetimi olmak üzere Sivas’taki Yiğidolarında yüreğine su serpmesine neden oldu.

Çünkü daha önce İstanbul İnönü Stadyumunda oynanan Cumhuriyet Kupası maçlarında tribünlerin boş kalması nedeniyle Lig maçlarında da tribünlerin boş kalması korkusu yaşayan Sivasspor Yönetimi ve Sivassporlu taraflar, İstanbul’dan gelen bu mesajla rahat bir nefes aldı.

‘BİZİMDE SÜRPRİZİMİZ VAR’

Sivas’ta ki Yiğidolar İstanbul’daki taraftarların yaptığı bu açıklamaya karşılık olarak “Bizim de size sürprizimiz var” şeklinde açıklamada bulunarak, İstanbul’a Sivas’tan taraftar akını yapmaya hazırlandıklarını söylediler.

Hakikat

serhankaburcuk
04.08.2005, 20:49
İnşallah ya...Biraz olsun yüreğime su serpildi...Cumhuriyet Kupasındandan sonra baya üzülmüştüm...İnşallah Sivaslılar gereken esteği Olimpiyatta vereceklerdir...Malatyasporlul arda laflarını yutacaklardır.

1967_DERNEK_10UR
04.08.2005, 20:52
YİĞİDOLAR BU LAFLAR BİZİ STADYUMA ÇEKMELİ BUNLAR BİLMİYOR Kİ BU SÖLEDİKLERİ LAFI DUYAN HERKESİN STADYUMA KOŞACAĞINI ...BİZDE YİĞİDOYSAK BU LAFLARI YEDİRMEYİ BİLİRİZ...

KoraySancar
04.08.2005, 21:36
Yav sana cevap yazmaktan usandık be kardeşim! Ne yüzsüz insansın.İnsan istenmediği yerde durmaz,ille kötü laf mı edelim.Git ne yazıyorsan kendi sitende yaz!

hfy44
04.08.2005, 21:40
malatyasporun sitesine girde bi bak sivassporluların
yazdıklarına ondan sonra bana laf yetiştir

ultra kaplanlar

veysel
04.08.2005, 21:41
hadi yigido abilerim stada gösterin kendinizi

EN BÜYÜK SIVASSPORRRRRRRRRRRRRR

KoraySancar
04.08.2005, 21:45
Şu an girmeye çalışıyorum fakat sorun var galiba girmiyor.Ama daha önce defalarca girdim,senin abarttığın türde bir yazı göremedim,farzedelim ki olsun bu yazanların ayıbıdır.8 bin küsur üyesi olan bu siteyi bağlamaz,sana da bu sitedekileri rahatsız etme hakkını vermez.Sen bilirsin fakat birazdan buradan banlanmak suretiyle kovulursan herhalde hiç hoşuna gitmez.

hfy44
04.08.2005, 21:46
cevap olimpiyatta

KoraySancar
04.08.2005, 21:48
Tamam sen burada her şeye maydonoz olma,can sıkıntısı yapma,orada vereceğiniz cevaba biz razıyız.

GuNaY
04.08.2005, 21:57
kaldı iki gün... herkes kimin büyük oldugunu görecektir... diger takım taraftarı gelip yazabilir normaldir... ve bizi gıcık edici yazılar yazmasıda normaldir!!! biz burda cevabını vermeyi bırakalım kendi isimize bakalım... kendisi yorumunu yapmıs!

veysel
04.08.2005, 22:02
En Büyük Ve Tek Büyük Var Oda Sivas Baska Ben Duymadim
Duyan Varmi ?

sivaslibozo
04.08.2005, 22:26
sivasspor malatya ya karsiii yensede yenilsede biz 38
yil sivassporun arkasinda durduk....ve dururuzda.....

ama süphem yok kii....malatyalilar essekten düsmüs kaysiya dönecekler...:)

haydi YIGIDOLAR GÖSTERIN ONLARA..................

yasin_58
05.08.2005, 09:45
abi yigidolar sivasspor hiç bi zaman yalnız bırakmaz ve bırakmayacaklarını gösterdiler

abircan
05.08.2005, 09:58
akşam feyyaz uçarın anteranmanadan görüntülerini gördüm, futbolculara çoçukları gibi bağırıyordu, moraller o sıfır sivasın korkusu malatyayı sarmış bu korku onlara yeter, birde 20 -3 0 bin le orada olursak maç başlamadan biter 3 - 0 la haydi yiğidom stada

RüStü ElmaS
05.08.2005, 10:20
Iste Fırsat arkadaslar,
gösterelim kimin büyük oldugunu Malatyalılara.

Olimpiyata akın edelim.

Gercek yigidoyu görsün millet, iste Sivasspor iste gercek Yigido desinler.

Olimpiyati dolduralim, futbolcularimiza, yönetimimize bu en güzel moral olacaktir, bu son kupa macindan sonra.

Haydi Olimpiyat YIGIDOLARI görsün.

Yarın Sivasspor için tarihi bir gün olacak.
Bu tarihi günde sizinde katkiniz olsun.

antalyali_yigido
05.08.2005, 10:39
olimpiyata birşey yemeden gelin çünkü bol bol gool yiyeceksiniz.
malatyasporum:5 (2 okan yımaz 2 taner 1 mustafa özkan)
sivasspor:0

ultra kaplanlar

form açacaksan adam gibi şeyler yaz.

ULTRA KEDİLER SİZİİİİİ

GuNaY
05.08.2005, 11:14
yazsın garibim nede olsa sadece burada kendini tatmin edebilecek :D :D :D

berkay_6
05.08.2005, 16:33
bu sayfa sahıbı olan arkadaslarımıza bı onerım olacak antu com galatasaray.com besıktas.com ve dıger takımların hangılerının resmı ınternet sıtesınde sızın yaptıgınız bu olay var ne kadar basıt ya resmı ınternet sıtesı dıyorsunuz bu ne bıcım bı sıte ya cocuklar gırsın yazılar yazsın ne anladım cok bait cokkkk barı sayfanın ortasına bı lin atında chat meydanı olsun yaptınız barii buraya gıren her kım olursa sıvasspordan haberler almak ıster yapılan geyık konusmalarını okumak ıcın gırmemelı benden size onerı arkadaslar dısardan cok komık gorunuyor......

serhankaburcuk
05.08.2005, 16:34
cevap olimpiyatta

CEVABI FAZLASI İLE VERCEĞİZ...

Yigido_War
05.08.2005, 16:47
olimpiyata birşey yemeden gelin çünkü bol bol gool yiyeceksiniz.
malatyasporum:5 (2 okan yımaz 2 taner 1 mustafa özkan)
sivasspor:0

ultra kaplanlar

biz gol değil kayısı yiyeceğiz orada

ALEMDE TEKSİN DEĞİŞİLMEZSİN SİVASSPOR SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

casus84
05.08.2005, 17:42
Kimin büyük kimin küçük olduğu olimpiyatta belli olacak görüşürüz malatya

OFS58
06.08.2005, 13:37
bu sayfa sahıbı olan arkadaslarımıza bı onerım olacak antu com galatasaray.com besıktas.com ve dıger takımların hangılerının resmı ınternet sıtesınde sızın yaptıgınız bu olay var ne kadar basıt ya resmı ınternet sıtesı dıyorsunuz bu ne bıcım bı sıte ya cocuklar gırsın yazılar yazsın ne anladım cok bait cokkkk barı sayfanın ortasına bı lin atında chat meydanı olsun yaptınız barii buraya gıren her kım olursa sıvasspordan haberler almak ıster yapılan geyık konusmalarını okumak ıcın gırmemelı benden size onerı arkadaslar dısardan cok komık gorunuyor......

evet bence de bu uyarı dikkate alınmalı