Orijinalini görmek için tıklayınız : TELLO VE GÖKHAN SAKAT!

SivasSpor.Com
08.11.2007, 22:20
http://www.hurhaber.com/images/news/24445.jpg
BJK ´ta Akşam, yağmur altında gerçekleştirilen antrenmana, tedavileri sürdürülen Tello ve Gökhan Zan katılmadı. Tello ve Gökhan Zan'ın, Sivasspor maçında forma giyemeyecekleri açıklandı.

Siyah-beyazlılar, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çalıştı. Akşam, yağmur altında gerçekleştirilen antrenmana, tedavileri sürdürülen Tello ve Gökhan Zan katılmadı. Nobre ise takımdan ayrı çalıştı. Tello ve Gökhan Zan'ın, Sivasspor maçında forma giyemeyecekleri açıklandı.

Nobre'nin ise yarın takımla birlikte çalışacağı, durumunun ise antrenman sonrası netlik kazanacağı bildirildi.
Beşiktaşlı futbolcular, 1.5 saat süren antrenmanda, koşunun ardından dar alanda pas ve taktik varyasyon çalıştı. Tam sahadaki çift kale maç ve salonda yapılan çalışmayla antrenman tamamlandı. Beşiktaş, yarın öğle saatlerinde kampa girecek ve akşam antrenmanıyla da Sivasspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

Thai
08.11.2007, 22:54
ertuğrul sağlam telafi edeceğiz demiş sivasspor maçıyla... neyi telafi edeceklerse... ben bu maçta diyet ödeneceği hissini taşıyorum federasyon ve mhk tarafından ve bizi ezecekler hakemle ezdirecekler kendilerince... ulusoy akrabası demirörenin bu ahbap çavuş ikilşkisi sonucu herşey olabilir... ilk yarı bir kırmızı kart gören oyuncumuz olmaz inşallah... haksızlık olursa başlarına yıkarız dünyayı kimsenin emziği değiliz biz....

melih1
08.11.2007, 22:59
ikiside iyi oyuncu.olmaması avantajımız

fcbabus58
08.11.2007, 23:14
beyler siz kafayı mı yediniz
topa hükmetmeyi bilmeyenleri eksikleriyle mi konuşacağız
biz kendi futbolumuza bakalım
futbol isimle olmaz
2 saat önce biten maçta gs:2-helsinborg:3 oldu
gs golleri 45 ve 90 da attı
helsinborg yenilmeye razıydı
ama sonuç...

BİZ YİĞİDOYUZ İŞİMİZE BAKALIM

adres58
08.11.2007, 23:24
Evet fcbabus58 kardeşime katılıyorum. Futbol 11 artılarla olur (Seyirci-kulübe vs) Bizler kendi işimize bakalım. ' gün önce FB de o kadar eksik adam var deniyordu. Yerlerine pırıl pırıl gençler çıktı pırlanta gibi tertemiz oyun oynadılar. Şimdi as kadro hatta milli takımlardan bahsediliyor. Bırakalım Zan ı Telloyu gidip yenelim vesselam. Futbolda artık Anadolu devrimi zamanı gelmiştir. Gördünüz hallerini biz aynı hataya düşmeyeceğiz. Hadi yiğidom al gel puanları...

Ss--58--Ss
08.11.2007, 23:31
tello ve gökhanın olmaması bizim için çok büyük bir avantaj.inşallah bu maçı kazanırız.

ekingölü
09.11.2007, 02:56
o eksik bu eksik yok takımlar 11'e 11 başlıyorlar maça o halde eksik yok demektir.Çıkıp aslanlar gibi oynayacak yiğidolar SİVASA 3 puanla dönecek.

samet yıldız
09.11.2007, 06:03
tello ve gökhanun sakat olmasına üzüldüm
ama sivasspor açısındanda iyi oldu ikiside kilit isimlerden

puar
09.11.2007, 07:11
ikiside iyi oyuncu.olmaması avantajımız

san katılıyorum ozellikle tello çok tehlikeli gokhanın yokluğundada balili mehmet daha rahat olup daha çok posizyona girecektir.

zaralım 58
09.11.2007, 08:18
İNŞ.SİVAS'a puan veya puanlarla döneceğiz

SONMEZ
09.11.2007, 12:20
Varlıkları mutlu etmedi ki;
Yoklukları üzsün...! :rolleyes:

Tüm aslar için geçerli.
;)

kösedağlı
09.11.2007, 12:34
OLSALARDA FARKETMEZ Kİ ALIŞTIK İNÖNÜDE BEŞİKTAŞI YENMEYİ :)))

ARTIK 3 BÜYÜK YOK TEK BÜYÜK VAR... SİVASSPORRR

abircan
09.11.2007, 12:42
yeneceğiz yeneceğiz yeneceğiz, isterse liverpolu karşımıza getirip diksinler bu maçı alacağız , atmıyorum sallamıyorum inanıyorum ve iddia ediyorum bjk yi yeneceğizzzz

sinan-58
09.11.2007, 12:45
onlar da 2 tane bizde 7-8 tane sakat var ama ne olursa olsun biz bjk yi yeneceğiz

altuntas58
09.11.2007, 14:59
Telo ve gökan olsa ne yazar olmasa ne yazar topuyla tüeğiyle gelseler ne yapabilirlerki yel kayadan ne koparırsa onlarda bizden ancak onu koparırlar bunların arkasına sığınıpta mazeret uydurmasınlar

1967 dernek serkan20
09.11.2007, 15:26
olsalar ne yazar gökhan ve tellodan mı tırsacaz bizim futbolcular onlardan daha iyi

EyüphanAydın
09.11.2007, 16:15
sakatların olmasına bir yandan üzüldüm bir yandan sevindim diyemicem çünkü milli takımda gökhan bizim oyuncumuz futbolcularımızın en eksik yönü çabuk sakatlanması sivasspor için çok iyi bir avantaj olcak bence inş maçi alıcağiz

SVS_5858
09.11.2007, 16:54
olsalarda bişey degişmez inş biz bu maçıda alacaz onlar olsada alacaz olmasada

sivas_kangallı
09.11.2007, 17:14
bu maçı ya alıcaz ya alıcaz....

yusuf_yusuf
09.11.2007, 18:30
----------ya ne ıyı ya olsun yenerız işallah ya---------

Del Piero
09.11.2007, 18:59
futbol isimle olmaz
ama sonuç...

+imza aynen katılıyorum yaa biz kendimize bakalım kimseyle ilgilenmeyelim

Abdullah DuMaN
09.11.2007, 19:56
futbol isimle olmaz
ama sonuç...

FUTBOL BU NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ MAÇ 90 DK TOP YUVARLAK

Abdullah DuMaN
09.11.2007, 19:57
AMA ŞUNUDA EKLİYİM G.ZAN VE TELLO NUN OLMAMASI BÜYÜK AVANTAJ BİZİM İÇİN

Abdullah DuMaN
09.11.2007, 19:59
o eksik bu eksik yok takımlar 11'e 11 başlıyorlar maça o halde eksik yok demektir.Çıkıp aslanlar gibi oynayacak yiğidolar SİVASA 3 puanla dönecek.

EKSİK YOK DİORSUN AMA DÜŞÜN Bİ BİZİM M.YILDIZ VEYA M.ALİ OLMASA HÜCUMDA ETKİSİZ OLURUZ

yigidomustafa58
09.11.2007, 21:46
farketmez çünkü biz SİVASlıyız,SİVASlılar affetmez..

velibircan
09.11.2007, 22:02
GÖKHANIN OLMAMASI DEMEK DEFANSIN BİRAZ DAHA HAFİFLEMİŞ OLDUĞUNU GÖSTERİR...GÖKHAN 8TAŞIN DEFANSININ KEMİĞİDİR...

semihkilic_58
10.11.2007, 11:28
Turkcell Süper Ligi'nde 12. hafta karşılaşmasında Beşiktaş ile Sivasspor karşı karşıya geliyor. Beşiktaş İnönü Stadı'nda 20.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Bünyamin Gezer yönetecek ve karşılaşma Lig TV'den yayınlanacak.

Siyah beyazlı takım Turkcell Süper Ligi'nin 12. haftasında Sivasspor ile oynayacağı karşılaşmaya as takımla çıkacak. Siyah beyazlı yönetim, Serbest Piyasa Kurulu (SPK)'nın Sivasspor maçına PAF takımla çıkacağız açıklamasını manüpilasyon olarak değerlendirebileceği ve bu nedenle kulübe büyük para cezası verebilecek olması nedeniyle PAF takımla çıkma kararını askıya aldı.

BEŞİKTAŞ MORAL ARIYOR!

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde İngiltere'nin Liverpool takımına 8-0 yenilerek, tarihi hezimet yaşayan Beşiktaş, Turkcell Süper Ligi'nde sezonun flaş takımı Sivasspor'u mağlup edip, moral bulmayı hedefliyor. Liverpool'u İstanbul'da 2-1 yendikten sonra, ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kalan ve daha sonra sırasıyla Fortis Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor'a 2-1, Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 2-1 ve son olarak da Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'a 8-0 mağlup olarak büyük düşüş yaşayan siyah-beyazlı ekip, yarınki karşılaşmayı kazanarak, son dönemde alınan başarısızlıkların ardından camiada oluşan kötü atmosferi dağıtmak istiyor.

TELLO VE GÖKHAN ZAN YOK

Siyah-beyazlı ekipte sakatlıkları süren Tello ve Gökhan Zan'dan sonra Burak'ın da Sivasspor karşısında da forma giyemeyeceği açıklanırken, bir diğer sakat oyuncu Nobre'nin durumu ise yapılacak son kontrollerin ardından belli olacak.

BEŞİKTAŞ VE SİVASSPOR 8. KEZ

Beşiktaş ile Sivasspor yapacakları maçla birlikte Turkcell Süper Lig'de 5. kez karşı karşıya gelecek.Her iki ekip de geride kalan 4 maçta birbirlerini rakip sahada yaptıkları maçlarda yenmeyi başarırken, kendi evlerinde henüz galibiyet alamadı. 2005-2006 sezonundaki maçlarda Beşiktaş Sivas'ta 3-1, Sivasspor da İstanbul'da 1-0'lık skorlarla galip geldi. Geçen sezonki maçlarda ise Sivasspor İstanbul'da, Beşiktaş da Sivas'ta 1-0 kazandı.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ:
Hakan
Serdar Kurtuluş
İbrahim Toraman
Diatta
İbrahim Üzülmez
Serdar Özkan
Cisse
Koray
Mehmet Sedef
Delgado
Bobo

SİVASSPOR:
Akın
Abdurrahman
Sedat
Hayrettin
Murat Sözgelmez
İlhan
Musa
Devran
Mohammed Ali
Mehmet Yıldız
Balili

STAT: BJK İnönü
SAAT: 20.00
HAKEM: Bünyamin Gezer
YAYIN: Lig TV

SİVASSPOR GALİBİYET PEŞİNDE

Beşiktaş'ı daha önce 2 kez İnönü Stadyumu'nda mağlup etmeyi başaran Sivasspor, Fenerbahçe ve Liverpool yenilgileri sonrası zor günler yaşayan siyah-beyazlı ekibi bir kez daha deplasmanda yenmenin hesaplarını yapıyor. Ligin zirvesini Galatasaray ile birlikte paylaşan Sivasspor,deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş'ı mağlup ederek zirve yarışındaki yoluna devam etmeyi planlıyor.

Beşiktaş'ı 2005-2006 ve 2006-2007 sezonlarında İnönü Stadyumu'nda oynanan maçlarda 1-0'lık skorlarla geçen Sivasspor, ligdeki Fenerbahçe ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki Liverpol mağlubiyetleri sonrasında zor günler yaşayan siyah-beyazlı ekibi yine deplasmanda mağlup etmeyi hesaplıyor.

Sivasspor'da, Beşiktaş maçı öncesinde golcü Mehmet Yıldız ile Mamadou Dialo, Kanfory Sylla, Yasir Elmacı, Sezer Badur, Gökhan Bozkaya, tecrübeli kaleci Michael Petkoviç ve genç kaleci Volkan Ünlü'nün sakatlığı sürüyor. Beşiktaş maçında bu oyunculardan sadece Mehmet'in oynaması bekleniyor.

semihkilic_58
10.11.2007, 11:32
bu maç sonucu lig de önemli şeyler olacak gıbı hele beşiktas tarafından

buraks58
10.11.2007, 11:37
bu maçta takımımıza çok güveniyorum.balilinin de bu maçta patlama yapacağını düşünüyorum...

semihkilic_58
10.11.2007, 11:39
bence bu macı sıvas alacaktır bazı iddaa forum larında beşiktaş fark atar felan dıye haberler var onlara bı cvp olur inş

ademgoze
10.11.2007, 11:41
bu maç bizim için önemli almamız lazım

ibrahimovic7
10.11.2007, 11:45
SİVASLILAR BİLETLERİNİZİ ALDINIZMI İNŞALLAH TÜKETMİŞSSİNİZDİR YANİ LİDER TAKIMIN TARAFTARI DOLDURMAYACAKSA BİZE AYRILAN YERİ BİZE LİDERLİK YAKIŞMAZ OZAMAN İNŞALLAH SAAT 18 DE LİG TV NİN BAŞINA GEÇECEĞİM İYİ GÜZEL MAÇ OLSUN SİVASIMINI OLSUN İNŞALLAH

yerliturkuaz
10.11.2007, 12:56
BU İK OYUNCUNUN OLMAMASI TABİKİ ÖNEMLİ AMA BİZ İNANIRSAK BU MAÇI KAZANIRIZ