Orijinalini görmek için tıklayınız : Rahatlayın 1967 İstanbul'a Gitmiyor....

ceza_tolga_rep
09.11.2007, 17:14
Sonunda buda oldu.2.lig den beri her deplasmana giden 1967 Genç Taraftarlar Derneği İstanbul'a gitmiyor.

İnsanların çekememezlikleri,yaptıkları faydalı işleri kaldıramıyışları,kıskanmaları sonucu bir taraftar grubumuzu hemde derneğimizi kaybetmek üzereyiz.

İnsanları ne zaman tebrik edeceğiz?Ne zaman kösteklik ortadan kalkacak?

Ben 1967 Derneğ'e üye olmadığım halde kendilerinin bu siteye küsmemesini başarılarının herkes tarafından takdir gördüğünü söylemek isterim.

HADİ 1967 SANA SİVASIN İHTİYACI VAR,BİZLERİN İHTİYACI VAR??

sivas_kangallı
09.11.2007, 17:21
1967 SANA İHTİYACIMIZ WAR........

EyüphanAydın
09.11.2007, 17:27
nasil BİR EL OLMADAN YEMEK YENİLMİYO İSE NASİL AYAK OLMADAM YÜRÜNÜLMÜYO İSE 1967 DERNEĞİDE OLMADAN SVASSPOR OLUR AMA TATLI VE HUZURLU OLAMAZ BİZİM GRUPLARIMIZIN HEPSİ BİRDİR HEPSİ KARDEŞ BENCE DERHAL GRUPLARIN BİR ÇATİ ALTINDA TOPLANMASI LAZIM BENCE....

1967 SANA GERÇEKTEN İHTİYACIMIZ VAR

puar
09.11.2007, 17:28
1967 derneğinin imkanı varsa kesinlikle gelmeli...mazaret kabul edilemez...

Yigido_Burak
09.11.2007, 17:39
1967 Dernegi Bence Gelmeli Böle Bi Maçda Yanlız Bırakmamalıyız..İmkanı Varsa Gelsin Derim

fatihgn
09.11.2007, 18:06
yaw stada kaçta gidiyorsunuz ist taraftar derneği bide nerede buluşuosunuz???

captain_black
09.11.2007, 18:17
1967 yi kıSkananlar SonunDa ßaşınıZ qöğe Erdi eLLaham ?

İ_N_F_İ_A_L
09.11.2007, 18:21
1967 Dernegi Bence Gelmeli Böle Bi Maçda Yanlız Bırakmamalıyız..İmkanı Varsa Gelsin Derim
bütün her şey hazır mustafa abıden öğrendiğim kadarıyla.ama eline ağzına sağlık diyen yok.ALLAH'a şükür sivas'ta 1967 hangi talepte bulunsa yok denmiyor memleketin elit kurumları seferber oluyor.4 senedir istanbul'a gidildi her sezon ama bu sefer gidilmiyor büyük ihtimal.karagümrük maçı,sarıyer maçı,vestel manisa maçı,beşiktaş maçı,galatasaray maçı,ist.b.b maçı,trabzon maçı,fenerbahçe maçı.bunlar benim aklıma gelenler.bu maçlar artık anı olarak kaldı bizde.

altuntas58
09.11.2007, 18:27
Evet 1967 GTD bu macta mutlaka bulunmalısınız almış olduğunuz kararınızı tekrar gözden geciriniz Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyac duyduğumuz bu mact arefesinde eğer bu kararınızdan vaz gecmezseniz kızıp protesto ettiğiniz kişilerin dediği gercekleşmiş olacak onlar amacına ulaşacak siz hem sivassporu izlemeyecesiniz hemde biz istanbuldaki yiğidoları yanlız bırakacaksınız ben diyorumki bu kararınızı yeniden gözden geciriniz kararınıza saygı duyuyorum size yakışanı yapınız

captain_black
09.11.2007, 18:29
Zaten Yarın maç vaR Şimdi ßinseLeR ßiLe yoRgun Halde DestekleyemezleR

yusuf_yusuf
09.11.2007, 18:32
ya olsun bu maça da gıtmeyı verın ya

58Taraftar
10.11.2007, 01:57
akıncılarada dedim bu polemik neyee
gardaş sizin emeğiniz sivasspor için çabanız sivasspor için uğraşınız sivasspor için desteğiniz sivasspora sevdanız sivasspora, yaptıklarınız herşey sivasspor için soruyorum GİTMEYEREK KİME PROTESTO EDİYONUZ

GnC_EsmrKarizma
10.11.2007, 11:35
ya bırakın bu ayaklarıı 1967 gen taraftaf yok ken biz vardık senın neyıne ıhtayacı var kdüşünmeden laf yazıyosunuz ayıp yaa..kım ne rahatlıyacak gitmiyosanız napalımm

ibrahimovic7
10.11.2007, 11:55
OLAMAZ 1967 GENÇ TARAFTAR DERNEĞİ ET TIRNAKTAN KOPARMI, ARABA LASTİKSİZ GİDERMİ, DAHADA ÖNEMLİSİ SİVASSPOR SİZSİZ OLURMU.

NİHAT_EKİCİ
10.11.2007, 12:16
BEN İSTANBULDAYIM AMA 1967 GENÇ TARFTARLAR DERNEĞİ SİVASSPORU DESTEKLEMEK İÇİN İNANILMAZ FEDAKARLIKLAR YAPMIŞTIR. AMA SONUÇ NE, SONUÇ İNSANLARI KARALAMAK İÇİNHERKES BİŞEYLER SÖYLEDİ VE SONUNDA OLAN OLDU KİMSE MAÇA GİTMİYOR, ZARARI ELBETTEKİ SİVASSPORA OLDU. 1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ GİBİ DÜZGÜN VE DÜRÜST İNSANLARDAN OLUŞAN BİR DERNEĞİ BULMAK ÇOK ZOR, ONUN İÇİN BU DERNEĞİN KIYMETİNİ BİİLELİM. ÇOK İYİ BİLİYORUM DERNEKTEKİ ARKADAŞLARIMIZDAN BAZILARI HER HAFTA CEPLERİNDEN PARA HARCAYARAK VE MASRAFLARI KARŞILAYARAK GENÇ ÇOCUKLARI MAÇLARA GÖTÜRÜYORLAR. LÜTFEN BU DERNEĞİN VE DERNEKTEKİ KIYMETLİ İNSANLARIN KIYMETİNİ BİLELİM

yigido Atilla
10.11.2007, 12:37
BEN İSTANBULDAYIM AMA 1967 GENÇ TARFTARLAR DERNEĞİ SİVASSPORU DESTEKLEMEK İÇİN İNANILMAZ FEDAKARLIKLAR YAPMIŞTIR. AMA SONUÇ NE, SONUÇ İNSANLARI KARALAMAK İÇİNHERKES BİŞEYLER SÖYLEDİ VE SONUNDA OLAN OLDU KİMSE MAÇA GİTMİYOR, ZARARI ELBETTEKİ SİVASSPORA OLDU. 1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ GİBİ DÜZGÜN VE DÜRÜST İNSANLARDAN OLUŞAN BİR DERNEĞİ BULMAK ÇOK ZOR, ONUN İÇİN BU DERNEĞİN KIYMETİNİ BİİLELİM. ÇOK İYİ BİLİYORUM DERNEKTEKİ ARKADAŞLARIMIZDAN BAZILARI HER HAFTA CEPLERİNDEN PARA HARCAYARAK VE MASRAFLARI KARŞILAYARAK GENÇ ÇOCUKLARI MAÇLARA GÖTÜRÜYORLAR. LÜTFEN BU DERNEĞİN VE DERNEKTEKİ KIYMETLİ İNSANLARIN KIYMETİNİ BİLELİM

peki Bu Arkadaslar kime küsmüs nedeni nedir merak ettim.?????

puar
10.11.2007, 12:42
amac sivassporun başarısı ise kimsenn kimseye küsmeye hakkı yok bu takım her sivaslının vede sivassporlunundur kimsenin küsmeye darılmaya hakkı yok babamızın malı değil sonucta...
isterdim dernek gelsin birlikte mac izleyelim olmadı kismet değilmiş ama gelmeme sebebi ne olursa olsun 1967 derneği her zaman öncü dernek olmuştur.

sinan-58
10.11.2007, 13:07
1967 gtd nin maça gitmesini herşeye rağmen takımımızı desteklemesini isterdim ama aldıkları karara saygı duyuyorum

1967_Dernek_Murat
10.11.2007, 13:47
ya bırakın bu ayaklarıı 1967 gen taraftaf yok ken biz vardık senın neyıne ıhtayacı var kdüşünmeden laf yazıyosunuz ayıp yaa..kım ne rahatlıyacak gitmiyosanız napalımm

canım senın yaşın kacda 1967 yokken sen vardın senın yaşın kadar 1967 dernegi deplasmana gitmişdir ha bu karar toplu olarak alınan bi karar dır biz bilet satıyoruz ya evimize ekmek paramızı bilet satarak gecindiriyoruz ya bu hafta ac kalmayı bile göz önüne alarak gitmemeye karar aldık aclıkdan ölecegiz bu hafta bilet satamıyacagımız için.

merkez_ismail
10.11.2007, 14:41
canım senın yaşın kacda 1967 yokken sen vardın senın yaşın kadar 1967 dernegi deplasmana gitmişdir ha bu karar toplu olarak alınan bi karar dır biz bilet satıyoruz ya evimize ekmek paramızı bilet satarak gecindiriyoruz ya bu hafta ac kalmayı bile göz önüne alarak gitmemeye karar aldık aclıkdan ölecegiz bu hafta bilet satamıyacagımız için.

Arkadaşlar rica ediyorum artık su dernege cılgınlara veya baska ınsanlara laf solemeyı bırakın... herkes kendı grubuna ve organızasyonlarına baksın herkese basarılar Murat abi...

nazimgulturk
10.11.2007, 14:46
67 yi kıskanan çok onlar bu protesto mesajını almıştır bence ayrıca 67 yokken biz vardık falan gibi saçmalayanlarda nedense klavye yiğitliği yapıyorlar ...
67 nin fedakarlıkları ve gittiği maçlar asla göz ardı edilemez ben istanbulda olmama rağmen bazı maçlara gidemedim ama dernek o maçlara bile geldi ...
bilet satıyorlar dediler şöyle dediler böyl dediler ne olursa olsun en iyi ve organize taraftarlar 67 de .......

selamlar saygılar

zaralım 58
10.11.2007, 16:11
1967 heryerde olmalı lütfen desteğinizi esirgemeyin

GnC_EsmrKarizma
10.11.2007, 23:56
hep öyle olur zaten neyse boş verin ama sizlerin grup halinee gelmeniz sivassporu desteklemiyosunuzz bir araya gelseniz daha büyük işler yaparsınız ama öyle bişey maelseff