Orijinalini görmek için tıklayınız : A MİLLİ TAKIM KADROSU AÇIKLANDI
Bln-Fatih58 09.11.2007, 19:32 A MİLLİ TAKIM KADROSU AÇIKLANDI
Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Norveç ve Bosna-Hersek'le grup eleme maçı oynayacak A Milli Takım'ın kadrosu ve programı belli oldu. 11 Kasım Pazar akşamı saat 17.00'de Polat Renaissance Otel'de toplanacak Milli Takım, 12 Kasım Pazartesi saat 10.55'te özel bir uçakla Estonya'nın başkenti Tallinn'e hareket edecek. Tallinn'de Radisson SAS Oteli'nde konaklayacak Milli Takım tüm antrenmanlarını Le Coq Arena'da yapacak.
A Milli Takım'ın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
Servet Çetin, Arda Turan, Hakan Kadir Balta (Galatasaray A.Ş.),
Hayrettin Yerlikaya, Sedat Bayrak, Mehmet Yıldız (Sivasspor),
Volkan Demirel, Deniz Barış, Gökhan Gönül, Mehmet Aurelio, Semih Şentürk (Fenerbahçe),
Rüştü Reçber, İbrahim Kaş (Beşiktaş A.Ş.),
Mehmet Topuz (Kayserispor),
Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor A.Ş.),
Serkan Kırıntılı (MKE Ankaragücü), Emre Aşık (Ankaraspor),
Hamit Altıntop (Bayern Münih),
Emre Belözoğlu (Newcastle United FC),
Yıldıray Baştürk (VfB Stuttgart),
Nihat Kahveci (Villareal),
Tuncay Şanlı (Middlesbrough FC),
Fatih Tekke (FC Zenit),
Serhat Niyazi Akın (RSC Anderlecht).
Kaynak: TFF
tanju_58 09.11.2007, 19:34 Sivassporumuzdan 3 futbolcumuzun millli takımda olması çok gurur verici.tebrikler.
harika be 3 futbolcumuz var bence çok gurur verici bir tablo
yusuf_yusuf 09.11.2007, 19:34 ya allah verede yenelım ya TÜRKİYE BASTIR YA YEN DE TUM 70 MILYON KIŞI INLESIN
VE SİVASSPOR DAN SEÇILEN FUTBOLCULAR ONRA UMARIM İŞALLAH
ceza_tolga_rep 09.11.2007, 19:36 offfffffffffffffff 3 oyuncumuz var bea..inşallah biri oynar alltfen oynat fatih hocam bi gör memedimizi ya..
altuntas58 09.11.2007, 19:39 Milli takıma 3 kişi sivasspordan secilmesi bizleri sevindirdi inşallah gelecek maclarda daha çok futbolcu gönderirir
bu 3 futbolcumuzda 11 de oyanyabilecek kabiliyette ancak fatih hoca inş. hata yapıpda bu oyuncuları oynatmamazlık yapmaz
velibircan 09.11.2007, 19:49 çok süper 3 oyuncu inşallah başarılı olurlar
Del Piero 09.11.2007, 19:53 nihayet fatih terim gördü ama görmek yetmiyor çıkıp aslan gibi oynatması lazım bu 3 isimöin yanına musa aydın, abdurrahman dereli.. gibi isimlerde olmalı bence..
İ_N_F_İ_A_L 09.11.2007, 19:56 AZ ÖNCE ATV SPOR DA DİNLEDİM 3 OYUNCUMUZ MİLLİ TAKIMDA BUNDAN BÜYÜK GURUR OLUR MU?
sivas_kangallı 09.11.2007, 19:57 walla çok sevindim.3 de çok kaliteli oyuncular.
K4r_Tugrul 09.11.2007, 19:59 Çük güzel beee.Çok sevindim.Hadi Hayırlısı
superglam 09.11.2007, 19:59 Harika bir durum; umarım 3 futbolcumuzn milli takıma seçilmiş olması galibiyetimize sebep olur inşallah..
Hadi hayırlısı..
BU SİVASSPOR TARİHİNDE BİR İLK BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA. DAHA ÖNCE 3 OYUNCUMUZUN BİRDEN TÜRK MİLLİ TAKIMINA GİTTİĞİ OLMAMIŞTI GALİBA.
bence abdurahman dereli de cagrilmaliydi cok ama cok hakkedyo oda 3 oyuncumuz var kadroda gurur verici birsey
buraks58 09.11.2007, 20:19 harika yaaa çok şükür sivassporumuzun geldiği duruma bak.inşallah daha ii günler bizi bekliyor...
engin2609 09.11.2007, 20:34 3 futbolcu milli takımda inşallah oynarlar
milli takıma seçilen 3 oyuncumuzu da tebrik ederim... benim kadroda anlamadığım tek şey bjk dan oyuncu alınma mecburiyetinin izini görmek, ibrahim kaş ve rüştü neden seçildi bu takıma, ibrahim kaş ligde sadece 39 dk oynamış ve milli takıma seçilecek performans göstermiş buna kargalar güler. terim her zaman gariplikler yapmaya ve 3 büyük diye geçinenlere şirin görünmeye devam ediyor. gs den de hakan baltayı almış kim bu adam ne yapmış şimdiye kadar... bir de tuncay var tabii onun moralini düzeltme yeri değil milli takım... umarım bu youncuları ilk 18 e almaz....
valla cok guzel oldu bu keske abdurrahman ıle musayıda cagırasydıı
Abdullah DuMaN 09.11.2007, 21:09 KEŞKE ABDURRAHMAN DA GİRSEYDİ ÇOK İŞE YARARDI BENCE AYRICA M. ALİ
Abdullah DuMaN 09.11.2007, 21:11 KEŞKE ABDURRAHMAN DA GİRSEYDİ ÇOK İŞE YARARDI BENCE AYRICA M. ALİ
ABARTMAMIŞIM DİMİ:D:D:D............
muhammed alı gıdemez o mısır mıllı takımında oynadı oncedenn
çılgın-sedat 09.11.2007, 21:19 helal olsun inasallah kendilerini gösterirler
samet yıldız 09.11.2007, 21:28 eeeeeeeee
muhammed ali noldu onu almıyormu
yine kadroya aldı ama hiçbirini oynatmayacak
nede olsa alışmış kudurmuşdan beterdir
muhammed alı gıdemez o mısır mıllı takımında oynadı oncedenn
:D ne vallaha de...................
YA MUHAMMED ALİ'NİN MISIR PASAPORTU YOKKİ. BELÇİKA PASAPORTU VAR. BELÇİKA'DA DA OYNAMADI HİÇ
3 oyuncumuzun birden Milli Takımda olması büyük bir gurur ve çok sevindirici.... İnşaallah ileride daha çok futbolcu veririz Milli Takıma... Bence Abdurrahman'da gösterdiği performansla Milli Takıma seçilmeyi hakemişti...
cenk5821 09.11.2007, 22:02 bence hayrettin ilk 11 de sahaya ckar mehmetde oynayabilir sedat i bilmiyorum ama cok iyi aslinda 3 oyuncumuzda milli takim ve ilk 11de oynyacak kapasitede
cenk5821 09.11.2007, 22:04 ayriica mohammed ali belcikada dogmus we belcika pasaportu war ama hic milli takimda oynamadiii MİSİRİ KİM CİKARDİ
Arif Coşkun 09.11.2007, 22:07 Milli takıma üç ouuncu vermemiz,biryerlere geldiğimizin bir işareti.İnşallah en çok oyuncu veren takım haline geliriz.Hepsini kutluyor ve başarılar diliyorum.
yigido_furkan 09.11.2007, 22:15 bnce 3 oyuncu gitmesi cok iyi olmus bu secılen oyuncularımız yarınkı bjk macına daha iyi performans gösterecegine inanıyorum inş. 3 oyuncumuz ve katkılarıylada Avrupa Şampiyonasına katılırız bnce maca kalede Volkan sagda Gökhan G. ortada Servet ile Sedat solda Hayrettin orta sahanın solunda Tuncay sagda Hamit ortada Mehmet Aurelio ile Yıldıray forvette MehmetY. ile NİHat
Muhammed Ali, Murat Sözgelmez,Musa Aydın'da alınabilirdi.ama neyse 3 oyuncu vermişiz milli takıma şimdilik bundan büyük gurur olamaz sivas için.inşallah ilerde daha çok futbolcu verecegiz.
58_sivas_1987 09.11.2007, 22:20 a milli takıma alınan oyuncularımızın hepsi ilk 11de oynaması gereken oyuncular ama fatih terim mehmet yıldızı oynatmaz gene
ertugrulss 09.11.2007, 22:20 eee ligdeki konumuzdan olsa gerek 3 futbolcumuz kadroda bide lider olsaydık 3 değil 5 olurdu mesela mohammed ali neden olmasın :) guruluyuz çünki sivaslıyız helal size bee :)
MÜTHİŞ BİR HABER..
BİR İLKİ DAHA YAŞIYORUZ..
BU SENE ALTIN ÇAĞIMIZ..
BİDE MAÇDA OYNARLARSA DAHADA SÜPER OLACAK...
bu kadro cidden iyi çıkarılmış bu sefer yenicez tur kapısını aralıyıcaz
EyüphanAydın 09.11.2007, 22:43 TAKIMIMIZDAN 3 FUTBOLCUNUN GİTMESİ GERÇEKTEN ÇOK ÖNELİ BİŞEY DÜŞÜNÜN KOSKOCA GALATASARAY BİLE 3 TANE YOLLUYORSA ARTIK NE DİYİM SAOLASIN FATİH HOCA OYUNCULARIMIZIN İYİ OYNADIGINI GÖRDÜ VE MİLLİ TAKIMA LAYIK GÖRDÜ İNŞ OYUNCULARIMIZ ÇOK İYİ OYNAYIP 2008 EL ELE GİDERİZ...
inşallah hepimiz istiyoruz kardeş...
nazimgulturk 09.11.2007, 22:47 başarımızın tesadüf olmadığı ortada
zaralı19 09.11.2007, 22:47 3 kişi sivasdan girmesi güzel şimdilik daha çok oyuncumuz girecek işallah milli takıma
izmirliyiğido35 09.11.2007, 22:50 müthiş haber bu zaten bu sezon sivasın sivaslıların ve sivassporluların sezonu olacak inşallah allah yardımcımız olsun
YİĞİDOLARRRR
yigidomustafa58 09.11.2007, 22:54 Terim'den şaşırtan kadro
A Milli Takım’ın Norveç ve Bosna-Hersek maçları kadrosu ve programı belli oldu. Fatih Terim kadroya çağrılması beklenen Fenerbahçeli Vederson'u liste dışı bırakırken, Beşiktaş'tan şaşırtıcı bir ismi, İbrahim Kaş'ı aday kadroya çağırdı.
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan yazılı açıklamayla gelen A Milli takım aday kadrosu şaşkınlık yarattı. Galatasaray'dan Hakan Şükür ve Gökhan Ünal'ın çağırılmadığı aday kadronun forvet hattına Fenerbahçe'den Semih Şentürk ve Fatih Tekke çağırılırken, Fenerbahçeli Vederson'un çağırılması beklenen sol kanat için Sivasspor'dan Hayrettin aday kadroya çağırıldı.
Fenerbahçe'de oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Gökhan Gönül de ilk kez A Milli takıma çağırılma gururunu yaşadı.
Bu sezon Beşiktaş'ta sadece 39 dakika forma giyen İbrahim Kaş'ın kadroya çağırılması ise şaşkınlıkla karşılandı.
A Milli Takım’ın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
Servet Çetin, Arda Turan, Hakan Kadir Balta (Galatasaray A.Ş.),
Hayrettin Yerlikaya, Sedat Bayrak, Mehmet Yıldız (Sivasspor),
Volkan Demirel, Deniz Barış, Gökhan Gönül, Mehmet Aurelio, Semih Şentürk (Fenerbahçe),
Rüştü Reçber, İbrahim Kaş (Beşiktaş A.Ş.),
Mehmet Topuz (Kayserispor),
Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor A.Ş.),
Serkan Kırıntılı (MKE Ankaragücü),
Emre Aşık (Ankaraspor),
Hamit Altıntop (Bayern Münih),
Emre Belözoğlu (Newcastle United FC),
Yıldıray Baştürk (VfB Stuttgart),
Nihat Kahveci (Villareal),
Tuncay Şanlı (Middlesbrough FC),
Fatih Tekke (FC Zenit),
Serhat Niyazi Akın (RSC Anderlecht)
Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Norveç ve Bosna-Hersek’le grup eleme maçı oynayacak A Milli Takım’ın kadrosu ve programı belli oldu. 11 Kasım Pazar akşamı saat 17.00’de Polat Renaissance Otel’de toplanacak Milli Takım, 12 Kasım Pazartesi saat 10.55’te özel bir uçakla Estonya’nın başkenti Tallinn’e hareket edecek. Tallinn’de Radisson SAS Oteli’nde konaklayacak Milli Takım tüm antrenmanlarını Le Coq Arena’da yapacak. 16 Kasım saat 12.30’da özel bir uçakla Norveç’in Oslo kentine gidecek olan Millilerimiz burada Radisson SAS Nydalen’da konaklayacak.
Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim 13 Kasım Salı günü saat 12.30’da Le Coq Arena’da, 16 Kasım Cuma akşamı saat 18.30’da Ullevaal Stadyumu’nda ve 20 Kasım Salı akşamı saat 19.00’da Ali Sami Yen Stadı’nda birer basın toplantısı düzenleyecek. İsimleri daha sonra açıklanacak futbolcular ise 14 Kasım Çarşamba günü saat 12.30’da Le Coq Arena’da basın mensuplarıyla buluşacak.
Norveç maçının bitiminde İstanbul’a dönecek olan A Milli Takım Swissotel’de konaklayacak.
gerçekten çok gururlandırıcı bir şey tam 3 kişiyi çağırmış Fatih Hoca bizden...
velibircan 09.11.2007, 23:00 ts'den: 1 oyuncu
8taştan:2 oyuncu
BİZDEN 3 OYUNCU GERÇEKTEN GRUR VERİCİ
Ss--58--Ss 09.11.2007, 23:01 sivassporumuzdan 3 oyuncumuzun milli takıma seçilmesi gurur verici bir olay tebrik ederim..
emresengul58 09.11.2007, 23:05 Fatih Bey in aklı başına gldi sonunda...Hayırlısı olsun..İnşallah yüzümüzü kara çıkarmaz futbolcularımız
bence sedat bayrak ın yerine murat sözgelmez alınmalıydı
bi de ümit karan ın alınması gerekirdi onun alınmama sebebi ne bilmiyorum ama
adriano5858 09.11.2007, 23:32 Bence bu haber çok güzel ama murat sözgelmez i de çağırması gerekirdi.O bence sedattan daha iyi.Ayrıca şşunu eklemek istiorum Fatih terim bu oyuncuları çağırıosa oynatsın da görsün nasıl milli takım olur???Türkiyede mehmet yıldız gibi forwet yok ama hala oynatmıo.
sinan-58 09.11.2007, 23:59 3 oyuncumuzun gitmesi çok guzel ama sedatın bazen gereksiz faulleri var onun için murat ı alabilirdi ama yinede olsun 3 ününde bizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum bu arada türkiyenin şu anki gol kralı buyuk kaptan mohammed niye kadroda yok vatandaşlıktan dolayı oynama sorunu yok heralde onunda alınması lazımdtakımda sadece bir tane sol bek var oda hayrettin
yigido kesku 10.11.2007, 00:45 abi mehmet yıldız turkiyenin en iyi forveti forvette gereken butun ozellikler var ama milli takımda yedek anlamıyorum inş. bu sefer oynar golunude atar sedatda hayrettinde hakettiler formayı muratıda alsalar iyi olurdu
Harput0658 10.11.2007, 01:21 Helal olsun Oyuncularımıza iyi de moral olacaktır takıma emeklerinin hakkını alan oyuncular daha da iyi oynayacaklardır.
Harput0658 10.11.2007, 01:23 ts'den: 1 oyuncu
8taştan:2 oyuncu
BİZDEN 3 OYUNCU GERÇEKTEN GRUR VERİCİ
unutmayalım gs den de 3 futbolcu var ama servet te sivaslı sayılır :)
serhatcan 10.11.2007, 02:11 YAA arkadaşlarr. neden çok seviniyorsunuz kii. zaten bu 3 futbolcuda çokdan haketmişerdi.. Şunu cidden iyi algılayın. bu 3 futbolcuda direk oynamalı oynayacak futbolcular. .Birde murat sözgelmez,musa aydın ve ilhan ummak alınmalıydı.
fatih hocada gerçekleri görmeye başladı.
inşallah forma şansı bulurlarda bizlerien iyi şekilde temsil ederler.
batuhancelen 10.11.2007, 09:10 fatih hoca hic bir seyi gorebilecek yapıda ve potansiyelde bir insan deil. gorursunuz o adam yine eski bildigi adamları oynatır. bizim 3 futbolcu da saha kenarından izler. eminim ısındırmaz bile.
Hayrettin Yerlikaya, Sedat Bayrak, Mehmet Yıldız milli takımın norveçle oynayacağı maçın aday kadrosuna çağırıldılar.Helal olsun sivasıma bunuda başardık.
cenk5821 10.11.2007, 10:11 İBRAHİM KAS YERİNE MURAT SOZGELMEZ CAGRİLABİLİRDİ BENCE BU KEZ MEEHMET YİLDİZ İLK 11de OYNAR HAYrettin ve sedat da oynucak gibi duruyooo
Bence bu maça fb'den ve Sivasspor'dan oluşan bir karma takımla çıkılmalı.
Bu maçın telafisi yok çünki...
Kaptan-58 10.11.2007, 10:41 sonunda Sivassporumuzun kıymetini anladılar...
ibrahimovic7 10.11.2007, 11:27 Bu maçta sivasspordan üç kişinin olması bence önemli değil türkiyenin kazanması önemli inşallah bizimkinlerde oynarda kendilerini en iyi şekilde gösterirler inşallah hayro oynar bu maçta mehmeti alacağını zannetmiyorum 90 dk ya
Yiğidomdan 3 kişinin milli takıma seçilmesine her sivaslı gibi bende çok sevindim. Fakat Yurtdışında oynayan futbolcular hariç herkesin dikkatini çekerim. BJK dan 2 GS dan 3 Trabzondan 1 oyuncu milli takıma seçildi. Artık anlayana... Tebrikler Hayri tebrikler Sedat tebrikler Memo ha gayret bide ilk 11 de gururlandırın bizi...
Saygılarımla
İnşallah sivasızım böyle gittiği sürece birgün gelecek değil 3 kişi en az yedekler dahil millitakımın yarısı sivasspordan olacak kim tutar sivasımızı bu akşam beşiktaşı yenmemiz demek bu yolda emin adımlarla gitmemiz demektir.
"O beden testisi ab-ı hayatla dopdolu, bu beden testisi ise ölüm zehiri ile. İçindekine bakarsan padişahsın, kabına bakarsan yolu yitirdin."
"Dikenden gül bitiren, kışı da bahar haline döndürür. Selviyi hür bir halde yücelten, kederi de sevinç haline sokabilir."
İşte sivassporumuzun yaptığı budur bu takım inandıkça daha çok başarılara imza atacaktır.
yigido Atilla 10.11.2007, 13:58 Sivasspor icin Büyük gurur. Milli takima Sivasspordan Mehmet, Hayrettin,Sedati Fatih hoca Milli takima davet etti. Belki suan ilk 11 de yer bulamayacaklar ama cagrilmalari cok önemli her an fatih hoca görev verebilir. Sivassporun gücünü Süperligde herkes yavasta olsa anliyor ... bu konuyu baska bir arkada actimi bilmiyorum, dün aksam Lig tv den ögrendim .... ve Sizlerle paylasmak istedim cok sevindim ve Gurur duydum
SivasLady 10.11.2007, 14:10 3 futbolcumuzun milli takima cagrilmasi gercekten bizim icin gurur verici
cokta sevindim sadece cagirmak baska oynatmak baska
insallah fatih terim sahaya cikacak olan kadrosuna dahil eder
bu son sansin fatih terim, iyi degerlendir
"Dikenden gül bitiren, kışı da bahar haline döndürür. Selviyi hür bir halde yücelten, kederi de sevinç haline sokabilir."
İşte sivassporumuzun yaptığı budur bu takım inandıkça daha çok başarılara imza atacaktır.
çok güzel özetlemişsin eline yüreğine sağlık...
umuda bin kurşun sıksanda gülüm,
unutma umuda kurşun işlemez gülüm...
sonuna kadar umutluyuz olacağız inşallah şampiyon.
en az biri ilk 11de oynayacak diye düşünüyorum şahsen..
sinan-58 10.11.2007, 14:45 beyler dikkat ettiyseniz takımda hayro dan başka sol bek yok yani ilk 11 de çıkması %100 gibi
ekingölü 10.11.2007, 14:47 kadroda olması önemli değil oynamaları lazım.Ama buda büyük bir gelişme umarım Türkiye için hayırlı olur.
semihkilic_58 10.11.2007, 14:59 Ligin zirvesini Galatasaray ile paylaşan Sivasspor'da, (A) Milli Futbol Takımı kadrosuna 3 oyuncu vermenin gururu yaşanıyor. Ligde aldığı başarılı sonuçlarla, Galatasaray ile birlikte ligin zirvesine oturan ve başarısı ile spor kamuoyunun beğenisini toplayan Sivasspor, başarısı ile (A) Milli Futbol Takımı teknik direktörü Fatih Terim'in de dikkatini çekti. Bunun üzerine kırmızı-beyazlı ekibi, Milli Takım antrenörü Oğuz Çetin bazı maçlarda takibe aldı.
Milli Takım'ın, Norveç ve Bosna-Hersek ile yapacağı Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçları öncesinde aday kadroyu açıklayan Terim, başarısı ile dikkatleri üzerine çeken Sivasspor'dan da kadroya futbolcu almayı unutmadı.
Teknik direktör Terim, Sivasspor'un güçlü fiziği ve rakip takımlara yaptığı presle dikkat çeken golcüsü Mehmet Yıldız'ı, hırslı ve mücadeleci futbolu ile beğeni toplayan sol beki Hayrettin Yerlikaya'yı ve savunmada güven veren bir futbol sergileyen stoper Sedat Bayrak'ı Milli Takım kadrosuna aldı.
Bugünlerde ligin zirvesinde yer almanın mutluluğunu yaşayan Sivasspor'da, bu 3 oyuncunun Milli Takıma çağrılması da ayrı bir gurur kaynağı oldu. Sivassporlu futbolseverler, daha önceki dönemlerde (A) Milli Takıma çağrılan Mehmet ve Hayrettin ile ilk kez (A) Milli Takım formasını giyecek olan Sedat'a, Terim'in Norveç ve Bosna Hersek maçlarında şans vermesini bekliyor.
CÜSSKB-Aynur 11.11.2007, 00:05 Yiğidomdan 3 kişinin milli takıma seçilmesine her sivaslı gibi bende çok sevindim. Fakat Yurtdışında oynayan futbolcular hariç herkesin dikkatini çekerim. BJK dan 2 GS dan 3 Trabzondan 1 oyuncu milli takıma seçildi. Artık anlayana... Tebrikler Hayri tebrikler Sedat tebrikler Memo ha gayret bide ilk 11 de gururlandırın bizi...
Saygılarımla
Bence Murat da kesin kadroya girmeliydi.
sinan-58 11.11.2007, 00:07 fatih hoca gordunmu mohammedi al onuda kadroya ayrıca muratında kesin girmesi lazım
BabaHoroz 11.11.2007, 23:14 2 sezondur bir çok sitede yazdım,Mehmet Yıldız niye milli takımda yok diye.Aynı şekilde bizim Yusuf şimşek.
Muhammet Ali de milli takıma çağrılabilirdi.
fenerli Gökhan Gönül,3 maç oynadı ve hemen milli takıma çağrıldı.Son 2 yıla damğasını vuram Mehmet Yıldız,Yusuf Şimşek,Mehmet Topuz,Gökhan Ünal,Mehmet Çakır ya hiç çağrılmadı ya da doğru düzgün oynatılmadı.
Mehmet Yıldız şimdi üçüzlerde oynuyor olsaydı milli takıma kaç kere çağrılırdı değil mi ? Milli takıma oyuncu seçilecekken bile varsa yoksa üçüzler.Bu zihniyeti kınıyorum
ofgurleyuk78 11.11.2007, 23:34 Ha biraz daha gayret. Milli takıma niye 5 - 6 oyuncumuz gitmesin.
Abdullah DuMaN 12.11.2007, 08:59 YANLIZ SEDAATIN YERİNE ABDURRAHMAN GİTSE DAHA BAŞARILI OLURDU BENCE
Abdullah DuMaN 12.11.2007, 08:59 TERİM İSTERSE YİNE OYNATMASIN MEHMET İ
yıgıdokonya 12.11.2007, 12:14 bU cok gurur verici bi sey ilerde a milli takım kadrosunun iskeleti sivassporlu futbolcullarr dan olusacak ınsallahhhhhhhhh
jakobieen 12.11.2007, 12:20 fatih terim sonunda benim dediğime gelecek ve savunma dörtlüsünü sivastan oluşturacak :) gerçekten özellikle Murat çok hak ediyor bu formayı..
inşallah 3'de oynarlar....hepsiyle gurur duyuyoruz....
zaralım 58 12.11.2007, 12:27 NE MUTLU BİZE Kİ 3 TANE FUTBOLCUMUZ MİLLİ TAKIMDA İNŞ MEHMET,HAYRETTİN,SEDAT İLK ONBİRDE OYNAR
altuntas58 12.11.2007, 12:30 2 sezondur bir çok sitede yazdım,Mehmet Yıldız niye milli takımda yok diye.Aynı şekilde bizim Yusuf şimşek.
Muhammet Ali de milli takıma çağrılabilirdi.
fenerli Gökhan Gönül,3 maç oynadı ve hemen milli takıma çağrıldı.Son 2 yıla damğasını vuram Mehmet Yıldız,Yusuf Şimşek,Mehmet Topuz,Gökhan Ünal,Mehmet Çakır ya hiç çağrılmadı ya da doğru düzgün oynatılmadı.
Mehmet Yıldız şimdi üçüzlerde oynuyor olsaydı milli takıma kaç kere çağrılırdı değil mi ? Milli takıma oyuncu seçilecekken bile varsa yoksa üçüzler.Bu zihniyeti kınıyorum
Size katılmamak mümkün değil çok doğrusun kardeşim her nedense büyütülmüşlerin futbolcuları pek kıymetli oluyor biz anadolu takılarının futbolcuları milli takıma zoraki cağrılıyor bir mehmet yıldı bir yusuf ki bu futbolcuyu türkiyede beğenmiyen yoturdur sanırım mevkisinde türkiye liğinde en iyisi ama gel görki bunu ne fatih hoca anlıyor nede diğerleri bir gökhan ünal,bir mehmet topal mohammed vs vs bunları görmeyen bir toplumda yaşıyoruz yazıklar olsun böyle federesyonaki bu adamları milli takımın başına getirmiş bu sözde büyüklersiz bir milli takım olsa bunlardan daha çok faydalı olurlar diye düşünüyorum
İBRAHİM KAS YERİNE MURAT SOZGELMEZ CAGRİLABİLİRDİ BENCE BU KEZ MEEHMET YİLDİZ İLK 11de OYNAR HAYrettin ve sedat da oynucak gibi duruyooo
Oynatsın yani Mehmet Yıldızdn başkası Norveçin o dev defanslarının arasında ezilir!
Besyo_cu 13.11.2007, 14:46 Ankara ekibi bir Sivas edemedi
Norveç ve Bosna Hersek ile oynanacak maçlar öncesinde Sivasspor'dan 3 oyuncu Türkiye A Milli Futbol Takımı'na çağrılırken, Süper Lig'de 4 takımla temsil edilen Ankara'dan sadece 2 futbolcu milli takıma davet edildi.
Ankara'yı Turkcell Süper Lig'de temsil eden 4 Ankara takımı, milli takıma Sivasspor kadar futbolcu gönderemedi. Sivasspor, tarihi öneme sahip maçlara çıkacak milli takıma 3 futbolcu birden gönderirken, başkenti Süper Lig'de temsil eden Ankaragücü, Gençlerbirliği, Ankaraspor ve Gençlerbirliği Oftaşspor'dan toplam 2 futbolcu milli takıma davet edildi. Sivasspor'dan Mehmet Yıldız, Sedat Bayrak ve Hayrettin Yerlikaya milli takıma çağrılırken, Ankara takımlarından sadece Ankaragücü file bekçisi Serkan Kırıntılı ve Ankaraspor'un Galatasaray'dan kiraladığı savunma oyuncusu Emre Aşık, milli takıma davet edildi. Milli takım kadrosunda oluşan bu tablo, başkentteki futbolcu kalitesinin sorgulanmasına neden oldu.
Kaptan-58 13.11.2007, 20:26 http://www.ajansspor.com/resim/mehmet_yildiz_sevinc_01.jpg
Norveç ve Bosna Hersek ile oynanacak maçlar öncesinde Sivasspor'dan 3 oyuncu Türkiye A Milli Futbol Takımı'na çağrılırken, Süper Lig'de 4 takımla temsil edilen Ankara'dan sadece 2 futbolcu milli takıma davet edildi..
Ankara'yı Turkcell Süper Lig'de temsil eden 4 Ankara takımı, milli takıma Sivasspor kadar futbolcu gönderemedi.
Sivasspor, tarihi öneme sahip maçlara çıkacak milli takıma 3 futbolcu birden gönderirken, başkenti Süper Lig'de temsil eden Ankaragücü, Gençlerbirliği, Ankaraspor ve Gençlerbirliği Oftaşspor'dan toplam 2 futbolcu milli takıma davet edildi.
Sivasspor'dan Mehmet Yıldız, Sedat Bayrak ve Hayrettin Yerlikaya milli takıma çağrılırken, Ankara takımlarından sadece Ankaragücü file bekçisi Serkan Kırıntılı ve Ankaraspor'un Galatasaray'dan kiraladığı savunma oyuncusu Emre Aşık, milli takıma davet edildi.
Milli takım kadrosunda oluşan bu tablo, başkentteki futbolcu kalitesinin sorgulanmasına neden oldu.
EFE-FURKAN58 13.11.2007, 20:38 Milli takımda mehmet yıldız kesinlikle oynamalıdır. Çünkü o gerçek bir yıldız süper bir yıldız
m. yıldız yerine semihe şans vermeyi düşünüomuş terim hoca.ne kadar doğrudur tartışılır ama semih o uzun, fizikli norveç defansından hava topu alamaz.kesinlikle m. yıldız oynamalı.sivaslı olduğum için deil mantıkende M.YILDIZ OYNAMALI
İskandinav futbolu, Teknik Kapasiteden daha ziyade,
Fizik Gücüne dayalı bir mentaliteye sahiptir.
Bu güç de bizim yıldızımız Memmed' de var...!
Eeeeeeeee...?
Arif Coşkun 15.11.2007, 18:10 Lider olduk şuan liderliğinde ortağıyız.Milli takımda liderden oyuncu oynamayacta nereden oynayacak. Bekliyoruz Yıldız'ımızı oynasın saçsın ışığını.
yigidomustafa58 21.11.2007, 16:27 teşekkürler bilgileriniz için thanks...
|