Orijinalini görmek için tıklayınız : ZÜĞÜRT YİĞİDOLAR...

SivasLady
12.11.2007, 09:48
2 milyon Sivaslı'nın züğürt takımı

Anadolu'nun kaderidir görmezden gelinmek... Şu Sivasspor'un hali bunun en son örneği... Cumartesi günü Beşiktaş'ı evinde devirdi...
10 kişi kaldığı dakikalarda dahi Kartal'a kök söktürdü. Pazar günü gazeteleri açıp baktım...
Başlıklardan küçük bir özet vereyim;

-Kartal'da büyük çöküş (Hürriyet)
-Özrü kabahatinden büyük (Milliyet)
-Beşiktaş başkanı sözünü yemez (Akşam)
-Yolun sonu! Yeter Demirören (Sabah)
-Sinan'ı da al git (Vatan)

Sanki Beşiktaş kendi kendine yenilmiş. Onu yenen bir takım yok ortada... Nerede Sivasspor'un başarısı... Niye başlıkta adı geçmez... Gol krallığına giden Mohamed Ali'nin o nefis golünden niye kimse söz etmez... Niye her maça 4 büyüklerin cephesinden bakılır...

Aynı tablo pazar günü Kayserispor - Fenerbahçe
maçından sonra da sergilendi. Yenen değil, yenilen takım manşetlere çekildi. Yıllardır da bu böyle...
Medya için 4 büyükler var...
Yenseler de yenilseler de hep onlar manşette...
Onları yenenlerin ise ne adlarına yer veriliyor ne zaferlerine...
Sanki bu 4 büyükler dışındaki takımlar Mars'tan gelmiş...
Türkiye'den, hatta dünyadan değiller...

Aslında sorun sadece medya değil...
Bizlerde de mesele var...
Yoldan bir Sivaslı ya da Kayserili çevirip sorun
-"Hangi takımı tutuyorsun" diye...
Cevap 4 büyüklerden biri olmazsa tükürün suratıma...
Kendimden biliyorum...

-"Diğerleri yarışta yok o yüzden tutmuyoruz" diyebiliriz...
Hani bir dönem dünya kupası maçlarında kalkıp Brezilya'yı ya da Arjantin'i tutmamız gibi...
Ama buyrun işte Sivasspor ligin zirvesinde...
Kayserispor'u yenmek her babayiğidin harcı değil...
Demek ki bu bahane artık geçersiz...

2 MİLYON SİVASLI NERDESİN HANEY...

Düşünün, Beşiktaş'ın yarısından ucuz olan bir Sivasspor,
bir devi evinde yere seriyor.
Düşünün ki bu takım ligin başından beri zirveye oynuyor...
Ve böyle bir takımın hocası Bülent Uygun en acı itirafı yapıyor;
-"Şampiyon olma hedefimiz yok"
-"Neden?"
-"Çünkü paramız yok! Orta sahaya oyuncu alamıyoruz..."
Ardından gelen sözler çok daha acı...
-"2 milyon Sivaslı var, 200 bin YTL toplayamıyoruz..."

Bu söz bütün Sivaslılara kapak olsun...
Her biri 10 YTL verse 20 milyon YTL yapar...
Bir SMS kampanyası yapılsa bu parayı vermeyecek Sivaslı çıkmaz...
Demek ki bu noktada iş yönetime düşüyor...
Söz ilk 10 YTL'yi de ben veriyorum...
Çünkü ben 4 büyükler dışında Anadolu'dan bir şampiyon istiyorum...

Hacer Alkan - Internethaber

CÜSSKB-Aynur
12.11.2007, 09:57
2 tane Orta saha oyuncusu alıp, Sivasspor a veremeyen İşadamları Sivaslıyım diye gezmesin.

Ya devlet başa, Ya kuzgun Leşe!

puar
12.11.2007, 10:04
hocamızda gereken açıklamayı yaptı. eğer bizler sivassporu şampiyon görmek istiyorsak bişeyler yapmalıyız bunun içinde öncü kişiler şart yl gösteren organize eden anca bu şekilde bir birirkim vede takıma katkı getirebiliriz...
aslanlar gibi oynayan oyuncularımızın maaşlarını alamaması çok üzücü bizleride üzüyorlar inşallah desteklerimizle takımı maddi olarakta güçlü hale getiririz.

tunga
12.11.2007, 10:04
Sevgili Hacer ALKAN ,sizi yürekten kutluyorum ve medeni casaretinziden dolayı helede sizin gibi bir bayanın ağzından bunları duymak inanın beni okadar mutlu ettiki ki anlatamam ,yanlış anlaşılmasın duyarlılığından kast sanrım bir kıvılcım bekliyoruz SİVAS lı lar oalrak o kıvılcım verildimi gerisi gelir diye düşünüyorum tekrar tebrik ediyorum sizi sayın ALKAN .sağlıcakla kalınn...

FurkaN
12.11.2007, 10:05
Sivaslılar çok güzel övünür Sivaslıyım diye ama Sivas için ne yaptın diye sorulduğunda kocaman bir hiç... Başka bir şey yok... Ostada gelen ve maçı çekirdek çıtlatarak seyredenlere deyin ki Sivasspor için yardım topluyoruz hiçbir çıkarıp bir kuruş vermez... Sivaslıyım diye geçinen ve başarılara sahip çıkan işadamlarından yardım talebinde bulunun eliniz boş dönersiniz... Yazık...

Sivas'taki mantık size gidek yiyek içek bize gelek gülek eğlenek... Bizden bir şey istemesinlerde diye düşünüyorlar...

altuntas58
12.11.2007, 10:09
2 milyon Sivaslı var, 200 bin YTL toplayamıyoruz..."

El eliken bu düşünceyi savurken bize durmak yakışırmı bu ayıptan hemen kurtulmalıyız bir sivaslı olarak herkes elinden gelen yardımı yapmalı şu SMS işi ne oldu bir türlü gercekleşmedi gitti yönetim SMS işini bir an evvel hizmete sunmalıdır türkiyenin en ücra köşesine kadar ulaşmanın en iyi yolu SMS li bir kampanyaya başlamayla olur ben inanıyorumki bu kampanyaya büyük küçük herkesin ilgisi olacaktır herkes sivasspor için en az bir kac kez SMS atar benim tahminim bu kampanya başarılı olur paramız varsa başarıda olur paramız yoksa başarı beklemek hayalden öteye gidemeyiz ama biz yiğidolar bu işin üstesinden gelecek gücteyiz

KIZILCAN
12.11.2007, 10:10
Yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum.Hatta geçenlerde niye şimdiye kadar Beşiktaşı tuttuğumu yazmıştım.Çünkü dünya kupasında yıllarca Türkiye olmadığı için başka takımları tuttuğumuz gibi 1.ligde de aynı düşünce hakimdi.Yoksa banane İstanbul takımından!
Herneyse bir kampanya başlatmak zor değil.Dün akşam Bülent Hocanın açıklaması ister istemez beni düşündürdü.Dünya üzerinde 6 milyon Sivaslı var,iş onlara düşüyor dedi.Ve ben de kendi imkanım dahilinde birşeyler yapmak istedim o an.Kampanya başlatmak da,kampanyaya katılmak da lüks olmamalı.Herkes en azından bir paket sigara parasını takıma bağışlasa çok şey değişir.Unutmayalım bizim bizden başka kimsemiz yok!

Serd@r
12.11.2007, 10:32
Yazar bize diyecek söz bırakmamış,acı ama gerçek olanda bunlar...
SİVASlıyız diyoruz,memleketçilikte üstümüze yok ama SİVASın buram buram kokusunu gitti heryere taşıyan SİVASSPORumuza gerekli değeri göstermiyoruz,lafım tüm hemşehrilerime değil ANLAYANA...
Yönetimide bu yardım konusunda kınıyorum,defalarca dile geldi bu SMS modeli ama olmadı,kardeşim Bankaya gidip prosedürlerle uğraşmak birçok insanı daha başlamadan yoldan döndürüyor,o yüzden SMS modeli gayet iyi model,siz bu yoluda deneyin olmassa ondan sonra zerzenişte bulunun.

SivasLady
12.11.2007, 11:10
herkese is düsüyor
önce YÖNETIME onlar ilk tuglayi atsalar gerisi gelir
arkadaslarinda dedigi gibi bankaya gitmeye üsenenler var
sms yolu ile cok kisi yardimda bulunur
insallah gerekenler bir an önce yapilir

YÖNETIMDE KIMSENIN ZAMANI YOKSA GÖNÜLLÜ BIRINE VEKALET VERIN
:) elimden gelse ben gidip ayarliyacagim herseyi

semihkilic_58
12.11.2007, 11:22
tabi yaa 2 miyon sivaslı varr ve bunların bir çogu zengın iş adamı bunlar sivaslıyım dıye gecınıyorlar ama iş yardıma gelınce hepsı bır koşeye cekılıyorr yazıklar olsun

zaralım 58
12.11.2007, 11:25
gerçekten kanayan bir yara BEŞİKTAŞ MAÇINDA BAKTIM EN FAZLA 150 TARAFTAR GELMİŞ BİDE 2 MİLYON SİVASLI VAR BİZE AYRILAN BÖLÜM DOLMALIYDI

Del Piero
12.11.2007, 11:29
okudum üzüldüm bir o kadarda utandım yazıklar olsun bize :(:(

casus84
12.11.2007, 11:33
fazla söze gerek yok bir an önce taşın altına ellerin konulması gerek........bu yardım para toplayarak mı olur sms lerle mi olur bilmem ama bir an önce olmalı.........

Flavio
12.11.2007, 12:31
Gerçekten çok güzel bir konuya değinmişsiniz.Bu kadar Sivaslıyı takımımıza hiç bir katkımız olmuyor.Bence sms olayı çok güzel düşünülmüş.Zaten kampanya başlasa ben öğrenciyim harçlığımı feda ederim 1 seferlik yiğidom için ki kimler neler verir.Bence biri bunu yönetime bildirmeli ve bu kampanya gerçekleştirilmeli.Ama sonunda yönetim parayı cebe değil Avrupanın tecrübeli ve kaliteli bir orta sahasını takıma monte etmesiyle en iyi karşılığı vermeli bize. Hadi Bismillah

RECEP_YÜKSEL
12.11.2007, 12:46

Anadolu'nun kaderidir görmezden gelinmek... Şu Sivasspor'un hali bunun en son örneği... Cumartesi günü Beşiktaş'ı evinde devirdi...
10 kişi kaldığı dakikalarda dahi Kartal'a kök söktürdü. Pazar günü gazeteleri açıp baktım...

Sanki Beşiktaş kendi kendine yenilmiş. Onu yenen bir takım yok ortada... Nerede Sivasspor'un başarısı... Niye başlıkta adı geçmez... Gol krallığına giden Mohamed Ali'nin o nefis golünden niye kimse söz etmez... Niye her maça 4 büyüklerin cephesinden bakılır...

maçından sonra da sergilendi. Yenen değil, yenilen takım manşetlere çekildi. Yıllardır da bu böyle...

Kendimden biliyorum...

Hani bir dönem dünya kupası maçlarında kalkıp Brezilya'yı ya da Arjantin'i tutmamız gibi...

-"Neden?"

İMZA RECEP YÜKSEL .......................

RECEP_YÜKSEL
12.11.2007, 12:48
İSTANBULDA YENİ BİR DERNEK KURULUYOR BEKLEYİN ÇOK BÜYÜK DERNEK ADI DA İSTANBULDA 3+5 SİVASLI VAR DERNEĞİ

Arif Coşkun
12.11.2007, 12:48
O kadar güzel bir konuya değinmişki,hepizin söylemek istediği şeyler. "Anlayana sivrisinek saz,anlamayana davul zurna az" Takımın liderliğe oynuyor,hatta şampiyonluğada diyebiliriz,ancak ne maddi nede taraftar anlamında beklenilen destek malesef yok.Bu başarıyla başka bir anadolu takımı olsa,eminimki bundan daha çok destek görür.Beşiktaş maçında misafir takıma ayrılan yer hınca hınç dolmalıydı,100-150 kişi 3.lig takımlarınada gidiyor.Bu stadlara sığmayan taraftarlara ne oldu, nereye kayboldular anlaşılması zor. Maddi anlamda haberi olanda bankaya gidip 10 yada 20 ytl yatırmak pek işine gelmiyor anlaşılan.En güzeli SMS kampanyası,ve iyi bir reklamla büyük kitlelere ulaşılmalı.İki iyi futbolcu takviyesiyle şampiyon çıkar bu takım.Büyük özveri uğraş ve çaba gerektiriyor.Her Sivas'lıyım diyen sorumlu hissetmeli sorumluluk almalı.Ancak öyle hedefe ulaşabiliriz.

musty_58
12.11.2007, 19:52

Kendimden biliyorum...

Hacer Alkan'ı tebrik etmek lazım.Pazar günü bir spor gazetesi de ben aldım. İlk sayfa Pafların 4-0'lık galibiyetine ayrılmış. Aşağıda ise " Peki Liverpool'dan 8 gol yiyen Beşiktaş A takımı ne mi yaptı? İşte onu hiç sormayın..." yazıyordu. İşte onu hiç sormayın ne demek abicim ya. İlla ki Beşiktaş mı galip gelmeliydi. Sivasspor yabancı bir ülkenin takımı da Beşiktaş mağlup olduğu için "işte onu hiç sormayın" deniyor? Tam 4 sayfa Beşiktaşla ilgili haber var. Sivasspor için içeride biryerlerde çeyrek sayfa küçücük bir haber : "İşte Yeni Lider"

Aynı gazetede maçın analizini yapan bir arkadaşda "Balili'nin kırmızı kart gördükten sonra tribünlere yaptığı hareket yakışıksız kaldı" demiş. Balili ne yaptı? Kötü birşey yaptı da bizmi görmedik. Adam tribünlere büyük ihtimalle "pardon" diyerek el salladı. Yahu bu hareket yakışıksız kalıyorda adamların küfür dolu Sivas'a yaptıkları seviyesiz tezahuratı yakışıklı mı kalıyor. Ondan neden kimse bahsetmiyor?

Bir diğer yazar da -ki muhtemelen beşiktaşlı- yok hakemler şöyle kötüydü,Yok beşiktaşın üzerine oyunlar oynanıyor. Yok o kırmızı kartı, o değildi.

En sondada ""Merakımdandır... İstanbul’da 2 milyon Sivaslı var deniliyor. Ve Sivas lider. Dün tribünde 150 tane Sivaslı vardı...." diyor. Belki burda bir nebze haklı ama üslubu hiç iyi değil. Peki Sivas liderde neden hiç Sivas'dan bahsetmiyorsunuz?Bir iki satırla geçiştiriyorsunuz?

Gazeteye mailim;

"Elbetteki İstanbuldaki Sivaslıların sayısı çok fazladır. Maçta 150 Sivaslı olmasının ilk nedeni Sivaslı olupta 3 büyük sevdasından vazgeçemeyenlerdir. Yani Sivaslı olupta dün BJK tribününde olan taraftarlardır...

Ben Sivaslı bir Galatasaray'lıyım.Ve Galatasaray'ı canlı olarak izlediğim ilk maç geçen sezonki Sivas-GS maçı idi . Ve sonuna kadar Sivas'ı destekledim. Son dakikada gelen ,belkide Galatasaray'ı şampiyonluktan eden Sivas'ın golünde de inanılmaz mutluluk yaşadım.

Bunun dışında dün aşırı bir yağmur vardı. Sivaslıların yer aldığı tribünün üzeri de malumunuz açıktı. Stada giripte içeride sığınacağımız bir mekan yoktu.Bu şartlarda 150 sayısı çok normaldir.Tabi bilet almak için gittiğimiz gişenin kenarında yatan ve insanı tedirgin eden tinercilerde ilginçti...
Ama dün İnönü stadındaki herkes Sivas'ı destekliyordu sanki. Takım ve yönetim her ne kadar kötü durumda olursa olsun bence taraftar takımına köstek değil destek olmalı.

En önemli faktör iste Sivas 10 puan farkla da lider olsaydı Fanatik 'teki veya birbaşka medyadaki manşet yine değişmezdi. Pafların galibiyeti,Beşiktaşın içinde bulunduğu kötü durum.. vs bunlara çok fazla yer ayrılırken Sivas için en fazla 1 sayfa yapılır.Bu her zaman böyledir. Sanki Sivasspor bir kaç alt lig takımıdır da tartışıp üzerinde durmamız gereken sadece güzide kulübümüz Beşiktaş'tır.Bu Sivas'ın GS,FB ve TS ile oynadığı maçları içinde böyledir. Büyük takımın haberleri sayfa 2,3,4 ve 5 tedir. Eh Sivas'a da bi yerlerde küçük bir paragraf ayrılır.

Saygılarımla..."

Tabi cevap yok...

blacksky
12.11.2007, 19:59
Ne bekliyordunuz ki, bu ulkede 100 er yillik tarihi devirmis 3 tane kulup var, bunlarin toplamda en az 60 milyon taraftari var, medya bunlardan vazgecer mi? bence normal mansetlerde Sivas'in olmamasi,12 haftada Turkiye'nin en buyuk takimi muamelesi gormemizi beklemiyelim, once kendimize hayrimiz dokunsun sonra, baskalarina bakariz, bu maddi durumla sivas bu sene sampiyonluga oynarken seneye kume dusmeye oynamayacagini kim garanti edebilir?Sivassporun basarisi en cok,Sivas'ta is yapan is adamlarinin isine gelir Sivas'in basarisindan kim maddi kazanc sagliyorsa, ondan maddi destek beklemekte hakkimizdir.Bagista da bulunmasinlar,sponsorumuz olsunlar,Sivasspor onlarin reklamini yapsin her iki tarafta kazansin...

musty_58
12.11.2007, 20:08
Türkiye'nin en büyük takımı muamelesi görmeyi istemiyoruz elbetteki, Hatta 12 hafta içinde değil. Bir Cumartesi akşamı Sivasspor o milyonlarca taraftarı olan Beşiktaş'ı hiçte ezilmeyen hatta daha iyi bir futbolla ve birbirinden güzel iki golle mağlup etmiş.

Fakat ertesi gün gazetelere bakıyorsun,Beşiktaş'ı sormayın gitsin, Paflar 4-0 galip vs. Tamam bunları da yazsınlar elbetteki, Ama Sivas'ın başarısına da değinsinler. "Beşiktaş'ı sormayın gitsin." ne demektir? Beşiktaş kötü oynadı ve mağlup oldu demektir. Yani güzel oynayıp galip gelen bir takım daha var Beşiktaş'ın karşısında O takımdanda en azından o hafta için bahsetsinler.

Kimse Sivas Şampiyon oldu. Tüm medya bizi yazsın,manşetlere çıkalım. Gazetenin yarısı bize ayrılsız demiyor.

İ_N_F_İ_A_L
12.11.2007, 21:03
sivaslılar istanbulda ki en etkisiz topluluk ben bunu 4 senedir her sefer söylüyorum.beşikta maçının resimlerinde gelenler belli tek tek sayıyım gerisi nerde?

ülküm58
12.11.2007, 21:29
ben devlet memuruyum önceden yapılmıştı yine kesilsin memur ve işci maaşlarından herkes taşın altına elini soksun hiçbirşey yapamıyom diyen varsa sivas maç bileti bir sigara parası 5 ytl herkes stada

ülküm58
12.11.2007, 21:32
kardeş üsteki resim harika eline sağlık

RECEP_YÜKSEL
12.11.2007, 21:45
BENCE TEK ÇÖZÜM GÜNLÜK SİVASSPOR GAZETESİ BELKİ İLK ZAMANLAR PEK RAĞBET OLMAZ AMA ZAMANLA ALIŞILIR BUNU YAPACAK İSTANBULDA YERLER VAR ÖRNEK ZARA HABER MİSAL GÜCÜ YETTİĞİ KADAR BU Bİ GÖRÜŞ

alpingen
12.11.2007, 22:12
okudum üzüldüm bir o kadarda utandım yazıklar olsun bize :(:(

aynen..utanmak hemde çok utanmak lazım..yani hepimize yuh olsun demek!!!

çılgın-sedat
12.11.2007, 22:22
sivassporum için cebimdeki pazrının son kuruğua kadar vermeye razıyım ama bunun için bir kampanya başlatılsın arkadaşalr
lutfen sivassporumuzun buyuk desdeşe ihityacı var

yigido_furkan
12.11.2007, 22:27
gercekten cok güzel yazmıs içimizdekileri söylemiş artık destek zamanı takım lider cogu kımse bunun farkında degil herkes dio elımden gelenı yapmak istiyorum ama 15bin kişilik stadı kasımpasa macında dolduramadık oysakı takımımız o mac baslamadan 2. sıradaydı haydı YİGİDOLAR destek zamanu

Yigido_Burak
12.11.2007, 22:31
hocamızda gereken açıklamayı yaptı. eğer bizler sivassporu şampiyon görmek istiyorsak bişeyler yapmalıyız bunun içinde öncü kişiler şart yl gösteren organize eden anca bu şekilde bir birirkim vede takıma katkı getirebiliriz...
aslanlar gibi oynayan oyuncularımızın maaşlarını alamaması çok üzücü bizleride üzüyorlar inşallah desteklerimizle takımı maddi olarakta güçlü hale getiririz.

orhan abime katılıyorum hocamız gereneken konusmayı yaptı..

Ss--58--Ss
12.11.2007, 22:57
2 milyon Sivaslı var, 200 bin YTL toplayamıyoruz..."

El eliken bu düşünceyi savurken bize durmak yakışırmı bu ayıptan hemen kurtulmalıyız bir sivaslı olarak herkes elinden gelen yardımı yapmalı şu SMS işi ne oldu bir türlü gercekleşmedi gitti yönetim SMS işini bir an evvel hizmete sunmalıdır türkiyenin en ücra köşesine kadar ulaşmanın en iyi yolu SMS li bir kampanyaya başlamayla olur ben inanıyorumki bu kampanyaya büyük küçük herkesin ilgisi olacaktır herkes sivasspor için en az bir kac kez SMS atar benim tahminim bu kampanya başarılı olur paramız varsa başarıda olur paramız yoksa başarı beklemek hayalden öteye gidemeyiz ama biz yiğidolar bu işin üstesinden gelecek gücteyiz

söylediklerine aynen katılıyorum abi içimden geçenleri aynen yazmışsın...

emresengul58
12.11.2007, 23:34
ne 2 milyonu ne 3 milyonu dünya üzerinde 7 milyon Sivaslı olduğu söyleniyor...
Her biri 5 milyon verse alın size 35 milyon ytl...
iş yönetimde ama onlarında yapacaklarını sanmıyorum...
Sadaka toplar gibi bi hava doğabilir diye yapmak istemeyeceklerdir...
Neyse en hayırlısını yönetimimiz bilir...

CiHaNKeŞ
13.11.2007, 00:08
SUPER LIGDE 4 TAKIM FC FORMA KULLANIYOR :) TRABZON FENER GALATASARAY BESEKTAS SIVASSPOR BUNDAN KIMN HABERI VAR ?

AVRUPA LIGLERINDE BILE COGU TAKIMDA FC FORMA YOK :))

MILLET ARASTIRMA YAPMAYI BILMIYOR..
BESIKTAS MACINDA ISE SIVASSPOR KARTALI INONUYE RESMEN GÖMDÜ OZELLIKLE 2.YARIDA.. KARTALIN KANATLARINI KESTI..

VE SONUC TALIHSIZ KARTAL KANATLARINDAN OLDU..

omercoskun
13.11.2007, 01:21
fikir alışwerişi açısından söyliim site yöneticileri bu işe ön ayak olamazmı ne biliim bi hesap no suna yatıralım yada sms yolula yapalım yada dernek yoluyla yapılım yada ne biliyim örneğin istanbul siwas taraftar derneği öncülüğünde 1967 taraftar derneği öncülüğünde gibi ne dersiniz ????

eCe58
13.11.2007, 02:04
yaaa tamam iyi hoş toplayalım para yalnız hesap numarası falan açılsa bile zor...daha kolay bişey olması lazım sms gibi en kolayı bu görünüyor...hatırlayın Osman Seçilmiş dönemin de dükkan dükkan gezmiş para toplamışlardı adamlar kapı kapı gezdikleri halde en zengin esnaf dahi en fazla 100 ytl gibi komik paralar verdiler...bi de en önemlisi lisanslı ürünleri alalım arkadaşlar maçları izlerken üzülerek izliyorum o kadar az ki formayla maça gelenler...yahu biz evden izliyoruz formamız kaşkolümüz var...aslında para toplamaya gelene kadar bi de bu sorunlar var :(:(

KARAMURAD
13.11.2007, 02:07
''Ne umuyon bacından,bacın ölüyor acından demiş'' atalar..

Daha önce bazı yerlere yazdıydım ama kaale alan olmadı..

Halkımız fakir, halkımız geçim derdinde..

Ama siz ''Sivassporşeker'' markalı şekeri piyasaya çıkarın bakalım ne olacak??

Yada ''Sivasspor'' sigarasını...

Yeminle söyliyeyim büyük şehirlerdeki kardeşlerimiz bile özellikle bu sigarayı Sivasdan getirttirip içerler...

Sırf kulüb'e katkı olsun diye..

Çok mu zor bir firmayla anlaşmak???

Saygılarımla...

revenge58
13.11.2007, 03:36
yıllardır yazıyoruz birşey olmuyor ama yine yazalım.Almadan vermek Allah mahsusdur.biz başarılı bir sivasspor istiyoruz ama takımımıza hiçbir şey vermiyoruz.tamam hata bizde...ama yönetimde bizden para almak için satış&pazarlama taktiği uyguluyor mu? hayır tabii ki..içerdeki ve dışardaki maçlardan önce koy bir kamyon sivasspor ürünü stad yanına;formadan kaleme,hatta çay bardağına ,terliğine... klübün kasasına hatırı sayılır para girer.ama nerde sivaslılar ilgisiz,işadamları eline cebine atmıyor diye diye 3 yıl geçti...

tykinik58
13.11.2007, 09:31
DÜŞÜNCENİZE HARFİYEN KATILIYORUM VE DESTEKLEMEYE HAZIRIM. HATTA BUNLARIN YANINDA BEN BİR GERÇEĞE DAHA PARMAK BASMAK İSTİYORUM...SİVASSPOR 2.LİG DE İKEN İŞ ADAMLARINDAN YARDIM İSTENDİĞİNDE SİVASSPOR SÜPER LİGE ÇIKSIN İŞ ADAMLARI BİZİ O ZAMAN GÖRÜN DEMİŞLERDİ YARDIM KONUSUNDA EĞER BİZLERİN HABERİ OLMADAN BİRŞEYLER YAPTILAR VE YAPIYORLARSA TEŞEKKÜRLERİMİ ŞÜKRANLARIMI SUNARIM YOK DÜŞÜNDÜĞÜM GİBİ İSE YARDIM İÇİN TAM ZAMANI TAM SIRASI SAYGIDEĞER İŞ ADAMLARIMIZA VE BÜYÜKLERİMİZE SESLENİYOR BİRLİK BERABERLİK VE KENETLENME İÇİN ANADOLU'DAN GERÇEK YILDIZ GERÇEK BÜYÜK VE GERÇEK ANADOLU ŞAMPİYONU ÇIKARTMAK İÇİN HEP BERABER OLALIM
BİR DE 2.LİG DE MAÇLARA GİDİPTE SÜPER LİGE ÇIKINCA MAÇLARINA GİTMEYEN VE BİR KOMBİNE BİLET ALMAYI ÇOK BULUP DA SİVASLIYIM DİYENLERİ DE MAÇA BEKLİYORUM

tuzlugollu
13.11.2007, 09:59
BIZDEN HIC BISEY OLMAZZZZ LAFLTA ISTANBULDA IKIBUCUK MILYON SIVASLI VARMIS PEHHH LAFA BAK HANI NERDE BJK MACINDA YUZ KISI ANCAK VARDI BIZ KIVILCIM BEKLIYOMUSUZ ONADA PEHHH BIZ NE ATESLER GORDUK AMA HEP SONDURDUK O ATESI AMEVMENDIRMEK YERINE PEHHHHHH ALAYINA PEHHH BIZDEN BISEY OLMAZ OLACAK OLSA EN KOTUSUNDEN TARAFTAR DERNEKLERININ PARAMPARCA OLMAMASI GEREKIYO KAFASI BOZULAN DERNEK KURMUS BIZDE BU COK BASLILIK HEP KAZIGI KENDINE YONTMA BENLIK DAVASI OLDUGU MUDDETCE DEGIL SIVASSPOR REAL MADRID BILE OLSAK BIHALT OLMAZ

kimsede yanlis anlamasin sivas ve sivasspora sevgim tartisilmaz bunlari kotulemek icin degil ozelestiri mahiyetinde yazdim yuregimiz yaniyo vesselam lafta milyonlarca sivasli degil bir otobus dolusu sivasslida olsa bu isi goturur diyerek kapatiyom saygilar ......

harun afacan
13.11.2007, 11:18
sivaslı dediğin mert ,delikanlı ve memleketi için elinden geleni yapandır ben imkanı olupda yardım etmeyenleri sivaslı saymıyorum onları gerçek sivaslı olmaya davet ediyorum

harun afacan
13.11.2007, 11:21
sms ile yardım kampanyası mantıklı ve güzel bir uygulama olur yönetim kurulunun bunu degerlendirecegini düşünüyorum

sarkislaliyigido
13.11.2007, 11:23
slm arkadaslar,

biz bi hesap actirip, bütün sivaslilari bi kampanyaya davet edip, bi bagis toplasak, o bagislari aramizda birisi sivasspor baskani sayin mecnun beye taktim etse, olmaz mi?

mesela avrupanin her bi yerinde "avrupali sivassporlu bagis kampanyalari" düzenleyip hepimiz oralara gitsek ve oralara takimimizin yöneticelerini veya baskanimiz hatta futbolculari davet etsek?

hem hepimizin tuzu bulunur corbada hemde bize yöneticilerle veya futbolcularla tanisma imkani elde ederiz!!

ne dersiniz arkadaslar???
+

mesut_tncsvs
13.11.2007, 11:57
valla harfi harfine katılıyorum orjinal ürün almak yerine ucuz diye sahte ürün alıp kulübe para vermeyenlerden nefret ediyorum ve bunlar hiçbir zaman takımı desteklemediler hiçbir zaman sadece medyanın önünde artislikle olmuyor stada reklam afişi vermekle olmuyor elini cepinize atıcaksınız bu takım hepimizin

EyüphanAydın
13.11.2007, 12:08
önceden nereliyim diye diye soranlara ünlü iş adamları türkiyeliyim diye cevap verirlerdi oysaki sivaslıyım şimdi ise yiğidin mert oldugu yerdenim diyolar sivassporluyum diyolar sivaslıyım diyolar

PATRON
15.11.2007, 06:54

Kendimden biliyorum...

-"Neden?"

http://www.internethaber.com/images/author/40_b.jpg

Hacer ALKAN
hacer@internethaber.com

ibrahimovic7
15.11.2007, 08:16
Valla ha çok doğru. Hemen bi sms kampanyası açılsa sivaslı olmayanların bile yardım edesi gelir. 10 da değil 5 ytl lik sms ler var onlardan açılsın biz hazırız sms atmaya şimdiden söz veriyorum 10 kişi hazır sms atmaya!

emretan5858
15.11.2007, 18:59
EE başlatalım kampanyayı xxxx yaz su numaraya gonder cinsinden hatta sivas tv leri bu işi yapıyolardı mesaj alıyolardı programlara bi ara şimdi bilmiyorum devam ediyomu da. Başlatalım eminimki vardır bu işlerle ilgilenen bi hemşehrimiz klüpte yardımcı olur direk hesaba aktarırız paraları yazar haklı deyip geçiştirmeyelim elimizden ne geliyosa yapalım.

Buraq58
17.11.2007, 11:28
paylaşım için tşkler........!!!!!!!!

EyüphanAydın
10.12.2007, 16:28
http://internethaber.com/images/news/52289.jpg

Züğürt lider; Sivasspor

Müthiş bir başarı öyküsü var ama parasızlık bel büküyor. Onların hikayesi alkışa değer;

Tarihinde ilk defa 3 yıl önce Süper Lig'e çıkan Sivasspor'un bu sezon bileği bükülmüyor. Denizlispor galibiyetinin ardından Yiğidolar, futbol tarihinde ikinci defa liderlik koltuğuna oturdu. Bütçesi milyon dolarları aşan kulüpleri geride bırakan kulüp, maddi sorunlarından ise bir türlü kurtulamıyor. Elde edilen başarının parayla ölçülemeyecek kadar büyük olduğunu dile getiren Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, kazanılan başarı nedeniyle iki arada bir derede kaldıklarını söyledi.

"Futbolcularımızın başarısını maddi ve manevi olarak takdir etmek istiyoruz." diyen Otyakmaz, "Ancak sıkıntılarımız büyük. İnşaallah şehrin ileri gelenlerinin de yardımıyla futbolcularımıza mahçup olmadan ilk yarıyı kapatırız." diye konuştu.

Her platformda Sivasspor'a destek isteyen teknik patron Bülent Uygun da takımın istediği hedeflere ulaşabilmesi için maddi yardımın şart olduğunu anlattı. Mütevazi bir kadrolarının olduğunu belirten Uygun, maddi sorunlar nedeniyle hedef büyütemediklerini açıkladı. Uygun, "Her şeye rağmen özverili bir futbol ortaya koyan futbolcularım başarıdan başarıya koşuyor. Lider olmak çok güzel bir duygu. Ancak mevcut bütçemizle 'biz şampiyon olacağız ya da hedefimiz UEFA.' diyemiyoruz." şeklinde konuştu.

ÇOK SAYIDA İLKE İMZA ATTI

Süper Lig'de üçüncü sezonunu yaşayan Yiğidolar, bu sezon çok sayıda ilke de imza attı.

Kendi evinde en başarılı takım ünvanını elinde bulunduran Kırmızı Beyazlı ekip, evinde oynadığı 8 karşılaşmanın tamamını kazandı.

Ayrıca en az gol yiyen, en fazla galip gelen takım olma ünvanlarını da elinde bulunduruyor. Sivasspor, deplasmanda ise sadece Fenerbahçe, Konyaspor ve Ankaraspor maçlarını kaybetti.

HAFTAYA GALATARASAY MAÇI VAR

Oynadığı 15 karşılaşmada rakip fileleri 26 kez havalandıran Sivasspor, kendi kalesinde 11 gol gördü. 11 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Bu hafta Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye yenilmesi ise Sivasspor'u tarihinde ikinci defa liderlik koltuğuna taşıdı.

Sivasspor, önümüzdeki hafta Galatasaray ile karşılaşacak. Kırmızı Beyazlı ekip bu maçtan en azından 1 puan bekliyor. Başkan Otyakmaz, "Önümüzdeki hafta Galatasaray'a yenilmezsek ve içerde Gençlerbirliği'ni yenersek devre arasına lider olarak girme şansımız var." diye konuştu.

samet yıldız
10.12.2007, 18:30
Müthiş bir başarı öyküsü var ama parasızlık bel büküyor. Onların hikayesi alkışa değer;

Tarihinde ilk defa 3 yıl önce Süper Lig'e çıkan Sivasspor'un bu sezon bileği bükülmüyor. Denizlispor galibiyetinin ardından Yiğidolar, futbol tarihinde ikinci defa liderlik koltuğuna oturdu. Bütçesi milyon dolarları aşan kulüpleri geride bırakan kulüp, maddi sorunlarından ise bir türlü kurtulamıyor. Elde edilen başarının parayla ölçülemeyecek kadar büyük olduğunu dile getiren Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, kazanılan başarı nedeniyle iki arada bir derede kaldıklarını söyledi.

"Futbolcularımızın başarısını maddi ve manevi olarak takdir etmek istiyoruz." diyen Otyakmaz, "Ancak sıkıntılarımız büyük. İnşaallah şehrin ileri gelenlerinin de yardımıyla futbolcularımıza mahçup olmadan ilk yarıyı kapatırız." diye konuştu.

Her platformda Sivasspor'a destek isteyen teknik patron Bülent Uygun da takımın istediği hedeflere ulaşabilmesi için maddi yardımın şart olduğunu anlattı. Mütevazi bir kadrolarının olduğunu belirten Uygun, maddi sorunlar nedeniyle hedef büyütemediklerini açıkladı. Uygun, "Her şeye rağmen özverili bir futbol ortaya koyan futbolcularım başarıdan başarıya koşuyor. Lider olmak çok güzel bir duygu. Ancak mevcut bütçemizle 'biz şampiyon olacağız ya da hedefimiz UEFA.' diyemiyoruz." şeklinde konuştu.

ÇOK SAYIDA İLKE İMZA ATTI

Süper Lig'de üçüncü sezonunu yaşayan Yiğidolar, bu sezon çok sayıda ilke de imza attı.

Kendi evinde en başarılı takım ünvanını elinde bulunduran Kırmızı Beyazlı ekip, evinde oynadığı 8 karşılaşmanın tamamını kazandı.

Ayrıca en az gol yiyen, en fazla galip gelen takım olma ünvanlarını da elinde bulunduruyor. Sivasspor, deplasmanda ise sadece Fenerbahçe, Konyaspor ve Ankaraspor maçlarını kaybetti.

HAFTAYA GALATARASAY MAÇI VAR

Oynadığı 15 karşılaşmada rakip fileleri 26 kez havalandıran Sivasspor, kendi kalesinde 11 gol gördü. 11 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Bu hafta Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye yenilmesi ise Sivasspor'u tarihinde ikinci defa liderlik koltuğuna taşıdı.

Sivasspor, önümüzdeki hafta Galatasaray ile karşılaşacak. Kırmızı Beyazlı ekip bu maçtan en azından 1 puan bekliyor. Başkan Otyakmaz, "Önümüzdeki hafta Galatasaray'a yenilmezsek ve içerde Gençlerbirliği'ni yenersek devre arasına lider olarak girme şansımız var." diye konuştu.

yigidomustafa58
10.12.2007, 18:36
eyvallah bu güzel yazı için gerçekten parasızız...

GLoBe-Y-Gençlik
10.12.2007, 18:38
bızım bılegımızı kımse bukemez yenılsekte yensektee bızdekı yurek kımsede yokk harbı dıyommm CanlarımızsINIZ

abdullah58
10.12.2007, 18:55
GARDAS SIVAS PARASIZDA --YALINIZ HANGI TAKIMDA PARA VARKI
GALATASARAYDA PARASIZ BORCLU
BURSASPOR PARASIZ BORCLU
GENCLERIN-ANKARAGÜCÜNÜN-TARAFTARI BILE YOK BUNLAR PARAYI NEREDEN BULUYORLARSA SIVAS;TA ÖYLE YAPSIN
BEYPINARLI YIGIDO58

altuntas58
10.12.2007, 19:04
Sivassporumuzu maddi ve manevi olarak desteklemelyiz

samet yıldız
10.12.2007, 20:18
hep destek tam destek zamanı :D
tüm yiğidoları sivasspora destek vermeye davet ediyoruz

Del Piero
17.12.2007, 17:18

Kendimden biliyorum...

-"Neden?"

sms kampanyası için daha neyi bekliyoruz anlamıyorum.. herkezin dilinde bu var ticaret ve sanayi odasının çalışmasının olduğu haberleri geliyor ama icraat yok bence devre arası olmadan transfer sezonu başlamadan bu biran önce halledilmeli !!!

nazimgulturk
17.12.2007, 18:11
zor bişey değilki sms kampanyası yapmak ya da bi gece ama yönetiminde kovalaması lazım bunu

cankaya_06_58
17.12.2007, 18:37
ARKADAŞLAR ÇOKMU ZOR YA BAŞLATIN ŞU SMS OLAYINI YEMİN EDERİM ŞİMDİ ÇIKIP 250 KONTOR ALIP YOLLAMAZSAN BEN HAS SİVASLI ÇOCUĞU DEĞİLİM WALLA CEBİMDE ŞU ANDA 40 YTL PARAM VAR 25 YTLSİNE 250 KONTOR ALIRIM SMS MANYAĞI YAPARIM SİVASSPORA YARDIM OLMASI İÇİNDE NE KADAR SİVASLI VARSA DAVET EDERİM YETERKİ SİZ SÖLEYİN SMS NUMARASI ŞU DİYE