Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS ŞAMPİYON OLSUN!


CÜSSKB-Aynur
13.11.2007, 15:12
SİVAS ŞAMPİYON OLSUN!"

"Zirveden asla kolay kolay vazgeçmeyiz" diyen Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, yine de lig sonunda kendilerinin zirvede olmamaları durumunda şampiyonun Sivasspor olmasını istediklerini kaydetti! Kafkas, Ersun Yanal'ın transfer hakkında yönetimden isteklerini de açıkladı..
Ligde yaşadığı üst üste puan kayıpları ile zirveden uzaklaşan Trabzonspor, şampiyonluk iddiası son ana kadar sürdürmekte ısrarlı.
Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, şampiyonluk yarışında iddialarının son ana kadar süreceğini belirterek, "Şu anda ligde bulunduğumuz konum itibariyle zirveden biraz uzaklaşmış gözüksek de henüz hiçbir şey bitmedi. Sonuna kadar şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Ancak sezon sonunda eğer zirvede biz olmayacaksak İstanbul kulüpleri yerine bir Anadolu kulübü olan Sivasspor'un şampiyon olması bizi mutlu eder" dedi.

Bordo - mavili takımın Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, şampiyonluğun günübirlik gelecek bir başarı olmadığını, geniş kapsamlı bir projeyle yakalanabileceğini belirterek, "Şampiyonluk öyle çok kolay bir olay değildir. İlla şampiyonluğa kilitlenerek hesap yaptığınız zaman başarılı olamıyorsunuz. Şampiyonluk için yaptığınız çalışmanın birinci yılında da şampiyon olabilirsiniz üçüncü yılında da. Süper Ligde şampiyonluk yarışı her sezon kıyasıya geçer. Bu sezon bizim de şampiyonluk iddiamız var. Sonuna kadar bu iddiamızın peşinde olacağız. Şu anda zirvedeki takımlar ile aramızdaki puan farkının biraz açıldığı doğrudur ancak bu puan farkını kapatacağımızı düşünüyoruz. Trabzonspor zirveden asla kolay kolay vazgeçmez. Eğer bu ligde biz şampiyon olamazsak, İstanbul kulüpleri olacağına tabi ki bir Anadolu kulübü olan Sivasspor'un şampiyon olmasını isteriz. Ancak dediğim gibi Trabzonspor'un şampiyonluğu kimseye kolay kolay bırakmaya niyeti yok. Sonuna kadar bu mücadelenin içinde olacağız" diye konuştu.

ceza_tolga_rep
13.11.2007, 15:16
trabzonspor nuri olmadığı sürece kendilerine şükranız.ama nuri bozuyor işi.

casus84
13.11.2007, 15:16
inşallah sivasspor olur....zaten trabzonspor'un şampiyon olması demek çöle kar yağması demektir :D

yusuf_yusuf
13.11.2007, 15:18
yaaa olsun tabı sivaspor şampıyon sivaspsor un nesı eksın onlardan

CÜSSKB-Aynur
13.11.2007, 18:26
İstanbul un 3 büyüklerine karşı Anadolu Takımlarının dayanışma içinde olması gerekiyor.
Başkanları zaman zaman canımızı sıktı ama Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas a teşekkür ederiz.

Del Piero
13.11.2007, 18:33
ben teşekkür etmem zeyyat kafkaf ts anadolunun abisi diyordu şimdi baya değişme var artık oda anladı kimin büyük olduğunu :)) ve şuanda ki trabzon taraftarı ve yönetimi giderlerse bile gelecek olan anadoludan haberi olmayacak ve 3 BÜYÜTÜLMÜŞler gibi davranacaklar yaniiii bu ts ninde diğerlerinden farkı yok

anti-istanbul

yasin_58
13.11.2007, 18:58
sivasımız inş şampiyon olacak ve 4. büyük olduğunu kanıtlayacak..

Arif Coşkun
13.11.2007, 19:27
Bu yazıyı okuyunca bu hikaye aklıma geldi:)
Bunu herkes hatırlar sanırım.

Karga biryerden bir peynir parçası alır bir ağacın dalına konar.Kurnaz tilki bunu nasıl kandırırda alıp ben yiyebilirim diye düşünür.Aklına bir fikir gelir. "Karga kardeş karga kardeş ne güzel sesin var senin der" Bunu duyan karga kendinden geçer ve ötmeye başaldığında ağzındaki peynir yere düşer ve bir güzel yer tilki.Yedikten sonrada;"Karga kardeş bu sana bir ders olsun der,her söylenene inanma"

Şimdi onun gibi,bizi herkes şampiyonluk havasına sokup,sonrada ders olsun demesinlerde.Bence bu şampiyonluk olayını fazla abratmadan sakin bir şekilde ilerleyelim.

altuntas58
14.11.2007, 08:27
Sivasspor şampiyon olmasını gönülden istediğine inanacak halimiz yokya Zeyyat kafkas ve trabzonspor camiası istanbul takımlarını hiç sevmezler bizide gecen mactan dolayı sevmezler doğrusu bu kadar rakibinin arasında sivassporu secmesi beni biraz düşündürdü ama bana göre art niyetliydiler istanbul takımlarıyla arasındaki şampiyonluk sayısının artmasından kaynaklanan kaygıyla kendilerine göre iyi takım yok ama bir tercih yapılacaksa kötünün iyisi olsun bari sivasspor şampiyon olsun diyerek lütfedip bize karlı dağlardan kar bağışlamış havasına girmiş eğer biz şampiyonluğa oynarsak kimseye danışacak halimiz yoktur ben zeyyatkafkasın bize iyi niyetli bir temennide bulunduğunu inanmıyorum

puar
14.11.2007, 08:47
bükemediğin eli öpeceksin demişler...sn kafkasta artık gerçekleri görmeye başlasa iyi olur trkiye liginde 100 de 40 sivas 40 gs 15 fb 5 bjk şampiyon olur boş hayal kurmasın

ErdalGüler
14.11.2007, 09:41
'Biz olamazsak, Sivas şampiyon olsun'


Trabzon Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Sivas'a destek verdi.
Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, şampiyonluk yarışında iddialarının son ana kadar süreceğini; ancak Sivasspor'un da şampiyon olması halinde sevineceklerini ifade etti.

http://content1.zaman.com.tr/80002A/medya.zaman.com.tr/2007/11/14/kafkas.jpg

Kafkas, şampiyonluğun günübirlik gelecek bir başarı olmadığını, geniş kapsamlı bir projeyle yakalanabileceğini belirterek şöyle konuştu: "Şampiyonluk öyle çok kolay bir olay değildir. İlla şampiyonluğa kilitlenerek hesap yaptığınız zaman başarılı olamıyorsunuz. Şampiyonluk için yaptığınız çalışmanın birinci yılında da şampiyon olabilirsiniz, üçüncü yılında da. Süper Lig'de şampiyonluk yarışı her sezon kıyasıya geçer. Bu sezon bizim de şampiyonluk iddiamız var. Sonuna kadar bu iddiamızın peşinde olacağız. Şu anda zirvedeki takımlar ile aramızdaki puan farkının biraz açıldığı doğrudur; ancak bu puan farkını kapatacağımızı düşünüyoruz. Trabzonspor zirveden asla kolay kolay vazgeçmez. Eğer bu ligde biz şampiyon olamazsak, İstanbul kulüpleri olacağına tabii ki bir Anadolu kulübü olan Sivasspor'un şampiyon olmasını isteriz." Öte yandan devre arasında transfer düşünen Trabzonspor, dış transferde Brezilya ve Uruguay'da futbolcu arayışlarını sürdürüyor. Kulüp profesyonel şube menajeri Necmi Perekli, Brezilya ve Uruguay'da bulunduğu 10 günlük süre içerisinde toplam 6 maç takip ettiğini; ancak bu girişimlerin acil bir hareket olarak değerlendirilmemesi gerektiğini belirtti. Bu arada Trabzonspor, sahasında Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan antrenmana milli oyuncular Gökdeniz, Jabi ile sakatlıkları bulunan Tolga Zengin, Risp ve Ayman katılmadı.

Hasan Demir, Trabzon

kaynak:zaman

TyToN
24.01.2008, 00:05
BAŞKENTTEN SELAMLAR
ANKARAGÜCÜ TARAFTARI OLARAK SİVASIN ARKASINDAYIZ
BİZANS TAKIMLARINA KALMASIN ŞAMPİYONLUK

HaSiVasLıM58
24.01.2008, 00:20
İnşaLLah Yar ve Yaradan ım yardım ederde ŞAMPİYON Oluruz...



Sivas yaz 1967'e gönder sende Sivas gibi

Süperlige cik..!





Cok sükür *********z..!





Sivasli olmak ayricaliktir..!

HaSiVasLıM58
24.01.2008, 01:57
BAŞKENTTEN SELAMLAR
ANKARAGÜCÜ TARAFTARI OLARAK SİVASIN ARKASINDAYIZ
BİZANS TAKIMLARINA KALMASIN ŞAMPİYONLUK



EyvaLLah kardeş ALLAH Razı olsun olsun güzel dileklerin için saol varol Bizde Ank.Gücüne ve Gecekonduya BaşarıLar DileriZ..

Dark Force
24.01.2008, 02:49
Fenerbahçeyi yenersek Herkes anlar bu gerçeği ve şampiyonluk perdesi aralanır.....

Engin58
24.01.2008, 06:13
Bütün arzumuz temenimiz insallah ***SIVASSPORUMUZUN SAMPIYON OLMASIDIR .SAYGILARIMLA...

nuri_58
24.01.2008, 12:04
BAŞKENTTEN SELAMLAR
ANKARAGÜCÜ TARAFTARI OLARAK SİVASIN ARKASINDAYIZ
BİZANS TAKIMLARINA KALMASIN ŞAMPİYONLUK

eywallah kardeş Ankaragücüne başarılar....;)

sivas_kangallı
24.01.2008, 12:23
BAŞKENTTEN SELAMLAR
ANKARAGÜCÜ TARAFTARI OLARAK SİVASIN ARKASINDAYIZ
BİZANS TAKIMLARINA KALMASIN ŞAMPİYONLUK


bu iyi dileklerin için saol

ankaragücüne başarılar dileriz.