Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR İÇİN NE YAPABİLİRİZ
albina58 15.11.2007, 03:52 SİVASSPOR için,
Bu gün daha değişik bir açıdan baıyorum.Türk futbolunun,önümüzdeki uzun yıllar sürecinde,türk futboluna damgasını vuracak olan SİVASSPOR ve BAŞKANIMIZA,maalesef SİVAS camiasından veyada Aslen SİVASLI olan,sanat-iş-değişik meslek guruplarında aktif olan,hemşerilerimiz ne yazıkki geçmişde olduğu gibi bugün de gerekli ilgi ve alakayı göstermiyor.
Geçtiğimiz hafta sonu,Bir Tv proğramında,DAVUT DİŞLİ;''Maalesef,SİVASSPOR'u sivaslı olmayanlar desdekliyor'' gibi cümle kurdu ve devamındada,hatta sivassporu sivaslı olmayanlar yönetiyor, demeye getirdi.
Hafızamda kalan ve yönetimde olan,SİVASLI olmayan,yönetim kurulu üyelerinide düşününce,üstüne üstlük,SİVASSPOR adına federasyona gönderdiğimiz,üye (TAHİR KIRAN-fenerbahçeden gelen,aslen rizeli) de,sayın dişlinin yorumunu desdekler konumdadır.
Burda dikkat çekmek istediğim konu ise,ortada SİVASSPOR'umuz var.Zorda iken yardımcı olup elini tutan yok.
Başarılı olduğu durumda ise aman ayakları tökezlesinde düşsünler biz o koltuğa oturayım düşüncesi hakim.
Diğer şöhret veya işadamı olmayan hemşerilerimizde ise maalesef tam bir vurdumduymazlık hakim.En son 14.11.2007 tarihinde,işyerinde ziyaret ettiğim bir hemşerim,iki yıldır kapısını aşındırmam nihayetinde hiçbir tepki vermediği gibi umursamaz tavrını ne yazıkki,bu başarılı günlerimizde,heyecanlı gördüm.Ama hevesimi yarım bırakan ise daha konuşmaya başlamadan,'' aman ha para istemeyesin''.Ben iki yıllık ziyaretlerim neticesinde bir defa para istemediğim gibi,yakın uzak bahsinide açmamışdım.Yine 15 gün evvel,mahmutpaşada tanışdığım toptancılık yapan,beylikdüzünde fabrikası olan hemşerimde benzeri bir yaklaşım sergilemişdi.
Öte yandan,ister malatyalı olsun veya bize kendini yakın hisseden başka vilayetlerden şahıslar daha istekli,yardıma hazır yaklaşımları beni şoke ediyor,hemde memnun ediyor.
Beşiktaş maçı sonrası,babası trabzon'lu,annesi kars'lı olan bir arkadaşın,gece saat 23.30 sularında maç çıkışımızda, derneğe üye seyirci arkadaşlarımıza
birer çay içirip ısıtmak için kapısını çaldığımızda,''Müsaitmisin'' sorumuza verdiği cevap;''O ne demek lider takıma hemide beşiktaşı yenmiş bir takıma her zaman kapım açık'' cevabı beni duygulandırdı.
Maalesef aynı hassasiyeti bizim hemşeri çevremizde göremiyorum.Bizim olmadığı gibi,ülke genelindede bu ilgi, alaka yok.Hatırlatmak istediğim husus,geçmişden ders almak;
Göztepe,malatyaspor,istanbulsp or gibi aklıma gelen bir zamanların ligde fırtınalar koparak gün be gün basında haberleri olan takımların,aynı bizim bu günlerde yaşadığımız ''Süper liğdeyiz,gideceğimiz yere kadar gittik,artık iş bitti'' düşüncesi doğrultusunda,kesilen ilgi ve alakanın,nihayetinde o kulüplerin kapısına kilit vurulma noktasına gelmesi.
Boş konularla,koltuk kavgaları ile,hasetliklerle,fitnelerle fesatlıklarla uğraşmayı bir kenara bırakalım.
1-SİVASSPOR'a nasıl desdek olabiliriz.
2-SİVASSPOR için nasıl projeler geliştirebiliriz,
Gibi ana başlıklarda fikir ve yorumlar ortaya koyarak bu konularda projeler geliştirebiliriz.
Haydi yiğidolar,
Biz anadolunun mert insanları,
Bir çok kahramanlıklarına tanıklık ve evsahipliği yapmış bir toprağın çocukları olarak,neyimiz eksik,elele verdiğimiz zaman önümüzde duracak bir güç göremiyorum.
emretan5858 15.11.2007, 04:17 Mesela istanbuldaki sivaslılara yonelik yerel bir televizyon kanalı açıp, orada radyo televizyon da okuyan öğrencileri çalıştırıp, hiç birşey yapılmasa sadece istanbuldaki sivaslı esnafla röportajlar yapılsa bile yeter, alınacak reklam gelirlerinide masrafları çıktıktan sonra kalanını sivassporumuza aktarabiliriz, hayal gibi gorunebilir ama aslında çokta zor değil. Elde edilecek reklam gelirinin iyi pazarlama sonunda çok yuksek olacağını tahmin ediyorum. Taraftar derneği veya klüp buna öncülük edebilir.
Saygılar sevgiler
emretan5858 15.11.2007, 04:23 Devre arasında Antalya da yerli yabancı bir çok takım kamp yapıyor. Bu takımlarla bir turnuva yapılabilir. Tv gelirlerinden yaralanılabilir. Veya sezon bası hazırlıkları sırasında, malum almanyada çok hemşehrimiz var almanya 1.lig takımları ile hazırlık maçları yapılabilir. Hatta Bir avrupa turu bile dusunulebilir. Ama en azından bir kaç takımla dahi olsa maç yapmıp farklı şehirlerdeki hemşehrilerimize ulaşıp aynı zamanda 3. buyuk takımın yaptığı gibi stad çevresindeki tırlarla lisanlı urunler satılabilir hemde yayın geliri stad gelirlerinden yaralanılabilir. Emin olun o tribunler sadece kırmızı beyaz olacaktır.
albina58 15.11.2007, 05:02 Mesela istanbuldaki sivaslılara yonelik yerel bir televizyon kanalı açıp, orada radyo televizyon da okuyan öğrencileri çalıştırıp, hiç birşey yapılmasa sadece istanbuldaki sivaslı esnafla röportajlar yapılsa bile yeter, alınacak reklam gelirlerinide masrafları çıktıktan sonra kalanını sivassporumuza aktarabiliriz, hayal gibi gorunebilir ama aslında çokta zor değil. Elde edilecek reklam gelirinin iyi pazarlama sonunda çok yuksek olacağını tahmin ediyorum. Taraftar derneği veya klüp buna öncülük edebilir.
Saygılar sevgiler
Önerin güzel,
Aslında,bu tartışma konusunu açarak gelmeyi hedeflediğim konu başka idi,şimdilik olası projeler ve görüşleri burda toplayalım,kabül görenler üzerinde çalışmak için alt yapı oluştururuz.
albina58 15.11.2007, 05:08 Devre arasında Antalya da yerli yabancı bir çok takım kamp yapıyor. Bu takımlarla bir turnuva yapılabilir. Tv gelirlerinden yaralanılabilir. Veya sezon bası hazırlıkları sırasında, malum almanyada çok hemşehrimiz var almanya 1.lig takımları ile hazırlık maçları yapılabilir. Hatta Bir avrupa turu bile dusunulebilir. Ama en azından bir kaç takımla dahi olsa maç yapmıp farklı şehirlerdeki hemşehrilerimize ulaşıp aynı zamanda 3. buyuk takımın yaptığı gibi stad çevresindeki tırlarla lisanlı urunler satılabilir hemde yayın geliri stad gelirlerinden yaralanılabilir. Emin olun o tribunler sadece kırmızı beyaz olacaktır.
Yalnız,kulübün giderleri şuan,alacak ve borç dengesinde birbirini karşılar pozisyonda,ekstra seyahat ve turnuvaların külfetini karşılayamayacak pozisyonda olduğumuz gibi olası bir UEFA maçları,sonunda galibiyet ve para gelememesi durumunda,önümüzde bizi bekleyen borç batağı ve allah göstermesin iflas gibi bir pozisyonla karşı karşıya kalabiliriz.
Bu gündemi açmamın hedeflerinden biride budur.Olası UEFA maçlarında şimdiden tehlike çanları çalmaya başladı.
Bülent UYGUN'un,Mehmet YILDIZ'I bile satarız demedisindeki asıl amaç,o günler için alt yapıyı oluşturmakdır.
zaralım 58 15.11.2007, 08:41 SİVASSPOR'un LİSANSLI ÜRÜNLERİNİ TAKIMA MADDİ DESTEK VEREBİLECEĞİMİZ BİR MAĞAZA ŞEKLİNDE OLABİLİR.FORMA,ATKI,ŞORT,BERE, ANAHTARLIK,PARFÜM ,SAAT GİBİ
emretan5858 15.11.2007, 20:03 Züğürt yiğidolar baslığı altında bir yazı vardı. Konu şu dernek bu işle ilgineblir. Sms kapanyası yapılacak mesela işte sivasspor yaz 5858 e gonder gibi bişey tabiki bunu avrupadaki operatorler içinde yapabilriz, cüzzi ücretler odeyerek (1 ytl 5 ytl vs) toplanan paralar sivasspor için çok buyuk olmasada bir kaynak oluşturacaktır. Eger miktar az olur diye hiç bişey yapmazsak unutmayalımki su anda hiç miktar yok elimizde.
yusuf_yusuf 15.11.2007, 20:04 ben sivasspor içi para yardımı yapmamız lazım
RECEP_YÜKSEL 15.11.2007, 20:09 SİVASSPOR için,
Bu gün daha değişik bir açıdan baıyorum.Türk futbolunun,önümüzdeki uzun yıllar sürecinde,türk futboluna damgasını vuracak olan SİVASSPOR ve BAŞKANIMIZA,maalesef SİVAS camiasından veyada Aslen SİVASLI olan,sanat-iş-değişik meslek guruplarında aktif olan,hemşerilerimiz ne yazıkki geçmişde olduğu gibi bugün de gerekli ilgi ve alakayı göstermiyor.
Geçtiğimiz hafta sonu,Bir Tv proğramında,DAVUT DİŞLİ;''Maalesef,SİVASSPOR'u sivaslı olmayanlar desdekliyor'' gibi cümle kurdu ve devamındada,hatta sivassporu sivaslı olmayanlar yönetiyor, demeye getirdi.
Hafızamda kalan ve yönetimde olan,SİVASLI olmayan,yönetim kurulu üyelerinide düşününce,üstüne üstlük,SİVASSPOR adına federasyona gönderdiğimiz,üye (TAHİR KIRAN-fenerbahçeden gelen,aslen rizeli) de,sayın dişlinin yorumunu desdekler konumdadır.
Burda dikkat çekmek istediğim konu ise,ortada SİVASSPOR'umuz var.Zorda iken yardımcı olup elini tutan yok.
Başarılı olduğu durumda ise aman ayakları tökezlesinde düşsünler biz o koltuğa oturayım düşüncesi hakim.
Diğer şöhret veya işadamı olmayan hemşerilerimizde ise maalesef tam bir vurdumduymazlık hakim.En son 14.11.2007 tarihinde,işyerinde ziyaret ettiğim bir hemşerim,iki yıldır kapısını aşındırmam nihayetinde hiçbir tepki vermediği gibi umursamaz tavrını ne yazıkki,bu başarılı günlerimizde,heyecanlı gördüm.Ama hevesimi yarım bırakan ise daha konuşmaya başlamadan,'' aman ha para istemeyesin''.Ben iki yıllık ziyaretlerim neticesinde bir defa para istemediğim gibi,yakın uzak bahsinide açmamışdım.Yine 15 gün evvel,mahmutpaşada tanışdığım toptancılık yapan,beylikdüzünde fabrikası olan hemşerimde benzeri bir yaklaşım sergilemişdi.
Öte yandan,ister malatyalı olsun veya bize kendini yakın hisseden başka vilayetlerden şahıslar daha istekli,yardıma hazır yaklaşımları beni şoke ediyor,hemde memnun ediyor.
Beşiktaş maçı sonrası,babası trabzon'lu,annesi kars'lı olan bir arkadaşın,gece saat 23.30 sularında maç çıkışımızda, derneğe üye seyirci arkadaşlarımıza
birer çay içirip ısıtmak için kapısını çaldığımızda,''Müsaitmisin'' sorumuza verdiği cevap;''O ne demek lider takıma hemide beşiktaşı yenmiş bir takıma her zaman kapım açık'' cevabı beni duygulandırdı.
Maalesef aynı hassasiyeti bizim hemşeri çevremizde göremiyorum.Bizim olmadığı gibi,ülke genelindede bu ilgi, alaka yok.Hatırlatmak istediğim husus,geçmişden ders almak;
Göztepe,malatyaspor,istanbulsp or gibi aklıma gelen bir zamanların ligde fırtınalar koparak gün be gün basında haberleri olan takımların,aynı bizim bu günlerde yaşadığımız ''Süper liğdeyiz,gideceğimiz yere kadar gittik,artık iş bitti'' düşüncesi doğrultusunda,kesilen ilgi ve alakanın,nihayetinde o kulüplerin kapısına kilit vurulma noktasına gelmesi.
Boş konularla,koltuk kavgaları ile,hasetliklerle,fitnelerle fesatlıklarla uğraşmayı bir kenara bırakalım.
1-SİVASSPOR'a nasıl desdek olabiliriz.
2-SİVASSPOR için nasıl projeler geliştirebiliriz,
Gibi ana başlıklarda fikir ve yorumlar ortaya koyarak bu konularda projeler geliştirebiliriz.
Haydi yiğidolar,
Biz anadolunun mert insanları,
Bir çok kahramanlıklarına tanıklık ve evsahipliği yapmış bir toprağın çocukları olarak,neyimiz eksik,elele verdiğimiz zaman önümüzde duracak bir güç göremiyorum.
bak hakan gardaş en başta reklam değil gerçekten yardım yapmak lazım yardım yapıp ben bunu yaptım demek değil sağ elin verdiğini sol elin bile bilmemesi lazım
bir hafta her sivaslı oruç olarak kabul etsin kendini ve cigara paralarını versin cigara içmeyenlerde hafta sonu hava soğuk gezmeye gidilmez onlarda o paraları versin çoçuklarda 2 gün çikolata yemesin o parayı versin he bazılarıda sans oyunlarına verdiği bir haftalık parayı versin yeterki isteyelim ama yürekten bak o zaman nasıl olur
O ZAMAN SİVASSPOR ZENGİN KÜLÜP OLUR
altuntas58 15.11.2007, 20:10 Biz bir sivaslı olarak sivassporumumza sahip cıkamyoruz halbuki bizler hem maddi hemde manevi desteklerimizi yapmalıyız karınca kararınca herkesin taşın altına elini koyması lazım bizi federesyonda başkalarının temsil etmesi ne kadar acı bir olay neden bizden birisi federesyonda görevli olmasın takımımıza sahip cıkarsak şehrimize maddi ve manevi olarak çok büyük katakılar kazanırız
abdullah58 15.11.2007, 20:10 HERKES 1 ADET FORMA ALSA
ANAHTARLIK:SIVASSPOR UN ÜRÜNLERINI ALSA-SENEDE 1 SEFER IZINE GIDIYORUZ --2 YILDIR ÜRÜN YOK BULAMIYORUZ
HEYKELIN ORDAKI BARAKADA ÜRÜN YOK-NEREDEN ALALIM-MESELA SMS ATILA BILIR-SIVASSPOR YAZ 58 GÖNDER VEYA ALMANYADAN HER ARAYISTA 5€ YAZAR BELIRLI NUMARAYI ARARSIN(BIRZAMANLAR PAKISTANDAKI DEPREM ICIN ALMANYADA YAPMISLARDI
LAFLA KALMASIN BIRSEYLER YAPILSIN ARTIK
ALMANYADA BU OLABILIR
BEYPINARLI YIGIDO58
musty_58 15.11.2007, 20:11 Züğürt yiğidolar baslığı altında bir yazı vardı. Konu şu dernek bu işle ilgineblir. Sms kapanyası yapılacak mesela işte sivasspor yaz 5858 e gonder gibi bişey tabiki bunu avrupadaki operatorler içinde yapabilriz, cüzzi ücretler odeyerek (1 ytl 5 ytl vs) toplanan paralar sivasspor için çok buyuk olmasada bir kaynak oluşturacaktır. Eger miktar az olur diye hiç bişey yapmazsak unutmayalımki su anda hiç miktar yok elimizde.
Bence de sms kampanyası güzel olur.
emretan5858 15.11.2007, 20:12 yukarda bahsettiğim tv kanalı girdisinde ki bu tv olmazda radyo olur onemli olan baslamak, reklam olayına değinmiştim. Bugun biraz daha geliştiriyim ve açayım. Reklamı bu siteyede alabiliriz. Sanırım site sahibi Rüştü ağabey tam bilmiyorum yanlışsam kusuruma bakmayın site masrafları dustukten sonra kalanını klube aktarabiliriz.
Mesela reklam alırken klasik google reklamlarının yanında, düşünün 3 otobus firması var biz bi tanesinin reklamını alsak siteye giren ziyaretçiler surekli o firmanın reklamını gordukleri için ister istemez bilinç altlarında o firma ismi belirecek ve reklam firmaya çok şey katacak, ee tabi burda kazançlı çıkan firmada olucak klupte. Kazançlı çıkma olasılığı yuksek olduğu içinde reklam fiyatı yukselecek parayı veren duduğu çalacak:> Kazançlı çıkan Sivas olucak. Bu sadece otobus firmalarıyla değil butun yerel firmalar arasında yapılabilir. Lokanta reklamı alınır mağaza reklamı... Ciddi rakamlar kazanabilir klup reklam işinden. Sezona gore reklam fiyatlarıyla da oynayabiliriz. Düşünün su an 2. sıradayız şimdi aldığımız sayfa izlenimiyle 8. sıradayken aldığımız birmi? tabiki fiyat farkı olucak:>
yazdıklarım sadece oneriler tek basıma hiç bişey yapamam ama fikirleri tartışıp hep birlikte bişeyler yaparsak kazanan Sivassporumuz olucak. Napalım bizim vestelimiz yok, kendimiz yapmalıyız.
emretan5858 15.11.2007, 20:18 Hazırlık maçları girdisinde bahsettiğim stadın yanında tır la urunleri satmak olayına aklıma baska bi fikir daha geldi. Maç olmasa bile mesela gs fb nin yaptığı gibi gurbetçi yigidolara yonelik tırla urun satılabilir. Bu tırla olmazda uzun minibusle olur vs. Alamıyosak kiralarız. nası olsa parası çıkar. Ve kimsede binlerce km uzakta sivas urunleri gorupte almamazlık etmez. En basiti bi tane şehirde urunleri satan bi mağaza olsa ki bi ton spor urunleri satan mağazaya sahip sivaslı hemşehrimiz vardır. Onların mağazalarında satsak yeter olmadı odemeli kargoyla gonderirler. Bunun için urun sayılarının arttırılması dağıtılması ve en basiti internet uzerinden bir portal hazırlanması gerekmektedir. Elimizden ne geliyosa yaparız. Ama burda şundan kaçınmamız gerek. Sivas dışındayım yanılıyorsam duzeltin ama 2 sene onceydi yanılmıyorsam. Yeni sezon forması soruyordu herkez istasyon caddeki bufeye ama formalar eylül ayında gelmişti herkez izinden dondukten sonra doğal olarak buyuk bir satış yapılamamıştı. fenerium un ticaret mantığının yarısı bizde olsa inanın akıl almaz paralar kazanırız.
alkanmustafa 15.11.2007, 21:25 Taraftarlar kulübü aldı
İngiltere’de taraftarlar, kendi aralarında topladıkları paralarla Ebbsfleet United futbol kulübünün yüzde 51 hissesini 700 bin sterline satın aldı.
ARKADAŞLAR TARAFTAR İSTEYİNCE NELER YAPIYOR GÖRÜYORUZ BİZ NEDEN YAPMIYORUZ ARTIK BİRİLERİ ÖNCÜ OLSUN YOL GÖSTERSİN VAKİT KAYBETMEDEN KULUBÜMÜZE DESTEK OLALIM AMA SADECE SİTEDEN OLMAZ GÖRSEL VE İŞİTSEL MEDYADAN DA FAYDALANABİLİRSEK ÇOK BÜYÜK PARALAR TOPLAYABİLİRİZ...
UTKUM_58 15.11.2007, 21:31 ben BELKI YURT DISINDAYIM AMA YAPA BILDIGIM TEK SEY VAR ODA URUN SATIN ALMAK. GECEN SENE 11 tane ORJINAL SIVASSPOR FORMASI SATIN ALDIMM CAM SAKIZI COBAN ARMAGANI AMA IDARE EDEr.insallah DAHADA YARDIM EDERIZZ
alkanmustafa 16.11.2007, 00:29 Taraftarlar kulübü aldı
İngiltere’de taraftarlar, kendi aralarında topladıkları paralarla Ebbsfleet United futbol kulübünün yüzde 51 hissesini 700 bin sterline satın aldı.
ARKADAŞLAR TARAFTAR İSTEYİNCE NELER YAPIYOR GÖRÜYORUZ BİZ NEDEN YAPMIYORUZ ARTIK BİRİLERİ ÖNCÜ OLSUN YOL GÖSTERSİN VAKİT KAYBETMEDEN KULUBÜMÜZE DESTEK OLALIM AMA SADECE SİTEDEN OLMAZ GÖRSEL VE İŞİTSEL MEDYADAN DA FAYDALANABİLİRSEK ÇOK BÜYÜK PARALAR TOPLAYABİLİRİZ...
http://s4.gladiatus.net/game/c.php?uid=24279
yigido Atilla 16.11.2007, 01:25 Devre arasında Antalya da yerli yabancı bir çok takım kamp yapıyor. Bu takımlarla bir turnuva yapılabilir. Tv gelirlerinden yaralanılabilir. Veya sezon bası hazırlıkları sırasında, malum almanyada çok hemşehrimiz var almanya 1.lig takımları ile hazırlık maçları yapılabilir. Hatta Bir avrupa turu bile dusunulebilir. Ama en azından bir kaç takımla dahi olsa maç yapmıp farklı şehirlerdeki hemşehrilerimize ulaşıp aynı zamanda 3. buyuk takımın yaptığı gibi stad çevresindeki tırlarla lisanlı urunler satılabilir hemde yayın geliri stad gelirlerinden yaralanılabilir. Emin olun o tribunler sadece kırmızı beyaz olacaktır.
Evet cok Güzel Bir Düsünce bizimde Sivassporu yakindan görme imkanimiz olur. Sivassporun birincilige ciktigi ilk sene Almanyada kamp yapiyorlardi. Almanyada hic bir hazirlik macini kacirmadim, Werner lorant ve Bülent Hocayla Almanyada tanistim, arti Sivasspor ürünleri satiliyordu.
Arti. SMS bence Avrupa ve sivas disinda yasayan sivaslilar icin cok güzel bir düsünce her Arayista 5 Euro olabilir ve her sivaslininda yapacagina inaniyorum. Bence en hizli ve kolay yardim ancak böyle olabilir....Aranacak numaralar bu sitenin bas sayfasina yazilmali.. Düsüncen Mükkemmel EMRETAN. Kardes
muhsin koçak 16.11.2007, 01:41 yav sivaslı zenginler sivaslı zenginler bıktık artık,SMS kampanyası düzenlense inanın bütün sivaslılar katılır ve müthiş bir katkı olur kulübe,bizde böylece sivaslı zengin lavuklara el açmak zorunda kalmayız.birde lisanslı ürünlerin satışı var,güzel bir store açılsa
çok güzel olacak bence o küçücük büfeden ne olacak ki?
revenge58 16.11.2007, 01:53 Sivasspor A.Ş kurulup halka arz olmalı.Sivasspor hisse sahipleri,hisse senedi oranında yönetim de söz sahibi olmalı.o zaman kasaya girecek parayla çok kaliteli bir takım kurarız
albina58 16.11.2007, 01:56 Arkadaşlar genelde,SMS in daha başarılı olacağı görüşünde birleşiyorlar.
Osman GÜNAY'ın bu konuda ön bilgisi var.Pazartesi'nden itibaren dernek olarak gerekli etüt çalışmasını yaparak ,SİVASSPOR yönetimi ilede bu konuda görüşmelerde bulunup,sitede en kısa sürede açıklama yapacağız.
SMS Projenizin en kısa sürede hayata geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum.Her SİVASLININ mutlaka ilgi göstermesi gerek.
emretan5858 16.11.2007, 07:35 sms kampanyasının tanıtımını sadece bu site aracılığıyla değil yerel tv ve radyolar aracılığıylada yapmalı, ülkemizde internete erişim son yıllarda ne kadar arttıysada ozellikle tv kadar etkili değil.
çalışmada başarılar dileyerek üzerime ne iş duserse elimden geldiği kadar yapacağımızı belirtmek isterim.Kolay gelsin
SivasLady 16.11.2007, 09:32 Arkadaşlar genelde,SMS in daha başarılı olacağı görüşünde birleşiyorlar.
Osman GÜNAY'ın bu konuda ön bilgisi var.Pazartesi'nden itibaren dernek olarak gerekli etüt çalışmasını yaparak ,SİVASSPOR yönetimi ilede bu konuda görüşmelerde bulunup,sitede en kısa sürede açıklama yapacağız.
herkes SMS yolundan bahsediyor ve istiyor :) haberciler bile
en kolay ve basit yolu, kimseyi zahmete kosturmadan
yönetimin vakit ayirip biranönce baslatmasini cok bekleriz sanirim
sizlerin el atmasi güzel oldu
insallah en kisa zamanda hersey ayarlanir
SMS yardımı sadece bir bilgisayar programı olsa gerek... Biz dersanede velileri bilgilendirmek için kullanıyoruz bilgisayar programı... Ama buradaki ile aynı mı olur onu bilemiyorum... Taraftar yardım etmek için yönetimin önüne çeşitli seçenekler sunuyor onlarda bir zahmet birini değerlendirsinler...
Abdullah DuMaN 16.11.2007, 11:04 HERKEZ MADDİ DURUMUNCA DESTEK VERMELİ Kİ ŞU ANDA ŞAMPİONLLUĞA OYNAYAN BİR TAKIMIZ
bizler kadar yonetimde bu olaya el atsa şimdiye kadar 3 maclık deplasman maliyeti çıkmıştı.
Yigido_Burak 16.11.2007, 12:51 Devre arasında Antalya da yerli yabancı bir çok takım kamp yapıyor. Bu takımlarla bir turnuva yapılabilir. Tv gelirlerinden yaralanılabilir. Veya sezon bası hazırlıkları sırasında, malum almanyada çok hemşehrimiz var almanya 1.lig takımları ile hazırlık maçları yapılabilir. Hatta Bir avrupa turu bile dusunulebilir. Ama en azından bir kaç takımla dahi olsa maç yapmıp farklı şehirlerdeki hemşehrilerimize ulaşıp aynı zamanda 3. buyuk takımın yaptığı gibi stad çevresindeki tırlarla lisanlı urunler satılabilir hemde yayın geliri stad gelirlerinden yaralanılabilir. Emin olun o tribunler sadece kırmızı beyaz olacaktır.
Tv Kanalı Cok Güzel Bir Öneri Sana KAtılıyorum.İstanbuldaki Sivaslılar aRasında Futbol Turnuvalaarı Duzenlenebılır Ve O Tv kanalında Yayınlanabılır önerileri bekliyoruz
SMS projesinden başka seçenek şimdilik mantıklı gözükmüyor.
En kısa sürede,SMS projesi hayata geçmelidir,diğer projeler zamanla imkanları ölçüsünde işlev kazanabilir.
yigido_bekir 17.11.2007, 00:04 ne gerekıosa yapılmasını ısterım ıstanbulda olarak bende katılmak ısterım
gardasin.58 17.11.2007, 00:16 Gardaslar bu sitenin 33 bin uyesi var herkes senede 5 ytl verse yaklasik 150 bin ytl den fazla olurmu olmazmi bilemem sizlerin dikkatine sunuyorum.
yigido_furkan 17.11.2007, 00:34 kutuphanenın yıkılıp yerine otopark yapılacagı söyleniyor orayı belediye Sivasspora verme imkanı varsa verse cok iyi para getiririr muhtesem bir gelir saglarız
1967_CLUB_ÖZGÜR 17.11.2007, 01:06 sms kapmanyası olabılır mesela... !!! :)
serhatcan 17.11.2007, 01:27 Yawwww arkadaşlarr.. herşey hoş güzel. sivasporumuz bize mutluluklar yaişatıyor. emeği geçen herkesede minnettarlığımızı bildirir tweşekkür ederiz. Amaa biz sivaslıların gözünü kör edip kafasına vurup ekmeği alınıyorr haberiniz yokk. ne bi tepki ne bir komuoyu. Ama ben tepkisizliği normal karşılıyorum. taa geçmişten beri birkaç insan çıktı sivas halkını uyuttu insnalrı birbirine düşürdü kırdırdı ve bu insnalarada sivas halkı neredeyse taptı. Örneğin muhsin yazıcıoğlu. Yaa arkadaşlarr dikim evi istanbula taşınıyorr. o sizin sivas sizinle gurur duyuyor dediğiniz adaların tepkisi varmı acabaa ne yapıyorlar taşınmaması için. ben söyleyeyim hiç birşey yapmıyorlarr. sivasımızın şansızlığı Abdilatif şener bey gibi değerli insanın siyasetten çekilmesi. yoksaa muhsin yazıcı oğluyla yok güreşciyle sivas savunulmazz. uyanın uyanın uyanın. ekmeğiniz tek tek alinizden alınıyor. unutmayın ekmeğiniz alındığı zaman sivassporda olmayacaktır.ÖNEMLİ NOT: muhsin yazıcı oğlu ve güreşci milletvekili hep övünürler ya sivaslıyım deyip. ama hiöç birşey de yapmazlar. AMA SAKARYA lı BÜLENT UYGUN dikimevinin kalkmaması istanbula taşınmaması için girişimlerde bulunuyor. sizce muhsin yazıcıoğlumu sivaslı bülent uygun mu)
turgutkizgir 17.11.2007, 01:44 AMA SAKARYA lı BÜLENT UYGUN dikimevinin kalkmaması istanbula taşınmaması için girişimlerde bulunuyor. sizce muhsin yazıcıoğlumu sivaslı bülent uygun mu?
Doğru söze ne hacet.
turgutkizgir 17.11.2007, 01:46 Serhat can kardeşimiz doğru bir konuya parmak basmış kendisine teşekkür ediyorum......AMA SAKARYA lı BÜLENT UYGUN dikimevinin kalkmaması istanbula taşınmaması için girişimlerde bulunuyor. sizce muhsin yazıcıoğlumu sivaslı bülent uygun mu)
Yawwww arkadaşlarr.. herşey hoş güzel. sivasporumuz bize mutluluklar yaişatıyor. emeği geçen herkesede minnettarlığımızı bildirir tweşekkür ederiz. Amaa biz sivaslıların gözünü kör edip kafasına vurup ekmeği alınıyorr haberiniz yokk. ne bi tepki ne bir komuoyu. Ama ben tepkisizliği normal karşılıyorum. taa geçmişten beri birkaç insan çıktı sivas halkını uyuttu insnalrı birbirine düşürdü kırdırdı ve bu insnalarada sivas halkı neredeyse taptı. Örneğin muhsin yazıcıoğlu. Yaa arkadaşlarr dikim evi istanbula taşınıyorr. o sizin sivas sizinle gurur duyuyor dediğiniz adaların tepkisi varmı acabaa ne yapıyorlar taşınmaması için. ben söyleyeyim hiç birşey yapmıyorlarr. sivasımızın şansızlığı Abdilatif şener bey gibi değerli insanın siyasetten çekilmesi. yoksaa muhsin yazıcı oğluyla yok güreşciyle sivas savunulmazz. uyanın uyanın uyanın. ekmeğiniz tek tek alinizden alınıyor. unutmayın ekmeğiniz alındığı zaman sivassporda olmayacaktır.ÖNEMLİ NOT: muhsin yazıcı oğlu ve güreşci milletvekili hep övünürler ya sivaslıyım deyip. ama hiöç birşey de yapmazlar. AMA SAKARYA lı BÜLENT UYGUN dikimevinin kalkmaması istanbula taşınmaması için girişimlerde bulunuyor. sizce muhsin yazıcıoğlumu sivaslı bülent uygun mu)
Çok doğru tespitlerde bulunmuşsunuz,1970 öncesi,yollarda kol gezip adam kesen şahsiyetler,2000 li yıllarda yakalanan suç örgütlerindede hep dava arkadaşları var.
A.Latif ŞENER bey ise,türkiye cumhuriyetinin cumhurbaşkanı olacakdı,arkasında bir tek biz sivaslılar duramadık,Yalnız bu konuları konuşmak bize zaman kaybettirdiği gibi,sonucada varamayız,üstümüze düşen görev halkımızı bilgilendirmek ve kalan tek haklı gururumuz olan SİVASSPOR'u elele vererek zirveye taşımak ve orda kalıcı olabilmesi için maddi manevi tüm olanaklarımızı,imkanımız ölçüsünde seferber etmek olsun.
emretan5858 17.11.2007, 14:43 kutuphanenın yıkılıp yerine otopark yapılacagı söyleniyor orayı belediye Sivasspora verme imkanı varsa verse cok iyi para getiririr muhtesem bir gelir saglarız
Sivasta olmadığım için soruyorum kusura bakmayın kutuphaneyi baska bir yere taşıyacaklarmı? Eger taşımayacaklar ise dunyanın neresinde kutuphane kapatılırda otopark yapılır.
Arkadaşlar bu arada Anasayfadaki herkes elini taşın altına sokmalı başlığının altında da yorumlar bubaslıkla aynı şekilde ilerlemiş. Daha once almanya için bi siteden bahsetmiştim, bunun eşi bi siteyi ülkemizde bulunan gardaşlarımız içinde açmalıyız. Site açılması konusunu hallederiz ancak oncelikle lisanslı urun sayılarını arttırmamız gerekiyor talebi karşılayabilmek için vede klüp adına satılması gerekiyor ki hemde daha çok para kazanılsın hemde muhasebeleştirilebilsin. Burada eğer yonetimle yakın olanlar var ise insanların bu dilek isteklerini iletebilirlerse Sivasspor kazanır.
Urun miktarının ve çeşitliliğinin arttırılması
Ve bir internet sitesi vasıtasıyla satışının yapılması(ilk etepta daha sonrası tırla veya yerleşik mağazalar ile devam edilmesi)
ahmetcelik 17.11.2007, 14:58 Sivasspora Yillik aydat odeyecek uye alinmasinda fayda var
bu hemen olmasi gereken bir uygulama.
altuntas58 17.11.2007, 15:09 Yawwww arkadaşlarr.. herşey hoş güzel. sivasporumuz bize mutluluklar yaişatıyor. emeği geçen herkesede minnettarlığımızı bildirir tweşekkür ederiz. Amaa biz sivaslıların gözünü kör edip kafasına vurup ekmeği alınıyorr haberiniz yokk. ne bi tepki ne bir komuoyu. Ama ben tepkisizliği normal karşılıyorum. taa geçmişten beri birkaç insan çıktı sivas halkını uyuttu insnalrı birbirine düşürdü kırdırdı ve bu insnalarada sivas halkı neredeyse taptı. Örneğin muhsin yazıcıoğlu. Yaa arkadaşlarr dikim evi istanbula taşınıyorr. o sizin sivas sizinle gurur duyuyor dediğiniz adaların tepkisi varmı acabaa ne yapıyorlar taşınmaması için. ben söyleyeyim hiç birşey yapmıyorlarr. sivasımızın şansızlığı Abdilatif şener bey gibi değerli insanın siyasetten çekilmesi. yoksaa muhsin yazıcı oğluyla yok güreşciyle sivas savunulmazz. uyanın uyanın uyanın. ekmeğiniz tek tek alinizden alınıyor. unutmayın ekmeğiniz alındığı zaman sivassporda olmayacaktır.ÖNEMLİ NOT: muhsin yazıcı oğlu ve güreşci milletvekili hep övünürler ya sivaslıyım deyip. ama hiöç birşey de yapmazlar. AMA SAKARYA lı BÜLENT UYGUN dikimevinin kalkmaması istanbula taşınmaması için girişimlerde bulunuyor. sizce muhsin yazıcıoğlumu sivaslı bülent uygun mu)
Arkadaşım neden iktidarda olan millet vekillerine tepki göstermiyorsunda iki gündür muhsin yazıcıoğlu aleyhinde yazıp ciziyorsun CHP den millet vekilide var AKP den var siz kalkmış sadece bağımsız bir vekilden tek başına yapamayacağı işler bekliyorsunuz muhsin yazıcıoğlunun iktidar partisine ne gibi bir caydırıcılığı olur veya ne gibi bir baskı kurabilir anlamış değilim bu işi yaparsa ancak iktidar partisi yapar ayrıca yazıcıoğlunun uğraşmadığına inanmıyorum her türlü mücadeleyi vermiştir ve vermeyede devam ediyor olduğuna bütün kalbimle inanıyorum ankaraya her giden vekilimiz onun kadar sivasa gönül verse zaten dikim evini değil cöp götüremezler ben istanbulda ikamet ediyorum muhsinyazıcıoğlunada oy vermedim ama doğrusu size katılmıyorum
sinan-58 17.11.2007, 15:31 sms kapmanyası olabılır mesela... !!! :)
ewet sms kampanyası iyi olur herkes rahatça katılabilir her sms için belli bir ucret belirlenip bu kampanya başlatılırsa çok guzel olur inanıyorumki kulubumuz maddi yonden rahatlar
alkanmustafa 17.11.2007, 22:57 BENCEDE EN İYİSİ SMS KAMPANYASI OLACAKTIR
kızılelmalım 17.11.2007, 23:27 SMS FİKRİ ÇOK GÜZEL,BÜYÜK BİR PİYANGO ÇEKİLİŞİ OLABİLİR,ALT YAPI İÇİN TÜM TÜRKİYEDE TÜM MAÇLARIN İZLENMESİ BEĞENİLEN GENÇLERİN SİVAS SPORA KAZANDIRILMASI BOLU SPOR UZUN YILLAR BÖYLE ÇOK FUBOLCU VE BÜYÜK PARALAR KAZANDI YANISIRA 4 BÜYÜKLERE KAFA TUTTU. BU İŞE FAHRİ OLARAK TÜM TÜRKİYE VE YURT DIŞINDAKİ DERNEKLERİMİZ ÖNAYAK OLABİLİR,ÜSKÜDAR ANADOLU FİKRİDE ÇOK GÜZEL YALNIZ 2 LİGDE OLMASI LAZIMKİ SİVASPORUMUZA PİLOT TAKIM OLARAK DAHA FAYDASI OLUR.
çılgın-sedat 18.11.2007, 00:37 SMS KAMPANYASI ÇOK İYİ OLUR VE BUBNUN İÇİN BUTUN YİĞİDOLARIN DESDEĞİ GEREKLİ HEPİMİZ MSNMİZE YAZARAI KOY DERNEKLERİZE BİLDİRİRİZ
Ertugrul 18.11.2007, 00:46 Sivasspor'a katkı sağlamak için neler yapabiliriz?
Bu topic altında çok güzel fikirlerin çıkacağına eminim,Kulüb için
çok güzel bilgi bankası olacaktır.
SMS kampanyası en iyi fikir olarak karşımızda duruyor bunun içinde
girişimlerde bulunmak gerekiyor.
Bir elin nesi var,iki elin sesi var.
Fikir jimnastiğine devam edelim elbet bir gün bu fikirlerin bir
kısmı hayata geçecektir.
albina58 18.11.2007, 00:54 Sivasspor'a katkı sağlamak için neler yapabiliriz?
Bu topic altında çok güzel fikirlerin çıkacağına eminim,Kulüb için
çok güzel bilgi bankası olacaktır.
SMS kampanyası en iyi fikir olarak karşımızda duruyor bunun içinde
girişimlerde bulunmak gerekiyor.
Bir elin nesi var,iki elin sesi var.
Fikir jimnastiğine devam edelim elbet bir gün bu fikirlerin bir
kısmı hayata geçecektir.
SMS de fikir birliğine varıldı,asıl hedefim pratik olduğu kadar,ayrı bir külfet getirmeksizin veya ticari yaklaşım ile az sermaye çok kazanç niteliğinde projeleri yakalayıp bunları ya SİVASSPOR yönetimi önüne sürmek yada imkanlarımız ölçüsünde biz taraftarlar gerçekleştirerek SİVASSPOR'a hizmet etmekti.
O zaman fikir cimnastiğine devam edelim.
SMS de fikir birliğine varıldı,asıl hedefim pratik olduğu kadar,ayrı bir külfet getirmeksizin veya ticari yaklaşım ile az sermaye çok kazanç niteliğinde projeleri yakalayıp bunları ya SİVASSPOR yönetimi önüne sürmek yada imkanlarımız ölçüsünde biz taraftarlar gerçekleştirerek SİVASSPOR'a hizmet etmekti.
Ayrı olarak,yatırım yapmaksızın,direkt olarak,SİVASSPOR hesab numaralarına ulaşalım oraya bağış olarak hemşerilerimizin gönlünden geçen kadar para yatırılsın.
Onlarca yazıyı tek tek okudum,
Ama sivaslıyım,sivassporluyum diyen hemşerilerim sadece kuruya bağlılıklarını gördüm,etkili ve yetkililerin bu konuda üç maymunu oynarcasına görmedim duymadımda kaldığını görüyorum.
Veya ben bir yazı yazdım benden günah gitti görüşüde hakim.
Bir başka umutla bu topici takip ediyordum,burdan bi heap nısunun veya bir noktada odaklanmış kampanyanın hayata geçecegini umut ederken,site ana sayfa dahil olmak üzere anlamsız olduğu kadar,sadece koltuk savaşı içeren içlerinde kinlerin teker kopup geldiği topiclere,hır-gür e tanık oldum.
Demek ki biz hemşeriler arasında uzun yıllar daha,ne irlik beraberlik nede karşılık,kayıtsız şartsız bir memleket sevdasının temellerinin atılmayacağı aşikar.
Yazık ediyoruz,
Öncelikle Sivaslıyım diyerek SİVAS'a
Sivassporluyum diyerek SİVASSPOR'a
Onca zaman geçmesine,bizlere emsal ilgisizlikten ve alaksızlıktan yok olup giden onlarca spor külübü olmasına rağmen,hala senin buyun var benim şuyum var,sen orda oturdun ben oturmadım,sen yapamam ben yaparım gibi,bilinç altında,özgüveni olmayan bir kimlik yansıması yaşanıyor.
Önce memleketimize,sonra kendimize ayıp ediyoruz.
Umarım gün gelir,ne yapdığımızı daha iyi idrak ederek mantıklı bir yol buluruz.
RECEP_YÜKSEL 19.11.2007, 08:31 üç maymun oynamamak için hemen bankaya gideceğiniz ve parayı hesap yatıracaksınız hemen bügün
:)
ARKADAŞLAR SİVASSPORA DESTEK VERMEK İÇİN DAHA NE BEKLİYORUZ BAKIN BUGÜNE KADAR GELEN ÖRNEKLERİMİZİ ANLATAYIM. GEÇEN SENE VESTEL MANİSA BAKIN VESTEL MANİSA 10 HAFTADA BİZE YENİLENE KADAR MAÇ YENİLMEMİŞLERDİ BİZ İSE YENİLGİYİ TATTIK DÜŞMEDİK BERABERLİĞİ TATTIK DÜŞMEDİK VE AYRİYETEN BİZİM KONYA MAÇINDAN SONRA BİZ 4 EKSİKLE MÜCADELE EDİYORUZ KART CEZALILARI HARİÇ O ZAMAN DA DÜŞÜŞ YAŞAMADIK BURDAN YÖNETİME SESLENİYORUM MEMETİ SATMASINLAR VE ŞAMPİYON OLALIM BÜLEN UYGUNUN DEDİĞİ GİBİ MEHMET YILDIZ HANGİ TAKIMDAYSA O ŞAMPİYON OLUR AYRİYETEN DE ZATEN MEHMET YILDIZ SİVASSPORDAN BAŞKASINDA YAPAMAZ EN BASİT ÖRNEĞİYLE 4 BÜYÜKLERDEN BİRİNE GİTTİĞİ ZAMAN O KAFASINI ÖNE EĞİP KOŞTUĞU ZAMAN KAFANI KALDIRDA Bİ BAK KALAS DİYECEKLER SİVASTA İSE HEYT BE ASLANIM YİNE EĞDİ KAFASINI DİYORLAR LÜTFEN ŞAMPİYON SİVASSPOR NAMELERİ İÇİN DESTEK DESTEK DESTEK
YÖNETİM UYUMA TARAFTARA SAHİP ÇIK...
HERKEZ SİZİ BEKLİYOR
Yigido_Burak 21.11.2007, 12:31 bak hakan gardaş en başta reklam değil gerçekten yardım yapmak lazım yardım yapıp ben bunu yaptım demek değil sağ elin verdiğini sol elin bile bilmemesi lazım
bir hafta her sivaslı oruç olarak kabul etsin kendini ve cigara paralarını versin cigara içmeyenlerde hafta sonu hava soğuk gezmeye gidilmez onlarda o paraları versin çoçuklarda 2 gün çikolata yemesin o parayı versin he bazılarıda sans oyunlarına verdiği bir haftalık parayı versin yeterki isteyelim ama yürekten bak o zaman nasıl olur
Valla ßen Recep Abime KAtılıyorum. Cok Guzel Bı Konuya Deyinmiş.
altuntas58 21.11.2007, 15:58 SMS de fikir birliğine varıldı,asıl hedefim pratik olduğu kadar,ayrı bir külfet getirmeksizin veya ticari yaklaşım ile az sermaye çok kazanç niteliğinde projeleri yakalayıp bunları ya SİVASSPOR yönetimi önüne sürmek yada imkanlarımız ölçüsünde biz taraftarlar gerçekleştirerek SİVASSPOR'a hizmet etmekti.
size katılıyorum kardeşim günü birlik gelirlerden ziyade önemli olan kalıcı gelirler bizler bu yönde projeler üretmeliyiz
30.000 Üyeye ulaştıgınızı söyleyen site yöneticilerine ve sivasspor başkanına cagrı yapmak istiyorum.
Bir DESTEK HATTI Oluşturulsun bankada bir hesap acılsın
30.000 üyeye ve dahada fazlasına ulaşılsın(istanbuldaki SİVAS ı temsil eden derneklerle iletişime gecilsin gerekirse ist de gönüllü arkadaşlar bu işi üslenirle veya üsleniriz) her üye ve daha fazlası belirtilen banka hesabına SİVASSPOR ADINA her ay 5YTL yatırsa 150.000 ytl ile 500.000 YTL arasında bir miktar toplanırki bununda kulübe bir katkısı olur.
NOT:KÜCÜK MİKTARLAR GÖNÜLDEN,büyük miktarlar gönülsüz ve isteksiz olur. 5YTL lik miktarı tüm sivaslılar seve seve verir düşüncesindeyim.
umarım bu fikir kaile alınır ve bir DESTEK HATTI oluşturulur.
BEN SİVASLIYIM DİYEN HERKESE,HER ÖZEL KURUM VE KURULUŞA,SİVASSPOR YÖNETİCİ VE EKİPLERİNE DUYURULUR
velibircan 22.11.2007, 20:53 Bankadan hesap açıp herkesin haftalık belirli miktarlar yatırması bence çok güzel olur...
az veren candan çok veren maldan...
İST DAKİ DERNEKLER ORJİNAL SİVASSPOR FOMALARI GETİRTİP İST DEKİ HEMŞERİLERİMİZE ÜCRET KARŞILIGI VERSİN,BUNUNDA TAKIMIMIZA BÜYÜK BİR KATKI SAGLAYACAGINI DÜŞÜNÜYORUM.
taşıma suyla degirmen dönmez diyenlere duyurulur bunu ancak düşmanlar,cekemeyenler,istemey enler söyler
DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUR sözünü unutmayalım ve DESTEK HATTINI OLUŞTURALIM
YA DA HER SİVASLI ORJİNAL FORMA ALSIN
SİVAS DIŞINDA BULULNAN SİVASLI HEMŞERİLERİME SESLENİYORUM,BİZLER,KARDEŞLERİ Z VEYA COCUKLARIMIZ DIŞARDA BJK,FB,GS FORMALARIYLA DOLAŞACAGINA ORJİNAL SİVASSPOR FORMALARIYLA DOLAŞSIN, DOLAŞSINKİ HERKES GÖRSÜN SİVASLILARIN BİRLİK VE BERABERLİGİNİ AYRICA TÜRKİYENİN EN FAZLA TARAFTAR TOPLULUGUNU.GERCEGİ VARKEN SAHTELERİ TUTULMAZ BU GERCEKTE TABİKİ SİVASSPOR
albina58 22.11.2007, 23:56 SİVASSPOR KULÜBÜ DERNEĞİ HESAP NUMARALARI
İşbankası Kızılırmak:5704-129792
Akbank Sivas Merkez :086-128049
Oyakbank Sivas Merkez: 2945–119/MT/0002
sivas_sevdamiz 23.11.2007, 01:21 Arkadaşlar tek sayfalık bir internet sitesi yapılsa ve bu sitede yerel firmaların, işletmelerin BÜYÜK BÜYÜK reklamları olsa... Siteye giren ziyaretçi sayısıyla orantılı SİVASSPOR'a reklam ücreti ödeseler... Biz de bu siteyi Sivas'la ilgili sitelerde, msnlerimizde, forumlarda imza olarak... tanıtsak ve sık sık bu sayfayı ziyaret etsek... "Hangi takımın daha çok taraftarı var?" anketine katılmaktansa açarız siteyi takımımıza para kazandırırız...
Bilemiyorum belki saçma bi fikir olabilir ama ben de birşeyler yapmak istiyorum ve aklıma şimdilik bu geldi...
Bir de Sivasspor yöneticilerinin burada yazılanlardan haberi oluyor mu bilemiyorum ama yönetime yakın kişiler buradaki fikirleri iletirse çabalarımız bir mana kazanır...
SİVASSPOR KULÜBÜ DERNEĞİ HESAP NUMARALARI
Yarın ilk işim olacak,
Karınca kararınca üstüme düşen görevi yerine getireceğim.
Umarım,hemşeri çevremiz,ismim görüksün,reklamım olsun duygusundan uzak bu kampanyaya katılım sağlarlar.
Yarın,benim bir katkım olmadı veya zor günlerin bizden uzak olması için,5 ytl olsun 10 ytl olsun,iştirak edelim.
1967_CLUB_ÖZGÜR 23.11.2007, 04:05 burada yazılanlarla kalmasın dusunulenler yapılacak yardımlar...
albina58 24.11.2007, 05:13 İşbankası şubelerinde havale indirimli,ayrıca hesabdan hesaba havale yapıldığında -0- komisyon alınıyor.
Bağış yapmak isteyen arkadaşlara hatırlatma.
Abdullah DuMaN 24.11.2007, 08:55 SAHTE ÜRÜNLER ALMAKTANSA 10 20 30 YTL DAHA KOYUP ORGİNAL ÜRÜNLER ALMAYIZ
Abdullah DuMaN 24.11.2007, 08:56 AYRICA FUTBOLCULARIMIZA BİRAZ FORMA İMZALATILSA DAHA İYİ SATIŞ OLUR AZİZ YILDIRIM CAROLSA BİNLERCE İMZALATTI ŞİMDİ YOK SATIYORLAR
kulübün kedine ait bir forma stamdı yokki istanbulda alalım forma......
albina58 25.11.2007, 05:45 kulübün kedine ait bir forma stamdı yokki istanbulda alalım forma......
Bu konuda bizim dernek olarak bir çalışmamız mevcut,hazırlıkları yapdık,inşallah yılbaşı gibi gerekli mevzuatlarıda yerine getirdikden sonra,kulüp aracılığı ile satışa sunulacakdır.
Bu arada eğer sınav yoğunluğun yoksa,pazar günü okmeydanındaki maç seyrediyoruz proğramı kapsamında buluşmayı ümit ediyorum,zira bjk maçında aşırı soğukdan dolayı tanışma fırsatı bulamamışdık.
albina58 28.11.2007, 04:41 bak hakan gardaş en başta reklam değil gerçekten yardım yapmak lazım yardım yapıp ben bunu yaptım demek değil sağ elin verdiğini sol elin bile bilmemesi lazım
albina58 12.12.2007, 05:54 Gaziantepspor'da futbolcular, alacakları ödenmediği için bugün antrenmana çıkmama kararı aldılar.
Teknik direktör Mesut Bakkal, futbolcuların, birikmiş paralarını alamadıklarını ileri sürerek antrenmana çıkmadıklarını söyledi. Bu duruma çok üzüldüğünü belirten Bakkal, ''Her kulüpte yaşanan sıkıntıları yaşıyoruz. Futbolcularımız, alacaklarının söz verildiği halde ödenmediğini belirterek antrenmana çıkmadılar. Kulüp başkanı İbrahim Kızıl Gaziantep'e gelmediği için görüşme sağlanamadı. Bekleyiş sürüyor. Anlaşma sağlanırsa antrenman yapılabilir'' dedi.
Bugün itibariyle basına düşen haber budur.
Üç-dört yıl evvel kafaya güreşen,avrupa arenasında mücadele hareketi kazanan,tesisleri ile anadoluda parmakla gösterilen bir kulüp,Geldiği nokta,evvela siyasi çıkarlar doğrultusunda içten pazarlanıp,sonra yönetime gelenler tarafından peşkeş çekilen kulübün gözler önünde.
Bundan ders çıkaralım.
Taraftar olarak ders çıkaralım.
Sade vatandaşlar olarak ders çıkaralım.
Lafın sözde olmadığını,
Sorumlu birer, bireyler olarak gösterelim.
TUNA_TNK 13.12.2007, 19:24 bence sivasspor için sms kampanyası başlatılsa çok süper olur herkes sms kampanyası başlasın diyor ama ilgilenen yoktur...
mustafayildiz92 14.12.2007, 13:07 arkadaslar aynen fenerbahcenin yaptığı gibi kurumsallaşmalıyız forma felan gibi seyler birde tribunde cekirdek yemeyelim:mad:
maça çekirdek yemeye deil sivasımızı desteklemeye gelelim...
TUNA_TNK 14.12.2007, 23:48 arkadaslar aynen fenerbahcenin yaptığı gibi kurumsallaşmalıyız forma felan gibi seyler birde tribunde cekirdek yemeyelim:mad:
kardeşim tribünde çekirdek yemek veya yememek problem değil çekirdeği yasaklasak bile taraftarın yine sesi çıkmaz bizim taraftarımızın büyük çoğunluğu böyle eskiden bundan daha fazla destek olurdu sivasspora şimdi neoldu anlayamadım bi eksiklik var....:mad::mad::mad::mad::ma d:
|
|