Orijinalini görmek için tıklayınız : Uygun Büyükanıt ile görüşecek!

semihkilic_58
16.11.2007, 14:09
Sivas'ta faaliyet gösteren 4 Nolu Askeri Dikimevi'nin Milli Savunma Bakanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda 2008 ylılı Mayıs ayında kapatılacak olması kentte tepkilere neden oldu. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yakın ilişki içinde olduğu Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ile görüşerek, tesisin kapatılmaması ricasında bulunacak.

Milli Savunma Bakanlığı zarar ettiği gerekçesi ile Sivas 4 Nolu Askeri Dikimevi'nin kapatılmasını kararlaştırdı. 2008 yılı Mayıs ayında üretimi durdurularak, tesisin İstanbul'a taşınması planlanıyor. Yaklaşık 400 sivil personelin istihdam edildiği dikimevinin kapatılma kararı Sivas'ta çeşitli sivil toplum örgütleri tarafından kınandı. Siyasiler bazında girişimler başlatılırken, devreye Sivasspor Teknik direktörü Bülent Uygun da girdi.

BÜYÜKANIT İLE GÖRÜŞECEK

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ile yakın diyaloğu bulunan Bülent Uygun, fabrikanın Sivas'ta kalması, hatta İstanbul'da bulunan tesislerin de Sivas'a taşınması için ricada bulunacak. Konuyla ilgili DHA'ya konuşan Uygun, "Bu kente sporun yanında sosyal alanlarda da hizmetler vermek, şehrin ekonomisine katkı sağlamak düşüncesindeyiz. Dikimevi Sivas'ın kalbinden biri. Burası kapanırsa 200 fabrika kapanmış gibi olur. Şu anda burasıyla ilgili karar çıkmış durumda. Bu kararı değiştirmek için Genel Kurmay Başkanımız ile bir görüşme yapacağım. Vestel Manisaspor maçında sahada gördüğü atmosferden etkilenerek arayıp bize teşekkür eden bir komutana sahibiz. Cumhuriyet'in temelinin atıldığı bir şehirde böyle bir yerin kapanması kendisini mutlu etmeyecektir." diye konuştu.

21 KASIM'DA GÖRÜŞECEK

Uygun, buranın kapatılması yerine tesislerin daha da büyütülmesi gerektiğini ifade ederek, "İstanbul'daki dikimevi tesislerinin de buraya getirilerek yakaşık 4 bin kişinin çalştığı bir dikimevi oluşturulması düşüncesindeyiz. Paşamıza Sivas'ın orduyu ne kadar sevdiğini belirterek ricalarımı ileteceğim. Bunu başarırsak ne mutlu bize. Valimiz, belediye başkanımız, milletvekillerimizin desteği de söz konusu. Halkımızın da desteği ile birlikte, Sivas'ın makus talihini yenmek adına dikimevini 300 fabrikaya bedel büyüklüğe kavuşturarak, hizmetini sürdürmesini sağlamaya çalışacağız." diye konuştu. Bu arada dikimevinin kapatılmaması için çaba gösteren Harb-İş Serndikasi Şubesi de son umudunu Bülent Uygun'a bağladı. Büyükanıt-Uygun görüşmesinden çıkacak sonuç şimdiden merakla bekleniyor.

1967_DERNEK_NAİL
16.11.2007, 14:20
helal osun bülent hocaya sadece sivassporabaşarısı için çalışmıyor sivas ekonomüsiiçin duyarlılık takdire laik birisi inşallah hocamızın bu istegi paşamız tarafından kobul olurda sivas içinde çok büyük kazanç demekdir

altuntas58
16.11.2007, 14:25
Haydi BÜLENT hoca yap şu güzelliği sivasımıza bağla şu işi eğer bu proje gercekleşirse sivasın 15 sene üst üste şampiyon olması kadar kıymetli olacak 4 bin kişinin calıştığı bir dikim evinin Sivasa gelmesi demek sivassın gercektende makuz talihini yenmesi demek bu işi hala yola koyarsan senin altından heykelini dikeriz bütün dualarımız seninle olacak allahın izniyle hayırlı haberle dönmenizi sabırsızlıkla bekleyeceğiz seni seviyoruz sen bizim sadece hocamız değil hamimizde olacaksın iyiki varsın
BÜLENT UYGUN

özgühertaş
16.11.2007, 14:28
HER ZAMAN SÖYLÜYORUM BÜLENT HOCA SEN YAPMIŞ OLDUGUN HER HAREKET VE DAVRANIŞINLA YİNE KENDİNİ YÜCELTİYORSUN.SEN SİVAS İÇİN BULUNMAZ BİR NİMETSİN ALLAH SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN SİVAS SENİN GİBİ İNSANLARA İHTİYACI VAR.

yigido_furkan
16.11.2007, 16:42
vallaha helal olsun Bülent Hocaya Sivaslı olmamasına ragmen Sivas için elınden gelenı yapıyor

omercoskun
16.11.2007, 16:44
helal olsun Bulent hocaya herşeyiyle sivas için calısıyorrr

aynen katılıyorum sana kardeşim adam sadece spor olarak değil herşeyi ile siwas için çalışıyor..

babayavuz
16.11.2007, 17:01
tek kelimeyle mukemmel bir insasiniz sayin bulent uygun keske bir cok sozde sivasli olanlarda sizin kadar sivasli olsa.

sivas_kangallı
16.11.2007, 17:58
vallaha helal olsun Bülent Hocaya ..siavs için elinden geleni yapıyor..bülent hoca büyüksün.

ceza_tolga_rep
16.11.2007, 18:01
adam sivas için herşeyi yapıyor helal olsun......

sinan-58
16.11.2007, 18:47
işte hoca dediğin boyle olur sadece takım için değil şehir içinde çalışıyor helal olsun sana bulent hoca

İ_N_F_İ_A_L
16.11.2007, 18:49
dikimevi gidiyor buna sessiz kalamayız.6 tane vekil gönderdik nerdeler.milli savunma bakanı kesin konuşmuş gidecek diye yazık değil mi bu şehire zaten yeteri kadar gelişmesin diye çalışıyorlar elde avuçta ne varsa alıyorlar .

iozgur
16.11.2007, 23:23
BENİM ANLAMADIĞIM İSTANBULA GÖÇÜ DURDURMAYA ÇALIŞIYORLAR.PEKİ SİVASTAKİ DİKİM EVİNİN İSTANBULDA NE İŞİ VAR KARDEŞİM.DİKİM EVİNİN İSTANBULA GELMESİ 400 AİLENİN GÖÇ ETMESİDEMEK.YAPMAYIN ALLAH AŞKINA YAZIK GÜNAH YAV.İSTANBULDAKİNİ SİVASA GÖTÜRÜN.İNSAF BUNE PEHRİZ BUNE LAHANA TURŞUSU....

BOUN
17.11.2007, 00:00
dikimevi gidiyor buna sessiz kalamayız.6 tane vekil gönderdik nerdeler.milli savunma bakanı kesin konuşmuş gidecek diye yazık değil mi bu şehire zaten yeteri kadar gelişmesin diye çalışıyorlar elde avuçta ne varsa alıyorlar .

Ben öncelikle Sivas ile ilgili mevzularda Sivaslılardan daha duyarlı davranan Bülent Hoca'yı tebrik ediyorum.

İktidar partisi vekillerine gelince asıl teşebbüsü onlardan beklerdik ancak beyefendilerin kılını kıpırdattıklarına dair en ufak bir haber duymadık maalesef. Bizim sade vatandaş olarak yapcağımız çok fazla şey yok ancak seçim zamanı nasıl utanmadan sıkılmadan ev ev, kahve kahve dolaşıp hangi yüzle oy isteyeceklerini gerçekten çok merak ediyorum!

yigido_bekir
17.11.2007, 00:01
helal olsun sana asker bulent sen gercek sıvaslıdan on kat daha fazla sıvaslısın beeee

zaralım 58
17.11.2007, 00:34
ASKER BÜLO YAPACAĞINI BİLİR RAHAT OLUN

serhatcan
17.11.2007, 01:37
Yaww ARKADAŞLARRR. NE ACI DEĞİLMİİ YADA ÇOK DÜŞÜNDÜÜCÜ. BİZ SİVAS OLARAK 7 MİLLETVEKİLİ GÖNDERDİK ANKARAYA AMA GEL GÖRKİ SİVASSPORUN SİVASLI OLMAYAN TEKNİKDİREKTÖRÜ BİZİM İÇİN MÜCADELE VERİYOR. aAMAAA HALLA DA UYANAMIYORUZZZ. SİVAS HALKI KENDİNE UYANIK DEMESİN. EĞER UYANIK OLSA GÖNDERDİĞİ MİLLETVEKİLLERİNİN YAKASINA YAPIŞIP HEYY BE ADAMM BİZİM DİKİMEVİ TAŞINIYORR SİZ NE YAPIYORSUNUZZ ACİLEN EKMEĞİMİZİN ELİMİZDEN ALINMASINI ENGELLEYİNİZ DEYİP O MİLLETVEKİLLERNE YAPTIRIM UYGULAR. AMA BİZ SİVASLILAR NE YAPIYORUZ O ADAMLARI İLAHLAŞTIRIYORUZ,.YAA BEİM MERAK ETTİĞİM KONU BU GÜREŞCİ İLE MUHSİN YAZICIOĞLUNU HANGİ KRİTERE GÖRE MİLLETVEKİLİ OLARAK GÖNDERDİ SİVAS HALKI.YAA EĞER SİVASLI DİYEYSE ŞİMDİ SİZE BİR SORU O HALDE... BÜLENT UYGUN DİKİMEVİNİN TAŞINMAMASI İÇİN GİRİŞİMLERDE BULUNUYOR. AMA GÜREŞCİ İLE MUHSİN YAZICIOĞLU İSE ORALI BİLE DEĞİL ( BELKİDE HABERLERİ BİLE YOK DİKİMEVİNİN TAŞINMASINDAN.MAALESEF BU GERÇEK )SİZCEEE BÜLENT UYGUN MU GERÇEK SİVASLI,YOKSA GÜREŞCİ MİLLETVEKİLİ YADA MUHSİN YAZICIOĞLUMU GERÇEK SİVASLI.

serhatcan
17.11.2007, 01:43
Ben öncelikle Sivas ile ilgili mevzularda Sivaslılardan daha duyarlı davranan Bülent Hoca'yı tebrik ediyorum.

İktidar partisi vekillerine gelince asıl teşebbüsü onlardan beklerdik ancak beyefendilerin kılını kıpırdattıklarına dair en ufak bir haber duymadık maalesef. Bizim sade vatandaş olarak yapcağımız çok fazla şey yok ancak seçim zamanı nasıl utanmadan sıkılmadan ev ev, kahve kahve dolaşıp hangi yüzle oy isteyeceklerini gerçekten çok merak ediyorum!

yaww kardeşimmm bu yazıları okuyunca kafayı yiyecemm. yavv seçim zamanı deyip gelen adamı gene seçiyorsunuzz. hangi kritere göre seçiyorsunuz,sivaslı olmasından mı yoksa sivasa edeceği hizmetten dolayımı.halla muhsin yazıcıoğlu,güreşci v.s leri omuzlara alıyorsunuz. bunların kriterini söylesene hangi yönde sivasa hizmet ettiler. yaa adamların biliyorum kii dikişmevinin taşındığından da haberleri yok. alın size omuzlara alıpta gönderdiğiniz milletvekilleri işte. ee kyun ne yemek isterse çoban onu verir.

BOUN
17.11.2007, 04:08
yaww kardeşimmm bu yazıları okuyunca kafayı yiyecemm. yavv seçim zamanı deyip gelen adamı gene seçiyorsunuzz. hangi kritere göre seçiyorsunuz,sivaslı olmasından mı yoksa sivasa edeceği hizmetten dolayımı.halla muhsin yazıcıoğlu,güreşci v.s leri omuzlara alıyorsunuz. bunların kriterini söylesene hangi yönde sivasa hizmet ettiler. yaa adamların biliyorum kii dikişmevinin taşındığından da haberleri yok. alın size omuzlara alıpta gönderdiğiniz milletvekilleri işte. ee kyun ne yemek isterse çoban onu verir.

Burda Muhsin Yazıcıoğlu'nu veya başka bir milletvekilini savunmak bana düşmez ancak ben sadece iktidar partisi milletvekillerinin birinci dereceden sorumlu olduklarını söyledim.

Ayrıca Sayın Yazıcıoğlu'na bu kadar takmanın nedenini ben bilemiyorum ancak önyargılı olduğun ifadelerindeki yanlış iddialardan anlaşılıyor. Mesela kendine göre akıl yürütüp dikimevinin taşınmasından haberleri bile olmadığı yalanını uydurmuşsun. Ancak bilmiyorsun ki Sayın Yazıcıoğlu dün mecliste basın toplantısı düzenleyerek bu konuda Sivas'ın hakkını savunmaya çalıştı ve ben kendisini takdir ettim çünkü adam elinden gelen neyse onu yaptı. Benim asıl beklentim Milli Savunma Bakanı fabrikanın kesinlikle kapatılacağını söylerken bizim Sivas iktidar partisi milletvekillerinin mücadele etmesi yönündeydi fakat bu yönde ne yazık ki en ufak bir çaba dahi göremedim! Lütfen konuşurken yanlış ve iftiraya kaçan temelsiz iddialardan uzak duralım...

NİHAT_EKİCİ
17.11.2007, 08:45
BÜLENT HOCA' NIN DÜŞÜNCESİ VE ÇABASI HERTÜRLÜ TAKDİRE DEĞER, KENDİSİNE TÜM SİVASSPOR TARAFTARI VE TÜM SİVASLILAR OLARAK TEŞEKKÜR EDİYORUM. BURADA ASIL GÖREV MİLLETVEKİLLERİMİZE, VALİMİZE, BELEDİYE BAŞKANIMIZA DÜŞÜYOR EĞER ONLARDA BİRAZ GAYRET EDERLERSE SİVASIN CAN DAMARI OLAN DİKİMEVİ SİVASTA KALIR HATTA İSTANBULDAKİ BİLE SİVASA GELEBİLİR, YETERKİ İSTEYELİM VE EMEK VERELİM.

musakaya58
17.11.2007, 12:06
sivas kimliği taşıyan herkes bülent kadar sivaslı olsa sivas izmir olurdu.

musakaya58
17.11.2007, 12:07
eli öpülecek adam bülent hoca helal olsun

serhatcan
17.11.2007, 12:24
Burda Muhsin Yazıcıoğlu'nu veya başka bir milletvekilini savunmak bana düşmez ancak ben sadece iktidar partisi milletvekillerinin birinci dereceden sorumlu olduklarını söyledim.

Ayrıca Sayın Yazıcıoğlu'na bu kadar takmanın nedenini ben bilemiyorum ancak önyargılı olduğun ifadelerindeki yanlış iddialardan anlaşılıyor. Mesela kendine göre akıl yürütüp dikimevinin taşınmasından haberleri bile olmadığı yalanını uydurmuşsun. Ancak bilmiyorsun ki Sayın Yazıcıoğlu dün mecliste basın toplantısı düzenleyerek bu konuda Sivas'ın hakkını savunmaya çalıştı ve ben kendisini takdir ettim çünkü adam elinden gelen neyse onu yaptı. Benim asıl beklentim Milli Savunma Bakanı fabrikanın kesinlikle kapatılacağını söylerken bizim Sivas iktidar partisi milletvekillerinin mücadele etmesi yönündeydi fakat bu yönde ne yazık ki en ufak bir çaba dahi göremedim! Lütfen konuşurken yanlış ve iftiraya kaçan temelsiz iddialardan uzak duralım...
Arkadaşım ben muhsin yazıcıoğlunu örnek gösterirken onun sivasta büyük oy potansiyeliyle seçilmesinden dolayı söyledim. Gerçekleri görmemek için ne kadarda kendimizi zorluyoruz. Yaww halla anlayamadınızmı, yıllardır muhsin yazıcıoğşuyla yatıp muhsin yazıcıoğluyla kalkıyor sivas ama reel olarak sivas için şunu yaptı deyin ben kellemi vereyim. yıllardır sivaslılar uyutularak ekmeği elinden alınıyor,işyerleri taşını9yor ama belli insanlar çıkıp vay bu böyle olmaz yok böyle gitmez diyorlar ama icraat yok,çünkü icraat yapacak kapasiteleri yok bunu halaa anlayamadınızmı. bir denizli bir konya bir kayseri sanaayide ilerlerken gelişirken gel görki türküyenin göbeğindeki konum olarak en önemli şehir oln sivas hallaa geri kalmış ve bu milletvekili bu yöneticiler sayesinde ilerleme kaydedilmemiş. işsizlik hat safhada. sadece reel olarak muhsin yazıcıoğlu sivasa bunu yaptı deyin ben kellemi vereyim.Birde güreşci birini milletvekili olarak ankaraya gönderdi bu sivas halkı. kafayı yiyecem yaa bu insanı hangi kriterlere göre gönderdi,sosyal potansiyeli,kültürel potansiyeli,siyasii potansiyeli nedir bu güreşcinin. sadece sivaslı olmasımı. işte biz objektif düşünceden yoksun tutucu yaklaşımla hep geri kalacağız ve bu kaçınılmaz.

1967_DERNEK_NAİL
17.11.2007, 12:37
Arkadaşım ben muhsin yazıcıoğlunu örnek gösterirken onun sivasta büyük oy potansiyeliyle seçilmesinden dolayı söyledim. Gerçekleri görmemek için ne kadarda kendimizi zorluyoruz. Yaww halla anlayamadınızmı, yıllardır muhsin yazıcıoğşuyla yatıp muhsin yazıcıoğluyla kalkıyor sivas ama reel olarak sivas için şunu yaptı deyin ben kellemi vereyim. yıllardır sivaslılar uyutularak ekmeği elinden alınıyor,işyerleri taşını9yor ama belli insanlar çıkıp vay bu böyle olmaz yok böyle gitmez diyorlar ama icraat yok,çünkü icraat yapacak kapasiteleri yok bunu halaa anlayamadınızmı. bir denizli bir konya bir kayseri sanaayide ilerlerken gelişirken gel görki türküyenin göbeğindeki konum olarak en önemli şehir oln sivas hallaa geri kalmış ve bu milletvekili bu yöneticiler sayesinde ilerleme kaydedilmemiş. işsizlik hat safhada. sadece reel olarak muhsin yazıcıoğlu sivasa bunu yaptı deyin ben kellemi vereyim.Birde güreşci birini milletvekili olarak ankaraya gönderdi bu sivas halkı. kafayı yiyecem yaa bu insanı hangi kriterlere göre gönderdi,sosyal potansiyeli,kültürel potansiyeli,siyasii potansiyeli nedir bu güreşcinin. sadece sivaslı olmasımı. işte biz objektif düşünceden yoksun tutucu yaklaşımla hep geri kalacağız ve bu kaçınılmaz.

kardeş iyi sölüyorsun güzel sölüyorsunda hangisine yapmışda burda muhsin başkanı sölüyorsun bırakın artık nebiliyorsun siyasilerin bukonuda girişim yapmadıklarını buraya A VEYA B şöledir böledir muhabetini yapmayalım

serhatcan
17.11.2007, 12:48
kardeş iyi sölüyorsun güzel sölüyorsunda hangisine yapmışda burda muhsin başkanı sölüyorsun bırakın artık nebiliyorsun siyasilerin bukonuda girişim yapmadıklarını buraya A VEYA B şöledir böledir muhabetini yapmayalım

Yaa kardeşşşşş anlamadınız sanırım. sorun sadece muhsin yazıcıoğlu sorunu değil. Abdüllatif şener bey den başka sivasa şu kişi şunu yaptı diyebiliyormusunuz. bana deyin yaa. muhsin yazıcı oğlu sivas halkı için şunu yaptı deyin. lütfrn 1 örnek verin. sivas yararı için sivas halkı için şunu yaptı deyin. Ve ben sadece bir kişiyi konuşmuyorum genel olarak konuşuyorum. Muhsin yazıcıoğlu büyük oy potansiyeliyle seçildiği için onu örnek gösterdim. Sende bana de ki evet muhsin yazıcı oğlu sivas için şunu yaptı de .

serhatcan
17.11.2007, 12:53

Kaedeşş şunu düşün yeterr. Ankaraya gönderdiğiniz kişilermi daha çok saygı görüyor,istekleri karşılanıyor, söylemleri dikkate alınıyor,S.vassporun hocası sivaslı olmayan bülent uygun mu daha çok saygı görüyor,söylemleri dikkate alınıyor. Bunu irdele yeter. kimleri gönderdiğinizin hesabını kendi kendinize yapın.

1967_DERNEK_NAİL
17.11.2007, 13:30
Kaedeşş şunu düşün yeterr. Ankaraya gönderdiğiniz kişilermi daha çok saygı görüyor,istekleri karşılanıyor, söylemleri dikkate alınıyor,S.vassporun hocası sivaslı olmayan bülent uygun mu daha çok saygı görüyor,söylemleri dikkate alınıyor. Bunu irdele yeter. kimleri gönderdiğinizin hesabını kendi kendinize yapın.

demeki bu sivashalkı muhsin başkanın sadece kaşına gözüne aldanıpda oyveriyor bunusadece sivasta sen algılıyorsnda sivasta başka kim sebilmiyor valla bıravosana

serhatcan
17.11.2007, 14:00
yawww demogoji yapmayı bırak. ben sana sadece şunu sordum. bana 1 tane örnek ver. muhsin yazıcıoğlu sivas ve sivaslılar için şunu yaptı de.

1967_DERNEK_NAİL
17.11.2007, 14:46
yawww demogoji yapmayı bırak. ben sana sadece şunu sordum. bana 1 tane örnek ver. muhsin yazıcıoğlu sivas ve sivaslılar için şunu yaptı de.

nedemogojisiyapacagım sana demeki bişiler yapıyorki bumemeleket için halkda onu seçiyor hala neden anlamak istemiyorsun bunu anlamışdegilim bukonuda kapansın istersen

İ_N_F_İ_A_L
17.11.2007, 18:31
6 tane vekil var onları ilgilendirmiyor mu bu konu sadece hocamız bu işin peşine düşüyor.sivasımız zaten kendi yağıyla kavrulan bir şehir herkesin taşım altına elini koyması lazım.

emresengul58
17.11.2007, 18:48
Haydi BÜLENT hoca yap şu güzelliği sivasımıza bağla şu işi eğer bu proje gercekleşirse sivasın 15 sene üst üste şampiyon olması kadar kıymetli olacak 4 bin kişinin calıştığı bir dikim evinin Sivasa gelmesi demek sivassın gercektende makuz talihini yenmesi demek bu işi hala yola koyarsan senin altından heykelini dikeriz bütün dualarımız seninle olacak allahın izniyle hayırlı haberle dönmenizi sabırsızlıkla bekleyeceğiz seni seviyoruz sen bizim sadece hocamız değil hamimizde olacaksın iyiki varsın
BÜLENT UYGUN

ALTINA İMZAMI ATARIM...:D:D:D:D:D:D

Divriği58-
17.11.2007, 19:53
bülent hoca dan allah razı olsun sivaslı kendi kendine sahip çıkmıyo bütün sorunlarıda bülent hoca mı çözecek sivasda aylak aylak dolaşanlara oy verenlere yuh olsun

kızılelmalım
17.11.2007, 23:11
BÜLENT HOCAM SADECE SİVASSPORUMUZUN HOCASI DEĞİL SİVASIMIZIN ÖNEMLİ BİR ŞAHSİYETİDİR,KENDİSİNİN SİVASLI OLMAMASI ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN DURUŞU, VERDİĞİ MÜCADELE CAMİAYA SAHİP ÇIKMASI KAMUOYUNA HEP OLUMLU MESAJLAR VERMESİDİR.DİLERİM DAHA UZUN YILLAR CAMİAMIZA HİZMET VERSİN BİZLERE DÜŞEN GÖREVSE BUNDAN SONRA BAŞLIYOR HER SİVASLININ ARTIK BİRİNCİ TAKIMI SİVAS SPOR OLMALI STADLARDA İNTERNET ORTAMINDA YAZILI VE GÖRSEL BASINDA SESİMİZİ DUYURMALIYIZ HER SİVASLI MAÇLARA GİTSİN GİTMESİN KONBİNE BİLET ALMASIDIR.

Ss--58--Ss
18.11.2007, 00:02
Helal olsun bülent hocaya Sivas için elinden geleni yapıyor.

sinan-58
18.11.2007, 00:12
Yaa kardeşşşşş anlamadınız sanırım. sorun sadece muhsin yazıcıoğlu sorunu değil. Abdüllatif şener bey den başka sivasa şu kişi şunu yaptı diyebiliyormusunuz. bana deyin yaa. muhsin yazıcı oğlu sivas halkı için şunu yaptı deyin. lütfrn 1 örnek verin. sivas yararı için sivas halkı için şunu yaptı deyin. Ve ben sadece bir kişiyi konuşmuyorum genel olarak konuşuyorum. Muhsin yazıcıoğlu büyük oy potansiyeliyle seçildiği için onu örnek gösterdim. Sende bana de ki evet muhsin yazıcı oğlu sivas için şunu yaptı de .

muhsin yazıcıoğlu mert durust olduğu için seçiliyor ama şu ana kadar doğruyu soylemek lazım abdullatif şener kadar sivasa yardımı dokunan milletvekili yok ama sivaslılarda onun arasının kotu olduğu partiye oy vererek abdullatif şenere yamuk yaptı burda amacım siyaset yapmak değil sadece olanları anlatmak en buyuk bulent hoca

superglam
18.11.2007, 20:41
Ya arkadaşlar Kayseride Hava İkmal Bakım Merkezi, Ağır Bakım Fabrikası var.. Allahını seven çıksın açıklasın buralar karmı ediyor.. hangi askeri fabrika kar ediyor.. Sivasın varı yoğu bir dikimevi oda bir bölümü Kayseriden taşındı.. Yazıktır günahtır şu sivasın başka neyi varki gözünü ona diktiler bırakın gerekiyorsa zarar etsin bu bir istihtam meselesi.. Sivas az bir parça Sivasspor ile atılım yaptı onuda mahvetmeyin.. Hatta sivasa nasıl yatırım yapılır onu düşünelim.. İşadamlarımızı Sivasa para yardımı yerine istihtam açmaları için çalışalım..

Umarım büyüklerimiz haklı tepkimizi duyarlar.. teşekkür ederim..

1967_DERNEK_MUSTAFA
19.11.2007, 23:23
sivas esnefının kasasına para gireceği yerlerde çalışanlardan geliyo örnek verirsek köy hizmetleri askeriye vede dikim evi bu kurumlarda çalışanlar diğer esnaflarının kasasına para girmesini sağlıyo zaten askeriyemiz bundan kaç sene önce gönderildi sivasta ekonomi yönünden büyük bir düşüklük yaşandı şimdide dkim evi giderse her şey birmiş olur o zaman bende şunu derimonu götürün bunu götürün bu memleketin insanı nerden para kazanacak nerden ekmey yiyecek madem herşey sivastan gidiyo şunuda yağsınlar bari 58 plakalı kenti haritadan silsinler böyle bir şehir olmasın o zaman bu şehre garezi olanlar hep böyle yapıyo özür dileyerek şunu söyleyeceğim her şeyi sivastan alıp götürecekseniz bari sivas şehrini kürdistan haritasına hediye edin oranın şehri olsun

Yigido_Burak
19.11.2007, 23:50
Helal Be Bület Hoca Sanada ßu Yakısır.Bitanesin Her Ne Kadar Sivasli oLmasanda Seni De Artıq Sivasli Göruoruz Hocam Bitanesin

semihkilic_58
21.11.2007, 14:05
bülent hoca bugun gorusecek tı hayırlısıı ne sonuc cıkacak merak edıyorum dogrusu

altuntas58
21.11.2007, 15:49
Bülent hoca bu gün genel kurmay başkanı ile rendevüsü vardı acaba dikim evi işini bağladımı çok merak ediyorum inşallah dikim evinin istanbula taşınma işi durdurulmuştur haberi olan varsa bizleride haberdar etsin