Orijinalini görmek için tıklayınız : YETER.... BİRLEŞİN ARTIK...
bortecine 21.11.2007, 16:43 Arkadaslar merhaba...
Yıllardır sivasspormuzu takip ediyorum. zaman zaman maclarınada gidİyorum. Ama sivassporumuz hak ettiği desteği hiç bir zaman bizlerden bulamamıştır.
Burdan sivasta olan tüm guruplara 1967 DERNEĞİ MERKEZ TAYFA ÇILGINLAR CÜSKKB ismini unuttuğum tüm gruplar'a sesleniyorum !!! artık BİRLEŞİN.
Şampiyonluğa giderken takımımız, sizler hala birbirinizle rekabet içerisine giriyorsunuz. Bu kimseye bişey kazandırmıyor. Unutmayın'ki sivas ve sivasspor hepimizin. Bir birimize destek çıkarak herşeyin üstesinden geliriz.
ŞAMPİYONLUK İÇİN BİR OLMA ZAMANI YİĞİDOLAR
NAUGHTYBOY58 21.11.2007, 16:51 Ya Kardeşim Allah Aşkına ßulunduğunuz Yerden Soyleyip Durmayın ßunları ßirleşin dıosunuz Ama ßurdaki Durumu qÖz Onune Almadan Yorum Yapıosunuz Kimin Ne Tawır Aldığından Haberiniz Yok ßize Kim Destek Werıoda ßiz ßirleşelim Kim ßize Yol qÖsterio Şunu Şole Yapın Dıor Halimizi Hatrımızı Soranmı War Herkes Kendi Çapında ßişeyler Yapmaya Calışıor Sırf Takımı İçin Ama Nereye Kadar ßizde ßirleşmeyi İstıoyoruz Ama Pat Deyince Olmuyor ßu İşler ßeyler...!!!
bortecine 21.11.2007, 16:56 Ne yapmak lazım birleşmeniz için. Geçen kasımpaşa macında koskoca stadda sadece 40 kadar kasımpaşalınn davul seslerini duyduk hali ile orda izleyenlerde bunu duymuştur. Amac ne ? Sivassporun başarısı değil mi? EVET ise ne olursa olsun taraftar gruplarının onde gelenleri bir araya gelip yiğidolar altında birleşmeli kısır çekişmelere son verin artık...
İnşallah dedin gibi olurda tüm sivaslılar bir olur.
sivaslıbaki 21.11.2007, 17:32 ya sivasspor ancak 1. 2. olacakki taraftar birleşsin.yoksa taraftar birkeşmeeeeez.sivasspor maçlarına taraftarlar gitmezse sivasspor manisa gibi olur.
SİVASSPORA TARAFTAR LAZIM!!!
yigidomustafa58 21.11.2007, 17:45 bence tek bir grup altında toplananalım ve bu ayrı grupların isimlerinden oluşan bir grup kurulabilir...(ama Sivas daki durumu bilmiyorum tavır falan yanlış bir şey varsa kusura bakmayın)
sinan-58 21.11.2007, 17:55 ben bu konuyu kaç kere dile getirdim ama artık usandım bu taraftar grupları birleşmez 30-40 kişilik rakıp taraftar gelir bağrır gider bu boyle devam eder birleşeceklerini hiç zannetmiyorum
Arkadaşlar bence bu kararı Sivastaki arkadaşlara bırakalım. Olayların içerisinde bizzat kendileri yer aldığından en iyi kararıda kendileri verecektir.
Buradan birleşmesinler dediğim çıkmasın. Elbetteki birleşildiği takdirde herşey çok daha güzel olur.
altuntas58 21.11.2007, 18:05 Şimdi birlik ve beraberlik zamanı takım zirvede oynuyor biz hala birleşmenin yollarını arayoruz ne diyelim hakkımızdan hayırlısı
sinan-58 21.11.2007, 18:21 Arkadaşlar bence bu kararı Sivastaki arkadaşlara bırakalım. Olayların içerisinde bizzat kendileri yer aldığından en iyi kararıda kendileri verecektir.
Buradan birleşmesinler dediğim çıkmasın. Elbetteki birleşildiği takdirde herşey çok daha güzel olur.
gunay abi çok haklısın ama birleşmiyorlarsa statta seslerini çıkartmalılar rakıp taraftar gelince onları susturmalılar zaten onlar 1000-1500 kişilik gruplar olsa biz birleşin demeyiz ama hepsi 10-15 er kişilik gruplar birleşmezlerse statta sesleri çıkmaz takımımıza destek olamazlar
izmirliyigido 21.11.2007, 18:23 Bence birleşme hukuksal statüde değil, tribünde birlik için birleşme olmalıdır. Bu da kağıt üzerinde olmaz. Grupların Tribün liderleri maçtan 1 gün önce bir araya gelecek, oturup adam gibi konuşacaklar. Saha da ortak hareket etmek için işaret dili kullanacaklar. Ve birde hepsinin başında bir abi LİDER, abi AMİĞO olacak, onun işaretiyle önceden çalışılmış, tezahüratlar, marşlar, şarkılar ve hareketler yapılacak.
Yoksa birleşin kardeşim demeyle olmaz bu işler. Tribünde 40-50 kişilik bir grubu idare edemezken 10 binlerce taraftarı nasıl idare edeceksin?. Ancak bu şekilde yapılırsa beraber hareket edilir. Haksız mıyım?
.
Bencede BIRLESSINLER!!! Taraftar sayisi nekadarki zaten?
Bir lesin buyuk bi grup OLUN.. STaddda Sesiniz Cikar En azindan..
Zaten Cogu Kez Televizyon ' da veriyor maci..Millet Bakinca Desinler OOO Sivassporun taraftarlari Atesli felan diye..
Saygilar,
58-GeNÇLik-58 21.11.2007, 19:16 bende katılıyorum bırlesmeye ıstersek carsı grubu gıbı olabılırız ama neden olmasın kımse olamaz dıyor ama hepımız bırlesmemız lazım ama ıns ılerde olurr Suna bakın bjk nın carsısı var ama takım dene bır sey yok ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
Ss--58--Ss 21.11.2007, 19:52 bencede artık birleşmeleri lazım şampiyonluğa oynayan bir takımın taraftarı ayrı ayrı gruplardan olmamalı.
yusuf_yusuf 21.11.2007, 20:36 İnşallah dedin gibi olurda tüm sivaslılar bir olur.
omercoskun 21.11.2007, 22:35 Arkadaşlar bence bu kararı Sivastaki arkadaşlara bırakalım. Olayların içerisinde bizzat kendileri yer aldığından en iyi kararıda kendileri verecektir.
senin yorumuna katılıyorum kardeşim ama ellerini çabuk tutup biran önce birleşseler takım için çok faydalı olur tirübünleri yönlendirecek olan onlar ne kadar kalabalık olursa o kadar etkin olurlar . öyle diilmi sizcede ne dersiniz...
gardasin.58 21.11.2007, 22:55 Gardaslar Hedef ayni, yol ayni ama ayni yolda hedefe giderken kol kola omuz omuza gidecegimiz yerde ayri ayri gidiyoruz tabiki sivasda olanlarin verecegi bir karar bizlerde sadece fikirlerimizi soyluyoruz hepimiz ayni takimin basarisi icin ugrasiyoruz.
saygilarimla
yusuf sahin. DK.
serhatcan 21.11.2007, 23:36 ARKADAŞLARR. size bir anımı anlatayım. ben im arabam arızalnadı amasyada 40 ytl ye yaptırsın. ama adamın suçu değil ben yanlış tarif ettim bi yere kaynak yaptı.. sonra sivasa gittim dedim ki yaa şu kaynağu al şuradan yap dedim. sadece kaynak haaa. adam benden 40 ytl istemesin mi:)))) de gelde sivaslının sişvasa verdiği zararı düşün. dedim ki bir sivaslı olarak yavvv hakkaten demekki sivas bundan dolayı hep geride hep hor görülüyor,hep öcü gübü görülüyor. kendi kendinme içimden yaa ben birdaha sivaslıdan mal alırsamm,sivaslıya iş yaptırırsam dünya alen beni eşek bilsin dedim ( içimden tabii ) .. ee de gelinde birleşin haa. yavvv siz 200.000 nüfüslu bir şehir kendi kendinizi moka batırıyorsunzu.. kendi kendiniziş kazıklıyorsunuz,kendi hemşerilerinizden alışveriş yapmıyorsunuz. nasıl birleşilecek. haa bide istanbuldan arkadaşlarım sivasa gittikleri zaman alışveriş yaptıkları zaman. yaww serhat amma kaba esnafu-ınız var bee,hem kazıkcıı hemde müşteriye nasıl davranılşacağını bilmiyorlar çok kabalar diyorlar
GeCeKoNDu_58 21.11.2007, 23:50 BENDE GRUPLARIN BİRLEŞME TARAFTARIYIM YETER ARTIK SİVASA SAĞLAM Bİ GRUP KURULSUN VE ORGANİZASYONLAR BİRLİKTE YAPILSIN
muhsin koçak 22.11.2007, 03:18 gunay abi çok haklısın ama birleşmiyorlarsa statta seslerini çıkartmalılar rakıp taraftar gelince onları susturmalılar zaten onlar 1000-1500 kişilik gruplar olsa biz birleşin demeyiz ama hepsi 10-15 er kişilik gruplar birleşmezlerse statta sesleri çıkmaz takımımıza destek olamazlar
kardeşimizin söylediklerine kulak verin.birleşin birleşin diyoruzda ben ortada grup göremiyorum birleşecek veya benim gruptan anladığım farklı bir şey;öyle üç beş kişi bir araya gelince grup olunuyorsa eğer o zaman çarşı ne,genç fenerbahçeliler ne,ultraaslanlar ne,tatangalar ne,farozlar ne,...biri bana izah etsin.kendinizi kandırmayı bırakın artık.
albina58 22.11.2007, 04:33 :rolleyes:Türklerle yunalılar bir araya gelmez.
Kurdunan kuzu bir araya gelmez.
Maalesef iki hemşerimiz bir araya gelmez.:confused:
Abdullah DuMaN 22.11.2007, 07:45 BENCE DE EĞER OLURSA GRUPLAR BİRLEŞSİN DAHA İYİ OLUR VE TEK İSİM ALTINDA BİRLEŞİLSİN
zaralım 58 22.11.2007, 07:48 BÜLENT HOCA BU KONUDA ÇOK GÜZEL VE OTURAKLI BİR YORUM YAPMIŞTI BİZİM 15 BİN SEYİRCİMİZ VAR TARAFTAR SAYISI İSE 15 DEDİ VARMI ÖTESİ
birgün buda olacak inşallah sivaslının en büyük dostu yine kendisi...
Del Piero 23.11.2007, 16:39 :rolleyes:Türklerle yunalılar bir araya gelmez.
Kurdunan kuzu bir araya gelmez.
Maalesef iki hemşerimiz bir araya gelmez.:confused:
ehueheuheu okuyunca baya güldüm
maalesef bu doğru :mad:
sivas_kangallı 23.11.2007, 17:16 birleşseler çok güsel olur ama karar kendilerine bağlı..
kayseri macında ufakta olsa bir birliktelik olacak bu güzel adım.
bortecine 29.11.2007, 13:07 Demekki istenildği zaman oluyormuş.Eğer bunda benim azda olsa katkım varsa çok mutlu olurum. Teşekkürler sivasta yaşayan yiğidolar.
yeniçeriler tekrar dönerse çılgınlarla birleşsin süper olur stad inler
Yeniçeriler gelirse onlar yeter bu stada...
babacann 01.12.2007, 17:11 meraba arkadaşlar size samimi bi itirafta bulunayımmı,ben stada girdiğim zaman gözlerim ilk olarak o çılgın gurupları arıyor onlar da olmasa halimiz harap.biz onların sayısını nasıl artırırız onu düşünelim.
BİR ELİN NESİ İKİ ELİN SESİ
HAYDİ BÜYÜK SİVAS
BİR YÜREK BİR SES
KIRMIZI BEYAZ ÜÇ YILDIZ
SİVAS ***
bortecine 04.12.2007, 10:17 Birleşin dedik iyi birleştinizde, ankarada pek sesiniz çıkmadı? mac bitiminde anca sesiniz çıktı oda birilerine küfür ederek kendinize yakıştırdınızmı merak ettim?
Tarftarın birleşmesi güzeldi ankarada canlı görmüş olduk.
omercoskun 05.12.2007, 23:31 Tarftarın birleşmesi güzeldi ankarada canlı görmüş olduk.
evet ankarada biraz birleşir gibi oldu nasıl canlandı tribün canlı canlı şahit olduk halbuki trübünde onlar bile diyor böyle ayrı gayrı durmak bize yakışmıyo diye inşallah devamıda gelir birlik beraberlik içinde sivasımız el ele haydi yiğidolar bütünlük.
Birlikten kuvvet doğar,
Birlik olmak,aynı davaya beraber baş koymak,hem yapılan işde hemde ortak hedefe ulaşmada başarının yarısını teşkil eder.
Ayrı kulvarda,ayrı isimlerle hayat idame ettirilebilir ancak,aynı ortamda yani trübündeki ortak hareket,sloganların karşılıklı trübünlerde bir koro halinde söylenmesi,takım için güftelerin karşılıklı sola halinde söylenmesi,evvela futbolcularımıza,sonra kulüp heyetine daha sonrada bu işleri yapan seyirci gurublarımıza ayrı bir keyif verir.
Yapılan işden keyif almak gibisi yokdur.
bortecine 07.12.2007, 08:30 Birlikten kuvvet doğar,
Birlik olmak,aynı davaya beraber baş koymak,hem yapılan işde hemde ortak hedefe ulaşmada başarının yarısını teşkil eder.
Ayrı kulvarda,ayrı isimlerle hayat idame ettirilebilir ancak,aynı ortamda yani trübündeki ortak hareket,sloganların karşılıklı trübünlerde bir koro halinde söylenmesi,takım için güftelerin karşılıklı sola halinde söylenmesi,evvela futbolcularımıza,sonra kulüp heyetine daha sonrada bu işleri yapan seyirci gurublarımıza ayrı bir keyif verir.
Yapılan işden keyif almak gibisi yokdur.
Ama o dediğin bizde yok birleşmeninde lafta kaldığını gördük. Kısır çekişmeler değişik çıkarlar ve varsa orta bir rant bu tüm grubları cezb ediyor. Özelikle sivastaki grupların gidişini iyi görmediğim gibi biz sivaslılarıda Sivasta iyi temsil etmediğini düşünüyorum.
yigidolar06 07.12.2007, 09:34 bende katılıyorum bırlesmeye ıstersek carsı grubu gıbı olabılırız ama neden olmasın kımse olamaz dıyor ama hepımız bırlesmemız lazım ama ıns ılerde olurr Suna bakın bjk nın carsısı var ama takım dene bır sey yok ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNBEŞİKTAŞ LI TARAFTARLAR BEŞİKTAŞIN ÖNÜNE GEÇMİŞTİR BEŞİKTAŞ DENİNÇE AKLA ÇARŞI GELİYOR NEDEN KAYBETTİKLERİ ORTADA İKEN ÖRNEK ALINACAK BİR DURUM. TAKIMI İYİ DESTEKLEMEK LAZIM. BİRDE GERÇEK ŞU 40 YIL İNSANLAR BU GÜNLERİ GÖRMEK İÇİN BEKLEMİŞLER BU İNSANLARIN YAŞI 40 YAŞIN ÜZERİ BU TARAFTAR TOPLULUĞUNA AYAK UYDURULMALI ÇEKİRDEKTE ÇİTLESELER
yigidolar06 07.12.2007, 09:36 ÇEKİRDEK ÇİTLEYEN TARAFTARLARLA MAÇ İZLİYORUZ GEREKİRSE SİZLERLE UYUM İÇİNDE TEZARUHATA KATILIRIZ ANKARA ASAŞ STADINDA OLDUĞU GİBİ
zaralım 58 07.12.2007, 09:37 biran önce seyirci değil taraftar kitlesi oluşturmamız lazım
Abdullah DuMaN 07.12.2007, 09:42 NEDEN BİRLEŞMİYORSUNUZ ACABA BARİ SEBEBİNİ SÖLEYİN
ofgurleyuk78 07.12.2007, 10:34 "Birlikten Kuvvet doğar" sözünü herkes bilir. Elbette bizimkiler de biliyor ama kendilerinin de bir bildiği var herhalde. Ben diyorum ki; Bildiklerinizi bir kenara koyun biraz da toplumun sesine kulak verin. Hepinizi çok seviyorum. Selam ve saygılar.
TUNA_TNK 07.12.2007, 11:28 arkadaşlar bu yorum yapan kişiler bi grup kursa 4 eylül yıkılır vallahi........
merkez_ismail 07.12.2007, 11:37 arkadaşlar bu yorum yapan kişiler bi grup kursa 4 eylül yıkılır vallahi........
olum tuna sacmalama yaa ... cogu ıstanbuldan felan dan fılandan bız burda 2 grup olarak bırlestık 1967dernek-Merkeztayfa olarak aa dıger gruplar bırlesmek ıstemıyorr kımseyı sılah zorluyla yanımıza alamayız ama gelmekm ısteyen herkese kapımız acık
Yigido58_NL 07.12.2007, 13:43 Bir arkadasinda yazdigi gibi.1000-1500 kisilik gruplar olsa kimsenin sesi cikmaz birlesin birlesin diye,ama gruplarin hepsi 10ar 20ser kisilik gruplar.Yine isminiz ayri olsun macta hepiniz ayni yerde toplanin ayni tezahurati yapin yeter,macta birlik olunda gerisi onemli degil,amac ne,Sivassporumuza destek degilmi ee ne bekliyorsunuz ozaman birlesin.ben Hollandada yasiyorum takim tutmayan arkadaslar vardi onlarin hepsi Sivassporlu oldu kimisi karadenizli,kimisi egeli.Ama biz kendi iccimizde birturlu birlik olamiyoruz.
ne diyeyim hayirlisi olsun insallah birlesirsinizde Turkiye taraftar gorur.
cenk5821 07.12.2007, 13:52 herkes sivassporu destekliyo zaten birlesme cok daha anlamli we mantikli olurrrr
serhankaburcuk 07.12.2007, 16:16 Birleşmek için gerekli çabalarımızı devamlı yapıyorduk ve artık sonuca ulaştık.Tribünlerin en iyi 2 grubu artık bundan sonra yan yana olacaktır.1967 ve Merkez Tayfa...Bazı kişiler ve gruplar halen birleşmemek için çaba harcıyorlar onlarada hiçbir şey demiyoruz.Kapımız herkese açıktır.Tribünde hiçbir ayrım gözetilmeyecektir.Deplasmanlar ada artık beraber gidilecektir.Lütfen bundan sonra yapıcı şeyler yazalım kimseye kırıcı olmayalım.Biz aramızdan bozguncuları temizledik Bundan sonra yapan olursada el birliği ile temizlemeye devam edecğiz...
SAYGILARIMLA...
evt olsun geartık bütün gruplar birleşsin özel tribünleri riye kalanlarde kçekirdeklerini çıtlasınki im bağırıyo kim çekirdek yiyor belli olsun...:)
Del Piero 07.12.2007, 16:22 Birleşmek için gerekli çabalarımızı devamlı yapıyorduk ve artık sonuca ulaştık.Tribünlerin en iyi 2 grubu artık bundan sonra yan yana olacaktır.1967 ve Merkez Tayfa...Bazı kişiler ve gruplar halen birleşmemek için çaba harcıyorlar onlarada hiçbir şey demiyoruz.Kapımız herkese açıktır.Tribünde hiçbir ayrım gözetilmeyecektir.Deplasmanlar ada artık beraber gidilecektir.Lütfen bundan sonra yapıcı şeyler yazalım kimseye kırıcı olmayalım.Biz aramızdan bozguncuları temizledik Bundan sonra yapan olursada el birliği ile temizlemeye devam edecğiz...
SAYGILARIMLA...
evet bu birleşme güzel.. ama maratyonda yer almalılar ve acilen sponsor bulmalısınız abi yoksa en son kayseri maçında olduğu gibi maratoda sadece çıt çıt çekirdek sesleri gelecek acil maratona geçmelisiniz
yigidolar06 08.12.2007, 13:40 Arkadaslar merhaba...
Yıllardır sivasspormuzu takip ediyorum. zaman zaman maclarınada gidİyorum. Ama sivassporumuz hak ettiği desteği hiç bir zaman bizlerden bulamamıştır.
Burdan sivasta olan tüm guruplara 1967 DERNEĞİ MERKEZ TAYFA ÇILGINLAR CÜSKKB ismini unuttuğum tüm gruplar'a sesleniyorum !!! artık BİRLEŞİN.
Şampiyonluğa giderken takımımız, sizler hala birbirinizle rekabet içerisine giriyorsunuz. Bu kimseye bişey kazandırmıyor. Unutmayın'ki sivas ve sivasspor hepimizin. Bir birimize destek çıkarak herşeyin üstesinden geliriz.
ŞAMPİYONLUK İÇİN BİR OLMA ZAMANI YİĞİDOLARYA BİRLEŞİN YADA BİRLEŞİN DERNEK ETRAFINDA GERÇEK TARAFTAR OLUN
altuntas58 08.12.2007, 14:06 Birleşmek için gerekli çabalarımızı devamlı yapıyorduk ve artık sonuca ulaştık.Tribünlerin en iyi 2 grubu artık bundan sonra yan yana olacaktır.1967 ve Merkez Tayfa...Bazı kişiler ve gruplar halen birleşmemek için çaba harcıyorlar onlarada hiçbir şey demiyoruz.Kapımız herkese açıktır.Tribünde hiçbir ayrım gözetilmeyecektir.Deplasmanlar ada artık beraber gidilecektir.Lütfen bundan sonra yapıcı şeyler yazalım kimseye kırıcı olmayalım.Biz aramızdan bozguncuları temizledik Bundan sonra yapan olursada el birliği ile temizlemeye devam edecğiz...
SAYGILARIMLA...
sivassporun menfatleri için sivasımız için ne gerekiyorsa iki grup yapmış bun ilk adımlarını atmışlar inşllah bundan sonra kalan guruplarda birliğe katılırlar tek ses tek yürek olurlar
yeniceri_can 08.12.2007, 14:08 EFSANELER DONER HIKAYELER BİTER!!
bekleyın gelıyoruz!!!!
bortecine 10.12.2007, 14:48 olum tuna sacmalama yaa ... cogu ıstanbuldan felan dan fılandan bız burda 2 grup olarak bırlestık 1967dernek-Merkeztayfa olarak aa dıger gruplar bırlesmek ıstemıyorr kımseyı sılah zorluyla yanımıza alamayız ama gelmekm ısteyen herkese kapımız acık
Eğer sizlerin birleşmiş haliniz buysa ben bişey demiyorum.
Dünkü denizli macındada sessiz sedasız mac izlediniz Allahtan Denizlili kimse yoktuda kimsenin sesi gelmedi ekranlara.:mad:
bortecine 10.12.2007, 14:50 EFSANELER DONER HIKAYELER BİTER!!
bekleyın gelıyoruz!!!!
bu efsana kim?
hangi hikayeler bitiyor?
merak ettim neyi göreceğiz?
BIZDE AYRI GAYRI OLMAZ GARDASLAR HEP DESTEK TAM DESTEK BIZIM PAROLAMIZ OLMALI HERSEY GÜZEL BIR SIVASSPOR ICIN HAYDI TÜM SIVASLILAR EL ELE HERKES TRIBÜNE OLEY OLEY OLEY OLEY SAMPIYON SIVAS
bekir reis 10.12.2007, 15:20 en yakın zamanda birleşmeleri dileğiyle denizli maçındaki görüntü iğrençti özellikle cüsk ayağa düşürmüş işi on kişi bağırıyo on kişideöne çıkmış liderlik yapıyo
kaç haftadır tartışılıo bu konu artık birleşsin merkez tayfa yeniçeriler çılgınlar58...
muhsin koçak 10.12.2007, 15:33 arkadaşlar bu yorum yapan kişiler bi grup kursa 4 eylül yıkılır vallahi........
onada gerek yok o kadar çok grup ismi var ki her gruttan bir kişi alınarak yeni bir grup oluştursak acaip bir grup oluşur valaaha.
onada gerek yok o kadar çok grup ismi var ki her gruttan bir kişi alınarak yeni bir grup oluştursak acaip bir grup oluşur valaaha.
Valla cok haklisin gardasim...
Her gecen gun 10-15 kisi ben bir grubum diyerek ortaya cikiyor.
Gun kisisel cikar gunu d egil . Sivasspor a destek zamanidir..
Ilk yari boyunca cok seyircinin geldigi bir deplasman takimi gormedik Sivasta ..
Ama ikinci yari Trabzon cilginlar Bjk carsi fenerbahce gfb galatasaray ultraaslan gelecek...
O zaman anlasilacak iste.. Tribunun onemi...
Valla cok haklisin gardasim...
Her gecen gun 10-15 kisi ben bir grubum diyerek ortaya cikiyor.
Gun kisisel cikar gunu d egil . Sivasspor a destek zamanidir..
Ilk yari boyunca cok seyircinin geldigi bir deplasman takimi gormedik Sivasta ..
Ama ikinci yari Trabzon cilginlar Bjk carsi fenerbahce gfb galatasaray ultraaslan gelecek...
O zaman anlasilacak iste.. Tribunun onemi...
geleceği varsa göreceğide vardır gelsinler onlarda bu serimize iştirak etsinler heç fena olmaz :D
EFSANELER DONER HIKAYELER BİTER!!
bekleyın gelıyoruz!!!!
Evet Efsaneler Dönecek ama Hikayeler Daha Farklı Birsekilde devam edecektir...........
Söylemiştik gün qelir devran döner Ama ne olursa olsun Hesaplar sorulmadan Biz yok olmayız....
TUNA_TNK 13.12.2007, 16:30 ARKADAŞLAR 4 EYLÜL ANCAK YENİÇERİLER GİBİ BİR GRUP GELİRSE SÜPER OLUR YOKSA
4 EYLÜL HEP SESSİZ KALIR,
SİVASIMIZA GELMİŞ EN HARİKA GRUP YENİÇERİLERDi ONLARIDA YÖNETİM KÜSDÜRDÜ :(
TEK GRUP YENİÇERİ,
HİKAYE GERİSİ...
yeniceri_can 15.12.2007, 16:36 Evet Efsaneler Dönecek ama Hikayeler Daha Farklı Birsekilde devam edecektir...........
Söylemiştik gün qelir devran döner Ama ne olursa olsun Hesaplar sorulmadan Biz yok olmayız....
yakındır.sadece az bir zaman kaldı.
GLoBe-Y-Gençlik 15.12.2007, 16:38 her zaman ısterızz olumune sıvassporluyuzz destegımızı esırgemeyız
GLoBe-Y-Gençlik 15.12.2007, 16:51 arkadaslar bızım taraftarlara ıhtıyacımız var gruplar halınde yurumuyor ısyanımız sonsuz lutfen bırlesınn bjk-gs-gb-trbgıbı takımların ıse bırer taraftarları var bızım nıye olmasınn mılletı bız degıl onlar bızı ızlesınn her maca gıdıyozz en fazla 15 adamlarla ses cıkmasını beklıyooz lutfenn kulak verın vede bırlesın
bortecine 11.01.2008, 12:44 Trabzon macında görecem sizleri yiğidolar.
babacann 11.01.2008, 12:57 maça gelen rakip taraftarı susturmak sadece bu grupların işi olmamalı,geride kalan taraftarlar ne yapıyor,nemi yapıyor çekirdek çıtlıyo,sigara içiyor başka ! gol olursa golllll diye bağırıyor gerisi yok.Arkadaşlar guruplardan önce taraftarımız birleşsin toplu halde beş dakika destek olamıyoruz takımımıza,eğer takımı her zaman gruplar desteklesin diye beklersek vay halimize.takım ikinci ligdeyken bundan fazla taraftarımız vardı ne oldu anlamadım,yoksa biz başarıyı hak etmiyormuyuz.
blueways 11.01.2008, 13:05 valla gençler eskiden ne yeniçeri ne çılgınlar vardı bildiğim tek bişey vardı tüm taraftara yiğido dendiği idi bizi böyle böldüler sporada siyaset karıştırıyolar
CÜSSKB-Ecem618 11.01.2008, 13:54 birleşme konusunda neden bu kadar ısrarcı davranılıyor? böyle sivas daha renkli, daha heycanlı herşey.. birbirimize destek olarak, saygı duyarak, yapılan güzellikleri tebrik ederek takımımıza destek olmalıyız...bütün takımların farklı gurupları var ve böylede olmalı... sonuçta bütün sesler tek bir takım için birleşiyor..
Trabzonluyuzbiz 11.01.2008, 15:07 güç olan çıkacak diğer grupları susturcak bu birkez olcak sonra herkes o grubupla beraber çoşacak bu heryerde böledir.. böle konuşarak bu iş olmuyor..
Aynı soRun tüm takımLarda var...
O sorun birtek beşiktaşta yok açık konuşmak gerekir..
hepsi çarşı adı altınad toopLanıyoo
gardasin.58 11.01.2008, 16:21 Liderlikse liderlik sivasspor takim olarak ilk yariyi lider olarak kapatti önemli olan bundan sonrasi orada tutunmak.
taraftar derneklere gelince neyin ayrimciligini yapiyorlar anlamis degilim herkesin amaci ayni neyi paylasamiyorlar bilmiyorum bu ayrimcilik SIVASSPORA ZARAR VERIR HABERINIZ OLSUN.
ts macındada gördük birlik olundumu herşey daha güzel olur...
gerektiği yerde tezahurat gerekli yerde ıslık tepki...
istenildimi olduğunu gösteriyor...
yüreğinize sağlık.
trabzonspor maçında seyirci çok iyi...
sinan-58 18.01.2008, 13:31 sivasta şu anda tam anlamıyla gerçek bir grup yok 15-20 kişi ile grup olunmuyor malesef ne 67gtd ne çılgınlar ne merkez nede geri dönen yeniçeri hepsi tam bir grup olamıyor ama artık gerçek bir grup istiyoruz yeni gelecek olan gençlik yiğido grubunu bilmiyorum ama diğerlerinin sesi statta zor duyuluyor grup olunca dışarıdan kimseye gerek kalmadan grup olmalı söylenecek besteleri grupta herkes bilmeli ama şimdi öyle birşey yok grubun yarısı bağrıyor yarısı bağırmıyor yarısı birşey söyluyor yarısı başka birşey söylüyor ama artık bunlardan usandık biz eski yeniçeriyi eski çılgınları ve onlar gibi stadı inletecek gruplar istiyoruz
site yönetimi lütfen bu konuyu silmeeeeeeeee
merkez-apo 18.01.2008, 13:55 kardeş güzel bir konu açmışın ama Yeniçeriler'den bahsetmişsin geçen hafta ilk maçımızdı havada baya bi soğuktu.millet soğuktan bağıramadı yeniçeri bu değil izlemeye devam edin
bortecine 18.01.2008, 14:01 Türk futbolunun kurtulması için anadoludan şampiyon çıkması gerekir, Bunuda sivasspordan başkası yapamaz. Görülüyorki sivasta özelikle taraftar grupları bugun hala çok zayıf. Sivasta ileri gelen türbün önderleri artık buna el atması gerekiyor.
Yarın bir gün iç içte geçmeden bir yapılanma şart.
saygılarımla.
HaSiVasLıM58 18.01.2008, 14:01 Öncelikle Konu ve yazında silinebilecek bir ne Argo Ne bir Aşağılıcı nede Kırıcı Ne hüsümet Göremiyorum ve Kim olursa olsun Kişisel nedenlerlede bu tür yazıları silmeye hakkı yoktur olamazda..!!Evet bunu kimseler inkar edemez Sivas'ta gelmiş geçmiş en büyük taraftar YENİÇERİ'dir ve kaale alıncak değerde bir kitlesi Sivas'a okumaya gelen Yurdun değişik bölümlerinden Yörelerinden İnsanlardı..Ama Şuraya Dikkat edin Lütfen..!!(Yurdun değişik yörelerinden)Yeniçeri Yapıcıdı Sivas Sivasspor Sevgisini Aşılamayı çok ii biliyor adeta sanaata dökmüşdü bu işi;Aralarında Bir disiplin vardı Bağırmayacak Adamı aralarına Almazlardı;Sloganları Şudu Biz sesimizi sahada unuttuk!!Yırtılırcasına susmaksızın Taparcasına bir değer uğruna Sivasspor a Aşık şefkatlı kollara alıp Süper Lig yolunu açmak istiyorlardı...Vede En büyük sille Cefa Vefa Binbir yokluklar altında ne yüzlerce imkansızlıklar altında burlara Süper Lige Getiren Şu Anki Şampiyonluk Mücadelesi veren Takımı Yiğidoyu Gördüler ve Başardılar... Belki ozaman hayaldi;Bizler ve onlar için;Bazıları Piskopat;Bazıları;Hapçı;Bazıla rı Kabadayı;Bazıları Organize Örgüt dedi Ama onlar bunu bu Lafları haketmedi 2 ve 3 Lig de beraber bağırdık beraber sesimizi sahada bıraktık..Yeniçeri Yukarıda belirttiğim Maddelerden ziyade birbirine Çok tutkundu..!!Hangi Taraftar bugüne kadar Deplesmana gittiğinde Rahat Rahat Sivasspor formasıyla gezdi belkide gezdi ama onlar kadar rahat..?Çünkü Hep bir yürektiler hepsi Sivas'Lıya Sivasspor a Aşıktı....Evet Yeniçeri Ahmet Yeniçeri Sinan La Konya Deplesmanında uzun uzun görüşdük Yeniçeri Trübün Lideriyle..Dönmek istediklerini Ve İnadına daha güçlü olacaklarını eskidende daha fazla sayı ile daha çok güzelliklere imza atacaklarını beyan etti...İnanın Bursa TEXAS'I Ankara GECEKONDUSU Konya NALÇACISI da hayrandı o zamanlar yeniçeriye ama size kesin bir şey söyleyim pek yakında izleyin ve görün...
sinan-58 18.01.2008, 14:02 kardeş güzel bir konu açmışın ama Yeniçeriler'den bahsetmişsin geçen hafta ilk maçımızdı havada baya bi soğuktu.millet soğuktan bağıramadı yeniçeri bu değil izlemeye devam edin
ben geçen haftaki yeniçeri için bunları söyledim 2. ligdeki yeniçeri için değil ama geçen hafta ne pankart ne davul nede bağıracak adam inş. eski yeniçeri döner
HaSiVasLıM58 18.01.2008, 14:05 22.05.2005
Yiğidolar bugünü görmek için tam 38 yıl bekledi
Gülden AYDIN
Şehir kırmızı-beyaza kesmiş. Caddeler, meydan ve sokaklar kırmızı-beyaz bayrak ve pankartlarla donanmış. Sivasspor, kuruluşundan 38 yıl sonra Süper Lig’e çıktı çünkü.
Hem de 2. Lig A Kategorisi’nde 71 puanla Vestel Manisaspor ve Kayseri Erciyesspor’u geride bırakıp lig birincisi olarak. Sivaslılar, geçmişin kötü izlerini de, ekonomik sıkıntıyı da Sivasspor’la aşacaklarına inanıyor. 17 Eylül 1967’de Kayserispor maçında ölen 42, 2 Temmuz 1993’te Madımak Oteli’inde yakılan 37 kişinin yasını ve utancını Sivasspor aracılığıyla hafızalardan silmek istiyor.
ESNAFIN UMUDU FUTBOL TURİZMİ
Futbolcu ve taraftara ‘Yiğido’ deniyor Sivas’ta. Esnaf umudunu futbol turizmine bağlamış. Beş yıldızlı otellerin bir an önce açılması, konaklama ihtiyacının karşılanması için harekete geçilmesini bekliyor. Spor mağazalarında Sivasspor formaları leblebi çekirdek gibi satılıyor. Futbola en ufak ilgi duymayan yaşlılar, kadın erkek demeden varsa yoksa Sivasspor, diyor. Yoksul Anadolu şehri Sivas, 4 Eylül 1919’dan (Sivas Kongresi) sonra ikinci kez olumlu bir olaya ev sahipliği yapmanın gururunu duyuyor. Rastgele hangi Sivaslı’ya yaklaşıp Sivasspor dediysek, hepsinin yüzünde güller açıyor. Mecnun Otyakmaz-Sedat Peker akrabalığı kimsenin umurunda değil. Fikret Ünsal, Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Anadolu gazetesinin sahibi ve yazar. Aynı zamanda Sivasspor’un basın sözcüsü. Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın sanıldığı gibi Sedat Peker’in eniştesi olmadığını, Sedat Peker’in ağabeyi Atila Peker’in Otyakmaz’ın kız kardeşiyle evli olduğunu söylüyor. Kamuoyundaki yanlış bilginin düzeltilmesini istiyor.
Sivasspor da Sivas gibi bütçe yönünden fakir. Kayseri Erciyesspor ve Vestel Manisaspor’a laf etmeden geçmiyorlar. ‘Bizim arkamızda holdingler yok. Bileğimizin hakkıyla şampiyon olup Süper Lig’e çıktık.’ Eski Sivas Valisi Lütfullah Bilgin, Sivasspor için muhteşem bir tesis yaptırmış. Ankara yolu üzerinde göz alabildiğine uzanan arazide çim sahalar ve yönetim binası da bulunuyor. Tenis sahaları da bitmek üzere. Antrenman yapılan sahanın çevresi kırmızı-beyaz brandalarla çevrilmiş ki, kışın dondurucu rüzgarını kessin. Kışın balta ve kazmalarla zemindeki buzları kırdıktan sonra antrenman başlıyormuş.
Takımın bir yıldır teknik direktörlüğünü yapan İsmail Kartal (44) nam-ı diğer Arap İsmail, uzun görüşmelerden sonra salı gecesi Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz’la anlaştı ve Sivasspor’da bir yıl daha kalması kesinleşti. ‘Dünyanın en büyük hocalarının yanında yardımcı olarak çalıştım. Otto Bariç, Löw, Lazaroni, Pereria... Bugüne kadar elde ettiğim bilgileri ve kendimi sınamak için Sivasspor’un teklifini kabul ettim. Sonuç ortada...’ Kulüp yönetimi ve futbolcular, mütevazı bütçeye rağmen hocanın titizliği ve disipliniyle mucize yarattığında hemfikirler. ‘38 yıl bekledik, bu yıl şampiyon olarak Süper Lig’e çıktık.’
İŞTE TAKIM
Teknik Direktör: İsmail Kartal
Kaleciler: Yavuz Eraydın, Akın Vardar
Defans: Can Arat, Hakan Turan, Hayrettin Yerlikaya, Kadir Demirel, Timur Yanyalı, Mehmet Hakkı Hocaoğlu
Orta Saha: Ertuğrul Aslan, İlhan Ummak, Mahmut Hoşgiz, Serdar Uçgan, Serkan Erçetin, Yasir Elmacı, Murat Akkan
Forvet: Gökhan Bozkaya, Muhammed Ali Kurtuluş, Çetin Limanoğlu, Ufuk Ateş, Mehmet Yıldız
İŞTE TARAFTAR
Kırmızı ölüm olsun beyaz aşkımız herkese nasip olmaz Sivaslıyız biz
Sivas Atatürk Üniversitesi’ndeki Sivasspor taraftarları, 1992’de Yeniçeri Grubu adıyla bir kulüp kurmuşlar. 500 fanatik Yeniçeri var. Liselerde ve Anadolu Üniversitesi’nde de grupları var. Dernekleşmeyi, üniversite radyosu kurmayı düşünüyorlar. ‘*********************’ adında internet sitesi kurmuşlar. ‘Sivas’ın aydınlık yüzünü simgelediği için’ maçlarda beyaz forma giyiyorlar. Neden Yeniçeri adını aldıklarına gelince. ‘İsyanın simgesi. Tribünlerde yenilik ve devrim için’ diyorlar.
Kulübün kız üyelerine ‘Angel’ (İngilizce’de melek anlamında) diyorlar. Yeniçeriler, Sivasspor taraftarlarının lokomotifi. Tribünleri yönetiyor, slogan ve şarkıları belirliyorlar. Kampus’ta son bestelerini söylüyorlar: Sevdamız uğruna çok can verdik biz / Kırmızı ölüm olsun / Beyaz aşkımız / Herkese nasip olmaz / Sivaslıyız biz.
Yeniçeri lideri Aykut Vural, ‘Siyasi bir yönümüz yok’ diyor. Meriç Çaşkurlu da tribünü eğittiklerini söylüyor. ‘Taraftara yakışan kalite için çalışıyoruz.’
Liseli Yeniçeri Eren Demir, deplasman takımlarının memnun ayrılmasını sağladıklarını anlatıyor. ‘Çiçeklerle karşıladık. Hocalar teşekkür edip gittiler. Kardeşçe maçlar oldu. Büyük statlarda seyircimizi kontrol ettik.’
ANGEL ASLIHAN
(Tıp Fak. 5. sınıf): Sivasspor hak etmişti. Olması gereken oldu. Takımını bu kadar destekleyen başka halk göremezsiniz. Yeni sezonda da maçlara gideceğiz. Kadınlar olunca küfür de olmuyor.
ANGEL BEYHAN
(Tıp Fak. 5. sınıf): Takımımız bu sene güzel günler yaşattı. Yeni sezon da başarılarla geçecek. Umarım yine centilmence maçları izleriz.
MUHAMMET TOPÇU
(Coğrafya öğretmeni): Unutulmuş şehir Türkiye’nin gündemine geldi. Sivasspor, Sivas’ın umut kapısı. Gençler için futbol, esnaf için ticaret demek. Manchester, Liverpool, Barcelona’dan sonra dördüncü büyük biz olacağız.
İSMAİL KARTAL (44, Teknik Direktör)
Alevi, Sünni Kürt, Türk el ele verdi
Sarıyer ve Gaziantep’ten sonra 11 yıl FB’de oynadı. Denizli’ye kiralandıktan sonra döndü, ‘94-95 sezonunda jübile yaptı. Daum’un yardımcısıydı: ‘Sivasspor’a Aziz Yıldırım’ın izniyle geldim. Başarımızda en büyük pay futbolcularımızın. Başarının birkaç ay içinde heba olmasını istemiyorum. Önce iyi bir planlama, iyi bir bütçe gerekiyor. Süper Lig’de ses getirecek iyi takım oluşturmalıyız. ‘Önce başlayalım, sonra bakarız’ dersek, medya ve seyircide güvensizlik oluşursa geç kalırız. Sivasspor taraftarı ve şehriyle lige renk katacak. Anadolu’nun yükselen yıldızıyız. Bunu iyi değerlendirmeliyiz. Kaybedecek bir günümüz yok. Transferler ve oyuncuların sezona gönül rahatlığıyla başlaması için 5 Ağustos’a kadar sıcak para lazım. Sivas sanayi şehri değil. Halk fakir. Tek mutluluğu, Sivasspor. Alevi, Sünni, Kürt, Türk el ele verdi. Süper Lig’de kalıcı olursak Sivas’ın ekonomisi canlanacak, önyargılar yok olacak. Takımımızda güzel olan, sıfır borcunun olması. Yönetimi tebrik etmek lazım.’
MECNUN OTYAKMAZ (40, Kulüp Başkanı)
Sivasspor Sivas’ın asgari müştereği
Otyakmaz, geçtiğimiz günlerde ikinci kez başkan seçildi: ’Bir yılda iyi yönetim, iyi teknik heyet ve iyi futbolculardan kurulu takım oluşturduk ve semeresini aldık. Takıma faydalı olacağına inandığımız futbolcularımızı muhafaza ettik. Yollarımızı ayırdığımız iyi futbolcular da vardı. Transfer yapmak için kadronun bir kısmını boşaltmak zorunda kaldık. Şampiyonluğu başardığımıza göre takviyelerimiz isabetli olmuş. Altyapıya ağırlık verip Anadolu ve Sivas’taki gençleri değerlendirmeyi düşünüyoruz. Sivasspor, Sivas’ın asgari müştereği. Bu Sivas’ı en iyi biçimde temsil edip tanıtacağız. Centilmen taraftarı olan Denizli’yi örnek alacağız.’
MUHAMMED ALİ (29)
Hakan Şükür hayranıyım
İki yıldır Sivasspor’da. Takımdaki lakabı, Mami. Rizespor’dan geldi. Sezonda 20 gol attı. Doğma büyüme Belçikalı: ’Sakarya ve Rize’yle lige çıkmıştım. Üçüncü kez yaşıyorum. Büyük takımlara gol atmak çok güzel. GS’liyim, Hakan Şükür’e hayranım. Seneye Sivaslılar her yerde bizi desteklesin. Onlara çok ihtiyacımız olacak. Kalıcı olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.’
HAYRETTİN YERLİKAYA (24, kaptan)
Kayseri ve Madımak olayını sileceğiz
Takım arkadaşları Hayrettin’e ‘Ze Roberto’ diyor. Sivas doğumlu. Altı yıldır profesyonel. Sivas Çimentospor’dan geldi.
‘Futbola başlarken başarılı olup Süper Lig takımlarından birine geçmeyi hedefliyordum. Sivas’ta oynadım, iyi bir yer yaptım, kaptan oldum. En iyi başarılara imza atmak istiyorum. Sivaslı olunca daha fazla sorumluluk düşüyor. Sivas’ın imajını düzeltme görevi, bizi daha kontrollü kılıyor. Kayseri ve Madımak olayını sileceğiz.’
ERTUĞRUL ASLAN (25)
Hayallerim büyüdü
Takımdaki lakabı ‘CC’. Sivas doğumlu. Sekiz yıldır profesyonel. Kayserispor’dan üç sezon önce geldi: ‘Üç yıldır Süper Lig’i kovalıyorduk. İki kez kapıdan döndük. Sezon başında oluşturulan kadro ve yönetimden anlamıştım başaracağımızı. Klasik olacak ama kelimeler yetmiyor gerçekten. 38 yıl önce kurulan bir takımdayım ve Sivaslıyım. Müthiş bir haz. Hayallerim de, hedeflerim de büyüdü. Süper Lig, farklı bir vitrin. Herkes izliyor. Bir gol on kez gösteriliyor. Birey birey çok üstün takımlar var. Çok da para kazanıyorlar. Ama biz takımız. Futbol takım oyunu ve takım ritmini yakaladık.’
GÖKHAN BOZKAYA (24)
Kızlar artık sevmiyor çünkü evlendim
Takımdaki adı ‘Pascal Nouma’. Almanya doğumlu. 12 yıldır futbolcu. Fenerbahçe Paf ve A Takımı’nda oynadı. 11 kez milli forma giydi. Sivasspor’da birinci yılı: ’Sivas’ta çok seviliyorum. Benim için beste yapıldı: Almanya’da doğdun, Sivaslı oldun / Helal olsun sana / Gökhan Bozkaya... Ama kızlar artık sevmiyor. Çünkü altı aydır evliyim. Yeni sezonda da buradayım. Başka takım düşünmüyorum. Hasta FB’liyim ama FB’ye karşı oynamak istiyorum. Beni göndermelerini hırs yaptım. Seneye herkes beni konuşacak. İki ay sonra doğacak olan oğlumun Sivaslı olması çok güzel.’
http://www.youtube.com/watch?v=eIqiisSrSsY
http://www.youtube.com/watch?v=oJDZ3m3mDvU <-----< Bakın haksızmıyım
HaSiVasLıM58 18.01.2008, 14:11 http://www.izlesene.com/video/spor-sivasspor-yeniceriler/209663
SenSetik 18.01.2008, 14:17 birgün bizimde bursaspor veya sakaryaspor gibi taraftarımız olabilirmi acaba? stada gelen herkesin takımı desteklediği...
Grup değil bir bütün olduğu??
EyüphanAydın 18.01.2008, 14:21 BENCEDE SİVASSPORDA ÇOK GRUP VAR AMA HEPSİNİN BİR YERDE TOPLANMASINI İSTİYORUZ.NASIL BEŞİKTAŞIN ÇARŞISI NASIL GALATASARAYIN ULTRASLANI NASIL FENERBAHÇENİN GFBLİLER BİZİMDE TEK ADIMIZ OLSUN ONUN HEDEFİNDE GİDELİM...
sinan-58 18.01.2008, 14:25 BENCEDE SİVASSPORDA ÇOK GRUP VAR AMA HEPSİNİN BİR YERDE TOPLANMASINI İSTİYORUZ.NASIL BEŞİKTAŞIN ÇARŞISI NASIL GALATASARAYIN ULTRASLANI NASIL FENERBAHÇENİN GFBLİLER BİZİMDE TEK ADIMIZ OLSUN ONUN HEDEFİNDE GİDELİM...
tek bir grup olması çok zor fb gs bjk dede birçok grrp var ama öne çıkanlar var bizdede 2. ligde çok güzeldi çılgınlar ve yeniçeriler vardı stadı inletiyorlardı ama şimdi grupların sesleri duyulmuyor 10 tane grubumuz olacağına sesi duyulabilecek 2-3 tane olsun
merkez-apo 18.01.2008, 14:29 ben geçen haftaki yeniçeri için bunları söyledim 2. ligdeki yeniçeri için değil ama geçen hafta ne pankart ne davul nede bağıracak adam inş. eski yeniçeri döner
kardeş her yerdeyiz yeniçeriler yazan parkartımız vardı geçen maçta güvenlik astırmadı..geçen hafta iyi değildik kötüde değildik ama bundan sonra eskişsi gibi olacağızz...yeniçerileri bilmeyen yoktu konya deplasmanından dönerken polisler bile sizin yeniçeriler nerde diye soruyorsa bu gurup sahte bir gurup değildir gerçek bir sivasspor gurubudur anadoluda yeniçeri ismini duymayan taraftar pek nadirdir
sinan-58 18.01.2008, 14:32 kardeş her yerdeyiz yeniçeriler yazan parkartımız vardı geçen maçta güvenlik astırmadı..geçen hafta iyi değildik kötüde değildik ama bundan sonra eskişsi gibi olacağızz...yeniçerileri bilmeyen yoktu konya deplasmanından dönerken polisler bile sizin yeniçeriler nerde diye soruyorsa bu gurup sahte bir gurup değildir gerçek bir sivasspor gurubudur anadoluda yeniçeri ismini duymayan taraftar pek nadirdir
ya bu ne biçim uygulama kendi stadında pankartını asamıyon trabzonlular asmıştı biz asamıyoruz bu nasıl uygulama
Abdullah DuMaN 18.01.2008, 14:49 SİVASIMIZIN 4,5 TANE GRUPU VAR BU GRUPLAR BİRLEŞMELİMİ SİZCE
1- EVET BİRLEŞMELİ
2- HAYIR BİRLEŞMESİN (BU GRUPLAR AYNEN DEVAM ETSİN)
evet kurulmalı.daha çok taraftar grubu o kadar fazla destek...:)
izmirliyiğido35 18.01.2008, 14:52 NE GEREĞİ VAR GRUPLARA
HEPİNİZ BİRARAYA GELİP DESTEKLEYİN SANKİ
NA AYRIM YAPIYORSUNUZ
GÜZEL GRUPLARDA 3-5 KİŞİLERLE OLMAZ O ZAMAN KALABALIK OLACAK
Abdullah DuMaN 18.01.2008, 14:59 BENCE TÜM GRUPLAR 1 AD ALTINDA BİRLEŞMELİ
antitoksidan 18.01.2008, 15:00 evet kurulmalı.daha çok taraftar grubu o kadar fazla destek...:)
arkadaşa aynen katılıyorum ne kadar destek o kadar taraftar
izmirliyiğido35 18.01.2008, 15:02 YANİ TEK YÜREK OLALIM
......................
Abdullah DuMaN 18.01.2008, 15:07 YANİ TEK YÜREK OLALIM
......................
BENDE AYNE BU ARKADAŞA KATILIYORUM................. GRUPLAR BİRLEŞSİN
sivas_kangallı 18.01.2008, 15:10 EVET BİRLEŞMELİ
......................
balili_58_06 18.01.2008, 15:17 NE GEREĞİ VAR GRUPLARA
HEPİNİZ BİRARAYA GELİP DESTEKLEYİN SANKİ
NA AYRIM YAPIYORSUNUZ
GÜZEL GRUPLARDA 3-5 KİŞİLERLE OLMAZ O ZAMAN KALABALIK OLACAK
bencede yeni bir gruba gerek yok mesela gsliler gibi ultraslan grubu gibi diğer gruplar gibi tek bütün olup yeni isim koymalılar herkes birleşsin derim ben
sinan-58 18.01.2008, 15:31 arkadaşlar fb maçından önce bir çözum lutfen fb taraftarının gelip burada 90 dk stadı inletip hatta biz başkanımıza tezahürat yapmasını içime yediremiyorum lütfen onların sesi bu maçta duyulması sadece onların değil sivasa gelen hiçbir rakip taraftarın sesi duyulmasın
sivas_kangallı 18.01.2008, 15:42 bence bütün gruplar birleşmeli en iyisi bu..........
bence bütün gruplar birleşmeli en iyisi bu..........
sivasspor için en iyisi bu olacaktır ama bunun için taraftar grup başkanlarının çalışması gerek..
sinan-58 18.01.2008, 18:17 lütfen ilgi gösterelim....................
YiğidoGençlik 18.01.2008, 18:22 az kaldı sabredin Yiğido Gençlik geliyorrr..
az kaldı sabredin Yiğido Gençlik geliyorrr..
kardeş gelmeyin...gidin...merkez var çılgınlar var 67 derneği var onlardan birinin yanına geçin...sivasın buna ihtiyacı var
HaSiVasLıM58 18.01.2008, 20:23 az kaldı sabredin Yiğido Gençlik geliyorrr..
Grup dediğin birlik olur bütünlük içinde olur adam satmaz yürek işidir aşk heyecan işidir sevgi saygı işidir yarın olimpiyata ben akrabalarımla amcaoğlu dayıoğlu teyzeoğlu bacanak kayınçolar ile geleceğim 1 Transporter+1 Transit+Taxi sayımız 30 gibi bizdemi grup olalım?Elbetteki hayır Ama Güçlü bir grup un yanında yada azda olsa güç katmak sayımızı çoğaltmak için bir birleşme en mantıklısı ..Arkadaşım 10-20 kişi ile grup olmaz Grup nasılmı olur..?Her gün bir yaptığın güne nazaran ilerleme kaydetmekler 'Her maçta yeni üyeler Trübüne katmakla ve daha onlarcası...
burak_baykal 18.01.2008, 20:31 İNŞALLAH İSTEDİĞİNİZ BİR GRUP OLUŞTURURSUNUZ.
o kadar grup ne gerek var, tek yada bilemedin iki grup olsun yeter. BJK carsiyi alin örnek adamlar bakin sanki tek yürekten bagriyorlar (masallah) sahsen hayranim onlara insallah bizimkilerde bir gun öyle olurlar. birde buras var tabiki.
sinan-58 19.01.2008, 08:30 Grup dediğin birlik olur bütünlük içinde olur adam satmaz yürek işidir aşk heyecan işidir sevgi saygı işidir yarın olimpiyata ben akrabalarımla amcaoğlu dayıoğlu teyzeoğlu bacanak kayınçolar ile geleceğim 1 Transporter+1 Transit+Taxi sayımız 30 gibi bizdemi grup olalım?Elbetteki hayır Ama Güçlü bir grup un yanında yada azda olsa güç katmak sayımızı çoğaltmak için bir birleşme en mantıklısı ..Arkadaşım 10-20 kişi ile grup olmaz Grup nasılmı olur..?Her gün bir yaptığın güne nazaran ilerleme kaydetmekler 'Her maçta yeni üyeler Trübüne katmakla ve daha onlarcası...
.............................. .............................. ..
yigido_furkan 19.01.2008, 08:44 aslinda bizde potansiyel varda bir birliktelik saglanamiyor yoksa butun dernekler toplansa 300 400 kisi olunsa takimi desteklese mukemmel olur ama oyle olmuo 20 25 kisi grup kuruluo macta 5 dk bagrio sonra ses cikmio sorun burda yani
GrP_GARDAŞLAR 19.01.2008, 09:33 herkez kendinin haklı olduğunu düşünüyor.sorunlarımızı toplanıp tartışıp bir çözüme bağlıyamıyoruz.bu kadar insan ve olayların dışındaki bağırmayan taraftar bile ''bu ne ya,la gardaş nasıl bağırıyorsunuz, birlikde bağırınsana''gibi sesleri çok duymaya başladık.birleşmenin kaçınılmaz olduğunu artık herkes kabullenmeli ve artık mevcut grupların liderleri ve kendini taraftar olarak gören sivasspor un iğiliğini isteyen herkes birleşme çağrısına cevap vermeli ve artık eski isimleri unutup yeni bir yüz ve yeni bir oluşumla birlik ve beraberlik ruhunu oluşturması gerektiğine inanıyorum.ayrıca tek bir vucut olunduğu zaman avantajları ve kolaylıklarıda görmemiz mümkün.havuz sistemi oluşturularak tek bir kalemden organizasyonlar ve yaptırımlar daha güçlenir.mesela bir grup yapacağı işi destek bulmaya çalışırken bir sponsara ihtiyaç duyar bunu aşabilmesi için şehrin çeşitli esnaf ve iş adamlarından yardım ister bunun karşılığında ise muhatap olunan kişi ''okadar çosunuzki biz hepinizin isteklerine karşılık bulamayız hepinize yardımcı olamayız''gibi bahanelerle yardımcı olmakdan çaçınır.bunu aşabilmek adına birlikdeki görevli kişiler vasıtası ile bağlantıya geçilen muhataplardan en az istenen desteğin yarısını alması birliğin hedefine ulaşmasında yardımcı olacağına inanıyorum.ayrıca bi düşünün bazı ürünlerin ve birliğin kendi ürünlerinin birlik tarafından temin edilmesi de ayrıca birlik için bir gelir kaynağı saylayacaktır.bunun örneklerini diğer güçlü takım taraftarından görebiliriz.sonuç olarak birliğin taraftar açısından çok faydası olacağına ve daha güçlü olacağına inanıyorum.umarım bu önerilerim kaale alınır.ve bu oluşumda yer almak isterim.ayrıca mensubu olduğum grubun faaliyetlerini durdurmasındaki amaç da bu yöndedir.oluşabilecek kayırsız şartsız ikinci bir isim olmaksızın bir oluşumada maddi manevi destekde bulunacağımıza ve ölürcesine trübünde üzerimeze düşeni yapacağımıza söz verdik.
GrP_GARDAŞLAR 19.01.2008, 16:41 .............................. ..................
YiğidoGençlik 19.01.2008, 18:43 herkez kendinin haklı olduğunu düşünüyor.sorunlarımızı toplanıp tartışıp bir çözüme bağlıyamıyoruz.bu kadar insan ve olayların dışındaki bağırmayan taraftar bile ''bu ne ya,la gardaş nasıl bağırıyorsunuz, birlikde bağırınsana''gibi sesleri çok duymaya başladık.birleşmenin kaçınılmaz olduğunu artık herkes kabullenmeli ve artık mevcut grupların liderleri ve kendini taraftar olarak gören sivasspor un iğiliğini isteyen herkes birleşme çağrısına cevap vermeli ve artık eski isimleri unutup yeni bir yüz ve yeni bir oluşumla birlik ve beraberlik ruhunu oluşturması gerektiğine inanıyorum.ayrıca tek bir vucut olunduğu zaman avantajları ve kolaylıklarıda görmemiz mümkün.havuz sistemi oluşturularak tek bir kalemden organizasyonlar ve yaptırımlar daha güçlenir.mesela bir grup yapacağı işi destek bulmaya çalışırken bir sponsara ihtiyaç duyar bunu aşabilmesi için şehrin çeşitli esnaf ve iş adamlarından yardım ister bunun karşılığında ise muhatap olunan kişi ''okadar çosunuzki biz hepinizin isteklerine karşılık bulamayız hepinize yardımcı olamayız''gibi bahanelerle yardımcı olmakdan çaçınır.bunu aşabilmek adına birlikdeki görevli kişiler vasıtası ile bağlantıya geçilen muhataplardan en az istenen desteğin yarısını alması birliğin hedefine ulaşmasında yardımcı olacağına inanıyorum.ayrıca bi düşünün bazı ürünlerin ve birliğin kendi ürünlerinin birlik tarafından temin edilmesi de ayrıca birlik için bir gelir kaynağı saylayacaktır.bunun örneklerini diğer güçlü takım taraftarından görebiliriz.sonuç olarak birliğin taraftar açısından çok faydası olacağına ve daha güçlü olacağına inanıyorum.umarım bu önerilerim kaale alınır.ve bu oluşumda yer almak isterim.ayrıca mensubu olduğum grubun faaliyetlerini durdurmasındaki amaç da bu yöndedir.oluşabilecek kayırsız şartsız ikinci bir isim olmaksızın bir oluşumada maddi manevi destekde bulunacağımıza ve ölürcesine trübünde üzerimeze düşeni yapacağımıza söz verdik.
bizim herkese kapımız açık ve hiç gruba kinimiz yok herşey sivasımız için sana msn mi gönderiyorum irtibata geçelim
*maliyeci* 19.01.2008, 18:58 arkadaşlar üniverstedeki erkekler için bi grup varmı bilyonuz mu .....?:)
pechalov 20.01.2008, 12:20 YA ARKADAŞLAR TİRÜBÜN ŞOVLARIMIZ O KADARDA İYİ DEĞİL BUNU KABUL EDELİM ORGANİZE OLAMIYORUZ.AMA SANKİ ÇOK GÜZEL TİRÜBÜN ŞOVLARIMIZ VARMIŞ GİBİ 4 E 5 E BÖLÜNMÜŞÜZ YOK MERKEZ TAYFA YOK 1967 GENÇ TARAFTARLAR NE BU YAAAA
BU İŞLER BÖLÜNEREK OLMAZ YAPACAKSAK HEP BERABER YAPACAZ
HEP DESTEK TAM DESTEK
sinan-58 20.01.2008, 12:24 grupların birleşmesi imkansız gibi birşey çunku birleşseler bile kendi aralarında yine gruplar oluşuyor ama trubun şovları dedimmi akla gelen isim yeniçeriler inş. eskisi gibi şovlar yapacaklar
YiGiDilO 20.01.2008, 12:24 "HEP DESTEK TAM DESTEK"...TEK YÜREK,TEK SES...
sana yürekten katılıyorum GARDAŞIM ;)
zaralı19 20.01.2008, 12:26 DOĞRU BİR YADA İKİ GURUP OLSAK DAHA ORGANİZE OLURUZ.GURUPLARIN BİRLEŞMESİNİ TEKLİF EDİYORUM EN KISA ZAMANDA BİRLEŞELİM TEK GURUP OLALIM
Abi yanına beş adam alan grup kurmaya çalışıyor. Herkes statta benim borum ötsün diyor ama bu yanlıştan dolayı kimseden yüksek ses çıkmıyor.
etzel1967 20.01.2008, 12:31 guruplar...bu kafayla gidin ki hep böyle güdük kalın...artık birleşin beyler, zamanı gelmiştir...
pechalov 20.01.2008, 12:34 Abi yanına beş adam alan grup kurmaya çalışıyor. Herkes statta benim borum ötsün diyor ama bu yanlıştan dolayı kimseden yüksek ses çıkmıyor.
VALLA ÖYLE MİLLET TARAFTARA BAKMIYO NASIL BİR ÇIKAR SAĞLARIM DİYE BAKIYO
deli_yigido 20.01.2008, 12:43 ................
ßirLeşeLim !!
Tarkan ÇeLik 20.01.2008, 12:47 Bizleri güldürmeyin.. Netden böyle şeyleri tartışmaya almayın bile.. Gerekli olan kararları biz veriyoruz zaten.. Durumu bilmeden yorum yapmayın.. !!!!!!!! Herşeye tamamda bu konuyu netde ağıza düşürmeyiN..
merkez_emre 20.01.2008, 15:21 hayatında bi kere deplasmana gitmeyen yenılgi aldıgında kuponu yatttıgında bu takıma söven destek kampanyası oldugunda parası oldugu surece bi kurus vermeyen Taraftara onlar laf sayıp Bi ker '' Gardas ne eksiğiniz var yapabılıcegımız sey varmı'' parası yoksa bi kere '' Gardaş gırtalk patladıonuz helal olsun elınıze yuregınıze saglık '' demeyen sokakda boş boş gezip maca bile gelmeyip taraftar kesilen eger sivas dısında ise sivasda bulunan genc yigenıne akrabasına akradasına '' bu hafta bi gruba git destek ver '' bile demeyen onca ınsan msj yazıp dısardan bılmedıgı konularda msjlar yazmış bu takımı öyle yada böyle destek verenlerın dısında herkesi kınıyorumm....
her zaman dediğim gibi
'' karanlıga kufur etmeyin karanlığa bir mumda siz yakın ''
gardasin.58 20.01.2008, 16:18 Arkadaslar bizler disarda sivasli olan harkezi sivasspor adi altinda toplamaya gucumuzu birlestimeye calisiyoruz sizler orada bolunerek guc kayip ediyorsunuz haberiniz olsun.
coosivaslicoo 20.01.2008, 16:30 arkadaslar ornek almamız gereken olaylar var ankaragücü taraftarları cok saglam cok ıyı bagırıyolar organızasyonlar guzel ama boluk bolukler.bu yuzden tek yurek olamıyolarne olursa olsun en ıyı taraftar topluluklarında 1 lıder vardır bjk carsıda oldugu gıbı
ne olursa olsun tek yurek olalım basarı herzaman bırlıkle gelmıstır bızım tek ıstedıgımız SIVASSPORU un basarısı ıse tek yurek tek ses olmamız lazım yok rant pesınde kosuyorsak parcalanır bir bok olamayız herkes bunu boyle bile...
coosivaslicoo 20.01.2008, 16:31 karsıyaka taraftarı da ornek olabılır tek sesler cok ıyı organıze oluyolar bızdekı bu taraftar potansıyelı varken bız dunyada tek oluruz
antitoksidan 20.01.2008, 17:45 Anadolu baştan başa kırmızı beyaz artık tarih değişti şampiyon SİVAS
Birlikten Kuvvet Doğar Gardaşlar Birleşelim Biz OkE...
Abi nasil birleşsinler; 5 kişi toplayan grup kuruyor, statta her telden bir ses çıkıyor. Kardeşim daha doğru dürüst kemikleşmiş bir taraftar kitlesi yok ama kimse burnundan kıl aldırmıyor. Sanki 1.000.000 taraftarımız varda gruplara bölünüyoruz. Birleşme işi hayal çünki herkes bizim çatıda birleşelim diyecek. Fedakarlık yapacak kişiler lazım. Eğer takımlarını seviyorlarsa birleşirler yoksa bu iş zor.
kardeş gelmeyin...gidin...merkez var çılgınlar var 67 derneği var onlardan birinin yanına geçin...sivasın buna ihtiyacı var
bizim kimse ile bir alıp veremediğimiz yok gerekirse diğer arkadaşlarımızla beraber tezahurat eder bundan da hiç gocunmayız çünkü bizim için önemli olan sivasspor ama biz bu yola baş koyduk herkes birazcık sabretsin çünkü biz öyle yapıyoruz amacımız yavaş yavaş ama sağlam büyümek yine söylüyorum sivassporumuzun menfaatleri doğrultusunda herkesle birlik olur bağırırız çünkü bir tane Sivasspor var...
YiğidoGençlik 21.01.2008, 12:34 bizim kimse ile bir alıp veremediğimiz yok gerekirse diğer arkadaşlarımızla beraber tezahurat eder bundan da hiç gocunmayız çünkü bizim için önemli olan sivasspor ama biz bu yola baş koyduk herkes birazcık sabretsin çünkü biz öyle yapıyoruz amacımız yavaş yavaş ama sağlam büyümek yine söylüyorum sivassporumuzun menfaatleri doğrultusunda herkesle birlik olur bağırırız çünkü bir tane Sivasspor var...
.............................. ............İMZA+
pechalov 21.01.2008, 13:45 hakatten yeter artık yaa eğer o gruplardan birileri okuyorsa lütfen tirübün liderlerine iletsinler yoğun istek var sizleri ayrı görmek istemiyoruz
Bahattin 21.01.2008, 13:52 arkadaslarimiz ins onumuzdeki fener maci icin birlesirler baski altina alirsak yenmek daha kolay olur
sinan-58 21.01.2008, 13:58 grupların birleşmesini en çok ben istiyordum ama bazı şeyleri gördükten sonra ben ne kadar birleşin desemde birleşmenin olamıyacağını anladım ama birşey olabilir güçlü bir grup olabilir stada hakim olacak bir grup ve şuanda yiğido gençlik ve yrniçerilerden çok umutluyum inş. stadın hakimiyetini eline alacak bir grup olacak
mesut_tncsvs 21.01.2008, 14:18 birleşme olucak gibi değil ama artık YeNiÇeRiLiLeR varken başka bir gruba gerek yok yeniçerililerin alt gruplarını oluşturup tek isim altında toplanmak en iyisi
Fener macında gösterin artık gücünüzü...
pechalov 27.01.2008, 17:38 bu kafayla giderse bu taraftar bir yol olmaz valla silkeleninde kendinize gelin arkadaşlar ben sivas dakalmıyorum o yüzden elimden bir şey gelmiyor
şafak58_35 27.01.2008, 17:52 bencede güzel bi konuya değinilmiş bişeyler yapılsın artık ...herşey sivasspor için
2-1 olduktan sonraki destekle her macı aldırır taraftarımız.
sinan-58 28.01.2008, 12:31 birleşme olucak gibi değil ama artık YeNiÇeRiLiLeR varken başka bir gruba gerek yok yeniçerililerin alt gruplarını oluşturup tek isim altında toplanmak en iyisi
artık eski yeniçeri yoktur onlarda artık çok az kişiyle destek veriyor dün maçta yiğido gençlik ile beraber destek oldular tamam birleşme çok zor ama değişik isimler olsa bile beraber bağrılabilir dunku yeniçeri yiğido gençliğin yanına çılgınlar ile 67gtd gelirse çok güzel olur statta sesimiz duyulur ama 30-40 kişiyle bağrınca sees duyulmuyor lutfen artık bırakın taht kavgalarını takıma daha iyi nasıl destek olabileceğinizin yollarına bakın
FoLLoWeR1990 28.01.2008, 12:42 YETER AMA DOGRU HER DAVULDEN BIR SES GELIYOO BIRLESIN
sinan-58 28.01.2008, 16:15 grup başkanları lutfen artık birşeyler yapııııııııııııııııın
1 - Bunları tarafsız bir gözle yazacağım.İsteyen kızar , isyen kendine pay çıkarır..
BENCE ; SivasSpor taraftarı takımına itici güç olamıyor.Mesela Trabzonspor maçınızı izledim.Ses gelmiyor tribünlerden ya?Biz kahvede oyun oynuyoruz o sırada ; geçen muhabbet " Takım şampiyonluğa oynuyor.Taraftar küskünlere " .. Bunda soğuğun ÇOK BÜYÜK bir payı var ama ; takımınızı bu zaman desteklemezseniz ne zaman destekleyeceksiniz ? Taraftar cefakardır.Soğuk kar,kış,kıyamet dinlemeli.
Mesela dün İzmitte çok soğuktu.İstanbulspor maçında gene tribünlerimiz doldu.Gene itici güç olmayı başardık.78 den sonra bi ara sussakta , anladık ki olmayacak " YAPTIĞIMIZ BASKI VE TEZAHÜRATLAR " sonucu ilk golumuzu 88.de , ardından 90. da 2.golumuzu bulduk..
Dünkü fenerbahçe maçında bakıyorum tribünlerinize trübünlerinizin sadece orta bölümünde 100 kişilik bir grup boğaz patlatıyor , yanında amcam elinde çekirdek çıt çıt çıt gidiyor.Yani inanın bu durumda KocaeliSpor olacak ve öle durulacak o stadda ? düşünemiyorum bile ...
Sivasspor taraftarı KENETLENİN BİRBİRİNİZE !
Fenerbahçe'yi Neden YENEMEDİK topicinde değindim bu konuya .. !
Tarkan ÇeLik 28.01.2008, 17:22 Bırakın artık şu saçma muhabbetleri.. Birleşme felan olmayacaK.. Herkes kendi işine baksın.. Birleşeceğimiz zaman bizler karar veririz..
sinan-58 28.01.2008, 19:29 Bırakın artık şu saçma muhabbetleri.. Birleşme felan olmayacaK.. Herkes kendi işine baksın.. Birleşeceğimiz zaman bizler karar veririz..
birleşmeyin ama beraber yan yana bağırın sesiniz çıksın
ya ben bursadan bır sıvaslı ve sıvassporlu olarak artık sivassporlu taraftarların bırlesmesını ıstıyorum.ben 10 yıl sivasta kalmıs bırıyım hatta doğma buyme sıvaslıyım.sivassporlu taraftarların bu durumunu gördükce içim acıyor.bende sadce bursadakı maclarına gidiyorum.
ERKEK ADAMIN TUTDUĞU TAKIM NUFUS CUZDANINDA YAZAR
deli_yigido 29.01.2008, 12:26 Ya Kardeşim Allah Aşkına ßulunduğunuz Yerden Soyleyip Durmayın ßunları ßirleşin dıosunuz Ama ßurdaki Durumu qÖz Onune Almadan Yorum Yapıosunuz Kimin Ne Tawır Aldığından Haberiniz Yok ßize Kim Destek Werıoda ßiz ßirleşelim Kim ßize Yol qÖsterio Şunu Şole Yapın Dıor Halimizi Hatrımızı Soranmı War Herkes Kendi Çapında ßişeyler Yapmaya Calışıor Sırf Takımı İçin Ama Nereye Kadar ßizde ßirleşmeyi İstıoyoruz Ama Pat Deyince Olmuyor ßu İşler ßeyler...!!!
Ne Tavrı Ya...
Sizin TAvır ALmaya hakkınız Yok ßirßirinize..
ßu Sivasspor'a Zarar qetirir...
Günah Alıyorsunuz farkında deiLsiniz..
ßence de ßi an önce ßirLeşmeniz Lazım..
uLan, ßursaspor fLn... onLarın seyirciLerini qörünce içim qidio ßiz nie ßöLe deiLiz Die...
:'( yapmayın ßeyLer !!
deli_yigido 29.01.2008, 12:28 Bırakın artık şu saçma muhabbetleri.. Birleşme felan olmayacaK.. Herkes kendi işine baksın.. Birleşeceğimiz zaman bizler karar veririz..
Yazık Ya ßaşKa ßişe demiorrum...
Sen Kimsin ßöLe kara vereßiLİosun..
inan senden daha çok faydası oLan insanLar var onLar ßöLe konuşmazken.....
Hernese... Yazık gerçekten yazık !!
nedım123 29.01.2008, 12:50 birleşmeleri imkansız gibi bi şey her maçta ayrı yerlere gidiyolar ya hepsi havuzda ya da garda toplansın
İSTEYENE DEĞİL ALAYINA GİDER
ÖLÜMÜNE SİVASSSSSSSSSSSSSSSSS
yigido0058 29.01.2008, 12:51 ya benim anlamadığım bu birleşmeye taraftar gruplarımızın neden yanaşmadığıdır biz sivaslılar yıllarca bu ayrılığımızdan birbirimizi çekememezliğimizden birleşememizden çekmedik mi elimizde sivasspor gibi bi birleşme dayanışma fırsatı varken bu fırsatı neden ters tepiyoruz tribünlerde tek ses olmak varken her kafadan bir ses gelmesi çok mu güzel geliyor taraftar gruplarımız birleşir ve tek ses olursa bu diğer taraftarları da iyi yönde motive edecektir fenerbahçe maçında bu ayrılığın olumsuzluğunu hep beraber yaşadık 15000 taraftar sustu 200 kişilik fenerbahçe taraftarı 90 dakka boyunca hiç susmadı takımını destekledi tam bi grup tezahürata başlayıp ateşlemeye başlarken diğer grup çıkıyor tezahüratı yarıda bırktırıyor konsantireyi bozuyor diğer grubun ayrılığın hiç kimseye bi faydası yok aksine sivasspora zararı var burdan grup başkanlarına sesleniyorum aranızda her ne yaşandıysa bugünler kırgınlık kavga günü değil birleşme dayanışma takımını liderlik şampiyonluk yolunda destekleme günü çok geç olmadan bu sese kulak verin gerçek taraftar neymiş herkese gösterelim saygılarımla
sivaslı_boy 29.01.2008, 13:29 arkadaşlar bu birleşme işi o kadar kolay değil tmm birleşilsin ama cüsskb üniversitenin topluluğu bence bu konuda bir şey yapılamaz
selcuk349 29.01.2008, 13:34 bizler gurbette sivassporumuzu en iyi şekilde temsil etmeye çalışyoruz.tüm arkadaşlarımızın sivasspora karşı bir sempatisi oluştu.ne yapalım bizde böyle birlik olmaya çalışıyoruz...
Diyarbekir21 29.01.2008, 13:37 arkadaşlar sizde şunu anladım birlik beraberlik bütünlük yok işin açıkcası ve bu kafayla giderseniz sade trübün değil sivasspora sadakatlık bağımlılık işiniz gerçekten zor bizler süper lige çıkdık kaldırımlar yeşil kırmızı oldu ben bağlarlıyım dükkanda orda bağlar merkezde bi mahle dükkanın dedim ya yepyeni kahverengi aliminyumarı söktük kırmızı yeşil yapdık kusura bakmayında türkiyede bende dahir sivastan taraftar ismi bile duymadım valla o kadar sporla içiçeyim 5 spor sitesine üyeliğim var 3 saat nettiyim günlük ama tatanga bilmeyen yok diyarbakırda teksas bilmeyen yok ama diyarbakırda sivasta grup bile duymamışdır kusura bakmayında nüfus sayı ile olmaz anlamına gelirmiş bu anlamıda.sizin yerinizde biz diyar halkı olcaz sayımız sizin kadar düşünmeside güzel bırakın türkiyeden ismimizden söz etmekte dünyada duyururduk ismimizi taraftarımızı
SenSetik 29.01.2008, 13:41 arkadaşlar sizde şunu anladım birlik beraberlik bütünlük yok işin açıkcası ve bu kafayla giderseniz sade trübün değil sivasspora sadakatlık bağımlılık işiniz gerçekten zor bizler süper lige çıkdık kaldırımlar yeşil kırmızı oldu ben bağlarlıyım dükkanda orda bağlar merkezde bi mahle dükkanın dedim ya yepyeni kahverengi aliminyumarı söktük kırmızı yeşil yapdık kusura bakmayında türkiyede bende dahir sivastan taraftar ismi bile duymadım valla o kadar sporla içiçeyim 5 spor sitesine üyeliğim var 3 saat nettiyim günlük ama tatanga bilmeyen yok diyarbakırda teksas bilmeyen yok ama diyarbakırda sivasta grup bile duymamışdır kusura bakmayında nüfus sayı ile olmaz anlamına gelirmiş bu anlamıda.sizin yerinizde biz diyar halkı olcaz sayımız sizin kadar düşünmeside güzel bırakın türkiyeden ismimizden söz etmekte dünyada duyururduk ismimizi taraftarımızı
haklısın kardeş bazı alışkanlıkların Sivasta kırılması zor gibi gözüküyor... bunlarda aşılacak yavaş yavaş
sinan-58 29.01.2008, 13:42 arkadaşlar sizde şunu anladım birlik beraberlik bütünlük yok işin açıkcası ve bu kafayla giderseniz sade trübün değil sivasspora sadakatlık bağımlılık işiniz gerçekten zor bizler süper lige çıkdık kaldırımlar yeşil kırmızı oldu ben bağlarlıyım dükkanda orda bağlar merkezde bi mahle dükkanın dedim ya yepyeni kahverengi aliminyumarı söktük kırmızı yeşil yapdık kusura bakmayında türkiyede bende dahir sivastan taraftar ismi bile duymadım valla o kadar sporla içiçeyim 5 spor sitesine üyeliğim var 3 saat nettiyim günlük ama tatanga bilmeyen yok diyarbakırda teksas bilmeyen yok ama diyarbakırda sivasta grup bile duymamışdır kusura bakmayında nüfus sayı ile olmaz anlamına gelirmiş bu anlamıda.sizin yerinizde biz diyar halkı olcaz sayımız sizin kadar düşünmeside güzel bırakın türkiyeden ismimizden söz etmekte dünyada duyururduk ismimizi taraftarımızı
2. ligde iken buyuk bir grubumuz vardı türkiyede adını duymuyan kalmadı adı yeniçeriler 2,5 yıl trubunlere ara verdiler şimdi geri dönduler ama eskisi gibi değiller 2009 yiğidolar grubu geliyor onun adını butun turkıye duyacak gibi ama şimdi butun gruplar birleşse türkiyede adımız duyulur
siiivas sivsivaaasass sivaass
Bu nedir ya! Başka bir şey bildiğimiz yok. Böyle olamamalı, maratonun ortasını gerçek taraftarlarla doldurmalıyız, kombineli devamlı destekleyen hiç susmayan taraftarlarla. Biz önümüzdeki sezon için bir çalışma başlatarak maratonun ortasındaki kombineleri ne kadarını alabilirsek topluca alıp, takımı ateşleyecek hiç susmadan destek verecek bir tirübin haline getirmek istiyoruz. Bu konuyu şimdi gündeme almak yanlış olabilir daha sonra istekli arkadaşlarla irtibat kurmak isteriz. gerçek taraftarlar dagınık olduğundan senkronize hareket etmek zor oluyor.
Yönetime sesleniyorum kombine satışları yapılırken bunu göz önüne alın lütfen, satışa çıktığı gün bitmiş olmasın.
Bu böyle gitmez, değiştirmeliyiz, değiştireceğiz inşallah.
Canı sıkılan kafasına göre grup kurmasın
taraftar grupları birleşsin
her şey Sivasspor için olduğuna göre birleşilmesi daha iyi ve daha mantıklı olur
neyi paylaşamıyorsunuz merak ediyorum
iş işten geçmeden birleşin..
Rallim58 29.01.2008, 14:11 Grupların birleştirilmesi çok basit...
Yönetim'den bir temsilci, Grup'lardan ve Amigodan oluşan üçlü sohbetiyle çözülüp gider....
Eğer amaç
HERŞEY SİVASSPOR İÇİN İise..
Sivas_SporLu58 29.01.2008, 14:25 Gardaşım bu Konuyu Açtığın İçin Sana Teşekkür Ederim..
Bu Rekabet Ne anlamıyorumki Arkadaşlar nedir bu Saçmalık Hepimiz Sivas'Lıyız lütFen birLeşin Yok birbirinizle Kavga Ediyorsunuz olmaz Böle birLeşelim Hep Beraber Tezavrat YapaLım Lütfen
yigido_furkan 29.01.2008, 14:32 Canı sıkılan kafasına göre grup kurmasın
taraftar grupları birleşsin
her şey Sivasspor için olduğuna göre birleşilmesi daha iyi ve daha mantıklı olur
neyi paylaşamıyorsunuz merak ediyorum
iş işten geçmeden birleşin..
bnce cok dogru soyluyosun kardes yanına 15 20 kısı alıp grup kurmak yerıne bırlesılse 500 600 kısı olsa stad ınler ama ıste bırlıktelık yok organıze olamıyoruz her kafadan bır ses cıkıyo
avsarli58 29.01.2008, 15:08 15-20 kısı amacları ne ben onu anlamıorum grubumuz var mı demek?
elbet farklı gruplar olck ama bu farklı gruplar bırakında 1000-2000 kısıden fln olussun coluk cocuk grup kurmaya calısmasın buyuk abıLerımızde bı guzel su ısın caresıne baksın!!!
Sivas-58-58-58 29.01.2008, 15:16 bunlar çıkar menfaat peşinde koşan toy insanlar sivas spor umurlarıda değil 5 15 20 25 kişi ile gurup olunmaz taraftar hiç olunmaz resmi bir dernek var aynı çatı altında toplanılsın organideiyi olur siponsordaha kolay bulunur hesap kitap belli olur
sinan-58 29.01.2008, 15:17 15-20 kısı amacları ne ben onu anlamıorum grubumuz var mı demek?
elbet farklı gruplar olck ama bu farklı gruplar bırakında 1000-2000 kısıden fln olussun coluk cocuk grup kurmaya calısmasın buyuk abıLerımızde bı guzel su ısın caresıne baksın!!!
.............................. ............
1907papi 29.01.2008, 15:23 AVŞARLI GÖRENDE SENİ BÜYÜK BİRİ SANCAK YAAA SEN BIRAK BU İŞLERİ BİZ HALLEDERİZZ..
AVŞARLI GÖRENDE SENİ BÜYÜK BİRİ SANCAK YAAA SEN BIRAK BU İŞLERİ BİZ HALLEDERİZZ..
"Birleşelim" derken sizi kastetmedik arkadaş sen yanlış?! anlamışsın.
merkez_emre 29.01.2008, 15:56 elin adamının ımzasında fb resmı var yanında sivaslyız yazıor cıkmıs yorum yapıor ne gunlere kaldık...
Bİ DA SÖYLEYİM BİZİMLE BERABER HANGİ GRUP OLURSA OLSUN Bİ KERE BİLE DEPLASMANA GİTMEMİŞ İNSANLAR VEYA GURBETTE OLUP LAFTA ZENGİN İCRAATTA FAKİR OLUP Bİ KERE TARAFTAR GRUP VE DERNEKLERIN KAPILARINI CALMAYIP İHTİYACINIZ VARMI DİYE BİLE SORMAYAN İNSANLAR BİZİM HAKKIMIZDA YORUM YAPMASIN!!!
Del Piero 29.01.2008, 16:07 AVŞARLI GÖRENDE SENİ BÜYÜK BİRİ SANCAK YAAA SEN BIRAK BU İŞLERİ BİZ HALLEDERİZZ..
sen fenerbahçelisin sizin grubunuz GFB sanırım sizin için sorun yok sen işine gücüne bak aslanım
üzerine lazım olmayan konularda yorum yazma !
Tarkan ÇeLik 29.01.2008, 16:36 elin adamının ımzasında fb resmı var yanında sivaslyız yazıor cıkmıs yorum yapıor ne gunlere kaldık...
Bİ DA SÖYLEYİM BİZİMLE BERABER HANGİ GRUP OLURSA OLSUN Bİ KERE BİLE DEPLASMANA GİTMEMİŞ İNSANLAR VEYA GURBETTE OLUP LAFTA ZENGİN İCRAATTA FAKİR OLUP Bİ KERE TARAFTAR GRUP VE DERNEKLERIN KAPILARINI CALMAYIP İHTİYACINIZ VARMI DİYE BİLE SORMAYAN İNSANLAR BİZİM HAKKIMIZDA YORUM YAPMASIN!!!
Emre kardeşime katılıyorum.. Bu işi bilmeyenLer sussun..
1907papi 29.01.2008, 16:51 yok yaaa sizene ne yani fenerli olan sivaslı olamıyomu ne kadar basit bi düşünce..
1907papi 29.01.2008, 16:53 biz sivası destekliyoruzzzz...fener dışındaki maçlarında..
sinan-58 29.01.2008, 16:56 sadece fenerli olan değil 3 ezikleri destekliyen sivaslı olamaz artık bir seçim yap ya sivas ya bizans ikisinden birini seç
Del Piero 29.01.2008, 16:56 bizde sizin gibi taraftar istemiyoruz desteğinizide istemiyoruz !
desteğinizide alın gidin
Del Piero 29.01.2008, 16:59 evet ilgilendiriyor şu avatarını ve resmini görünce rahatsız oluyorum ben sivassporluyum ve burada sivasspor renklerinden başka ambleminden başka birşey görmek istemiyorum ulan !
Del Piero 29.01.2008, 17:02 biz konuşmayı felan bilmiyoruz
ya 3 büyütülmüş takım yada sivaSspor
bir koltukta 2 karpuz olmaz
birde utanmadan fener maçları hariç destekliyorum diyor yaaa
1907papi 29.01.2008, 17:02 bakın arkadaşlarr burda herkes düşüncesini söylemekte özgür değilmi...ben sivaslıyım ama takımım fener bahçe ama sivasıda destekliyoruzzz hatta gençler maçında bizde sivas tarafında olup onu destekliycezz .ortamı germeye gerek yok isterseniz avatarımı değiştiririm..ama lütfen ortamı germeyelim..
Del Piero 29.01.2008, 17:04 ortamı geren sensin avatarını kullanıcı adını kullanıcı resmini signatürünü...
fikirlerini renklerini herşeyini değiştir bence...
Del Piero 29.01.2008, 17:05 ben sizin gibilerini kaybedip sivasta sadece sivassporluları görmek istiyorum desteğinizide alın gidin is-te-mi-yo-rum
1907papi 29.01.2008, 17:07 VALLA O SENİN DEMENLE OLMAZ YAAA KUSURA BAKMA.....
Del Piero 29.01.2008, 17:10 yazıklar olsun o modaratörede sanada bıktım ulan
istasyon cad. çık fb'li gs'li bjk'li
stadyuma git fb'li gs'li bjk'li
taraftar sitesine gir aynı
bizim ne zaman kişiliği oturmuş tek takım tutan bir tarfatarımız olacak !
Del Piero 29.01.2008, 17:11 sen antu.com da veya ultraslan.com veya çarşıda bunları yapabiliyormusun ki burada yapmak istiyorsun bu nasıl iş anlamadım....
GLoBe-Y-Gençlik 29.01.2008, 17:13 burası çöplük değil konusmayı bılın
1907papi 29.01.2008, 17:14 ya canım bak yaşın daha küçük sen karışma konuşmamıza..
Tarkan ÇeLik 29.01.2008, 17:15 FenerbahçeLi arkadaşım bak sana ne dicem.. Ben 6 yıl GFB grubunda iL başkanlığı yaptım ta ki 2 sene önceye kadar..!! Senin şu anda düştüğün hataya bende 2 sene önceye kadar düşüyordum.. Eğer GFB Li isen beni tanırsın zaten.. Yücel Abin ve Sefa abin son maçta meydanda çıkan kavga yüzünden bana yalvarıyorDu bunu tüm TV'ler çekti.. Ha noldu Sivas'lıyız biz dedik 1 $ehrimiz 1 Sivassporumuz var dedik.. Her türlü cefasına varız dedik bir yoLa çıktık GönlümüzDen 3 ezikleri sildik.. Artık Sivassporluyuz ve yeni yetişen gençLeride öyle yetiştirmeye çalışıyoruz.. 2. Takım yok Tek Takım SivasspoR!! Bence sende iyi düşün ve öyle karar Ver..!!
1907papi 29.01.2008, 17:15 fatihh ben ordada takımımı savunurum sen merak etme sen artık kapatalım bu konuyu ok..
1907papi 29.01.2008, 17:16 ben bi bayanım evet gfbliyim hepde öyle olcak..
Tarkan ÇeLik 29.01.2008, 17:19 ben bi bayanım evet gfbliyim hepde öyle olcak..
GFB'liyim diyosun beni tanıyomusun? Veya Bayansan Tuğba'yı?
sinan-58 29.01.2008, 17:19 FenerbahçeLi arkadaşım bak sana ne dicem.. Ben 6 yıl GFB grubunda iL başkanlığı yaptım ta ki 2 sene önceye kadar..!! Senin şu anda düştüğün hataya bende 2 sene önceye kadar düşüyordum.. Eğer GFB Li isen beni tanırsın zaten.. Yücel Abin ve Sefa abin son maçta meydanda çıkan kavga yüzünden bana yalvarıyorDu bunu tüm TV'ler çekti.. Ha noldu Sivas'lıyız biz dedik 1 $ehrimiz 1 Sivassporumuz var dedik.. Her türlü cefasına varız dedik bir yoLa çıktık GönlümüzDen 3 ezikleri sildik.. Artık Sivassporluyuz ve yeni yetişen gençLeride öyle yetiştirmeye çalışıyoruz.. 2. Takım yok Tek Takım SivasspoR!! Bence sende iyi düşün ve öyle karar Ver..!!
.............................. .....................
Del Piero 29.01.2008, 17:23 eğer gönlünüzde iki takım varsa birini seçin ya 3 büyütülmüş istanbul takımları yada sivasspor
eğer sivasspor ise baş tacı yok değilseni
gidin ! gelmeyin burayada gelmeyin
sivasada gelmeyin
4 eylülede gelmeyin
deplasmanda da desteklemeyin
is-te-mi-yo-ruz
Tarkan ÇeLik 29.01.2008, 17:27 Fenerbahçeli arkadaşım GFB'liyim bayanım diyosun bir soru sordum cevap ver .. Tuğba'yı tanıyomusun?
1907papi 29.01.2008, 17:28 fatihcimmm antu .com da sivası destekliycem bakalım dediğin gibimi olcak..
Tarkan ÇeLik 29.01.2008, 17:29 Fenerbahçeli arkadaşım GFB'liyim bayanım diyosun bir soru sordum cevap ver .. Tuğba'yı tanıyomusun??
Del Piero 29.01.2008, 17:30 signatürünü kullanıcı adını ismini herşyini sivcaSspor yapacaksın
ve ben sivaSsporluyum de bakalım !
Tarkan ÇeLik 29.01.2008, 17:30 tanıyorum..................... .......
Kim bu Tuğba?? Eğer bilmiyorsan zaten senden bir yol olmaz.. GFB'li olupta bayan olan herkes tanır Tuğba'yı..
fatihcimmm antu .com da sivası destekliycem bakalım dediğin gibimi olcak..
antu comda 58 görmesinler hemen atarlar :D
sinan-58 29.01.2008, 17:36 bir fenerbahçeli yüzünden konu nereye geldi lutfen geri konuya dönelim grupları yan yana getirelim baskı yapalım üzerlerinde
Tarkan ÇeLik 29.01.2008, 17:39 bir fenerbahçeli yüzünden konu nereye geldi lutfen geri konuya dönelim grupları yan yana getirelim baskı yapalım üzerlerinde
Bak bu lafın olmadı yaşının küçüklüğüne veriyorum bu lafını.. Hiçkimse internetten veya şahsi olarak Sivastaki grupların hiçbirine baskı yapamaz.. Dediğim gibi ortamı bilmeden konuşmayın.. Rezil ediyorsunuz kendinizi.. Bizler gerekli gördüğümüz zaman zaten birleşiriz.. Sizler yorum yapmayın.. Bu konuda artık kitlensin..
sinan-58 29.01.2008, 17:43 Bak bu lafın olmadı yaşının küçüklüğüne veriyorum bu lafını.. Hiçkimse internetten veya şahsi olarak Sivastaki grupların hiçbirine baskı yapamaz.. Dediğim gibi ortamı bilmeden konuşmayın.. Rezil ediyorsunuz kendinizi.. Bizler gerekli gördüğümüz zaman zaten birleşiriz.. Sizler yorum yapmayın.. Bu konuda artık kitlensin..
abi ben ortamı biliyorum bir çok maçı aranızda izledim tamam isim olarak birleşmiyebilirsiniz ama farklı isimler altında yan yana bağırarak takıma destek olun diyorum ben yine herkes kendi pankartını assın ama beraber bağrın diyorum
by_hunter 29.01.2008, 18:08 ARKADASLAR HEPIMIZIN ŞİKAYET ETTIGI BIR KONU VR ODA TARAFTARIMIZ SUSTUGU ÇEKIRDEK YEDI...
BUNUN ÖNUNE GECEBILECEK HİÇ BİRŞEY YAPAMIYORUZ MAÇI SEYRETMEYE GELEN İNSANLARIN ÇEKIRDEK YEMEMESİ İÇİN SUSMAMALARI İÇİN TUM TARAFTAR KITLESINI KUCAKLAYA BİLECEK HERKESE HITAP EDEBILECEK BIR LIDERE IHTIYACIMIZ VAR BI POSTACIMIZ VAR ONUNDA BU İŞİ YAPAMADIGINI BİR ÇOK KİŞİ SÖYLUYOR
EGER BEN BU İŞİ YAPARIM SAHANIN ORTASINA GEÇTIGIMDE BIR HAREKETIMLE HERKESI ÇOSTURURUM DIYEN ABILERIMIZ KARDEŞLERIMIZ VARSA ARKASINDA SESIM KISILANA KADAR BAGIRMAYA RAZIYIM BEN YETERKI ARTIK BU DURUMDAN BU BAŞI BOŞLUKTAN KURTULALIM
BAZI TARAFTAR GURUPLARIMIZ GEÇENLERDE BIR ARKADASIMIZ KONU AÇMIŞTI BIRLEŞİN ARTIK DIYE BIR YORUMDADA BU OLE KOLAY DEGIL BAZI KİŞİLERİN BUYUKLERIN ON AYAK OLMASI GEREKIYOR FALAN DENMİŞTİ BENCE ARTIK TEKBİR TARAFTAR GURUBU OLMALI BEN ŞU TARAF GURUBUNU DESTEKLIYORUM ONLAR ORDA DURUYOR ORAYA BILET ALAYIM DEGIL NERDEN ALIRSAM ALIYIM STATTAKI HERKES AYNI GURUPTAN DEMELİ
TEK YUREK
TEK BİLEK
TEK GRUP
cok dogru yazmissin...birkac kisi olsa oyle cok iyi olur gercekten mesela carsi taraftar grubunda alen var butun stad adamin eliyle hareket ediyor resmen..
sinan-58 29.01.2008, 18:40 ARKADASLAR HEPIMIZIN ŞİKAYET ETTIGI BIR KONU VR ODA TARAFTARIMIZ SUSTUGU ÇEKIRDEK YEDI...
BUNUN ÖNUNE GECEBILECEK HİÇ BİRŞEY YAPAMIYORUZ MAÇI SEYRETMEYE GELEN İNSANLARIN ÇEKIRDEK YEMEMESİ İÇİN SUSMAMALARI İÇİN TUM TARAFTAR KITLESINI KUCAKLAYA BİLECEK HERKESE HITAP EDEBILECEK BIR LIDERE IHTIYACIMIZ VAR BI POSTACIMIZ VAR ONUNDA BU İŞİ YAPAMADIGINI BİR ÇOK KİŞİ SÖYLUYOR
EGER BEN BU İŞİ YAPARIM SAHANIN ORTASINA GEÇTIGIMDE BIR HAREKETIMLE HERKESI ÇOSTURURUM DIYEN ABILERIMIZ KARDEŞLERIMIZ VARSA ARKASINDA SESIM KISILANA KADAR BAGIRMAYA RAZIYIM BEN YETERKI ARTIK BU DURUMDAN BU BAŞI BOŞLUKTAN KURTULALIM
BAZI TARAFTAR GURUPLARIMIZ GEÇENLERDE BIR ARKADASIMIZ KONU AÇMIŞTI BIRLEŞİN ARTIK DIYE BIR YORUMDADA BU OLE KOLAY DEGIL BAZI KİŞİLERİN BUYUKLERIN ON AYAK OLMASI GEREKIYOR FALAN DENMİŞTİ BENCE ARTIK TEKBİR TARAFTAR GURUBU OLMALI BEN ŞU TARAF GURUBUNU DESTEKLIYORUM ONLAR ORDA DURUYOR ORAYA BILET ALAYIM DEGIL NERDEN ALIRSAM ALIYIM STATTAKI HERKES AYNI GURUPTAN DEMELİ
TEK YUREK
TEK BİLEK
TEK GRUP
tarih ettiğin kişi buyuklerimizin anlattığına göre rahmetli amigo ihsan tek hareketiyle butun 4 eylulu ayağa kaldırıyormuş öyle bir amigo sivas daha gelmez heralde
sinan-58 31.01.2008, 13:05 işte bunları kendimize guldurmemek için beraber bağırın
97 deki 3 lig maclarındaki kadar bile destek yok.
Abdullah DuMaN 01.02.2008, 09:21 birleşmelerini çok isterim ama bizim gruplar inat abi dağ dağa kavuşur bizimkiler kavuşmaz (inşallah yanılırım)
altuntas58 01.02.2008, 09:36 SİVASSPOR-FENERBAHCE Macını izlemek için istanbuldan Sivasa geldim macta bir çok gurup yerini almıştı her gurup kendi adına destek vermeye calışıyor ve hiç olumlu bir tezahürat olmuyordu her kafadan bir ses geliyordu 4 Eylül stadyumunu bu denli guruplaşmış bu denli sahipsiz gördüm çok üzüldüm herkes ön plana cıkmak istiyor ne olacak bunun sonu kısa,kısa bir kac sefer tezahürattan başka bir ses cıkmadı gurupların bazıları destek vermek istesede yanlız kaldıkları için bir netice vermedi sanki pikniğe gelir gibi maca geliniyor
SİVASSPOR-FENERBAHCE Macını izlemek için istanbuldan Sivasa geldim macta bir çok gurup yerini almıştı her gurup kendi adına destek vermeye calışıyor ve hiç olumlu bir tezahürat olmuyordu her kafadan bir ses geliyordu 4 Eylül stadyumunu bu denli guruplaşmış bu denli sahipsiz gördüm çok üzüldüm herkes ön plana cıkmak istiyor ne olacak bunun sonu kısa,kısa bir kac sefer tezahürattan başka bir ses cıkmadı gurupların bazıları destek vermek istesede yanlız kaldıkları için bir netice vermedi sanki pikniğe gelir gibi maca geliniyor
99 da 3.ligdeki bir macta 4 eylüldeyim herkez bir bağıyor destek veriyordu...herkez gidiyor ay a biz gidiyoruz yaya.
sinan-58 01.02.2008, 09:52 99 da 3.ligdeki bir macta 4 eylüldeyim herkez bir bağıyor destek veriyordu...herkez gidiyor ay a biz gidiyoruz yaya.
abi o gunlere tekrar donebilsek bu takım şampiyon olur o zamanki taraftarla şimdiki arasında dağlar kadar fark car inş. o günlere trubun olarak tekrar doneriz
abi o gunlere tekrar donebilsek bu takım şampiyon olur o zamanki taraftarla şimdiki arasında dağlar kadar fark car inş. o günlere trubun olarak tekrar doneriz
sizin gbi genç sivasspor sevgisi büyük olan kardeşlerimiz sayesinde döneceğimize inanıyorum.
sivaslıbaki 01.02.2008, 20:22 ya sivasspor ancak 1. 2. olacakki taraftar birleşsin.yoksa taraftar birkeşmeeeeez.sivasspor maçlarına taraftarlar gitmezse sivasspor manisa gibi olur.
SİVASSPORA TARAFTAR LAZIM!!!
sözümü geri aldım arkadaşlar.bi daha böle bişiy yazmicim.
sözümü geri aldım arkadaşlar.bi daha böle bişiy yazmicim.
demekki hiçbirşey değişmiyorumuş.
yeniceri_can 11.02.2008, 14:35 bilmediğimiz konular hakkında yorum yapmak ne kadarda kolay değilmi.emir verir gibi mesaj atmak ne kadar kolay değilmi.ya bide düşünün ki bunlar niye bu konulara karşılar.
yok o yazıyor bizim gruplarımız inat.bizim gruplarımıoz şöyle böyle .
içimizden kimi tanıyorsunuz.bizimle kaç deplasmana geldiniz.bizimle kaç maçta 90 dakika bağırdınız.şimdi ben sizlere sesleniyorum.YETER. BIRAKIN BU KONU HAKKINDA YORUM YAPMAYI.
bence bura bir an önce kilitlenmeli amacını aşmış.
FoLLoWeR1990 11.02.2008, 19:01 ÖNCELİKLE BU MESAJI OKUYAN HERKEZE TSK EDIYORUM. BEN BIR SIVASSPOR TARAFTARIYIM.SIMDI KAC TANE GRUP OLDU SAYALIMYENICERILER´YIGIDO GENCLIK´CILGINLAR58´CUSSKB´NIY E BU KADAR COK GRUP VAR AMA BIR YONDENDE IYI GORUNUMDE HERKEZ SIVASSPOR ICIN BI SEYLER YAPMAYA UGRASIYOR. AMA BIR BASKA BIR YERDE BIRI BASKA BIR YERDE SES GETIRMIYOO YARIN BIRGUN SIVASSPOR YABANCI BIR TAKIM GETIRDIGINDE 4 EYLULE BOLEMI OLUCAZ. Emınızkı Bu Olucak Olmuyacak dıye bı sey yok olucak ama zamanı kısaltalım Benden Bu Kadar Saygılar Sunarım Sıvasspor.com Tskler
GeNÇLiK_58 11.02.2008, 19:05 sana katılıyorum ahmet kardeşim ......
bortecine 16.02.2008, 10:26 ÖNCELİKLE BU MESAJI OKUYAN HERKEZE TSK EDIYORUM. BEN BIR SIVASSPOR TARAFTARIYIM.SIMDI KAC TANE GRUP OLDU SAYALIMYENICERILER´YIGIDO GENCLIK´CILGINLAR58´CUSSKB´NIY E BU KADAR COK GRUP VAR AMA BIR YONDENDE IYI GORUNUMDE HERKEZ SIVASSPOR ICIN BI SEYLER YAPMAYA UGRASIYOR. AMA BIR BASKA BIR YERDE BIRI BASKA BIR YERDE SES GETIRMIYOO YARIN BIRGUN SIVASSPOR YABANCI BIR TAKIM GETIRDIGINDE 4 EYLULE BOLEMI OLUCAZ. Emınızkı Bu Olucak Olmuyacak dıye bı sey yok olucak ama zamanı kısaltalım Benden Bu Kadar Saygılar Sunarım Sıvasspor.com Tskler
Bizler bu kadar çok grub kurup ayrılırsak bu gibi anketlerdede kendi sitemizde geriye düşeriz. Grub liderleri ne oldu elinize ne geçti türbünleri bölerek?:mad:
Aynen Katılıyorum Gardaşım Sana
Ellerine Sağlık.Ellerin Dert Görmesin.
AdemYikilmaz 16.02.2008, 11:31 TEK KELİME.......BRAVOOOOOOOOOO
Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
Birlikten kuvvet doğar.
vs, vs.
ERDAL GUVENTURK 16.02.2008, 14:18 EVET ARKADAŞLAR HERŞEY SIVASSPOR İÇİN DEĞİLMİ
TUNA_TNK 16.02.2008, 15:22 bu konuya yönetim ön ayak olmadıktan sonra bu iş olmaz....
sinan-58 16.02.2008, 15:36 bu konuya yönetim ön ayak olmadıktan sonra bu iş olmaz....
tuna abi çok doğru söyluyorsun ama yönetimin bunu yapacağını hiç zannetmiyorum yönetimin tek hatası var trubunlerin boyle olması ama onlar düzeltmeye çalışmıyor ama grup başkanlarından biri öncülük ederse bu iş olur yönetim bu işe el atmaz buyuk ihtimalle
Tarkan ÇeLik 16.02.2008, 15:39 Bu muhabbet aynen devam ediyor öyleMi..?? ARKADAŞLAR BİRLEŞME FELAN OLSA BİZ BİRLEŞİCEZ SİZLERE NOLUYOR? SİZLER NEDEN BU KADAR BO$ KONUŞUYORSUNUZ? BİLİNÇSİZ OLMAYIN BIRAKIN BİZLERLE UĞRA$MAYI.. !! HEPİNİZ NET DEN YAZIYORSUNUZ SİVASA GELİYORSUNUZ HEMEN MARATONA.. BUNLARI BİLDİĞİMİZ İÇİN BU MUHABBET BURDA OLMAZ.. bİZLER ZATEN GEREKLİ OLAN ŞEYLERİ UYGULAYIP ONA GÖRE KARAR VERİYORUZ.. SAKIZ ETTİNİZ BIRAKIN ARTIK..
asisevecen58 17.02.2008, 10:18 arkadaşlar ben balıkesirde oturuyorum sivassporumun istanbulda ve bana yakın olan yerlerdeki maçlarına gitmeye gayret gösteriyorum bi kardeşimiz yazmış sivas1.veya 2.olacakki taraftarlar birleşir demiş illa takımımız ilk sıralarda oluncamı taraftarlık yapıcaz öyle taraftarlık yapacaksak hiç yapmıyalım arkadaşlar 1.lik2.likte gördük yine taraftar yoktu geçenlerde zaman gazetesinde bi yazıya gözüm takıldı yazar diyorki (Türkiyenin heryerinde milyonlarca sivaslı var diyo ama bi destek kampanyasında hiç doru dürüst destek gelmediğini söylüyo ve ekliyo) yani bizim ezikliğimizi gösteriyo sivassporlu yetkililerin buna bi çare bulması lazım Allah aşkına sivasımıza sahip çıkalım.
kubilay68 17.02.2008, 11:23 Ya arkadaslar su anki bizim yaptimiz her kafadan bi ses geliyor gibi bisey her kafandan bir ses gelirse amacimiza ulasamayiz.sivasspora boyle destek veremeyiz en iyisimi birlik olmak.buna karsi cikanlar kesin olur ama sivassporun gelecegini dusunmeliyiz .YALANMI ARKADASLAR .HAYDI HEPIMIZ TEK YUREK.HAYDI HEPIMIZ EL ELE.DAHA BASARILI SIVASSPOR ICIN.BUNU YAPMALIYIZ.
bence tek bir grup altında toplananalım ve bu ayrı grupların isimlerinden oluşan bir grup kurulabilir...(ama Sivas daki durumu bilmiyorum tavır falan yanlış bir şey varsa kusura bakmayın)
svs_çapkın_58 17.02.2008, 12:06 arkaadşalr doğru söylüyonuz ama bunun olması için biraz zaman gerekiyo ve birazda mümkün olmayan birşey...
alem_halil 17.02.2008, 12:17 ben bütün grupların içinde bulundum hangisi 90 dk daha kalabalık bağırırsa onun yanında yer alıyıyım diye ama maça başlıyoruz ilk dk lar biraz kalabalık sonra sayı yavaş yavaş düşüyo ikinci yarı oluyo bağıran yok.sebep ise azlık olmamız 90 dk yı getirememiz 5 yada 10 kişiyle 90 dk bağırmışsın neya yarar..
buna bi çözüm bulmamız lazım neden bizim taraftar lar başka takımın taraftarlarını imreniyo ben takımız izlemek içindeğil saten tv de izliyoruz destek olmak için statda bulunmak istiyorum ama gel görkü orjinal gurup olmadığından bende çekirdekçilere katılmak zorunda kalacam ben gibi düşünen eminim büsürü kişi vardır..
sinan-58 17.02.2008, 12:25 ben bütün grupların içinde bulundum hangisi 90 dk daha kalabalık bağırırsa onun yanında yer alıyıyım diye ama maça başlıyoruz ilk dk lar biraz kalabalık sonra sayı yavaş yavaş düşüyo ikinci yarı oluyo bağıran yok.sebep ise azlık olmamız 90 dk yı getirememiz 5 yada 10 kişiyle 90 dk bağırmışsın neya yarar..
buna bi çözüm bulmamız lazım neden bizim taraftar lar başka takımın taraftarlarını imreniyo ben takımız izlemek içindeğil saten tv de izliyoruz destek olmak için statda bulunmak istiyorum ama gel görkü orjinal gurup olmadığından bende çekirdekçilere katılmak zorunda kalacam ben gibi düşünen eminim büsürü kişi vardır..
aynen bende oyle onlara katılmak için çoğunluğu bekliyorum ya bir grup one çıkacak yada birleşecekler başka yolu yok
yav arkadaşlar birileri birleşelim diyor güzel diyor birileri durumları bilmiyorsunuz diyip kenara çıkıyor
konuya açıklık getiriyim haber eski bir taraftar grubu yöneticisinden duyduğum kadarıyla yönetimin işi
biz sesimizi yönetime duyuralım
sonuçta maçlarda hepimizin hedefi bir ve bu amaç doğrultusunda yürümeye devam edelim
alem_halil 17.02.2008, 12:51 bunun için ne gerekiyosa biran önce yapılmalı sivasspor bu başarıyı yakalamışken bağıranda çok olacaktır iyi bi grup olursa..
GLoBe-Y-Gençlik 17.02.2008, 12:58 Katılıyorum kardesım bırlesmelerı lazım bıze tepkı cok oluyoo hangı gruba gıdersek gıdelım Bır An once bırlesmelerını ıstıyoruz..
yigido_furkan 17.02.2008, 13:14 lıgın bıtmesıne surda 12 13 mac kalmıs ve takım sampıyonluga gıdıyor bız daha nelerle ugrasıyoruz.eger bızım konumumuzda hangı takım olsaydı yıkarlardı o stadı ama bızde oylemı herkes ayrı ayrı yerlerde her kafadan bır ses stad organıza degıl takımımız herseyı yapıo varını yogunu koyuyor ama bız hala takıma gereken destegı veremeıyoruz
FALÇATA 58 17.02.2008, 13:15 BENCEDE BİRLEŞMELİLER ARTIK AYRI GAYRI OLMUYOR YANİ
sivas_sevdamiz 17.02.2008, 13:25 Sivasspor'umuz için birleşin artık... Sivas'ımız için birleşin artık... Sahada top koşturan parasını tam alamayan ama yüreğini ortaya koyan futbolcularımız için birleşin... Asker Bülent abimiz için birleşin... Büyük Başkan için birleşin...
Galiba anladığım kadarıyla birleşilse bile herkes kendi grubunun çatısı altında birleşilmesini isteyecek. En iyisi tüm gruplar dağıtılsın ve şimdiye kadar kullanılmamış orjinal bir grup adıyla birleşilsin... Ve bu şekilde tek bir gruba ait binlerce taraftar olsun. Ve 4 Eylülü inlletelim
sinan-58 17.02.2008, 13:39 arkadaşlar anlaşıldıki gruplar boyle birleşmiyecek tek çare yönetime gitmek eğer yönetimden birinin msn adresi varsa verirmisiniz lutfen artık onlarla konuşmak lazım herkes yonetimle konuşsun lutfen
Tamam yine herkes kendi taraftar grubu altında kalsın ama maçlarda tek bir yurek tek bir ses olalımmm...Taraftar olarak ancak bu şekilde maçı izlemeye gelen seyircileri ayaga kaldırabiliriz...
falcon58 17.02.2008, 14:04 Bütün herşey SİVASSPOR için...Sivas dışında yaşayan bir sivaslı olarak sivastaki maçları izlediğimde stadtan doğru dürüst hiç ses çıkmıyor.15-20 kisilik rakip takım taraftarının daha fazla sesi çıkıyor.Neden bizim sivasspor taraftarının sesi çıkmıyor.taraftar grupları maçtan önce konuşarak neden güzel trübün şovları yapmıyorlar...böylece aleme SİVASSPOR taraftarının nasıl olduğunu göstermiyorlar.BU ALEMDE DERMANI OLMAYAN TEK HASTALIK :SİVASSPOR
XXCakir58 17.02.2008, 14:22 evet artik birleselim ki herkese gösterelim kim oldugumuzu. Bizi kiskanan yazarlara takimlara herkese gösterelim.
bortecine 03.03.2008, 15:57 Biz bunlara aylar önce demiştik.Kusura bakmasın arkadaslar özelikle sivastaki arkadaslar Türbündeki ekmek kavgasını bırakmadan hayatta birleşmezler.Orda dönen Herşeyi iyi biliyorum.
bortecine 11.03.2008, 11:03 Yine bu haftada sus pustu hemşehrilerimiz. Türbün anlayışını şehrimize bir şekilde öğretilmesi gerekir. Böyle birleşme ilede olacak bişey değil artık bunu anladım.
sivasli215 14.03.2008, 15:07 sonumuz trabzonspora benzeyecek gibi....
sinan-58 14.03.2008, 15:14 daha yorum yapmıyorum...........
bozkurt187 14.03.2008, 15:16 bencede artik birlesme zamani
EN BÜYÜK SIVASSPOR
hepimiz birimiz birimiz hepimiz için niye bir grup orda kırmızı beyaz yapıyo biri lay lay sivasspor dio
yigidolar06 27.03.2008, 08:35 Arkadaslar merhaba...
ŞAMPİYONLUK İÇİN BİR OLMA ZAMANI YİĞİDOLARNAZLANMAYIN DERNEK YÖNETİCİLERİ İŞ SİZE DÜŞÜYOR BİRLEŞMESENİZDE STADTA UYUMLU TEZARUHAT YAPIN
karadoruk_58 27.03.2008, 08:46 Ne yapmak lazım birleşmeniz için. Geçen kasımpaşa macında koskoca stadda sadece 40 kadar kasımpaşalınn davul seslerini duyduk hali ile orda izleyenlerde bunu duymuştur. Amac ne ? Sivassporun başarısı değil mi? EVET ise ne olursa olsun taraftar gruplarının onde gelenleri bir araya gelip yiğidolar altında birleşmeli kısır çekişmelere son verin artık...
Abdullah DuMaN 27.03.2008, 09:45 grupların tek başlarına ses getiremiyorlar birleşirlerse taraftarda eşlik eder eminim
serhatcan 27.03.2008, 10:03 YAVV ANLAMIYORMUSUNUZ. REİSLİK,BAŞKANLIK KAVRAMLARINI KALDIRMADIKTAN SONRA BİRLEŞME OLMAZ.. BİRİ ÇIKIYOR BEN BU GRUBUN REİSİYİM,DİĞERİ ÇIKIYOR BEN BU GRUBUN REİSİYİM. YANİİ SATEN REİSLİK KAVGASI ÇEKİŞMESİ VAR ( KENDİ ÇIKARLARI İÇİN ) SİZ BİRLEŞMEDEN BAHSEDİYORSUNUZ :))))
yigido_sampiyon 27.03.2008, 10:27 yav arkadaşlar neden birleşip kaynaşıp daha büyük işler yapamıyoruz...
yenicubuklu 27.03.2008, 10:31 Arkadaslar merhaba...
ŞAMPİYONLUK İÇİN BİR OLMA ZAMANI YİĞİDOLAR
AMAN YIGIDOLAR NE YAPIYORSUNUZ ...
GUN BIRLIK BERABERLIK ZAMANIDIR.. GUN DESTEK ZAMANIDIR.. GUN YIGIDONUN AYAK SESLERIYLE SUPER LIGI TITRETTIGI ZAMANDIR..
REKABET GUZELDIR ANCAK BU SIVASSPORUN MENFATINE ISE GUZELDIR
AMAN AKLI SELIM OLUP BU HASSAS DONEMDE TAKIMA ZARAR VERMEMEK LAZIM HEPINIZIN GOZLERINDEN OPER KASIMPASAYI PASA PASA YENIP GELMENIZI TEMENNI EDERIM
GURBETCI YIGIDO
FALÇATA 58 27.03.2008, 10:31 birlikten kuvvet doğar................
bortecine 29.03.2008, 09:47 Biz bunu ne zamandan beridir diyoruz ama sivastakilerin umrdunda değil. bu hafta istanbula macı izlemeye geleceklerini duydum. bence gelmesinler oraya maca giden taraftarlarında huzurunu bozup bölmektense evinde oturup ligtvden izlesinler.
merkez_emre 29.03.2008, 10:41 Biz bunu ne zamandan beridir diyoruz ama sivastakilerin umrdunda değil. bu hafta istanbula macı izlemeye geleceklerini duydum. bence gelmesinler oraya maca giden taraftarlarında huzurunu bozup bölmektense evinde oturup ligtvden izlesinler.
haklısın ayrılık güzel değil ama pardon kardes sen kımsın ? kımın gelıp kımın gelemeyecegıne nasıl karar verıyorsun ? hayatında sivasspor deplasmanına gıttın mı gıdenlere engel oluyorsun?
inş. dediğin gibi olurda sivas stadı yerinden oynar
bortecine 29.03.2008, 11:07 haklısın ayrılık güzel değil ama pardon kardes sen kımsın ? kımın gelıp kımın gelemeyecegıne nasıl karar verıyorsun ? hayatında sivasspor deplasmanına gıttın mı gıdenlere engel oluyorsun?
Sivastaki macları izliyoruz görüyoruz turbunlerin ne halde olduğunu?
Gitmeyin istanbula milletin huzuru kaçmasın varsı millet birlikte bağırsın.
|