Orijinalini görmek için tıklayınız : Atkı Şov
cücü baba 29.11.2007, 16:13 arkadaşlar beşiktaşın şampiyonlar ligindeki muhteşem kaşkol şovundan her kes gibi SİVAS SPOR taraftarı olarak bende çok etkilendim hadi birer kaşkol alıp ilk maçımızdan itibaren canı gönülden takımımızı coşturup süper lige hem takımımızın üstün başarısı ile hemde trübünler olarak damgamızı vuralım şu anda futbolcu kardeşlerimizin en çok bizim desteğimize olduğunu düşünüyorum.
TracyMcGrady58 29.11.2007, 16:15 iyi bir düsünce. Mutlaka 4 Eylülde de bir show olmali
sinan-58 29.11.2007, 16:16 sadece yaparsa gruplar yapar diğerlerini taraftar değilde seyirci olarak gorun
ibrahim58 29.11.2007, 16:41 mutlaka 4 eylül stadımızda artık birşeyler yapılmalı.stad full dolu ama bazen çıt çıkmıyor,kimse birşeyler yapmıyor.ey amigolar yada kendini amigo zannedenler şimdi sıra bizde yani taraftarda.sivasspor takımımız nasıl muhteşemse, bizimde muhteşem olmamız gerekiyor.ARTIK TARAFTAR OLMA ZAMANI.ÇÜNKÜ ALEMİN TEK EFENDİSİ VAR O DA YİĞİDOLAR.EN BÜYÜK SİVAS
adamlar maça çekirdek çıtlamaya geliyo sanki tv seyrediyo bir kere bağırsa nolur sanki
EyüphanAydın 29.11.2007, 16:52 adamlar maça çekirdek çıtlamaya geliyo sanki tv seyrediyo bir kere bağırsa nolur sanki
haklısın kardeşim bencede....................... ....
buraks58 29.11.2007, 16:57 keşke yapabilsek ama çok zorrrr...
altuntas58 29.11.2007, 17:35 Atkı şovu bizde yapmalıyız çok zor bir olay değil yapıldığı zaman stadyumda çok güzel görüntüler ortaya cıkıyor zamanla bizde seyircimizle çok büyük başarılar yakalacağımıza ben bütün kalbimle inanıyorum
babacann 29.11.2007, 17:50 eğer biz 4 ytl ye satılan bi kaşkolu alıpta o stadı bi areneya çeviremiyorsak yazık bize.Onlar yüreğiyle sahada mücadele ederken bizler ne yapıyoruz hiç düşündünüzmü,bence düşünelim.Taraftar olarak bu kadar vurdum duymazlığımızın cezasını çekeriz.Ne hoca kalır bu takımda ne futbolcu nede başkan ,işin aslı öğle kuru kuruya taraftarlık olmaz 1 paket sigara parasını bi kaşkole veremiyorsak yazıklar olsun bize
Ss--58--Ss 29.11.2007, 17:52 Atkı şovu bizde yapmalıyız çok zor bir olay değil yapıldığı zaman stadyumda çok güzel görüntüler ortaya cıkıyor zamanla bizde seyircimizle çok büyük başarılar yakalacağımıza ben bütün kalbimle inanıyorum
haklısın abi aynen katılıyorum..
HaSiVasLıM58 29.11.2007, 18:05 Sizi bilmem ama belkide ilk defa itiraf edceğim ben kıskanıyorum ve gerçekten bir o kadar üzülüyorum 'Şu taraftarı gördüğümde gerçekten neden biz bunlar gb olamıyoruz diye süreklide kendi kendime sormuşumdur..Hatta ve hatta bursa'da bulunan değerli bir arkadaşımdan dolayı gidip geldiğim için TEXAS ı tanıma fırsatı yakaladım..Ve Trübün Liderleri SELİM arkadaşımız daveti üzerine derneklerine gittim ve dondum kaldım gözlerime inanamadım sağımda pc de internette arkadaşlar spor haber'diğer yanımda bilardo've diğer yanımda nargile v.s Sanki Askeriyenin ordu ewine gelmişim diye bir duyguya kapıldım'Ve size bir şey diyeyim çoğuda Bursa'lı değil zamanında bir parça ekmek bir tas çorba uğruna çeşitli fabrikalara yerleşmiş Arkadaşlarımızdır İnsanlarımızdır..!!!O kadar leziz o kadar güzel bir hawa wardıki inanın bazı hemşerilerimizden görmedğimiz sevgiyi saygıyı sıcaklığı onlardan gördük ALLAH Razı olsun..Kayseri maçına bakın ya kaç kişi kırmızı beyaz atkısı forması var veya Hiçmi kırmızı kazağı yok yada montu illa hadi diyelim durumu yok illa üzerinde montun kazağın Sivasspor mu yazması Lazım elbette hayır..Bende düşünüyorum ve düşündükçe deliriyorum bir o kadarda üzülüyorum şu Atmosfere...Diğer takımlar ligde kalma mücadelesi verirken benim bizim AŞKIMIZ SEVDAMIZ'ın bunları hak etmediği kanısındayım..Bizde birlik dayanışma yok inşallah bunlar geride kalınır Türkiyede Tanınan devamlı Sivasspr a destek olan SANA GELMEDİĞİM GÜN ÖLDÜĞÜM GÜN Diyebilen bir organizasyonlara imza amtarız..!!Takımını kendi imkanları ile destekleyen yağmur çamur demeden giden uykuları feda eden TARAFTAR HELAL OLSUN ..
http://www.youtube.com/watch?v=k_4P0AjNpBE
Kimliğin önemli değil verdiğin yiğiTlik..!!
Yigido_Burak 29.11.2007, 18:55 Çok ßoş bir düşünce kusura baqma kardes senın için sölemiyorum taraftarımız için söyluorum Bizim Taraftarımız ADAM OLMAZ...O kadar Diorum Sadece Cekirdekcileri zengin Eder Ama Olsa Süüper Olurdu .Beşiktaş Taraftarınıda Canı Gönülden Tebrik eDiorum Muhtsem Bir Görüntü Yaratıolar.. Bravoo ÇARŞI
velibircan 29.11.2007, 19:38 Ankara maçıyla başlanmalı...nasıl olsa ankaraya çoğunlukla gruplarımız gidiyor..onlar bu organizeyi yaparlar...ankara'Da böyle bir organize yapılabilinirse mükemmel olur...
yigidomustafa58 29.11.2007, 19:44 olabilir gerçekten güzel bir şov olur...
K4r_Tugrul 29.11.2007, 19:46 ama olaya bide şu yönden bakalım lütfen
taraftarlarımız eskisi gibi değil.Eskiden alırlardı 2 paket çekirdeği maç boyunca yerlerdi.Ama şimdi bu 1 pakete düştü sanırım.Çünkü tarftarda hafif bi kıpırdama görünüyo.Azda olsa hepberaber bağırmaya çalışılıyor.Tezahürat yapmaya başladılar.İnşallah daha iyi olur.
YuNuSPaSa58 29.11.2007, 19:50 ßen İstanbuLda Oturuyorum.. ßazı arkadaşLarında dediği qißi stada sanki Çekirdek yemeye qidenLer war.. ßide ßen İstanbuLda aramadığım yer KaLmadı.. OrjinaL SİVASSPOR forması ßuLamadım.. ßiLen warsa söyLesin Lütfen..
İ_N_F_İ_A_L 29.11.2007, 20:30 ankaraspor maçı öncesi yola çıkmadan atkılar maça giden arkadaşlara dağıtlacak.
bizim seyircilerimiz bu soğuk havada atkı matkı cıkarıp show yapmaz. yine yapanlar gercek taraftar gruplar olur.
edebiyatisyen 29.11.2007, 20:56 Atkı şov için aranan şartlar:
1-Doğru düzgün bir AMİGO (hatta bu niteliği taşıyan amigolardan stadın 4 tarafında da olsa iyi olur -artık bas konuş ve telsiz diye bir şey var anlaşmakta sorun olmaz-)
2-''yok ya sivas şampiyon mampiyon olamaz!'' diye düşünmeyen bir zihniyet...
3-Statta Yönetimin verdiği biletleri satarAk rant sağlamayan vefalı taraftar gruplar...
4-Bir sigara parasını bilete,kaşgole veya orijinal formaya verecek kadar cömert insan toplulukları...
5-Sözde yapalım diyipte uygulamaya gelince ben yokum demeyen SİVASSPOR.COM üyeleri...
gib gibi gibi gibi gibi
OL-MA-SI GE-RE-KİR
yusuf_yusuf 29.11.2007, 21:09 çok zor ama biz sivasspor olarak bunu da basarırız inşallah
izmirliyiğido35 29.11.2007, 21:13 GARDAŞLAR BEN İZMİRDEN CİHAN SİVASA AŞIĞIM İZMİRDE Kİ GÖZTEPE HARİÇ DİĞER MAÇLARIN HEPSİNE GİTTİM O KADAR AŞIĞIM Kİ SİVASA YILDIELİNDEKİ MESLEK YÜKSEKOKULUNDA OKUDUM İKİ SENE VE BU SENE MEZUN OLDUM SİVASTAKİ MAÇLARA GİTTİM TEZAHÜRAT YOK
BİRKAÇ GRUP VAR ONLARONDA SESİ ÇIKMIYO SEYİRCİ ÇOK AMA DESTEK YOK
GOL OLUNCA SEVİNİP HAKEM YALNIŞ KARAR VERİNCE BÜTÜN STAD ANA AVRAT KÜFÜR EDİYOR İZMİRDEN SESLENİYORUM TAKIMA SAHİP ÇIKALIM BU BAŞARI TESADÜF DEĞİL DESTEK OLMAZSA ALTTAN KURTULAMAYIZ BAKIN BÜLENT HOCA SAKARYALI AMA SİVASI ZİRVEYE TAŞIDI DEĞİLMİ ONA DESTEK OLALIM BAŞKA SİVASSPOR TAKIMI YOK BİZ BURDAN GİDEMİYOZ MAÇLARA AMA GÖNLÜMÜZ SİVASTA HERAN BAKIYOZ HABERLERE SİVASSPORLA İLGİLİ HABER VAR MI DİYE ONUN İÇİN TAKIMA SAHİP ÇIKALIP Bİ GÖRSÜNLER SİVASSPOR TARAFTARINI İNLESİN Bİ STAD GÖRSÜN TÜM TÜRKİYE
ŞAMPİYON SİVASSPOR
SAYGILAR
MEKAN İZMİR TOPRAK SİVAS VATAN TÜRKİYE
izmirliyiğido35 29.11.2007, 21:15 ATKILARLA MAÇA GİDELİM
SAYGILAR
sivaslimemo 29.11.2007, 21:50 Atki showu degil daha Taraftarimiz tezahurat yapmiyo, valla TV den takip ediyorum hic ses cikmiyo taraftardan sadece foulerde islik sesi cikiyo hakeme isyan ediyorlar. Hep beraber olalim tam destek verelim Galatasarayla ayni puandayiz lig kisa kisa bitecek sampiyonluga oynuyoruz. Biraz ses cikaralim beyler.
Hadi bakalim umarim olur seneye izinde gelirsem mac bakmaya en cok ben bagiracam.
cücü baba 30.11.2007, 10:43 http://img264.imageshack.us/img264/6220/ssbm3.png
arkadaşlar tüm stat'da böyle bir görüntüyü düşüne biliyormusunuz muhtaşem bir olay olurdu,inşallah böyle görüntüleri sıklıkla yaşarız.
zaralım 58 30.11.2007, 11:19 bence adece atkı değil meşale,forma,karanfil ve en önemlisi pankart ŞOV yapılmalı
çokda zor değil istenilse yapılabilir ama organize olmak lazım
edebiyatisyen 30.11.2007, 18:37 Atkı şov için aranan şartlar:
1-Doğru düzgün bir AMİGO (hatta bu niteliği taşıyan amigolardan stadın 4 tarafında da olsa iyi olur -artık bas konuş ve telsiz diye bir şey var anlaşmakta sorun olmaz-)
3-Statta Yönetimin verdiği biletleri satarAk rant sağlamayan vefalı taraftar gruplar...
4-Bir sigara parasını bilete,kaşgole veya orijinal formaya verecek kadar cömert insan toplulukları...
5-Sözde yapalım diyipte uygulamaya gelince ben yokum demeyen SİVASSPOR.COM üyeleri...
gib gibi gibi gibi gibi
OL-MA-SI GE-RE-KİR
http://img264.imageshack.us/img264/6220/ssbm3.png
arkadaşlar tüm stat'da böyle bir görüntüyü düşüne biliyormusunuz muhtaşem bir olay olurdu,inşallah böyle görüntüleri sıklıkla yaşarız.
Beşiktaşın yaptığı olay çok farklı.Atkılar bağırdıkları bestenin sadece bir bölümünü oluşturuyor.Bunu bizim yapmamız zaten imkansız.Türkiye'de sadece onlar yapabiliyor.Bizde boş mu durcaz HAYIR TABİKİ.Arkadaşımızında dediği gibi herkes maça gelirken atkılarını alcak ve atkılarını resimdeki gibi kaldırıp 2-3 dakka bağırcak.İşte o zaman mükemmel bi görüntü ortaya çıkar.Ya da herkes aynı anda sallicak atkılarını.Bunu yapabiliriz.İnşallah da olucak.
HaSiVasLıM58 30.11.2007, 19:58 Beşiktaşın yaptığı olay çok farklı.Atkılar bağırdıkları bestenin sadece bir bölümünü oluşturuyor.Bunu bizim yapmamız zaten imkansız.Türkiye'de sadece onlar yapabiliyor.Bizde boş mu durcaz HAYIR TABİKİ.Arkadaşımızında dediği gibi herkes maça gelirken atkılarını alcak ve atkılarını resimdeki gibi kaldırıp 2-3 dakka bağırcak.İşte o zaman mükemmel bi görüntü ortaya çıkar.Ya da herkes aynı anda sallicak atkılarını.Bunu yapabiliriz.İnşallah da olucak.
Çarşı 130 Db.Ses düzeneğine kadar ulaşılıyor ve çevredeki Tüm camlar tamperLi(Araç camı)Kullanılıyor saha içerisinde..!!II;III Dakika bağırmak yetmez bize Ama bu saydıklarım bana hayal geliyor 4 Eylül'de şu günlere baktığım kadarıyla..!!
bırakın herkese bir atkı aldırıp sallatmayı çekirdekçilere bedava atkı dağıtsan yine sallamazlar... takıma destek olanlar yalnızca gruplar..
yasin__0658 30.11.2007, 20:08 taraftar dediğin takımını canı gönülden destekler.Bence arkadaşımızın fikri çok güzel.Bide böyle bişey yapabiliriz ilk önce kısık sesle sivas gol gol sonra yavaş yavaşsesimizi yükselterek gene sivas golgol diye bağırmalıyız.......
Del Piero 01.12.2007, 17:57 Atkı şov için aranan şartlar:
gib gibi gibi gibi gibi
OL-MA-SI GE-RE-KİR
aynen katılıyorum !!!............
58Taraftar 01.12.2007, 17:59 Atkı şov için aranan şartlar:
gib gibi gibi gibi gibi
OL-MA-SI GE-RE-KİR
haklısın gardaş taraftar fedakar olmalı inşallah bir gün olur
KraL_KoBRa 01.12.2007, 18:21 DUSUNCE GUZEL AMA iCRAAT YOK NE YAPARSAN YAP BİZiM CEKİRDEK TARAFTARiNİ BAGİRTTİRAMAZ SiN KiMSE ATKI ALMAZ SHOWDA YAPMAZ HELEKi MAROTON HA SOYLE OLUR STADA GELENLER ATKI DAGITILIRSA BiARA SALLARLAR BASKADA OLMAZ :)))
|