Orijinalini görmek için tıklayınız : TARAFTAR DESTEGI HAKKINDA
Arkadaşlar malumunuz bizim seyircimiz pek bağırmayı sevmiyor. Son Bursa maçında bunu özellikle ilk golü bulduğumuz dakikalara kadar yaşadık. Ne zaman golü bulduk o zaman taraftarımız hareketlendi. Bir ara bütün stadı ayakta gördüm.
Bizim seyircimiz bağırmaktan belki hoşlanmıyor ama en azından takımı coşturacak aktivitelerin içinde olabilir gibi geliyor bana.
Bağırmıyorlar ama en azından el çırpabiliyorlar. Veya maç sonundaki gibi müzik eşliğinde herkes birbirine ayak uydurabilip şova katılabiliyor. Aklıma acaba ne yapılabilir sorusu geliyor bu noktada.
Güney Kore ve Japonya'da bile insanlar kolay bir yol bulmuşlar ve gibi çeşitli materyallerle en azından aynı anda alkış sesi çıkarabiliyorlar.
Tribünlere baktığımda Kırmızı-Beyaz renklerden çok siyah renkleri görüyorum. Az sayıdaki Bursa taraftarının 60 dakika tribünde nasıl cirit attıklarını gördük. Bence bu tablo bize yakışmadı. Bir büyük bayrak, bir de davul ile 60 dakika şov yaptılar. Peki bu tabloyu yaşamamak için ne gibi şovlar geliştirilebilir. Burada öneriler geliştirelim. Yapılabileck olanları yapmaya çalışalım. Çünkü bence takımı sadece bağırarak desteklemek mümkün gözükmemekte.
emresengul58 04.10.2007, 01:18 Haklısın abi..şu anki taraftarımızı %70 inden fazlası çekirdekçi tayfası..değişik ritimlerde el çırpma tezahüratları bulunabilir gruplarımız tarafından...
berlinli1967 04.10.2007, 01:53 AYNEN KATILIYORU YÖNETİM TARAFTARA BİRSEYLER VEREREK SES CIKARTACAK BİRŞEYLE STADA BAĞARMADIKLARINA GÖRE HER TARAFTRA MEGAFONNNNNNNNN
sivaslı-elif 04.10.2007, 05:39 YA BİZ GOL ATTIĞIMIZDA STATDA KİMSE BAĞIRMIYO BAŞKA TAKIMLAR ATTIĞINDA BAĞRIYOLAR NE GÜZEL BAZEN ÇOK SİNİR OLUYORUM ŞİMDİ SİVAS'A GİDİP BEN BARICAM DİYOM AMA OLMUYO:DLÜTFEN ŞU BAĞIRMA İŞİNİDE HALLEDİN..
GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUNA ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR........
alico58_58 04.10.2007, 06:20 bakın herşeyden önemlisi herzamanda söylediğim gibi büyük bayraklar maç boyunca fanatik taraftar gruplarınca sallansa çekirdekçilere maç izleme fırsatı vermez mecburen ayakta izlerler ondan sonrası da bağıtma iş çok kolay.
evimizdeki oynadığımız maclarda malum dolu turbunlere oynuyoruz vede turbun kısmı biraz karanlık komple bir maytap show olabilir yada kale arkalarında konfeti show olabilir yada kırmızı beyaz kartonlarla bir şekilde yapılabilir...
bence havaya girmek lazım birşeyler yapmak lazım artık.
birde şunu eklim maratona 10 15 tane davul koymak lazım yavaş yavaş turbunlerdede sivassporun olduğunu göstermemiz gerekiyor.
BENCE FUTBOL BİLİNCİMİZ GELİŞTİKCE ÇEKİRDEKÇİ DEDİNİLEN GRUPTAN İNGİLİZ STİLİ BİR TEPKİ ALINABİLİR.PREMİER LİGİ SEYREDERKEN DİKKAT EDİN BİRLİKTE BAĞIRMAKTAN ÇOK POZİSYONLARA VERDİKLERİ TEPKİLER BARİZ GÖRÜNMEKTE.(İYİ HARAKATE ALKIŞ-SERT FAULE oooooo GİBİ)ALKIŞ VE SESLİ AMA TOPLU TEPKİ GELİŞTİREBİLİRİZ.BÖYLECE HEM MAÇ SEYREDİLİR HEM DESTEK OLUNUR.İKİ TARAFIN İSTEDİĞİDE OLUR SANIRIM.
bence maçtan 2 gün önce sivasta çekirdegi yasaklıyalı:D benim önerim ise şöyle arkadaşlar stadın üzeri kamanması tamamen bi bitsin ondan sonra zaten susuan taraftar orda oturamaz çünkü öksürsen iner orası onlardan boşalan yerede yeni nesil ve gerçekten sivas aşkı ile dolu taraftarlı getirerk yıkılır orası ama u sıtadın işleri bi bitsin bursa maçını 2 yarısı çok güzeldi ama yinede aynı anda hareket edmiyoz acemi askerler gibiyiz:mad::mad:
Ss--58--Ss 04.10.2007, 11:04 YA BİZ GOL ATTIĞIMIZDA STATDA KİMSE BAĞIRMIYO BAŞKA TAKIMLAR ATTIĞINDA BAĞRIYOLAR NE GÜZEL BAZEN ÇOK SİNİR OLUYORUM ŞİMDİ SİVAS'A GİDİP BEN BARICAM DİYOM AMA OLMUYO:DLÜTFEN ŞU BAĞIRMA İŞİNİDE HALLEDİN..
haklısın biran önce halledilmesi gereken bir konu.
Ahmet_Yeniyapan 04.10.2007, 11:29 EVET GARDAS DOGRU GOOOL GELINCE TAMAMDIR MILLET AYAKTA DESTEKCI OLAALIM HER ZAMAN
sivaslı105 04.10.2007, 11:38 arkadaşlar bursa maçınnın sonundaki müzik eşliğinde yapılan el hareketini ben çok beğendim ve çok hoşumuza gitti ben ce her maç sonunda bu hareketi yapalım derim ...önceden meşalellerle Sivasspor karşılanırdı mesaela ikinci ligde felan o da çok güzel oluyordu ama nedense yasak herelde ve stadın değisik yerlerinde büyük Sivasspor ve bayrağımız dalgalandırılırdı ama şimdi nedense yokk olsa ben ce daha iyi olur gördük üç beş tane kendini bilmez bursalı bi bayrak almış teksas diye ne teksası hırbolar bi Türk bayrağı alsalar daha iyi olurdu..ama en çok da dediğim gibi maç sonundaki müzik eşliğinde yapılan el hareketini çok beğendimm demem o ki bu hareketi Sivasa mal edelim derimm yani bize özel olsunn ve bide Sİvasspor ve ŞANLI BAYRAĞIMIZI stadın değişik yerlerinde görmek isterizz katılanlar varsa yazabilirler herkese selamlar...TOPRAKTAN DOĞDUK TOPRAĞA DÖNECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ..BİZ SİVASLIYIH GARDAŞ SÖZÜN BİTTİĞİ YERDE BİZ BAŞLARIZ VATANIMIZA İHANET ETTİRMEYİZ ÇÜNKİ BİZ ANLI ŞANLI YİĞİDOYUZZZ VATAN CANIMIZ FEDA..f1_fa2_bozkurt5[1]bozkurt16fa[1]IMG]bozkurt[1][/IMG]
serhatcan 04.10.2007, 12:03 Kardeşim burada türübün liderlerini pohpohlamayı biliyorsun uz,yok başkanımızın dediği olur,yok trübün liderimiz kararı onaylarsa,yok trübün liderimize saygılarımızı sumarız,yok o ne derse o olur. Alın size kendi kendinizi eleştirdiğiniz bi örnek. madem o başkanlar türbün liderleri var neden trübünleri show yapmaları için yönlendirmiyorlar,neden görsel şenlik yaptırmıyorlar,neden hep bir ağızdan çıkacak tezahuratlar için insanları yönlerndirmiyorlar. demekki sözde liderler,yaratıcı değiller,kendi egolarını tatmin için oradalar,sadece ve sadece ben varım demek için oradalar.trübün lideri olarak görüneyim de noolursa olsun mantığı.Yaratıcılık yoksa trübünler işte ancak sivasspor trübünleri gibi her kafadan bir ses çıkar olur,tezahurat,taraftar bilinci olmaz. çünküü sizin başkan dediğiniz,türübün liderimiz dediğiniz kişlerde yaratıcılık yok da ondan.
ibrahimovic7 04.10.2007, 12:04 Bakın benim televizyonda gördüğüm kadarıynan üstü kapatılan trübüne hep orta yaş abiler amcalar geliyo işte o bölgeye davullar yerleşmesi o bölgeye grupların çoğu birleşip orada olması lazım. Tabi bunu yönetimle mi görüşmeniz lazım bilmiyorum ama katılan varsa cvp yazsın. Çünkü davullar orda olursa o tribünde coşar ve televizyona iyi görüntüler çıkar. Birde kim maça geliyorsa renkli görüntüler oluşması için mutlaka atkının ve formanında olması şart
velibircan 04.10.2007, 12:09 BİR KERE BİZİM TARAFTARIMIZ DAHA TAKIMININ RENKLERİNİ GİYMEYİ BİLMİYOR.ATKI TAKMAYI BİLMİYOR.
DÜŞÜNCELERİNİZ DOĞRU SONUNA KADAR ARKASINDAYIM AMA BUNLARLA YÖNETİMİNDE İLGİLENMESİ LAZIM.UĞRAŞAN İNSANLARINDA OLMASI GEREKLİ.
ceza_tolga_rep 04.10.2007, 12:19 bence taraftar grublarımızın maratona alınması gerek.167 nin ne kadar ses getirdiğini görüdk o maçta.
arkadaşlar bursa maçınnın sonundaki müzik eşliğinde yapılan el hareketini ben çok beğendim ve çok hoşumuza gitti ben ce her maç sonunda bu hareketi yapalım derim ...önceden meşalellerle Sivasspor karşılanırdı mesaela ikinci ligde felan o da çok güzel oluyordu ama nedense yasak herelde ve stadın değisik yerlerinde büyük Sivasspor ve bayrağımız dalgalandırılırdı ama şimdi nedense yokk olsa ben ce daha iyi olur gördük üç beş tane kendini bilmez bursalı bi bayrak almış teksas diye ne teksası hırbolar bi Türk bayrağı alsalar daha iyi olurdu..ama en çok da dediğim gibi maç sonundaki müzik eşliğinde yapılan el hareketini çok beğendimm demem o ki bu hareketi Sivasa mal edelim derimm yani bize özel olsunn ve bide Sİvasspor ve ŞANLI BAYRAĞIMIZI stadın değişik yerlerinde görmek isterizz katılanlar varsa yazabilirler herkese selamlar...TOPRAKTAN DOĞDUK TOPRAĞA DÖNECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ..BİZ SİVASLIYIH GARDAŞ SÖZÜN BİTTİĞİ YERDE BİZ BAŞLARIZ VATANIMIZA İHANET ETTİRMEYİZ ÇÜNKİ BİZ ANLI ŞANLI YİĞİDOYUZZZ VATAN CANIMIZ FEDA..f1_fa2_bozkurt5[1]bozkurt16fa[1]IMG]bozkurt[1][/IMG]
Evet o hareketi ben de çok beğendim. Maç öncesi Kırmızı-Beyaz atkılarla yapılsa süper olur bence.
BİR KERE BİZİM TARAFTARIMIZ DAHA TAKIMININ RENKLERİNİ GİYMEYİ BİLMİYOR.ATKI TAKMAYI BİLMİYOR.
DÜŞÜNCELERİNİZ DOĞRU SONUNA KADAR ARKASINDAYIM AMA BUNLARLA YÖNETİMİNDE İLGİLENMESİ LAZIM.UĞRAŞAN İNSANLARINDA OLMASI GEREKLİ.
Konyaspor taraftarlarına yanılmıyorsam atkı falan dağıtıyor. Buna benzer bir organizasyon yapılabilir bence. Çünkü gerçekten tribünlerin Kırmızı-Beyaz görünmesi gerekiyor.
velibircan 04.10.2007, 12:25 Evet o hareketi ben de çok beğendim. Maç öncesi Kırmızı-Beyaz atkılarla yapılsa süper olur bence.
Konyaspor taraftarlarına yanılmıyorsam atkı falan dağıtıyor. Buna benzer bir organizasyon yapılabilir bence. Çünkü gerçekten tribünlerin Kırmızı-Beyaz görünmesi gerekiyor.
formada dağıtıyor atkıda çoğu maçta
aslında kışın yonetim herkeze tek tip atkı dağıtsa mac biletini 10 lira yapıp bence hiç fena olmaz.
yasin__0658 04.10.2007, 13:00 evimizdeki oynadığımız maclarda malum dolu turbunlere oynuyoruz vede turbun kısmı biraz karanlık komple bir maytap show olabilir yada kale arkalarında konfeti show olabilir yada kırmızı beyaz kartonlarla bir şekilde yapılabilir...
bencede kartonlarla sivassporumuzu destekliyim sivassporluyum diyerek olmuyor
altuntas58 04.10.2007, 13:03 Arkadaşlar tribün şovları yapmak takımımızı ateşlememiz anlamına gelir fakat ne yazıkki sivassporun tribünlerinde bu olay çok zayıf bu işi profisyonelce yapmalıyız dolayısıyla biz takımımızı gerektiği gibi desteleyemiyoruz halbuki takımın 12.adamı seyircisi ama onlarda görevini tam yapamıyor hepimizin yakından takip ettiği spor kamuoyunun gündeminden hiç düşmeyen istanbul takımlarından birinin öyle şahane bir seyirci kitlesi varki akıllara zarar avrupada bile kendini ispatlamış her zaman her yerde adından bahsettiren bir gurup CARŞI GURUBU bu gurup bizim için bir şanstır takımlarını nasıl motife ediyor nasıl destekliyor birlik ve beraberliği nasıl sağlıyor bütün bunları bu carşı gurubundan bir şekilde öğrenelim tahmin ediyorum eskiden bu gurubun içinde olan arkadaşlarımız vardır o arkadaşlardan yardım alıp sivassporumuzu süper liğde layık olduğu gibi destekleyelim ve bu tezahürat şekillerinide bu siteden herkese bildirelim bu benim fikrim herkesin fikrine saygı duyarım her şey sivasspor için hep destek tam destek
nazimgulturk 04.10.2007, 13:10 bu oluşum gerçekten sivasta ve sivassporlularda çok eksik ...
ama zamanla gelişecek tabi... süper lig de kaldığımız sürecede gelişecektir..
sivasli_yldrm 04.10.2007, 13:23 valla bağırsakta elde çırpsak en ufak bişeyi organize şekilde yapamıyoruz önemli olan organize olabilmek adam iki dakika bağırıyo 88 dakika çekirdek yiyo bide hele gol yersek başlıyor küfüre eeee sen takımına tezehurat etmeyipte çekirdek yersen takım golde yer, yenilirde
Konyaspor taraftarlarına yanılmıyorsam atkı falan dağıtıyor. Buna benzer bir organizasyon yapılabilir bence. Çünkü gerçekten tribünlerin Kırmızı-Beyaz görünmesi gerekiyor. [/QUOTE]
Yapmayın arkadaşlar ne atkısı ne t-shirt'ü... Yönetim bu takımın hangi bir derdiyle ilgilensin. Taraftarın atkısını da yönetim mi alsın? Zahmet olmazsa taraftar biraz duyarlı olsun da üç beş kuruş verip atkısını alsın, hatta biraz daha şuurlu bir taraftarsa lisanslı ürün alsın ama bu takıma lütfen birşeyler vermeyi öğrensin. Arkamızda Ankara B Belediyesi ve Melih Gökçek olsa forma da dağıtsın derdik ama bizim belediye daha doğru düzgün üç beş otoparkın gelirini bile Sivasspora vermiyor. Yani konumumuzu bilip ona göre istekte bulunalım derim!...
sivasli_yldrm 04.10.2007, 13:31 bakın arkadaşlar atkı şovdan bahsediyorsunuz size sonuna kadar katılıyorum bu konuda sadece maçtan önce deil 90 dk boyunca o şovu yapmalıyız mesela olan taraftar gruplarımızın stadın belli bi yerinde olması bence yanlış olur o zaman sadece o bölgeden ses çıkar halbuki bu gruplar stadın her tarafına yayılsa daha çok destek sağlanır en azından dağıldıkları yerdeki çekirdekçileri harekete geçirirler
hollywarnrvn 04.10.2007, 13:57 Evet çok güzel bir konuya değindim abi. Bir sorum olacak neden havuz tarafındaki c bloğuna hiç seyirci alınmıyor. geçen sene çoğu maçta orası doluyordu eğer orası boş kalacaksa taraftar gruplarına verin.
hollywarnrvn 04.10.2007, 14:00 Benim tavsiyem görüntü oluşturmak için olacak: stada gelenlere 1 maçlıkda olsa atkı dağıtabilir ya da uygun fiyata maça gelenlere verebilir bu stadın rengini otomatik olarak değiştirecektir.
arkadaşlar bursa maçınnın sonundaki müzik eşliğinde yapılan el hareketini ben çok beğendim ve çok hoşumuza gitti ben ce her maç sonunda bu hareketi yapalım derim ...önceden meşalellerle Sivasspor karşılanırdı mesaela ikinci ligde felan o da çok güzel oluyordu ama nedense yasak herelde ve stadın değisik yerlerinde büyük Sivasspor ve bayrağımız dalgalandırılırdı ama şimdi nedense yokk olsa ben ce daha iyi olur gördük üç beş tane kendini bilmez bursalı bi bayrak almış teksas diye ne teksası hırbolar bi Türk bayrağı alsalar daha iyi olurdu..ama en çok da dediğim gibi maç sonundaki müzik eşliğinde yapılan el hareketini çok beğendimm demem o ki bu hareketi Sivasa mal edelim derimm yani bize özel olsunn ve bide Sİvasspor ve ŞANLI BAYRAĞIMIZI stadın değişik yerlerinde görmek isterizz katılanlar varsa yazabilirler herkese selamlar...TOPRAKTAN DOĞDUK TOPRAĞA DÖNECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ..BİZ SİVASLIYIH GARDAŞ SÖZÜN BİTTİĞİ YERDE BİZ BAŞLARIZ VATANIMIZA İHANET ETTİRMEYİZ ÇÜNKİ BİZ ANLI ŞANLI YİĞİDOYUZZZ VATAN CANIMIZ FEDA..f1_fa2_bozkurt5[1]bozkurt16fa[1]IMG]bozkurt[1][/IMG]
o çalan muzik kızılderi marşı. o hareketi veya muziği sivasa maal edemeyiz çünkü gs taraftarı kullanıyor ve atkılarla yapıyolar elle deıl :D
Bakın benim televizyonda gördüğüm kadarıynan üstü kapatılan trübüne hep orta yaş abiler amcalar geliyo işte o bölgeye davullar yerleşmesi o bölgeye grupların çoğu birleşip orada olması lazım. Tabi bunu yönetimle mi görüşmeniz lazım bilmiyorum ama katılan varsa cvp yazsın. Çünkü davullar orda olursa o tribünde coşar ve televizyona iyi görüntüler çıkar. Birde kim maça geliyorsa renkli görüntüler oluşması için mutlaka atkının ve formanında olması şart
yönetim malesef maratona almıyo grupları
belediye veya bu işi fianse edecek bir kamu kuruluşu bulmalı..sonra stat girişinde herkse beyaz ve kırmızı ucuz tişörtler dağıtılabilir..çok renkl,i bir görüntü oluşr..hatta mesela maraton A VE b ye beyaz C VE d ye de kırmızı tişört dağıtmak gibi..
stada kabuklu yemiş yasaklansın belki o zaman tezahuratı ögreniriz......
Bence Davul zurna olsun Sivas Halayı çekilsin :) Bizim insanımız Davul zurnaya halaya dayanamaz :) Biraz ilginc bir oneri ama aklıma sivasla özdeşleşen bu geldi
jakobieen 04.10.2007, 15:24 belediye veya bu işi fianse edecek bir kamu kuruluşu bulmalı..sonra stat girişinde herkse beyaz ve kırmızı ucuz tişörtler dağıtılabilir..çok renkl,i bir görüntü oluşr..hatta mesela maraton A VE b ye beyaz C VE d ye de kırmızı tişört dağıtmak gibi..
güzel fikir... bence maçlara herkes kırmızı-beyaz formasını giyip gelmeli ...
tabiki gelmeli ama kaç kişde forma varkı yada atkı bu konuda çok eksiğimiz var sakaryada bursa macınız izledim sakaryalıların 100 de 90 da atkı ve forma var önce herkezi resmi ürünleri almaya yöneltmeliyiz.
jakobieen 04.10.2007, 15:58 forma olmasına gerek yok kırmızı yada beyaz tişörtlerlede gelinebilir maçlara.. çok zor diil sanırım.. hollanda milli maçlarındaki tribünlerdeki turunculuk çok hoşuma gidiyor :)
ibrahimovic7 04.10.2007, 16:02 tabiki gelmeli ama kaç kişde forma varkı yada atkı bu konuda çok eksiğimiz var sakaryada bursa macınız izledim sakaryalıların 100 de 90 da atkı ve forma var önce herkezi resmi ürünleri almaya yöneltmeliyiz.
Ewet herkesi resmi kyafetlere almaya yönlendirmeli yönetik mesala ürünlere %50 indirim yaparsa olabilir
Ewet herkesi resmi kyafetlere almaya yönlendirmeli yönetik mesala ürünlere %50 indirim yaparsa olabilir
OZAMANDA KLUB BATAR :) bence ucuz yollu tek tip kırmızı ve beyaz tşörtlerle bu iş yapılır ama eminimki sivastaki hemşehrilerimiz ilgi göstermez.
1967_CLUB_ÖZGÜR 04.10.2007, 16:54 Hayallerdekı goruntuyu en kısa Zamanda Yasarız Insallah...:)
Ah Şu MAraton birazcık taraftar Olsa..
O zaman 4 eylul un Atmosfer ı ne bıcım deısır be :)
muhsin koçak 04.10.2007, 17:51 boşuna uğraşmayın arkadaşlar ne yaparsanız yapın bunu değiştiremezsiniz,bence tribünlere yeni nesilin çekilmesi lazım,seyirci portföyüne bir bakın %80_90ı 30-40 yaşın üzerinde,yalan mı?
Burdan katılanlar varsa ben hazırım büyük bir bayrak yaptırmaya ve Kırmızı Beyaz atkılarla sahaya girmeye. Nasıl olsa havalar da soğuyor.
osman_58_1967 04.10.2007, 22:10 Burdan katılanlar varsa ben hazırım büyük bir bayrak yaptırmaya ve Kırmızı Beyaz atkılarla sahaya girmeye. Nasıl olsa havalar da soğuyor.
3 MİLYAR´A YAPTIRDIĞIMIZ DEV BAYRAĞIMIZ VARYA 2.SİNE NE LÜZUM VAR?
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=669&highlight=BAYRAK
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1261&highlight=BAYRAK
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=827&highlight=BAYRAK&page=10
Ahmet_Yeniyapan 05.10.2007, 08:33 ARKADASLAR HER MACA GELIYOZ AMA DESTEKCI OLAMIYOZ TEK BIZ GRUP OLARAK HEPIMIZ TEK SES OLALIM HAYDI YIGIDOLAR OLE DEGILMI
3 MİLYAR´A YAPTIRDIĞIMIZ DEV BAYRAĞIMIZ VARYA 2.SİNE NE LÜZUM VAR?
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=669&highlight=BAYRAK
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1261&highlight=BAYRAK
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=827&highlight=BAYRAK&page=10
evet stadımızda büyüdü o bayrağı artık açabiliriz bence.
evimizdeki oynadığımız maclarda malum dolu turbunlere oynuyoruz vede turbun kısmı biraz karanlık komple bir maytap show olabilir yada kale arkalarında konfeti show olabilir yada kırmızı beyaz kartonlarla bir şekilde yapılabilir...
Meşale maytap yasak yönetim her zaman izin vermiyor... Daha başka aktiviteler bulunabilir...
sivaslı105 05.10.2007, 10:56 ben maç sonundaki müzikli yapılan hare keti beğendim arkadaşlar o çok hoşuma gitti yaparsak iyi olur görsel açıdan yani taraftarımızda sevdi yani sevmese yapmazdı ben ce devamı gelecek.birde bayrak önerim var Sivasspor ve Şanlı türk bayrağımızı tribünlerde dalgalandıralım derim.bi de hep birlik olalım guruplar bir olsa daha çok ses çıkar daha iyi olur bence .çünki her kafadan bir ses çıkıyor o da olmuyor yani.herkes maça gelir kenforma atkı bere bandaj ne varsa giysin kırmızı beyazz bursalıları gördünüz uyduruk bi bayrak ve yeşil formala r zamanla Sivasımız bunları aşacaktır diyorum.. bi arkadaş yazmış davul zurna gelsin diye bence oda çok güzel bir fikir destekliyorumm ..halay çekeriz yani ne olsa BİZ ANLI ŞANLI SİVASLIYIH GARDAŞ BİZE YAKIŞIR ...YİĞİDOLARIMA..SAPINA GADAR SİVASLIYIH GARDAŞ..BURDANN SİVASTAN BAZILARINA SESLENİYORUMMMM YA SEVVVVVVVVVVVVV YADA TERKETTTTTTTTTTTTTTTT.....O KADAR YOKSA BİZ ATMASINI BİLİRİZZZZ ÇÜNKİ BİZ SİVASLIYIZZZ. BİR GÜN GELECEK HERKES SİVASSPORLU OLACAKK...ALİBABALI YİĞİDOODAN HERKESE SELAMLARR ALLAHA EMENET OLUN GARDAŞŞLARRR
ben maç sonundaki müzikli yapılan hare keti beğendim arkadaşlar o çok hoşuma gitti yaparsak iyi olur görsel açıdan yani taraftarımızda sevdi yani sevmese yapmazdı ben ce devamı gelecek.birde bayrak önerim var Sivasspor ve Şanlı türk bayrağımızı tribünlerde dalgalandıralım derim.bi de hep birlik olalım guruplar bir olsa daha çok ses çıkar daha iyi olur bence .çünki her kafadan bir ses çıkıyor o da olmuyor yani.herkes maça gelir kenforma atkı bere bandaj ne varsa giysin kırmızı beyazz bursalıları gördünüz uyduruk bi bayrak ve yeşil formala r zamanla Sivasımız bunları aşacaktır diyorum.. bi arkadaş yazmış davul zurna gelsin diye bence oda çok güzel bir fikir destekliyorumm ..halay çekeriz yani ne olsa BİZ ANLI ŞANLI SİVASLIYIH GARDAŞ BİZE YAKIŞIR ...YİĞİDOLARIMA..SAPINA GADAR SİVASLIYIH GARDAŞ..BURDANN SİVASTAN BAZILARINA SESLENİYORUMMMM YA SEVVVVVVVVVVVVV YADA TERKETTTTTTTTTTTTTTTT.....O KADAR YOKSA BİZ ATMASINI BİLİRİZZZZ ÇÜNKİ BİZ SİVASLIYIZZZ. BİR GÜN GELECEK HERKES SİVASSPORLU OLACAKK...ALİBABALI YİĞİDOODAN HERKESE SELAMLARR ALLAHA EMENET OLUN GARDAŞŞLARRR
Eğer dün Galatasaray'ın maçını seyrettiysen aynı şovu onların tribünüde yapıyor hatta bizden daha önce başlamışlardı... Daha özgün şeyler olmalı bence...
size sonuna kadar katılıorum ama once bırazcık ınsanlarımızın dusuncesı degısmesı lazım.. mesela sıze oftas macında bızzat sahıt oldugum olayı anlatayım. biraz komık bırazda uzucu ama olsun.. sımdı maraton trıbununden bagırıolardı ayaga kalkmayan trabzonlu olsun dıe bende kapalı yanından bılet almıstım onumdekı amcam cekırdek cıtlıodu yaptıgı hareket ve soledıgı laf aynen su " sizin demenizlemı trabzonlu olucuuukk. kalkmayacam istee" :))
sinan-58 05.10.2007, 12:56 yönetim malesef maratona almıyo grupları
bu hafta 67 genç taraftarlar derneği maraton trubunundeydi
EyüphanAydın 05.10.2007, 13:52 YAW BENDE ANLAMIŞ DEĞİLİ ALLAHTANKİ BAZİ MAÇLAR RAMAZAN DOLAYISI İLE ÇEKİRDEK FELAN ALMIYORLAR BU SONUÇTA CANLARI SIKILIP MAÇA KONSANTİRE OLUYORLAR AMA BAZİ MAÇLAR İFTARDAN SONRA OLUNCA NE YAZIKKİ BU KONUNUN ÖNÜNE GEÇİLEMİYOR:D:D:D:D:D:D
Yapacağımız şey mutlaka Sivas'a özgü olmalı. Bizi yansıtmalı. Abi İtalya'da oyuncularının pankartını asıyorlar ya süper oluyor. Takımı da motive ediyor. Motive edici birşeyler bulmamız lazım.
Biz showlarımızı Çılgınlar olarak Bursa maçında stad dışından protokol tribünün önünden yaptık mağlum stada giremedik.Bizlerde elimizden gelen desteği dışardan verdik işte dışardan destek bir video http://youtube.com/watch?v=lhXDYIWEyms
ya bence mars yazilmasi lazim bide gorselik oyunculari motive etmemiz lazim
Arkadaşlar faul pozizyonunda bi tepki lütfen çekirdek yerken bile olur ya "oooooooooo" ve futbolcularımızı alkışlamak bu zor değil lütfen. Burdaki arkadaşları tenzih ederim ama "iki takım tutuyorum" diye saçma sapan şeyler bile söyleyen hemşehrilererimize söylüyorum bari stada gelince bi tepkiyi bi alkışı çok görmeyin bu takıma. Tek gerçek YİĞİDO
Bir de davul arkadaşlar davul çok farklı bir hava katıyor. Bunlar belki klasik ama bu konunun sıcak kalması lazım çok önemli zamanla daha iyi olacağımıza inanıyorum. Sivas büyük takım ama büyük olduğumuzu taraftarımızla da göstermezsek bunu sadece biz biliriz herkesin bunun farkında olması 4eylüle o psikoloji ile gelmesi gerekir. Taraftarımız "Sivas", "kırmızı-beyaz" ve "sivas gol" den başka tezahürat bilmiyor. Taraftar grupları bu işi iyi yapıyor ama taraftarada öğretmek gerekir belki bir kağıda yazılıp dağıtılabilir
mesut_tncsvs 06.10.2007, 10:45 artık grupların birleşme zamanı geldi yeni bir isim altında alt gruplar halinde birleşilmeli yoksa bu gidiş hiç iyi değil artık rant kavgaları yapılmamalı eğer böyle giderse sivastaki durum içler acısı
Bu arada Bursa taraftarı geçen maçta İstiklal Marşı'ndan sonra "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" tezahüratı yaptı. Bu tarz birşey deneyebiliriz bu maçta
mrkz_abi 09.10.2007, 11:22 mesut kimin altında birleşilecek sen dernekcisin kimin altında birleşmeyi kabul edersin sen istersinki derneğin altında toplanılsın bende derimki merkez öbürüde derki çılgınlar haklımıyım kardeşim
UTKUM_58 09.10.2007, 11:32 CILGINLAR 58 DEN BASKA BAGIRMIYORR BEN SIVASTAYKEN CILGINLARI TEBRIK EDIYORUMM HELAL OLSUN GENCLERE
balili17 09.10.2007, 13:05 MARATHONU BAGIRAN KİTLENIN DOLDURMASI LAZIM BU ŞART KALE ARKASINDA OLMUYOR BU İŞ MERKEZ TAYFA OLSUN ÇILGINLAR OLSUN MARATHONDA TAKIMA DESTEK VERMELERİ GEREKİYOR
balili17 09.10.2007, 13:11 Bu arada Bursa taraftarı geçen maçta İstiklal Marşı'ndan sonra "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" tezahüratı yaptı. Bu tarz birşey deneyebiliriz bu maçta
Bİ ŞEY DİYİM Mİ BİZİM SİVAS HALKI UTANIYO WAY NEDEN UTANIYOSUN BAGIRAN ADAMIN SENDEN NE FARKI VAR ALLAH AŞKINA ŞU TAKIMA BİRAZ DESTEK VERELİM NİCE TARAFTARI OLAN KULUP VAR ADAMLAR DELİ GİBİ BAGIRIYOR ÖRNEGİN BURSASPOR ,ANKARAGÜCÜ ,SAKARYASPOR NE TARAFTARLARI VAR AMA FUTBOLCULARINDA İŞ YOK BİZİMDE TAM TERSİ FULCULARIMIZ İĞNENİN DELİGİNDEN TOP SOKUYUR.
NE OLUR ÖNÜMÜZDEKİ V.MANİSA MAÇINI KAZANIN GALİBİYETLERİMİZE DEVAM EDELİM.ANKARAYA GELEN ARKADAŞLAR GÖRMÜŞDÜR.ANKARAGÜÇLÜLER 2-0 YENİKLER HALA SUSMADILAR BİZDE KAZANDIGIMIZ HALDE BAGIRMIYORUZ.
BİRAZ SAGDUYULU DAVRANALIM !
EyüphanAydın 09.10.2007, 13:14 bir de en büyük EKSİK MAÇLARDA ÇEKİRDKEK HASTALARI YAW SEN STADA GEL OTURDUGUN YERDEN HİÇ KALKMA VARYA ÇOK TUHAF YA
nalcacidabbe 09.10.2007, 15:31 o bızdede coktu 8 nolu trıbun gruba ayıttı 8 bın kısılık maraotnu dernek aldı ve 30.000 forma dagıttı konyalıya bu aldıkları yerede gençlere kombıne forma atkı bayram gıbı vs seyler verdıler ve sımdı hep beraber bagırıoruz dıger grupların sesı gelmıyor boyle sızın dernekte yapabılır
Konya'da galiba bir de tribünlerin sahaya uzaklığı meselesi var. Bence o konuyu da halletmek gerekir.
yeniceri_can 09.10.2007, 21:30 Konya'da galiba bir de tribünlerin sahaya uzaklığı meselesi var. Bence o konuyu da halletmek gerekir.
evet kardeş.bisiklet veledromu var. umarım Allah sanada gidip görmeyi nasip eder.
Del Piero 09.10.2007, 21:37 BENCE FUTBOL BİLİNCİMİZ GELİŞTİKCE ÇEKİRDEKÇİ DEDİNİLEN GRUPTAN İNGİLİZ STİLİ BİR TEPKİ ALINABİLİR.PREMİER LİGİ SEYREDERKEN DİKKAT EDİN BİRLİKTE BAĞIRMAKTAN ÇOK POZİSYONLARA VERDİKLERİ TEPKİLER BARİZ GÖRÜNMEKTE.(İYİ HARAKATE ALKIŞ-SERT FAULE oooooo GİBİ)ALKIŞ VE SESLİ AMA TOPLU TEPKİ GELİŞTİREBİLİRİZ.BÖYLECE HEM MAÇ SEYREDİLİR HEM DESTEK OLUNUR.İKİ TARAFIN İSTEDİĞİDE OLUR SANIRIM.
gardaşıma tamamen katılıyorum aslında saha bozuk para, pankart, ve hatta kapalı su bile sokmak yasakken çekirdek sokulmasıda yasaklanabilir.. birde kapalı trübünün sessiz olmasını ben oradaki abilerimizin yaşlarına bağlıyorum ulan bu yaştan sonra trübün şowu yapacak değilim :P gibiler artık sivasın gençleri sivaSSpora daha çok destek vermeliler birde bu önlemenin bir yolu her zaman dediğim gibi 2. takım olmaktan çıkmalı tek yürek tek sevgi zaten bir yürekte 2 aşk olmaz bu maşuk sadece sivaSSpor olmalı
sivas_sevdamiz 09.10.2007, 22:33 arkadaşlar tribünler arasında iletişim denen bişey yok. Karşı tribün ne dediğini anlamıyo, ne diyeceğini bilmiyo. Bence şöyle 3-4 tane tribünleri ateşleyebilecek adam tut. ellerine birer telsiz ver. aralarında konuşup planlasınlar bişeyler....
Artık bişeyler yapılmalı
evet kardeş.bisiklet veledromu var. umarım Allah sanada gidip görmeyi nasip eder.
Benim iki yılım Konya'da geçti zaten. Gayet iyi bilirim orayı. İkinci ligdeyken bir Konya-Sivas maçını Konyalıların arasında izlemiştim.
gardaş bu bizim sivas ın adamı ne kadar seviyor beleşi.. yok forma dağıtılsın, yok atkılar yonetımden olsun; arkadaşlar malboro winston içeceğine git ucuz bişey iç 5-10 mılyona da git bi atkı al; hayrına, bu da yonetımden beklenmez kı..
ya abi bu takımı 5 ytl ye gelip izlemiyorlar konuşmaya gelince sivassporlu oluyorlar bi dahaki maça konfeti şov yapmamız lazım o bağıran grubun biri maraton un tam ortasına kim ne görecek ki maç izlesin herkes ayağa kalkar ondan sonra sivasspor çoşsun bizde çosalım devran sivasspor dergisinde bize neler yapıyorlar diyor takıma zarar vermeyecek şekilde bizde yapalım faruk un halini gördünüz 2 ıslık top bile tutamadı
yanarımda bülent hocayı bi tribüne cağırıp asker slmı veremedik ona yanarım
Yigido_Burak 05.11.2007, 20:22 ya sanki taraftarın elıne bıletleri verirken al sana tiyatro bıleti demisler de tiyatro islemeye gelmısler..! ölü gibiyiz..!! mac bıleti deseler demekki adamlar içeri girmicekler sivas maclarında cekirdekciler köseyi dönuyo valla:D:D nese bunları gecelim orhan abimin dedigi gibi bi maytap gösterisi yada kale arkasından konfedi gösterileri olabilir ayrıca bıze de davul lazım davulsuz mac oLmaz gecmez..! bıde söle bi durum var bır kac macda davulumuz vardı .. davul calmaya baslıoruz mıllet ordan yoq basım arıdı . yoq calma ses cıkıo gibi yakınmalardan sıkayetci oLdu . bence bunlarda yanlıs seyler basının arısını cok dusunuosan gelmıceksın maca evınde pasalar gibi izliceksin bizimde sivasımıza destek ve cosku vermemize engel olmucaksın basta bunuda sölemek istiorum..!
ASlında sivas stadyumunda seeeeeeeeeeessssssssssssssssss ssssssss bombası patlatılarak sivas taraftarı ateşlenmeli ve misafir takım korkutulmalı ama .............. sivas taraftarı geliyo ama aktif bişeyler yapıp 3 büyük takımdan değişik bişeyi olmalı bence gelecek haftalarda bu uygulanmalı sivasataki taraftarlar size sesleniyorum sesime kulak verin..............;););););); )
yusuf_yusuf 05.11.2007, 21:12 YA BİZ GOL ATTIĞIMIZDA STATDA KİMSE BAĞIRMIYO BAŞKA TAKIMLAR ATTIĞINDA BAĞRIYOLAR NE GÜZEL BAZEN ÇOK SİNİR OLUYORUM ŞİMDİ SİVAS'A GİDİP BEN BARICAM DİYOM AMA OLMUYO:DLÜTFEN ŞU BAĞIRMA İŞİNİDE HALLEDİN..
haklısın bir an once halledılmelı bu konular
NİHAT_EKİCİ 05.11.2007, 21:17 BENCE EN BÜYÜK TRİBÜN ŞOVU ÖNCELİKLE STADYUMUN TAMAMEN DOLMASIYLA BAŞLAR. SONRASI TÜM TARAFTARLARIN ELLERİNDE BAYRAKLARLA VE MEŞALELERLE DEVAM EDER. SONUCUNDA TAKIM ZATEN ŞOV YAPMAYA BAŞLAR.MANİSA,BURSA VE KASIMPAŞAMAÇLARIND OLDUĞU GİBİ.
81 DÜZCE- 82 MUSUL- 83 KERKÜK
taylan15 11.11.2007, 10:16 BENCEDE DAVUL ZURNAYLA HALAY ÇEKİLMESİ LAZIM SİVASA DA BU YAKISIR:::ŞAMPİYON SİVASSPOR:::
TUNA_TNK 11.11.2007, 11:03 KONUYLA İLGİLİ YAZILANLARIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUNU OKUDUM AMA ARKADAŞLAR KİMSEYE ZORLA TEZAHURAT YAPTIRAMAYIZ SADECE BİRİLERİNİN ÇEKİRDEK YİYEN SEYİRCİYE SİVASSPOR BULUNDUĞU KONUMU VE TARAFTARIN O KONUMA YAKIŞIR ŞEKİLDE DESTEK VERMESİNİ HATIRLATMAK GEREK BUDA EN GÜZEL MAÇ ESNASINDA ANANONS YAPILARAK OLUR.
arda5838 11.11.2007, 21:40 merhaba arkadaşlar ben erciyes üniversitesinde okuyan bir sivaslı sivassporlu olarak liderliğe oynayan takımımıza yeterince destek veremediğimizin kanaatındayım..2.ligdeki heyecanlı ateşli taraftar yok artık stadda oysaki böyle olmamalı liderliğe oynuyoruz dünde beşiktaşı yendik en fazla galibiyeit olan takım bizim takım.ama en az destek gören yine sivasspor..
bunun nedeni ateşli yeniçerilerin olmaması,ben bir yeniçeri değilim ve hiç bir gruba bağlı değilim,ama yeni çeriler stadyuma ayrı bir hava veriyorlardı,hangi klubü forumlarına girsem mutlaka yeniçerilerden söz ediliyordu..ama artık yeniçeriler yok stadyum öksüz kendim için değil sivassporum için yeniçerilere sivasın ihtiyacı var.geçen gün bir spor gazetesinde sivassporun taraftarından konuşuluyor.şampiyonluğa oynayan bir takımın neden bir taraftarı yok...geçenlerde bir topicde arkadaşımız göztepeden bahsetmiş,amatörde oynayan bir takımın taraftarı sdivasınkinden ateşli ve takımını 90 dk destekliyor.bir zamanlar yeniçerilerde öyleydi ve tekrar tribüne dönmeleri istiyorum herşey sivasspor için.Ne merkez ne çıldınlar nede genç taraftarlar onların tadını vermiyor
Her Zaman Her Yere Gider Ne Yağmur Ne Çamur dinler Severse Gönülden Sever Bu Alemde YENİÇERİLER....
Uyuyan taraftarın uyanma zamanı geldi
İyi veya Kötü Yorumlarınız için saygılar....
yigidomustafa58 11.11.2007, 21:46 merhaba arkadaşlar ben erciyes üniversitesinde okuyan bir sivaslı sivassporlu olarak liderliğe oynayan takımımıza yeterince destek veremediğimizin kanaatındayım..2.ligdeki heyecanlı ateşli taraftar yok artık stadda oysaki böyle olmamalı liderliğe oynuyoruz dünde beşiktaşı yendik en fazla galibiyeit olan takım bizim takım.ama en az destek gören yine sivasspor..
bunun nedeni ateşli yeniçerilerin olmaması,ben bir yeniçeri değilim ve hiç bir gruba bağlı değilim,ama yeni çeriler stadyuma ayrı bir hava veriyorlardı,hangi klubü forumlarına girsem mutlaka yeniçerilerden söz ediliyordu..ama artık yeniçeriler yok stadyum öksüz kendim için değil sivassporum için yeniçerilere sivasın ihtiyacı var.geçen gün bir spor gazetesinde sivassporun taraftarından konuşuluyor.şampiyonluğa oynayan bir takımın neden bir taraftarı yok...geçenlerde bir topicde arkadaşımız göztepeden bahsetmiş,amatörde oynayan bir takımın taraftarı sdivasınkinden ateşli ve takımını 90 dk destekliyor.bir zamanlar yeniçerilerde öyleydi ve tekrar tribüne dönmeleri istiyorum herşey sivasspor için....
Her Zaman Her Yere Gider Ne Yağmur Ne Çamur dinler Severse Gönülden Sever Bu Alemde YENİÇERİLER....
Uyuyan taraftarın uyanma zamanı geldi
İyi veya Kötü Yorumlarınız için saygılar....
gerçekten haklı abimiz de bu Yeniçeriler noldu ? gerçekten...
TracyMcGrady58 11.11.2007, 21:59 Bence son maclarda 4 Eylül iyi doldu. Taraftar geliyor gelmesinede, yanliz pek atmosfer olmuyor stadta. Tiyatro izler gibi mac seyrediyolar ama insallah bu gittikce düzelecektir. Henüz 3. senemiz 1.ligde ve farkina vardim ki taraftar TARAFTAR olmaya basliyor
yener_sahin 11.11.2007, 22:07 demi yaw.adları bile karizmaydı.ben zaten grup kalksada ilk maçıma onlarla gittiğim için onların yeri bir başka.Hala onları söyler dururum.
Ama vardır bir bildikleri saygı duymak lazım...
tayfunzb 11.11.2007, 22:09 ben bir zeytinburnu taraftarı olarak bazı istanbuldaki maçlarda yeniçerileri görmüştüm gerçektende ateşlilerdi ama şimdi sivas tribünlerinde eski atmosfer yok.her zaman sivasspora destek olmalısınız liderliğe oynuyorsunuz her zaman destek olmalısınız ZEYTİNBURNUNDAN SİVASA selamlar
ofgurleyuk78 11.11.2007, 22:12 Yeniçeriler hala seferden dönmediler mi?
yener_sahin 11.11.2007, 22:12 ben bir zeytinburnu taraftarı olarak bazı istanbuldaki maçlarda yeniçerileri görmüştüm gerçektende ateşlilerdi ama şimdi sivas tribünlerinde eski atmosfer yok.her zaman sivasspora destek olmalısınız liderliğe oynuyorsunuz her zaman destek olmalısınız ZEYTİNBURNUNDAN SİVASA selamlar
mesajınız için teşekkürler...Selamınızı aldık kabul ettik...ve aley kümselam.Bizden de bütün zeytinburnululara selamlar...
Yeniçeri bir ruhtur, İnkar eden ruhsuzdur...
Yeniçeriye üvey evlat muamelesi yapanlar, Yeniçeriye sahip çıkmayanlar utansınlar... Abilerimiz ne yazıkki tribüne dönmeyi düşünmüyorlar.
Del Piero 12.11.2007, 13:42 keşke dönseler süper olur yeminle her hafta onlarla olurum kendi arkadaş çevremide alır yanlarında avazım çıktığı kadar bağırırım...
yeniçeriler sizi bekliyoruz...
şuanda yeniçerilere gerçekten ihtiyaç varken geri gelmeleri lazım bence...
hiç oLmayacak bişey 4eyLuL standı organize sıfır 0000000000
cıncık1967 14.11.2007, 16:21 YENİÇERİLER ;
her zaman 1 numaraydılar çok sağlamdılar çok ateşli çok kalabalık çok iyi olan bi tarfAtar çok grubuydu sivasspor tribünlerinin lokomotifiydiler muhteşem bi destek veriolardı ne yazıkkı tribünden çekildilerve o zamandan beri 4 eYLÜL den onlar bıraktığından beri ses çıkmıo dahada çıkmıyacak ister kabul edin ister etmeyin bu stad YENİÇERİLERİ çok arayayacak
ya zaten tribünün üstü açık olduğundan stad doluyken herkes tezahurat yapsa bile ses çıkmıo.sdece deişik gösteri felan olabilir ama maçlargunduz oynandığından.ışıklı bişeyde mümkün degil.bide adam gibi tezahuratlar üretemiyoruz.bi çalışma başlatmak gerekio bnce!!!!!!!!!!!!!
bağırmayan taraftar top rakipteyken ıslık çalsın bari. ağzında cekirdek yokken çalarsa daha fazla ses cıkarır galiba. :)
NAUGHTYBOY58 15.11.2007, 12:39 Siwasta Trißün Şov Denilince Tabiki İlk Akla qElen Yeniçerilerdir Onlar ßir Efsaneydi Siwas Trißünleri ßidaha Yeniçeriyi Cok Zor qÖrür Küstürenler Utansın.!!!
merkez_ismail 20.11.2007, 17:15 Yeniçeri bir ruhtur, İnkar eden ruhsuzdur...
Yeniçeriye üvey evlat muamelesi yapanlar, Yeniçeriye sahip çıkmayanlar utansınlar... Abilerimiz ne yazıkki tribüne dönmeyi düşünmüyorlar.
armaganım her sey acıkca yazılmıs sadece ....
türbünlerimize davul şart davulsuz olmuyor acilen 4 5 tane davul ayarlanıp takıma daha çok destek verilmeli..
alico58_58 01.12.2007, 06:51 Sivasspor'un hocası: Takım ikinci ligdeyken gelip çılgınca destek veren taraftarımız şimdi nerede?.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, taraftarlara sitem etti. Süper Lig'de büyük bir başarı yakaladıklarına dikkat çeken Uygun, "Ancak yeteri kadar ilgi ve destek göremiyoruz. Biz ikinci ligdeyken arkamızda hissettiğimiz 35 bin çılgın taraftara ne oldu. Maçı sadece oturup izlemesinler, oyuncularımı coştursunlar. Destek için
lisanslı forma alınsın" dedi.
ASLANLARIM BENİM!
Kırmızı-beyazlı takımın idmanları ise neşe içinde geçiyor. Futbolcularına, "Aslanlarım!" diye hitab eden Uygun, takımına Ankaraspor maçında hücum futbolu oynatmayı planlıyor. Takımda kaleci Petkoviç, Yasir, Diallo ve Gökhan'ın sakatlığı sürüyor. Öte yandan başkan Mecnun Otyakmaz'ın Kulüpler Birliği başkan yardımcılığına seçilmesi camiayı sevindirdi.
Kaynak : Fotomaç
alico58_58 01.12.2007, 06:52 bence adam sonuna kadar haklı ama bir yöndende onlarda da kabahat var yeterince store yok artık bunları söylemekten dilimde tüğ bitti.
ademgoze 01.12.2007, 07:38 evvet gaztede bu haberi görünce insan tuaf oluyor sivaslıyım diyeövünenler diger takımların peşinde koşanlar olursa halimiz bu olur 2 lig maçında inönü stadına karaborsa biletle girdigim günleri hatırlıyorum yoksa yigitlerin nufusu mu azaldı ???
sinan-58 01.12.2007, 07:43 evvet gaztede bu haberi görünce insan tuaf oluyor sivaslıyım diyeövünenler diger takımların peşinde koşanlar olursa halimiz bu olur 2 lig maçında inönü stadına karaborsa biletle girdigim günleri hatırlıyorum yoksa yigitlerin nufusu mu azaldı ???
nufus azalmadı ama bizim boşa övunduğumuz taraftarımız olduğu ortaya çıktı artık 7 milyon sivaslı var diye övunmeyin bence gerçek sivaslılar sadece gruplar maça gelenler değil
ademgoze 01.12.2007, 07:53 ama sivasta futbolu sevdirmek lazım ancak taraftarı öyle çekebiliriz stada
zaralım 58 01.12.2007, 09:51 anlamıyorum bu takım mitevazı bütçesiyle elinden geleni yapmaya çalışıyor diğer yanda stada gelen taraftar bağırmıyor çejirdek çıtlıyor ayıp valla yakıştıramadım.futbolu sevdirmek için UEFA KUPASINIMI ALMAK GEREKİR
yerliturkuaz 01.12.2007, 09:59 BÜLENT HOCA GERÇEKTEN ÇOK DOPĞRU SÖYLÜYOR TAKIM İKİNİCİ LİGDEYKEN TARAFTAR ÇILGINCA DESTEKLER ASLA VAZGEÇMEZDİ TAKIMINDAN AMA ŞUAN TARAFTAR STADA TİYATRO İZLEMEYE GELİR GİBİ MAÇ İZLİYOR BAŞARIDAKİ EN ÖNEMLİ ETKENİN TARAFTAR DESTEĞİ OLDUĞU HİÇBİR ZAMAN UNUTULMAMALI BENCE
muhsin koçak 01.12.2007, 10:52 evet bülent hocam ne söylesen haklısın,sizin ve sahadaki aslanların hakkını veremiyoruz tribünlerden.ama en kısa zamanda aşarız bu sorunu inşallah.kendi adıma size ve aslanlarınıza karşı son derece mahçup durumdayım ama birey olarak elimden geleni yapmaya çalışıyorum tribünlerde ama görüyorumki tribünlerde birlik ve beraberlik yok destek anlamında,herkes ferdi davranıyor ve sahada oynanan oyuna göre desteklerini ayaralıyorlar,bu bence doğru değil ama onlara kızmamalıyız bence çünkü bu tribün kültürü henüz bizde oturmuş değil zamanla olacağına inanıyorum.eğer 4 eylülde bu birliktelik bir şekilde sağlanabilirse işte o gün gerçek cehennemi yaşatırız gelecek takımlara.
yigidomustafa58 01.12.2007, 13:48 Neredesiniz?35 Bin Çılgın Taraftar
http://www.fotomac.com.tr/2007/12/01/im/38F8047417DA30459871D008b.jpg
Sivasspor'un hocası: Takım ikinci ligdeyken gelip çılgınca destek veren taraftarımız şimdi nerede?.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, taraftarlara sitem etti. Süper Lig'de büyük bir başarı yakaladıklarına dikkat çeken Uygun, "Ancak yeteri kadar ilgi ve destek göremiyoruz. Biz ikinci ligdeyken arkamızda hissettiğimiz 35 bin çılgın taraftara ne oldu. Maçı sadece oturup izlemesinler, oyuncularımı coştursunlar. Destek için
lisanslı forma alınsın" dedi.
ASLANLARIM BENİM!
Kırmızı-beyazlı takımın idmanları ise neşe içinde geçiyor. Futbolcularına, "Aslanlarım!" diye hitab eden Uygun, takımına Ankaraspor maçında hücum futbolu oynatmayı planlıyor. Takımda kaleci Petkoviç, Yasir, Diallo ve Gökhan'ın sakatlığı sürüyor. Öte yandan başkan Mecnun Otyakmaz'ın Kulüpler Birliği başkan yardımcılığına seçilmesi camiayı sevindirdi.
ceza_tolga_rep 01.12.2007, 14:28 buda bi beğenemedi gitti.......................
Yigido_Burak 01.12.2007, 16:07 Ewet Sewgili Sivas Spor Taraftarları Bugun Gazete Bişi oKudum Ve O Kada Uzucu ßi Konu Ki Moralimi Bozdu.Bülent Hoca Demişki 2.ligdeyken Bizi Destekleyen Taraftar Nerdesin hani Süper Ligdeyiz Lideriz Ama TAraftar Göremıoruz .Destek İstioruz Maclara Gelerek Tezeruhatlarla Futbolucuları Motive Edin .Yeter Artık Demiş.ßuda ßeni Cok Üzdü Bulent Hocam Seslenıorum Gelen Ve Destek Veren Taraftara Ne Diceksin.Tamam Haklısın Taraftar Gelip Bagırmıyo Olabilir.Alısıcaklar Diorum Ve TARAFTARLARa Ankara MAcınad Gösterelim KEndimizi Haydi Yigidolar Ankaraya..Destek Vermeye Davet Ediyorum Sizleri..
sivasli ebru 01.12.2007, 16:17 sivasspora destek vermek macta en buyuk gorevdir malesefki biz senede bir maclarina gidebiliyoruz ve orda destek veriyoruz ama cilgin taraftar hak ediyor bizim takim sivasspor herseye laik
sivasliyim deyipte buyuk takimlarda kosmak gercektende sivasli olanlar degildir sivasspora sahip cikacaz herzaman sivassporu arkasinda once asker hocamiz, baskanimiz, ve yucce sivas halki vardir bunu unutmayin
İ_N_F_İ_A_L 01.12.2007, 16:32 35 bin rakamı sivas için değil sözde büyük istanbul için.ama görüyoruz ki her maç fiyasko.
58Taraftar 01.12.2007, 16:41 hoca haklı NERDE bu taraftar
bu herkese geçerli hem sivas hem ist. sivas doluyo ama tezahürat eden yok öyle dolmayla olmuyo bunlar, ist. dolmuyo ama gelenlerde tezahürat ediyo ortası bulunmadı daha
EyüphanAydın 01.12.2007, 16:42 bencede 35 bin taraftar var ama belkide daha fazlada ama hepsi ayrı takımları tutuyor sivaslı ama
işte dediğim gibi sivası tutmuyorlar buda en büyük kaynaklardan birisi
GeNÇLiK_58 01.12.2007, 16:45 genclıgı maca davet edıyoruz ama tık yok
GeNÇLiK_58 01.12.2007, 16:50 BURDAN GENCLIGE SESLENIYORUM MILLET CARSI CARSI DIYOR BISEY DEMIYORR BAZI ARKADASLARIMIZ VAR SIVASSPOR MACLARINDA KARSI TAKIMI DESTEKLIYORLAR MESELA GS BJK TB FB BIZ KENDI TOPRAGIMIZI DESTEKLERIZ DIYENLERR TEK SES OLALIMM DENIZLI MACINA GENCLIGI DAVET EDIYORUZZ GELMIYEN TRABZONLU OLSUN
BURDAN GENCLIGE SESLENIYORUM MILLET CARSI CARSI DIYOR BISEY DEMIYORR BAZI ARKADASLARIMIZ VAR SIVASSPOR MACLARINDA KARSI TAKIMI DESTEKLIYORLAR MESELA GS BJK TB FB BIZ KENDI TOPRAGIMIZI DESTEKLERIZ DIYENLERR TEK SES OLALIMM DENIZLI MACINA GENCLIGI DAVET EDIYORUZZ GELMIYEN TRABZONLU OLSUN
aynı zamanda gelmeyen fenerli-cimbomlu-bjk'lide olsun
albina58 01.12.2007, 21:21 35 000 öldü.
Bugün elimizde ne var ona bakalım.
Ah,of ile bu iş yürümüyor,
Takımımız birinci liğe çıkdı iş bitti gözü ile bakılmaktadır,bunu yenmemiz gerekiyor,
Bu saatten sonra ev sahibi ve deplasmanda 30 000- 35 000 ini yakalamak için,en başda yönetime iş düşüyor,ilgiyi artırmak için ne yapılabilir,ne gibi planlar gerçeğe dönüşebilir bu konuya önem vermek daha sağlıklıdır.
Eski günlerde kalmakla ilerleme sağlayamayız,önümüze bakmak daha bizim için daha önemlidir.
Yapılacak iş,bundan sonra tribünlerde o rakamları sağlamak için ne yapılabilir kafayı buna yoralım.
SİVASSPOR şu anda ligin en başarılı takımı. Lig ikincisi.Her takıma kolay kolay nasip olmaz bu. Fakat ne yazık ki TARAFTAR duyarsız.Sivas'ta maç oynanır Tribünler sessiz. ANKARA'spor maçında başka bir takım seyircisi olsa en az 10 otobüs ile maça gelirdi. Gelenler ise bir bölüm dışında sanki sinemaya geldiler ve sustular. 3.Ligte,2.ligte Cebeci stadyumu coşkuluydu. Şu anda gece maçı oynama şansına sahibiz. Her gazete SİVAS'tan bahsediyor. Bunu ilk sayfaya çıkarmak SİVASLI'nın elinde. İnşallah ben yanılıyorumdur fakat SİVAS sanki takımın başarısından mutsuz. Taraftar ŞAMPİYON bir takımın taraftarı gibi davranmıyor.
Arkadaşlar lütfen beni iyi okuyun.
Taraftar BEŞİKTAŞ-GALATASARAY-FENERBAHÇE ve diğerlerinin değil de SİVASSPOR'un Şampiyonluğunu ön plana çıkarmalı.7 milyon SİVASLI var diyoruz 20.000 kişiyi zor buluyoruz.Başka SİVAS yok.
Bir zamanlar şehrimize keşke gelseler de hazırlık maçı yapsalar dediğimiz takımları şu anda SİVAS'ta ve İSTANBUL'da yeniyoruz.Bundan başka güzellik var mı?
Bu işler İNTERNET 'te yazmakla değil maçlara gidip takımı desteklemek ile oluyor.
Hepinize gönülden sevgilerimle
KIRMIZI BEYAZ ÜÇ YILDIZ SİVAS
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS
samet yıldız 02.12.2007, 21:19 haklısın sivasspor buralara kadar gelmiş gerisinide taraftarlar sayesinde aşacaktır ama fazla ilgi yok ben sahamızda olan maçlara gidiyorum keşke imkanım olsada deplasmandakilere gitsem ama öğrenciyiz
diğer taraftarlardan birşeyler bekliyoruz
haklısın sivasspor buralara kadar gelmiş gerisinide taraftarlar sayesinde aşacaktır ama fazla ilgi yok ben sahamızda olan maçlara gidiyorum keşke imkanım olsada deplasmandakilere gitsem ama öğrenciyiz
diğer taraftarlardan birşeyler bekliyoruz
Kıymetli kardeşim zaten senin gibi olanlara değil sözüm.Ankara maçında bugün en fazla 2.500-3.000 kişi vardı.Neden Maraton dolu değildi.Sözüm onlara.Bizim derneklerimiz yok mu? Onlar organize yapamaz mı? Maç bileti pahalıydı bahanesini ASLA kabul etmiyorum.Zaten bilet fiyatı 0,50 kuruş idi.Su fiyatındaydı.
Bir ESKİŞEHİRSPOR-TRABZONSPOR-GÖZTEPE çok iyi incelenmeli ve örnek alınmalı TARAFTAR olarak.Centilmenlik ölçüsünde.Bir BEŞİKTAŞ seyircisi 90 dakika susmuyor.
SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ.
CÜSSKB_Emirhan 11.12.2007, 09:34 ATKI SOVU DİYORUZ ATKI SOV YAPICAK ADAM BULAMIYORUZ %70 %80 ÇEKİRDEK YİOR....
ARKADAŞLAR TRÜBÜN ŞOVU İÇİN ÖNCELİKLE HERKESİN KIRMIZI BEYAZ FORMA ALMASI GEREKİR HEM KULÜBE MADDİ DESTEK OLUR
BUNUN YANINDA ATKI, BERE VE BAYRAKLARIN SALLANMASI GEREKİR
SEYİRCİMİZ BAĞIRMAYI SEVMİYOR
O YÜZDEN BU RENKLİ GÖRÜNTÜLERLE ATKI ŞOV VEYA ZIPLAMA HAREKETLERİ YAPILMALIDIR.
NOLUR SEYİRCİ OLMAYALIM BURSA TARAFTARI GİBİ TARAFTARLIK YAPALIM
TAKIM LİDERKEN BÖYLE ŞEYLER LAZIM
SELAMLAR
TUNA_TNK 11.12.2007, 10:51 ARKADAŞLAR TRÜBÜN ŞOVU İÇİN ÖNCELİKLE HERKESİN KIRMIZI BEYAZ FORMA ALMASI GEREKİR HEM KULÜBE MADDİ DESTEK OLUR
BUNUN YANINDA ATKI, BERE VE BAYRAKLARIN SALLANMASI GEREKİR
SEYİRCİMİZ BAĞIRMAYI SEVMİYOR
O YÜZDEN BU RENKLİ GÖRÜNTÜLERLE ATKI ŞOV VEYA ZIPLAMA HAREKETLERİ YAPILMALIDIR.
NOLUR SEYİRCİ OLMAYALIM BURSA TARAFTARI GİBİ TARAFTARLIK YAPALIM
TAKIM LİDERKEN BÖYLE ŞEYLER LAZIM
SELAMLAR
hocam ben 10 yaşımdan bu yana 4 eyluldakı maçların buyuk çoğunluğunu izledim,süper lige çıkmadan önce taraftarımız daha ateşliydi,daha coşkuluydu ÇÜNKÜ O ZAMANLAR GERÇEKTEN 4 EYLULU TITRETEN BİR GRUP VARDI AMA ŞİMDİ YOK TARAFTAR ATKI SALLASIN TAMAM AMA taraftarımızın coğunda atkı yok neyi sallayacak hem TARAFTARIMIZIN COĞU MEKSİKA dalgası yaptırmaya çalıştığımızda elini kaldırmıyor.Taraftar konusu ancak güzel bir grubun gelmesiyle çözümlernir...
saygılarımla
cıncık1967 11.12.2007, 15:40 hocam ben 10 yaşımdan bu yana 4 eyluldakı maçların buyuk çoğunluğunu izledim,süper lige çıkmadan önce taraftarımız daha ateşliydi,daha coşkuluydu ÇÜNKÜ O ZAMANLAR GERÇEKTEN 4 EYLULU TITRETEN BİR GRUP VARDI AMA ŞİMDİ YOK TARAFTAR ATKI SALLASIN TAMAM AMA taraftarımızın coğunda atkı yok neyi sallayacak hem TARAFTARIMIZIN COĞU MEKSİKA dalgası yaptırmaya çalıştığımızda elini kaldırmıyor.Taraftar konusu ancak güzel bir grubun gelmesiyle çözümlernir...
saygılarımla
az kaldı efsane YENİÇERİLER gençlerbiliği maçında tribünde olacak
sinan-58 11.12.2007, 16:27 az kaldı efsane YENİÇERİLER gençlerbiliği maçında tribünde olacak
arkadaşım kaynak kesinmi yeniçeriler dönüyormu
cıncık1967 11.12.2007, 16:47 arkadaşım kaynak kesinmi yeniçeriler dönüyormu
kesin kardeşim gençlerbiliği maçında tribündeyiz
Yeniçerilerin geri dönmesine benden başka hiç kimse sevinemez.....
İstediğin buydu....Siz busunuz yeniçeriler...
sinan-58 11.12.2007, 17:02 kesin kardeşim gençlerbiliği maçında tribündeyiz
buna çok sevindim ama inş. diğer gruplardan ayrı durmazsınız
buna çok sevindim ama inş. diğer gruplardan ayrı durmazsınız
Benden daha çok sevinemezsin..............
TUNA_TNK 13.12.2007, 16:39 az kaldı efsane YENİÇERİLER gençlerbiliği maçında tribünde olacak
HER ZAMAN HER YERE GİDER,
NE YAĞMUR NE ÇAMUR DİNLER,
SEVDİM Mİ YÜREKTEN SEVER,
BU ALEMDE YENİÇERİLER....
YENİÇERİ YOK ÖTESİİİİİİİİİİ
EFSANE GERİ DÖNÜYOR DEMEK BU SİTEDE DUYDUĞUM EN GÜZEL HABER BU İŞTE :D:D:D:D:D
http://www.youtube.com/watch?v=oJDZ3m3mDvU
yeniceri_can 15.12.2007, 15:52 az kaldı efsane YENİÇERİLER gençlerbiliği maçında tribünde olacak
meydancılara inat Alemde Yeniçeri !
K4r_Tugrul 15.12.2007, 16:08 kesin kardeşim gençlerbiliği maçında tribündeyiz
Kardeş bu yeniçeriler yine üniversiteli arkadaşlarmı olcak acaba??
az kaldı efsane YENİÇERİLER gençlerbiliği maçında tribünde olacak
Başkan büyüksün...Yeter zaten bu kadar ayrılık... Abi sana canımız feda :) :)
tatangahamit 17.12.2007, 09:06 bır gece macında maytap ,mesale deıl maytap alınırsa guzel goruntu yaratıor .cezası var ama bıze 1mılyar geldı sıze belkı o bıle gelmez baskan faktoru. ayrıca on saflardakı bagaranlar aralara gırsınler cekırdekcılerı tahrık etsınler genelde atkılarınızı kullanın guzel goruntu yaratıor. bırde sızden rıcam su kafadakı sıvasspor yazılı etıketlerı takmayın hıc hos olmuor.son olarakta yan durun turbunde
ibrahim58 08.01.2008, 17:09 PAZAR GÜNÜ KENDİ SAHAMIZDA OYNAYACAĞIMIZ TRABZON MAÇINDA ZİRVENİN HAKİMİ OLAN TAKIMIZI ZİRVEDEKİ TAKIMIN TARAFTARINA YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE AYAKTA 90 DAKİKA BOYUNCA DESTEKLEMEYE NE DERSİNİZ.KİM NE DERSE DERSİN 90 DAKİKA HİÇ SUSMADAN HİÇ OTURMADAN.ÇÜNKÜ TÜRKİYE BU MAÇA KİLİTELENECEK.AMA SAĞDUYUYU ELDEN BIRAKMADAN.MİSAFİRPERVERLİĞİMİ ZE LAF GETİRMEDEN.
ARTIK TARAFTAR OLMAMIZ GEREKİYOR.SEYİRCİLİK BİTTİ.STADA GELEN HERKES BU MUTLULUĞA ORTAK OLMALI VR TAKIMINI DESTEKLEMELİ.
PAZAR GÜNÜ ALEME TARAFTAR GÖSTERMEYE NE DERSİNİZ?
Ya maytap olayı cezaya sebep olduğu için düşünülemez ama son oynadığımız Gençlerbirliği maçında ikinci golden sonra tıpkı Arjantinli taraftarlar gibi koltuklardan aşağıya doğru koşmuştuk. İlginç bir görüntü oluyor. Bunu da düşünelim bence.
mac saati hava çk soğuk olacak inşallah gereken ilgi olurda stadı doldurur, shovumuzuda yaparız.
bır gece macında maytap ,mesale deıl maytap alınırsa guzel goruntu yaratıor .cezası var ama bıze 1mılyar geldı sıze belkı o bıle gelmez baskan faktoru. ayrıca on saflardakı bagaranlar aralara gırsınler cekırdekcılerı tahrık etsınler genelde atkılarınızı kullanın guzel goruntu yaratıor. bırde sızden rıcam su kafadakı sıvasspor yazılı etıketlerı takmayın hıc hos olmuor.son olarakta yan durun turbunde
yapacak çok ver daha durun bakalım yeni yeni herşey öğreniliyor onlarda olacak inş.
omercoskun 08.01.2008, 17:57 yapacak çok ver daha durun bakalım yeni yeni herşey öğreniliyor onlarda olacak inş.
sanki öğrenme aşamasını hızlı geçmek lazım gibi gelio bana dimi ? şuan lideriz we trübünde tık yok takıma yetişemiooz sanki nedersin !!!!
ibrahim58 08.01.2008, 20:00 --------------------------------------------------------------------------------
PAZAR GÜNÜ KENDİ SAHAMIZDA OYNAYACAĞIMIZ TRABZON MAÇINDA ZİRVENİN HAKİMİ OLAN TAKIMIZI ZİRVEDEKİ TAKIMIN TARAFTARINA YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE AYAKTA 90 DAKİKA BOYUNCA DESTEKLEMEYE NE DERSİNİZ.KİM NE DERSE DERSİN 90 DAKİKA HİÇ SUSMADAN HİÇ OTURMADAN.ÇÜNKÜ TÜRKİYE BU MAÇA KİLİTELENECEK.AMA SAĞDUYUYU ELDEN BIRAKMADAN.MİSAFİRPERVERLİĞİMİ ZE LAF GETİRMEDEN.
ARTIK TARAFTAR OLMAMIZ GEREKİYOR.SEYİRCİLİK BİTTİ.STADA GELEN HERKES BU MUTLULUĞA ORTAK OLMALI VR TAKIMINI DESTEKLEMELİ.
TUNA_TNK 08.01.2008, 20:07 4 eylül süper bir showa sahne olacak tüm stad EFSANEYİ izleyecek bekleyin ve görün....
velibircan 08.01.2008, 20:12 €fSANELER DÖN€R HİKAY€L€R BİT€R...SHOW'A HAZIRMIYIZZZ ?
TUNA_TNK 08.01.2008, 20:24 [QUOTE=alico58_58;280183]Sivasspor'un hocası: Takım ikinci ligdeyken gelip çılgınca destek veren taraftarımız şimdi nerede?.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, taraftarlara sitem etti. Süper Lig'de büyük bir başarı yakaladıklarına dikkat çeken Uygun, "Ancak yeteri kadar ilgi ve destek göremiyoruz. Biz ikinci ligdeyken arkamızda hissettiğimiz 35 bin çılgın taraftara ne oldu. Maçı sadece oturup izlemesinler, oyuncularımı coştursunlar........
O ZAMANLAR İLE BUGÜN ARASINDAKİ TEK FARK:
''YENİÇERİLER''
O YILLARDA YENİÇERİLER VARDI SİVASSPORU ÖLÜMÜNE SEVEN YENİÇERİLER
ŞİMDİ YOK AMA İNŞALLAH TRABZON MAÇINDA YİNE O ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ 4 EYLÜLÜ TİTRETMEYE GELECEĞİZ.....
izmirliyiğido35 08.01.2008, 20:35 HER NE KADAR SİVASTA OLAMASAK DA GÖNLÜMÜZDESİNİZ GARDAŞLAR
İNŞALLAH TÜM TÜRKİYE GÖRÜR ŞOVUMUZU
İZMİRLİYİĞİDO
SAYGILAR
yusuf_yusuf 08.01.2008, 20:36 bu maç tarıhe karısacak bu maç çok süper gececek tarbzonspor u mezar a gomeduğumuzu dunya izleyecek
ibrahim58 09.01.2008, 15:56 PAZAR GÜNÜ KENDİ SAHAMIZDA OYNAYACAĞIMIZ TRABZON MAÇINDA ZİRVENİN HAKİMİ OLAN TAKIMIZI ZİRVEDEKİ TAKIMIN TARAFTARINA YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE AYAKTA 90 DAKİKA BOYUNCA DESTEKLEMEYE NE DERSİNİZ.KİM NE DERSE DERSİN 90 DAKİKA HİÇ SUSMADAN HİÇ OTURMADAN.ÇÜNKÜ TÜRKİYE BU MAÇA KİLİTELENECEK.AMA SAĞDUYUYU ELDEN BIRAKMADAN.MİSAFİRPERVERLİĞİMİ ZE LAF GETİRMEDEN.
babacann 09.01.2008, 16:05 ARKADAŞLAR MAÇ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKMIŞ AMA SANIRIM GEREKEN İLGİ YOK.MAÇI TV DEN İZLEMEK İÇİN 3 YTL ÇAY PARASI VEREN YİĞİDOLAR,LÜTFEN 5 YTL VERİP STADA GELELİM.BERABER YÜRÜDÜK BİZ BU YOLLARDA DİYEBİLMEK İÇİN LÜTFEN STADA GELİN.90 DAKİKADA İNSAN DONARAK ÖLMEZ,ASLANLARIMIZ NASIL ÇIKIP OYNUYORSA SOĞUK HAVADA BİZLERDE TÜRÜBÜNE ÇIKALIM,ALEM GÖRSÜN TARAFTAR NASIL OLUR.SİVAS`I SİVASSPORU SEVEN MAÇA GELSİN.
semihkilic_58 09.01.2008, 16:06 bu mac stat full cekmelı ve herkes taraftar olarak gelmelı
EyüphanAydın 09.01.2008, 21:29 İnş. Liderliğin İlk Maçinda Yarım Kalan Hesabın Bİletini Kesip!!!!Paşa Paşa Göndermeliyiz.Bu Da Stadın Dolmasıyla Olur Hayi Yiğidolar Stada
merkez_emre 10.01.2008, 15:21 bu tur temennılerde bulunup destek verılmesını ısteyen abilerımızın kardeslerımızın macda herhangi bi taraftar grubuna destek vermeye cagırır...il dısındalarsa da sivastakı genc tanıdıklarını yonlendırmelerını ÖNEMLE RİCA ederim....
''karanlıga kufur etmeyelım mum yakalım lutfen '' :)
sevgi ve saygılarımla
daha önce dediğim gibi direktif veren buyuklerımızı tribune il dısında ise genc tanıdıklarını da tribune yonlendırmelerini rica ederim :)
EFSANE_YENİÇERİ 11.01.2008, 15:01 kardeşime aynen katılıyorum o zamanlar YENİÇERİLER VARdı..
Trabzonluyuzbiz 11.01.2008, 15:02 trabzonda futbol bir horondur bir yaşam biçimidir..
divriği-ilhan 11.01.2008, 15:43 Kim ne derse desin Sivas taraftarı stadı dolduruyor.Coşturmak amigonun işi haydi arkadaşlar tribüne destek olalım bu sivas halkının eksikliği değil sadece onları coşturmak için bir şeyler yapılması lazım güzel tezahürat sonucu stat gelen seyircide ona ayak uydurur,Fenerbahçenin maddi başarısının sırrı lisanslı ürünleri çok sayıda satıyor olması.HER YİĞİDOYA _BİR LİSANSLI FORMA İNŞALLAH
TEK BİŞEY SÖLİM YOUTUBE ULTRASLAN YAZIN VE SEYREDİN
GALATASARAY MI? SİVASSPOR MU? ŞAMPİYON OLUR
yigido_furkan 13.01.2008, 18:18 TEK BİŞEY SÖLİM YOUTUBE ULTRASLAN YAZIN VE SEYREDİN
eee okadar beles bileti bizede verseler bizde show yapariz bizde gelen hep 40 yasi ustu orda genclere veriolar biletleri sonra show yaptik diolar
dülger58 13.01.2008, 18:44 ZİRVENİN RENGİ YİNE KIRMIZI BEYAZ...13/01/2008
alem_halil 13.01.2008, 18:55 TEK BİŞEY SÖLİM YOUTUBE ULTRASLAN YAZIN VE SEYREDİN
gardaş get sen kendi sitende yanınla bunları...ayrıca bizim dans müziğimizi çalmışsınız o müzik bize ayit...sivassporun herkese yedirecek bişeyleri vardır...
TEK BİŞEY SÖLİM YOUTUBE ULTRASLAN YAZIN VE SEYREDİN
canım sen yarın bir spor gazetesi al puan durumuna ligin altın karmasına bak kim şampiyon olur anlarsın
bu cimbomlular pek saf oluyor canım geçen seneyi çabuk unuttular gürhan imzalı gol avrupa arslanı nı türk kedisi yapmadımı ha birde anadolu kaplanı mı ne vardı ya bizim için sevimli kedi sylvester oldu twety de fener ah canlarım ne sevimli şeylersiniz siz öyle
imranlıfm 13.01.2008, 20:36 BUGUN BU STADI DOLDURAN VE İNANILMAZ BİR ŞEKİLDE DESTEKLEYEN HERKESE CANDAN BİR TEŞEKKÜR EDERİM. İŞTE BU SİVASSPOR İŞTE BU SİVASSPOR TARAFTARI....
Hava soğuk olunca nasıl da hareketleniyor değil mi tribünler ?
nihat kaplan 14.01.2008, 20:52 Sivas Sporun başarısı bizleri çok sevindirmiştir,başarılarının devamını istiyoruz.Karınca kararınca yardımımızı esirgemeyeceğiz.
Başarının yanısıra Sivas Spor camiasından her zaman görmek istediğimiz şu değeri taşımasını istiyoruz;
''BEN SPORCUNUN ZEKİ, ÇEVİK VE AYNI ZAMANDA AHLAKLISINI SEVERİM''.
M.K.ATATÜRK
Yiğidolara başarılar diliyoruz.
Taraftara haksızlık etmeyelim dün-26 hissedilen eksi -30 derce sogukta başka hangi takım taraftarı izler allah aşkına.tek bi suç var oda amigo yok koca takımın amigosu yok...Organize olmadan nasıl olur bu işler bi tane amigo var o da nereye gidecegini şaşırıyo...
sivas_kangallı 14.01.2008, 21:16 bülent hoca haklı ama o soğuktata okadar kişinin gelmeside çok iyi bence.
HaSiVasLıM58 14.01.2008, 21:31 Şu an Kanal a ya sn Bşkn Odyakmaz Canlı Telefon bağlantısına bağlandı..Ve Bizde anlamadık buralara nasıl geldiğimizi açıklamasında bulundu mütevazi bir şekilde..Neler yapıpta doğrular buralara geldik onu araştırıyoruz dedi...Ve stidyoda bulunan bir Spor yorumcusu ise'Beşiktaş maçında 100 Sivasspor taraftarı vardı 'ben amlamadım dedi..!!Sivasspor 2.Ligdeyken 20 bin ve üstü stadı hınca hınç dolduran taraftara ne oldu dedi ..Ama haklıydı Şampiyonluğa oynayan bir takımın Taraftarı bumu olmalıydı sizcede..
HaSiVasLıM58 14.01.2008, 21:35 [QUOTE=alico58_58;280183]Sivasspor'un hocası: Takım ikinci ligdeyken gelip çılgınca destek veren taraftarımız şimdi nerede?.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, taraftarlara sitem etti. Süper Lig'de büyük bir başarı yakaladıklarına dikkat çeken Uygun, "Ancak yeteri kadar ilgi ve destek göremiyoruz. Biz ikinci ligdeyken arkamızda hissettiğimiz 35 bin çılgın taraftara ne oldu. Maçı sadece oturup izlemesinler, oyuncularımı coştursunlar........
O ZAMANLAR İLE BUGÜN ARASINDAKİ TEK FARK:
''YENİÇERİLER''
O YILLARDA YENİÇERİLER VARDI SİVASSPORU ÖLÜMÜNE SEVEN YENİÇERİLER
ŞİMDİ YOK AMA İNŞALLAH TRABZON MAÇINDA YİNE O ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ 4 EYLÜLÜ TİTRETMEYE GELECEĞİZ.....
İmza............Katılıyorum sana kardeş
Televizyonda Sivasdaki maçların görüntülerini izliyorum
stadın bazı yerlerinde boşluklar görüyorum ve üzülüyorum
şimdi maça gitmezseniz ne zaman gideceksiniz merak ediyorum,
300 bin nüfuslu merkezde 15 bin kişilik stad dolmuyor
hayret ediyorum,ayda 2 defa hemde lider takımın maçına gidilmemesi çok tuhaf..
Taraftar yeterli desteği vermiyor, doğrudur. Fakat TS maçına gelenlerin yaptığıda küçümsenecek birşey değil arkadaşlar. Biz maça gittik diye -deli- dediler bize. Maça gelenler bilir 3 saat o soğukta beklemenin ne olduğunu.
Bu maça gelen her yiğidoya teşekkür etmek istedim. Gerçek yiğido olduklarını gösterdiler.
Yine de taraftarımızın yeterli desteği veremediği bi gerçek.
UTKUM_58 14.01.2008, 23:27 o sogukta maca giden tum abilerimden arkdasladan kardeslerden ALLAh razi olsunn:TSKLER
rafetcetin16 15.01.2008, 01:00 sa arkadaslar biz konyasporlular olarak daima yanınızdayız bunu bilin anadolu takımlarının destekcisiyiz sizleride böyle görmek isteriz ama siz takımınızın daima yanında olun bülent hoca yı utandırmayın bence...
Nurullah 22.01.2008, 16:22 Geçen İbb maçında gördüm ki bizim taraftar tam olarak organize olamıyor yani biri başka bişe diğeri başka bişey söylüyor. Bence bizim taraftar grupları stata gelip kendi kendilerine değilde birleşip yada oraya gelmiş insanları organize ederek hep beraber bağırmalı . Böylece rakip üzerinde daha çok etki bırakılabilir. tüm yiğidolara selamlar.
nazimgulturk 22.01.2008, 16:26 İSTANBULDA GENELDE BU SORUN OLUYOR AMA OLSUN ÖNEMLİ OLAN ORDA BULUNMAK ..ZATEN O TİP ORGANİZE OLAN TARAFTAR GRUPLARINA BAK Bİ ÇOĞU İT KOPUK KESİMİ BİZİM İHTİYACIMIZ BÖYLE İYİYİZ AMA TABİKİ BÖYLE İNSANLARIMIZDA ZAMANALA TRİBÜN KÜLTÜRÜ OLUŞUP ORGANİZE OLURLAR MERAK ETMEYİN..
Yok Kardeşim Bizimkilerde İyi Ama Gol Atınca Beraber Bağrıyolar...Yanış Biliyorsun Her Halde
HaSiVasLıM58 27.01.2008, 20:40 Arkadaşlar malumunuz bizim seyircimiz pek bağırmayı sevmiyor. Son Bursa maçında bunu özellikle ilk golü bulduğumuz dakikalara kadar yaşadık. Ne zaman golü bulduk o zaman taraftarımız hareketlendi. Bir ara bütün stadı ayakta gördüm.
Bizim seyircimiz bağırmaktan belki hoşlanmıyor ama en azından takımı coşturacak aktivitelerin içinde olabilir gibi geliyor bana.
Bağırmıyorlar ama en azından el çırpabiliyorlar. Veya maç sonundaki gibi müzik eşliğinde herkes birbirine ayak uydurabilip şova katılabiliyor. Aklıma acaba ne yapılabilir sorusu geliyor bu noktada.
Güney Kore ve Japonya'da bile insanlar kolay bir yol bulmuşlar ve gibi çeşitli materyallerle en azından aynı anda alkış sesi çıkarabiliyorlar.
Tribünlere baktığımda Kırmızı-Beyaz renklerden çok siyah renkleri görüyorum. Az sayıdaki Bursa taraftarının 60 dakika tribünde nasıl cirit attıklarını gördük. Bence bu tablo bize yakışmadı. Bir büyük bayrak, bir de davul ile 60 dakika şov yaptılar. Peki bu tabloyu yaşamamak için ne gibi şovlar geliştirilebilir. Burada öneriler geliştirelim. Yapılabileck olanları yapmaya çalışalım. Çünkü bence takımı sadece bağırarak desteklemek mümkün gözükmemekte.
BugüNe ne demeLi bugün bir resmen KAOS du ELin adamının sesini hepimiz duyduk tv başında gerçekten bizlere yazık diyecek bir şey buLamıyorum Elbette bu söyLedikLerim geneL değiL beLLi bir KitLeye Hitap etmekte Almış eline çıt çıt çıt çıt ne var çekirdekte biz hop oturuyoz hop kalkıyoruz tv başında bizimkiLer goLe gidiyor ceza sahasında kaLeci İLe karşı karşıya adamın umrunda değil Oturmuş rahat rahat çıt çıt yazık be vaLLa yazık ne yönetim ne FutboLcuLar bunLarın hiçbirini haketmiyor yinede bu oLumsuzLukLara rağmen Lig de iyi konumdayız HELAL olsun vaLLa...
BugüNe ne demeLi bugün bir resmen KAOS du ELin adamının sesini hepimiz duyduk tv başında gerçekten bizlere yazık diyecek bir şey buLamıyorum Elbette bu söyLedikLerim geneL değiL beLLi bir KitLeye Hitap etmekte Almış eline çıt çıt çıt çıt ne var çekirdekte biz hop oturuyoz hop kalkıyoruz tv başında bizimkiLer goLe gidiyor ceza sahasında kaLeci İLe karşı karşıya adamın umrunda değil Oturmuş rahat rahat çıt çıt yazık be vaLLa yazık ne yönetim ne FutboLcuLar bunLarın hiçbirini haketmiyor yinede bu oLumsuzLukLara rağmen Lig de iyi konumdayız HELAL olsun vaLLa...
Evet taraftarımızın rakip takıma veya hakeme değil , kendi oyuncularımızı teşvik edecek yönde tezahüratları olmalı.
merkez-1 02.02.2008, 12:44 gol atılınca bağrılmıyor demişler.
hadi canım sizde...
Bursasporlu taraftarların bizim maçta yaptıkları şovu seyrederek feyz alsa bari taraftarlarımız.
Konya maçının bir bölümünde en azından Maraton taraftarı birşeyler yapılabileceğini kanıtladı.
Yöneticimiz Faruk Taşseten Bjk maçında şovlar düzenlemeyi düşündüklerini söyledi. Başkanımız da Bjk maçı için sürprizleri olduğunu söyledi.
|